Mkt jobb men snart semester på Kreta:D

Har varit lite mkt off här på bloggen som ni märkt men jag har helt enkelt inte haft tid/ork att blogga nåt här den senaste tiden.  Enda jag bloggat var ju det tragiska inlägget igår och innan dess var det ju jättelängesen ni fick en update här men, men.

Hur som helst har jag inte gjort så mkt speciellt de senaste dagarna. I princip har jag bara jobbat,sovit, varit med min pojkvän, jobbat, sovit...ja, samma mönster i princip hela tiden. Men idag har jag iaf vart ledg från mitt kära jobb vilket var otroligt välbehövligt:D Känns bra att få ett break och kunna hinna göra andra saker också.  Igår var sjätte dagen i rad jag jobbade så man var ju lite småless/småsliten men som tur var hade jag bara ett 6-timmars-pass igår vilket var skönt:)

I lördags skulle jag egentligen vara helt ledig från jobbet men så ringde Inmar (en som jobbar där) på lördagkvällen och frågade snällt och bedjande (heter det så? aja, skitsamma:P han bad mig iaf) om att jag skulle ryka in och jobba nattpasset ist för han eftersom han  skulle utomlands. Jag hade ingen ork/lust alls egentligen men konstig/snäll(?) som man är tackade jag ändå ja och sa att jag kunde jobba. Snacka om att man är underlig ibland alltså. Förstod inte varför jag tackade ja egentligen med tanke på att jag de senaste 2 nätterna innan barar sovit 11 timmar sammanlagt. Med andra ord var jag väldigt trött under hela lördagen men jag åkte iaf in och jobbade nattskiftet ändå ist för han och det gick överaskande bra faktikst, säkert mkt tack vare att vi var många som jobbade då),

Nu idag har jag alltså varit helt ledig men imorrn jobbar jag igen (11-19) och sen har jag också pass på torsdag och fredag men sen på lördag är jag tack och lov ledig för då måste jag packa eftersom jag ska till Kreta dagen efter. Shit, kan inte fatta att jag bara har ett par dagar kvar här i Sverige innan jag åker. Känns väldigt overkligt måste jag säga. Utomlands är det andra som far, inte jag liksom men nu SKA jag faktiskt fara och det känns fantastiskt. Jag kommer dock sakna alla som är kvar här hemma men som tur är kommer jag iaf hem en vecka senare.

Har hänt väldigt mkt på en front i mitt liv de senaste dagarna. Har blivit väldigt överaskade men glad:) Trodde verkligen inte att det skulle bli den utveckling som det uppenbarligen har blivit (även om jag förstås alltid har hoppats). Nu är jag iaf glad över att det blivit som det blivit och nu hoppas jag bara att det håller i sig för det är verkligen en pusselbit jag saknat i mitt liv fram tills nu. Jag hoppas verkligen att pusselbiten i fråga inte försvinner igen utan sitter kvar på sin plats den här gången, förhoppningsvis sitter den kvar för gott:)

Nu sitter jag här vid Jimmis dator och väntar på att han ska höra av sig. Vill hinna träffa han innan jag far hem till min mor men samtidigt vet jag inte hur länge han kommer jobba. Han skulle nämligen jobba övertid idag vilket innebär att jag inte har en aning om exakt när han kommer att komma hem. Har smsat han men han har inte svarat. Förmodligen beror det väl på att han är upptagen. Nåja, jag ska snart fara hem till min mor iaf och ta mig en välbehövligt joggingrunda. Ska bli skönt då jag inte joggat på ett par dagar nu pga allt jobbande.

Nej, kanske man ska försöka ringa pojkvännen. Hoppas ni får en härlig dag med många roliga minnen:)

Bleeding heart

Blir så jävla less när det blir såhär. Ska eländet aldrig ta slut? Om det är såhär nu lite nu och då hur kommer det då vara om ett antal år? Ååh, jag blir faan galen. Varför ska just jag drabbas? Det kan fan inte vara nå många andra som har detta problem, är fan helt sjukt egentligen.

Mitt hjärta blöder, orkar fan inge mer nu alltså. Man borde sova och skita i allt men jag orkar inte ens det.

 


Stängning för hela slanten

Nu har jag äntligen fått kommit mig hem till min mors hus efter en lång arbets-em/kväll/natt. Jag var för första gången kvar och stängde igen Max in i det allra sista. Jag och Elin var de sista som åkte hem efter att vi städat och diskat allt möjligt krims krams. Är helt sanslöst vilken lång tid det tar alltså. Tänka sig att det kan ta 3 och en halv timme från det att man stängt till det att man kan fara hem och låsa för dagen. Konstigt men det blir väl så när det är så mkt att göra och man bara är två personer. Blir ju inte neklare heller när Elin måste räkna ihop massa uppe på datorn från dagen, försäljningssiffror mm och jag måste fixa och dona på där nere i restaurangen helt sj. Som tur var gick det bra iaf:) Jag fixade att göra nästan alla saker trots att jag inte stängt ensam och "in i det sista" förut. Var bara en del saker jag glömde men det är saker som jag aldrig fått lära mig så det kan man ju inte säga så mkt om:) Blev riktigt nöjd med mig sj faktiskt hehe:P men det måste man väl få bli ibland när man varit duktig, lr hur? Var trevligt att stänga med Elin också, hon är en riktigt trevlig prick:) synd bara att man inte hinner prata så mkt utan måste arbeta mest men, men:P Elin är lika gammal som jag och började på Max nån gång i juni detta år. Hon har inte heller varit där så himla länge men ändå är hon "redan" kökschef och kan jätte-jättemånga saker. Ganska läckert tycker jag.

En lite läskig sak var att ismaskinen på Max började spöka/hänga sig i slutet på kvällen. Det fungerade inte nå vidare utan släppte ut is lite nu och då ist för när man tryckte på knappen och det faktiskt skulle komma is. Det var lite småkusligt när jag var nere sj och städade medan Elin satt uppe vid datorn för då hörde jag ismaskinen spöka (släppa ifrån sig is) typ en gång var tionde minut ca:S Skumt, jag hoppas de får ordning på den tills imorrn.

Det var skönt att inte stöta få några riktigt stora surkartar till kunder idag:)
Var inte allra värst med folk idag men trots det så hade jag ändå 63 kontokortskvitton i min kassa vilket ju ändå är rätt mkt. Detta plus att jag hade en hel del kontanter, vet inte exakt hur mkt dock. Med andra ord har jag alltså iaf tagit emot rätt många kunder idag trots allt.

Måste säga att jag ändå tycker det är rätt okej att jobba sent på natten trots allt.
Det blir, som Elin sa, så lugnt inne i stan runt 2-3 på en vardagkväll som den här. Man får jobba i lugn och ro liksom och det är perfekt. Är skönt att slippa stressa också:) Visst jag lär säkert sova jävligt länge imorrn men, men. Jag har fått en del ob ikväll iaf vilket är trevligt:)

Innan jag började jobba idag var jag inne i stan en sväng med Emma.
Emma köpte sig en bikini och jag lämnade tillbaka min Stieg-Larsson-bok. Vi kollade också runt lite för kul på kläder och sånt men jag köpte faktikst ingenting alls. Lr jo föresten, ett par badbyxor i födelsedagspresent till min far. Han fyller nämligen år imorrn idag. - Grattis pappa! :D Hoppas han blir glad för badbyxorna. Jag, Betty och Marianne vill få i han i plurret i Kreta. Han  är nämligen en riktigt stor badkruka så det är dags nu, hehe:) På Kreta är det ju dessutom så varmt både i luften och vattnet så då borde han inte ha så många ursäkter att komma med.

Imorrn blir det till att sova ut och sen slappa innan jag börjar jobba igen halv 5. Har samma pass som jag hade idag vilket innebär att jag ska stänga imorrn också. Men nu har jag lite mer rutin iaf så det kommer nog gå bra:)

Måste också säga att det är så underbart att få sitta ner och vila ben och fötter efter att ha stått och gått hela dagen i princip, lovely:) Nej, nu ska jag läsa lite bloggar och sen somna som en stock i min säng. Sov sött vidare allihopa!

Nils, vill du bli min personliga underhållare?

Blev riktigt jävla less ikväll alltså, fy tusan! Hatar verkligen när det blir såna här grejer som man bara får ont i magen av. Hur som helst har jag gjort mitt nu så att säga iaf så nu skiter jag i hur det går. Jag har gjort mitt bästa och nu kan jag inte göra mer. Ingen ska komma och gnälla på mig och säga att jag inte försökt iaf. Punkt slut.

