Tidsfördrivs-lista

Hittade detta tidsfördriv på Linn's blogg.

Tidsfördriv:
1. När gick du upp idag?
kvart över 9
2. Diamanter eller pärlor? Diamanter:)
3. Senaste filmen du såg på bio? Hm, ingen aning. Lr jo föresten "Batman The dark Knight"
4. Favorit TV - program? Sport
5. Vad åt du till frukost? 3 mackor med leverpastej och ett glas mjölk (stressfrukost typ)
6. Vad är ditt andranamn? Eva
7. Din favoritmat? Tacos och kött
8. Vilken mat gillar du inte? Frukostkorv
9. Vilken är din favorit - CD för tillfället? Gyllene tider
10. Vilken bil kör du? Min pojkväns Toyota ;)
11. Vilken är din Favoritmacka? En baguette med räksallad
12. Vilka mänskliga drag kan du bara inte med? Falska
13. Vilka är dina favoritkläder? mjukisbyxor och T-shirt, sköna kläder
14. Om du fick åka vart du ville vart skulle du åka då? Till Kanada, men vill åka till fler ställen också, överallt egentligen.
15. Favoritklädmärke? Är inte så insatt
16. Var vill du dra dig tillbaka? För tidigt att tänka på något sånt
17. Favorit tid på dagen? På kvällen runt 17
18. Var är du född? Örnsköldsvik
19. Vilken är din favoritsport att se på? Främst hockey, sen handboll och curling mm
20. Vem tror du inte sänder detta tillbaks? Va?!
21. Vem tror du skickar tillbaks först? Still !?
22. Coca Cola eller Pepsi? Cola men helst mjölk egentligen:P
23. Fotboll eller ishockey? Hockey lätt!
24. Är du en morgonmänniska eller nattuggla? Defintivit en nattuggla!
25. Pedikyr eller manikyr? Manikyr isf
26. Några spännande nyheter att berätta för oss? Jag är snart ledig i två dagar vilket ska bli jävligt skönt. Ska försöka åstadkomma mkt i mitt liv nästa vecka då jag är ledig hela 5 dagar, bl a träna och söka jobb.
27. Vad ville du bli när du var liten? Tigertämjare, delfinskötare och bonde
28. Bästa barndomsminnet? Oj, det är många. Jag är fakitkst riktigt nöjd med hela min barndom och det vill jag tacka mina underbara syskon och föräldrar för:)
29. Varit i Afrika? Tyvärr inte men jag skulle vilja
30. Nånsin rullat in någon i toapapper? Haha nej
31. Varit med om en bilolycka? Ja, tyvärr men jag blev inte skadad sj dock blev andra det:(
32. Favoritdag i veckan? Fredag<3
33. Favoritblommor? Röda rosor
34 Favorit - snabbmatsrestaurant? Subway
35 Äger du en cykel? Ja, men skulle egentligne vilja ha en ny eftersom växlarna är dålig
36. Vem fick du senaste mailet från? Hotmail
37. Vilken affär skulle du välja att utöka ditt kreditkort? Vill inte handla på kredit!
38. Läggdags? Om 2 timmar förmodligen (skulle vilja skriva 1 men det kommer bli en lögn:P)
39. Vems svar är du mest nyfiken på av dom du skickar brevet till? kommer inte skicka till någon
40. Senaste personen du delade en middag med? Jimmi
41. Vad sysslar du med just nu? Skriver detta
42. Favoritfärg? Svart, röd och blå
43. Hur många tatueringar ? Inga och vet inte om det kommer bli någon/några heller. Isf ska det vara nåt jag är helt säker på att jag vill ha.
44. Hur många sänder du det här mailet till? Ingen alls

Planer om ett hälsosammare liv

Är lite nyfiken på att  göra ett test på mig sj rent hälsomässigt. Funderar på att vara utan onyttigheter i en månad typ och se om det blir någon skillnad i vikt, välmående o s v. Vet dock inte än när/om jag kommer kunna fixa det men jag är sugen på att testa.  Vet heller inte hur pass hård mot mig sj jag ska vara, ska man t ex unna sig sj en kaka på helgen lr ska det vara helt finito en hel månad? Jag vet inte än men jag ska defintivit fundera vidare på det. Vill veta hur mkt jag kan bränna genom/tack vare jobbet egentligen.

En sak jag iaf defntivtska ta tag i är min träning! Det är väldigt dåligt med den nuförtiden och det är inte bra alltså. Imorrnkväll efter att jag jobbat klart runt 19 och kommit hem (antingen till mor lr om jag far till Jimmi, spelar ingen roll vilket) så måste jag ge mig iväg ut och jogga. Det har jag bestämt mig för här och nu. Jag ska jogga i mörkret med mp3, reflexväst och möjligen en pannlampa. Det borde bli bra. Måste nog ta och ladda min mp3 också apropå det:P Men fan vad skönt att jag bestämt mig! Jag ska verkligen se till så att jag joggar imorrn efter jobbet oavsett hur trött jag är. När jag skrivit ut det här på bloggen också finns det inga ursäkter utan jag måste ju hålla vad jag lovar till er läsare, right!?

En sak till som jag kom på nu nyss efter att jag pratat med Jimmi på mobilen är att det vore jävligt coolt att testa att promenera eller allra helst jogga typ 2 km innan man far iväg och jobbar och sen också jogga efter att man jobbat klart, då ca 5 km. Det om något borde ju bränna hur mkt som helst, lr vad tror ni? Snacka om mkt träning på en enda dag liksom, wow! ;)

Nu kanske det låter som att jag enbart är ute efter att förbränna fett/gå ner i vikt när jag skrivit allt detta hittils men så är det verkligen inte. Visst är det väl bra om man lyckas förbränna nåt men huvudsaken är att jag får träning och kan leva hälsosamt så att jag mår bra för min egen skull, i nutiden och i framtiden! Jag tror verkligen (och kommer nog också alltid att tro) att hur pass hälsosamt liv du lever nu säkerligen kommer påverka ditt liv och livssituation i framtiden på ett lr annat sätt. Just därför vill jag göra vad jag kan nu för att jag ska få det bra även i framtiden.

Fan, vad sugen jag är på att träna nu alltså och förändra mitt liv lite haha:) Men steg nr 1 blir att jogga imorrn iaf och sen också fortsätta jogga 2-3 ggr i veckan. Sen får vi se hur det blir med de andra sakerna jag skrev om här ovan. Men som det känns nu kommer det inte dröja länge föränn jag vill testa de också haha:P Men det kan ju ändras snabbt iofs, så jag vill inte lova för mkt nu bara för att jag för tillfället är full träningsenergi och vilja.

- Jag vill uppmana till alla er läsare som tränar och lever hälsosamt att fortsätta med det!

-  Och till er läsare som lever ohälsosamt, det är aldrig försent att göra en förändring! Ta tag i ert liv och må bättre, hjälp er själva!


