Småhängig början på helgen

Nu är helgen här och det känns väldigt skönt. Har dock en förkylning på gång och det känns mindre bra. Känner mig trött i kroppen och huvudet. Seg helt enkelt. Lite bättre har det blivit nu dock det var värre vid sjutiden. Veckan hitills har annars varit ganska upp och ner, ömsom vin och ömsom vatten så att säga. Livet kan verkligen vara som en berg-och-dalbana ibland. Man vet så gott som aldrig vad som väntar bakom nästa hörn. Det gäller att hålla huvudet högt och fokusera på det som är positivt.

Tränade hockey igårkväll föresten och det var lika kul som vanligt.
Älskar verkligen den sporten alltså. Blev väldigt trött i slutet av träningen då vi körde spel över hela plan. Helena och Betty tränade också och Betty provade att stå i mål, haha. Hon var riktigt duktig faktiskt så hon skulle nog kunna satsa även på en sån karriär. Förhoppningsvis kan jag fara på träningen som är på måndag till veckan också.

Behöver kolla upp en del saker ang mina kommande praktikveckor.
Behöver bland annat ringa och kolla upp om det finns nåt lämpligt rabattkort jag kan ha när jag åker buss mellan Övik och Sollefteå. Tanken är nämligen att jag ska bo i Sollefteå de fem praktikveckorna och åka hem till Övik på helgerna.

Har blivit rätt sugen på att läsa en bok ikväll. Har inte läst en bok (förutom skollitteratur) sen i augusti förra året. Har dessvärre ingen sån tillgänglig här just nu. Synd. Måste försöka fixa det de närmaste dagarna.

Imorrn ska jag till Solberg och åka slalom.
Ska försöka åka snowboard och jag hoppas verkligen att jag ska kunna klara av att stå på den. Det är min lillasysters bräda som jag lånat. Jag har ju stått på en bräda förut men det var typ 10 år sen nu, så det kan ju hända att jag mest kommer dratta omkring där i backen. Haha, det kan ju bli komiskt om inte annat! Skulle kunna hyra slalomskidor också men jag ska verkligen prova med snowboarden först för det hade varit sjysst att slippa betala kostnaden för hyrning också. Liftkortet och bensinen dit kommer ju att kosta en del redan så.

Imorrnkväll ska jag på Parken där det är nån "Rocknight" eller liknande. Kan säkert bli intressant om inte annat. Kanske inte riktigt mitt musikforum till hundra procent men med rätt sällskap, inställning och stämning kan det säkert bli riktigt kul ändå. Jag hoppas verkligen att Sandra och Mattias kan komma med också för det hade vart riktigt kul att få träffa de:) Jag håller tummarna. Sandra sticker ju förmodligen snart ner till Gbg också och då lär jag inte kunna se henne på några månader:/

Igår fick jag reda på att Isadora min gamla gymnasiekompis kommer att flytta hem hit till Övik om tre veckor. Skoj! :) Har inte träffat henne sen i somras så jag ser fram emot att kunna träffa henne en del framöver. Bra med trevligt folk i den här lilla pluttstaden. Annars är det så många i min umgängeskrets som är i andra delar av detta avlånga land och det är riktigt trist. Finns ju Internet och telefon men det går verkligen inte att jämföra med att kunna träffas i verkligheten.

Trevlig helg! :)

Praktikstart

Befinner mig i Övik för tillfället och glassar runt lite. Känns väldigt skönt att vara hemma och vara nära alla nära och kära:) Har för tillfället praktik på Carolines spa och det går framåt. Har ju vart där förut så känner igen en hel del även om det tar ett tag att damma av vissa minnen helt och hållet så att säga;P

Om två veckor ska jag vara i Sollefteå på Österåsens hälsohem. Där ska jag ha praktik i fem veckor. Det ser jag fram emot. Tror och hoppas på att jag kommer att få vara med på en hel del saker där inom hälsa som jag inte fått tagit del av tidigare. Föreläsningar om tobaksavvänjning, kost och så vidare. Spännande!