Blir lite less också på andra saker. Med en sak kommer ju oftast fler som det brukar vara tyvärr. Blir irriterad på folk som inte kan kolla upp saker innan utan bara tar för givet. Är man flera som ska vara med på en grej så borde man ju rimligen prata ihop sig och kolla så alla är med på det men inte då. Istället ska man tydligen ta helt egna initiativ och ta för givet att alla andra ska anpassa sig efter ens eget beslut. Sånt tycker jag är helt fel. Jaja, det är skitsamma egentligen är bara det att jag egentligen inte skulle ha velat göra av med så pass mkt pengar men skitsamma nu. Inte så mkt att göra åt men jag blir dock ändå irriterad som sagt var.


Ni förstår förmodligen inte vad jag babblar om och det är nog lika bra det. Jag är bara less och vill skriva av mig lite aggressioner så att säga. Som tur är är jag inte lika förbannad nu iaf och det kan jag bl a tacka den här sköna killen för:D Säger bara - Nils Fredriksson på Idol, snacka om skön snubbe alltså:D Haha, han tog sig vidare efter första steget i slutaudition ikväll och jag hoppas han kommer ännu längre. Snacka om underhållare alltså:D Han kan få bli min personliga underhållare om han skulle åka ur Idol, hahah! :D Kolla in det här gamla klippet från hans första besök hos juryn. Jag skrattar fan i mig varje gång jag ser det alltså. Tyvärr har ingen lagt upp det nya klippet från kvällens avsnitt på youtube än men jag lovar att jag ska lägga upp det här med när det kommer ut. Det är såna som han som gör livet värt att leva, haha! :D :D :D


Några höstbilder:)

Idag lyckades jag komma upp runt 1 iaf vilket får ses som godkänt med tanke på att jag somnade runt halv 3. Dock är jag inte nöjd än utan vill försöka komma upp runt 12 men ett steg i rätt riktning var det idag iaf. Nya tag blir det imorrn då jag dessutom ska åka in till stan med Emma så då måste jag komma upp 11 eftersom vi ska fara runt halv 12. Det blir ord och inga visor det.

Nu har jag iaf precis varit ute och gått i det underbara vädret.
Gud vilket väder det är idag alltså, rena rama sommarvädret! Helt otroligt! :) Jag har varit ute och gått skogsrundan vilket nog är en 5 km säkert. Det var härligt att promenera i den fridfulla skogen. Jag passade på att knäppa några kort också med min kamera, några höstbilder ni vet:) Tänkte ta och vissa några av de för er här.

   

   

   

Vidare har jag städat upp lite i köket och pratat i mobilen med min syster i Umeå och Jimmi. Har bestämt mig för att fara till Jimmi ikväll och se hockeyn där. Skulle kunna se den uppe hos min pappa också men min far  jobbar kväll så det är bara Marianne som är hemma. Hon är inte överdrivet intresserad av hockey precis så det känns dumt att "tränga sig på" och "ta" tvn då. Hon vill säkert ha den för sig själv och se annat. Hon skulle säkerligen inte bli sur om jag kom och såg hockeyn men det känns fel iaf då jag vet att hon hellre skulle vilja se annat. Ni förstår säkert vad jag menar. Hur som helst ska jag därför fara till Jimmi ikväll och duscha och se på hockeyn då. Sedan blir det så att jag sover över där till i morgon och far direkt från han till stan.

Nej, dags för mig att rensa upp lite här på rummet och kanske uppdatera mitt CV lite om jag ids:P Ta vara på denna underbart fina kväll!

820 dagar tillsammans

Jag och min Snygging har varit tillsammans i 2 år och 3 månader idag:D
Det tråkiga är att jag inte kunnat vara så mkt med han som jag velat den senaste tiden eftersom jag jobbat massa under helgerna. Hoppas jag får ett lite bättre jobbschema framöver, om inte annat får man väl försöka ses mer under veckan antar jag:P Det ordnar sig nog på nåt vis, hur som helst - Jag älskar dig Jimmi mest av allt <3


Ledig imorrn (lr ja, idag blir det ju) :)

Idag har jag sovit och jobbat. Haha, ni börjar känna igen mönstret nu va?;P Konstigt vore det annars. Nej, men det är lätt att det blir så när man lägger sig sent och sedan också fof är småsjuk. Måste ändå säga att förkylningen håller på att gå över mer och mer nu så det känns hur bra som helst:) En stor fördel jag har är att jag aldrig är sjuk nå länge, wehey;) Idag har det gått bra att jobba iaf. Har ju varit måndag idag vilket inneburit att det inte varit lika mkt folk som det är alla övriga dagar under veckan. Måndagar är helt klart den lugnaste "Max-dagen" på hela veckan (har säkert skrivit det förut men iaf). Det har varit skönt att slippa stressa ihjäl sig som man var tvungen att göra igår (söndag) typ:S

Nåväl efter att jag slutat jobba for jag förbi hemma hos min älskling och sa god natt innan jag körde toyotan hem hit till mamma där jag ska sova och tillbringa morgondagen. Stackars min söta pojkvän som blivit väldigt sjuk, är jag som smittat han också och det känns inge vidare alls. Fy på mig! Jag hoppas han blir frisk snart igen iaf och är hemma från jobbet imorrn om han känner sig alltför dålig.

Nu ska jag äta nånting gott, kanske flingor med sylt och sedan bara slappa ett tag innan jag ska krypa ner i min säng för att få i mig lite sömn.
Imorrn vet jag inte exakt vad det blir. Det enda jag vet är att jag är HELT LEDIG och därför kommer jag att kunna göra vad jag vill:D Blir förhoppningsvis en lite lugnare joggingtur om jag inte känner mig alltför hängig pga förkylningen. På kvällen blir det såklart till att se Modomatch:) Kommer nog bli en bra dag imorrn för min del, jag hoppas det iaf:) Hoppas bara att jag kan ta mig upp i någorlunda tid vilket INTE har gått bra den senaste tiden. Men nya tag imorrn är vad som gäller. Skulle föresten vara kul att gå ut och fota lite höstbilder också med min kamera:) Hoppas jag hinner det med imorrn. Nåväl, den som lever får se.

Good night! :D

Jobbkaos & en stor idiotjävel!

Dagen har jag ägnat åt att sova och sedan jobba. Det var verkligen drygt att jobba idag eftersom det var så SJUKT mkt folk, helt sanslöst alltså vad många människor det finns som äter skräpmat på en söndag som denna.
Det första jag fick göra när jag fick en kassa var att ta över en beställning där en kille väntade på en kyckling delifresh och ett maxmål. Ingen av hamburgarna var färdiga och tydligen så hade han väntat jävligt länge redan när jag fick "ta över" hans beställning för han blev inte glad när jag sa det. Han sa att jag gott och väl kunde komma ut med maten till han när det var färdigt. eftersom han väntat så jälva länge redan. Men hallå, det är liksom inte mitt fel att det tar tid. Det är ju dem som gör hamburgarna som bär det ansvaret, inte jag som har hand om kassan - idiot! Nog för att jag förstår att man kan bli less på att vänta men ändå det går ju inte fortare fär att man blir sur och irriterad på oskyldigt folk som precis börjt jobba för dagen. Han fick hur som helst sin mat tillslut och tro det lr ej men han kom faktiskt och tog brickan med maten själv som tur var. Eftersom det var så sjukt långa köer på Max idag har jag inte direkt tid med att gå ut med mat hit och dit.

Det absolut pinsammaste som hände mig idag mitt i allt kaos var att en kvinna fick stå och vänta på en fiskburgare i 20 minuter från det att hon betalat i min kassa!  Först var ingen fiskburgare sänkt i fritösen så då förklarade jag vänligt att nån måste ha glömt att sänka den och att hon därför skulle behöva vänta typ 7 minuter på fisken. Det är nämligen 7 min det tar ungefär för att fiskburgaren ska friteras. Hon blev inte sur som tur var och jag kunde andas ut. Jag tog emot några andra enkla beställningar medans jag väntade på att hennes fisk skulle friteras. När så äntligen fisken blev klar så tog jag den bort till grillen och väntade på att den skulle paketeras medans jag (som vanligt) tog en ny beställning och delade ut den. När jag sen äntligen skulle hämta fiskburgaren så var den borta:s Tydligen hade Deniz (en annan som jobbade i kassan) delat ut den till en av hans kunder:S Fy fan, vad less jag blev alltså! Jag var tvungen att än en gång sänka en fisk i fritösen och fick återigen pinsamt förklara för kvinnan att fiskburgaren försvunnit med en annan kund. När sen den andra fiskburgaren äntligen var klar både i fritösen och vid grillen så kunde jag ge den till kvinnan. Den här gången hann jag ta den nämligen och hon kunde äntligen få sin mat. Som tur var blev hon inte arg/sur/irriterad utan hon verkade förstå att vi hade väldigt mkt kaos eftersom det var så mkt folk. Men ändå alltså, det är fan pinsamt att folk får stå och vänta i 20 minuter på sin mat efter att de har betalat, suck:( Hur som helst så vill jag ge kvinnan i fråga ett stort tack iaf för att hon inte blev sur på mig (som vissa andra kunder brukar kunna bli). Verkligen jättesnällt av henne att inte bli irriterad lr nåt, tusen tack! Du var verkligen min ängel för dagen. Det är människor som hon som gör arbetet på Max lite enklare.

