Vill bli frisk

Ville bara säga att jag är så jävla less på att vara sjuk nu! Jag står fan i mig inte ut längre. En och en halv vecka har jag varit sjuk nu, en och en halv vecka! Jag som brukar vara sjuk högst en vecka:/ Fattar inte vad det är för fel:S Vet att jag klagat mkt i de senaste inläggen på att jag är sjuk men jag kan inte låt bli. - Det är så jävla jobbigt!

Kan inte låta bli att bli irriterad också när man sj måste hjälpa till med saker trots att man är sjuk och hostar om vart annat, medans andra som är helt friska slipper:/ Vadå orättvist!?

Vill bara lägga mig och sova och inte vakna upp föränn jag är frisk igen. Vill träna också, fan vad jag saknar det! Åååh:( Vill kunna ta ut mig så jävla mkt, sedan hämta andan och dricka massvis med vatten.

- Att vara sjuk såhär länge är verkligen en av de värsta saker jag vet!


Ni som är friska ska vara jävligt tacksamma över det alltså. Jag avundas är så himla mkt just nu, ni skulle bara ana.

2 lirare

Riktigt skönt med Modos seger över Frölunda igår alltså:) Synd bara att man inte var i Swedbank.

Modos nya spelare Patrick Yetman verkar hur bra som helst!
Tre mål på tre matcher säger ju allt. Han verkar vara en riktig lirare. Hans assist och mål i gårdagens match var rena rama delikatesserna. Han verkar vara en spelare som spelar med stort hjärta och verkligen går in i varje närkamp med 100%. Han verkar också vara en såndär spelare som passar och skjuter sj om vart annat. Dessutom är han är en spelare som går rakt mot mål. Han verkar kort sagt vara precis den spelare som Modo behöver!

Niklas Klasen avgjorde mot Färjestad igår och som han gjorde det! Han fick pucken, accelererade och åkte ifrån Färjestads backar. Helt fri kom han mot Juuso Riksman, gjorde en såå jävla snygg dragning och la med sin backhand upp pucken i nättaket. Snacka om ögongodis alltså! Det är verkligen ett mål man kan se om och om igen. Niklas Klasen är redan bra men han kommer bara bli bättre och bättre, tro mig. Han är en riktig talang!

bortkastade $

Även fast jag är småsugen att fara på Plattan ikväll så kommer jag inte att göra det! Jag har tagit mitt förnuft till fånga och insett att det bara kommer bli bortkastade pengar om jag far ut. Sen lär min hals/hosta bara bli ännu värre  eftersom man på plattan måste prata så himla högt pga all hög musik. Nej, är bättre att vara hemma och ta det lugnt. Frossa i varm nyponsoppa, halstabletter och hostmedicin.

Ska försöka göra lite nytta idag. Har lovat mamma att städa upp lite i köksfönstrena plus göra mat (potatis och nån typ av fläskkotletter). Får se hur det går med den maten. Mamma berättade hur jag skulle göra igår men hur är det man brukar säga? -Minnet är bra men kort:P Aja, får väl ringa mamma i värsta fall sen och fråga. Sen hade jag tänkt att kolla över lite läxor (vilket jag inte orkat göra så mkt hitills under detta lov). Och ev. städa upp lite på rummet (men det är lägsta priroritet idag).

Idag fyller min brorsa år:) därför ska vi fira han ikväll. Farmor, pappa och Ola (min mammas pojkvän) ska komma hit iaf, plus Betty och antagligen hennes kille Mange med. Det blir fika och tårta (en glasstårta bla, gott!)
- Grattis så himla mkt Micke :D
 
Nej, nu ska jag sätta igång med att göra nå vettigt. Vi hörs säkert senare!

Hosta =/

Nu är jag inte hes längre. Men ist besväras jag av en jobbig hosta:( Drygt är vad det är, spec när man under dagen inte haft tillgång till nån hostmedicin. Men imorrn ska mamma gå på apoteket och köpa "Quilla simplex" åt mig iaf. Den medicinen tog jag mkt som liten eftersom jag ofta hade hosta då. Det är en medicin som smakar lakrits och den är inte alls lika äcklig som de flesta andra mediciner. Inte för mig iaf, lakritsälskare som jag är;) Förhoppningsvis kan den göra min hosta lite lättsammare. Skulle vara riktigt skönt.

Kom precis på att jag glömt att skriva vad vi (jag och mina syskon) gav mamma i 50-årspresent. Nu har hon ju öppnat presenten för längesen så nu kan skriva ut vad det var här. - Hon fick en digitalkamera! en liten grå/silver-färgad kamera med 7 mp. Jag är riktigt avundsjuk faktiskt, skulle också vilja ha en sån där kamera. Har iofs kamera på mobilen men den är inte sådär superbra (2 mp) speciellt inte när man knäpper i mörker. Dock har jag inte råd att köpa en digitalkamera just nu men man kanske lär önska sig en i julklapp:) Känns inte helt fel. Behöver ju inte ha nån värsting heller direkt, 4-5 mp räcker gott och väl. Vill gärna att det ska få plats hyfsat många kort i kameran med plus att man ska kunna zooma in hyfsat mkt... annars är jag inte så kräsen.

Nej, nu ska jag ta och borsta tänderna och så. Kommer ju en dag imorrn med...God natt! :)

Vill kunna rita

Idag är min hals mkt bättre än den var igårkväll, dock är den fortfarande inte så bra. Jag är mindre hes än så länge iaf, alltid nåt...får väl se hur länge det håller i sig. Man hoppas på det bästa. Dock känner jag mig väldigt trött och småhängig. Kan iofs bero på att jag knappt ätit nån frukost än men aja:P

Jag var jävligt trött i morse. Tänkte egentligen gå upp 6 (samtidigt som Jimmi) men jag var för död:P Ist sov jag vidare och gick inte upp föränn halv 10. Att jag var så himla trött beror nog dels på min förkylning, dels på att jag inte somnade föränn kl 1 och dels på att jag gick ut med "Odin" kl 5 (vaknade då av hans ylande). Orkade inte ens dricka upp "tee't" (osäker på hur man stavar det) som min pojkvän var så gullig att komma med vid halv 8...jag somnade ifrån det och det kallnade på nattduksbordet:/ Värmde upp det i Mikron sen när jag väl gick upp iaf.

Jag var lite duktig igår faktiskt. Jag skrev lite om vad jag ska skriva på "kvinnligt/manligt/mänskligt-reflektionen". Borde plugga teckenspråk med...men det har jag inte orkat än. Suck, är så drygt att känna att man har skolsaker att göra på lovet:S. På lovet vill man bara vara ledig och kunna slappna av ju:( Men, men...inte så mkt man kan göra åt saken.

En sak jag kommit på är att jag hemskt gärna skulle vilja vara duktig på att rita. Skulle vilja kunna rita allting (människor, djur, hus, föremål etc)! Tycker det är så läckert med personer som kan rita fint och bra (tex min pojkvän). Det jag kan är väl att skriva och stava hyfsat ist, men det känns inte lika kul:( även om det väl är bra att kunna det med.

Snart går min "gratis-sms-period" från Halebop ut:( Måste därför snart fylla på mobilen med 300 igen så man kan fortsätta skicka gratis-sms. Är ju så ofantligt skönt att känna att man bara kan slänga iväg hur mkt sms som helst, utan att behöva förlora ett endaste öre. Har slängt iväg 520 sms denna månad;)...helt gratis! :D

Ska gå och ta frukost nu! Ha det gott! :)

Tala om att va' hes

Fan vad jobbigt det är att vara sjuk! :( Nu är jag less alltså. Jag vill att min röst ska vara normal, inte såhär hes och ful :( Kan ju knappt höra vad jag sj säger ibland pga att min röst spricker upp så :/ Åhhh :( Det är såna här stunder man verkligen inser hur jävla härligt det är att vara frisk. Har hällt i mig hur mkt te med honung som helst också idag men det hjälper inte:( Det lindrar visserligen en del tillfälligt men i längden känns det inte som att jag blir nå friskare:(

Är rädd för att jag inte kommer att hinna bli tillräckligt frisk för att orka gå på Plattan på onsdag. Finns inte en chans i världen att jag går ut om min hals är såhär! Nej, då får man väl vara hemma och ta det lugnt och spara pengarna till nåt bättre tillfälle ist. Det är ju betydligt vettigare! Aja, än återstår det två dagar tills onsdag så än finns det hopp även om jag känner att det blir "mörkare" och "mörkare". Känns tråkigt om det inte skulle bli, för jag har ändå blivit jävligt sugen på att gå ut just på onsdag...men, men inte så mkt att göra åt om min hals vill annat. Den som lever får se. Ciao!

Djurskötsel

Hehe, det är inte varje gång man har lov som man är uppe redan kl 7 precis (speciellt inte jag;P). Men idag och kommande 2 dagar är det det som gäller för så är det när man har hand om hund och hästar. Trots min trötthet lyckades jag med mkt möda (och med lite gnäll/hjälp från Jimmi) hasa mig upp kring 7 och då hade jag bara "snoozat" väckaren fr kl 6, haha:P Jimmi for inget på jobbet idag eftersom han är krasslig som jag. Jimmi var snäll som orkade gå ut med "Odin" redan kl 6 iaf. Hehe, då slapp ju jag;)

Vi hjälptes iaf åt med att ta ut hästarna i hagen (när jag väl klivit upp), sen har vi ätit frukost och jag har gett katterna plus "Odin" mat.

"Odin" vill leka just nu. Men vi orkar inte leka med honom. Han vill att man ska kasta iväg en boll åt honom och sedan kutar han i full fart och hämtar den. Jag har kastat iväg bollen fem ggr, men nu orkar jag inget mer:P Hehe, är inte lätt när man är sjuk. Drack te med honung i till frukost iaf, det lindrar bra:) Längtar tills jag är frisk!

Djur är söta och snälla men de kräver mkt jobb och uppmärksamhet, speciellt hundar. Ska nog tänka mig för både en och två ggr innan jag skaffar hund. Inte kul att tvingas gå ut med hunden kl 6 på helgmornar direkt, helst inte när man är så morgontrött som jag:P

Nej, nu ska jag ut och gå en sväng med "Odin" och sen ska jag nog gå upp och kela lite med "Baloo" som är på övervåningen. Han är rädd för "Odin" och vill därför inte vara här nere. Stackars lilla katt!

