Hallelujah Amanda

Framträdandena i Idol ikväll var riktigt bra allihopa. Allra helst (förstås) de låtar som juryn valt ut som skulle passa varje finalist. Måste säga att jag blev allra mest rörd av Amandas "Hallelujah"...fy fan, vilken känsla alltså! Oh my god! Fast Marie gjorde det också bra med "My all" "I have nothing", snacka om sångröst den tjejen har. Var svårt att inte bli rörd av det framträdandet med.

Vad gäller de låtar som juryn valt ut som skulle vara en utmaning för dem så måste jag säga att jag tycker Andreas gjorde det sämst. Även om han gjorde stora framsteg i och med att han verkligen dansade en hel del. Men var fanns rösten? Den förvann ju titt som tätt. Nej, jag tycker/hoppas verkligen att Andreas blir den som får lämna Idol ikväll. Gör han inte det så kommer jag bli jävligt besviken. Men man vet ju aldrig, minns ju hur det blev förra veckan (mer behöver man väl inte säga). Men, som sagt var, jag hoppas innerligt att det blir en helkvinnlig final i Globen nästa vecka. Hade vart så himla häftigt:)

Well, den som lever får se ;)


Hoppas på Marie

Ska bli otroligt skönt med helg:) Har inte så mkt planer förutom att jag såklart ska var med Jimmi och åka till Umeå imorrn. Vi lär nog fara till Umeå relativt tidigt (väldigt tidigt med mina "mått mätt":P), kanske kring 11-12. Det innebär att jag inte kommer att kunna sova ut så länge som jag skulle önska. Men, men jag får se till att sova ut på söndag ist, funkar ju det med.

Ikväll är det Idol som gäller iaf:) Ska bli kul att se, dock kommer jag sakna Daniel:( Fy fan alltså, har fortfarande inte fattat hur han kunnat åka ut. Helt sanslöst! Helst när han förra veckan gjorde en sån överaskande/rolig grej mot juryn med. Aja, inte så mkt att göra åt. Svenska folket är korkat ibland, så är det bara. Nu håller jag ist på Marie. Hon har en jävligt bra röst tycker jag! Det är inte så kul att hon varit med i Big brother och gjort *ähum* lite saker där men hon kan verkligen sjunga iaf.

Kent

Kent ska spela i Övik (Swedbank) i mars och gissa vilka som måste dit? Jo, jag och Ylva:D Biljetterna lär vara svindyra antagligen eftersom de är jävligt eftertraktade men det kan det lätt vara värt ändå. Känns verkligen som att man måste ta chansen nu, vem vet när de kommer hit nästa gång om de ens kommer nån mer gång? Biljetterna släpps kl 9 på måndag och då ska jag och Ylva ha varsin, så är det bara, kosta vad det kosta vill. Fan, måste lyssna på några Kent-låtar nu känner jag. Värsta öset det lär bli på den där konserten alltså, kan knappt vänta:)

Väl genomförd skoldag

Har faktiskt lyckats vara rätt duktig i skolan idag trots min trötthet (somnade inte förän 1 inatt:S).

På teckenspråket sjöng vi julsånger, haha. Det gick väl sådär men man kom faktiskt ihåg en hel del ord efter ett tag så alltför illa var det ju inte:) Var rätt så roligt att sjunga på teckenspråk med, haha:D

På religionen skrev vi på vårt arbete om ögondaignostik vilket jag tycker gick bra. Vi är typ klar med faktadelen, nu har vi bara diskussionsdelen kvar där man ska jämföra med "new age". Det får vi väl fixa till veckan lr nåt. Som tur är så är det ju inte allför bråttom med att arbetet ska vara inlämnat iaf. Huvudsaken är att det blir innan jul och det ska man ju kunna klara av tycker jag:P

Svenskan gick faktiskt bra den med. Haha, var inte så himla svårt som jag trodde:P. Jag blev på nåt sätt klokare av Anna i min grupp (som varit sjuk tidigare i veckan) fastän hon egentligen inte sa nåt speciellt men. Vad fasen, jag klagar inte iaf. Jag skrev klart om min "gubbe" idag:). Känns jävligt skönt för nu slipper jag dona med det i helgen. Jag hoppas bara att de andra i gruppen tar ansvar och skriver om sin gubbe med. Vi måste ju försöka sammanfatta allt på måndag och då är det viktigt att alla "gubbar" är klara:P. Vi ska ju redovisa på tisdag så det finns inte så mkt tid att spela på direkt.

På idrotten var det volleyboll som gällde. Var väl rätt så kul dock kan jag bli lite irriterad på att man står stilla så mkt, helst när man (som idag) är 7-8 st på varje lag. Man blir ju inte direkt svettig om man säger så. Sen får man rätt ont i händerna med:/ vilket inte heller är så kul men. Jag lyckades serva in två servar iaf, vilket jag är nöjd med. Jag är verkligen kass på att serva nämligen:P

Apelsin:)

Sitter här och äter en apelsin just nu, mkt gott och nyttigt;). Apelsiner har jag alltid tyckt mkt om. Jag brukar oftast inte orka skala dem utan jag brukar skära dem i fyra klyftor ist (och denna gång är inget undantag). Det är mer praktiskt tycker jag även om det kan bli lite söligt när man äter dem:P

Har inte orkat pluggat nåt teckenspråk alls, haha:P Men det får ordna sig ändå. Jag sa faktiskt till vår lärare i måndags också att jag troligen inte skulle hinna med det så, shit de same. Skönt också att ha några slappdagar utan pluggande ibland. Ska börja fara in till stan snart så jag hinner till träningen i god tid.

På lördag ska jag upp till syrran i Umeå (tillsammans med Betty, mamma, Ola och antagligen Mange) och hjälpa henne flytta till ett nytt studentrum. Ett studentrum som har en egen liten kokvrå:) Nice! Ska bli väldigt kul att träffa henne igen. Saknar henne här hemma!:( Vi har så jävla kul ihop och känner varandra så himla bra. Hoppas allt ordnar sig till det bästa för henne, det förtjänar hon. Hon har verkligen haft nog med motgångar nu tycker jag:/ Älskar dig Helena<3

Att det kan vara så svårt att få kontakt med en person:S Går varken via internet lr telefon/mobil. Vad tusan ska man göra? :(

Ska börja packa träningsgrejer nu...Vi hörs imorrn!

Otäck dröm

Skoldagen har gått fint. Provet i morse gick rätt så bra kändes det som:P trots att jag kom fem minuter sent plus att jag inte läst igenom det ett dugg igårkväll. Skönt att ha det bortgjort! Sen har vi haft en ganska lugn dag överhuvudtaget. På psykologin såg vi bara klart en film, skönt. Dock var filmen väldigt tragisk men...filmens namn? "Krigarens själ". Det är verkligen en film som är värd att se även om det inte är någon underhållande film. Våldet i filmen är jävligt obehagligt men filmen berör en verkligen iaf!

Det finns alltid en anledning till att människor gör som de gör, så är det bara. Sen kan det ju förstås finnas olika anledningar och ibland också många...men det finns alltid minst en anledning iaf. Det är nåt att tänka på.

Drömde en jävligt läskig dröm igårkväll föresten. Jag drömde om att jag körde bil och tappade kontrollen över bilen och var med om en bilolycka. Riktig läskigt! Kändes så jäkla verkligt när jag vaknade också, usch! Vem vet, Kanske drömde jag det för att jag ska vara mer försiktig i trafiken helt enkelt? Jag kan säga såhär, jag kommer ju inte bli mindre försiktig iaf...tvärtom.

Ska bli skönt att träna ikväll, jag längtar verkligen:) Är så himla skönt/roligt att spela hockey så det finns inte. Tack gode gud för att de uppfann den sporten alltså!

Nej, kanske ska försöka ta tag i mig sj och plugga lite teckenspråk för en gångs skull. En liten stund borde man ju kunna orka med åtminstone:P  Hoppas ni får en fin kväll:)

Sovkväll

Fan va trött man kan vara alltså. Har lyckats sova fr 7 nån gång fram till halv 11 ikväll, och det var ju långt ifrån planerat. Missade tyvärr "Bonde söker fru och allt", men det går väl nån repris på söndag iaf som tur är. Vaknade iaf och insåg att jag måste ta mig upp för att duscha, gå på toa och borsta tänderna. Så nu har jag äntligen gjort klart allt det. Har inte hunnit plugga ett skit på internetionella heller, men det får gå som det går. Kanske hinner kolla igenom det imorrn en sväng eftersom vi inte börjar föränn halv 9. Det märks:P

Blev lite depp ikväll när jag vaknade. Egentligen inget särskilt just nu men jag kan ändå inte låta bli less och tycka vissa saker är så himla orättvist. Men den här världen är ju sjuk så det kanske inte är så konstigt egentligen. Tur det finns vissa "normala" människor iaf. SKulle aldrig klara mig annars. Annars gäller det bara att hålla huvudet högt och försöka tänka positivt och inse att det inte är man sj som gör/gjort fel.

Måste också säga att jag saknar min kompis Maria väldigt mtk:( Måste verkligen  ta och ringa henne snart.! Tycker det är fruktansvärt tråkigt att saker och ting blivit som de blivit mellan oss. Jag behöver henne och jag tror hon behöver mig med. Jag hoppas det iaf.

Måste sova nu, hoppas jag kan det bara med tanke på att jag sovt en del förut ikväll. Annars får jag väl läsa lite lr nåt annat. God natt och sov gott iaf!

Skolstress

Skoldagen har varit sådär. Lr ja, rättare sagt...två lektioner gick väl bra (internationella relationer och projektarbete) men den tredje (sv) gick åt helvete typ:/ Där ska jag och några till leta upp fakta om nå nordiska författare som levde under romantiken och sedan koppla dem till nån jäkla rubrik. Man fattar inte ett skit ungefär:S Blir så less också när mer än halva gruppen man ska jobba med inte är på skolan. Lätt för mig och Jenny att jobba när vi inte ens vet hur vi ska göra typ:S Är man fler kan man ju hjälpas åt iaf. Suck, vad less man blir. Det ska vara klart tills på tisdag med, för då ska vi redovisa det inför klassen, perfekt...lr inte:S Lär väl bli att man måste sitta och jobba med det där efter skolan lr på nå raster. Känns riktigt drygt alltså!

Samma sak med religionen, där känns det också jävligt stressigt:S Där ska min grupp jobba med irisdiagnostik. Vi ska skriva hur det funkar, historik mm sen ska vi koppla det till "new age" och skriva kritik (positiv lr negativ) om det mm. Problemet är att folk har varit borta där med (är bara jag som varit på alla religionslektioner på sistone) så därför ligger min grupp väldigt mkt efter. Vi har börjat skriva litegrann, men vi har typ näst intill allt kvar känns det som:( Drygt...helst när vi bara ha en lektion (fredag) kvar där får tid till att jobba med det. Det enda positiva är väl att det tydligen inte var så jättebråttom med att lämna in det där arbetet. Det räckte tydligen om man lämnade in det innan jul. Alltid nåt iaf, men det känns ändå drygt att inte få nån lektionstid till det:(



Jag känner mig väldigt stressad pga skolan för tillfället och det går ut över hela mig känns det som:/ 
Förhoppningsvis blir det bättre snart. Jag har iaf varit duktig och läst på till provet i internationella relationer imorrn, så det behöver jag inte tokplugga till ikväll iaf. Kommer nog bara kolla igenom det lite smått:P Känns som att jag kan det mesta redan:P Jag hoppas/tror det iaf. Sen kan man ju aldrig vara säker föränn man väl sitter där och gör provet (och knappt då heller) men.

Aja, har lite att fixa nu....Ciao!

Psykolog?

Träningen ikväll var kanon:D Hur skönt som helst! Tycker det är så fantastiskt härligt att bara kunna träna och koppla bort allt annat för en stund. Helst nu när jag börjat få mkt i skolan:/ (typiskt att det blir mkt när det drar ihop sig till jullov) Visst kan det kännas tungt innan träningen ibland, men när man väl pallrat sig dit blir det alltid lika kul:), och idag var alltså inget undantag. Lovely:) Hockey är så himla roligt :D <3 Det är helt klart min favoritsport.

