Visa hänsyn, tack!

Imorse ringde Maria från Max och frågade om jag kunde ryka in och jobba extra. Trots att jag var jävligt trött tackade jag ja och for in med Mariannes bil. Inte blev det bättre heller av att jag varit uppe till 3 natten innan eftersom jag såg på Skilda världar. Nåväl, jag behöver ju pengar så det var bara till att pallra sig in och jobba. Jag skulle jobba kl 11-20 men det hela slutade med att jag var kvar till 21, det blev så eftersom det var så mkt folk. Herregud, jag som tyckt det varit mkt folk de tidigare två dagarna jag jobbat men det var ändå ingenting jämfört med idag. Helt sanslöst alltså! Snacka om att ha ett stressigt och effektivt jobb. Man måste tänka två steg före hela tiden i princip annars funkar det inte:S Har varit mkt folk hela dagen och därför är jag väldigt trött just nu i både huvud och ben. Behöver verkligen sova ut imorrn känner jag annars kommer jag aldrig att orka jobba hela lördagnatten. Ojojj, jag som ska spela match på söndag kl 2 också. Hur tusan ska det gå om jag kommer hem sent på lördagnatt? Har hört att man kan behöva vara kvar och städa tills typ 5-6 trots att de egentligen stänger där redan kl 3. Det är lite sjukt men det blir väl en hel del att städa när det mest är fylleskallar på besök:P man kan ju föreställa sig:/

Måste få klaga lite också på alla jäktade och sura kunder som inte verkar kunna visa den minsta hänsyn till oss som jobbar. Ja menar, ser det ut som att nån av oss som jobbar latar oss kanske? Svar: - Nej! Vi skyndar oss allt vad vi kan och mer därtill, allt för kundernas bästa men ändå får man höra klagomål  - Herregud, vi är väl inga robotar! Vi som jobbar är människor vi också, så tänk på att vara trevlig och visa hänsyn även om din beställning skulle bli lite försenad. Vi gör det faktiskt inte med flit en sån gång, tvärtom! Cred dock till alla ni kunder som är trevliga och visar hänsyn:) det finns ju faktiskt såna också. Som tur är är de flesta kunder trevliga iaf och hjälpsamma så det är alltid nåt ivf.

Nej, nu måste jag banne mig ta och kolla vidare det jag ska här på datorn och sedan lägga mig och sova. Shit, vad påfrestande ett jobb kan vara alltså. Natti!

Ännu några tävlingar

Jag vill än en gång tipsa er om lite roliga tävlingar här i bloggvärlden:) Tycker ni ska passa på att vara med i samtliga för det är inte alls svårt att delta. Fort går det också, så håll till godo:)

Här kan du vinna choklad

Här kan du vinna ett halsband (och här kan du köpa halsbandet själv ifall du inte skulle vinna:)

Här kan du vinna doftljus

Lycka till!

Har gått lite bättre iaf

Idag hade jag min andra "testarbetsdag" och den gick bättre än igår. Jag har fortfarande på problem med att hitta vissa saker på "kassadatamenyn" men det går bättre och bättre iaf så jag hoppas jag kan bli riktigt duktig tillslut. Känns dock pinsamt med alla "amatörfel" man gör nu i början (saker som att man glömmer att det är plusmeny på vissa mål osv) men jag hoppas att personalen, och kunderna med för den delen, har överseende. Tydligen kan jag inte ha skött mig alltför illa iaf eftersom jag blev tillfrågad om jag ville jobba ett nattpass nu på lördag 18-4. Jag tackade givetvis "ja", jag behöver alla pengar jag kan få och dessutom känns det som att chefen kanske får ett förtroende för en om man är positiv och tackar ja till de flesta pass nu i början innan man "kommit in på riktigt". Jag tror det är smart faktiskt.