Ha de bra! :)

Blåbärspaj & riktigt förkyld

Var ett tag sen jag bloggade här sist men aja...blir så ibland.

Om jag klagat på att jag varit förkyld förut så är det ingenting jämfört med nu! Nu  har förkylningen brutit ut på riktigt allvar. Inget kul alls:/. Det är mina stämband som drabbats så återigen har jag inte sådär jättefin röst precis haha:P låter alldeles raspig och hemsk, men men...förhoppningsvis blir jag friskare imorgon lr i övermorgon.

Väldigt passande att stå i en kiosk idag och vara social med folk, med min röst *host* lr inte. I vilket fall som helst så har jag varit tvungen att göra det trots min förkylning. Gick rätt så bra även fast jag aldrig stått där förut. Tur att man inte var ensam, jag och Veronicas mamma hjälptes åt. För er som inte vet det så är Veronica en tjej som spelar i mitt hockeylag:P Veronicas mammas man var också där och hjälpte oss, det behövdes:) Tycker vi tre fixade det bra:) Vi lyckades koka korvar, grädda "hembakade" bullar, koka kaffe och ställa fram allt godis korrekt. Var dock inte så mkt folk som kom och handlade eftersom de). Vi behövde bara stå i kiosken 10.30-13.30 så de timmarna gick rätt snabbt:)

Annars har jag inte gjort så mkt idag. Har varit sjuk och slapp. Jag och Jimmi har iaf  spelat lite rundpingis med min lillasyster och hennes pojkvän. Det var riktigt kul, även fast min hals inte tyckte om det. Har hällt i mig massa te ikväll iaf, så halsen känns lite bättre för tillfället.

Jag och Jimmi har gjort en blåbärspaj med:) Vart riktigt gott ( Jimmi gnällde dock på att det var för lite socker men va faan:P måste ju försöka vara lite nyttig ibland me;) ). Vi åt pajen tillsammans med vaniljsås lr om det var vaniljkräm? äh, saksamma...gott var det iaf:D

Kan avslöja en annan sak också. Jimmis föräldrar är i Estland (Tallin) from. idag (söndag) till tisdagkväll och medans de är borta ska jag och Jimmi ta hand om deras djur. Djuren är: den stora men söta hunden "Odin", de två hästarna  "Dalleta" och "Tiesin" plus de två katterna "Måns" och "Baloo". Det ska nog gå bra, har gått bra än så länge iaf. Får pengar för att vi sköter om dem också, vilket jag behöver! ;) Så det är ju inte helt fel.
Vi bor i  Jimmis föräldrars hus under denna tid, eftersom det blir enklast så, Medans Jimmi är på jobbet ska jag sköta om djuren sj, men det ska jag väl klara av. Är ju inte alltför svårt:P

Nej, nu har jag skrivit ett tillräckligt långt inlägg känner jag. Ska umgås lite med min pojkvän nu och se film lr nåt. Vill tvinga han att se "Kråkguldet", som jag beställt hem på dvd nyligen, men han kommer säkert inte vilja se den ikväll. Han är så skeptiskt mot svenska filmer/serier, det tycker jag inte om! Måste bli en ändring på det snarast. Nu säger han att han vill gå och lägga sig med vilket kanske  iofs inte är en sån dum idé eftersom vi båda ska upp 6 imorrnbitti:S (drygt värre!). Då måste vi nämligen ta ut hästarna och gå ut med Odin och Jimmi ska ev. åka på jobbet (om han inte är lika krasslig som ikväll dvs)...aja, de märks....God natt på er!

Lost

Me and my feelings
I can't understand them and they can't understand me.
We can't find each other.
Me and my feelings are completlely lost.
We just hope and wish that the heaven will guide us right.

315237-9

Lov, lov - sköna lov

Skönt att äntligen ha lov:) Det enda som är tråkigt är att jag har en del skolsaker jag måste fixa nu under lovet. Framförallt måste jag plugga teckenspråk och "kvinligt, manligt, mänskligt". Jag har mest troligt prov i teckenspråk på måndagen direkt efter lovet och ska skriva en reflektion (kvi,man,män) på tisdag samma vecka. Känns som att det vore smartast att ta tag i dessa två saker även om jag har god lust att bara skita i allt som har med skolan att göra för tillfället. Men, men...i guess that's life sometimes. Borde egentligen försöka läsa lite i vårt "sv-nationellaprov-häfte" med. Har inte kollat ett dugg i det ungefär och det måste man ha kollat igenom innan vi ska skriva det där jävla nationella provet. Jag ser verkligen inte fram emot det alltså, verkar hur drygt som helst:(. Usch! Bra att det är det enda man har den dagen iaf, man får nämligen gå hem när man skrivit klart. Aja, som tur är har vi inte nationella i sv första veckan direkt efter lovet iaf :) Skönt!  

Vad ska jag annars göra på lovet då?
Ja, sova såklart! Är ett måste för min del, har varit så grymt trött sista tiden. Sen ska jag  givetvis försöka ta det lugnt så jag blir av med min förkylning nån gång. På söndag ska tydligen jag och Veronica i mitt hockeylag stå i kiosken på Skyttis i samband med nån match. Ska stå där 9.30-13.30, känns lite smådrygt att inte få nån sovmorgon på söndag. Fast jag kan ju iofs sova ut imorrn + hela nästa vecka så man ska inte gnälla egentligen, hehe:P

Jag hoppas också att min och Ylvas Beck-/hockeykväll blir av, skulle vara riktigt trevligt:)

Haha, en rolig sak är att jag troligen ska på Plattan på onsdag med Emma och Isadora:P Jag vet att jag sa att det skulle dröja innan jag gick ut igen, men nu har jag konstigt nog fått tillbaka suget snabbare än jag trodde. Jag kan inte låta bli:P. Dock ska jag inte ta med mig så mkt pengar in på Plattan. Det är "happy hour" ända till 12 då så man får ändå rätt mkt för lite pengar:) Jag hoppas hyfsat många ska ut då, är roligare när det är mkt folk:D



På idrotten idag var jag med trots min förkylning. Jag cyklade på Nolas gym, var riktigt skönt faktiskt.  Har ju inte tränat på en vecka så det kändes härligt att få ta ut sig litegrann iaf. Jag öste inte på järnet direkt men jag tog det mindre lungt än jag tänkt innan. Det är lätt att det blir så för mig. Helst när jag inte tränat på länge.

Ska se lite film nu och umgås med min Sötnos:) -----> Ha en bra kväll!

Segt

Är så himla seg idag alltså, tack och lov för att det är höstlov om några timmar! Har bara två lektioner kvar, historia och idrott. Känns väldigt skönt. Vill bara att den här skoldagen ska ta slut så jag får åka hem och slappa. Haha, det var lite roligt i morse. Jag vaknade av min irriterande väckare vid 6 sen satte jag mig upp i sängen och blundade i ca en kvart. Var helt borta alltså:P, men tillslut gick jag upp och klädde på mig iaf. Insåg att jag gatt göra det för att hinna. Fick kuta de sista 100 metrarna till bussen också, men jag hann med den iaf och det är ju det viktigaste:)

Min förkylning har börjat bryta ut riktigt ordentligt nu med, känns inge vidare :/ Jag som trodde jag skulle bli frisk:(

Nej, nu börjar historian så jag måste kila...Hej med er!

Utmaning

Reglerna är följande:

1. Länka till den som utmanat dig.
2. Berätta 7 sanningar om dig själv.
3. Utmana 7 personer du vill i slutet av ditt inlägg.
4. Lämna ett meddelande till dem du utmanat.


Jag antog utmaningen av min klasskompis Elisabeth :)

1. Jag är väldigt svag för vaniljglass, lakrits och popcorn.

2. Jag älskar att se på hockey.

3. Jag skulle egentligen behöva sova minst 8 timmar på vardagar för att orka med men oftast sover jag bara 6-7:/

4. Jag är väldigt duktig på att skrämma upp mig själv, helst när jag går i mörker lr är ensam vaken på natten.

5. Jag har väldigt höga krav på kläder och skor (hittar alltid nåt som är fel).

6. Jag är duktig på att stava svenska ord (kommer ihåg en stavning när jag väl sett den en gång).

7. Jag är mobilberoende. Jag vill att folk ska kunna nå mig likaväl som jag vill kunna nå andra närsomhelst.

Nu utmanar jag Alla som vill göra denna utmaning:)

- Gör utmaningen för att det är kul:)


Sjukligt sjukt

Orkar egentligen inte skriva nånting alls här just men nu gör jag det ändå ändå bara för att....

Skoldagen har varit rätt bra. Har faktiskt gått bra trots att jag varit trött. Psykologin var lika rolig som vanligt (älskar våran psykologilärare som kan göra sina föreläsningar så roliga och intressanta:D). Projektarbetet gick sådär. Är väldigt komplicerat att försöka få till ett bra och fungerande schema för 400 elever:S Men efter lovet ska vi gå till sjuksystrarna och fråga om lite råd. De kan säkert hjälpa oss, hoppas det iaf :P

Var väldigt drygt att åka 7-bussen i morse dock, fy fan alltså! Hehe, vad bortskämd man blir när man hela tiden får åka med sin mamma in till stan strax efter halv 8. I vanliga fall behöver jag alltså kliva upp strax efter 7 medans jag nu idag och i morgon måste gå upp strax efter 6. Man känner verkligen av skillnaden på en timme! Jaja, det är tur att detta tidiga uppstigande bara rör sig om idag och i morgon iaf:) Sen är det ju lov och sen när skolan börjar igen kan jag åka med min mamma som vanligt igen:):D Oj, ni kanske undrar varför jag inte kan åka med min mamma idag och imorgon? Då ska jag avslöja för er att hon fyller 50 år idag och då har hon och hennes pojkvän passat på att åka till hans stuga i Kittelfjäll. De for i morse kring 9 och kommer hem igen på tisdag nästa vecka. Det är alltså därför som jag inte kan åka med henne.