Hade ett trevligt men framför allt givande samtal idag:P Intressant värre alltså. Saker och ting är faktiskt som man tror ibland även om det verkar väldigt orimligt. Intressant, intressant...

Under de senaste dagarna har jag funderat en del på vad jag egentligen vill studera till efter gymnasiet. Har kommit fram till att jag förmodligen kommer hamna på nån socinom-utbildning lr liknande eftersom jag tycker det är himla intressant med psykologi och hur människor funkar som överhuvudtaget. Men om vi säger att jag nu skulle bli psykolog är jag ändå osäker på om jag verkligen skulle passa som det:S Finns en risk att jag skulle ta åt mig mkt personligt och inte kunna släppa mitt arbete på fritiden. Tror man måste vara jävligt stark psykiskt för att kunna jobba som detta med och det är frågan om jag är det:P Kanske skulle jag sj bara bryta ihop när jag hör hur dåligt alla andra mår? Jag vet inte...Vad tror ni?

Nu ska jag faktiskt försöka sova snart (tro det lr ej)! Men först blir det lite mobilsamtal och surfa runt på nätet. Måste fan smsa Ylva med, det har jag glömt:S. Hoppas det går bra för henne där nere i "fjollträsk". Jag hoppas verkligen hon grejjar mönstingen, det skulle vara roligt:)
Aja, jag hoppas jag kommer i säng runt halv 11 iaf. Senast 11! Behöver verkligen alla timmars sömn jag kan få:P God natt och sov gott! :)

armbryterska

Har svenska just nu men jag hittar inte det jag vill och då blir jag less:/ Fattar inte riktig hur man ska göra heller så, orka.

Idag blir det en rätt slapp skoldag iaf. Efter lunch (13.00) ska vi nämligen lyssna på nån armbryterska så då har vi ingen religion. Sen ska vi egentligen ha multimedia från 14 till 15 men det blir inte heller av nåt eftersom vi inte vet hur länge armbryterskan kommer att prata. Har verkligen inget emot att få sluta tidigare. För jag tror ju aldrig hon lär prata i två timmar. Får väl se om vi kanske passar på och jobbar lite med projektarbetet då (efter att armbryterskan pratat) lr hur det blir. Det beror på vad alla tycker. Mig spelar det ingen roll iaf. Jag måste lix vara kvar i stan pga av träningen så:P  

Aja, ska gå och jobba lite nu...Hejrå! 


Vad duktig jag kan va'

Dags för mig att sova nu. Blev en sen kväll för mig det här, precis som så många ggr förr:P Men jag var bara tvungen att prata lite med min kära syster i Umeå ( och visa henne låten: "dancing in the dark":) ). Sen har jag pratat lite med mamma också:)

Har också varit duktig och lagt in "dancing in the dark" på min mp3 och mobil (som jag borde gjort för längesen egentligen), plus tömt min mobil på bilder. Har också vikt alla tvättade kläder jag hade kvar på sängen och lagt in dem i garderoben:)

Sen har jag även hunnit med att flytta över de saker jag hade på min mammas USB-minne till min dator:) Har tömt min användar-mapp på skolan nyligen, vilket behövdes. Jag förde över nästan alla saker jag hade till USB-minnet ist. Min "skol-mapp" var nämligen väldigt full med skolarbeten. Så nu har jag alltså skolarbetena hemma på min egen dator ist och jag har jättemkt plats att spara saker på min användare på skolan. Förut har jag alltid varit tvungen att ta bort nånting i min skolmapp bara för att det varit brist på plats, men det behöver jag alltså inte längre:D Känns skönt att jag äntligen fixat det:)

Man blir rakt stolt över sig sj alltså:):P inte varje dag man gör så mkt "vettigt".
Det är en sak att tänka på saker och en helt annan att verkligen utföra dem. Tänk om man kunde vara såhär nyttig varje dag:) Dock har jag inte packat hockeygrejjerna till imorrn men det får jag väl göra imorrnbitti, man kan ju inte hinna allt;P Haha, inte ens jag en kväll som denna;D


Skönt med Modos seger ikväll föresten:D Äntligen! Det var verkligen på tiden. Hoppas de kan starta en vinst-svit nu ist. Det var tur att Timrås mål blev bortdömt annars vet man ju aldrig hur det hade slutat:S

Måste också skriva att Linus Viddels mål i matchen LHC-SSK, var hur jävla snyggt som helst! Det kallar jag hockeygodis:D Underbart att se! Mer sånt tack:)

Nej, måste borsta tänderna nu och så...Sov gott! :)

Trött men effektiv

Idag har det varit en rätt jobbig dag. Har känt mig jävligt trött, förkyld och seg. Skönt att man fick se film på både geografin och psykologin iaf, det är ju alltid skönt:)

Har faktiskt lyckats vara duktig efter skolan trots att jag känt mig förkyld (lr rättare sagt: att förkylningen är på väg igen:S känner det som en stor klump i halsen) och trött. Jag åt den middag vi skulle, makaroner och pastasoppa. Det var iofs bara att värma i mikron så det var kanske ingen bragd i sig, haha:P Men sen har jag plockat in i diskmaskinen, pluggat internationella relationer (gjorde jag medan jag åt), hämtat upp en massa av mina tvättade kläder fr källaren, vikt en del av dessa kläder, hjälpt till med att packa upp varorna, ätit 3 frukter och ett glas med C-vitamin och packat upp väskan. Ibland kan man faktiskt vara jävligt effektiv trots att man är trött och sliten. Mkt handlar om vad man har för inställning.

Hade egentligen dock tänkt att byta låtar på min mp3 samt att tömma mobilen med, men det hinner jag inte nu. Det får jag göra efter hockeyn. Nu ska jag nämligen gå och slappa lite och se Modo-Timrå. Det tycker jag att jag är värd efter allt vettigt jag gjort idag;P Sen efter hockeyn ska jag nog försöka fixa mobilen och mp3n, samt vika resten av kläderna. Modo måste vinna ikväll btw annars kommer jag inte bli glad:(

Ska dra till pappa nu, matchen har ju redan börjat ser jag...Bloggar kanske senare ikväll om jag har tid:P...
Hejrå!

Fin söndag

Idag har det varit en rätt bra dag:)

I morse var jag tvungen att gå upp tidigt pga att jag hade match. Det var jobbigt men det gick. Hehe, dock kom jag ca 5 minuter sent till vår samling men det spelade inte så stor roll. Haha, det berodde dock inte på att jag gått upp så himla sent (tro det lr ej) utan på att jag åt frukost så himla sakta:P Jag åt upp en macka på hela tio minuter. Vadå långsamt!? Drack te till frukost med eftersom jag kände av lite förkylning/krassel i halsen. Lyckades tyvärr bränna mig på te't med, tungan frätes sönder (haha, ok det var lite mkt överdrivet men ändå -Ont gjorde det iaf). Har lite småont i tungan fortfarande men det har nog gått över till imorrn, hoppas jag iaf. Aja, matchen gick bra iaf:) Vi vann mot Björklöven med 2-0. Det stod 0-0 efter första perioden. I andra drog vi ifrån:) Vi spelar bara två perioder (för er som inte vet det). Tråkigt tycker jag, men inte så mkt att göra åt. Aja, jävligt skönt med en vinst iaf:) då är man glad resten av dagen med.

Har orkat plugga idag med (otroligt nog! :P).
Är ju inte varje gång man orkar plugga på helger precis men det gick idag för mig faktiskt. Känns som att det är välbehövligt iaf. Har ett jättestort prov i "internationella relationer" på torsdag så jag känner att jag verkligen har en hel del att läsa på.

Nej, måste sova nu. Imorrn är det ju tyvärr dags för ännu en jobbig skolvecka. Kul att det är advent snart iaf:) Det är väldigt mysigt. Ser verkligen fram emot det. Sweet dreams!

Spelkväll

Nu är jag och Jimmi hemma hos min mamma. Vi ska nämligen spela spel med mamma, Ola, Betty och Mange. Vet inte vilket spel det blir men det blir nog nåt av: "Monopol", "Alias", "Personality" och "Vem tar vem". Vi ska äta chips, dipp och popcorn med. Mysigt och gott:) Nähä, nu låter det som att vi kanske ska spela kort istället..."plumpen" verkar det bli. Nej, nu ska vi börja spela tydligen så jag måste dra. Blir tidig kväll för mig ikväll med föresten eftersom jag har match imorrn och måste vara inne i stan kvart i 11:S drygt! Men det ska nog fixa sig, hoppas det iaf:P

Har inte hunnit sett Svensson Svensson än heller, men det blir väl senare ikväll kanske lr imorrn vem vet:P

Ha en bra kväll allihop! :)

Frukostdags

Sitter här och håller på att äta frukost:P Har egentligen varit vaken sen 12 men jag och Jimmi har legat kvar i sängen och myst:) Jävligt hungrig blir man dock trots att jag var proppmätt igårkväll efter pizzan. Haha, kändes det inte som att jag ville äta nåt föränn om en vecka typ:P Nu känns det betydligt annorlunda:P...konstigt va? ;)

Ska snart se Djurgården mot Modo.
Som tur är har ju Jimmi säsongskortet så man kan se precis alla matcher:) Kommer bli spännande. jag hoppas verkligen att Modo vinner, det kan sannerligen behövas efter alla förluster nu efter uppehållet:S

Senare ska jag titta på två avsnitt av Svensson-Svensson:) Missade nämligen det som var förra veckan:( men som tur är har Jimmi varit snäll och laddat ner det. Den serien är verkligen kult! Hur klockren som helst alltså.

Det är svårt när man är småirriterad över en sak och samtidigt vet att det inte går att göra så mkt åt det. Egentligen spelar det ju inte en sån jävla stor roll, kanske bara är jag som är underlig. Men jag kan ändå inte låta bli att tänka på det. Aja, skitsamma...det får väl bli som det blir. Även om jag såklart hoppas på att det ska bli som jag vill:P Haha, sjävisk som man är.

Nej, ska gå och se försnacket inför matchen nu strax....plus fixa en ny rostad. Rostat bröd är så jävla gott alltså:) I love it! Ha de bra så länge!

I need you

Du är fin. Du är rolig. Du är smart. Du är snäll. Du är snygg. Du är busig. Du är stark. Du får mig att le. Du får mig att må bra. Du är underbar. Du är speciell. Du ger mig styrka. Du gör mig lycklig...
...allt detta bara för att du är du! <3

Jag behöver dig. Du betyder himla mkt för mig!

Du och jag,
1 år och 5 månader :)

315237-21

Idol-skandal

Fan vad dåligt att Daniel åkte ur Idol! Jag fattar inte hur svenska folket röstar som:S Andreas var ju klart sämst ikväll och borde ha åkt ut. Vid såna här tillfällen börjar man nästan fundera på om det trots allt inte är bättre att juryn kan påverka utröstningen mer. Skandal är vad det är!

Visst sjunger Andreas väldigt bra men var är scenspråket? Jämför man med alla andra så ligger han ju mil efter på den punkten. Visst, han kommer säkert vara skön att höra på radion i framtiden men han ska inte vinna Idol. För det krävs det att man har  ett scenspråk, inte bara en sångröst.

Daniel har jag alltid haft som en personlig favorit, han är verkligen en "entertainer". Man vet aldrig vad som ska hända när han uppträder och han är som en magnet...man kan inte sluta titta på honom. Tycker det är jävligt tråkigt att han åkt ut! :(

Det enda man kan trösta sig med är ju att Daniel redan lär ha ett skivkontrakt klart iaf:) Man har ju definitivt inte hört(/sett det sista av honom bara pga hans lämnande av idol och det är jag jävligt glad över!:D Ser fram emot att se/höra mkt av honom i framtiden.