Sista tre veckorna av min totalt elva veckor långa praktikperiod är min förhoppning att kunna vara på en hälsokostbutik här i centrala Övik. Det skulle vara kul att prova på för jag har en känsla av att det kan komma att passa mig ganska bra med tanke på att jag trivdes så fantastiskt bra när jag i massa somrar för några år sedan jobbade på den lilla hembygdsaffären "Alberts bod". Tror att jobba i en affär kan vara lite utav min grej faktiskt.

Hade planerat att träna hockey tidigare ikväll men det sket sig eftersom Betty (min syster och skjuts härifrån stan) bangade. Istället fick jag bege mig ut och löpa i mörkret. Jag joggade i drygt en halvtimme och tog sedan en lång och skön dusch. Fil och müsli med kanel på är föresten ofantligt gott! Det kommer jag nog äta en hel del av framöver.

Nej, nu ska jag fixa till nån matlåda som jag kan ha med mig imorrn. Sen blire sängen! Börjar kl 9 imorrn så. Trevlig afton!

Tågresa mot Övik

Sitter just nu på ett tåg på väg mot Uppsala och så småningom ska jag då komma fram till mitt kära Övik, det är planen. Känns riktigt bra. Går bra för mig än så länge, har bytt transport (buss och tåg) på två ställen (Halsberg och Sthlm) och hittat båda gångerna. Blir bara ganska så stressad då jag inte vet innan jag klivit av hur jag ska komma till nästa tåg och så vidare. Tur man har ett antal minuter till godo innan nästa tåg går iaf.

Enligt biljetten ska jag vara framme i Övik kl 5.22 imorgonbitti men pga en tågolycka som skett i Bräcke kommer jag nog komma lite senare än så.
Mig gör det inte så mkt då jag inte direkt har nån tid att passa i Övik. Vore iofs skönt att få komma hem och kunna sova lite på morgonen i en riktig säng men annars är det lugnt. Kanske dessutom får lite pengar tillbaka som ersättning pga att transporten blir försenad, det vore ju inte fel. Pengar behövs alltid.

Hittils under resan har jag pratat i telefon i drygt tre timmar och sovit drygt en timme, härligt.
Och just nu knapprar jag på datorn som ni märker. Skulle vara sjysst att se nån film men jag tror inte min ström räcker så länge. Verkar inte finnas nåt eluttag här heller. Dessutom ska jag byta tåg igen snart när jag är framme i Uppsala om drygt 20 min. Kanske ser nån liten film på nästa tåg ist innan jag ska försöka gå och lägga mig för natten.

Imorrnkväll ska jag förhoppningsvis äntligen få träna min efterlängtade hockey och på lördagkväll blir det troligen månskenstur - Underbart! Har verkligen längtat efter båda de sakerna. För att inte tala om att jag snart får träffa några av mina absoluta favoritmänniskor igen:)<3

Ha en trevlig onsdagkväll och njut av att ni får sova i en riktig säng! (det är faktiskt lyx! ;P)

Halka & motivationsbrist

Är så otroligt skolless för tillfället. Spelar som knappt längre någon roll vad man än gör i skolan just nu, jag längtar som bara bort. Bort från alla skolkrav, läxor och prov. Har snart gått fjorton år i skolan, oh my god! Inte så underligt att man blir mätt egentligen.

Idag har vi iaf haft marknadsföring och det har väl ändå gett mig en hel del trots allt. Visst, jag tycker inte att det är världens mest intressanta ämne, men vi gick igenom en hel de saker som är bra att veta - det måste jag erkänna. Det bästa på hela dagen var att vi inte fick någon jobbig stor och jobbig uppgift att göra under lian. Istället fick vi idag och i morgon på oss att hitta på ett eget företag och skriva om dess mål, budskap, strategi och så vidare. Man kunde arbeta två och två också så det var perfekt. Jag och Josefin har hittat på ett jättebra företag som kommer att slå världen med häpnad;) Gud så skönt att kunna lämna in det i morgon och sedan få det ur världen.