Efter jobbet åkte jag på polisstationen för att se om mitt pass kommit och det hade det:) Det var riktigt fint, blev inte alltför dålig på kortet heller vilket var roligt att se. Nu är det bara att börja packa resväskan för Kreta-resan:) Hehe, fast först och främst (om 2 veckor d v s) så ska jag ju till Gbg så då blir det till att packa inför det först. Åh, jag längtar:D

Resten av em och kvällen har jag umgåts med min familj. Först var jag uppe hos pappa och Marianne en stund och umgicks me dem. Jag blev bjuden på mat (linsoppa) och fika också - Tack för det!:) Såg på tv en del också och läste i lite tidningar, trevligt. Efter det begav jag mig hem till min mor där jag träffade Betty och Mange. Var ett tag sen jag träffade de så det var kul. Snackade lite om allt möjligt och sen fick jag också höra att Betty tydligen bytt klass fr IC till HIL. Jag, Mange, Betty och mamma spelade också lite kort. Det blev fjälls-kortspelet "Gurka". Jag vet inte vem som vann men jag kom då inte sist iaf, jag kom trea haha men inte sist:P

Det känns som att det varit en ganska trevlig dag idag som helhet:)
Är definitvit inte lika trött ikväll som jag var igår heller så det är rätt skönt. Finns dock en risk att jag kan sova ut en bra stund imorrnbitti efter dessa 2 hektiska arbetsdagar. Nej, nu ska jag fortsätta skriva på msn sedan äta och se "Gamm-skilda-världar". Haha, vilket underbart liv man har alltså;) Ja, jag skulle faktiskt allvarligt talat inte vilja byta mitt liv mot någons annans just nu:D, de ni;P
- Dröm söta drömmar, det ska jag försöka göra iaf:)

Bikini & trötthet

Sjukt vad trött man kan bli alltså. Har jobbat en dag bara och ändå är man såhär trött, ojojj. Fast det är klart att det blir en ganska stor omställning från att vara ledig och mest slappa till att jäkta runt i en servering. Lyckades somna runt halv 9 iaf och sov fram till en halvtimme sen. Det var skönt, kanske dumt av mig att kliva upp och borsta tänder och sånt men jag kände att jag ville göra det. Kanske kommer jag inte kunna somna nu ist (som min mamma sa) men den smällen får jag ta isf. Jag vill ändå göra det som känns rätt just för stunden.

Min efterlängtade bikini kom med posten idag föresten, riktigt nice:)
Jag provade den och den passar ganska så bra. Enda problemet var väl möjligen att bikini-trosorna är lite för små men samtidigt är det en sådan modell också så jag vet inte riktigt. Jag har ju brytit upp plomberingen på de också (annars hade jag inte kunnat prova de) så jag är osäker på om det går att skicka tillbaks de och få en annan storlek:S Fast å andra sidan så brukar ju tyg och sånt förstoras lite när de blir blöta med så det är nog ingen större fara, hoppas inte det iaf. Men säkert kan man ju inte veta föränn man provat att bada i dem.

Imorrn ska jobba 9-15 igen coh sedan ska jag fara på polisstationen och höra om mitt pass kanske kommit.
Är ju viktigt att jag får det innan vi far till Kreta, hur ska det annars gå? Iofs är det en massa veckor kvar innan Kreta-resan men iaf, alltid skönt att få det fixat så man slipper strula med det i sista minuten.

Nej, nu ska jag läsa lite på min Stieg Larsson-bok och sedan sova. Var ett tag sen jag tog mig för att läsa den nu konstigt nog eftersom den är väldigt spännande:) Sedan hoppas jag verkligen att jag kan somna igen snart med - Gonatt me er!

Stressig arbetsdag

Idag har jag haft min första "test-arbetsdag" och den har varit allt annat än lättsam. Skit, vad mkt det är att hålla reda på och oj vad fort det ska gå. Det värsta är när det är jättemkt folk som står och väntar, då blir jag skitstressad kan jag avslöja. Inte blir det bättre heller när man inte lärt sig menyerna och vet var alla grejer finns:S Värst var vid lunchtid dvs. runt halv 11-12, då var det jättemkt folk. Förstår inte att det är så himla många människor som äter ute på Max på en vardag sådär mitt på dagen. Men det är väl många som jobbar som inte orkar göra i ordning nån egen matdosa antar jag. Hur som helst så har det iaf gått bättre och bättre under dagen och trots en del missar tycker jag att det ändå det funkat rätt okej. Värsta är väl ändå tempot och stressen som blir men det blir väl lättare sen när man lärt sig menyn och att hitta på "kassadatan". Idag blev det en hel del sega stunder för vissa kunder medans jag i all pinsamhet försökte leta runt på "kassadatan" efter det de just beställt.