Vinter-design

Hehe, eftermiddagen har inte precis blivit som jag tänkt. Jag har inte ätit (lr okej, en banan då) och inte heller läst någon bok ist fastnade jag vid nätet, lr rättare sagt vid att designa min blogg. Var ju bara tvungen att få till alla färger och liknande, haha! Det är ju ta mig fan helt omöjligt att slita sig från det innan man fått till allt som man vill. Jag är relativt nöjd med slutresultatet iaf :) Nu känns min blogg lite mer "vintrig", vilket ju passar väldigt bra:)
Känns kul och fräscht med lite förändring ibland.


Måste hjälpa till att packa upp matvaror nu, mamma kom precis hem nämligen. Strax kommer Jimmi och hämtar mig med. Vi ska käka pizza och se på Idol hemma hos han:) Åtminstone ska jag se Idol, haha. Får väl se om han vill spela wow medans lr nåt. Hoppas ni får en trevlig kväll! :)

Onyttig

Äntligen hemma:) och det bästa av allt: Nu är det helg! :D

Känner mig hungrig men jag ska inte äta alltför mkt nu eftersom jag och Jimmi ska äta middag ihop senare. Blir väl antagligen pizza lr nåt? Jag skulle inte ha så mkt emot det iaf, även om det kanske skulle vara bra om man åt nåt nyttigare:P Har känt mig så himla onyttig den sista tiden. Vet inte riktigt varför men det kan bero på att jag unnat mig sj lite onyttiga saker varje dag den här veckan i princip. Inte bra! Det beror på att vi haft två prov plus att jag varit/är så himla trött och skolless. Okej, Ingen ursäkt kanske men en anledning iaf. Jag brukar i vanliga fall köra på att vara nyttig under veckan och sen vara onyttig under helgen...så gott det går iaf. Aja, får väl gå tillbaka till det nästa vecka för i helgen kan jag inte låta bli att vara onyttig, haha:P. Har iaf match på söndagmorgon, så då bränner man väl förhoppningsvis bort en del iaf. Bra det.

Ikväll blir det bara att slappa till Idol. När Idol är slut hoppas jag verkligen att jag kommer gå och lägga mig (inte sova kanske, men åtminstone lägga mig i sängen så jag känner hur trött jag är), men det är ju inte säkert med tanke på min pigghet om kvällarna/nätterna. Så man vet aldrig hur det blir med den saken.

Ska bli mysigt att få träffa Jimmi med:) Har saknat honom! Dock har han ont i halsen så jag hoppas att jag inte blir smittad bara:S Finns en risk känns det som eftersom jag inte kommer att kunna låta bli att kyssa honom. Skulle vara drygt att bli sådär riktigt förkyld igen, just nu har jag ju "bara" lite hosta ibland. Inte något värre tack! :/

Nu ska jag gå ner och ta nåt att äta iaf. Sen ska jag nog lägga mig i sängen och fortsätta läsa på boken jag började läsa igår. Böcker kan faktiskt vara riktigt kul att läsa, åtminstone om man har en bra sådan. Det är faktiskt lite synd att man inte tar sig tid till det oftare.
Hej med er! :)

Småirriterad

Blev väldigt sent för mig igårkväll precis som jag trott innan. Jag la mig inte och sov föränns kl 1. Gissa om jag är trött idag? Men det bli så när man kommer hem 23.15 och sedan måste äta nåt plus att man är pigg efter matchspelandet. That's life sometimes.

Matchen gick iaf skit. Vi förlorade med 2-1 och spelade dåligt. Var väl inte så långt borta att vi hade fått in en kvittering ändå men "nära skjuter ingen hare" som det heter. Jag var riktigt sur direkt efter matchen främst pga att vi förlorat men också för att klockan var så mkt. Jag visste att jag inte skulle komma hem föränn efter 11:(

Idag kan jag inte låta bli att bli småirriterad:( Tycker inte det är ett dugg kul när man ska göra ett grupparbete och man själv försöker hitta fakta medans andra bara sitter och surfar runt för kul. I ett grupparbete är det väl meningen att man ska jobba tillsammans, inte att en person ska göra typ allting (arbetet har iofs precis börjat så man ska väl inte överdriva men)...lr har jag missförstått alltihop? Blev iofs lite bättre efter ett tag av lektionen men. Visst, jag kan förstå om folk är less på skolan och trötta (det är ju jag med!)...klart det är skönare att bara sitta och surfa runt då. Men grejen är att man ändå måste försöka jobba om man vill ha bra betyg. Jag hade såklart helst av allt också velat surfat runt och struntat i att jobba men det funkar ju inte riktigt så. Dessutom känner jag att man lix kan jobba när man ändå är här på skolan. Annars hade man ju lika gärna kunnat vara hemma. Det ger ju inget att vara här på skolan om man ändå inte gör nånting vettigt!

Längtar tills efter idrotten (kl 14.00) då jag äntligen har helg :) Så himla skönt. Har iofs lite jag borde plugga i helgen men ändå...underbart att kunna sova ut och slappa! 

Nu ska vi ha projektarbete, jag hoppas det kommer gå bra...Ha det bra! 


Att sova eller icke sova, det är frågan

Sitter på skolan just nu. Vi har redovisningar på multimedian men jag passar på att blogga lite smått medans:P 

Idag är jag väldigt trött. Höll nästan inte på att komma upp i morse men det gick tillslut efter många om och men, dock var jag tvungen at äta frukost i bilen haha:P. Brukar bli så för mig lite nu och då, konstigt nog;)

 Hela förmiddagen har vi jobbat med vårt projektarbete. Det har gått rätt bra bortsett från lite saker (bla att vi skrivit en hel del fel i vår projektbeskrivning) men det ska nog lösa sig. Vi ska få jobba med projektarbetet imorrn på historian tydligen, vilket kan behövas för vår del. Känns som att min grupp verkligen behöver all den tid vi kan få!

Snart har vi psykologi. Det blir nog rätt slappt. Vi ska nämligen bara göra några samarbetsövningar:) Skönt, har man tur kanske man får sluta tidigare med. Men 20 över 2 ska vi iaf sluta senast, det är vår normala sluttid idag...lr vad man nu säger:P...ååh, kan inte formulera mig...men ni fattar nog vad jag menar.

Efter skolan ska jag få ta mammas bil hem eftersom hon sj ska fara ner till Härnösand. Hon ska tydligen på ett fackmöte där. Jävligt bra för min del, då slipper jag ju ta bussen hem för en gångs skull. Går ju betydligt snabbare med bil:) Kanske vilar/sover en stund när jag väl kommer hem med, får se. Känns som att det skulle vara skönt på sätt och vis när jag är så jävla trött. Kanske får mer energi sen till matchen ikväll då. Men å andra sidan kanske jag sover längre än jag tänkt och därför blir tvungen att stressa skitmkt för att hinna i tid till samlingen halv 7:S Sen känner man ju sig ofta lite "halv-groggy" efter att man sovit på dagen med och det är ju inte heller så bra direkt:/ Äh, får se hur det blir. Beror på hur jag känner. Men just nu känns det iaf som att jag gärna skulle vilja sova i åtminstone en halvtimme.

Nej, nu ska jag titta runt på nätet lite. Psykologin börjar om ca en kvart...
Sköt om er:) 

Jag - den mest frusna

Jag måste vara den mest lättfrusna personen i världen alltså. Från det att jag kom hem fr stan idag runt 6 och till nu har jag gått omkring här hemma i ett par vanliga sockar, gosesockar plus mina egna varma tofflor - 3 lager alltså! och trots detta svettas jag inte om fötterna. Jag är inte frusen längre men jag är inte sådär "övervarm" heller. Fötterna är normalvarma. Jag är väldigt konstig, jag vet:P

Sen har jag haft på mig min vinterjacka under hela denna tid med. Jag har alltså ett linne på mig, en långärmad tröja och en vinterjacka utanpå det...och jag sitter alltså inomhus(!) Och jag svettas inte heller om överkroppen. Jag måste fan vara värst alltså, åtminstone ibland:P

Dock måste en sak tilläggas till detta:
När jag kom hem fr stan var det 18 grader här inne så det gjorde väl att man inte blev varm så snabbt efter att man varit ute/suttit i bilen och åkt. Men nu är det 22 grader här inne (brorsan har eldat) och ändå tycker jag det är skönt att sitta med alla dessa kläder:) Haha, dock måste jag tyvärr ta av mig allt nu när jag ska sova snart men, det var skönt så länge det varade iaf:)

Ska gå och lägga mig nu strax så jag orkar med morgondagen som nog kommer bli en väldigt händelserik dag.
- God natt på er och dröm fina drömmar:)


VACKERT!


Kan inte låta bli att lägga ut musikvideon på denna fantastiska låt!
Alltså jag bara njuter av att höra och se på den varje gång. Hon sjunger så himla speciellt och fint samtidigt som texten, instrumenten, rytmen..ja, allting är så himla vackert! Märks kanske att jag gillar låten en smula, haha:P Men den är faktiskt jättebra:) Låten måste in på min mp3 genast!:) Stort tack till dig älskling för att du visade mig den:D Det är såna här låtar som får en att inse hur underbart det är med musik!:)


Jobbig onsdag

Denna dag har varit jävligt dryg:(

Fick göra mkt dryga grejer idag på skolan! Trots att man var tvungen att göra klart hälsofrågorna igår, vilket tog en himla lång tid och var rätt komplicerat, så var man tvungen att skriva nån "hälso-sak" individuellt idag:( Kändes lite som ett prov faktiskt:S och det gick väl inte alltför bra eftersom man inte direkt hade så mkt tid på sig att skriva heller. Är jobbigt att skriva för hand med, tacka vet jag datorn:P Man skulle iaf skriva om hur invandrare kunde få problem med hälsan när de kommer till ett nytt land. Mkt komplicerat, man kunde ju egentligen skriva hur mkt som helst om det, men det hann man ju inte direkt. 

Efter den mkt tunga uppgiften fick vi göra nån gruppuppgift som var rätt tråkig den med. Usch, tycker verkligen vi haft tråkiga uppgifter på hälsopedagogiken dessa veckor:( Hoppas man får göra en utvärdering sen där man kan klaga!

Efter att vi äntligen fått sluta nån gång efter 3 gick jag ner på stan. Tänkte först ta bussen hem men ändrade mig sedan och bestämde mig för att vänta på och åka hem med mamma ist. Passade på att kika lite i "Port 9" och på Lindex så länge. Äntligen lyckades jag hitta en sak som jag velat ha väldigt länge! :D Självklart köpte jag det med:) Existerade inget annat trots att jag ju handlade en hel del kläder förra veckan. Skitsamma, får ju studiebidrag snart så det ordnar sig nog vad gäller ekonomin.

Var iaf väldigt hungrig och trött när jag äntligen for från stan med mamma. Dessutom var vi så klart tvungna att stanna på Statoil eftersom bilen skulle tvättas. Och självklart skulle det börja jävlas massa just då när man bara ville hem:( Antennen på bilen gick inte att få ner och vi fick hålla på med den länge och väl innan den "gav" sig. Unnade mig att köpa en glass i samband med stannandet (magnum double, my favourite<3) eftersom det kändes som att jag skulle dö av svält ungefär:S

Skönt att äntligen vara hemma iaf även om mitt humör inte är på topp. Kommer typ inte orka göra nåt alls ikväll känns det som. Kommer bara se "Bonde söker fru" och sen slappa vid datorn och sova ungefär men det kan nog behövas. Imorrn kommer det nämligen bli en  jobbig dag för min del. Först skolan med projektarbete bl a där min grupp har jättemkt att göra och sen match mot Modo på kvällen. Tufft värre!

Ska hjälpa min mamma lite med datorn nu... hoppas ni får en bra kväll!