Sen kan jag bara tala för mig själv men är det så att man vet att en av ens kunder har fått stått och väntat på sin mat jättelänge så skäms man jättemkt sj ändå trots att de inte blir sura. Man ber generat om ursäkt för att maten tagit så lång tid och känner sig rätt liten vill jag lova. Sen blir det verkligen inte bättre av att människan i fråga blir sur då. Nej, det behövs verkligen inget sånt för man mår nog dåligt själv redan ändå, så det så det så!

Lite senare på kvällen kom det in en kille som var hur arg/rriterad som helst. Han är den värsta jag stött på hittils under de veckor jag jobbat på Max. En stor idiotjävel var det och det kallar jag hanutan att överdriva det minsta! Han tyckte att det gick SÅ fruktansvärt långsamt för oss att göra maten där inne och allt och menade på att vi hade kaos. Vi hade ingen struktur överhuvudtaget menade han och påstod att han minsann skulle kunna göra det så pass mkt mer effektivt än vad vi som jobbade kunde. Det enda han gjorde i princip var att stå och gnälla en massa. Han gnällde inte lite heller så tillslut sa jag till han att han kunde ringa till vår chef om han hade klagomål. Herregud alltså, hur faan kan man vara så otrevlig?  Vi som jobbar gör vårt bästa och försöker servera han mat så fort vi nånsin kan men det är tydligen inte tillräckligt.  Det är ju inte direkt så att vi segar på med flit för att jävlas med han:S - JÄVLA IDIOTJÄVEL! Jag blev riktigt jävla irriterad på han alltså. Visst att han fick stå och vänta kanske 7 minuter lr nåt på sin mat men ändå. Varför bli SÅ jävla sur och bara stå och gnälla en massa på hur dåliga vi som jobbar är. Det går inte direkt snabbare för att man står och gnäller och hackar en massa på vi som arbetar. Det hela slutade iaf med att han blev bjuden på sin mat och sedan kunde han äntligen gå därfrån. Skulle inte förvåmna mig ett skit om han ringer till chefen för Max och klagar heller.. - Fan ta dig alltså vad du än heter, I HATE YOU!

Runt 21-22 och fram tills 24 var det betydligt lugnare med folk iaf vilket var OTROLIGT skönt.
Helt underbart alltså!:) Även om man ändå behövde göra grejer hela tiden, typ städa och diska mm så var det iaf skönt att slippa stressa ihjäl sig inför en massa folk somstår och tittar på (det är ju nämligen så det är när det är middagsrusning t ex).


När jag äntligen slutat vid 24 så for jag hem hit till Jimmi och här har jag bara ätit massa onyttigheter och slappat.
Har tittat en del på nåt pokerprogram på tv4+ också, rätt intressant faktiskt:) Nu ska jag nog borsta tänderna och sedan gå och lägga mig uppe i dubbelsängen. Jimmi sover redan eftersom han ska upp och jobba tidigt imorrn. Jag skulle kunna köra hem till mamma med Jimmis toyota ikväll också men jag tror inte jag ids det. Möjligen att jag far hem till mamma imorrn när jag orkat kliva upp men det är inte säkert. Finns en risk att jag åker direkt in till stan vid 16.00 också för det är nämligen då jag börjar jobba imorrn. Jobbar som tur är "bara" 6 timmar iaf vilket ska bli skönt. Sen på tisdag är jag helt ledig vilket kommer bli ännu skönare!=) Jag längtar!

Nej, dags att göra mig klar för att sova:) Godnatt på er sötnosar!

Trötta ben & fötter

Kom hem för ungefär 20 minuter sedan efter att ha jobbat ett nattpass på Max, ca 10½ timmar närmare bestämt. Det var lite smådrygt men jag tycker ändå det gick ganska bra trots allt. Det värsta är att man blir så trött i benen och får så ont i fötterna. Det känner jag allra helst nu när jag sitter ner och tar det lugnt. Känner mig inte så trött i huvudet dock men det behöver nog också få i sig lite sömn helt klart. Det var en hel del folk ikväll iaf och jag fick den stora äran att servera kunderna iklädd en snygg Modotröja, hehe;P De ni! Tydligen så brukar de (personalen på Max) alltid ha nån form av  Modotröjor och Modokeps på sig när Modo har hemma match. Hehe, inte mig emot iaf:)

Annars idag har jag inte hunnit/orkat gjort så mkt. Sov ut jävligt länge efter nattpasset som jag hade (även) igår vilket var grymt skönt. När jag vaknade lät min röst fruktansvärd så därför "bombade" jag halsen som faan genom att hälla i mig en massa av Jimmis te vilket var jävligt gott och skönt för halsen. Två flugor i en smäll med andra ord;P Sedan ägnade jag min vakna lediga tid åt att se på Modos match mot SSK. Synd att Modo skulle tappa 2-0-ledningen men det är sånt som händer. Man för försöka ta nya tag helt enkelt.

Nej, nu ska jag ta och kolla lite bloggar en snabbis och sedan sova bums. Imorrn börjar jag jobba redan(?) 16.30 så då måste jag vara utvilad och redo igen. En sak är säker iaf; Jag är typ expert på Max alla dipsåser, efterrätter och stripsmenyer...haha, de ni;P Sov vidare så gott för jag antar att alla sover redan vid det här laget:)


Härlig Gbg-nostalgi:)

På Ylvas begäran kommer här lite sköna bilder från vår Gbg-resa:)


Det är bra att ha en karta till hands så man hittar när man kommer fram till Gbg, lr hur tjejer? Sen att vi inte hittade först ändå är en annan femma, haha!


Weppan var jävligt trött efter att ha suttit uppe och pratat med några sköna äldre damer på tåget på vägen ner till Gbg.


Första kvällen åt vi alla middag på en fin (men dyr) restaurang i Göteborg.


Det fanns allt tid för lite romantik också;)


En av många goa favoriter på Liseberg; Kanonen. Vilken jag för övrigt åkte typ 10 ggr:D



Här är hela vårt goa Gbg-gäng på det underbara utestället ChezAmis, snacka om billiga priser! :)


Emma var verkligen på festhumör helst när låter TNT spelades med ACDC;)



Sista dagen var alla trötta och sega så vi hängde på ett och samma fik i ca fem timmar, haha;P


Är nog inte många som försökt bygga korthus på ett skakigt tåg men Weppan och Jimmi antog utmaningen ett bra tag under hemresan...


...och kan ni tänka er? Weppan lyckades tillslut, OTROLIGT!


Weppans och Jimmis otroligt vackra och märkligt stadiga konstverk på tåget
.

Dessa var bara ett fåtal av alla bilder jag tog i Gbg men håll till godo för nu orkar jag inte publicera nå fler, så det så!:)

Krasslig & pannkakor

Idag känner jag mig väldigt sjuk:/ vilket känns extra jobbigt eftersom jag måste jobba inatt. Visserligen skulle jag väl kanske kunna ringa och sjukanmäla mig men det känns inte riktigt rätt. Jag har ju sj märkt hur svårt de kan ha att få tag i folk som kan jobba där, helst med kort varsel. Om jag skulle sjukanmäla mig så skulle det innebära att jag satt de andra som skulle jobba där i natt i en väldigt dålig sits. Det skulle innebära att de blev en person kort vilket skulle leda till att de får stressa ännu mer. Sammanfattningsvis blir det alltså: Nej, jag kommer att fara in och jobba kl 22 ikväll trots allt. Sen ska jag inte sticka under stolen med att jag vill ha pengarna också, hehe. Visserligen är det inte SÅ jättebra ob men ändå litegrann:P Jag kommer säkert ångra mig senare ikväll att jag inte sjukanmälde mig men det får jag leva med isf. Jag har åtminstone inte feber lr nåt är bara förkyld och krasslig i halsen, alltid nåt.