Måste säga att det är hemskt störande att trafikljusen vid stan är ur funktion. Helst när man är en fotgängare. Fotgängare ska ju egentligen ha företräde jämtemot bilisterna men det struntar nästan alla bilister i! :/ Irriterande! Dumt att följa reglerna som gäller när ett trafikljus är ur funktion.

Konstigt egentligen hur dagar kan vara så olika. Igår orkade jag inte tänka/fundera ett endaste dugg ungefär, då ville jag bara "vara" och leva i nuet. Jag ville strunta i alla bekymmer och saker man egentligen borde försöka lösa. Idag däremot tänker jag för mycket ist:S
Varför ska livet vara så komplicerat? Den här världen är sjuk, men jag har starkt börjat fundera på om inte jag är sjukare. Sjukt, jag vet. - Sjukligt sjukt!

Finally home

Har precis kommit hem med bussen. Så skönt att vara hemma alltså, helt underbart! Har inte några större planer för den fortsatta dagen direkt. Ska väl ev slå in min mammas födelsedagspresent,  (min bror var duktig och for och köpte den igår:) ) om ingen annan gör det dvs. För egentligen orkar jag inte slå in den. Egentligen går det ganska fort men är man slapp så är man:P Nämen det känns som att det kommer bli jag som måste göra det iaf eftersom: min lillasyster inte kommer hem föränn 6, Min storasyster är i Umeå och studerar och min brorsa säkert inte vill slå in den eftersom han tycks ha gjort sitt och med att han köpte den. Aja, det är väl inte hela världen direkt om jag får göra det. Skitsamma egentligen!

Vidare ska jag nog se lite tv lr nåt klipp/film jag har sedan förut. Känner för att bara ta det lugnt och se på nåt sånt. Blev nästan klar med bokrecensionen igår (vet dock inte om jag har tagit ut så bra stycken som är typiska för romantiken men. Jag vet inte heller om jag förklarat, varför jag valde ut just dessa stycken som typiska för romantiken, på ett bra sätt...förvirrande? Svar: Ja:S). Ska väl ta mig en titt på den senare när jag har mer energi. Det konstiga med mig är ju att jag brukar få som mest energi vid 7-8-9 på kvällarna. Och nu vid 4-5-6 (när jag just kommit hem fr skolan) så brukar jag vara jättetrött. Bokrecensionen ska hur som helst vara inne senast fredag och det känns också som att jag kommer att lämna in den då. Hehe, i sista stund med andra ord. Gäller att utnyttja tiden man har.

I kväll måste jag försöka komma i säng tidigare så jag orkar med morgondagen. Funderar på att försöka lägga mig efter att jag sett på: "Bonde söker Fru", vilket slutar kl 9. Skulle vara riktigt nyttigt och välbehövligt för mig!

Nu ska jag ringa och kolla upp vad de är för mat som gäller idag...

Bye bye!

Sömnbehov? Svar: Ja!

Skoldagen har inte ens börjat egentligen och redan längtar jag tills jag kommer hem, haha! Bra inställning, lr inte:P Är så himla trött idag alltså, känns som att jag kommer somna när som helst ungefär. Okej, nu överdrev jag kanske litegrann men aja...hur som helst är jag jävligt trött iaf! Har bara mig själv att skylla dock. Finns ju några ord som heter: "Man kan gå och lägga sig vid 9", men det är som att de inte existerar för mig:S Inte på kvällarna iaf. Blir nog en rätt lugn skoldag iaf som tur är. Har historia (då har vi grupparbete, så det är rätt skönt), internationella relationer (lär bli lite segt) och sedan projektarbete (vilket mest är kul). Och sedan är skoldagen slut:) Skönt värre! Tack och lov att man inte måste gå till 3 lr halv 4. Vi får sluta när vi vill idag eftersom vi har självständigt arbete på projektarbets-timmen, det tycker jag om;D

Måste säga att jag inte är lika hes längre:) Vilket känns jätteskönt. Kanske kan man tom. hinna bli helt frisk och träna imorgon? Skulle sitta fint att hinna träna en gång den här veckan åtminstone med tanke på söndagens match. Då smäller det! :D

Nu ska jag kila, grupparbetet väntar! Hej då!  

Stoppknapp?

Tiden går så himla fort, jag hinner inte med alltså:S. Önskar att man kunde trycka på en stoppknapp ibland och bara hinna njuta av stunden. Men det går ju inte, istället tycks tiden bara gå snabbare och snabbare. Det skrämmer mig! Det är så mkt man vill hinna med varje dag, men tiden räcker som inte till. Då handlar det om att priroritera. Vad är viktigast att göra idag och varför? Finns det något som inte känns lika viktigt? Jag känner att jag priroriterar väldigt underligt ibland. Jag kommer som på mig själv efter ett tag med att exempelvis bara sitta vid datorn och slappa/göra onödiga saker istället för att ta tag i saker som läxor, rumstädning, sortering av papper, saker jag borde ringa om osv. Helt sjukt egentligen! Jag fattar inte varför man måste skjuta fram saker så ofta:S Det är väl bättre att ta itu med dem på en gång? Men det hela handlar nog mest om lathet. Jag är oftast trött och sliten när jag kommer hem från skolan och då är det klart att man känner mer för att slökolla runt på datorn än ringa samtal (som det dessutom inte är så jättebråttom med). Tänker man efter lite är det faktiskt jävligt många timmar man slösar bort av sitt liv bara för att man är slapp. Mkt tid av mitt liv går också bort till att jag måste vänta på bussen, gå till och från bussen och åka buss 45 min varje dag. Räknar man ihop denna totala tid för alla dagar så blir det hur många timmar som helst. Hade man haft fler bussar, skjuts lr en egen bil (vill ha!) så skulle man kunnat komma hem betydligt fortare. På så sätt skulle det faktiskt vara skönt att bo närmare stan men det vill jag ju å andra sidan inte. Jag trivs så himla bra på landsbygden. Skulle inte vilja vara utan den underbara naturen och den otroliga friheten man känner. Dessutom får man, så gott som alltid, lugn och ro (inga jobbiga grannar som stör osv). Tycker det är så skönt! Nu kom jag kanske bort från ämnet litegrann men shit de same:P

- Om det är någon som har en stoppknapp över så köper jag den direkt. Spelar ingen roll vad den kostar! :P

"...Det är ett timglas som bara rinner, det finns inget att förstå..."


50-års-present

Skönt att äntligen vara hemma igen:) Jag satt tidigare kvar i en av skolans datasalar i väntan på min buss. Då passade jag på att göra lite på mitt bildspel om Kanada. Det blir faktiskt ganska bra. Är lite pyssel bara, men det kommer nog gå att få ihop nåt tillslut. Jag har nästan animerat alla bilder färdigt samt skrivit in den text jag ska spela in till varje bild. Förhoppningsvis hinner jag nog klart på nästa multimedialektion (vilket blir efter lovet).

Annars har jag varit rätt seg i dag. Fortfarande är min hals dålig, vilket stör mig. Jag är inte van vid att vara sjuk och vill inte vara det heller! Måste gå och ta några C-vitaminer nu snart, kom jag på. Det borde göra susen:) Blir förstås ingen träning för mig ikväll heller, ist ska jag vara hemma och tycka synd om mig sj:P

Mamma har föresten fått en ny dator i 50-årspresent av sin storebror! (Hon fyller 50 år imorgon egentligen men hon fick presenten i förskott). Det blev jag väldigt glad över eftersom det borde innebära att färre personer i min familj tjatar om att få sitta vid min dator! Då får jag förhoppningsvis ha min mer i fred. Nu har ju mamma / familjen en som funkar och inte går överlångsamt (vilket den tidigare gjorde:P). Haha, datorn vi haft tidigare var dessutom jättegammal och skulle brinna upp när som helst:S Så snacka om bra tajming med presenten! :)
Jag ska köpa en present tillsammans med mina tre syskon. Men jag tänker inte skriva vad. För jag vet att mamma brukar gå in och läsa min blogg ibland. Inte ofta, men ibland. Skulle vara onödigt att skriva ut vad presenten är här också går hon in och ser det. Men jag kan skriva vad presenten är sedan när hon fått den.

Har jag gjort nåt lr? Vad isf? Varför detta? Jag kanske är helt korkad men jag förstår faktiskt inte...:( - Lägg av!

Nej, nu ska jag försöka skriva på min dryga bokrecension. Skulle vara skönt att få den färdig nån gång, See you!

Min röst är hemsk

Sitter i en av skolans datasaler och lider av min hesa röst/dåliga hals. Är så jobbigt att man knappt kan prata, lr ja man kan ju prata men det låter ju inte så bra direkt:P Usch, min röst låter fruktansvärd! Tur man tog med sig halstabletter i morse iaf, alltid nåt.
Har bara en lektion kvar nu (psykologi). Jag orkar nämligen inte gå på teckenspråket. Ska hem och dricka nåt varmt och ta det lugnt ist. Blir nog att man går till pappa ikväll och kikar på hockeyn, ska försöka orka med att fixa lite läxor med. Skulle kännas skönt att göra undan lite.

Det är tur man har förstående kompisar:) Det är jag väldigt tacksam för såna här stunder:P Nästa gång blir det andra bullar, det kan jag lova!

Jag vet inte om det senaste var ett steg framåt lr bakåt men det kändes inte som ett steg bakåt iaf. Antingen hände ingenting, men jag hoppas att det var ett litet steg framåt. Jag önskar bara att allt blir bra och att du vågar lita på mig. Jag förstår mer än du tror.

Var så himla död i morse. Gick upp kvart över 7, tio minuter senare än jag brukar och kände mig hur trött som helst trots att jag ju sov ut i söndags. Sjukt! Men det kan nog bero mkt på att jag är sjuk, då blir man ju tröttare och segare än vanligt. Men när jag inte är sjuk är jag ändå nästan lika trött (det är det som är det tragiska/komiska).  Det finns ingen som är lika morgontrött som jag alltså!...punkt slut! 