~~Träning kan verkligen göra underverk<3 för hur just du mår nu och i framtiden, trust me...I know;)~~

Hektisk arbetsdag & lyckade presenter

Idag har jag jobbat hårt som faan. Jobbade hela 8 och en halv timme idag eftersom jag jobbade över och det var slitsamt vill jag lova. Det var nämligen hur jäkla mkt folk som helst hela dagen, helt sjukt alltså. Tyckte det var mkt folk från 11 till 16 men det var ändå inte föränns efter 16 som det blev RIKTIGT EXTREMT mkt folk alltså - Ojojojj! SOm tur var var vi många som jobbade idag iaf och kunde t o m ha hela 4 kassor öppna inne (nytt rekord, i vanliga fall under den tid jag jobbat har vi som mest haft 3 kassor öppna, wow med andra ord;P). Men trots att vi hade 4 kassor öppna och var många som juobbade var det ändå slitsamt som faan. Stress hit och stress dit, det kan inte vara nyttigt att ha ett sånt här jobb alltså. Mitt hjärta lär väl gå under snart...närå, men så illa ska det väl inte gå men inte är det bra att stressa upp sig så pass mkt som man gör iaf. Den saken är iaf säker, punkt slut. Måste ta och försöka lugna ner mig. Man får jobba effektivt men man behöver ju faktikst inte stressa så man håller på att svimma. Försöker faktiskt när jag jobbar numera också hinna med att unna mig sj att dricka lite nu och då, för det behövs verkligen! Nåja, nog tjatat om jobbet nu...det är som det är tills jag orkat ta mig itu med att hitta nåt annat. Jag får ju pengar iaf och har en sysselsättning och det är ju itne alla som har det, långt ifrån! Så man ska med andra ord inte klaga alltför mkt ändå:P

När jag kom hem såg jag på "Bonde söker fru".
Haha, det är så gulligt:) om än något tramsigt egentligen men jag är en romantik-trams-"smör"-tjej, hehe så det passar mig bra. Lyssnar ju på en hel del s k smörmusik också. Haha, min lillasyster Betty tyckte jag hade väldigt mkt smör-låter på min mp3 och det kan jag förstå att hon tycker men tycker man det är bra och mår bra av att lyssna på musiken så varför ska man inte lyssna? Detsamma gäller tv-programmet jag pratade om innan och jaa, allting egentligen. Man ska ju göra det man mår bra av, så enkelt är det:)

Pratade lite med mamma ikväll när jag kommit hem och det var trevligt. Är ju en hel del hos Jimmi numera så då hinner vi inte ses så mkt:/ Hur som helst så fick hon sina två födelsedagspresenter ikväll iaf i efterskott och hon blev glad:D Hon fyllde år i fredags egentligen men det är inte föränns ikväll jag hunnit med att slå in dem. Hon fick den nyaste boken med Liza Marklund och inspelningsbara CD-RW-skivor. Det sistnämnda hade hon önskat sig och det andra köpte jag som en chansning men tydligen så gick båda sakerna hem vilket var bra:)
Kan ju säga till er som följer min blogg föresten och är nyfikna av er att det var dessa skivor som mamma fick som jag lyckades glömma på Coop. Lr rättare sagt jag hade i själva verket bara stoppat ner de i väskan men jag trodde verkligen att jag glömt dem inne på Coop efter att jag betalat och gått ut och därför köpte jag nya. Läs mer om allt detta i det här gamla inlägget, hehe.

Resten av denna kväll ska jag dels spendera vid datorn men framför allt i sängen med att äta lite flingor och sylt förmodligen och definitivt med att fortsätta se "Skilda världar". Vad härligt det ska bli alltså:) Imorrn blir det till att gå upp tidigt igen eftersom jag börjar jobba 11 och det dessutom tar en halvtimme att köra in till stan men det är bara att bita ihop. Snart får man ju lön också så då är det värt det:) Jobbar till 19 imorrn också om ni undrar men det skulle inte förvåna mig om det bli övertid då med. Nåja, den som lever får se.

Ha en mysig kväll och glöm inte att visa uppskattning mot de personer ni tycker om!

Design okej trots allt

Lyckades fixa till min design ändå, vilket jag inte trodde som ni kan läsa i mitt tidigare inlägg:P Hehe, men tack vare att jag hade mkt sparat på själva bloggen så gick det ändå med lite tålamod och envishet:) Ser betydligt bättre ut nu iaf jämfört med när det var blandat sommar och vinter haha:P Så håll till godo med min ny-gamla design. Ska kanske fixa en nyare roller här överst med nya bilder (eftersom jag haft denna förut), men jag vet inte när jag kommer orka göra det för det tar tid. Tills vidare får ni nöja er med rollern som är som ju inte är dum den heller om du frågar mig.

En sak som fortfarande gör mig galen är att Skilda världar inte finns att köpa på dvd.
Skulle himla gärna vilja ha alla avsnitt av den serien alltså, ååh:( Nu har jag en hel del avsnitt inspelade men långt ifrån alla och dum-tv4 kommer inte sända serien i repris igen:( Det gillar jag INTE. Vet att jag skrivit det förut här på blogen men jag är så frustrerad just nu att jag måste skriva om det igen alltså. Fan också att serien inte går att köpa alltså, suck! Många av er tycker jag säkert är fånig som hänger upp min såhär på en gammal såpa men för mig är det sån djävulsk nostalgi att det finns nästan inte! Jag vill ha den, punkt slut.

En sak som är säker är att jag måste börja ta tag i min träning på riktigt igen. Nog för att jag är fysiskt aktiv på jobbet men inte tusan får man då nån konditionsträning där inte, så nej det håller inte. Jag måste ta itu med att träna hemma sj lr också fara på hockeyträningar men på onsdag kan jag inte träna hockey eftersom jag ska jobba:/ så tills vidare blir det till att styra upp träning sj efter att jag jobbat klart när jag kommer hem på kvällarna. Känner verkligen att jag tappat med träningen och det är inte bra. Att jag sen också vräker i mig mer sötsaker än nånsin är även det riktigt illa, haha!:P Nej, dags att styra upp mitt för tillfället ohälsosamma liv till ett betydligt mer hälsosamt!

Ska nog gå upp och lägga mig snart med Jimmi, det ska bli skönt. Vet dock inte om jag kan sova trots att jag var uppe 7 i
morse:S Känner mig ändå inte trött, jag är konstig. Det är som vanligt med andra ord. Men, men man kan ju alltid läsa Jimmis gamla Kalle-anka-pocketar, hehe:) De är faktiskt bra måste jag säga. Men så är jag ju fortfarande barn i sinnet också och det är jag stolt över:D

 Kan ju föresten inflika att Modomatchen var jättebra, helst andra och tredje perioden då Modo drog ifrån:) Seger med 6-0 var skithärligt! Hehe, Brynäs blev typ utklassade...som det ska vara med andra ord. Forza Modo! Nu jagar vi toppen av tabellen! Nej, dags att gå och borsta tänderna nu för min del. Sov sött alla ni läsare och kom ihåg att just du är värdefull och unik !