Igårnatt låg jag vaken tills jag läst ut Stieg-Larsson-boken och oj vad spännande det blev i slutet. Oväntat spännande faktiskt. Det var alldeles lugnt innan men så plötsligt blev det jättespännande på de 15 sista sidorna. Hehe, det är så det ska vara. Känns lite tråkigt nu när jag läst ut alla delarna bara men, men. Om ett tag kan man ju läsa om alla böcker igen för då lär man säkert ha glömt bort en hel del, hehe:P

Jag som skulle måla idag också. Just det har inte blivit av nånting överhuvudtaget. Funderar på att slopa det helt eftersom jag är så förkyld. Är nog smartare att ta det lugnt tills jag ska fara och jobba. Men en sak som jag måste göra är pannkakssmet och sedan grädda pannkakor för det lovade jag min mamma igår. Det lär ta ett tag är jag rädd när min bror äter rätt väldigt mkt. Jaja, är väl lika bra att köra igång så jag kan fara till Jimmi och hinna vara där ett tag innan jag börjar jobba mitt härliga nattskift.

Hoppas ni får en härlig kväll, sj kommer jag slappa så mkt som möjligt och sedan jobba som faan:P

Debatt & bokläsning

Jag ägnade slutet av denna kväll åt att se sporten på SVT och sedan se Debatt. Det var riktigt intresant faktikst för de debatterade nämligen om landsbygdens överlevnad. Jag förstod väl inte alla precis men det mesta iaf:P Det vart en väldigt hetsk debatt så det var spännande. Sedan började de diskutera massa om Terror och sånt och det var lite mindre intressant. Jag gjorde nudlar och läste då på min bok istället. Jag har snart läst ut den faktiskt. Har bara några kapitel kvar nu. Har läst typ 500 sidor om inte mera, hehe:P Snacka om långa böcker han skriver Stieg Larsson men fy så bra de är alltså. Kommer dock bli lite tomt sen jag läst ut denna tredje och sista del men det är såna smällar man får ta. Efter jag läst ut denna bok ska jag nog fortsätta läsa på mammas klassiker och den gamla bokserien: "Driver dagg faller regn". Började läsa den för några månader sedan men så började jag läsa Stieg Larssons andra bok i Millenium-serien ist så jag hann aldrig läsa klart den första bokdelen. Den ser jag faktiskt fram emot att läsa sen för den är också bra. Lite gammalt språk men bra:)

Kan ju avslöja för er som inte vet att jag kommer ägna denna helg åt jobb, jobb och åter jobb. Imorrn fredag jobbar jag 22-4, lördag 18-5 och söndag 16.30-24. Mkt jobb kommer det bli för min del med andra ord men det blir ju pengar iaf. Annars ska jag ägna helgen åt att sova och umgås med min älsklingskille<3

Nu ska jag faktiskt krypa ner i min säng och läsa vidare. Tänkte försöka somna i vettig tid ikväll så jag kommer upp kring 12 imorrn iaf. Min förkylning är fortfarande besvärlig men snart ska den nog ge med sig, hoppas jag iaf. Orkar inte vara sjuk och gå omkring och småsnörvla. Det är bara jobbigt ju, vill ju kunna träna och sånt vilket jag ju måste undvika nu. Hoppas jag mår lite bättre imorrn. Måste dunka i mig ännu mera C-vitaminer annars. Typ 10 st lr nåt, haha. Hittils har jag bara tagit 4 under dessa två dagar vilket ju inte är så mkt.

Jaja, gonatt på er nu gott folk!

Premiärförlust

Tyvärr vart de förlust i kväll för Modo i premiären:/ Det var inte någon höjdarmatch men det var tack o lov lite spännande iaf tack vare att Modo kunde hämta in 2-0-underläget. Nåja, nära skjuter ingen hare och Modo kan ju spela betydligt bättre än de gjorde ikväll (det vet jag!) så det är bara att ta nya tag till på lördag.

Jag satt uppe hos min far och såg matchen fast min far sj var inte hemma, han jobbade kväll nämligen. Men Magnus, Bettys pojkvän, var där och skulle också se hockeyn så därför fick jag trevligt sällskap där:) Alltid kul att snacka hockey med de som är intresserade. Ibland kan jag tycka det är bra tråkigt att min pojkvän inte har det minsta intresse för allt vad hockey heter men, men vad ska man göra? Man kan ju inte precis tvinga personer att bli intresserade. Det var ju bra att han visste att Modo spelade premiär ikväll borta mot LHC iaf, alltid nåt. Han hade tydligen hört det på radion, hehe:P Nåja, jag ska inte gnälla alltför mkt. Jag vet ju att han jättegärna skulle vilja att jag blev intresserad och började spela Wow också med han, vilket nog inte kommer hända i första taget. Men vad tusan, hockey är så mkt mer roligt och intressant så varför bry sig om ett spel som Wow då? Man tar ju det bästa ist;P Hehe, det är min åsikt iaf.

Frölunda åkte på sin andra raka förlust ikväll vilket glädjer mig, haha frölundahatare som jag är;P
2-6 mot Hv i måndags följdes upp med 1-2 mot SSK idag, underbart:) Tydligen är det många sk experter (läs pappskallar) som har tippat Frölunda som svenska mästare i år och åt dessa kan jag bara skratta. Tro mig, det kommer inte bli något Frölundaguld i år, fatta det. Nog för att det bara gått två omgångar ännu för Frölunda, det är ju hur många grunspelsomgångar som helst kvar...MEN ändå, Frölunda kommer inte nosa på SM-guldet. Trust me, I know;)

Nej, nu ska jag läsa lite och kanske se sporten som börjar om några minuter. Ha de gött!

Äcklig insekt

Nu har jag varit duktig och röjt upp en hel del på rummet:) Blev riktigt fint faktiskt även om det skulle behövas dammsugas, torkas, dammas, bytas i sängen mm med. Nåja, en sak i taget...idag har jag röjt och rensat upp all bråte iaf. Hehe, jag har också kollat en hel del på kamerabilderna från Göteborg. Haha, lilla nostalgin man får när man kollar på dem då:) Haha, nej det här kommer helt klart vara en resa som jag inte glömmer i första taget. Måste se till att samla ALLA bilder och små filmsnuttar (mina egna och mina kompisars) från resan i en mapp och ännu hellre på en skiva så jag kan kolla på hela ståhejet i efterhand:) - Nostalgi är fan underbart! <3

En sak som var riktigt äcklig var att det låg en insekt på mitt golv som jag tog för givet vara död. Jag skulle lägga den i papperskorgen och började ta på den med fingrarna men kan ni tänka er!? Fanskapet lever och börjar röra på sig. Jag vart så förvånad att jag skrek till här hemma i min tillfälliga ensamhet. Usch och fy vad äckligt det var. Jag var dock snäll mot den tillslut eftersom jag tog den på ett papper och släppte ut den utanför mitt fönster. Men insekter kan vara riktigt äckliga ibland, huvva!

Ända sedan jag klev upp ur sängen, lika sent som vanligtxP, har det regnat ute. Detta har inneburit att jag inte kunnat måla ett skit idag. Nåja, det kommer väl fler dagar och det här gav mig ju ist chansen att städa ur mitt rum lite så inget ont som inte för något gott med sig (lr hur tusan man nu brukar säga?:P).

Nu ska ja se om mitt kamerabatteri har laddat klart så jag kan fortsätta föra in Gbg-bilderna och de få inspelade filmerna på min kära dator. Ha de gott så länge!

Personlighetstest

Jag hittade ett test på Idas blogg och beslutade mig för att göra det jag också. Testet hittar du här.


Här nedan kan ni läsa mitt resultat vilket jag tycker stämmer in rätt bra.

 

Din personlighetstyp:

Kraftfulla, originella och känsliga. Slutför vad de påbörjat. Extremt god människokännedom. Lyhörda för andras känslor. Strävar efter att leva upp till sina värderingar, som tenderar att vara omfattande och väl genomtänkta. Respekterade för sin starka vilja att göra rätt. Oftare individualister än ledare eller underordnade andra.


Karriärer som skulle kunna passa dig:

Personalvetare, juristassistenter, lärare, läkare, tandläkare, kiropraktorer, psykologer, skribenter, musiker, artister, fotografer, förskole- och dagispersonal, studievägledare, bibliotekarier, marknadsförare, forskare, socialarbetare.


