Bad day

Sitter i en av skolans datasalar och har multimedia för tillfället men jag är klar med min bildberättelse om Kanada så jag kollar mest runt på nätet. Visade det jag gjort för vår lärare Svempa nyss oxå och han tyckte det var bra så då är jag nöjd:)

Har varit en ganska jobbig skoldag för mig hittils:( Upplever att människor är negativa mot mig men i själva verket är det nog bara jag som är på halvdåligt humör och tolkar allt på ett dåligt sätt. Inge kul alls är det iaf. Jag hoppas jag blir på bättre humör nu senare på dagen. Jag är inte sur lr arg, jag är som bara less och småledsen på nåt vis. Svårt att förklara men det kan bli så för mig ibland. 

Ikväll kommer min syster Helena hem fr Umeå - roligt!:) Var ju ett tag sen man träffade henne. Hon ska följa med mig och träna hockey ikväll:) Dock har vi en sen träning, börjar 9 och slutar nån gång efter 10, så det kommer innebära att jag kommer komma i sängs sent:/ vilket ju inte är så bra men det är sånt man får ta.

Annars har jag väl inte så mkt planer för kvällen.
Ska väl ev. försöka renskriva mitt sv-brev och kanske fixa till bokrecensionen lite...beror på hur mkt jag ids och om jag ids överhuvudtaget. Är ju inte sådär jättebråttom med sakerna men dock ska de ju göras nån gång så det är väl lika bra att få de ur världen så snart som möjligt.

Jag vill så gärna ha lov igen! Vet att vi nyss har haft höstlov men ändå! Är så himla skolless alltså. Är less på att: behöva gå upp tidigt, ha läxor och skolsaker att göra hemma, vara i skolan och försöka göra nåt vettigt (vilket kan vara rätt svårt för mig eftersom jag har svårt att koncentrera mig, jag jobbar betydligt bättre hemma)...jag är helt enkelt skolless överhuvudtaget! Tur det snart är helg iaf så man åtminstone får några dagar ledigt.

Nej, nu ska jag snart gå härifrån...vi slutar typ strax!

Bye for now!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0