Utmaning

Jag antog Ylva's utmaning :)

1. Skriv dina 5 favoritlåtar just nu
2. Länka till den du blev utmanad av
3. Utmana 5 andra bloggskrivare

Apologize - One Republic & Timbaland
Just so you know - Jesse McCartney
Om du lämnade mig nu - Lars Winnerbäck & Miss Li
Tired of being sorry - Enrique Iglesias
Dancing in the dark - Jessy

Dessa fem låtar är mina favoriter just nu utan någon speciell ordning. Men den sista låten kan jag verkligen rekomendera. Den är hur fin som helst!

- Jag utmanar alla som vill bli utmanade:P

Kall och oroad

Jag var tvungen att gå upp tidigt idag med:( Typiskt nog skulle jag ju tydligen ha bokat in en tidig tid på ungdomsmottagningen just den här morgonen. Attans också! Aja, det har gått rätt så bra iaf så här långt trots att jag inte kunnat ta ut en skön och välbehövlig sovmorgon. Har nyss fixat till det sista på hälsofrågorna och skrivit ut det. Vet inte om det är så bra direkt men det får duga, orkar inte göra nå mer på det där:P Är less på det. Det får bli som det blir.

Måste få säga att jag tycker min pojkvän är lite dum. Han har haft väldigt ont i ryggen sen i söndags och har tom varit på vårdcentralen ang. det. Det rörde sig troligen om en ordentlig sträckning så han fick en uppmaning om att vila/ta det lugnt ett par dagar tills det gått över. Trots detta är han och jobbar idag:S Först skulle han bara fylla på bränsle i deras grävmaskiner, eftersom det tydligen bara var han som kunde göra det. Men sen nu har han stannat kvar på sin arbetsplats för att "testa" att jobba. Trots att han sa till mig på mobilen för bara ett litet tag sen att han fortfarande har ont i ryggen plus att han börjat få ont i halsen:/ Tycker han är dum som jobbar. Men han påverkas mkt av att de har så himla mkt att göra på jobbet. De ligger efter jättemkt nämligen. Jag blir i vilket fall som helst orolig för honom. Vill ju inte att han ska förstöra sin rygg och behöva ha ont jättelänge i den bara pga att han börjar jobba för tidigt. 

Måste äta lunch snart. Vet inte riktigt hur jag ska göra. Det lättaste och billigaste:P alternativet är ju att äta här på skolan. Problemet är bara att jag troligen måste sitta ensam och äta då vilket ju inte är så kul. Men jag kommer nog göra det ändå. Ids inte gå ner till Subway lr nåt när det är så fruktansvärt kallt ute som det är idag:( Höll fan på att frysa ihjäl förut:S Tur man har långärmad tröja iaf och en relativt varm vinterjacka.

Hälsofrågor

Har lite bråttom just nu så har egentligen inte tid att blogga men jag gör det ändå. Jag ska svara på några frågor i hälsopedagogiken, svaren ska nämligen vara inlämnade dataskrivna imorgon kl halv 1, inte en sekund senare! Var tydligen väldigt viktigt det där:S

Skulle egentligen ha tränat nu men det var ingen träning ikväll. Det visade sig när jag kom till Skyttis att det blivit nåt missförstånd med tiderna:( Så jag och många andra fr mitt lag inklusive tränaren hade åkt dit i onödan:S - Tråkigt, jag hade sett fram emot att träna. Men det är inte mkt att göra åt. Fick iaf reda på att vi har match nu på torsdag mot Modo. Vilket man inte hört ett ljud om innan. Som tur är, är den hemma på Skyttis...skönt:) Vi har en match på söndag kl 12 med, tror det bara var en match då och inte två.

En bra grej föresten är att vi inte börjar skolan föränn halv 1 imorrn. Slappt:) Isadora var snäll och erbjöd mig skjuts in till skolan med, vilket innebär att jag för en gångs skull verkligen kan ta ut sovmorgon när vi börjar senare. Otroligt bra:D Ska bli jävligt skönt att sova ut.

Nej, nu måste jag försöka göra nå vettigt. Hade tänkt hinna se hockeyn kl 7 med. Hej då! :)

Lugn kväll

Vet egentligen inte vad jag ska skriva i detta inlägg men jag kan väl berätta hur kvällen varit.

Kvällen har varit slapp. Har inte orkat göra just nå vettigt.
Lyckades somna på sängen kring 6 och vaknade en och en halvtimme senare av att min mamma bråkade/diskuterade högt i telefonen med min syster. Det var nåt krångel med syrrans dator som vanligt. Inget kul uppvaknande var det iaf! Jag tog mig ivf upp tillslut och snackade me lite folk på msn, bla Ylva:) Sen tog jag mitt förnuft till fånga och gick upp till pappa med hans beställda kalsonger från "New body". Såg till att han betalde mig 150 spänn för dem med. Hade nämligen tänkt lämna in pengarna på träningen imorrn. Skönt att få det där ur världen! Har tänkt ge pappa kalsongerna jättelänge (och få betalt) men har inte orkat ta tag i det föränn ikväll.
Vi kanske föresten ska sälja "New body" i klassen med, jättebra...lr inte. Jag har ju som precis sålt det genom hockeylaget så jag lär inte kunna sälja nåt av det även om jag skulle vilja. Men min klass är ju iofs van vid att jag inte säljer dem saker alla i klassen "ska" sälja så det blir väl iofs ingen överaskning för nån att jag inte kan sälja denna gång heller. Det är säkert många i klassen som är irriterade på mig över just det där med, men det orkar jag inte bry mig om. De får tycka vad de vill.

Nej, nu ska jag snart ta och sova. Det kommer ju trots allt en skoldag imorrn med (tyvärr). Som tur är har jag rätt bra lektioner imorrn iaf...
God natt! :)


Diskussionsprov & annat

I morse skulle vi, tillsammans med vår lärare, komma överens om när under veckan vi skulle jobba med projektarbetet. Och vet ni vad? Det bestämdes att det skulle bli denna vecka, på torsdagmorgon. Vadå perfekt? Min grupp hade nämligen bokat in ett möte på torsdag halv 9 och då skulle vi egentligen vara tvungna att missa geografin, men nu slipper vi alltså missa nåt:D Helt perfekt!

Nyss har vi haft prov i psykologi, diskussionsprov om utvecklingspsykologierna. Det gick faktiskt rätt så bra:) Kändes som att man fick tillfälle att "säga ut" en hel del saker som man kunde iaf. Trodde det skulle gå sämre än det gick faktiskt. Jag hoppas bara man visade "tillräckligt" mkt:P Men annars får väl läraren säga att man ska lämna in skriftligt lr nåt, jag hoppas hon gör det iaf. Jag vill verkligen ha "mvg" i psykologi, får jag inte det kommer jag bli besviken. Aja, nu är provet gjort iaf, skönt! :)

Snart har vi teckenspråk, dryygt! Skulle egentligen vilja fara hem ist, men det är ingen bra idé. Känner mig dock inte så jättetrött just nu, brukar känna mig tröttare så här dags, så man ska väl inte klaga alltför mkt iaf:P Aja, teckenspråket går nog rätt fort ändå...man kan ju alltid hoppas på det iaf. Om inte annat så kan jag ju alltid snacka bort lite tid med Ylva;P



Är sugen på att köpa ett par nya jeans men jag ska nog avvakta tills nästa studiebidrag iaf. Köpte ju trots allt en hel del kläder förra veckan med. Dessutom vill jag verkligen gå på "Plattan" snart med Jimmi och då lär det behövas en hel del pengar. Var jättelängesen jag gick ut nu=/ så det kommer bli riktigt kul när man äntligen går ut. På tal om pengar så gick det ju föresten åt 595 kr igår, när jag betalade för studentmössan. Varför måste så mkt kosta? Tänk vad skönt det hade varit om mer saker var gratis ist. Okej, det kanske inte skulle funka i längden men ändå:P

Ville bara säga att jag saknar min älskling jättemkt<3 Skulle verkligen vilja mysa med honom just nu.

- Du är finast (F)(K)(L):)

Nu börjar snart teckenspråket...Ha de!
 

Gårdagens klassfest

Sitter på rummet och väntar på att gästerna ska dyka upp. Så gott som allt är klart nu; maten, tårtan, brödet, frukten mm. Kommer säkert bli ett lyckat firande, känns som så iaf.

Lite om gårdagen
Igår hade vi som sagt klassfest:) Haha, var rätt så kul även om jag tyckte det var tråkigt att det inte blev nåt kortspelande i form av "ölspelet". Men, men det får väl bli nästa gång ist förhoppningsvis. Jag var helt nykter till skillnad mot de flesta andra så jag (plus några till) la märke till saker som inte andra märkte, haha:P Brukar bli så. Exempelvis var det glashyllor med saker på som stod alldeles bakom "dansgolvet" (dvs vardagsrums-golvet där alla höll på att dansa/sjunga till musiken) och jag och några till märkte att den höll på att skaka jättemkt när alla dansade och hoppade. Lite läskigt, tänk om den skulle ha tippat...ok, inte så stor risk men ändå:P Man får vara lite vaksam. Men den föll såklart inte utan det gick bara bra:) Strax efter tio var det dags för folk att bege sig till Plattan så jag skjutsade ner bl a Jenny och Ylva dit - Söta var de verkligen!:). Sedan kunde jag äntligen fara hemåt till min underbara kille och slappa, trodde jag:S Efter att jag börjat åka hemåt längs E4:n så kom jag plötsligt på - Jag skulle ju hämta min syster Helena i Gullänget! Fan! Jag fick därför vända och fara tillbaka mot stan. Som tur är hade jag inte hunnit så jättelångt hem iaf. Jag plockade upp Helena, snackade massa med henne i bilen, och släppte sedan av hon hemma. Sen for jag till Bjästa, till Jimmi. Han var jättetrött, stackarn. Haha, och jag var jättepigg och social. Inte någon bra kombination direkt:/ Jag pratade iaf på och höll han vaken. Pratade mest om förfesten men också om lite annat. Efter nån timme kanske(?) gick vi äntligen och la oss och jag somnade rätt fort faktiskt. Jag måste ha varit rätt trött trots allt:P Jävligt skönt var det att sova iaf!

När Jimmi väckte mig i morse var min hals inge vidare:/ Den var helt "fucked up" (om man nu får skriva så:P) som tur är blev den, som vanligt, bättre efter att jag varit vaken ett tag. Fortfarande har jag dock denna jävla jobbiga hosta! Är så less på den att ni anar inte.

Nej, nu börjar gästerna komma så jag måste dra...Ha det gott!
:)

Bråttom

Tänkte ju egentligen blogga lite om klassfesten igårkväll men nu hinner jag tyvärr inte det eftersom jag kollat på en massa musikvideos på youtube ist. Måste nämligen hem och hjälpa till med att städa och fixa till ikväll då "kalaset" ska gå av stapeln. Syrran ringde för bara ett litet tag sen och undrade vars faan jag var:P Haha, hon lät inte alltför glad och det kan jag väl förstå.

Jag hoppas att alla som for på Plattan igårkväll från min klass hade kul iaf. Klassfesten vart lyckad:D Nej, skriver mer om det där sen.

är nog bäst att jag far hem nu innan hon ringer igen:P Ska försöka blogga senare om jag hinner/har möjlighet. Have a nice day! :)

Jesse McCartney - Just so you know



Råkade hitta denna låt på Youtube av en ren slump. Men jag tyckte den var så fin (både texten, musiken och  videon) att jag bestämde mig för att lägga upp den här. Låten har funnits ett tag uppenbarligen, men det struntar jag i:P För mig är den "ny" iaf :)

Seg skoldag

Idag är jag väldigt trött, sjuk och less! Jag har ingen motivation för att vara på skolan helt enkelt. Borde egentligen vara hemma och sova lr lyssna på musik ist. Men, men man ska väl genomlida såna här dagar med ibland. Och snart är det ju helg med:) man får försöka se det positiva. 