Extraversion: Uppmärksamhet främst riktad mot yttervärldens människor och ting. Introversion: Uppmärksamheten främst riktad mot den egna inre världens idéer och intryck.
Extraversion: Uppmärksamhet främst riktad mot yttervärldens människor och ting. Introversion: Uppmärksamheten främst riktad mot den egna inre världens idéer och intryck.
Sinnesförnimmelse: Tar in informationen via de fem sinnena och ser det befintliga. Intuition: Tar in information via det 'sjätte sinnet' och ser det möjliga.
Sinnesförnimmelse: Tar in informationen via de fem sinnena och ser det befintliga. Intuition: Tar in information via det 'sjätte sinnet' och ser det möjliga.
Tanke: Fattar beslut grundade på logik och objektivitet. Känsla: Fattar beslut grundade på personlig värdeskala.
Tanke: Fattar beslut grundade på logik och objektivitet. Känsla: Fattar beslut grundade på personlig värdeskala.
Bedömning: Föredrar att leva på ett planerat och organiserat sätt. Perception: Föredrar att leva på flexibelt och spontant sätt.
Bedömning: Föredrar att leva på ett planerat och organiserat sätt. Perception: Föredrar att leva på flexibelt och spontant sätt.

Workingday

Idag har jag jobbat och det har faktiskt gått bra även om det, som så många ggr förr, var väldigt mkt folk. Sjukt egentligen hur ett sånt "skärpmatsställe" som Max kan ha mkt folk mer lr mindre hela tiden. Nåja, inte mitt problem om folk är ohälsosamma och blir sjuka därför. Jag kunda åka med pappa till och hem fr Max ikväll iaf eftersom pappa jobbade eftermiddag på sitt jobb, perfekt. Jag brukar som aldrig kunna samåka med nån annars pga mina konstiga kvälls/-natt-tider men idag kunde jag alltså det. Gäller ju att passa på att spara på bensinen och rädda miljön när man kan. Hur som helst har jag inte gjort så mkt annat idag mer än att jag sovit. Är fortfarande väldigt förkyld, mer än igår t o m, vilket är rätt jobbigt:/ Blir ingen träning för mig imorrn iaf den saken är säker. Jag måste avvakta tills min förkylning är borta någorlunda. Den träning som mitt jobb ger räcker bra för mig för tillfället:P

Idag på jobbet var jag snäll mot en kille som hette Jocke genom att ta hans nattpass nästa fredag (18-4).
Han skulle nämligen bort och bad mig därför vänligt om att ta hans pass. Han lär få ställa upp mig för mig en annan gång den saken är säker. Nu är det nämligen som så att jag jobbar hela denna helg och nästa helg jobbar jag fredagkväll+natt och söndag (dag). Jag jobbar alltså hela denna helg och mer än halva nästa vilket känns lite smådrygt men det ger ju pengar iaf vilket är en jävla tur. Jag hoppas jag inte kommer ångra mig alltför mkt om att jag tog Jockes nattpass nästa fredag.

Imorrn är jag helt ledig vilket känns jävligt skönt.
Då ska jag äntligen ta itu med att packa upp allt från Gbg samt plocka upp lite på rummet. Jag ska även försöka hinna med att måla lite på "Maskinhallen". Får se hur mkt jag hinner/orkar med men lite målande ska det bli iaf. På kvällen ska jag lätt se på elitserien. Det är ju nedsläpp imorrn och mitt älsklingslag Modo möter LHC så det ska bli jävligt spännande:) HV och Frölunda tjuvstartade ju i måndags och som vanligt slutade det bara på ett sätt, nämligen solklar HV-vinst. Man kan ju banne mig inte vänta sig annat när det gäller Frölunda, haha.

Nej, dags för mig att läsa vidare på min spännande bok nu och äta lite krokanglass innan jag somnar:) Kram och Gonatt på er:D

Gbg-resan, sömn på + & -...samt förkylning på gång:/

Igårmorse kl 6 kom jag hem till Jimmis hus efter ett par dagars vistelse i Gbg. Det var ritkigt skönt att komma hem igen även om jag haft det jättekul där nere i Götet. Just nu är jag iaf väldigt trött och seg, känner att jag håller på att bli förkyld vilket gör att jag inte har så mkt energi för tillfället. Men det är lätt hänt att man blir sjuk när man bor 6 st i ett vandrarhemsrum och 2-3 st är lr har varit förkylda nyligen Sen blirm det väl inte bättre av att man går runt i blöta kläde och skor på Liseberg på kvällen heller. Haha, vi åkte Kålårado och Flumeride vilket är två karuseller som man kan bli väldigt blöt av att åka. Jag satt längst fram i flumeride med Jimmi och Weppan bakom mig och jag blev verkligen helt jävla dyngsur, haha. Lite jobbigt sen bara att man blev kall och så pga det senare på kvällen men, men.

Jag orkar inte skriva nå detaljerat om Gbg-resan just nu men jag kan försäkra er att jag haft jättekul. Vi gick på stan och jag köpte bl a ett par koftor och sedan gick vi på Liseberg (såklart<3). Vi gick också ut på en jättebillig och mysig krog:)...haha, det blev ösiogt värre alltså. Skitkul med andra ord:) Vi käkade också middag ute en hel del. Det jobbigaste var nog sista dagen dvs söndagen för då var jag svintrött. Haha men det är nog inte så konstigt med tanke på att jag bara sov 4 timmar liksom alla andra:S Den dagen spenderade vi bara genom att vänta på att tåget som skulle ta oss hem skulle gå. vi satt på ett och samma fik och åt och pratade i typ 5 timmar, haha! Sjukt jag vet, men sant likt förbannat;P. Men det blir så när man inte orkar göra nåt annat. -  Stort tack till alla mina resvänner som följde med ner till Gbg, iaf resan hade aldrig blviit så rolig utan er:D Vi måste lätt göra en ny resa snart:)

Igår sov jag så länge som jag kunde, var svintrött. Sedan kravlade jag mig upp och for in till Max för att jobba mitt pass på 6 timmar. Kom hem till Jimmi runt 11 på kvällen och väl där jag myste jag med han innan  jag somnade skönt som faan. Idag sov jag väldigt länge. Orkade verkligen inte gå upp föränn klockan var typ 2-halv 3, haha:P 

Nej, nu orkar jag inte skriva nå mera här. Är så sjukt seg och trött, hatar verkligen att vara sjuk. Hoppas jag mår bättre snart och får mer energi. Försökte föresten jogga tidigare idag men det gick inte alls nå bra. Benen och huvudet kändes väldigt tunga och dessutom fick jag lite mjälthugg nu och då vilket gjorde min joggingrunda väldigt dryg kan jag lova. Nej, nu ska jag ta nåt gott att äta och sedan invänta Idol. Sköt om er och ha en fin kväll!

überstressigt jobb:/ men snart Gbg:)

Idag har jag jobbat och det har varit jävligt drygt kan jag säga utan att överdriva det minsta:( Har varit mkt folk och sen var det bara jag och Angelika som hade varsin kassa vilket gjorde att kön inte försvann nå fort, snarare växte den bara mer o mer:S Varken hon lr jag har ju jobbat på Max så länge och är därför inte så vana vid att kunna jobba sådär überfort som man verkar måste göra vid såna här dagar. Detta ledde alltså till att vissa kunder fick stå och vänta väldigt länge vilket ju inte alls var nå bra. Men sen var det inte bara mitt  och Angelikas fel heller, faktiskt så slarvade ju dom som gjorde hamburgare lite med då det hela tiden fattades/saknades nån hamburgare:S Inte bra alltså. SEn blir det inte bättre heller av att man har en skitotrevlig arbetskompis som man jobbar med. Fattar inte varför man ska vara otrevlig helt utan anledning:S Man kan inte begära att en som bara jobbat där i två veckor ska veta allting. Hur tusan ska jag kunna veta vart ett kött finns och exakt hur det ser ut när jag aldrig hämtat/sett det förut. Blir så himla förbannad alltså. Det är nog med vissa gnälliga kunder som klagar men när sen också de man jobbar med hackar på en då blir det banne mig för mkt alltså. Man gör väl så gott man kan, right? Det är inte så att man låtsas att man inte hittar ett visst kött bara för att jävlas. Allra helst inte när man vet att det är skitlång kö vid kassorna:S Suck!!! Och imorgon väntar en ny arbetsdag, orka. Tur jag ska iväg till Gbg sen imorrnkväll iaf. Jag ska slappa som faan på tåget iaf den saken är säker:D Gud, vad underbart det ska bli. Är så mysigt att åka tåg också, me like:) Ska överhuvudtaget bli så OTROLIGT skönt att få komma bort några dagar och bara slappa. Gud vad jag längtar alltså - underbart!