Det är verkligen halkigt och isigt ute nu, usch och fy.
Det är rakt livsfarligt att gå alltså. Lite sand här och där men det är ändå för mycket is totalt sätt. Is och vattenpölar lite här och var ska tilläggas. Igår föll min klasskompis Sandra på isen och slog i nacken och bakhuvudet så jag skjutsade in henne till Torsbys akutmottagning igår. Tydligen hade hon blivit drabbad av en hjärnskakning men hon behövde iaf inte ligga kvar på sjukhuset, skönt. Hon är dock väldigt öm och stel i nacken idag, jobbigt läge. Tur det inte var värre iaf. Man ska verkligen vara rädd om sig alltså, framför allt huvudet. Utan en fungerande hjärna känns det inte som att man har mycket att komma med.

Imorrn efter skolan ska jag och Sofia
gå och kolla på en lgh som vi starkt funderar på att hyra senare i vår under den sista månaden som vi kommer att vara här. Den ligger närmare skolan än detta vandrarhem och dessutom kommer vi få ett bättre pris jämfört med vandrarhemmet. Vidare kommer vi också att få större plats då lägenheten är en trea. Lätt värt enligt mig.Hoppas den funkar invändigt också bara.

Nu är det iaf bara två ynka skoldagar kvar så det borde man ju klara av. Eller ja, det kommer jag att klara av rättare sagt även om motivationen inte är hög för det just nu.

Funderar starkt på att se handbollen ikväll.
Sverige möter Sydkorea så det kan säkert komma att bli en spännande match. Har faktiskt inte sett en enda VM-match än så det är verkligen på tiden. Ska bara tillåta mig att underhållas och slappa, perfekt. Sen på onsdag efter skolan åker jag ju till Karlstad för att därifrån ta tåget hem mot Norrland och Övik, fantastiskt härligt kommer det att bli. Biljetten är uthämtad och klar redan, bara packningen kvar att fixa samt lite färdkost. Det får jag roa mig med i morgon.

Det är viktigt att vara i nuet men just nu mår jag bäst av att drömma mig bort och det tänker jag tillåta mig att göra också. Ha en mysig måndagkväll!

Härliga tjejkompisar men längtar ändå hem

Idag har jag pluggat, promenerat, ätit kycklingrulle, sett Fångarna på fortet och snackat i telefon. Har hängt med Josefin och Sandra en hel del, trevliga tjejer:) Det är två tjejer som jag verkligen hoppas att ja kan hålla kontakten med även efter utbildningen. Josefin är härifrån Sunne och Sandra är ifrån Dalarna, sköna dialekter har de alltså:)

Har vart en bra dag men jag har ändå haft en ganska stor längtan hem till Norrland. Vill bara hem och vara med alla därhemma. Har inte ens varit här i Sunne en vecka men ändå känner jag en enorm längtan efter att bara få sätta mig på tåget där på onsdageftermiddag och känna känslan av att jag är på väg hem till Övik igen. Det är där jag ska vara just nu, jag känner det i hela kroppen. Men 4 dagar kvar nu bara så det är bara att fortsätta längta och göra det bästa av nuet. Finns inga andra alternativ.

Nu ska jag stänga ner datorn och strax försöka sova. Imorrn blir det förhoppningsvis träning, promenad och mer plugg. Måste ordna med nån mat också eftersom skolan tydligen inte serverar nån lunch på måndag, synd.

God natt på er alla läsare!

Hemresa bokad!

Oj, tiden rusar verkligen iväg ner man är i skolan hela dagarna. Har iaf nu äntligen bokat och bestämt mig angående hur jag ska komma hem till Övik som. Väldigt skönt att ha det avklarat, det tar verkligen på krafterna att vela fram och tillbaka. Tror dessutom att jag hittade den perfekta resan tillslut:)

Jag har bokat tåg hela vägen hem genom Veolia.
Jag kommer åka nästa onsdag kl 17.20 från Karlstad och vara framme i Övik kl 5.30 på torsdagmorgon. Perfekt! Har sån tur att jag får åka med Kristina (en klasskompis) till Karlstad efter skolan på onsdag också. På så vis slipper jag köpa biljett och åka tåg härifrån med Värmlandstrafiken. Kommer bli billigare och jag kommer dessutom slippa känna mig orolig över att tåget inte kommer fram till Karlstad i tid. Kommer förmodligen också få en stund över innan jag måste kliva på tåget vilket innebär tid till att köpa nåt att äta under resans gång.