Början på vinterdesign

Min bloggdesign är under konstruktion just nu så ni får hålla till godo med att den ser lite crazy ut för tillfället (och det kommer den nog göra ett bra tag med). Håller på att ändra till en vinterdesign som ni kanske ser men har inga bilder jag kan lägga upp däruppe på min "banner" och bakgrund bakom mitt egna namn. Detta eftersom jag är hos Jimmi för tillfället men så fort jag är hemma hos min mor och har ork kan jag fixa klart bloggdesignen helt men fram tills dess får ni hålla till godo hehe:P Man måste ju börja nånstans iaf som det heter.

Nu måste jag fortsätta se hockeyn, Modo gjorde nyss mål -  hurra!:) Bye så länge!

Första snön kom idag:)

Idag har jag åter igen jobbat dock bara 4 och en halv timme så det var rätt skönt:) Fick sluta redan halv 2, nice:) Efter jobbet åt jag upp min lunch jag haft med mig (tydligen har man ingen lunch i arbetstiden om man jobbar mindre än 5 timmar men det kanske inte är så konstigt egentligen).

Efter att jag käkat gav jag mig iväg mot Kroksta för att hälsa på en av mina allra bästa kompisar Maria:)
Det var väldigt längesen vi träffades live därför kändes det extra spännande och kul:) Mötet lr vad man nu ska kalla det gick bra iaf:) och vi satt på hennes säng och pratade typ två timmar och sen skulle hon iväg på "Friskis och Sverttis" och träna så därför skjutsade jag henne dit och gav mig sedan iväg hem till Jimmi.
Måste säga att jag är jätteglad över att vi två kunnat ta upp kontakten med varandra igen för jag har verkligen saknat vår vänskap:) Maria är nämligen en jätte-super-bra-vän!:D<3 och vi kommer jättebra överens med varandra på alla sätt och vis.

Ikväll ska jag se hockey hade jag tänkt. Modo möter Brynäs och jag hoppas såklart på en Modovins. Det vore roligt då de förlorade sist jag såg de (och då var det live dessutom och inte på tv) mot Linköping. Är lite småhungrig just nu för jag har inte käkat nån middag. Lr jaa, inte så hunigrig egentigen, mer småsugen på nåt. Det kommer så smånigom säkerligen eda till att jag kommer bli hungrig så smånigom iofs men:P Nåja, har ätit ett päron nu iaf och det var gott:) Gillade inte päron förut men jag har faktiskt ändrat min uppfattning nu på slutet. Päron är faktikst rätt gott att äta ibland, är som frsikt på nåt vis:)

Jag jobbar ons, tor och fre denna vecka, 11-19. Utom fredag då, då jag jobbar 11-20. Det är rätt hyfsade arbetstider iaf:) skönt faktiskt att få komma hem i rimlig tid så man hinner slappa lite och sen ändå kunna sova i någorlunda vettig tid om man så skulle vilja dvs. Jobbar man till 22 har man itne så mkt att välja på, då blir det i princip alltid sent innan man kan gå och lägga sig och sova eftersom man måste äta innan osv. Hehe, åtminstone är det så för mig:P Ska bli skönt att få vara ledig i helgen eftersom jag jobbade hela helgen som var. Är drygt dels eftersom det är helg och alla andra får vara ledig men dels också för att det är så mkt mer folk på helgerna. Det sistnänmda innebär ännu mera stress vilket är det sista jag behöver.

Blev  glad idag eftersom den första snön kom! Jag var ute på jobbet och höll på att ta in tomma kartonger som jag skulle pressa när jag upptäckte flingorna som dansade ner på backen, wehey! Det är mysigt med vinter, mörker och snö tycker jag. Tänk, kommer det mer snö så kanske man snart kan börja åka längdskidor t o m plus slalom vilket inte skulle vara helt fel, tvärtom! Jag längtar:) Tänk, snart är det jul också:) - Mys! <3

Nej, om man skulle ta nåt att äta kanske innan hockeyn börjar:P Ska nog tända lite ljus också, känner mig på myshumör:) det är nog snöns förjänst, hehe:) Hoppas ni får en lika mysig kväll som jag ska försöka ha!

Jobb-iga tider

I helgen har jag jobbat en massa. Har varit väldigt krävande eftersom det varit jättemkt folk och vi som jobbat (som vanligt nästan varit för få om du frågar mig). Nåja, man har överlevt helgens jobb iaf och det har varit det viktigaste. Rätt skönt har det varit också att inte behöva jobba nån natt. Jag har jobbat till 21.00 som längst under dessa tre helgdagar vilket varit skönt. Skönt att kunna fara hem och slappa och sen sova i någorlunda vettig tid (lr åtminstone den tiden man själv vill sova på).

En rolig sak som hänt i helgen var att jag, mamma, Ola, Helena, Stefan, Betty, Mange, Jimmi och Micke for till en mysig fäbodstuga och grillade pinnbröd och korv, åt godis plus chip samt spelade "Rappakalja". Nu är inte "Rappakalja" nåt favoritspel för mig men eftersom mamma fyllde år och hon gillar spelet så ställde man upp och spelade det iaf även om man inte kunde tänka ut så mkt vettiga förklaringar på alla ord. Hur som helst så var det iaf mysigt att vistas i fäbodstugan och bara vara och umgås förstås:)

Idag har jag varit ledig och sovit ut jävligt LÄNGE. Hehe, det var skönt även om man fick lite smått ångest då man vaknade. Hittils idag har jag bara slappat men ikväll ska jag nog träna, antingen blir det jogging lr hockeyträning. Har inte bestämt mig för exakt för vad ännu men nånting måste det bli iaf den saken är säker.

Nu ska jag fortsätta här med att slappa ett tag till och göra så lite som möjligt. Men hoppas ni får en bättre dag än vad jag förmodligen kommer att ha!

Jäkla lösgodis!

Idag har jag jobbat. Det har varit drygt eftersom det kom en massa folk efter halv 5 men det var bara att kämpa på (man har inte så mkt annat att välja på om man inte vill ha sparken, hehe:P). Det var skönt att äntligen få sluta iaf efter de 8 timmarna. Efter jobbet for jag iväg till Coop för vet ni vad? Kan ni tänka er alltså!? Jag hittade saken jag trodde jag glömt på Coop och sen någon annar snott - just den saken hittade jag i min ryggsäck i morse. Haha, typiskt mig alltså! Det är så jäkla typiskt mig att lägga ifrån mig saker och sen kommer jag inte ens ihåg var (och i det här fallet: om) jag lagt dem nånstans. Jäkligt skönt att hitta det iaf:) då var min hundralapp räddad för väl på Coop tidigare ikväll var det inte några problem att lämna tillbaka dem eftersom jag hade kvittot kvar. -wehey. Sen att jag sedan shoppade lös lösgodis (haha, vad mkt löst det blev här då;) ) på extrapris, tvål, choklad och flingor för totalt 130 spänn är en annan femma:P Nåja, lite ska man allt få unna sig såhär i jobbtider.