Enda fördelen med att ha ett sånt här skitjobb är att man lär klara vilket jävla jobb som helst sen.
Sen blir man ju ganska härdad också så vilket jobb man än får i framtiden kommer man ju typ tycka är bra jämfört med detta überstressiga jobb. För det är verkligen ett helt sjukt stressigt jobb. Svårt för er som inte jobbat att förstå men ni som jobbar/jobbat förstår säkerligen vad jag menar, konstigt vore det annars. Man ligger verkligen och jobbar i 180 hela tiden!

Fick föresten jobba över en timme på jobbet också pga att det var så mkt folk, drygt men det var bara att bita ihop.
Får ju pengar för eländet iaf vilket är bra åtminstone. Sen jag kom hem ikväll har jag så gott som packat klart allt jag ska ha med till Gbg och sedan har jag skrivit med några kompisar på msn. Kommer åka direkt från jobbet till Sundsvall imorrn vilket innebär att jag måste ha Gbg-packningen med mig till jobbet. Nej, nu är det dags för mig att sova så jag orkar upp till jobbet imorrn. Börjar 11 och slutar 19 precis som idag för övrigt. Vet inte om jag kommer hinna blogga nå mer här innan jag far till Gbg men antagligen inte. Hur som helst så önskar jag er en trevlig tid tills dess att jag hör av mig håär igen. Finns en risk att det kan dröja ända tills på måndag nästa vecka då jag är hemma fr Gbg igen. Tänkte bara skriva det så ni vet anledningen till varför jag (förmodligen) inte skriver mer här på ett tag:P

Hoppas ni haft en bättre dag än mig men imorrn kommer en ny dag iaf och då hoppas jag på ljusare tider. Natti!

Jogging, packningslista mm

Jag hann med en hel del ikväll iaf som tur var:) Jag har gjort dessa saker ikväll:
  • Ätit kycklinggryta med ris hos pappa, gott:)
  • Följt med Betty och pappa till sandgropen där Betty skulle övningsköra
  • Joggat skogsrundan på nytt rekord ( 29 min! :) ) och duschat
  • Smakat mammas nygräddade kakor:)
  • Gjort en packningslista på saker jag ska ta med till Gbg
  • Pratat med Emma och Sandra om resan på msn/sms
Jag är väldigt nöjd över att jag hann med dessa saker ikväll även om jag gärna skulle vilja ha hunnit med mer saker,t ex städa rummet. Nåja, jag hinner kanske göra det imorrn om jag kommer upp i vettig tid vilket jag måste eftersom jag ju börjar jobba klockan 11. Resten av denna kväll ska jag ägna mig åt att äta nåt gott och läsa vidare på min bok. Den börjar bli riktigt spännande nu och det gillar jag:) - Sov gott nu alla ni underbara människor som ju förgyller vår värld på ett lr annat sätt! :)

Mkt jag vill hinna med

Vaknade hyfsat tidigt idag pga två telefonsamtal men vad gjorde jag? Gick jag upp? Haha, svar nej:/ Istället somnade jag om och drog mig jättelänge. Förstår inte hur jag kan vara så himla trött:S Visserligen var jag uppe till halv 4 igårkväll vilket säkerligen gjorde sitt till men iaf. Även när jag lägger mig tidigt är jag skitmorgontrött:S Måste fan ändra mina sovvanor snart alltså. Nåja, hittils idag har jag grejat med mobilen (bytt sms-signal och ringsignal) och sedan har jag forsatt måla Maskinhallen:) Det gick riktigt bra trots att färgen var jävligt grötig. Som tur var blev den bättre när jag spädde ut den med vatten iaf alltid nåt. För en stund sedan blev jag löess på att måla så nu sitter jag här opch skriver och ska strax gå upp till pappa där jag blivit bjuden på mat, ris och kyckling:) Det blir säkert gott.

Har en massa saker att göra ikväll känns det som.
Måste definitvit börja planera vad jag ska ha med mig till Gbg, dvs gföra en packningslista och helst börja packa lite också. Hmm, fast det förstnämnda är viktigast (att få packningslistan färdig). Sedan måste jag också ge mig ut på en joggingtur. Har inte tränat på hur länge som helst men det är svårt att hinna med när man jobbat så mkt som jag gjort på senaste tiden. Ikväll ska det bli ändring på det iaf. Vidare vill jag också hinna läsa vidare på min bok plus städa upp lite smått på rummet åtminstone. VI får se hur mkt jag hinner men jag lär säkert inte hinna göra så mkt som jag vill just nu. Aja, den som lever får se.

Dags för mig att jag drar mig upp till pappa nu, middagen väntar:) Hoppas ni får en jättehärlig kväll!

fjärde jobbdagen i rad

Kom hem från jobbet för nån timme sen och just nu sitter jag vid Jimmis dator och skriver. Jag ska dock snart fara hem till mamma och äta/läsa/sova. Det har gått bra att jobba idag. Var väldigt lite folk för ovanlighetens skull och det var väldigt skönt. Såna här lugna pass hinner man faktiskt med att tänka rätt också och inte bara "kast-stress-dela-ut-mat" till kunderna, vilket känns skönt:)

Imorrn är jag helt ledig och det ska faktiskt bli väldigt skönt eftersom jag jobbat fyra dagar i rad med passet ikväll. Imorrn ska jag verkligen försöka ta mig upp i någorlunda tid, helst innan 12, och sedan fortsätta måla maskinhallen. Fast regnar det så går det förstås inte, då får jag försöka hitta på nåt annat. Städa rummet exempelvis, det behöver  städas lite smått. Vi får se hur vädret blir. Men en sak som jag absolut måste göra imorrn iaf är att börja göra en packningslista på de saker jag ska ha med till Gbg. Jag drar ju dit med mina kompisar samt min pojkvän på torsdagkväll och det ska bli jävligt skoj:) Vi ska åka med ett nattåg från Sundsvall. Sedan blir jag där nere hela helgen och kommer inte hem föränn måndagmorgon, nice:) Jag hoppas verkligen det blir en lyckad resa för jag har sett fram emot denna resa väldigt länge:) Hoppas, hoppas, hoppas:)

Nu ska jag nog snart ta och köra Jimmis BMW hem till min mor för att väl hemma ta nåt att äta. Jimmi har nämligen inte lika stort utbud av mat som jag har hemma hos mamma:P Får se om jag orkar blogga nåt senare ikväll men om inte så: - God natt på er!

Jobbweekend

Oj, det var längesen jag bloggade nu. Tiden går bra fort ibland. Nåja, de senaste dagarna har jag mest ägnat åt att jobba. Har jobbat fredag, lördagnatt och nu också idag: söndagkväll. Det har gått bra även om det som vanligt är rätt stressigt. Känns iaf som att det går lättare för mig nu när jag vet lite mer om var alla saker är osv. Ska jobba även imorrn 16-22 så det är rätt tuffa tider för min del men vad gör man inte för pengar?

Igår på förmiddagen innan jag började jobba mitt nattpass umgicks jag med min älskling.
Vi for till fotbollsplan och smålirade litegrann med en fotboll, väldigt kul fakitskt. Ibland är det alldeles lämpligt och lattja på sådär lagomt slappt:) Jimmi var duktig också, måste säga att han var väldigt duktig med tanke på att han typ inte spelat nånting. - Bra jobbat sweetheart! :) Efter att vi lattjat klart duschade vi och sedan for vi upp till min pappa där han och Marianne bjöd på tacos, gott:) Det tackar vi för.

