Jävla nationella

Sitter här och gruvar mig för nationella provet  i Sv B imorrn (det skriftliga). Känns verkligen som att det kommer gå jättedåligt:( Kommer vara trött imorrn, sen kommer jag antagligen känna av en sån press att skriva bra att jag kommer bli alldeles stressad:S Sen kommar man sitta där och höra hur alla andra skriver för fulla kaliber (och inte blir man mindre stressad av det). Sj kommer man igång först en timme senare och då skriver man jättedåligt för att man inte kan koncentrera sig...usch, fy å blä! Men, men man har ju 5 timmar på sig iaf så, alltid nåt. Känns som att den tiden kan behövas!

Känns så himla stort det här provet med just eftersom det är "nationella". Man ska väl inte ta det så allvarligt egentligen, men det är svårt att låta bli. Känns som att hela betyger kommer att avgöras på detta! Vet att det inte är så men det känns som att resultatet man får kommer inverka väldigt mkt iaf:S
 
Aja, lär inte gå sämre för mig än det gick på Nationella i eng B iaf...haha, man får se det så. För då gick det verkligen asdåligt för mig och det menar jag...(iaf på läs och hörförståelsedelarna:P)! Svenska har jag väl iaf hyfsad koll på vanligtvis så man lär väl kunna greja ett G iaf även om man skriver under stress/press. Jag hoppas det iaf. Helst skulle jag förstås vilja ha ett mvg lr åtminstone ett vg men jag vet fan inte om jag kommer fixa det. Jag är mkt bättre på att skriva saker hemma i lugn och ro, när jag har lång tid på mig. Helst flera dagar. Då brukar jag skriva lite varje dag. Det är mkt bättre. Aja, nog tjatat om detta. Man får väl göra sitt bästa helt enkelt och läsa på det lilla man kan läsa på ikväll och sedan gå och lägga sig tidigt så man kommer hyfsat utvilad imorrnbitti.

Många av er tycker säkert att jag är fjantig som oroar mig för detta men då får ni tycka det isf. Jag bryr mig inte. Jag skriver bara utifrån vad jag känner/tycker här, så det så.

Till alla er som ska göra nationella skriftliga i sv B imorrn, lycka till!  Ni lär inte skriva sämre än mig iaf, det kan ni ju alltid trösta er med:P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0