Efter att jag handlat klart for jaghem till Jimmi och väl här har jag slappat för fullt.
Så skönt att få komma hem och kunna slappa efter att man jobbat en sån här hektisk dag alltså, helt underbart:) Jag har vräkt i mig lösgodis (vilket var jävligt dumt gjort av mig eftersom jag nu har ont i magenXP) och tittat på tv. Såg att Loulo åkte ur idol och blev gaktiskt rätt chockad. Hon om nån kan ju sjunga! Johan sjöng ju falskt stundtals ikväll men ändå hängde han inte ens löst:S Hm, har en känsla av att det finns en hel del fjortisar ute i vårt avlånga land som röstar på han bara för att de tycker han är SÅ snygg - suck! Nåja, ska bli spännande att se vem som åker ut nästa vecka.

Angående min hårklippning är jag inte riktigt nöjd. Min snelugg vart nämligen lite för kort:/ Nåja, mitt hår brukar växa rätt fort så snart ser det nog bättre ut än vad det gör nu. En annan bra grej är att man kan sätta upp luggen med silverhårnålar, det har jag nu och det funkar skitbra! Stör mig inte ett dugg på luggen nu varken utseendemässigt lr känslomässigt (att den far in i ögonen), helt perfekt. Jag måste dock säga att det är skönt att ha fått lite kortare hår iaf och en välklippt frisyr och inte en endaste liten sliten hårtopp så långt ögat kan se. Det gillar jag:)

Nu ska jag nog ta att göra mig klar så att jag kan sova så småningom. Ska ju börja jobba 11 imorrn igen så det är tuffa tider för min del. Jobbar 8 timmar imorrn också vilket kommer bli drygt men man får försöka tänka på pengarna man får in:P Jimmi har redan somnat här på tv-soffan bakom mig, han är tröttare än mig den sötnosen. Måste försöka bli mer trött jag med så jag somnar nån gång. Gör jag inte det kommer jag nämligen aldrig orka upp och jobba imorrn:S Drygt att vara SÅ himla mätt med, men jag har bara mig själv att skylla:P:S Blir inge mer lösgodis på ett tag nu iaf, den saken är säker!

Sov gott nu alla ni glada och ledsna bloggläsare, hoppas ni får drömma något fint:)

Klippning och klantighet

Idag har jag varit in till stan. Jag har gjortt ett av mina viktiga ärenden (det andra viktiga ärendet gick tyvärr åt fanders men inte var det då mitt fel iaf men det är skitsamma). Får väl ta det nån annan gång ist. Det första ärendet gick iaf rätt bra, inte jättebra men inte dåligt heller direkt utan lite mittemellan kan man väl säga. Fick lite rätsida på en del grejer iaf även om jag kan tycka att en hel del saker fortfarande är frågetecken men, men jag har ju inte blivit dummare iaf.

Nej, nu ska jag sluta skriva i gåtor och skriva sånt som ni förstår ist:P EFter jag gjort mitt viktiga ärende gick jag på stan och kollade. Jag köpte en present till min mor, hittade lite underkläder till mig själv som jag unnade mig att köpa. Och sist men inte minst så gick jag på Salong M och klippte mig. Tog en drop-in-tid och jag är relativt nöjd med resultatet. Lite ovant eftersom jag hade så långt hår förut (till brösten) och nu räcker det bara till strax under axlarna men det känns lättare nu och fräschare iaf:)

En sak jag inte blev glad över idag var att jag lyckades glömma en sak jag köpt på Coop. Jag hade köpt två grejer men tydligen så tog jag bara den ena grejen efter jag betalat för när jag kom till bilen fattades det en sak:S Jag gick in för att kolla om den kanske låg kvar vid kassan men det gjorde den förstås inte:( Jag gick inte och köpte samma sak igen och frågade kassörskan som jag haft tidigare om nån lämnat in denna sak men det hade ingen:( Hon tipsade mig om att gå till Kundtjänst men inte heller där hade de fått in nåt nyligen. Fan, vad klantig man är alltså. Det hela slutade iaf med att jag fick köpa samma sak igen:) Visst saken var inte skitdyr men enligt mig är ändå 100 kr hyfsat mkt pengar och nu fick jag alltså betala 200 kr för en sak som egentligen bara skulle ha kostat 100, typiskt alltså:/ Men, men det kunde ju ha varit värre, man får väl försöka se det så. Jag kunde ju ha glömt börsen lr mobilen och de varit spårlöst borta. Det hade ju faktikst varit ännu värre. Men irriterande dåligt gjort av mig iaf trots att det ju "bara" rörde sig om en hundring.

Ikväll ska förmodligen jag och Helena gå på hockey. Har inte sett en Modomatch i år live ännu och det är en skam. Just därför hade jag tänkt gå ikväll med Helena eftersom hon är hemma och inte i Umeå för en gångs skull. Modo möter Linköping och jag hoppas verkligen de vinner annars kommer det kännas som bortkastade pengar.

Måste snart göra om min bloggdesign här känner jag men jag vet inte riktigt när jag ska ta mig ork till det.
Det är ju trots allt lite knåpigt att få ihop nå snyggt men när jag har ork/tid ska jag fixa det. Det är ju verkligen inte sommar längre utan snarare vinter. I morse när jag skulle fara in till stan var bilrutorna fulla av is så det var bara att bita ihop försöka skrapa bort det värsta.

Nej, ska ta och fixa lite med de saker jag köpt i stan nu. Ha de så bra!

Ledig dag

Idag har jag varit ledig från jobbet, skönt. Jag sov riktigt länge och efter det städade jag lite på rummet och gav mig sedan iväg ut i det fina vädret på en joggingtur. Det gick dess värre inte så bra att jogga eftersom jag ständigt fick mjälthugg:S Irriterande är vad det är. Borde bero en del på att jag inte joggat på 2½ vecka och därför är väl kroppen lite smått ovan det men ändå. Jag tycker inte om det, definitivt inte. Jag hoppas det känns bättre nästa gång jag far ut och joggar som förhoppningsvis inte kommer dröja så länge. Annars idag har jag och mamma gräddat våfflor och sedan för ett tag sedan har vi promenerat: Helena, jag och mamma. Det var skönt och mysigt. Det är nämligen alldeles kolsvart men stjärnklart ute vilket jag tycker om. Tycker verkligen om att vistas ute i naturen, vet att jag nämnt det förut men det tåls att sägas igen.