Ska dra till psykologin nu! Sköt om er:)

It called magic

Shit vad en helg går fort alltså. Känns som att helgen började nyss och ändå sitter man här och ska på skolan igen om ca 12 timmar. Tråkigt:/ Som tur är så är det bara en vecka kvar sen är det sportlov:D Skönt värre alltså! Fan va jag ska slappa och sova då. Men men, fram tills dess återstår det fem dagar. Jag måste skriva färdigt bokrecensionen samt plugga till provet vi har i teckenspråk, ev ska jag fixa till mitt bildspel om Kanada på multimedian också (trots att min grupp egentligen är ledig).

Om det är någon som vet hur man kan gråta av lycka, så är det jag.
- Again and again u give me that feeling and I´m quite sure I can die for it. It's impossible to describe with only words, it called magic!
En sak är jag säker på iaf - jag är jävligt speciell!

Min hals är fortfarande krasslig trots att jag typ missbrukat halstabletter idag. Lär fortsätta med det de närmsta dagarna med ända tills min hals mår bättre, suck!

Måste fara hem snart och umgås med min syster:) Hon har kommit hem från Umeå och ska tillbaka igen på onsdag:) Ska bli trevligt att träffa henne, det var ett tag sen nu. Ska komma ihåg att stanna och köpa två pkt mjölk åt mamma också när Jimmi skjutsar hem mig. Borde duscha ikväll också, men vet inte om jag orkar:P Känner mig rätt slapp. Får se hur det blir med den saken.

Hej då! :)

Halsont och NHL-sumpande

Blev en rätt mysig kväll igår:) Jag och Jimmi beställde varsin pizza. Haha, Jimmi beställde en hel familjepizza och jag tog en vanlig. Han var väldigt hungrig;) Vi båda tog en "Chaplin special" (fast utan lök och med bearnessås). Det var riktigt gott:D Tycker om räkor och champinjoner väldigt mkt numera, vilket jag inte gjorde när jag var yngre. Vi hämtade iaf hem pizzorna lagom till Svensson  Svensson. Svensson Svensson var lika bra som vanligt, haha! De är så roliga. Sedan kikade vi runt på datorn lite. Kollade på gamla klipp på youtube från "Fångarna på fortet", "På rymmen" och "Bingo lotto". Fan, vad jag saknar de två första programmen alltså, de var ju hur bra som helst! Tycker gärna att TV4 kan sända dessa program i repris. Sedan började vi kolla på: "Down periscope" (eller den svenska titeln: Titta vi dyker). Tala om rolig film, haha:D

Sedan var det då dags för mig att äntligen kolla på en NHL-match, har inte sett nån tidigare den här säsongen (shame on me! :/). Det var Pittsburgh-Washington (Ovechkin vs. Crosby). Tyvärr, var jag så dum att  jag la mig ner i soffan och då råkade jag  slumra till och missa en del av matchen. Jimmi spelade Wow medans:P Jag insåg att jag inte skulle orka se hela matchen så jag sa åt Jimmi att jag ville gå upp och lägga mig ist.

När jag vaknade i morse mådde min hals inge bra :/ Är krasslig och småhes, inge kul=/ Hatar att vara sjuk. Som tur är så finns det halstabletter och varm nyponsoppa man kan ta. Det lindrar ganska bra iaf. Jag hoppas jag blir frisk snart, vill ju kunna träna. Har ju hockeymatch nästa söndag mot Modo och då vill jag vara "fit for fight".

Hej med er!

Vill ha myskväll

Sitter här vid Jimmis dator och börjar bli hungrig. Åt pizza igår med Ylva men det känns som att det inte vore helt  fel att äta det idag med:P  Måste hem och byta kläder snart också. Känns inte så bra att gå omkring i mjukisbyxor och det rosa "finlinnet" jag hade igår på Plattan. Haha, de matchar inte varandra så bra direkt. Vill bara ha på mig nåt slappt ikväll och mysa med Jimmi. Skulle inte vara helt fel att tillbringa kvällen med tända ljus, popcorn och nån bra film direkt - Tvärtom!  Måste försöka komma ihåg att se Svensson Svensson ikväll också btw. Det börjar kl 8 på ettan. Det är underhållning det:D

Nej, nu ska jag försöka övertala Jimmi att skjutsa hem mig en sväng:P Ha det bra!

Om du lämnade mig nu

Är så himla glad över att jag har min underbara pojkvän:)
- Du är bäst! Vet inte vad jag skulle göra utan dig alltså. Tack för att du alltid finns <3

1 år och 4 månader nu! :D

Älskar låten här nedanför dessutom passar den in så jäkla bra i detta sammanhang...

Lars Winnerbäck - Om du lämnade mig nu (feat. Miss Li)

jag skulle vakna mitt i natten
och gå ut och ta en lång promenad
jag skulle låta blicken möta andra ögon
i en främmande stad
jag skulle inte ha så bråttom
med att träffa nån ny
jag har rätt mycket med mig själv
precis som du
jag skulle andas i det tomrum som blev över
om du lämnade mig nu

jag skulle sitta på ett tåg mot Paris
och låta Stockholm va
jag skulle få den tiden över för mig själv
som jag sagt att jag ville ha
jag skulle unna mig att drömma
hundra mil genom Europa
om en främling
lika tillitsfull som du
jag skulle pröva mina läppar mot nån annan
om du lämnade mig nu

jag skulle kunna leva utan den där blicken
som får mig ur balans
jag skulle sakna den där stunden som vi har
när vi till slut har blivit sams
jag kanske skulle söka upp
kontakter som jag tappat
som jag varit med

förut nånstans
jag antar det finns nån du skulle ringa
om jag inte fanns

jag kanske skulle leta upp nån yngre
som en fjäder i hatten
det skulle bli för tomt om ingen fanns där
som värmde mig i natten
men jag skulle aldrig ha tålamod nog
att bli förstådd
-
ingen känner mig
så väl som du
jag skulle fastna i min ensamhet igen
om du lämnade mig nu

Plattan

Klassfesten igår var jättekul:) Vi spelade "ölspelet" och sedan "Jag har aldrig", haha vilket blev väldigt intressant;P Sedan bar det av till Plattan strax efter 9. Jenny var snäll och skjutsade ner Ylva, Sverker och mig :) Tack Jenny! Haha, hon fick en femma av mig för besväret (mer hade jag inte råd me:P).
På Plattan träffade jag min kompis Emma, vilket var väldigt trevligt:) Hon fyllde 18 tidigare denna vecka och hade aldrig varit på Plattan förut. Hon var sjysst och bjöd mig på en drink:) (tack!). Vidare träffade jag mina gamla klasskompisar: Jonas, Tobias och Jens. Vilket också var mkt roligt och trevligt:D Var längesen jag pratade me dem. Kvällen avslutades med Max och skjuts hem till min pojkvän (fick åka med Isadoras kille Fredrik). - Stort tack till er två!

- Nu dröjer det dock ett tag innan jag går ut igen...


Klassfest + Plattan imorrn

Har mkt att stå i just nu. Ska på vår första klassfest imorrn kl 18.00 och sen blire Plattan rätt tidigt (så man slipper betala inträde, höhö). Kommer nog bli jättekul:) Jag ser verkligen fram emot båda sakerna! Idag kom jag dock på att det smartaste nog vore om jag stannade kvar i stan efter skolan så jag slipper fixa skjuts in sen och så...det rör ju sig trots allt bara om 3 timmar ca:P Förhoppningsvis kan jag komma till Ylva. Hon skulle kolla upp det. Hos henne ska vi äta och göra oss i ordning:) Kanske ska få låna nåt linne lr så av henne me plus ev. platta håret ( Ylva=snäll:) )Borde egentligen köpa nåt att ha på mig, men jag ids inte:P Ska ju köpa en del drinkar på Plattan me (och det är ju långt ifrån gratis)+ betala Isadoras kille för skjuts hem. Så pengarna lär ju gå gå åt rätt bra iaf om man säger så. Speciellt för en fattig flicka som jag. Så jag skiter i att köpa nåt nytt! En annan gång kanske.

Hur som helst så måste jag nu ta och packa de grejjer jag ska ha med mig imorrn. Eftersom jag har teori i stan ikväll kl 19.30 och sedan vanlig isträning så kommer jag komma hem sent (efter 23.00 ikväll). Därför måste jag alltså packa allt nu, så jag kan komma i säng innan 24 iaf. Jag ska packa både det jag behöver till skolan och till senare på kvällen dvs: Kläder jag ev ska ha imorrnkväll, smink, borste, spännen, snoddar, idrottskläder, teckenspråksmapp, börs (med $ och legg), skåpnyckel, mp3 mm. Jag har lite att göra med andra ord och just därför ska jag inte slösa bort nå mer av min tid här nu.

Kan föresten meddela att Jimmi kom och hälsade på mig igår tillslut :) Han kom dock rent sent och var trött, så han var inte här så länge. Men det var mysigt ändå :) <3

Bye bye!

En "vettig" onsdag

Jag har varit duktig idag:) Först såg Jovanna och jag till att dela ut enkäter till våra återstående ettor (hör till vårt projektarbete). Så nu är det färdigt och vi kan sammanställa svaren imorgon:) Underbart!
Sedan har jag varit så duktig att jag pluggat teckenspråk nu på em. Känns som att jag kan orden (vilka vi ska kunna till provet nästa vecka) mkt bättre nu än innan. Med lite mer nötande så sitter de snart perfekt:) Jag har också lyckats komma på vad jag ska göra för bildspel på multimedian. Jag ska såklart göra om mitt drömresemål: Kanada! Att jag inte kom på det redan från början? Jag ska använda bilder på deras vackra natur och hockeyn förstås;) Dock ska man ha minst 11 bilder så det lär väl ta ett tag innan jag hittar så många men det ska gå! På Google finns det mkt bilder:P. Man måste prata till varje bild också, behöver inte vara långt men nånting ska man säga till varje så det måste jag fundera ut med. En hel del jobb återstår alltså men det känns jättebra att ha en idé att utgå från iaf!