Igår när jag kom hem runt halv 5 på natten efter mitt nattpass började jag äta upp Jimmis glass och spela Spyro på Jimmis X-box.
Glassen var verkligen supergod alltså:), det var Triumfs krokanglass och den kan jag starkt rekomendera:)  Det gick väldigt bra att spela faktiskt och jag fastnade rätt bra i det för jag kom mig inte för att lägga mig föränn klockan var typ 7 på morgonen. Kanske inte det smartaste med tanke på att jag skulle jobba kl 15 nästa dag (dvs idag) men det orkade jag inte tänka på då:P Nåväl, tur då att man har en snäll och tålmodig pojkvän som väcker en så man kommer i tid till jobbet. - Tack för det!:) Jag kom faktiskt i tid idag trots att jag fick stressa:) Bra va!?;P

Nu ska jag ta och käka lite. Jag är hemma hos min mamma igen nu och hon hade tydligen gjort några kanelbullar som man får smaka så jag ska nog passa på att ta en medan det finns:) Vidare ska jag ägna kvällen åt Internet och framför allt att spela Spyro:) Fick låna hem Jimmis X-box nämligen så därför kan jag spela Spyro här inne på mitt rum - perfect!:)

Natti på er mina trogna bloggläsare:)

Lars Eriksson - Rejected love

Måste bara lägga upp detta klipp från dagens avsnitt av Idol. Det är Lars Eriksson som sjunger en låt som han skrivit alldeles själv och jag är helt såld. Snacka om att kunna sjunga med känsla och dessutom kunna skriva egna fina låtar:) - Fantastiskt!


Förlåt älskling

Nu har jag läst lite i min Stieg-Larsson-bok samtidigt som jag sett finalen av American idol. Finalen var riktigt bra fakiskt:) Har inte följt American Idol nånting nästan men det var roligt att se finalen och den jag ville skulle vinna vann så det var extra roligt:D Måste säga att det är jävligt snyggt med skägg på killar, hehe;) Riktigt manligt är det och det gillar jag:) Min älskling har ju skägg vilket jag gillar starkt även om det småsticks ibland<3

Ska bli grymt roligt nästa vecka iaf då jag, Micke, Emma, Weppan, Sandra och Jimmi far ner till Göteborg och mitt älskade Liseberg:) Det längtar jag verkligen efter just nu. Men först och främst är det hårt arbete som gäller. Jobbar hela denna helg och måndag också innan jag är ledig på tisdag. Men sen jobbar jag onsdag och torsdag igen så det är hårda bud. Man får försöka slita på om jag säger så:P

Måste också passa på att be om ursäkt till min älskling idag.
Hoppas du läser detta Jimmi: - Du fick ta emot onödigt med skit idag bara för att jag var på allmänt dåligt humör vilket ju inte du rådde för egentligen, förlåt!<3 Hoppas du inte blev alltför ledsen för det var inte meningen;(

Nu ska jag nog lägga mig och sova strax så jag orkar upp i tid imorrn. Ska nog ställa väckarna på halv 10 så jag säkert kommer upp i tid. Jag börjar inte jobba föränn kl 12 men hellre vara uppe för tidigt än för sent, så det så! Jag börjar alltså kl 12 imorrn och jobbar ändå till kl 9 på kvällen vilket nog kommer bli lite drygt men vad göra man inte för pengar?

Dags för mig att läsa lite till i min bok nu innan jag ställer mina väckare och somnar - Godnatt!

Misslyckad jogging

Nu har jag varit ute och joggat och sedan också duschat. För tillfället sitter jag och ser på Idol men just nu är det reklam så därför passar jag på att blogga lite innan det börjar igen. Joggningen gick inge vidare eftersom jag fick sånt jäkla mjälthugg:S Jag kände först av det så pass mkt att jag var tvungen att gå en stund men n'r jag sedan började småspringa hade det fof inte gått över så jag blev tvungen att gå igen:/ Totalt sett gick jag bra många hundra meter innan jag kunde jogga hyfsat igen. Hade lite ont fof då också men det gick att härda ut med iaf. Totalt sett vart det alltså ingen vidare joggingrunda även om jag sprang sista biten hem. Nåja, det blir väl så när man äter för tätt inpå kanske vad vet jag? Skönt att känna att man rört på sig nånting idag iaf även om det inte blev så mkt som jag hoppades på.

Nej, nu börjar nog Idol igen och jag ska också försöka ta mig nåt att äta. Ha en fin kväll!

Fortsatt målande

Nu har jag varit ute och fortsatt måla lite på "Maskinhallen". Tror det vart rätt snyggt även om det var svårt att komma åt överallt, helst längst uppe på väggen eftersom en annan inte är två meter. Nåja, som tur är finns det en pensel med långt skaft iaf vilket gör att man med den kan nå rätt bra iaf:) Ska fortsätta måla imorrn om jag orkar men det är inte säkert eftersom jag ska jobba nio timmar imorrn med start kl 12. Jag tror nog inte jag lär hinna/orka måla imorrn. Det är isf om jagh målar innan jag far in till stan och jobbet men då måste jag väl gå upp 9-10 och med tanke på hur jävla länge jag sov idag så kan man inte utgå fr att jag kommer kliva upp så tidigt:P

En jäkligt tråkig sak som jag har upptäckt idag är att jag alltid jobbar när jag har fotbolls- och/lr hockey-träning, åtminstone är det så nu i september. Det känns väldigt trist faktiskt för det kommer innebära att jag får ägna mig åt att träna själv hela tiden. Det kan iofs också vara skönt men jag hade ändå sätt fram emot att få börja träna hockey på is nu inom en snar framtid men det får tyvärr alltså vänta på sig ett tag. Fick ett tips av min pojkvän att jag kan skriva en lapp till min chef med önskemål om att få vara ledig de tider på veckan jag har hockeyträning så jag ska nog ta och göra det. Problemet är bara att jag inte vet vilka tider och dagar vi har träningar nästa månad för det finns inte upplagt på hemsidan ännu:S Hoppas de lägger in det snart så man kan planera.

Nu ska jag iaf gå ner och hjälpa mamma packa upp matvarorna för hon kom precis hem nämligen. Sedan ska jag ge mig iväg ut på en välbehövlig joggingtur.
Känner att jag har en del aggerssioner som jag måste springa av mig så det kommer nog kännas skönt sen. Vi har ju äntligen träning nu i Holmen kl 7 men jag tänker inte träna eftersom mina sakvsår från i söndags fof inte läkt helt. Jag funderar t o m på att ta på ett skavsårsplåster på mnin vänstra häl nu innan jag ska jogga. Men vi får väl se hur det bli med den saken eftersom dessa plåster ju är väldigt dyra och jag har varit ganska duktig på att förbruka de på sistone:S Nej, dags att hjälpa till. Hoppas ni haft en bättre dag än vad jag haft såhär långt! Jag hoppas innerligt att kvällen ska bli bättre, det kan ju knappast bli sämre iaf (alltid nåt).

Brinn

Brinn så länge du lever.
Låt ingen få släcka din glöd.
Brinn så vi alla kan se dig.
Vägra vara levande död.



Övertid på jobbet

Denna dag har jag ägnat åt att jobba. Skulle egentligen jobba 11-19 men det slutade med att jag var kvar ända till 21 eftersom det var en som skulle jobba kväll som blivit sjuk. Alltid bra med lite extrapengar och sen kände jag ingen större panik heller då jag är (om inget oförutsett händer) helt ledig imorrn! =) Det gick bra att jobba idag iaf trots att vissa kunder fick vänta rätt länge men det blir lätt så då man har många sysslor att stå i. Kan inte låta bli att bli så glad av kunder som är så positiva och glada. En gubbe fick t ex stå och vänta typ 2-3 minuter på sin man och när jag äntligen fick färdig hela hans beställning sa jag den vanliga kommentaren: "Sådär, förlåt om det tog lite tid". Vet ni vad han sa då? Jo, han sa: "Jaså jaha, men jag tycker det gick fort ja:)". Värsta sjyssta gubben:D Älskar verkligen kunder som är trevliga och inte har så jäkla stora krav på att de ska få maten inom tio sekunder annars är allt åt helvete - Så cred till er alla trevliga och glada kunder! :D

Innan jag for hem fr stan unnade jag mig att köpa godis (marshmallows och lakrits) och dricka från Hemköp. Kände att jag hade förtjänat det. Det tar trots allt på krafterna att stå upp och gå hela tiden i 8 timmar:P Jaja, det är ju bra träning om inte annat så man ska väl inte klaga alltför mkt, hehe;) På vägen hem fr stan stannade jag till hos Jimmi vilket var väldigt trevligt:) Vi småpratade lite ett tag innan jag gav mig iväg hemmåt. Även om det bara var en kort stund kändes det som att det var kvalitetstid:) - Mys <3

Nu ska jag ta och koppla av här hemma, antingen med att fortsätta läsa på "Stieg-Larsson-boken" lr också med att titta på "Gamm-Skilda-världar".
Osäker på vad det blir faktiskt men just nu känns det som att det lutar åt det sistnämnda. Imorrn ska jag sova ut, försöka städa på rummet och sist men inte minst träna:) Jag hoppas det blir en bra dag imorrn och att jag inte sover alltför länge.