En fördel med att man har mkt att göra är dock att tiden går ohyggligt snabbt(!) Visste verkligen inte att klockan var så mkt när jag fick instruktion om att checka ut och ta lunch. Tiden rinner verkligen bara iväg när man har mkt att göra. Det är dock lite jobbigt också i och med att man blir så uppstressad men man vänjer sig väl vid att kunna jobba snabbare hoppas jag. Värst är det med människor som tar stora menyer. Var nån idag som tog typ 5 barnboxar och massa andra olika mål också med diverse olika specialgrejer, det är verkligen svårt att hålla reda på och göra så att det blir rätt. Nej, tacka vet jag de som tar ett vanligt hederligt maxmål, det är lättsamt som fan:) - Mer sånt folk tack!

En sak jag gillar mkt med jobbet är att man får prata med så många olika människor:)
Det är verkligen kul även om man inte hinner växla så många mer ord än nödvändigt.

Just nu är jag väldigt slut i både huvud och fötter så det blir lugn kväll för mig den saken är säker. Imorrn väntar ju "testarbetsdag 2"  och då hoppas jag det flyter på lite bättre än vad det gjorde under denna arbetsdag, framförallt i början. Nu ska jag kila iväg och prata med min mamma som nyss kom hem. Vi hörs!

Nu gäller det!

Nu har jag joggat med Helena och sedan duschat:) Det var riktigt skönt. Var verkligen i en jättebra "joggar-form". Kände hur jag riktigt studsade fram längs vägen trots att jag inte kunde springa den underbara "Skogsrundan" utan bara runt Märka. Var kolsvart ute under hela joggingrundan också men det störde inte mig nå märkvärdigt. Var lagom varmt i luften och sedan började det dugga lite smått också - helt perfekt! Tänk om alla joggingrundor vore så här underbart härliga. Kändes verkligen som att man flög fram av sig själv, underbart:)

Nu ska jag ta nåt att käka och sedan ev se litegrann på gammal nostalgi, hehe:P fast det är inte säkert men äta ska jag iaf definitivt. Måste försöka komma i sängs snart också, måste ju upp senast halv 8 imorrn för att hinna i tid till Max. Måste verkligen vara noga med att passa tiderna nu idag och imorgon så man gör ett gott första intryck. Vill inte ge intrycket att man är nån oansvarig slarver. Gör man det lär man inte få jobba nå mer där så det känns ju bara onödigt dumt. Nej, skärpning är vad som gäller för att ta vara på denna chans. Måste försöka sova mkt ikväll också så jag är skärpt inför morgondagen. Blir säkerligen en hel massa nytt man måste lära sig och komma ihåg med och då funkar det inget vidare om man har en trött och seg hjärna som lider av sömnbrist. Nej, nu gäller det...skärpning var det som sagt.

God natt på er snyggingar!
Jag ska inte sova än men jag lär inte orka blogga nå mer ikväll så natti.

Hett guldtips!

Gör som jag: - Var med och tävla om detta oerhört vackra guldhalsband:D  Du tävlar genom att klicka här.  Lycka till! :)





Början till ett jobb?

Idag har jag vart i stan på två anställningsintervjuer.

Den första var med Max och den gick finfint.
Den gick t o m så pass bra tydligen att jag ska få provjobba där redan imorrn och på torsdag 9-15. Det var verkligen inte dåligt för mig. Jag blev jätteförvånad när tjejen som intervjuade mig vid slutet av intervjun frågade om jag vill testjobba och sedan om jag kunde redan nästa dag, d v s imorrn. Jag blev förvånad men glad. Känns skönt att äntligen ha chansen att få ett jobb och tjäna lite pengar i höst. Sen kanske jag inte kommer att passa för jobbet p g a stress och annat men jag hoppas jag ska klara av det. Om inte annat så får man väl bara testjobba dessa två dagar och sedan sluta om det skulle vara alltför drygt. Men jag har en inställning om att jag ska klara det och det tror jag gör mkt. Det plus att man har en positiv inställning tror jag är det viktigaste. Om inte annat så lär man väl få med sig en del erfarenheter efter dessa två dagar iaf. Visst, det är väl inget "drömjobb" precis men det är ändå ett jobb där man får träffa mkt människor vilket jag tycker är kul. Sen är det säkerligen jävligt stressigt där och kanske lite jobbigt för fötter med eftersom man står hela dagen men ändå. Jag tror jag ändå har en god chans att klara det där med fötterna eftersom jag tränar så pass mkt som jag gör. Jag var föresten tvungen att köpa in ett par svarta inneskor jag skulle kunna ha där också. Som tur var hade de halva priset på rean på Wedins skor så där hittade jag ett par svarta skor för endast 114 kr. Det tycker jag var jättebilligt faktiskt. Fanns en hel del andra skor där också som jag vart lite sugen på att köpa. Får se om jag hinner ta mig en titt där imorrn efter jobbet, är ju bra att passa på att köpa skor när det är så OTROLIGT billigt. Allra helst för mig som inte har så mkt skor:P
Jaja, åter till max-pratet nu. Vi får se vad som händer efter dessa två arbetsdagar men jag ska göra mitt bästa iaf och sedan får vi se hur långt det räcker:)