Min lillasyster fyller år idag fresten, hon fyller hela 16 år...GRATTIS! :) Ska väl snart gå ner och se på när hon öppnar presenterna btw, det är ju alltid lite kul. Men först ska syrran tydligen vänta på att sin pojkvän Mange ska komma och Ola (min mammas pojkvän), så det dröjer visst ett tag till.

Måste försöka komma i sängs tidigt ikväll! Idag hade vi bara en "riktig" lektion (internationella relationer) eftersom vi fick se en teater på sv, vilken var jättebra! Tror den hette: "Det är svårast med de värdelösa", lr nåt liknande. Otroligt bra skådespelare! Efter internationella relationer hade vi också projektarbete men det är ju mera "fritt", eftersom vi inte har några lärare och därmed får sluta när vi vill och så. Men trots att vi bara hade en lektion, vart jag jättetrött och less. Vet inte varför, jag bara blev det:S Kändes som att jag bara ville hem till sängen, dra täcket över huvudet och somna in till nån fin låt. Nu känner jag mig lite piggare dock, men jag ska iaf försöka sova tidigt. Annars kommer jag vara lika trött imorrn igen.

Saknar dig Jimmi btw! Hoppas, hoppas, hoppas att vi kan träffas idag! :)

Nu ska jag kila, sköt om er!

Universe inside of my heart

Varför ska saker och ting hela tiden komplicera sig så? Jag har förut inte sett det jag ser nu men i själva verket har ju problemet alltid funnits där om jag tänker tillbaka. Är bara jag som varit för blind. Kanske jag inte velat se det? Inte orkat? Nånting är det iaf.

Det värsta jag vet är när jag inte vet hur jag ska lösa ett problem. Känner mig ungefär som en fluga i ett spindelnät - Ju mer man sprattlar och kämpar för att komma loss desto mer fastnar man (lr också står man bara helt stilla). Jag sprattlar väl inte direkt ist tänker/funderar/mår jag dåligt över detta, men principen är densamma ändå.

Jag vill bara att allt ska bli bra och att allt ska vara som i början. Jag vet bara inte hur och vad jag ska göra... Snälla, hjälp mig!

 Kent - Beskyddaren (en passande låt i detta sammanhang)

Jag ville vara speciell
jagad smal & glansigt blek
men med fläckar är Jag född
Jag hade nästan glömt
Jag ville vara spirituell
En gnistrande personlighet
men det kräver att man har
gener & anlag
och det har inte Jag

& det tar 100-tals år
att dölja felen
Jag är ljusår ifrån
vanställd & skelögd
& det svider som klor
som nya munsår
Ett tredje klass får
när alla lyssnar på dig
Kan du beskydda mig?

Jag ville bara fly från mig själv
skära bort min otillräcklighet
men med fläckarna jag glömt
är redan dömd
Jag ville vara intellektuell
Berest, belevad äckligt ung
men arvet väger tungt
Gener & anlag
Allt var ett misstag

& det tar 100-tals år
att dölja felen
Jag är ljusår ifrån
vanställd & skelögd
& det svider som klor
som nya munsår
Ett tredje klass får
när alla lyssnar på dig
Kan du beskydda mig?

Kan du beskydda mig?
Kan du beskydda mig?
Kan du beskydda mig?
Snälla beskydda mig

Storstädning

Idag har jag storstädat! Jag har städat litegrann i köket men framförallt mitt rum! Kunde verkligen behövas, var ett tag sen sist nämligen. Jag har gjort följande idag:
  • Plockat undan saker
  • Vikt tvättade kläder
  • Dammsugat
  • Torkat golvet
  • Putsat speglarna
  • Bytt i sängen
Medans jag vek kläder passade jag på att se den senaste Beckfilmen, "I Guds namn", den var jättebra! Hur spännande som helst. Jag var inte riktigt beredd på att en viss person skulle dö om man säger som så. Mer ska jag nog inte avslöja för det är säkert några av er som inte sett filmen. Jag kan hur som helst rekomendera den! Det är en av de bättre av de nyare beckfilmerna som släppts.

Nu ska jag ta och dammtorka rummet. Sedan kommer jag troligen gå till min pappa och se lite Elitseriehockey samt ta en dusch. Ska också försöka få tag i min älskling <3 Saknar honom jättemkt! Vill att vi ska träffas ikväll men förmodligen kommer det inte att gå eftersom han måste jobba övertid (som vanligt nuförtiden). Aja, de märks väl.

 See you! :)

Göteborg Nästa

Äntligen helg! Lr ja, åtminstone för mig:P Det är nämligen "Öppet hus" imorrn på Nolaskolan, då ska elever och lärare vara där och visa för kommande gymnasielever och föräldrar hur man arbetar som typ. Men jag har tagit ledigt:) Jag ska nämligen ner till Gbg med Jimmi inatt. Vi ska ta nattåget ner som går fr Mellansel 23.30. Vi ska sova i en alldeles egen kupé som har två sängar och en toalett:) Det är lyxigt värre;) Jag åkte ju ner till Gbg i somras också med tåget och då hade jag exakt en sådan kupé. De är dyra (ca 2000 kr styck, enkel resa, Övik-Gbg), men det är lätt värt pengarna! Man blir inte besviken, tro mig! Är så himla skönt att ha sköna sängar, klimatanläggning och en egen kupé. I love it!
Den här gången behöver jag dock inte betala. Det ska Jimmis chef göra:) Hehe, vi ska nämligen ner till Gbg för att hämta en ny bil han har köpt och därför ska han betala våra biljetter och bensinen. Vi ska nämligen köra hans bil hem sedan. Det blir alltså en snabbvisit i Gbg. Vi kommer vara framme i Gbg runt 12.00 imorrn. och sedan bär det direkt av hem till Övik igen med BMW:n. Kommer nog ta ett tag att köra hem skulle jag tro, det är ju ett x antal mil. Men förhoppningsvis är vi hemma i Övik igen strax efter 12 på lördagnatt kanske? Beror på hur mkt trafik och sånt det är men jag hoppas på det iaf.

Kommer nog bli en trevlig resa:) Tycker det är så mysigt att åka tåg. Helst på natten:) Ska bli kul att träffa min älskling igen också. Har inte träffat honom sedan i söndags så jag längtar jättemkt efter honom<3

Ha de så bra! :)

Vad gör Halebop?

Fan vad irriterad jag blir alltså! Min mobil-mottagning från Halebop har börjat krångla jättemkt när jag är här hemma. Det började ungefär i tisdags (lr var de kanske i måndags?) men då var det absolut inte lika mkt krångel som igår och nu. Då försvann bara mottagningen ibland. Men igår och nu försvinner den hela tiden!

Igår hade jag hela em och kvällen mottagning (1 "streck" av 5) i typ en halv minut sedan försvann mottagningen helt och ist kom det upp texten "Söker mottagning", "Ingen teckning" lr "Endast nödsamtal". När detta började (igår eftermiddag) tänkte jag först att det kanske var själva mobilen det var fel på så då tog jag ut simkortet och stoppade det i min gamla "fortfarande fungerande" mobil. Men tror ni det blev nån skillnad? Svar: Nej! Ingen mottagning i den heller.

Jag blir galen på detta alltså! Jag kan ju inte att skicka sms lr ringa! Och folk kan inte få tag i mig heller. Jag pratade med Jimmi på mobilen igår och det bröts hela tiden så vi hade jättesvårt att höra varandra vid vissa tillfällen. Suck! Jag är mobilberoende så för mig är det här ett jättestort problem. Jag är van vid att kunna använda mobilen jämt, och så vill jag ha det också.

Jag undrar vad felet beror på egentligen? Är det halebop som har förstört sina master lr vad är det frågan om? Har hört andra som har mottagnings-problem med Halebop nu också, men inte lika stora problem som jag. Vet inte vad jag ska göra:S börjar känna mig desperat alltså. På skolan (inne i stan) funkar ju mottagningen som vanligt men här hemma är den helt försvunnen. Funderar på att ringa till Halebops kundtjänst eller något.

Är det nån av er läsare som också har problem lr vet vad man kan göra så får ni gärna kommentera detta inlägg lr höra av er på annat sätt. Jag är tacksam för all hjälp!

Skön skoldag

Idag har det vart en rätt skön skoldag. På psykologin fick vi måla och göra någon avslappningsövning (jag höll nästan på att somna, hehe:P). På multimedian skulle vi redovisa våra radioprogram:) Var riktigt kul att höra vad alla hade gjort (dock hörde jag inte jämt vad som sades pga för tillgjorda "mörka " röster men det gjorde inte så mkt. Vår lärare Svempa var nöjd med allas program iaf:)

Vi har också haft projektarbete, där min grupp nu kommit en bra bit :). Vi har gjort enkäter som vi håller på att dela ut till Nolaskolans alla ettor. Där ska de skriva om de skulle kunna tänka sig att (på en hälsovecka) ha: afrikansk dans, yoga, "Friskis och svettis" och karate. Sen får de skriva till egna förslag också, om de har något.
Det blev rätt många enkäter totalt, vi kopierade upp över 150 st a4-papper! Jovanna och jag hann/kunde bara dela ut till 3 klasser idag av våra 8. (Jenny, Madde och Kajsa ska dela ut till de andra 8 klasserna:P Vi delade upp oss för att det skulle gå snabbare). Resten av de 8 klasserna vi skulle dela ut till hade lunch eller språk (vilket innebär att de är så uppdelade och därför är svåra att få tag på). Men vi får fortsätta vår "enkät-jakt" nästa vecka. Det är svårt att förstå hur mycket jobb det är med allting egentligen. Jag tänkte att det nog skulle gå ganska snabbt att få ut enkäter till alla ettorna, men gud vad jag misstog mig! Först och främst måste man kolla om klassen har lektion och sedan vars. Sedan måste man notera om de har språk, idrott estetisk verksamhet lr någon annan "dum" lektion som försvårar enkätsutdelningen. Krångligt värre! Men det ska nog gå, gäller bara att anstränga sig lite:P Tror/hoppas att vårt projektarbete kommer bli jättebra tillslut, när vi fått allting att falla på plats dvs:D

Trött

Fan vad trött man kan vara alltså:S Är alltid så himla trött på morgon och idag är det inget undantag:/ Tur att vi inte har alltför dryg dag iaf. Har bara sv, geografi och projektarbete. Längtar redan tills jag kommer hem. Ska föresten passa på att läsa min klassiker-bok nu, kom jag på. Såg nämligen precis på Nolas hemsida att sportlovet är redan om 2½ vecka(!) Det är ju ingenting för tusan. Trodde det var betydligt längre tid tills dess, men tydligen inte. Så det känns som att jag får ligga i lite med boken nu för att hinna. Kommer bli krångligt att göra en recension på boken sen men jag hoppas jag grejar det.