Har kommit fram till att jag verkligen inte är frisk än. De senaste mornarna har jag vaknat och varit torr och krasslig i halsen, sen går det över under dagen och jag har bara lite hosta nu och då (kanske är därför jag fått för mig att jag kanske är frisk). Men i morse när jag vaknade mådde verkligen inte min hals något bra. Har blivit lite bättre under dagen men inte mkt. Jag har inte ont i halsen direkt, det är mer att jag är torr och att det är som en klump som inte går att hosta upp:s jätteirriterande! Känns faktiskt skönt att jag inte kan gå på Plattan ikväll, när jag mår som jag mår. Men det ska bli kul med klassfesten iaf:)

Nej, nu börjar historian så jag måste dra. Sen är det idrott och sen, ja sen är det äntligen helg (underbart!).

Hej med er!

Så himla fint



Bara för att den här låten är så jävla fin<3 Älskar just den här live-versionen av den med.
 Är lite roligt i början av den här versionen för det verkar som att Celine Dion inte riktigt vet när hon ska börja sjunga, haha...titta själva;)

Frisk igen? :)

Är väldigt trött för tillfället, dock var jag ännu tröttare i bussen för en och en halvtimme sen, men iaf:P Skoldagen har väl gått rätt så bra ändå, trots min trötthet.

Fick mkt uträttat på vårt projektarbete idag iaf. Vilket verkligen kunde behövas! Känns som att vi har väldigt mkt att göra nämligen. Vi måste leta sponsorer (göra en projektbeskrivning), fixa ihop ett fungerande schema, ringa folk som kan hålla i föreläsningar, boka salar etc. Dessutom måste vi läsa på och lära oss en del om stress och taktil massage med + samarbetsövningar, eftersom vi ska försöka hålla i dessa saker själva. För er som inte vet det ska jag och 4 tjejer till i min klass göra en hälsovecka för åk 1 (alla årskurs-ett-klasser!) på Nolaskolan. Det är mkt jobb kan jag lova! Men vi ska nog kunna klara av det ändå, hoppas det iaf:P

Ikväll är det träning som gäller, skönt:) Ska bli så härligt att få "koppla" bort allt annat och bara koncentrera sig på att träna för ett tag, underbart! Jag är lite glad just nu med eftersom jag känner mig mkt friskare nu än i morse. I morse kände jag mig nämligen väldigt förkyld och så men det har lyckligtvis nog försvunnit nu:) Jag hoppas verkligen att jag slipper bli förkyld lr få feber igen, lr nåt ännu värre - bli magsjuk! Både min pappa och min lillasyster har varit det sistnämnda nyligen. Jag vill verkligen inte få nån jävla magsjuka! Är så jobbigt och äckligt, uscha! Nej, tacka vet jag att få vara helt frisk, det är en helt underbar känsla! Man inser det speciellt när man varit sjuk mkt och länge lr mkt till och från under en period.

Klassfesten blir tydligen av imorrn med:D Nice, nice:) Var en i klassen som fixat så att vi kunde få vara i hennes brorsas lägenhet, sjysst! Verkar inte vara så jättelångt in till Plattan därifrån heller så det är ju skönt. Dock är det inte "promenadavstånd" men det ska inte ta alltför lång tid att köra därifrån och till Plattan med bil. Det blir säkert jättekul, bara man hittar dit så:P haha! Men man får väl ta sig en titt på "hitta.se" innan så ska det nog lösa sig det med.

Ha en bra kväll! :)

Time to sleep

Tänkte bara säga att jag måste sova nu! Måste nämligen kravla mig upp redan kl 6 imorrnbitti eftersom mamma är ledig. 7-bussen är det alltså som gäller. Usch, känner redan nu hur jävla jobbigt det kommer att vara. Kommer tvingas stå ute och vänta i kylan på bussen med, två ggr tom(!) eftersom jag måste göra ett bussbyte i Sidensjö med. Brrr...aja, lika bra att man lägger sig nu för att sova så man inte försover sig. Känns som lite onödigt.

Känner mig föresten inte lika sjuk nu som förut idag, vilket är väldigt skönt:) Det är bara att hoppas att den goda trenden håller i sig!

Orkade inte göra någon läxa ikväll heller. Haha, vad slapp man är alltså:P Dock städade jag upp lite på rummet iaf, alltid nåt;) Pluggandet får bli i morgon lr någon annan dag.

God natt och sov gott! :)

Nya kläder

Unnade mig sj att shoppa lite idag efter skolan. Var ett tag sen jag köpte kläder sist så jag tyckte att jag förtjänat det:P När vi slutat kl 15.00 tänkte jag först bara gå till en datasal, i väntan på min "5-i-4-buss", men så kom jag fram till att jag hellre ville kika lite på stan. Och då blev det så att jag hittade en del saker jag ville ha som jag också köpte:) Jag köpte 2 långärmade tröjor (svart och blå), bh+trosor (lila). Alltid kul med lite nya kläder:)

Kvällens planer:
  • Lägga in ved i pannan kl 18.10
  • Se "Bonde söker fru" kl 20.00
  • Lägga mig och sova innan kl 23.00
  • Slappa vid datorn, surfa lr se nån film
  • Försöka städa lite på rummet
  • ev. göra lite läxa, om jag ids dvs:P (psykologi och bokrecension)
Blir som ni märker ingen "bladning" för mig ikväll alltså. Lika bra det när jag inte mår sådär hundra. Hade ju faan i mig feber när jag kom hem nu för ett tag sen med:S Inte så mkt dock (38 grader) men ändå. Inte bra! Dock känner jag mig inte sådär värst sjuk just nu. Jämfört med igår-eftermiddag och kväll är jag ju så gott som frisk nu typ:P Det är lite skillnad med andra ord.

Ska försöka börja städa på rummet nu...vi hörs kanske senare ikväll!:)

"halvsjuk"

Det blev så att jag for till skolan idag ändå. Känner mig väl inte jättefrisk men jag har ingen feber iaf. Är bara att hoppas att jag inte blir sjuk igen bara efter denna skoldag:S. Hade kunnat vara hemma idag med, kändes som lite "fifty-fifty" i morse men jag beslöt mig för att fara eftersom jag inte ville missa nåt. Så det är bara att hoppas på det bästa nu när jag farit.

Ikväll har vi tydligen sk. "bladning" med vårt hockeylag. Men jag vet inte om jag kommer orka fara precis. Känns tillräckligt om jag klarar av den här skoldagen. "Bladningen" är kvart över 7 tydligen men jag vill verkligen inte stanna i stan. Kanske far om jag får låna pappas bil lr mammas? Beror på hur jag mår. Just nu känns det inte så lockande iaf.

På fredag ska vi ha klassfest...om vi nu har nånstans att vara dvs? Isadora hade ringt muséet ang. "Ödbergska gården" (en hembygdsgård man kan hyra här i stan, där vi var förra klassfesten) men den var tydligen upptagen. Så nu måste vi antingen leta upp nån annan billig lokal lr också vara hemma hos nån i klassen. Isadora kommer säkert ta upp det med klassen idag. Själv ska jag inte på 200-dagars på Plattan efter klassfesten iaf eftersom vi ska fira mammas 50-årsdag med kusinerna på lördag. Enda gången man träffar dom vill man inte riskera att inte vara "fit for fight". Så för egen del är det inte hela världen om vi inte har nån klassfest i helgen, även om det förstås är kul. Aja, får se hur det blir med det där.

Hoppas ni får en bra dag! :)

Sjuk =/

Nu har jag äntligen kommit hem! Precis som jag misstänkt så har jag feber (38.3 grader) så det finns en risk att jag kommer måste vara hemma imorrn. Fast vi har ju en rätt slapp dag imorrn, film hela fm bl a så jag får se...kanske far iaf. Det beror helt på hur jag mår imorrnbitti.

Annars sitter jag här på rummet och vet inte riktigt vad jag ska orka hitta på:P Har inte just nå mkt ork för att göra så mkt men jag vill ju som göra nåt. Besvärligt. Kanske ska ta mig för att ringa lite? Ja, det ska jag banne mig göra. Orkar inte plugga ett skit ikväll iaf, inte när jag mår som jag mår.

Måste säga att det är väldigt trevligt att det är snö ute iaf:) Det har jag längtat efter. Blir som mysigare då.

Nej, nu ska jag ringa och äta min clementine och dricka upp glaset med C-vitamin. Förhoppningsvis blir man frisk fortare då. See you! :)

Feber av nationella?

Nationella provet idag gick väl sisådär. Jättesvårt att veta om man skrev bra lr dåligt:S Men jag kände mig väl inte helt "borta" åtminstone. Sen om jag skrev bra utifrån instruktionen vette tusan:S, jag "flummade" på mest och svävade iväg i mitt skrivande in på alla möjliga "banor". Men jag försökta iaf snegla på instuktionen lite nu och då så jag hoppas att jag kunde "knyta" ihop det någorlunda iaf. Jag skrev föresten om hur media påverkar unga idag. Jag valde mellan den och "om att fly verkligheten", men insåg till sist att den förstnämnda nog skulle passa mig bättre.

När jag äntligen kände mig helt färdig och lämnade in provet kunde jag slappna av någorlunda. Nu var provet bortgjort och jag hade gjort mitt bästa, även om jag kanske inte kommer att få så jättebra betyg. Jag började gå till bussen jag skulle ta till Bjästa när jag plöstligt kände av "det". "Det" var en känsla av feber. Min kropp kändes frusen och hängig och det kändes som att huvudet skulle explodera lr nåt:S Kände mig med andra ord verkligen inte kry. Jag som tänkt träna ikväll insåg ganska omgående att det inte var någon bra idé. Därför har jag nu, hemifrån Jimmi, ringt och sagt att jag inte ska komma på träningen. Då får jag vara kvar här, ist för att ta en buss in till stan igen som jag egentligen tänkt, tills mamma slutat och kan plocka upp mig på vägen hem.

Jag hoppas jag inte måste vara hemma i morgon fr skolan. Tycker inte om att missa saker, är så drygt att ta igen det sen. Tror jag ska lägga mig och sova/se på TV nu lr nåt. Vet inte om jag orkar surfa runt på datorn, troligen inte.

Have a nice day! :)

"Cinema-soffa" :)

Efter skolan gick jag och Ylva lite på stan (HM...vill ha långärmade tröjor!) innan vi tog bussen hem till hennes pappa. Där satt vi och snackade lite samtidigt som vi kollade runt på hennes dator ( nice=) ) innan Jimmi kom och hämtade mig. Han kom med sin stora gula firmabil. Haha, den är verkligen jättestor! Man kan köra den med blåa lysen med, jävligt mysigt/coolt måste jag säga:) Vi for iaf till "Unika Hem" och testade de två sofforna, en "Cinema-soffa" och en annan 3-sits-soffa med två fåtöljer. Vi tyckte båda två att "Cinema-soffan" var bättre därför beställde han också den. Den kommer nån gång i mitten på december. Jag kan knappt vänta alltså, den var så jätteskön och fin! Personalen på "Unika Hem", som för övrigt var jättetrevliga, menade att de kunde frakta soffan direkt hem till Jimmis hus med eftersom de hade nåt typ av "lager" i Bjästa. Vadå praktiskt?;) Här nedanför ser ni en bild på soffan förresten.

image15

Har varit väldigt trött och hungrig under em, allra helst under den senare delen fr kl 4 och framåt. Det märkte säkert både Jimmi och Ylva även om de var rätt trötta de med. Det första jag gjorde när jag kom hem vid 6 var därför att äta en ordentlig middag, - Gott som aldrig förr! Haha, kändes som det just då åtminstone eftersom jag var så himla hungrig:P

Annars har jag inte gjort så mkt precis. Ska snart gå och duscha och sen ska jag väl försöka läsa på det jag orkar inför nationella imorrn:S Suck! Måste be mamma hjälpa mig med att betala studentmössan med. Jag vet inte hur man gör, haha:P

Ska försöka lägga mig tidigt ikväll, åtminstone innan kl 11. Gärna ännu tidigare också men jag/ni vet hur jag är därför ska jag inte uttala mig så mkt om det. Vi får se hur det blir helt enkelt.

Ha det fint!