Nu sitter jag och ser "Bonde söker fru" haha, fånigt va? Men jag kan inte rå för at jag tycker det är kul att se även om det är ett lite underligt program också:P

Imorgon ska jag ta itu med två viktiga saker inne i stan. Jag är ledig från jobbet då också, jobbar inte föränn fredag nämligen och då ska jag därför passa på at utnyttja min lediga tid. Jag hoppas bara det kommer gå bra, framför allt den första saken är jag lite orolig över. Vet inte vart det kommer landa nånstans så att säga men jag hoppas bara jag blir lite klokare åtminstone. Blir jag det, är jag nöjd. Hoppas!

Nej, nu har nog programmet börjat igen. Låter som att reklamen är slut nu. Jag önskar er en trevlig kväll!

Talande låt


2,5 km i full fart på skridskor är drygt:P

Äntligen är jag hemma hos Jimmi efter en hektisk dag. Har jobbat från 11.30 till 20.21 och efter det stressade jag mig iväg till Skyttishallen. Detta eftersom jag där hade hockeyträning som började 20.30 men jag hann tyvärr inte dit i tid förstås:( utan jag blev typ tio minuter sen. Men, men det gjorde inte så mkt som tur var. Egentligen skulle jag bara jobba till 20.00 ikväll men eftersom vi var en för lite i personalen ikväll (en hade ringt sig sjuk) så var jag tvungen att jobba över 20 minuter typ. Fick en tillfrågan om jag kunde jobba över också pga underbemanningen men eftersom jag hade träning så tackade jag nej trots att jag fick en smula dåligt samvete:S Men vadå, jag har väl ingen skyldighet att behöva tacka "ja" till att jobba över om jag har andra planer, lr hur? Äh, vad fånig man är ibland. Det är ju inte mitt ansvar att jobba över bara för att nån blvit sjuk, inte enbart mitt ansvar iaf. Jaja, jag hoppas/tror det löser sig för de som jobbar ikväll iaf trots att de ska vara en person mer egentligen.

Var rätt mkt folk idag på Max också trots att det ju "bara" är måndag. Måndagar brukar ju annars vara rätt lugna men jag tycker då inte att det var så himla lugnt idag. Visst lugnare än andra dagar men ovanlig mkt ändå för att vara en måndag. Jaja, saksamma det gick rätt bra iaf även om det som sagt blev rätt stressigt där att ta sig från jobbet och till Skyttis.

Idag var det föresten en riktig jävla surtant som jag fick till kund:(
Måste berätta om henne. Usch, vad irriterad jag blev. Hon och hennes barn hade inte ens behövt vänta så länge på sin mat heller. Jag hade serverat en kund efter dem bara och sen hade jag ju "förstås som alltid" ändå fortfarande koll på om deras (tantens och ungens) hamburgare var klara men det var de inte. Jag gav de iaf ett mål och sa att det andra nog skulle vara strax klart och innan jag gick för att hämta det målet så sa surtanten nåt surt om att: "Jaha, då har väl den burgaren förstås blivit kall". Jag tänkte ba: öööh, va? Jag försökte vänligt förklara att burgarna inte bli kalla eftersom de ligger på ett ställe där det ständigt är automatisk varm isolering. Jag gav de iaf målet och sen när jag nån minut senare gick ut med deras nachoburgare (självklart skulle jag hämta strips sen) så sa kärringen surt: Ja, jag skulle gärna vilja ha strips också". Hon lät så jävla sur att jag blev så jävla less alltså. Jag gick och gjorde en strips och småslängde den surt på hennes unges bricka och sa "varsågod" lite snabbt och gick. Fan, vad jag hatar sura och otrevliga människor! Visa respekt för fan. Vi som jobbar på såna här ställen är inga robotar utan faktiskt bara människor vi med och vi gör vårt bästa men det är klart det händer att det blir fel ibland. Alla människor fel-ar ibland, så det så! Fan, hoppas den subban inte kommer och äter nå mer på Max...åtminstone inte när jag jobbar. Usch, usch och usch för henne!

Ikväll på hockeyträningen gjorde vi en jävligt dryg sak haha. Jag trodde inte den skulle vara så dryg men det var det kan jag lova. Vad gjorde vi då? Jo vi åkte tio helvarv runt planen i full fart. Vi åkte så fort vo kunde och efter tre varv var jag trött i benen haha! Man är nog inte vidare bra tränad, åtminstone inte rent konditionsmässigt höhö! Fast jag och Pernilla (en tjej som börjat träna denna säsong räknade iut att vi säkert totalt åkte 2,5 km vilket ju faktiskt är rätt långt. Åtminstone om man ska åka det i full fart hela tiden. hehe, jaja skönt att få lite konditionsträning iaf, det behövs.

Nu ska jag ta och äta nudlar. Konstigt nog är jag inte så himla hungrig dock. Och detta är verkligen underligt med tanke på att jag inte ätit sen kl 4 idag ich då åt jag "bara" pastasoppa vilket inte borde vara så jäkla mättande. Har inte ätit nånting sen dess och då har jag jobbat och tränat hårt. Trots detta är jag inte hungrig utan mer bara sugen och känner att jag vill ha nåt i magen:s Skumt är vad det är. Jag som annars brukar vilja ha mat rätt ofta och kunna bli hungrig fort helst när jag tränat. Nåja, ska äta nudlar nu iaf och sen blir det nog sängen. Men först lite mer surfande.

Sköt om er och sov gott!

...

Fan, fan, fan, fan och fan igen. Varför slutar det alltid såhär? Det måste väl ändå tyda på nånting lr? Jag orkar inge mer nu, snälla:( Fan, vad less jag blir alltså!

Tårta & bastning

De senaste timmarna har jag mestadels jobbat och sen också slappat och sovit en del.  Igår efter att jag jobbat klart och kommit hem till Jimmi så hade vi det väldigt mysigt. Vi åt popcorn och chips och såg en film som faktiskt var jättebra. (Jag erkänner det Jimmi!). Detta trots att filmen var lite svår att förstå sig på till en början. Filmen hette iaf "Triple X" om jag inte minns fel och den var alltså riktigt bra.

Idag sov jag och Jimmi väldigt länge. Det var riktigt skönt alltså:) Ikväll blir det bastning vid ån och fest:D Det ska blir kul. Var ett tag sen jag festade nu så. Efter att vi bastat blir det nog att vi far en sväng hem till Johnny, en speciell kompis till Jimmi haha. Han är rolig men lite galen också. Nåja, det blir säkert jättebra på ett lr annat sätt.

