Fin söndag

Idag har det varit en rätt bra dag:)

I morse var jag tvungen att gå upp tidigt pga att jag hade match. Det var jobbigt men det gick. Hehe, dock kom jag ca 5 minuter sent till vår samling men det spelade inte så stor roll. Haha, det berodde dock inte på att jag gått upp så himla sent (tro det lr ej) utan på att jag åt frukost så himla sakta:P Jag åt upp en macka på hela tio minuter. Vadå långsamt!? Drack te till frukost med eftersom jag kände av lite förkylning/krassel i halsen. Lyckades tyvärr bränna mig på te't med, tungan frätes sönder (haha, ok det var lite mkt överdrivet men ändå -Ont gjorde det iaf). Har lite småont i tungan fortfarande men det har nog gått över till imorrn, hoppas jag iaf. Aja, matchen gick bra iaf:) Vi vann mot Björklöven med 2-0. Det stod 0-0 efter första perioden. I andra drog vi ifrån:) Vi spelar bara två perioder (för er som inte vet det). Tråkigt tycker jag, men inte så mkt att göra åt. Aja, jävligt skönt med en vinst iaf:) då är man glad resten av dagen med.

Har orkat plugga idag med (otroligt nog! :P).
Är ju inte varje gång man orkar plugga på helger precis men det gick idag för mig faktiskt. Känns som att det är välbehövligt iaf. Har ett jättestort prov i "internationella relationer" på torsdag så jag känner att jag verkligen har en hel del att läsa på.

Nej, måste sova nu. Imorrn är det ju tyvärr dags för ännu en jobbig skolvecka. Kul att det är advent snart iaf:) Det är väldigt mysigt. Ser verkligen fram emot det. Sweet dreams!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0