Jävla nationella

Sitter här och gruvar mig för nationella provet  i Sv B imorrn (det skriftliga). Känns verkligen som att det kommer gå jättedåligt:( Kommer vara trött imorrn, sen kommer jag antagligen känna av en sån press att skriva bra att jag kommer bli alldeles stressad:S Sen kommar man sitta där och höra hur alla andra skriver för fulla kaliber (och inte blir man mindre stressad av det). Sj kommer man igång först en timme senare och då skriver man jättedåligt för att man inte kan koncentrera sig...usch, fy å blä! Men, men man har ju 5 timmar på sig iaf så, alltid nåt. Känns som att den tiden kan behövas!

Känns så himla stort det här provet med just eftersom det är "nationella". Man ska väl inte ta det så allvarligt egentligen, men det är svårt att låta bli. Känns som att hela betyger kommer att avgöras på detta! Vet att det inte är så men det känns som att resultatet man får kommer inverka väldigt mkt iaf:S
 
Aja, lär inte gå sämre för mig än det gick på Nationella i eng B iaf...haha, man får se det så. För då gick det verkligen asdåligt för mig och det menar jag...(iaf på läs och hörförståelsedelarna:P)! Svenska har jag väl iaf hyfsad koll på vanligtvis så man lär väl kunna greja ett G iaf även om man skriver under stress/press. Jag hoppas det iaf. Helst skulle jag förstås vilja ha ett mvg lr åtminstone ett vg men jag vet fan inte om jag kommer fixa det. Jag är mkt bättre på att skriva saker hemma i lugn och ro, när jag har lång tid på mig. Helst flera dagar. Då brukar jag skriva lite varje dag. Det är mkt bättre. Aja, nog tjatat om detta. Man får väl göra sitt bästa helt enkelt och läsa på det lilla man kan läsa på ikväll och sedan gå och lägga sig tidigt så man kommer hyfsat utvilad imorrnbitti.

Många av er tycker säkert att jag är fjantig som oroar mig för detta men då får ni tycka det isf. Jag bryr mig inte. Jag skriver bara utifrån vad jag känner/tycker här, så det så.

Till alla er som ska göra nationella skriftliga i sv B imorrn, lycka till!  Ni lär inte skriva sämre än mig iaf, det kan ni ju alltid trösta er med:P

Soffor

Återigen har man ännu en jobbig skolvecka framför sig. Gud, vad snabbt tiden går alltså. Kollade just i kalendern och det är bara 3 veckor kvar till december och 6 kvar tills jullovet. Det är ju inte så himla länge egentligen:) Härligt!

Idag efter 4 nån gång ska jag och Jimmi åka till "Unika hem" och kolla på två soffor. Han ska köpa en ny soffa och då måste vi prova ut vilken som passar bäst. Kommer säkert vara väldigt trött men det går nog bra ändå. Har nämligen inte just sovit ut så mkt i helgen tyvärr:/ På lördagen gick jag upp tidigt pga av hockeymatcherna i Östersund och på söndagen klev vi upp kl 11 men då hade jag somnat först halv 4:S, inte bra. Var jättetrött den morgonen men tillslut lyckades Jimmi få upp mig:P. På helgen måste man sova ut mkt, åtminstone en dag (helst söndag). Men man får väl försöka ta igen det nån gång nu i veckan kanske? VI får se.

Nej, nu ska man försöka genomlida ännu en skoldag. Börjar dra ihop sig.
Ha en bra dag allihop! :)

You make me happy

Är så himla glad över att jag inte gav upp vårt förhållande utan gav det en chans till! Har funkat kanon såhär långt. Trots att den där natten var jävligt jobbig på många sätt, så tycker jag ändå att vi kom varandra mkt, mkt närmare. Du öppnade dig verkligen för mig och det är jag så himla glad för att du gjorde just då, du kan inte ens ana. Hade du inte gjort det...ja, då vill jag inte ens tänka på vad som kunnat hända. Känns som att vi vet mer var vi har varandra nu. Åtminstone känner jag så om dig:P Du är så underbart fin och snäll mot mig på alla sätt och vis! Du får mig att känna mig så speciell. Jag är så ofantligt lycklig över att just jag har fått dig. Tack för att du finns Jimmi! I <3 YOU!
hjärtaimage14

"Rappa kalja"

Hockeysammandraget igår gick rätt så bra tillslut. Vi förlorade första matchen mot Härnösand (0-2) men vann sedan med 3-2 mot Östersund. Det var en otroligt skön seger! Matchen stod länge och vägde och det var jämt och tufft men tillslut lyckades vi alltså ta hem segern. Jag lyckades t o m göra två mål med:P Alltid kul att göra mål. Men viktigast var ändå att vi lyckades vinna en av matcherna iaf:)

När jag kom hem var jag lite halvseg efter den långa bussresan hem på nästan 3 h. Men jag repade mig ändå fort medans jag såg på Svensson Svensson. Sedan var det då dags att spela spel med min familj och några andra. Vi som spelade var: Jag, Jimmi, Betty, Mange, Helena, Ola och mamma. Vi spelade "Rappa kalja" vilket är ett ganska roligt men dock lite svårt spel. Var första gången jag spelade det. Haha, gick inte så bra för mig direkt. Jag hade svårt att komma på bra förklaringar samt lyckades jag bli lurad att ta de andras förklaringar på orden ist för att ta den rätta betydelsen för ordet. Detta gjorde att jag inte fick så många poäng. Haha, jag låg länge allra sist men i slutet spurtade jag iaf lite och lyckades sluta på en delad nästsista-plats. Alltid nåt:P Nästa gång kanske det kommer gå bättre, nu när jag har spelat det en gång. Ja, jag hoppas på det iaf ;P Jag tycker nämligen inte om att förlora, jag vill alltid vinna...så nästa gång då jävlar;D Men förutom att jag inte vann var det en väldigt trevlig och mysig spelkväll.
- Stort tack till alla er inblandade! :)


Konungens återkomst

Zäta och Mille

- Måste bara skriva att vår gosiga katt "Zäta" äntligen har kommit hem! :)

Han har varit borta i 8 månader (troligen har han varit till skogs nånstans och levt på råttor) men kom hem idag! Så nu är båda våra katter samlade. På bilden ser ni "Millan" till vänster och "Zäta" till höger. Zäta verkar iaf vara trött efter sin långa skogsutflykt. Knäppte många bilder och han kisar/blundar på varenda en. Hungrig var han också, satte i sig två fulla matskålar och ett helt fat fil.
Välkommen hem Zäta! Har saknat dig underbara katt:)

Fredag efter skolan <3

Äntligen helg! Har alltid tyckt det är så skönt att kunna konstatera att: "Nu är de faktiskt helg :)", och den här gången är inget undantag. Underbart är vad det är! Synd bara att helgen säkerligen kommer gå jäkligt fort som vanligt men man får försöka njuta av den korta tiden som är.

Ikväll ska jag ev fara ut och äta med Helena och Jimmi (lr göra nåt annat), men det är inte säkert. Känner mig jävligt trött och seg så för min del kan vi gärna ta det nån annan gång. Beror på vad Helena tycker. Pratade precis med Jimmi på mobilen och han sa att det inte spelade nån roll för han om vi hittade på nåt spec ikväll lr inte. Får väl se vad det blir av det hela. Annars är jag grymt sugen på att bara sätta lägga mig i soffan, äta glass lr popcorn, se på Idol och sen nån annan film. Iofs finns det kanske en risk att jag somnar om jag ligger ner men aja...skulle vara jävligt skönt iaf:D

Ska försöka lägga mig någorlunda tidigt ikväll med eftersom jag dels är trött och dels måste upp tidigt imorrn, 8.00, eftersom vårt hockeylag ska fara med buss till Östersund och spela matcher. Kommer inte komma hem föränn 8 nån gång på lördagskvällen. Det blir för övrigt våra första seriematcher för i år. När man börjar spela seriematcher känner man verkligen att säsongen har börjat! Känns lite segt för tillfället att gå upp tidigt imorrn och spela matcher ( vill sova ut! =( ) men jag vet att jag kommer tycka det är kul när jag väl spelar matcherna och kommer iväg. Dessutom kan jag ju sova på bussen på vägen dit och även på hemvägen. Kommer nog bli kul:) Hoppas vi vinner bara, annars är det inte lika kul:P

Nu ska jag ta och fixa med hockeysaker till imorrn och även med matsäck som man ju ska ha med sig. Kommer göra i ordning en tonfisksallad:), mumsigt värre! Ha en bra kväll!

Lugn skoldag

Idag har jag känt mig väldigt trött vilket beror på min sena träning igår. Kom inte hem, föränns kvart över 11 och då var jag ju bara tvungen att äta:P (brukar alltid vara törstig och hungrig efter hockeyträningar) sen behövde brorsan lite hjälp med min dator, han hade fått lov av mig att sitta vid den. Allt detta tog sin lilla tid och klockan hann bli rätt mkt, vilket jag bittert fått ångra idag men, men.

Som tur är har skoldagen varit rätt lugn. Teckenspråket i morse gick riktigt bra trots att vi jobbar självständigt. Jag och Ylva var väldigt duktiga och skrev upp en hel del nya ord, förhoppningsvis kommer man väl ihåg de flesta med:) Bra jobbat av oss iaf!;P

På religionen var det rätt lugnt med. De som inte redovisat bilderna till budorden skulle göra det, så vi som redovisat satt bara och lyssnade, skönt:) Sista halvtimmen pratade vår lärare lom New age. Var inte lätt att förstå allt, men en del förstod jag iaf:P

På idrotten var det Streetdance. Vår klass fick vara med två andraårs-klasser eftersom idrottsläraren Kicki inte trodde att vi haft någon Streetdance i tvåan, vilket vi ju visst haft:S Vi fick pga detta lära oss exakt samma dans igen. Det var lite småtråkigt men det var rätt kul ändå. Dock är jag inte så bra på att komma ihåg ordningen för alla rörelser och steg men det funkade ändå.

Bad day

Sitter i en av skolans datasalar och har multimedia för tillfället men jag är klar med min bildberättelse om Kanada så jag kollar mest runt på nätet. Visade det jag gjort för vår lärare Svempa nyss oxå och han tyckte det var bra så då är jag nöjd:)

Har varit en ganska jobbig skoldag för mig hittils:( Upplever att människor är negativa mot mig men i själva verket är det nog bara jag som är på halvdåligt humör och tolkar allt på ett dåligt sätt. Inge kul alls är det iaf. Jag hoppas jag blir på bättre humör nu senare på dagen. Jag är inte sur lr arg, jag är som bara less och småledsen på nåt vis. Svårt att förklara men det kan bli så för mig ibland. 

Ikväll kommer min syster Helena hem fr Umeå - roligt!:) Var ju ett tag sen man träffade henne. Hon ska följa med mig och träna hockey ikväll:) Dock har vi en sen träning, börjar 9 och slutar nån gång efter 10, så det kommer innebära att jag kommer komma i sängs sent:/ vilket ju inte är så bra men det är sånt man får ta.

Annars har jag väl inte så mkt planer för kvällen.
Ska väl ev. försöka renskriva mitt sv-brev och kanske fixa till bokrecensionen lite...beror på hur mkt jag ids och om jag ids överhuvudtaget. Är ju inte sådär jättebråttom med sakerna men dock ska de ju göras nån gång så det är väl lika bra att få de ur världen så snart som möjligt.

Jag vill så gärna ha lov igen! Vet att vi nyss har haft höstlov men ändå! Är så himla skolless alltså. Är less på att: behöva gå upp tidigt, ha läxor och skolsaker att göra hemma, vara i skolan och försöka göra nåt vettigt (vilket kan vara rätt svårt för mig eftersom jag har svårt att koncentrera mig, jag jobbar betydligt bättre hemma)...jag är helt enkelt skolless överhuvudtaget! Tur det snart är helg iaf så man åtminstone får några dagar ledigt.

Nej, nu ska jag snart gå härifrån...vi slutar typ strax!