Men innan det blir bastning ska först Emma, Jimmi och Weppan komma hit så det lär dröja ett tag till. Jimmi for hem till sina föräldrar för att hjälpa hans pappa med att fixa nån skorsten. Men när vi alla fyra är samlade här så ska vi fara. Jag ska dock fika hos min pappa innan jag beger mig ner till bastun. Betty, min kära illasyster, fyllde nämligen år igår och därför ska vi fira henne idag med att äta tårta:) - Mums! Hoppas det blir nån god tårta, hehe:P

Har varit på allmänt bra humör idag utan att veta riktigt varför. Har varit glad och lite småflummig, har gått runt här i huset och sjungit (trots min hemska sångröst) och dansat typ haha:P Jimmi tycker väl säkert jag är galen men det struntar jag i isf. Varför ska man inte få flumma till det och fjanta runt om man väl är på bra humör? Det är väl bättre man är glad och "flummar på" än att man är sur och tråkigt? Det tycker iaf jag. Hehe, ska bli intressant att se var den här kvällen slutar nånstans men med mitt goda humör känns det som att den inte kan bli misslyckad iaf:D

Fan, var är allt folk nånstans? Vill att de ska komma nu, nu, nu! Nu kom Jimmi iaf hehe så nu behöver jag inte vara här ensam:) Ska umgås med han nu. Men hoppas ni får en suverän kväll för det ska jag ha! :D

födelsedagar, bra schema & festtankar

Nu ska jag strax bege mig in till stan för att köpa en present till Betty som fyller år i morgon samt umgås lite med Helena som kommit hem från Umeå idag:) Farmor fyller också år i morgon och jag pratade nyss med Micke min kära bror om att vi alla syskon kanske kunde gå ihop och köpa ett presentkort på Ica. Det tycker åtminstone jag var en väldigt bra idé eftersom det är så rackarns svårt att veta vad man ska köpa. Micke tyckte iaf också att idén var bra så¨vi kommer nog köra på det. Det är lite drygt den här årstiden då så himla många i min omgivning fyller år. Tacka vet jag mig själv, haha:P Jag fyller ju år i februari och på vintern då åtminstone ingen annan i min omgivning fyller år:)

Det gick bra att jobba igår föresten, lite smådrygt för benen men det gick.
Det kändes dock att man inte jobbat på ett tag. Jag kollade också upp mit schema och kan ni tänka er jag har fått mkt bättre passtider på det som återstår av den här månaden:) Jag jobbar som längst till 21.00 vilket är jävligt bra. Oftast jobbar jag dock till 20.00 vilket är ännu skönare. Jag känner nästan det trots att jag är kvällsmänniska att det känna bättre att få börja tidigare och göra bort arbetspasset så man har kvällen kvar sen att göra vad man vill på. Därför känns det här nuvarande schemat extra bra:) Idag ska jag dock börja jobbar 16.30 och fram till stängning. Egentligen hade jag ett pass från 16-22 men en trevligt tjej på mitt jobb bad om att vi skulle byta pass eftersom hon skulle upp tidigt på fredagen för att börja ett annat jobb på ett dagis. Snäll som man är så gick jag med på bytet men sa att hon nog skulle få offra sig för mig nån annan gång;) och det gick hon med på:) Var riktigt kul att se hur glad hon blev över att jag kunde byta med henne. Det är roligt att göra människor glada:)

På fredag lr lördag blir det fest. Detta eftersom jag (otroligt nog!) är ledig denna helg. Jag har bara ett pass imorgon 12-21 men det räknas knappt. Trodde verkligen jag skulle få jobba den här helgen eftersom jag varit ledig ett bra tag nu men jag blev  desto gladare när jag upptcäkte att jag inte hade några pass alls på lördag och söndag:) Det blir därför fest i helgen eftersom det var längesen nu plus att Emma fyller år idag samt att Emma ska iväg till Thailand (hon far nu på måndag) och blir där i ca 1½ vecka. Man måste passa på att umgås lite nu innan hon far. Jag vet dock inte vilken dag som blir bäst att festa på. Igår bestämde vi fredag men å andra sidan kan inte jag börja festa förännefter 21 vilket är lite småsent plus att Jimmi brukar vara SÅ himla trött på fredagar. Kanske ska man ändra festdag till på lördag? Äh, jag vet inte det är svårt att välja. Jag får nog ta och höra med folket helt enkelt. Men å andra sidan lät det som att mamma ville att vi i familjen skulle hitta på nåt på lördag så då blir nog fredag ändå rätt bra iaf. Den som lever får se.

Nej, nu ska jag göra i ordning min matlåda och ta på mig kläder så jag kan fara in till stan. Hoppas ni får en riktigt trevlig torsdag trots det lite smådystra vädret!

Show me love!

De saker jag bli lyckligast av är faktiskt saker som inte kostar någonting alls. Det handlar om att visa mig uppskattning, omtänksamhet och framför allt KÄRLEK. Det är faktiskt inte så svårt om man lyssnar till ens egna känslor och tänker på vad man själv skulle vilja se, höra, känna,  göra eller uppfatta. Jag är bara en människa och inte mer. Jag behöver inte få en ö gjord av guld. Allt jag vill ha är kärlek.Visa hur mkt jag betyder för dig för jag blir osäker.


Blir inte klok på mig sj

Igår var en klassisk slappardag för min del. var hos Jimmi hela dagen och lyckades faktiskt göra lite vettigt iaf i form av att städa huset så smått. Men när det är riktigt stökigt så är det hemskt eftersom det knappt syns att man faktiskt städat. Det tar tid att städa så det blir riktigt fint när det är jävligt stökigt med andra ord. Jaja, man får ta ett steg i taget. Idag har jag fortsatt städa här i min ensamhet eftersom Jimmi är på jobbet. Snart ska även jag bege mig till jobbet. Shit, det är mitt första arbetspass på typ 1½ vecka och ser jag fram emot det? Svar: Nej. Vid det här laget har jag nämligen lärt mig vad som väntar en när man kommer på jobbet. Stress, stress, ständigt hårt jobb och stå-hela-passet så man har ont i fötterna efteråt (men bra träning är det väl då förhoppningsvis iaf:P). Nej, att jobba på Max är med andra ord inte något drömjobb, haha långt ifrån. Men pengar måste man ha för att kunna leva  och göra många av de saker man vill så vad gör man när man inte har något annat jobb? Nåja, känner mig smått pepp iaf eftersom jag vet att det lönar sig att jobba där i längden. Jag fick nämligen min lönespecifikation i måndags och jag blev positivt överraskad kan jag ju avslöja. Jag kommer nämnligen få ut drygt 2000 kr mer än jag räknat med:) - tjoho! :D Iofs jobbade jag sjukt mkt förra månaden men ändå:)

Nu ska jag nog ta mig ut och gå en sväng i det fina vädret eftersom jag ju med säkerhet vet att jag resten av em kommer tvingas spendera inomhus. Tur jag bara har ett 6-timmarspass idag iaf, känns definitivt som en lagom start. Jobbar 16-22. Måste kolla in mitt schema också. Jag hoppas verkligen min chef har tagit hänsyn till mina önskemål om att få vara ledig måndag och onsdagkvällar pga hockeyn. Behöver verkligen få spela hockey. Träningen jag var på i måndags var så jäkla rolig:D trots att vi var lite folk och inte hade någon tränare. Jag bara njöt av att få åka skridskor, dribbla och skjuta på mål. - Jag älskar verkligen hockey på alla sätt och vis<3 och därför hoppas jag verkligen att jag kommer kunna fara och träna snart igen.