Ska bli så skönt att komma hem till Övik igen!
Trivs ju bra här med mina klasskompisar men det är så mycket plugg, plugg och återigen plugg. Man påminns som så lätt om det hela tiden när man är här...ja, så upplever jag det nuförtiden iaf. Detta trots att det inte alls är lika mycket läxor och prov nu längre jämfört med för några månader sedan. Jag har iaf två prov på onsdag till veckan i ansiktsbehandligar, ett teoretiskt och ett praktiskt. Jag hoppas jag ska greja det, det borde jag göra. Det är inte så svårt verkar det som. Jag kan dock ändå inte låta bli att oroa mig bara för att det är just "prov". Typiskt mig alltså.

Imorrn ska jag plugga med Josefin och Sandra O, ska bli trevligt.
Alltid kul att plugga med andra, det blir som så mkt roligare då jämfört med att sitta sj hela tiden. Blir sen troligen också käk på nån trevlig restaurang här i Sunne. På kvällen är det nån form av fest hos några Ht10:r (om ryktena stämmer). Jag får se om jag kanske tittar in lite på den, är inte supersugen för tillfället men det kanske kommer.

Jag saknar hockeyn hemma väldigt mycket. Här i Sunne får jag nöja mig med joggingturer, promenader och lite egen styrka. Det funkar men jag saknar hockeyn och dess intensitet. När jag kommer till Övik måste jag försöka ta mig till hockeyträningar, det är ju så fruktansvärt kul. Kul och samtidigt bra träning
- toppen!

För övrigt känner jag mig ganska trött för tillfället. Fem dagar i skolan efter ett långt och skönt jullov tar verkligen på krafterna. Ska bli obeskrivligt skönt att få sova ut lite imorrn:) Blir dessutom irriterad över vissa saker utan att jag riktigt kan förstå varför. Jag har mina aningar men känns ändå inte sådär jättelogiskt. Att känslor kan vara så konstiga ibland.

Ha en mysig fredagkväll, vad ni än hittar på för skoj!:)

Inte meningen att man ska resa inom Sverige

Blir så förvirrad över hur jag ska boka min hemresa nästa vecka. Känner starkt för att kosta på och lyxa på ordentligt genom att flyga med Höga kusten flyg mellan Sthlm och Övik. Kommer bli lite dyrare men det kommer gå otroligt mycket fortare och jag kommer för en gångs skull att slippa komma hem och känna mig väldigt trött och seg så som jag brukar göra när jag rest i tolv timmar. Mitt problem är bara att det är jäkligt svårt att veta hur jag ska boka som:S Kommer behöva ta tåg eller buss mellan Sunne och Arlanda men då är det ju det där med förseningar vad gäller SJ speciellt. Som det varit nu under vintern så kan man ju nästan (tråkigt men sant) utgå från att tåget kommer att bli försenat och inte komma fram den tid det ska.

Detta kan då i sin tur komma och orsaka en hel del problem då jag också måste boka flygbiljett med Höga kusten. Vad gör jag egentligen om tåget blir försenat till Arlanda och jag inte hinner med mitt flyg? Ska jag då sitta på Arlanda och sova över där eller? Lurigt också då sista flyget går 22.40. Skulle vilja ta det på ett sätt för då missar jag ingenting av skoldagen men samtidigt är det ganska riskfyllt om tåget då skulle bli försenat. Skulle jag däremot få gå tidigare från skolan och komma iväg med ett tåg runt 12-tiden lr liknande så har jag större marginaler att faktiskt hinna med ett flyg till Övik den dagen. Även om jag har bokat ett flyg som går kl 17 så kan jag betala 300 kr om jag inte skulle hinna med det flyget och då får jag åka med nästa flyg till Övik om det då inte redan är fullt dvs.

Ska ringa till min spa-lärare (efter 21 ikväll) som jag ska ha nästa vecka och höra med henne om jag missar jättemycket om jag går vid lunchtid nästa torsdag. Så himla krångligt att få detta resande att gå ihop alltså. Är så less på att behöva resa länge också (läs: Ta tåg eller buss) hela vägen mellan Sunne och Övik. Tar ju tusen år att komma hem och trött och seg blir man som bara den. Vore just därför så skönt att kunna ta flyget ist.