Bye for now!


Slapp kväll

Ikväll blir det nog rätt slappt, har inte så mkt energi för tillfället. Borde väl egentligen (som vanligt) städa rummet men veté faan om jag ids:S Mitt rum har en förmåga att bli stökigt snabbt trots att jag nyss tycks ha städat. Tro vad det kan bero på? Måste spöka lr nåt, haha. Att jag skulle vara duktig på att stöka ner är ju helt omöjligt! ;P

Ikväll ska jag se "Bonde söker fru" iaf:) Är ett så avkopplande och gulligt program på nåt vis. Haha, vet inte riktigt varför jag tycker det egentligen för egentligen, egentligen är ju hela programmet bara sjukt. Jag menar, ofta man är med sådär i TV för att hitta en partner...speciellt inte när man ska välja ut en av fem som bor på ens egen gård:S Jag skulle  personligen aldrig vilja vara med i nåt sånt där. Men det är ju kul att andra vill det iaf så man får lite underhållning:P:)

Var föresten riktigt duktig i morse sen jag bloggat.
Jag mejlade både om studentmössan, ringde ungdomsmottagningen och bokade en tid plus läste i sv-häftet innan min första lektion började. Fan vad jag kan vara duktig ibland;D Jag blir faan förvånad över mig sj alltså:P Tur det inte händer alltför ofta iaf för då hade man nog börjat fundera på om man är sjuk lr nåt, haha!

Kanske bloggar senare ikväll, får se....Ha det bra så länge! :)

Ska inte bli brandman

Har äntligen kommit hem och dessutom fått i mig middag ( nudlar och mjölk, gott:) ).

Filmen vi fick se på skolan idag var "Så som i himmelen". Jag har sett den förut fast det var ett antal år sen nu, 2-3 kanske? Hur som helst så tycker jag filmen är väldigt bra. Visst den är inte så underhållande direkt, men det är en film som verkligen berör (precis som filmen jag såg igårkväll gjorde). Tycker om att se såna filmer, även om det kan vara rätt otrevligt stundtals. Förmiddagen ägnades åt att se hela den filmen, utan någon rast. Filmen är 2h 6 min för er som inte vet det:P så det vart väl att man skruvade på sig en del, precis som det alltid brukar bli när man sitter still för länge, men jag tycker ändå det gick ganska bra. Iaf för mig. Sen finns det säkert en del som tycker filmen var tråkig och seg (och därav oxå upplevde de där minutrarna som väldigt långsamma), men jag tycker inte det. Visst det kanske inte är en film man vill titta på en fredagkväll (som min sv-lärare uttryckte det) men den är ändå bra och välgjord.

Aja, efter att vi sett klart filmen var lunchrasten varmt välkommen! :) Jag hade hunnit bli rätt hungrig nämligen. Det hade kurrat i magen mer än en gång under filmen. Blir så när man äter frukost kvart över 7 och sedan inte får nån mat föränn 12. Det är ju trots allt 4 h och 45 min emellan stundena.

Efter lunchrasten diskuterade vi filmen, först i smågrupper och sedan i helklass. Sedan var det då dags för besöket. Vi fick besök av Johanna Engström som jobbade som nån typ av chef på brandstationen i Övik. Hon är tydligen den första kvinnliga chefen där, läckert! Hon berättade om hur hon kommit till yrket hon har idag, hur det är att vara tjej i ett mansdominerat yrke mm. Tycker det var väldigt intressant. Några i min klass var duktiga med och ställde bra och intressanta frågor:) tom jag kom på några frågor(!):)
Jag har iaf kommit fram till att jag inte kan bli brandman lr nåt annat inom räddningstjänsten. Jag har nog inte nerverna för att kunna hantera krissituationer t ex en situation där en tjej ligger och håller på dö, en annan skriker och gråter, och en tredje ligger skadad. Jag skulle bara börja gråta själv av medlidande och bli handlingsförlamad. Sen skulle jag förmodligen också ligga och älta de otäcka situationerna i huvudet ett långt tag efteråt. Ja, isf att man skulle jobba med nåt "lugnare" inom räddningstjänsten då...inte som en som åker ut på larm! Annars har jag faktiskt funderat lite smått på att jobba som brandman lr liknande men tack vare föreläsningen idag har jag insett att jag nog inte skulle palla det rent mentalt. Detta gäller också psykolog, kurator och liknande. Det är skönt att kunna hjälpa människor men jag skulle, som sagt var, inte kunna handskas med de otäcka händelserna på rätt sätt. That's it!

Kall onsdag

Så har man ännu en skoldag framför sig. Idag börjar jag dock inte föränn 9.40, så fram tills dess kan jag slappa iaf:) Men det kan nog bli en rätt okej skoldag idag eftersom vi ska börja med hälsopedagogiken (from idag och ca 3 v. framåt). Vi ska bl a se en film har jag hört och det är ju alltid soft:) Sen kommer det tydlig nån kvinna fr räddningstjänsten med som ska prata med oss och som vi får chans att ställa frågor till. Kan bli intressant. Jag hoppas det är nån i vår klass som har lite frågor bara, kan bli rätt så pinsamt annars:S Jag har inte direkt kommit på nån fråga, tyvärr:/ Var så trött i måndags och igår var jag stressad.

Fan, vad kallt det är idag föresten:( Tycker inte om det. Vill inte att det ska bli kallt än. Iofs vill jag att det ska komma snö och då måste det ju bli kallt men aja:P SKulle vara läckert om det kom en massa snö fastän det inte var så kallt. Fast då smälter ju bara snön när den landar på marken och det bli blött ist, vilket ju inte är nå kul. Man får väl helt enkelt försöka stå ut med kylan eftersom det är ett tecken på att snön förmodligen kommer snart. Hörde av min mammas pojkvän att det skulle komma snö idag nån gång, kanske på kvällen? Det märks väl. Inte mig emot iaf om så skulle bli fallet:)

Nu ska ja faktiskt försöka göra lite nytta. Ska fixa studentmössan-bokningen, försöka läsa i "sv-nationella-häftet" (om jag orkar) och ev försöka ringa Ungdomsmottagningen:P. Annars ringer jag kanske till de sen hemma, det är enklare på sätt och vis. Jo, så får det nog bli. Men jag ska iaf skriva upp saker jag har att göra i min kalender, både skolsaker och annat. På så vis får jag lite bättre struktur:)

Hoppas ni får en bra onsdag:)

"Bänken"

Har precis sett klart den danska filmen "Bänken". Snacka om rörande film alltså! Den var sorglig och mycket välgjord! Tycker skådespelarna var mkt duktiga. Det var lagomt tempo filmen igenom, händelserna utspelade sig varken för snabbt lr för sakta.  "Bänken" kändes inte som andra filmer, den var väldigt "egen" på ett positivt sätt. Dock blir man väldigt berörd och ledsen. Till er som inte har sett denna film säger jag bara: "Se den!"

Själv ska jag nu förbereda mig för att sova. Kan behövas om man säger så.

God natt! :)

Skön hockeyträning:)

Var riktigt skönt att träna idag trots att skridskorna var jävligt osköna. Det berodde på att det var syrrans, haha! Mina var nämligen så slöa att jag tog hennes ist. Jag ställde dock mina egna skridskor på slipning direkt efter träningens slut. Mina egna är bäst!

Måste köpa nya damaskhållare!
De jag har nu är så utnötta att de inte kan hålla uppe mina damasker längre:S Damaskerna lossnar och hasar ner hela tiden. Mkt irriterande! Måste knäppa fast damaskerna varje gång man kört en övning en gång. Får se till att komma ihåg att köpa in ett par nya tills på torsdag då jag har träning igen! På lördag har vi matcher i Östersund och då måste min utrustning vara 100%! :)

En annan sak jag måste komma ihåg är att betala in studentmössan. Men först och främst måste jag mejla och be "student-företaget" (lr vad tusan man kallar de vi köpt mössor av:S) att ändra en liten detalj i min beställning. Kanske fixar det imorgon, får se.

Ska se film nu...Bye bye!

Skoldagen

Har varit en väldigt stressad men effektiv skoldag

Skoldagen började med reflektionsskrivning på "kvi-man-män". Jag skrev om hur vi formas till tjejer resp. killar. Min åsikt är att det inte är så stor skillnad mellan könen när vi föds men att vi sedan formas till tjejer och killar av vår omgivning. Man "lär" sig att man som tjej ska vara på ett visst sätt medans killar ska vara på ett helt annat. I det stora hela gick det väl hyfsat att skriva, även om jag (som vanligt när jag skriver ihop nåt på bara drygt en timme) flummade på en del och kanske också upprepade mig något ibland? Ähh, vete' faan...jag gjorde mitt bästa iaf. Får se hur långt det räcker.

På sv fick jag tillbaka min bokrecension. Är en del grejjer jag måste fixa till på den men det ska nog gå bra. I början vart jag rätt less men sen insåg jag att det kanske egentligen inte var så farligt. Jag behövde ju inte skriva om hela recensionen, bara lägga till en del grejjer. Hade stor nytta av att läsa Maddes och Jennys recensioner av samma bok, det gav inspiration och nytänkande:) Måste också säga att deras recensioner kändes bättre än min egen:S. De hade skrivit med mer fantasi och känsla...min känns mer trist och grå i jämförelse men, men...skitsamma:P Min duger nog rätt bra den med, annars borde väl läraren ha klagat på mer saker? Det utgår jag ifrån iaf.

På religionen redovisade Ylva och jag våra vackra bilder på budorden: "Du skall icke ljuga" och "Du skall icke begå äktenskapsbrott". Hehe, bilderna vart riktigt snygga;P Dock hade vi varit tvungna att skriva förklaring till dem och kopiera upp dem på "overhead" på lunchrasten, så det blev lite stressigt men det gick ju det med tillslut:). Vid vår redovisning blev det en hel del diskussioner med bla om vad som egentligen anses vara otrohet och inte, mkt intressant! Tycker om att diskutera sånt där.

På multimedian spelade jag in ljud till mitt bildspel om Kanada, Haha!xD Hatar verkligen att höra min egen röst inspelad, låter så himla konstig!:S Det gick väl rätt bra iaf, förutom att ljudet var så konstigt. Först var mikrofonvolymen jättehög så då sänkte jag den en del men när jag sedan la in bakgrundsmusik så blev volymen på min röst ännu lägre än innan, trots att ljudet på musiken inte var hög:S Konstigt värre! "Svempa" får väl hjälpa mig med det där på torsdag, då våra bildspel ska vara klara.

Efter skoldagen hade jag ont i huvudet och kände mig stressad. Inget kul alls, dock känns det bättre nu iaf:) Ett prov och en reflektionsskrivning på två dagar direkt efter ett härligt lov tar en del på krafterna:P
Nu har jag iaf inte så mkt "brådskande" läxor på ett tag men det kommer väl. Brukar vara så:S Men, men bara att härda ut är ju trots allt mindre än ett år kvar!!! :D

Lite skillnad

Har ändrat lite smådetaljer på min blogg, har bla. fixat in en almanacka ( som jag alltid velat ha =) ). Började ändra en massa färger också men jag fick inte till det riktigt, så då lät jag det vara. Ska ändra färgkombinationerna sen när jag har mer tid och tålamod. Är riktigt kul att förändra faktiskt, blir som nytt och fräschare på nåt sätt. Bytte föresten visningsbild också samt skrev en ny bloggrubrik.

Nej, nu ska jag faktiskt gå och se sporten=) Vad gäller pluggandet har det väl inte blivit riktigt så mkt som jag tänkt ikväll men det får gå ändå. Har ju fortfarande några timmar kvar till skrivningen så:P Får väl kolla igenom lite sen innan jag somnar och kanske lite imorrnbitti. Det bygger sig nog på nåt vis...Ciao!

