Frisk igen? :)

Är väldigt trött för tillfället, dock var jag ännu tröttare i bussen för en och en halvtimme sen, men iaf:P Skoldagen har väl gått rätt så bra ändå, trots min trötthet.

Fick mkt uträttat på vårt projektarbete idag iaf. Vilket verkligen kunde behövas! Känns som att vi har väldigt mkt att göra nämligen. Vi måste leta sponsorer (göra en projektbeskrivning), fixa ihop ett fungerande schema, ringa folk som kan hålla i föreläsningar, boka salar etc. Dessutom måste vi läsa på och lära oss en del om stress och taktil massage med + samarbetsövningar, eftersom vi ska försöka hålla i dessa saker själva. För er som inte vet det ska jag och 4 tjejer till i min klass göra en hälsovecka för åk 1 (alla årskurs-ett-klasser!) på Nolaskolan. Det är mkt jobb kan jag lova! Men vi ska nog kunna klara av det ändå, hoppas det iaf:P

Ikväll är det träning som gäller, skönt:) Ska bli så härligt att få "koppla" bort allt annat och bara koncentrera sig på att träna för ett tag, underbart! Jag är lite glad just nu med eftersom jag känner mig mkt friskare nu än i morse. I morse kände jag mig nämligen väldigt förkyld och så men det har lyckligtvis nog försvunnit nu:) Jag hoppas verkligen att jag slipper bli förkyld lr få feber igen, lr nåt ännu värre - bli magsjuk! Både min pappa och min lillasyster har varit det sistnämnda nyligen. Jag vill verkligen inte få nån jävla magsjuka! Är så jobbigt och äckligt, uscha! Nej, tacka vet jag att få vara helt frisk, det är en helt underbar känsla! Man inser det speciellt när man varit sjuk mkt och länge lr mkt till och från under en period.

Klassfesten blir tydligen av imorrn med:D Nice, nice:) Var en i klassen som fixat så att vi kunde få vara i hennes brorsas lägenhet, sjysst! Verkar inte vara så jättelångt in till Plattan därifrån heller så det är ju skönt. Dock är det inte "promenadavstånd" men det ska inte ta alltför lång tid att köra därifrån och till Plattan med bil. Det blir säkert jättekul, bara man hittar dit så:P haha! Men man får väl ta sig en titt på "hitta.se" innan så ska det nog lösa sig det med.

Ha en bra kväll! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0