Har väl inte så mkt planer för dagen i övrigt. Ska mest ta de lugnt efter skolan och försöka läsa boken och träna lite teckenspråk (om jag ids). Tydligen ska vi ha prov på teckenspråk sista veckan, precis innan lovet. Antingen har man på måndag lr fredag, vet inte vilket (det är bara halva klassen som kan ha prov åt gången om jag har förstått det hela rätt).
Måste försöka ta itu med att vika kläderna som är i tvättkorgen på mitt rum idag också, kom jag på nu. Det är så drygt att leta igenom hela tvättkorgen för att hitta bara en tröja t ex. Det måste ordnas snarast!  

Nej, nu ska jag gå och göra lite vettigt...Bye bye!

Framflyttad träning

Självklart skulle träningen vara framflyttad till 10 i 8...typiskt alltså! Men de hade tydligen uppdaterat schemat på hemsidan först idag ang. detta. Av en slump gick jag in runt 4 och tittade om träningen verkligen var 20 över 5 och då upptäckte jag att vi inte hade istid förän 7.50 tillsammans med U-14. Tydligen var det några i mitt lag som inte hunnit se denna framflyttade tid. Dessa stackare, hade tydligen åkt till skyttis vid  5 helt i onödan. Jag stannade iaf trots denna upptäckt kvar på mammas jobb (kändes onödigt åka hem och tillbaka igen, trots att jag kanske hade hunnit vara hemma i två och en halvtimme). Jag åt snabbmat  - Kyckling, ris, minimorötter, broccoli och nån sås till. Det var faktiskt mkt godare än jag trodde:) Under tiden jag åt, och efteråt, så läste jag på min klassiker till bok. Var längesen jag läste den så det var lite svårt att komma ihåg vad som hänt, men det gick hyfsat ändå tycker jag. Ska ju ha gjort en recension om den innan lovet så det är lika bra att man lägger på ett kål. Speciellt nu när jag inte har just nå andra läxor.

På träningen så spelade vi i damlaget mot U14-pojklaget. Gick finfint det! Dock var vi lite väl bra för dem, men det var rätt kul ändå. Det var dock tråkigt att man hann spela så lite. Jag spelade vart tredje byte och det var så lågt tempo i matchen att varje femma var inne jättelänge (säkert 4 min:S), det gjorde i sin tur att man fick sitta på avbytarbänken i 10 min innan man fick komma in igen. Man var med andra ord nästan kall när man skulle ut och spela:/ Inte alltför kul:P Vart sur när träningen var slut för då kändes det inte som att jag kört ut mig så maximalt som jag brukar. Just därför tog jag några extravarv runt isen i full fart, då kändes det lite bättre åtminstone. Men, men är väl bra med lite slappar-träningar ibland med.

Just ja, måste tillägga att jag tidigare idag höll på att slarva bort/glömma min kära mp3-spelare:( Hade använt hörlurarna som hör till mp3n till datorn på skolan sedan hade jag på nåt sätt lyckats knuffa ner mp3n på golvet. Så när jag skulle gå från datasalen så såg jag inte mp3-spelaren, jag glömde därav bort att jag hade haft med mig den. Men som tur var kom jag på att jag inte hade den när jag stod vid skåpet. Usch vilken panik jag fick...men som tur var låg den kvar uppe vid datasalen. Skulle aldrig klara mig utan min mp3, fy tusan! Inte var den billig heller. Tur att jag hittade den! :D

Nej, nu ska jag se till att komma i säng i rimlig tid (för första gången denna vecka). Därför ska jag sluta blogga här och nu! God natt på er:)

Radioprogram klart

Sitter i skolans datasal just nu, har precis justerat det sista på mitt och Ylvas radioprogram. Det blev kungligt värre haha;D Flummigt som bara den ivf. På torsdag ska vi spela upp programmet (som jag nu gjort om till mp3-format)  för vår lärare Svempa samt för vår klass:)

Oj, nu måste jag dra härifrån. Ska upp till sjukhuset där min mamma jobbar och få i mig nån mat innan hockeyträningen. Har tidig träning idag (17.20) därför passar jag på att vara kvar i stan. Skönt att känna att man nästan har hela kvällen kvar sedan (för ovanlighetens skull) efter att man tränat och kommit hem. Kommer bli kul som faan att träna iaf, även om jag känner mig rätt trött just nu. Men hockeyträningar brukar alltid vara roliga när man väl är där och kör igång:)

See you!

Studentmössan

Idag fick vi kolla på och prova studentmössor:) Det var jättekul men småjobbigt (man fick nämligen en hel del beslutsångest om hur mössan skulle se ut.

Vår klass kunde enas om att det fram på mössan skulle stå ens eget förnamn i kursiv stil och sedan klassnamnet i samma stil (SpLiR lr SpLiR3, vet inte vilket:S) bak på mössan skulle det stå studentåret (i vårt fall 2008). Vi ska också ha en blå diamant i mitten på blomman eftersom det ingick. Ville man ha en annan färg var man tvungen att betala extra, vilket kändes onödigt. Vi tyckte också allihopa att vi skulle köra på en "vanlig traditionell svart/vit mössa". Vi beslutade också att vi skulle ha ett svart band ovanför namnet och klassnamnet (jag hade gärna haft det rött, vilket är samhällsprogrammets egna färg, men de var inte så många fler som ville det därför blev det svart tillslut). Men där tog enigheten slut! Några (ungefär hälften) ville ha silvertext och silverblomma (runtom diamanten) medans andra (som jag) ville ha allt i guldtext och ha guldblomma. Vi kunde inte enas, så det slutade med att man fick ta vilken färg man ville. Lite mer än hälften valde silver (bl a Ylva) medans jag, Isadora, Jenny, m fl valde guldtext. Känns som att det var lika bra att alla fick ta det de ville. Visst är det kul om klassen har "samma" men det viktigaste är ändå att alla blir nöjda, enligt mig:) studentmössan kostar ju en hel del trots allt. Man ska iofs bara använda den för en dag men det är ju en väldigt speciell sådan, sedan ska man väl ha kvar den som minne med och sådär...Hur som helst tycker jag, som sagt var, att det kvittar om inte alla i klassen har samma textfärg! Det blir nog fint ändå :) Kan försöka lägga in en bild på min mössa sen om jag hittar någon bra.

Jubileums-helg

Har inte hunnit blogga här på ett tag nu, men bättre sent än aldrig (lr hur man nu brukar säga). Nu ska jag iaf ta och blogga! Jag ska berätta om helgen som var.

Fredag

Var väldigt trött hela fredagen trots att vi ju fått vara lediga på onsdagen och "bara" orienterat på torsdagen. Märkligt, man kan ju tycka att man borde ha fått en massa energi av det, men icke!
Innan lunch skrev vi religionsprovet. Kändes bra att äntligen få göra bort det där provet (som jag gått och gruvat/funderat på så mkt). Det var få frågor men man kunde ge i princip hur långa svar som helst på varje, kändes det som. Därför var det lite halvbökigt, tycker jag...men det gick väl:P Kan man saker och ting vill man ju såklart "visa" det för läraren också, därför verkligen "öste" jag ur mig kunskaper på de tre papprena vi fick. Hade rätt ont i handen sen av allt skrivande. Skrev smått och slarvigt (hoppas läraren kan läsa det) men jag tror/hoppas att det ska räcka för ett mvg iaf:)
På kvällen runt 6 hade vi fotbollsmöte. Där pratade vi en del om kommande säsong men framförallt om nästa dags (lördagens) servering. Vår förening firar nämligen 75 år, i år och då har vi i damlagen tagit på oss att fixa "jubileumskvällen". Alla intäkter vi får in den kvällen ska gå enbart till våra lag:D vilket inte är fy skam direkt! På fredagens möte skulle vi gå igenom schemat för kommande kväll, samt bestämma på ett ungefär vem som skulle göra vad. Sen skulle det vara klart (trodde jag iaf?). Men tydligen skulle vi möblera/duka/pynta också, vilket jag hade glömt:s så det dröjde ända till kl halv 10 innan jag kunde fara till min efterlängtade älskling. När jag kommit till han såg vi på Svensson Svensson och åt glass ( mitt initiativ;) ) Sedan gick vi och la oss kring tvåsnåret. Alltid lika mysigt att sova med min älskling<3

Lördag
På lördagen var det då dags för den stora jubileumsfesten (lr vad man nu ska kalla det:P). Några från våra lag skulle servera förrätt, hvudrätt och efterrätt. Andra skulle stå i baren och sälja öl, vin och cider. Alltså det var förstås ingen riktig bar men vi hade gjort en "låtsas-bar" vid ett hörn ( blev faktiskt jättebra, tycker jag:) ) Ytterligare några skulle ta inträde och sälja lotter. Rätt mkt att stå i med andra ord. Det är en hel del att göra om man är arrangör av ett relativt stort arrangemang (var ju 150 gäster där totalt). Kvällen blev iaf lyckad. Maten var extremt god, stämningen var god och många vann lotterivinster. Dessutom avfyrades ett fyrverkeri utanför lokalen runt 9. Tyvärr, kunde jag inte se det:( eftersom vi arrangörer höll på att ställa undan bord/stolar just då, men jag är säker på att det var jättevackert. Fyrverkerier är alltid så vackra! Jag fick tillåtelse att fara hem redan runt 10(!) (man skulle egentligen vara där till 1 tills festen tagit slut, sen skulle man efter det städa också...men min tränare var sjysst mot mig:) ) Var några av mina lagkompisar som också for hem. Fanns nämligen inte så mkt att göra efter kl 9. Maten var ju uppäten och behövde inte serveras längre, egentligen var det bara "baren" som behövde folk. Mkt glad och nöjd kunde jag alltså köra till Jimmi redan kl 10. Vad gjorde vi då? Jo, vi slappade som vanligt haha (surprise;) ) nämen, vi åt popcorn, såg på TV och myste bara:) Jag orkade faktiskt göra lite skolarbete också (trots att det var lördagkväll):P Jag skrev en del om min organisation (Greenpeace), medans spelade min sötnos "Wow" ( det uppskattade nog han:) ).