...Men om jag känner mig själv rätt så lär nog det här ändå sluta med att man tar bussen tillslut iaf eftersom det är billigast och att man säkert kommer att komma hela vägen hem till Övik även om bussen skulle bli en halvtimme försenad eller liknande. Dessutom är jag trygg med att åka buss eftersom jag gjort det så många gånger förr. Jag vet vart jag ska byta i Sthlm osv.

Nu ska jag diska och sedan blir det promenad. Måste ut och rensa huvudet lite för denna reseproblematik blir jag verkligen förvirrad av:S Byebye!

Tillbaks i andra delen av Sunne

Känns lite mysko att vara tillbaka här i Sunne. Känns som att man är hemma men ändå inte på nåt sätt. Har inte hunnit landa än men det kommer mer och mer. Bor iaf på en helt annan del av Sunne nu i en vandrarhemslägenhet tillsammans med min goa klasskompis Sofia. Sjysst att bara behöva betala för de 10 nätter man faktiskt sover här och slippa betala nån hyra för de tre månaderna man sedan kommer vara uppe i Norrland ute på lia. Lätt värt! Riktigt trevligt att ha sällskap av Sofia också, vi går väldigt bra ihop. Bra tjej! :)

Tidigare idag gjorde jag bort min redovisning om sockerarbetet.
Gick väl inte sådär superbra, kände att det blev en hel del ostruktur (att jag tappade bort mig lite i min egen text osv) men nu är det gjort iaf. Jag är desto mer nöjd med det skriftliga arbetet så jag hoppas att vår lärare mest går efter det vid bedömningen.

Körde nyss lite yoga med Sofia nyss härinne i vår lilla lägenhet så nu ska jag bara käka lite müsli sen blire en dusch.
Efter det ska jag gå och lägga mig. Imorgon ska jag gå till skolan och lyssna på mina klasskompisars redovisningar av deras kostarbeten, en slapp och bra dag. Passar perfekt. Kommer säkert lära mig en hel del på kuppen. Ska även lämna in min och Sofias vecko-matsedel.

Natti natt! :)

En minut från en resekatastrof!

Sitter just nu på en buss nånstans mellan Stockholm och Karlstad på min långa resa mot Sunne. Var jäkligt nervös för en knapp timma sen eftersom y-bussen som jag åkte med mellan Övik och Stockholm blivit försenad med hela 50 min(!) Jag som bokat en hel resa, Övik-Karlstad, med Swebuss express tog för givet att min busschaufför kontaktat bussen jag skulle byta till i Stockholm. Tydligen var så inte fallet. När jag äntligen fått ut mitt bagage så skyndade jag mig in på Cityterminalen upp till våning 2 för att gå på bussen mot Karlstad. Tur man åkt en hel del buss mellan just dessa platser förut, just därför gick det nämligen snabbt för mig att hitta rätt och tur var väl det.

När jag väl kom fram till Karlstadbussen och lämnade in mitt bagage så sa jag: "Vilken tur att ni inte hann fara, min buss mellan Övik och Sthlm var väldigt försenad men det har ni väl säkert fått besked om redan". Tjejen som tog mitt bagage svarade att de inte hört nånting om det. Det förvånade mig verkligen. Har jag köpt en biljett som ska gå hela vägen mellan Övik-Karlstad så är det väl bussbolagens skyldighet att se till att jag hinner med mina bussar. Allra helst när det blir en försening med 50 min! När jag satt mig på bussen gick bussen en minut senare! Hade jag alltså bara varit lite långsammare hade ja missat bussen till Karlstad:S Då hade jag kanske behövt sova i Sthlm! Snacka om att man har marginaler med sig ibland.

Väl framme i Karlstad ska ja köpa en tågbiljett till Sunne. Har en timme från det att den här bussen kommer fram dit till att tåget mot Sunne går så det borde ju vara rätt lugnt iaf. Även om denna buss blir försenad med typ en halvtimme lr så, så hinner jag ju iaf. Tur det. Hatar verkligen att stressa och behöva oroa mig. Just när man reser sj är man som så ensam också på nåt vis när något inte går som planerat.