Den andra anställningsintervjun hade jag på Scandic hotell med ett företag som hette ProAqua. Det är ett försäljningsjobb och ska jag vara helt ärlig så känns det inte sådär jättelockande. Man ska tydligen fara runt till olika företag och presentera coh försöka sälja en viss produkt. Lönen är visserligen bra oavsett om man säljer lr inte men själva arbetssysslan...njaaa, det känns inte riktigt som "jag". Jag hoppas faktiskt inte att jag får jobbet med tanke på detta, det är lättsammare det än att man måste tacka nej. Sen nämnde jag förstås aldrig på anställningsintervjun heller att jag inte var så jätteintresserad. Men jag tror inte det är så stor risk att jag får jobbet med tanke på att de enbart idag intervjuat hela 25 personer(!). Jaja, det var intressant att se vad det var för nåt iaf men pengar kommer aldrig komma i första hand för mig. Det viktigaste är ändå att man har ett jobb som verkligen trivs med.

När jag kom hem från stan har jag fortsatt måla "Maskinhallen" med Helena. Vi målade vitt på knutarna och runt fönstrena. Det blev riktigt fint faktiskt:) en väldigt stor skillnad jämfört med hur det var förut. Kanske fortsätter målningen imorrn efter att jag kommit hem från stan om det inte regnar lr nåt. Sen beror det förstås på hur trött jag är med:P

Funderar på att kanske bege mig ut på en joggingrunda ikväll. Hade ju ingen fotbollsträning igår eftersom 5:an-laget hade match, vilken de för övrigt förlorade. Skulle kännas skönt med joggingrunda och sedan en fortsatt avkopplande "slapp-kväll". Ta vara på kvällen nu för den kommer aldrig åter! :)

Tänkvärt

- Saker och ting är inte alltid som de ser ut att vara.



Avskedsfika

Idag var jag hos Ylva på avskedsfika. Det var trevligt men förstås lite sorgligt också med tanke på att man med säkerhet inte kommer att ses föränn till jul igen. Nåja, gott fika var det iaf och vi pratade om lite smått och gott som vanligt - nice:) Jag hoppas verkligen at Ylva kommer få det bra i England men hon är så stark i sig själv att det säkert kommer gå helfint. Det var kul att träffa Jenny, Elisabeth och Sverker som hastigast också, det var ju ett tag sen sist.

Fick två väldigt förvånande samtal idag.
Det var från två ställen där jag sökt jobb. Hör och häpna men jag är kallad till två arbetsintervjuer imorgon(!) Det är sannerligen bra men nervöst som tusan. Vet inte hur jag ska bete mig på såna där intervjuer men det viktigaste är väl att man är sig själv antar jag. Ååh, jag skulle så gärna vilja ha ett jobb även om det skulle vara ett s k skitjobb. Får man ett skitjobb så har man iaf nån form av inkomst. Som det är nu så har jag ju inte ett skit:/ Jag hoppas verkligen att jag åtminstone får nåt av jobben imorrn, det skulle jag sannerligen behöva alltså. Men, men med min otur så kommer det väl gå åt skogen...lr neeej, nu måste jag försöka tänka lite positivt lr åtminstone göra mitt yttersta för att charma arbetgivarna så jag får jobben i fråga;) Jag har egentligen allt att vinna, det kan ju inte bli värre än vad det är just nu iaf. Hehe, man får ju se det så - Hoppas, hoppas, hoppas....!