Söndag
Gjorde inte så mkt denna dag. Jag följde med Jimmi och handla. Vi köpte tacos-grejer (eftersom jag bestämt att vi skulle äta tacos till middag;P), godis (salt & blandat, chokladkaka och polly), mjölk (såklart!), chips, räksallad (sånt som man har på mackor, skitgott!) och säkert nåt annat med som jag bara har glömt just nu. Det var jättegott med tacos:D Vi fick tacosen färdig till 6 och då var vi båda två så hungriga att vi typ "frossade" i oss, haha:) sen blev vi jättemätta ist:P Iaf Jimmi, jag klarade mig väl någorlunda. Men när jag senare ätit en del av godiset medan vi såg på filmen: "What a woman want" så blev jag också rätt mätt! Väldigt gott var alltsammans men det är synd att man ska bli så himla mätt. Kom i säng sent denna kväll (somnade först kl 1), men det hade sina orsaker och det var lätt värt det! :)

Förstår inte

Det är konstigt egentligen hur vissa människor i denna värld kan förändras, bara sådär "plötsligt", över ett par dagar lr veckor. Jag har varit med om det förr och nu verkar det ske något liknande igen=/ Jag kommer aldrig bli klok på det alltså! Speciellt inte när man inte kan se nån förklaring till det hela heller:S Okej, om man redan kommit "snett" med varandra vid första/andra/tredje mötet då är det en sak. Men om "början" går bra så brukar det allt som oftast hålla i sig också, men tydligen inte alltid. Det är bara att inse fakta. Människor är och kommer nog också alltid vara olika. Vissa människor kommer man helt enkelt aldrig kunna förstå sig på, that's it!det är väl bara att försöka släppa det även om det är svårt.

Jävla flugor

Fan vad less jag blir på flugor alltså! Hela denna vecka har jag haft minst en fluga om dagen inne i mitt rum. Det värsta är att upptäcka/höra de just när man ska till och sova, snacka om irriterande! Just det har nog hänt 3 ggr denna vecka:S Det har hela tiden rört sig om den värsta sortens flugor med, dvs spyflygor. Spyflugor som ju har så många ögon att de inte kan skilja på upp o ner (har för mig att de är nåt sånt:P) och därför bara studsar omkring i taket och överallt. De flyger och far som dårar i princip! Usch och fy! De är så svåra att slå ihjäl också eftersom de så sällan sitter stilla. Och tror ni inte på fan att jag har en fluga nu på rummet igen, just när jag sitter och skriver detta, haha! Snacka om komiskt!
Vet inte om det bara är här på landet överhuvudtaget som vi fått en massa flugor lr om det är överallt? Lr om det kanske bara är jag som Gud vill straffa med en fluginvasion lr nåt (vet dock inte vad jag gjort men):P I vilket fall som helst är det då inget kul iaf! Det konstiga är att jag inte sett röken av några flugor alls, tidigare i sommar/höst. Bara några enstaka. Också kommer de allihop nu helt plötsligt:S Det är rätt konstigt.

Aja, ska gå och släppa/tvinga ut flugan nu...funkar inte det så lär jag väl slå ihjäl den:P (det är tur man inte är buddhist vid dessa tillfällen, hehe:P)

Lyckad orientering

Idag har då orienteringen gått av stapeln. Gick faktiskt bra för Ylva och mig :) Vi lyckades hitta alla 10 kontroller på 1 timme och 50 min. Rätt hyfsad tid ändå tycker jag, med tanke på att vi inte sprang nånting. Efter att vi gått i mål och lämnat in vårt stämpelkort och våra kartor tog vi oss en titt i den nya innebandyhallen. Varken jag lr Ylva hade varit inne i den förut. Den var jättefin och fräsch, märktes verkligen att den var nybyggd om man säger så. Kul för de som är intresserade  av innebandy att de också fått nåt "eget" att vara i. Själv har jag väl inte sådär jättestort intresse om jag ska vara helt ärlig, (innebandy är för mig en c-sport, efter hockey och bandy:P(A) ) men det är kul att det finns ändå. Kanske går på nån match framöver också, man vet aldrig:P Sport är ju ändå alltid sport:)

Efter min Skyttis-vistelse åkte jag til pappas tjejs (Mariannes) lägenhet i Gullänget. Där åt jag en banan och fick en macka, sedan duschade jag,  ( det var skönt! :) ). Sedan skjutsade pappa in mig till stan så jag kunde ta min vanliga kära kvart-i-tre-buss hem;P
Och här sitter man nu. Undra vad man ska hitta på? äta middag och plugga religionen, ligger nära till hands. Men jag känner egentligen bara för att slappa, fan vad lat man är(!):P Ska fara iväg och träna vid 8 iaf, känns bra. Då får man ta i och köra slut på sig:P Kan jag behöva, haha!

Tycker synd om min älskling:( De En person är taskig mot han på jobbet:(  Ska väl ändå inte vara meningen att en person ska behöva slita ut sig bara för att de har så jäkla mkt att göra:(  Okej, om man måste jobba övertid ett par dagar i veckan....men varje dag:S Orka! Nej, jag hoppas min Sötnos tar itu med det där så han mår bättre snart. Tycker inte om när han är så nedstämd, vilket han var idag när jag ringde.
- Jag tänker på dig snygging, bara så du vet!

Nej, kanske man ska ta och göra lite nytta här...kanske bloggar senare, får se:P Ha de gött!

Personligt

( ) rökt en cigarr
( ) snusat
(x) varit påverkad
( ) hånglat med någon av samma kön
(x) varit kär
( ) blivit dumpad
(x) dumpat någon
( ) fått sparken
( ) haft känslor för någon som inte känt samma sak
(x) hånglat med en främling
( ) blivit arresterad
( ) gått på en blinddejt
(x) ljugit för en kompis
( ) sett någon dö
(x) flugit
( ) spytt i en bar
( ) sett en del av mig själv brinna
(x) ätit sushi
(x) tagit smärtstillande
(x) älskar eller saknar någon just nu
(x) tvivlat på sig själv
(x) gjort en snöängel
( ) ljuger aldrig
(x) Funderat på självmord
(x) lekt uppklädd
(x) åkt släde
(x) varit ensam
(x) slumrat till i skolan/på jobbet
( ) använt ett falskt id
( ) tittat på en soluppgång
( ) varit med i en jordbävning
(x) rört en orm
( ) sovit under stjärnorna
(x) blivit kittlad
(x) blivit missförstådd
( ) tagit hand om ett råddjur eller en get
(x) vunnit en tävling
(x) gått mot rött
( ) blivit avstängd från skolan
(x) varit i en bilolycka
( ) haft kramp
(x) känt mig som en utstött
(x) nästan ätit upp ett helt glasspaket på en natt
(x) hatat mitt utseende
( ) varit vittne till ett brott
(x) simmat i havet
(x) känt som om jag håller på att dö
(x) gråtit innan jag somnat
(x) sjungit karaoke
(x) busringt
(x) fångat en snöflinga på tungan
( ) dansat i regn
( ) tittat på solnedgången tillsammans med någon jag bryr mig om
( ) förstört en fest
(x) åkt rullskridskor
( ) hoppat från en bro
(x) ätit hund/kattmat
( ) sagt till en främling att jag älskar honom/henne
(x) sjungit i duschen
( ) burit en svart klänning
( ) drömt att jag gift mig med någon
( ) limmat fast min hand i något
(x) fastnat med tungan i metall
( ) varit en cheerleader
(x) pratat i telefon i mer än fyra timmar
(x) stannat uppe hela natten.
( ) inte duschat på en vecka
(x) haft en träkoja
( ) burit fula/annorlunda kläder i skolan för att höra vad folk säger
( ) blivit puttad i en pool med kläderna på
(x) blivit tillsagd av en främling att jag är het
( ) brutit ett ben
( ) fångat en fjäril
(x) skrattat så mycket att jag grät
( ) gråtit så mycket att jag skrattat
(x) fuskat på ett prov
(x) sovit naken

- Helt klart måste jag titta på en soluppgång lr solnedgång snart!

religionsdag

I morse sov jag väldigt länge, pga av trötthet och att jag la mig så natten till idag sent. Väldigt skönt var det att sova ut iaf! :) Vad har jag annars gjort idag då? Ja, bra fråga. Kan väl säga att jag mest har pluggat på religionen. Annars har jag gjort följande: promenerat en sväng (lyssnade på mp3:n medans, jättehärligt!), städat (köket och mitt eget rum), lagat mat (stekt strömming och gjort mos:P), sen har jag sett på "Bonde söker fru" (rätt skön avkoppling).
Ang. religionen så känner jag att jag uppdaterat mig en hel del nu jämfört med innan. Haha, förut kunde jag inte ens hälften av allt känns det som:S. Nu har jag iaf hyfsad koll. Provet är ju först på fredag med så jag hinner kolla lite mer imorgon också:) Blir nog bra i slutändan. Det brukar bli bra iaf, är bara jag som är så duktig på att oroa mig och stressa upp mig i onödan. Varför lyckas jag göra det jämt?? :(

Imorrnbitti ska jag iaf få åka med min pappa in till stan. Känns skönt för då slipper jag gå upp kl 7. Då kan jag ligga och dra mig till 8-halv 9 iaf. Vi har ju starttid på orienteringen först kvart över 10 så, varför gå upp tidigt när man kan sova ut? ;P

Jag längtar verkligen till helgen just nu. Känner mig så less på skolan och allt plugg. Jag kanske är bortskämd, jag vet inte. Men man blir verkligen less efter så många skolår! Kommer bli skönt att jobba med nåt, då man vet att man jobbar 8 timmar och sen kan åka hem och göra precis vad man vill (om man inte har övertid då ,men aja). Iaf vill jag känna den där känslan av att inte ha en massa saker man "måste" läsa på (plugga)/skriva/göra till nästa dag. Att man alltid gör bort/klart allting på jobbet helt enkelt. Kommer kännas helt underbart!