Kommer nog inte komma i sängs inatt förrän tidigast vid tolvtiden inatt eftersom jag inte kommer att komma fram till Sunnes tågstation förrän 23.10. Tur att jag sovit en del under resandet hitills idag. Nu ska roa mig med att kika vidare på nätet och socialisera lite me folk. Det är verkligen kolsvart utanför denna buss föresten. Man skulle nästan kunna tro att det är jordens undergång lr nåt.

Hoppas ni får en härlig söndagkväll!

Ny frisyr

Jag fick precis reda på att jag klarat certifieringsprovet i den klassiska massagen:) Numera kan jag alltså presentera mig själv som certifierad klassisk massör. Dessutom kan jag även påstå att jag är massageterapeut utan att ljuga, nice. Att jag sen inte enbart vill jobba med massage är en annan femma men det är ändå en fördel att ha när man ska söka jobb.

Bokade efter många om och men resan till Sunne igår, kändes oerhört vemodigt. Vet ju att jag måste tillbaka dit och det handlar ju bara om en och en halv vecka men det känns ändå mycket drygt. Orkar inte ens börja packa fast det kommer jag behöva börja göra snart inom de närmsta timmarna. Nej fy sjutton, trivs ju så bra här hemma med att bara vara och umgås med mina nära och kära. När jag är tillbaka i Sunne kommer skolan och en jäkla massa krav och måsten som ett brev på posten, det gillar jag inte. Har inte ens nån mat därnere nu så jag kommer behöva ta med mig en del i packningen. Tur jag ska bo med Sofia där nere iaf, kommer säkert göra vistelsen ännu trevligare. Jaja, det kommer säkert gå bra ändå där nere trots att det känns så motigt just nu.

Klippte mig i förrgår och det blev inte riktigt som planerat. I bilen på väg in till stan började Helena tjata om att jag skulle klippa lugg men jag sa blankt nej och menade på att jag inte passade i det. Väl hos frisören slutade det med att jag ändå klippte lugg, en kort men lite småsne lugg. Fick en sån impuls när jag var där och kände att jag ändå kunde klippa och göra en hel del förändringar då jag ändå var där och skulle betala några hundralappar. Roligt när det händer lite också. Känner mig nästan lite som en ny person med den här nya frisyren faktiskt. Känns ovant men roligt ändå på nåt vis.

For aldrig och tränade nån hockey igår heller eftersom det var rena rama snöstormen ute i princip
. For dock iväg på affären och handlade lite glass, det kändes nödvändigt;) Blev två "Jönssonfilmer" igårkväll och spelande av "The little big planet". Riktigt flummigt men roligt spel. Vi spelade tre st och det var galet då man ibland knappt såg vilken figur man själv hade.

Nu ska jag snart ge mig iväg till Paradisbadet och relaxen med en riktig snygging;)
Kommer säkerligen bli skoj. Helena och Stefan ska dit också så vi lär möta de där förr eller senare. Roligt nöje!

Nu ska jag försöka göra nåt vettigt här. So long!

Pingis & oro över framtiden

Jag har haft en lugn och skön tisdag. Började med att jag sov lite för länge vilket inte är så ovanligt nuförtiden. Är så himla trött på mornarna, nog för att det blir mörkt ute snabbt och så vidare, men ändå liksom. Borde ju finnas gränser över hur mkt man kan sova, men tydligen inte för mig verkar det som.

Nåja, vidare har det iaf blivit pingis-spelande och en lång promenad med pappa och Helena. Härligt värre. Sedan bjöd pappa och Marianne på tacos-middag vilket var mkt gott. Älskar verkligen tacos. Har kikat på hockeyn ikväll också men tyvärr fick ju Modo stryk mot SSK, inte bra. Börjar verkligen lukta kvalserien nu alltså. Modo måste slå lag som SSK om de ska ha chans på slutspel eller åtminstone för att undvika kval.

Har funderat en del över framtiden idag och det har gett mig lite jobbiga känslor. Tankar har kommit som vilket jobb man vill ha och om man ens kommer få något jobb efter utbildningen. Vad leder egentligen min utbildning till för jobb? Har insett att det enklaste nog är att få jobb på spa:n men vill jag jobba på ett spa hela livet och stå och massera en massa hela dagarna? - Svar: Nej! Till viss del kan jag tänka mig att göra det men jag skulle också vilja pyssla med annat. Är mkt intresserad av samtalsterapi exempelvis men det känns som att vi inte har läst tillräckligt djupt på det området för att man ska kunna få göra nåt inom det:S Kanske kommer att behöva läsa småkurser inom det längre fram, vem vet.