Min hjärna och mina känslor är bra underliga. Det kan växla så himla snabbt mellan himmel och helvete att det nästan inte finns. Trots allt som varit den senaste tiden blev jag igårkväll så himla positiv. Jag tänkte att allt kommer lösa sig och att allt så småningom kommer falla på plats så som jag vill ha det. Från ett steg bakåt till ett steg framåt blev det för min del (ni fattar nog inte vad jag menar men det är nog lika bra det för annars skulle ni nog tycka jag vore galen). Vet inte om det kommer gå att genomföra överhuvudtaget i längden men jag känner att jag behöver en förändring här och nu och framför allt måste jag få lite tydlighet i mina tankar. Just nu kan jag inte komma på nåt bättre sätt att få reda på det än det här. Jag hoppas innerligt att det här ska falla väl ut men jag har en känsla av att det inte kommer göra det vilket kanske inte är så konstigt men hoppet är det sista som överger en...Fan, jag blir inte klok på mig själv alltså:S

Nej, nu ska jag bege mig iväg ut och sluta skriva massa här. Hoppas ni får en härlig dag i det fina höstvädret!

Hemma igen efter en fantastisk vecka

Tänkte bara titta in här och säga att jag nu kommit hem från Kreta:) Kom hem sent igårkväll runt 23. Min vecka på Kreta har varit helt fantastisk! Även fast vädret inte var det bästa alltid (de sista tre dagarna stormade det typ) så har jag ändå haft skitkul! Har badat en massa i havet och gått och undersökt ön så smått plus naturligtvis njutit av att vara helt ledig från allt vad arbete, ansvar och passa tider heter. Snacka om avkoppling! Jag mår verkligen bra av att vistas vid havet, antingen att bada lr också bara ligga och sola lr gå omkring vid havet. Det är så himla underbart. Tankarna och känslorna rensas och man känner verkligen att man lever här och nu:) Jag är nog verkligen en naturmänniska innerst inne. Jag mår nog inte bra av att vistas alltför länge i bullriga stadsmiljöer utan behöver naturens lugna och vackra puls.

Enda som har varit lite smådrygt är att man inte kunnat höra av sig så mkt till sina nära som man inte haft med sig till Kreta. Fast å andra sidan har det nog varit bra och hälsosamt för mig att koppla bort mobilen för en stund. Man håller ju alltid på med den annars så det är nog bra att släppa den under en veckas semester åtminstone, lr vad tror ni? För hur bra mobilen än är så är det ändå ett ständigt litet stressmoment som finns i ens vardag.

Måste säga att jag är väldigt glad nu i efterhand över att jag knäppt så pass mkt kort i Kreta.
Känns roligt att ha kvar som minne från min första utlandsresa. Tog till och med och filmade två saker med min digitalkamera, havet bl a:) Kamera är verkligen bra att ha alltså, helt fantastiskt egentligen hur man har fått en så pass liten pryl att kunna fungera så bra och hjälpa en att fånga viktiga ögonblick.

Ikväll ska jag förmodligen fara och träna hockey för första gången den här säsongen - Äntligen!
Har längtat länge på ögonblicket och ikväll ska det äntligen bli av eftersom jag inte har något jobbpass ikväll. Jobbar inte föränn på onsdagkväll vilket känns jätteskönt:D Känns bra att hinna få komma hem och "rota in" sig lite hemma igen innan man kör igång med vardagen igen. Känns kul att få träna ikväll måste leta rätt på alla hockeygrejer bara. Känns lite nervöst också eftersom jag inte varit där på hela säsongen, tänk om jag inte kan spela hockey längre? Haha, nej men det kommer nog gå bra. Sen ska man väl inte ha så höga förväntningar på sig själv eftersom man inte spelat på jättelänge. Nåja, det får gå som det går, kul kommer jag nog säkerligen ha iaf. Fan vad kul jag kommer ha!=)

Snart kommer Jimmi hit också sen han slutat jobba och då ska jag träffa han för första gången på drygt en vecka. Känns trevligt men lite nervöst. Helena min kära storasyster kommer också hem från Umeå idag vilket innebär att jag kommer träffa henne för första gången på flera dagar, nice! Just ja, jag kommer ju träffa mamma ikväll också, som jag inte heller träffat på drygt en vecka, hehe det är mkt nu.

Men nu måste jag försöka packa upp lite av alla de saker jag släpade med till Kreta. Jag tittar kanske in och skriver mer här senare ikväll vem vet? Annars får ni vänta på en uppdatering tills imorrn. Ha det superbra så länge iaf! =)

Nu sticker jag till Kreta:)

Jag har haft fullt upp i mitt liv på sistone. Har jobbat det sista passet samt packat allt och umgåts med min pojkvän samt familjemedlemmar. Har haft det riktigt trevligt. Ikväll drog jag, Jimmi, Betty och Mange in och "chrusade" lite i stan med Jimmis bmw:) Hehe, det var riktigt kul även om jag vart lite rädd ett tag då Jimmi dörnade på lite:P Nåväl, det som inte dödar en härdar en, är det inte så?:)

Nåväl, jag ska krypa ner i min säng nu och mysa och sen sova med min pojkvän. Ska ju trots allt vara redo för avfärd redan 7.15 imorrn, hur tusan nu det ska gå till?:P Men, men jag kan ju alltid sova i bilen ner till Sthlm iaf, alltid nåt:) Men innan jag sover och lämnar bloggen här för ett par dagar (kanske en hel vecka?) tänkte jag bara förvarna er och säga farväl. Kanske hyr jag nån dator där nere med Internet nån/några kvällar men det beror på vad det kostar. Blir väl nån kväll iaf:P Jag hoppas ni har det bra här hemma i Sverige medan jag är borta. Sen vill jag också uppmana er att njuta av denna fantastiska årstid:) Måste verkligen säga att hösten är riktigt vacker, älskar de orange-gula löven som klär träden - Så vackert! Själv drar jag ju nu som ni allra flesta vet till Kreta i en vecka. Där kommer det säkerligen bli en hel del badande och slappande för mig. Jag ska också definitivt knäppa så många kort jag kan så jag har lite att visa upp och minnas tillbaka till när jag kommer hem igen:)

Vil också påpeka att jag tyvärr inte kommer att kunna höra av mig så mkt till alla er nära eftersom mobilsamtal plus sms hem hit till Sverige kostar en hel del:( även om nån ringer mig så är det ändå jag som står för kostnaden vilket jag tycker är lite dumt men, men. Med detta vill jag inte säga att jag inte kommer att höra av mig alls men jag kanske inte hör av mig så mkt som jag egentligen skulle vilja:/ Men jag kommer hem om en vecka på söndagnatt och då jävlar kommer ni få höra av mig betydligt mer iaf:D