Nu ska jag snart bege mig på en promenad med Helena och mamma. Imorrn blir det tidig uppstigning till skillnad mot vad det blev idag eftersom jag ska på stan imorrn för arbetsintervjuer bl a. Funderar på att gå och kolla efter ett par sommarsandaler lr liknande med som jag kan ha med mig när jag far till Kreta. Förhoppningsvis finns det väl såna typer utav skor på rea just nu. Jag hoppas det iaf. Får väl se om det blir några övriga tunna sommarkläder med men det känns inte lika viktigt. Vill ju faktiskt hålla i lite pengar också med tanke på min nuvarande arbetslöshet.

Nej, ska se om vi ska dra ut nu. Ha en fortsatt underbar kväll!

Ibland bara undrar jag

Hur länge ska man orka?
Jag är rädd att jag inte har tillräckligt med tålamod för detta...
- förlåt. Jag tycker jag har väntat länge nog redan.
Jag tror helt enkelt inte att jag har styrkan mentalt;( Jag kan inte vara mer än jag...

Förlust & lite framtidstankar

Finns det någon mer morgontrött person än jag i denna värld? Svar: I don't think so:P Förstår inte hur man kan vara så vasinnigt trött på morgon alltså. Iofs hade jag bara sovit 6 timmar natten till lördag men ändå. Hur som helst så tog jag mig upp till slut iaf och sedan har jag spelat fotbollsmatch. Det gick inge vidare, vi förlorade nämligen med 5-2. Jag fick dock inte skavsår på mitt vanliga ställe utan ist fick jag ett litet skavsår på den andra, d v s den vänstra foten - typiskt.

Ikväll vet jag inte vad det blir men det blir nog ganska lugnt känns det som. I morgon ska jag fara in till stan för att säga hejdå till Ylva bl a. Till veckan far ju Ylva iväg som "aupair" till England så då måste man ju ta farväl. Jag lär nog behöva åka jävligt tidigt in till stan eftersom jag verkligen inte har nån lust att betala 40 spänn för bussen in. Det tycker jag är alldeles för mkt pengar nämligen. Nej, då åker jag hellre in runt 7 med Jimmi lr med mamma. Tidigt visserligen men vad ska man göra när man inte har nån egen bil lr annan möjlighet?

Känns som att alla har ett jobb i höst utom jag:/ och inte lär man väl få nåt i första taget heller.
Förstår inte vad det sitter i alltså:S men det är väl förmodligen det att man saknar kontakter vilket ju tyvärr är jätteviktigt. I värsta fall blir det väl till att harva på billigt här hemma och gå arbetsförmedlingens otroligt "roliga och givande" träffar, lr inte (det är vad jag har hört iaf). Jaja, hellre det än att gå på gymnasiet igen iaf. Har faktiskt funderat lite smått på vad jag skulle läsa vidare till också och kommit fram till det att det nog lär bli nåt inom psykologi och/lr hälsa på nåt sätt. Det känns ändå som att det är ett väldigt stort intresse hos mig. Vet inte exakt vad jag ska bli men det är ju relativt bra att man har ett spår iaf. Jaja, man kanske ändrar sig men just nu känns det som att det vore nåt iaf.

Nu ska jag fortsätta slappa här och packa upp mina matchgrejer.
Sedan ska jag nog ta nåt att äta med, man blir hungrig av att spela match:P Micke, Stefan och Helena ska tydligen iväg ut och gå upp på nåt berg nu men det orkar jag nog inte följa med på, allra helst inte med tanke på mitt skavsår. Får väl se om jag kanske träffar Jimmi senare ikväll på ett lr annat sätt. Ta vara på kvällen gott folk:)

Surströmmingsdags

Jag lyckades hålla mig vaken och se Jörgen Persson i natt men tyvärr förlorade han mot kinesen:( Det var en välspelad match men tyvärr var kinesen alldeles för bra alltså. Jag såg Jörgens bronsmatch vid halv 2 också men dessvärre hade han inte så mkt krafter kvar såg det ut som. Han förlorade ganska komfortabelt mot ännu en kines och blev helt utan medalj i detta OS trots sin enorma prestation. Blev väldigt ledsen över det men det är väl bara att ta nya tag. Dess värre lär det dröja nu innan vi får en ny pingisstjärna i ett OS som på allvar kan utmana de allra bästa.

