Hälsofrågor

Har lite bråttom just nu så har egentligen inte tid att blogga men jag gör det ändå. Jag ska svara på några frågor i hälsopedagogiken, svaren ska nämligen vara inlämnade dataskrivna imorgon kl halv 1, inte en sekund senare! Var tydligen väldigt viktigt det där:S

Skulle egentligen ha tränat nu men det var ingen träning ikväll. Det visade sig när jag kom till Skyttis att det blivit nåt missförstånd med tiderna:( Så jag och många andra fr mitt lag inklusive tränaren hade åkt dit i onödan:S - Tråkigt, jag hade sett fram emot att träna. Men det är inte mkt att göra åt. Fick iaf reda på att vi har match nu på torsdag mot Modo. Vilket man inte hört ett ljud om innan. Som tur är, är den hemma på Skyttis...skönt:) Vi har en match på söndag kl 12 med, tror det bara var en match då och inte två.

En bra grej föresten är att vi inte börjar skolan föränn halv 1 imorrn. Slappt:) Isadora var snäll och erbjöd mig skjuts in till skolan med, vilket innebär att jag för en gångs skull verkligen kan ta ut sovmorgon när vi börjar senare. Otroligt bra:D Ska bli jävligt skönt att sova ut.

Nej, nu måste jag försöka göra nå vettigt. Hade tänkt hinna se hockeyn kl 7 med. Hej då! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0