Lugn kväll

Vet egentligen inte vad jag ska skriva i detta inlägg men jag kan väl berätta hur kvällen varit.

Kvällen har varit slapp. Har inte orkat göra just nå vettigt.
Lyckades somna på sängen kring 6 och vaknade en och en halvtimme senare av att min mamma bråkade/diskuterade högt i telefonen med min syster. Det var nåt krångel med syrrans dator som vanligt. Inget kul uppvaknande var det iaf! Jag tog mig ivf upp tillslut och snackade me lite folk på msn, bla Ylva:) Sen tog jag mitt förnuft till fånga och gick upp till pappa med hans beställda kalsonger från "New body". Såg till att han betalde mig 150 spänn för dem med. Hade nämligen tänkt lämna in pengarna på träningen imorrn. Skönt att få det där ur världen! Har tänkt ge pappa kalsongerna jättelänge (och få betalt) men har inte orkat ta tag i det föränn ikväll.
Vi kanske föresten ska sälja "New body" i klassen med, jättebra...lr inte. Jag har ju som precis sålt det genom hockeylaget så jag lär inte kunna sälja nåt av det även om jag skulle vilja. Men min klass är ju iofs van vid att jag inte säljer dem saker alla i klassen "ska" sälja så det blir väl iofs ingen överaskning för nån att jag inte kan sälja denna gång heller. Det är säkert många i klassen som är irriterade på mig över just det där med, men det orkar jag inte bry mig om. De får tycka vad de vill.

Nej, nu ska jag snart ta och sova. Det kommer ju trots allt en skoldag imorrn med (tyvärr). Som tur är har jag rätt bra lektioner imorrn iaf...
God natt! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0