Ska försöka gå och lägga mig snart. Jag kanske inte kommer att kunna somna men det är ju bra att försöka iaf. Man vet ju aldrig. Annars får jag väl läsa nåt lr fortsätta kolla runt på datorn.

Ha en fortsatt bra kväll! :)

Pinsamt LHC

Fan ta Linköping! De spelade som krattor ikväll, usch! Är bara så pinsamt. Okej om det är mot ett norrlandslag (helst Modo, haha) men mot Frölunda av alla lag!:( Åååh, jag tror jag exploderar! Usch och blä för Frölunda! Hoppas Frölunda får dyngstryk i nästa match. Jag vill inte att de ska klättra till serietoppen, jag vill inte!
Linköpings försvar var iaf helt värdelöst ikväll, om det ens existerade? Det existerade inte jämt iaf. LHC verkar inte ha just nå bra backar i år heller så jag tror faktiskt de kan få det tuffare än de flesta tror. Men bra forwards har de iaf: Mårtensson, Weinhandl, Tim Eriksson, Niklas "Pajen" Persson, Mikael "Musse" Håkansson samt Fredrik Emwall...det är en offensiv som heter duga det! Men jag tror, som sagt var, ändå att de kommer falla på sitt dåliga försvar i längden. Men det kan vända fort, har ju trots allt inte ens gått 10 omg. än, så man vet ju aldrig. Men idag var defensiven riktigt usel iaf. Men vem vet, de kanske överraskar och får till det bästa försvarsspelet av alla lag lagom till slutspelet??
Well, den som lever får se!

Ids inte plugga just nu

Har religion just nu, men jag orkar bara inte plugga till provet så jag passar på att blogga lite ist:P

Det blir tydligen ingen klassfest nu på fredag. Det var nämligen ett 10-tal som inte kunde därför måste jag och Ylva gå och avboka hembygdsgården och boka upp den om några helger ist. Vi flyttade nämligen fram klassfesten till fredag om tre veckor. Alltså inte nu i helgen och inte nästa, men helgen (fredagen) efter det. Kanske kommer att visa sig efterhand att en hel del inte kan den fredagen heller, men det får man väl ta då isf. Jag tycker vi iaf ska försöka ha en klassfest. Sen om inte precis alla kan komma är inte så mkt att göra åt.

Imorgon ska vi få vara lediga:D Fy fan, vad skönt! Shit, vad jag ska sova ut då alltså:) underbart! Sen måste jag dock ta och plugga på religionen. Blir alltså sov- och religionsdag imorgon;P Och på torsdag är det orientering som gäller. Ylva mår dock inge bra (har halsont och är förkyld, den stackaren) så det lär mest bli jag som får springa till kontrollerna. Men det ska väl gå bra det med, förhoppningsvis:)

Ikväll är det hockeyträning som gäller! Kommer bli skönt att åka av sig lite, var ju iaf 4 dagar sen sist. Såg just att träningen är redan 17.20...Ojojj!:S Det var inte så bra. Det innebär att jag knappt kommer att hinna vara hemma nåt innan jag måste åka in till stan igen. Kommer att komma hem med bussen 15.30. Sen tar det en halvtimme att köra in till stan igen, alltså måste jag åka redan 16.25 (måste ha minst 20 min på mig att byta om). Usch, vad jobbigt! Ibland tycker jag verkligen inte om att bo så långt från stan. Bussrestiden är alltid minst 45 min per dag och det tar alltid minst 25 min med bil. Dessutom har man väldigt få bussar som går med:( 
Men eftersom träningen är så tidig så hinner jag nog hem och se på elitserie-matcherna iaf:) Är ju bl a Linköping - Frölunda ikväll. Måtte Linköping krossa Frölunda!

Nej, nu ska jag ta och ringa min mamma och fixa ombokningen...Hejrå!

Brorsan nöjd

Har låtit min bror sitta vid min dator ikväll så nu blev han nog nöjd:) Haha, han är ganska rolig att lyssna på ibland när han blir fascinerad av hans lite annorlunda artister:) Ni skulle bara veta. Måste dock låta han bränna ut en skiva snart med hans låtar. Han har nämligen en hel del låtar i sin mapp nu vilka tar rätt stor plats på min dator. Låter jag han bränna ut de på en skiva så kan jag ju ta bort de från datorn helt sen. Borde föresten sj rensa mina mappar med. Helst musikmappen! Har en hel del dubletter av låtar vilket ju är totalt onödigt. Aja, får ta itu med det nån dag framöver när jag har tid. Den här veckan känns alltför fullbokad för det.

Blev inget religionspluggande för mig. Haha, jag orkade inte. Jag gick upp till min pappa och såg sista perioden av  hockeyn ist ;) Dock fixade jag klart svenskan och fick till några hyfsade svar på kvinnligt/manligt/mänskligt-frågorna, så jag har varit rätt duktig iaf;)
Ska iaf bli skönt att bara kunna slappa imorrn på svenskan. Man har egentligen lektionen på sig att skriva klart men nu är jag ju redan klar så då kan jag ju göra vad jag vill:) Är så himla skönt att göra färdigt grejer! :D

Passade på att duscha nu efter hockeyn också. Tyvärr, fanns det inte så mkt varmvatten och mamma föreslog att jag skulle duscha imorronbitti ist (då hon skulle orka elda) men jag vågade inte chansa på att göra det. Jag vet nämligen att  jag är ofantligt bra på att ligga och dra mig till absolut sista minuten på mornarna:P Det inneär att jag precis hinner klä på mig, packa väskan, fixa håret någorlunda och oftast äta frukost (det händer att jag ibland får ta med mig mat och äta i bilen på väg in till stan). Jag har alltså definitivt ingen tid till att duscha på 10-15 min. Därför duschade jag nu ikväll ist i det halvkyliga vattnet. Men det gick rätt bra ändå, man ska ju härdas ibland också...helst jag...lr hur Jimmi ;)
Aja, nog tjatat om detta. Måste ju fan i mig sova snart. Ska ta och borsta tänderna nu sen ringa till min älskling :)
- Saknar dig Jimmi, bara så du vet <3 Skulle så gärna vilja somna på din axel ikväll :) Massa kelsjuka kramar***

God natt på er alla!

Klasskort

Så har ännu en skoldag passerat, tack och lov.
Idag har vi tagit klasskort. Det vart faktiskt oväntat bra, enligt mig, med tanke på att det var så många som inte hade med sig några spec. kläder och dylikt. Lisa (vår lärare) var inte med på klasskortet:/ trots att hon sagt att hon skulle ställa upp. Men hon hade väl glömt bort alltsammans lr nåt. Hon dök bara aldrig upp och vi hittade henne inte i personalrummet heller, konstigt värre. Åke (vår andra lärare) var iaf med och han hade spökat ut sig bra, haha:D Jag avslöjar dock inte hur, det får ni se själva sen i skolkatalogen. Jag och Elisabeth i min klass fick stanna kvar sedan vi knäppt kortet och namnge alla i våran klass på fotot. Hehe, på så sätt fick vi två se hur själva kortet egentligen blev:)

Annars har det inte hänt just nåt speciellt idag. På internationella relationer ska vi börja skriva om en valfri internationell organisation. Sen ska man göra en analys om organisationen också. Det får max vara 2 A4, vilket innebär att det inte ska vara så detaljerat vilket är rätt skönt. Jag har valt att jobba med Greenpeace. Tycker det verkar intressant. Dessutom tycker jag de har väldigt bra åsikter. Vi måste tänka mer på vår miljö så är det bara!

Just ja, efter skolan gick jag och Ylva och kollade upp om en lokal som vi kan hyra på fredag till vår klassfest. Lokalen var ledig från 18.00 och den ligger mitt i stan, vilket är perfekt! Då slipper ju de som vill på Plattan ordna skjuts och så. Sen är det dessutom väldigt billigt också. Lokalen kommer att kosta 13 spänn per person. Det är väl ingen som kan påstå att de inte har råd med det, lr? Vi bokade iaf lokalen preliminärt, sen ska jag och Ylva kolla upp med övriga klassen i morgon. Lr kanske på onsdag, får se när tillfälle ges.

Känns som att det kommer bli en ganska skön vecka det här:) Vi har nämligen hel-orienteringsdag på torsdag. Jag och Ylva ska starta 10.15 uppe på Skyttis. Sen är vi väl kanske klara vid 12-13 nånting, beroende på hur bra vi är, hehe:P På onsdag slutar vi kl 12 eftersom lärarna har halv studiedag lr nåt sånt. På onsdag har vi därför bara en enda lektion (sv) på förmiddagen. Förhoppningsvis kanske vi får skippa den lr göra nå uppgifter hemma så man slipper åka in till skolan överhuvudtaget. Skulle sitta riktigt fint med en hel-ledig-dag mitt på veckan! ;)

Vad ska jag hitta på nu då? Ja, jag ska först och främst äta upp min goda tonfisksallad:) Sen ska jag förhoppningsvis ta itu med att städa lite här (på rummet) Haha, ser riktigt hemskt ut alltså! Det värsta är på morgon när man har bråttom och det är så ofantligt svårt att hitta rätt saker. Medan jag städar ska jag lyssna på Kent- och Winnerbäck-låtar, det var längesen!
Sen ska jag försöka skriva färdigt svenskan + svara på nå frågor vi har till imorrn på kvinnligt/manligt/mänskligt. Ska förhoppningsvis orka med att kolla en del på religionen med (hinduism/buddism-prov på fredag). Får väl se hur mkt "plugg-ork" man har kvar till det men, aja:P Det blir vad det blir.
Jag kommer förmodligen se en hel del på Modomatchen mot Brynäs också, hehe... såg precis att den gick på säsongskortet! :)

Vi hörs snart!

RSS 2.0