God natt på er sötnosar och dröm fina drömmar:)


Träning- och jobbtankar

Nu har jag duschat efter joggingturen. Jag och mamma sprang nämligen runt "Märka" för ett tag sedan och det var välbehövligt. Kändes tungt att springa ikväll både för henne och mig men vi kämpade på iaf och lyckades jogga oss igenom hela rundan utan en enda paus. Det är också en stor styrka tycker jag, just att man kan kämpa på och jogga iaf även om det känns riktigt tungt.
Vidare ikväll har jag tagit och börjat leta upp adresser till de personer som ska få "Tack-kort" för min studentuppvaktning. Det blir en hel del postande men det är väl så det blir med såna här högtidliga tillfällen. Jag har också tagit och postat min bikininederdel till företaget så nu hoppas jag att jag får en större storlek på posten inom några dagar:)

Nu ska jag snart ta och äta litegrann och läsa på den tredje Stieg-Larsson-boken.
Har gått lite trögt med den på sistone men nu är det dags att ta itu med den lite mer känner jag. Som tur var lånade jag om den via Internet iaf vilket innebär att jag får ha den typ 3-4 veckor till utan problem, perfekt. Ola har visserligen också en bok som han sj rår om men den håller han sj på att läsa så då är det lika bra att ha en "egen" som man kan läsa.

Imorrn ska jag jobba 11-19 så det är ett rejält pass men pengar blir det iaf:) Ska förmodligen få ta Mariannes bil in till stan också vilket är perfekt. Måste verkligen fixa så jag kan ha en alldeles egen bil snart lr åtminstone få ha Jimmis Toyota och "bara" betala bensinpengar till den. Fast toyotan måste först besiktas så det lär dröja ett tag till innan jag kan ha den. Fram till dess får jag helt enkelt försöka "låna" till mig bilar och skjuts:P

Hörde föresten att mitt hockeylag har fått träningstider på is nu också och gissa om jag är sugen!?
Haha, har varit sugen hela sommaren ju så det känns verkligen jätteroligt nu när det äntligen är dags. Värsta nu är väl att man har så oregelbundna arbetstider bara att det inte är säkert att man kommer att kunna fara på alla träningar:/ sen har jag ju först och främst fotbollen som jag måste avsluta också men det är bara två veckor kvar på det för sen är seriematcherna slut och då kan man lika gärna köra igång med hockeyn:) Hörde att vi tyvärr inte hade fått klart med nån hockeytränare vilket inte är så bra. Tränaren som vi hade förra året hade tydligen fått nåt nyt tjobb där han måste resa en hel del och därför inte kunda ha hand om oss längre. Hoppas verkligen det löser sig på tränarfronten. - Shit, vad jag längtar efter att få lira hockey! <3

Nej, dags att käka innan min mage blir på dåligt humör. Önskar er en fin kväll! :)

Tur jag svalde min stolthet

Ibland är man för dum/optimistisk för sitt eget bästa och just detta har än en gång drabbat just mig. Fick ju min bikini som jag beställt från Internet för ett par dagar sen och som ni som läst min blogg redan vet så var den snygg men underdelen, dvs bikinitrosorna, var lite för små och därför måste jag försöka byta dem. Igår pratade jag med mamma om just det och mamma tyckte absolut att jag borde ringa till företaget och fråga om det skulle gå bra och om de dessutom hade den andra, större storleken, inne. Jag tyckte då att mamma gjorde saker och ting alldeles för komplicerat och tyckte det skulle räcka med att man skickade ett mejl lr bara sände tillbaka paketet och begärde en större storlek. Jag blev irriterad på mamma och tyckte hon la sig i för mkt och (som jag skrev) gjorde saker och ting mer komplicerat bara men tji fick jag för det. Jag svalde min stolthet och ringde iaf till företaget för en stund sedan och fick reda på att det var okej att byta en storlek om varan var ouppbruten. Jag pasade också på att fråga om strlk-en fanns inne och kan ni tänka er!? Det fann 1 storlek kvar av den jag ville ha, bara 1! Hon jag pratade med sa att hon skulle reservera den till mig:) Snacka om tur att jag ringde alltså. Vilken himla tur att jag lyssnade på mamma och ringde dit ändå:) Det är tur att man har envisa och tjatiga föräldrar ibland:D
- Tack mamma! <3

Jobb, match & inventering

Oj, var ett tag sen sist men men jag lever än iaf. De senaste timmarna sen jag skrev här sist har jag spenderat med att jobba, spela match, laga mat ( färsröra kalas, asgott:) ), se nå reprisavsnitt av Idol 2007 på TV400 och varit med Jimmi. Jag har med andra ord haft det bra:)

I lördags jobbade jag natt och det var inte alls så hemskt som jag trott. Visserligen var det väldigt mkt folk och många var också rätt packade som väntat, hehe:P och därmed var det cokså väldigt livat. Det var dock inte alls nå svåra beställningar att hålla reda på. Kort och gott ville alla bara ha så stora hamburgemål som möjligt, haha;D Just det gillade jag skarpt för då går det väldigt snabbt att "beta av" kund för kund utan problem. Det blev inte sämre av att jag fick lite dricks av en bekant också, hehe:) - Tack för det:) Det var dock en kund som var rätt besvärlig och började tjafsa med mig så då vart jag rätt less men som tur var så kom Maria (chefen) och ordnade upp det. ) Nej, jag tror faktiskt inte jag kommer ha nå större problem med att jobba natt framöver. Nattmänniska som jag är blev jag inte så trött heller utan det funkade fint. Inte blir det sämre av att jobba natt heller när man vet att man får mer betalt också, wehey;)

Idag jobbade jag ett kortare pass på 4 timmar och det gick fint. Var faktiskt ovanligt lite folk idag men det var bara skönt då man slapp stressa ihjäl sig och överarbeta hjärnan som man typ behövt göra förut. Kände mig inte så trött när jag kom heller:) När jag kom hem till mamma fr stan fick jag höra att vårt fotbollslag tydligen skulle inventera på Ica Supermarket i Bjästa så det var bara att bege sig iväg igen. 2 och en halv timme tog det och man blev ganska less ska jag tala om, men bra att laget får pengar iaf det behövs ju alltid.

Angående jobbet kan jag avslöja att jag fått ett schema nu där det står när jag ska jobba och jag har fått oväntat många pass. Har 4-5 pass i veckan vilket inte är illa för att nyss ha börjat där och "bara" vara extraanställd. Detta plus att det finns några få pass där det fattas folk och som man därmed kan skriva upp sig på om man vill jobba lite extra. Inte illa med andra ord, verkligen inte illa. Har dock väldigt många "dåliga" pass, dvs em-kvällspass då man slutar typ 8-9 på kvällen och börjar 11-12 men det blir väl mkt sånt i början antar jag och det är ju ändå inte helt åt skogen då jag är VÄLDIGT morgontrött. Vidare kommer jag också jobba varannan helg vilket också är lite sådär kan man tycka men det ger ju bra med pengar iaf:) det värsta är väl att jag inte kommer att kunna vara med Jimmi så mkt då som jag brukar men det är väl sånt man får ta.

Imorgon är jag iaf ledig från jobbet och då ska jag nog ta och måla lite:)
Ska fortsätta måla på "Maskinhallen" tänkte jag. Ska försöka att gå upp vid 10-11 också så man inte vänder på dygnet så mkt eftersom jag ska upp och jobba på onsdag igen. Jag lär väl inte börja alltför tidigt då men ändå, bättre att vara uppe i god tid än att stressa. Får se om jag tar mig en joggingrunda imorrn också, beror på hur jag känner med skavsåren och så.

Just ja, matchen igår med 3:an-laget gick finfint:) Vi vann med 3-0 mot Själevad och därmed är vi klara för spel i div 3 även nästa år vilket verkligen inte är illa med tanke på att vi låg på nedflyttningsplats vid sommaruppehållet. - Hurra för oss! Sj gick det ovanligt bra att spela och roligt var det också (roligaste matchen på länge). Vet inte vad det beror på men det kanske kan bero på att jag inte tränat/spelat på länge. Vi hade ju inga träningar alls under hela förra veckan p g a 5:an-match och regn. Det otrevliga igår var bara att jag fick skavsår på båda hälarna vilket gjorde väldigt ont men de håller på att läka nu iaf som tur är:)

Nej, dags att slita mig från denna blogg och göra lite nytta, packa upp grejer fr Jimmi bl a. Ha en fortsatt härlig kväll allesammans:) ( det ska jag försöka ha iaf;) )

RSS 2.0