Hade också varit sjysst att fara och jobba på Savalen fjellhotell og spa där jag ju blivit erbjuden jobb till sommaren och hösten. Dels trivdes jag bra där och dels kan jag nog komma att tjäna en hel del pengar. Där kommer jag också få kombinera spa-jobb med att leda vattengymnastik inför pensionärsgrupper samt leda fjällsvandringar. Kommer troligen också behöva jobba på restaurangen där vilket verkar vara ganska stressigt men. Största problemet med detta jobb är bara att jag är less på att vara ifrån mina nära och kära här hemma i Övik.

Har inte hört ett dugg angående hur certifieringsprovet i den klassiska massagen har gått heller. Man skulle få reda på det efter tre veckor var det prat om men nu har det gått mer än det. Antar att man får reda på det av skolan nästa vecka.

Imorrn ska jag åka in till stan med Helena för att klippa mig
. Vet inte riktigt hur än men jag antar att det nog blir en hel del hår som kommer att klippas bort. Just nu har jag rätt så långt hår och det trivs jag ganska bra i men det känns ändå som att jag nog ändå borde passa på att klippa bort en del då jag liks betalar för att gå till frisören. Håret växer ju ut väldigt fort också så det är nog lika bra.

Tar emot som bara den att behöva åka till Sunne om mindre än en vecka. Vill bara vara kvar här hemma och njuta. Vill verkligen inte behöva ta farväl av vissa personer här heller. Handlar ju bara om en och en halv vecka så det är ju egentligen inte så länge innan jag kommer vara häruppe i norr igen men ändå känns det djävulskt dryyygt. Är så less på att behöva packa också - Fy! Måste väl iaf boka biljett imorrn (vare sig jag vill eller inte) då jag får tillgång till min bankdosa och börs.

Ska gå och sova nu. Godnatt på er!

Wii, Modo & pizza

Har haft en lugn och skön dag såhär en av de första dagarna på detta nya år. Sov länge sen har jag vart och besökt Helena och Stefan. Där blev man bjuden på gofika och fick spela Helenas nya Nintendo Wii. Körde bland annat Super mario och Wii sports - riktigt roliga spel (framför allt Mario). Roligt när man kan spela många samtidigt också. Efter det har jag haft förmånen och fått se Modos match ikväll mot Skellefte helt gratis och fått käka en god pizza:) Jojo, riktigt nice speciellt eftersom Modo äntligen lyckades vinna.

Resten av denna kväll blir det slappande framför tvn och Jönssonligan med otroligt trevligt sällskap:)
Snacka om nostalgi-filmer alltså, så jäkla bra! Har lånat Stefans Jönssonboxar så nu finns alla möjligheter för Jönsson-maraton den närmsta tiden.

Tiden går så otroligt fort.
Om en vecka måste jag resa tillbaka ner till Sunne igen och det är jag allt annat än sugen på för tillfället. Har förträngt allt vad skola heter och innebär och det vill jag gärna fortsätta med. Tur att jag bara behöver vara där i en och en halv vecka iaf sen ska jag ha 11 veckors praktik häruppe i Ångermanland. En stor tumme upp för det!

Imorrn ska jag fortsätta mitt otroliga dokumenterande av djurfilmer lr vad man nu ska kalla det.
Alltid lika spännande och se vad det blir för filurer och händelser som uppstår denna gång. Kommer säkert att bli känd för mina filmer en vacker dag, haha;P Har i och för sig bara två korta filmer än så länge men fler ska det bli. Imorrnkväll ska jag föresten träna hockey kl 20.30, det kommer bli värsta öset.

Har börjat lyssna en himla massa på Laura Pausini, riktigt mäktiga och bra låtar.
Förstår inte alls vad hon sjunger (tror det är italienska) men musiken och rösten räcker egentligen. Får typ näst intill rysningar av många av hennes låtar - Mäktigt som tusan!


Nu ska jag slita mig från denna dator och vara lite social. God kväll!

RSS 2.0