Nej, nu måste jag försöka sluta skriva här så jag kommer ett steg närmare mitt sovande. Men ni får ha det så jättebra som sagt var så hörs vi snart!:)

Trött trots allt sovande

Idag har jag sovit och jobbat. Sjukt hur jäkla mkt jag kan sova alltså. Nog för att jag vaknar lite nu och då av mig sj och av mobilen men ändå, att jag kan somna om hela tiden - det tycker jag är ganska fantastiskt. Haha, sjukt men fantastiskt. Hur som helst så sov totalt jag ända till halv 4 vilket innebar att jag på en gång fick kliva upp äta frukost och sedan fara in till stan för att hinna in till mitt pass som började halv 5. Det blev lite kaos på jobbet idag eftersom det var jättemkt folk. Det värsta var runt halv 10 då Modomatchen mot Timrå var slut, då fullkommligt regnade det in en massa folk som alla skulle ha mat på en gång. Dumt nog hade vi bara en "i köket" också dvs som gjorde hamburgarna och det innebar att hon inte hann med när det blev så mkt folk vilket inte är svårt at förstå. Ett tag var det typ 9 olika beställningar som alla hade betalat men som ingen mat var klar till, det var väldigt jobbigt kan jag avslöja. Allra helst när folk börjar klaga också och bli sura. Somliga förstår verkligen inte att det inte är "bara" att göra mat till så många när man är underbemannade på personalsidan. Drive-in:en hade typ 7 beställningar samtidigt och inte kunde någon "backa" (hjälpa) han som skötte om det heller. Med andra ord var vi 2 personer korta ikväll vilket jag tyckte var väldigt dåligt. Nåja, hoppas det är fler som jobbar imorrnkväll/natt annars kommer det bli fullständigt kaos.

Blir lite småless över att chefen inte satt upp något nytt schema för andra halvan av oktober än:( Vill ju veta hur jag jobbar som direkt när jag kommer hem från Kreta. Förmodligen lär man väl ha nåt pass på en gång nästan, det skulle inte förvåna mig alls. Jag hoppas verkligen hon har fixat det tills imorrnkväll iaf för jag måste få veta innan jag åker till Kreta. Det är verkligen viktigt så hoppas, hoppas, hoppas. Jag har dock sagt till hon (chefen) så jag litar på att hon fixar det till morgondagen.

Vill ni veta en sak föresten? Jag är inte extraanställd längre, nu går jag ist på deltid med minst 20 timmar i veckan, bra va!? Det har jag iofs gjort ända sedan jag började typ men nu har jag iaf fått ett anställningspapper på det också vilket ju är bra.

Nu är jag väldigt trött i huvudet känner jag. Är nog inte bra att sova så mkt trots allt. Detta plus att jag serverat så himla många människor ikväll har tagit på mina krafter. Men innan jag sover ska jag unna mig nåt gott att äta och sedan också se nåt på video lr kolla runt på datorn. Jag känner att jag behöver varva ner och koppla av, det är jag värd efter en sån här dag.

Kan knappt fatta att jag far till Kreta om bara 3 dagar alltså:S Tiden går så otroligt fort! Herregud. Imorrn måste jag skriva en packningslista och börja packa så mkt som möjligt. Med andra ord så kommer jag inte kunna sova lika länge som jag sov idag men det är nog lika bra det, hehe:P Förhoppningsvis hinner jag packa en hel del imorrn så jag slipper spendera så mkt tid på lördag åt att packa. På lördag vill jag nämligen hinna umgås med mina nära innan jag åker, främst med mamma och min pojkvän<3 Måste hinna fylla på mobilen innan jag far till Kreta också så jag säkert har gratis-sms under hela min Kreta-tid samt kolla upp vad det egentligen kostar att ringa hem.

Nej, nu är det dags för mig att slappa lös och sen sovaxP Kram och gonatt på er allesammans!

FAAN!

Jag vill kasta loss och lära mig slåss
Raka av mitt hår och bäras ut på bår
Ta tjuren vid hornen och hålla dom hårt
Lita på sanningen och kväva all gråt

Börja sluta tro och låta vansinnet gro
Jag vill sparka bakut och göra nåt sjukt
Släcka fyren på berget som räddade liv
och smita från smällen med sjumilakliv

Obehaglig getingdröm

Idag har jag jobbat 11-19. Lr ja, rättare sagt så jobbade jag över 45 minuter eftersom jag ändå skulle åka hem med Emma och hon ändå inte kom föränn 10 i ca. Det var rätt skönt att jobba idag faktiskt eftersom det inte var så övermkt folk som det brukar vara. Jag blir dock jävligt irriterad över att fritös-sänkena inte funkar som de ska:S Det var tur att det var lite folk idag som sagt med tanke på krånglet med dem. Jag hoppas verkligen det funkar bättre att sänka alla grejer imorrn. Imorrn ska jag jobba 16.30-24.00 så det kommer bli lite smådrygt men, men.

Här hemma har jag käkat flingor med jorgubbsylt och mjölk medans jag sett på Idol. Det är tjejerna som tävlar ikväll och jag gillar verkligen Anna Bergendahl och Sepideh, de sjunger verkligen grymt bra. Fast det är många som är bra i år, helt klart. Jag tycker även om Jenny, Louloul och Alice. Hehe, det är verkligen inte lätt att välja en favorit alltså. Fast de två första jag nämnde är nog ändå mina favoriter för tillfället så jag hoppas verkligen inte att nån av de får åka hem ikväll.

Jag drömde en väldigt obehaglig dröm i natt.
Jag drömde att det var ett getingbo vid fönstret i mitt rum. Därav kom det fullt av getingar som surrade runt, usch vad obehagligt det var. Tur jag vaknade tillslut iaf och insåg att det inte var en endaste geting i mitt rum, pjoh! Att jag drömde om getingar berodde nog antagligen på att jag haft två flugor som surrat runt i taket hela natten i princip. Jag slog ihjäl två st igår innan jag skulle sova men två kom undan, med andra ord så orkade jag inte med att slå ihjäl de också. Men i morse släppte jag ut de iaf vilket innebär att mitt rum iaf är flugfritt nu:) - skönt!

Nej, nu ska jag fortsätta kolla runt här på nätet innan jag med spänning ska se vem som åker ut i kvällens Idol. Ni får ha de bra så länge! :)

Ni 4 är guld värda <3

Alla måste ha nån att kunna lita på, det är så
Och en trofast vän är mera värd än guld
Jag vet, vänner prövas genom tidens gång
Sviker aldrig fast din väg är lång
Finns där vid din sida när vågorna slår
Håller det de lovar, det är vänner som består

Sanna vänner har man kvar när de andra har gått

Sanna vänner kan man alltid lita på
Sanna vänner kommer alltid igen





RSS 2.0