Tillbaka till vardagen

Så har man lyckats genomlida den första skoldagen även fast den var rätt seg. Beror förmodligen på att man inte fick sova så många timmar som man är van vid plus att man är van vid att bara kunna vara hemma och slappa utan att behöva anstränga sin hjärna mer än nödvändigt, hehe;P

Aja, gjorde teckenspråksprov idag iaf. Man fick göra det någon annan dag med tydligen men jag och Ylva kände att vi ville göra bort det. Det gick väl ungefär som väntat. Gjorde en del slarvfel på bokstaveringen och siffrorna men annars så funkade de väl. Läraren sa efteråt att han tyckte jag och Ylva gjort det bra iaf så det kändes
ju kul. I fortsättningen ska vi tydligen få jobba ännu mera självständigt, det känns ju jättebra...haha, lr inte:S. Känns som att man mest kommer slappa och inte orka göra nåt. Iaf jag eftersom teckenspråket är det ämne jag priroriterar minst. Finns framförallt en stor risk för "slapphet" på måndagseftermiddagarna:P...men, men man får väl se hur det går.

Innan jag tog bussen hem så gick Ylva och jag och tog ut pengar. Nu kanske jag äntligen har möjlighet att betala mina skulder:P Förut har jag bara haft en 500-lapp. Det är inte lätt att betala 100 kr här och där med den stora sedeln.

När jag väl tog 5-i-4-bussen hem var det alldeles mörkt ute. Kallt var det också och småblåsigt, jättebra för min hosta lr inte:S Inte blir det bättre av personer som står och röker några meter ifrån en heller:( - Usch, jag hatar verkligen rökning! Skulle aldrig falla mig in att börja med en sån dum sak. Då är snusa bättre då för det drabbar ju inte andra iaf, även om snusning förstås inte är bra det heller. Nåja, när jag väl kom hem satte jag igång att laga mat. Makaroner och korv (skivade i tärningar) blev det. Vart riktigt gott faktiskt:).

Nu ska jag ta och kolla runt på nätet lite. Sedan blire att plugga kvi-man-män. Jag har ju tyvärr reflektionsskrivning på de imorrn (usch, fy å blä!) Är drygt att ha såna grejer direkt efter lov, man har ju som glömt bort allt då ju:/ Aja, lär väl inte vara nån i min grupp som är särskilt förberedd. Hur många orkar egentligen plugga på lov!? Inte många skulle jag tippa...Vi Hörs! :)

Fläskfilé :)

Nu har jag varit duktig;) Först har jag pluggat på teckenspråket lite och sen har jag hjälpt Jimmi städa. Teckenspråket gick rätt bra, känns som att jag kan allt på ett ungefär. Sen lär det väl vara en hel del småfel man kommer att göra men jag har inte direkt som mål att få "mvg" i teckenspråk så det duger nog. Jag hoppas det iaf:P Det märks väl om inte annat. Skitsamma egentligen, finns ju ämnen som jag priroriterar betydligt högre än teckenspråk så varför bry sig? Jag gör mitt bästa, that's it.

Nu blire snart fläskfilé med dragonsås till middag:) ( gott! :) ) Om min pojkvän bara kan slita sig fr Tvn och chipspåsen så.  Han ska nämligen fara iväg och handla in de ingredienser som behövs;)

Nu vill han ha hjälp med inköpslistan tydligen...Ciao!

Sista lovdagen:(

Så har den sista dagen på lovet kommit, buhu:( Känns riktigt jävla tråkigt! Hade lätt kunnat offra mig och haft lov i 1 vecka till, lr 2 lr 50...ni fattar nog vars jag vill komma;P Men, men det är väl bara att härda ut. Är ju snart jullov...även om det är ett tag till dess:/

Idag måste jag ta tag i mina läxor som jag typ skjutit upp hela lovet, haha:P Slapp, man kan vara alltså. Men ett lov är ändå till för att slappa och inte för att tänka på skolan och göra massa läxor. Viktigast att göra är att träna på teckenspråket som jag troligen har prov i imorrn, suck:( Känns rätt tungt att ha prov första dagen efter ett lov men, men vad gör man? Ska träna på teckenspråket senare idag iaf, det måste jag alltså!

Annars känns det som att det kommer bli en rätt slapp dag idag:P Hehe, detta med all rätt eftersom skolan börjar imorrn! Får se om jag ids vara snäll och städa lite åt Jimmi i hans hus, hehe:P. Han skulle nog bli ganska glad om jag gjorde det iaf. Slapp som han sj är;D haha!

Min hosta har inte försvunnit än:( Tror ni jag är less lr? Svar: Nej...jag är mer än less! Vill så gärna träna! Är grymt sugen på det. Drömde föresten om att jag tränade natten till idag. Till veckan känns det som att det finns en risk att jag kommer att träna även om min hosta inte gått över helt. Vi har ju tydligen sammandrag (matcher) på lördag med och då gäller det att man tränar innan dess så man orkar med att spela. Viktigt, viktigt...aja, nu orkar jag inte skriva mera här. Återkommer väl senare idag troligen...ni märker väl:P...Ha det bra!

Hockeylördag

Igår såg jag en massa hockey på Jimmis tv:)

Först såg jag Modo-LHC. Det var en sisådär match enligt mig. Det var mkt slarviga passningar och sånt men matchen var ändå lätt värd att se eftersom Modo tillslut vann med 2-0:D Underbart! Nu ligger Modo tvåa i tabellen, 8 poäng efter HV71. Tyvärr för Modos fina form är det landslagsuppehåll nu. Det är bara en match kvar imorrn, minns dock inte vilka lag som skulle spela men det var inte Modo iaf.

Senare på kvällen tittade jag på SAIK-Timrå, det var en riktigt bra match! Mkt kamp, fart och energi! Dessutom måste jag säga att skellefte-klacken verkligen öste! Herregud, hela matchen höll de igång för fulla muggar. De hördes jättebra i TV och överröstade nästan kommentatorerna ibland. Inte dåligt alltså! Respekt! Haha, vart ju värsta slagsmålet med mellan Robert Carlsson och Jimmie Eriksson. Robert vann ganska så klart den kampen. Båda två fick dock matchstraff pga slängda handskar. Skellefteå vann tillsut matchen, vilket jag ändå tycker var ganska rättvist. Timrå hade varit rätt bra men Skellefteå kändes ändå strået vassare sett till hela matchen.

Sedan tänkte jag titta på NHL men matchen de skulle visa på canal+ började ju inte föränn 24.00:S och så länge orkade jag inte vara uppe. Så jag skrotade den idéen ganska omgående även om det hade vart riktigt kul att se Pittsburgh - New York Islanders. Måste ju trots allt tänka på att det är skola snart igen och då kan man ju inte vända dygnet alltför mkt.

Ska bli intressant att se Tre Kronor till veckan, Foppa ska ju vara med:) Undra om han kommer producera massa poäng och spela bra trots hans lilla "break". Jag hoppas verkligen det:) Well, den som lever får se!

Man lär av sina misstag

Konstigt, sent igårnatt skrev jag ett inlägg här som sen bara försvann. Konstigt värre! Aja, det är skitsamma egentligen.

Blev en ganska händelserik kväll igår på många sätt trots att jag bara tänkt vara hemma och ta de lugnt egentligen...

Jag var hemma hos Jimmi och såg Idol iaf, missade en del i början dock men det gjorde inte så mkt. Skönt att Sam äntligen fick lämna Idol, känns som att han borde fått gjort det för flera veckor sedan egentligen...men, men bättre sent än aldrig.

Efter Idol blandade jag till en skitgod milkshake:) Jag tog mjölk, hallon/vanilj-glass och vispade ihop det ....skitgott:D Problemet var att min hals inte mådde så bra av det men., gott var det iaf:P För att ta hand om min hals så drack ja en del te efteråt och då kändes det lite bättre:)

...Tänk vad mkt min egen dumhet och spontanitet kan ställa till med ibland. Onödigt och korkat, men man lär ju sig av sina misstag och det har verkligen jag gjort den här gången. Aldrig mer på detta sätt! Ibland är man helt enkelt för dum för att inse vad man gör på en gång, det är först efteråt man inser vad man egentligen ställt till med:S

Känns som att vi kommit varandra närmare nu än nånsin trots alla problem. Jag är beredd att satsa, våga och försöka mera . Jag tror vet att vi kommer klara detta om vi båda verkligen anstränger oss. Jag är så stolt över att se hur du verkligen försöker. Dina försök gör mig lycklig och får mig att inse att du verkligen bryr dig om mig:)
I <3 you = Sant! Du kan inte ens ana hur mkt jag tycker om dig...

Festsug och sjuk

Det var inte alls såhär jag hade tänkt att min lovvecka skulle bli:( Jävla förkylning, är dens fel alltihop! Har inte orkat göra nånting bara pga av den. Har inte kunnat träna, göra läxor (mer än nån enstaka), städat rummet lr nånting. Har bara slappat ungefär och lagat lite mat nu och då...suck. Känns som att man bara blir mer och mer sliten med. Värsta är att jag fortfarande inte är frisk heller :S Fortfarande så är jag alltså krasslig i halsen. Less man blir alltså. Nu har jag varit sjuk i nästan precis två hela veckor. Aja, nog gnällt om detta. Får väl se till att vara frisk på jullovet ist.

Dessa veckodagar fr o m onsdagmorgon har jag varit väldigt duktig på att vrida om dygnet. Det innebär att jag har varit vaken väldigt sent och gått upp väldigt sent. Typiskt mig alltså, blir likadant varje lov:S Men, men är man nattmänniska så är man:P

Känner mig som en jojo ibland. Jag ändrar mig hela tiden. Jag vänder kappan efter vinden ibland kanske tom. vinden efter kappan? Om det är nån som har svårt för att fatta beslut så är det jag! Men nu har jag iaf bestämt mig för att göra ett försök till. Jag hoppas det kommer gå bra men det är mycket som kommer att krävas. Jag orkar inte ta så mkt hänsyn till saker och ting längre. Jag har fått nog.

Idag har jag iaf bestämt mig för att jag ska städa rummet! Det tänker jag faan i mig göra. Vidare ska jag nog ta en promenad och sedan en varm skön dusch (hoppas det finns varmvatten bara:S). Tänker hä igång nån bra musik nu med så jag åtminstone har nåt bra att lyssna på medans jag städar.

Måste göra upp pengarna också. Jag har en hel del "födelsedagspresent-skulder" till Micke och mamma. På sistone har mamma, pappa, Betty och Micke fyllt år...och det kostar en hel del. Ylva smsade mig och frågade om jag hade lust att gå med hon på hockeyn imorrn (Modo-LHC), visst hade det var jättekul (ingen tvekan om saken)...problemet är bara att jag knappt har några pengar. Och de pengar jag har kvar vill jag nog spara. Jag kommer nog vilja festa snart bl a (och då går det ju åt en hel del pengar). Under hela denna vecka har jag nämligen varit jättesugen på att festa:P Passande med tanke på att jag är sjuk, lr inte. Jag är allt bra konstig ibland, jag. Men jag har iaf inte festat nåt och det är jag trots allt rätt nöjd med. Hade jag festat hade väl bara min förkylning blivit tusen ggr värre lr nåt. Får se till att festa när jag är helt frisk ist. - Den som väntar på nåt gott...

Nej, ska sätta igång med städningen nu så de blir gjort nån gång...
...Hej så länge!

Konstig känsla

Plötsligt har jag åter igen blivit medveten om något som jag egentligen vetat hela tiden. Jag har bara varit så blind. Det finns så många punkter egentligen om man ser det utifrån, helt neutralt. Egentligen är det så självklart. Bara jag som varit för dum. Har börjat inse att det snart inte finns någon annan utväg. Snart återstår det förmodligen bara en sak. Jag är rädd, osäker och ledsen...men egentligen borde jag ju inte vara det när det är så självklart. Det är självklart "egentligen" men inte "egentligen" för mig. Det är en konstig känsla. Alltihop är konstigt egentligen men det är dags att inse vad man egentligen håller på med. Dags att man börjar tänka lite på sig själv...

RSS 2.0