Vidare idag har jag varit ute och plockat hallon. Jag var ute en sväng med mamma, Helena och Stefan men vi hittade tyvärr inte så mkt. Annars idag har jag hjälpt mamma med att städa lite och sedan har jag spelat lite kort med Jimmi och Betty. Snart är det middagsdags och då är det surströmming och fläskkotletter som gäller. Jag är väl inte överförtjust i surströmming direkt men det går an att äta lite på en macka ibland faktiskt:) Har man lite annat smått och gott på också så som tomat exempelvis så blir det faktiskt helt okej. Nåja, jag lär nog äta en hel del fläskkotletter också för det tycker jag riktigt mkt om:) Gillar det mer än surströmming trots allt. Oj, nu var maten tydligen färdig så jag ska gå och käka. Ha en trevlig kväll!

Kullamannen är kult!

Har precis sett klart den gamla svart-vita serien "Kullamannen":) Haha, snacka om kult på hög nivå alltså! Den är ju bara för underbar att se:) Såg mkt på den när jag var yngre och minnena när jag ser den nu och känslan finns fortfarande kvar fast man ser ju givetvis på den med lite andra ögon nu när man blivit äldre:P

Här nedan har ni introt till "Kullamannen" som är en klass för sig det med, iaf om ni frågar mig;D Det är dock en liten kort tysk text med i början på detta intro vilken inte är med på min dvd-film men det är väl för att det är nån tysk version antar jag. Nåväl, håll till godo:)



Vi fann "Luddes stuga"!

Nu har jag precis kommit hem efter en jättehärlig vandring i skogen upp till "Luddes stuga". Vi höll inte på att hitta stugan först men tillslut lyckades Stefan se den och det visade sig att vi tagit den svåraste och brataste vägen dit upp. Egentligen skulle man som gå runt hela toppen men vi hade gått rakt över branten som iofs var kortare men väldigt svårvandrad. På vissa ställen var det rena rama bergsklättringen i princip. Det var skönt att gå inne i själva skogen dock, tycker man blir så avslappnad där på nåt vis. Det är verkligen rogivande på nåt sätt, svårt att förklara men nåt speciellt är det allt. När vi äntligen lyckats ta oss till stugan tog vi och fikade tunnbrödmacka:) Alla drack kaffe utom jag såklart eftersom jag verkligen inte gillar det. Nej, jag hade med mig vatten ist i en liten flaska och det gick lika bra:) VI pratade och stannade ett tag däruppe vid stugan där vi satt utanför i ett vindskydd. Det var en väldigt fin liten stuga och framför stugan fanns det ett vindskydd med en grillring utanför och där4inne satt alltså vi. Jättemysigt måste jag säga. Det fanns även ett litet utedass. Vi satt där ett tag och fikade och kollade på den underbara utsikten. Efter ett tag började vi vandra hemåt igen och då lyckades vi hitta den rätta stigen som tur var. Hade man gått över berget (samma väg som vi kommit) hade man väl slagit ihjäl sig lr nåt:P. Älskar verkligen såna här typer utav utflykter<3 Tycker synd om de människor som inte kan se och njuta av allt det fina och fantastiska i vår natur.

Här nedan är lite kort som jag tog däruppe.









Nu blir det till att äta hallontårta eftersom mamma och Ola kommit hem från deras bio-kväll:) Ola fyller år idag som sagt och därför den goda tårtan:) Jimmi håller på att hjälpa nån släkting med att flytta så han har jag inte hunnit vara med ikväll. Jag hoppas dock vi kan ses snart för jag saknar han. Nej, nu blire tårta:D

Pingis-nattvaka?

Funderar starkt på att försöka vara vaken i natt ända till kl 4 då Jörgen Persson ska spela semi. Förra helgen då jag skulle upp kl 3 och jag sov hos Jimmi gick det inte alls nå bra nämligen. Då gick vi och la oss runt 12 och ställde hans väldigt högljudda alarm på datorn plus mobilalarm. Tror ni nån av oss vaknade? Inte en chans alltså. Har inte nåt minne överhuvudtaget ens av nån väckare och det har inte Jimmi heller. Antagligen berodde det väl på att man kanske sov i s k djupsömn men störande var det. Vet inte om jag vågar chansa denna gång och riskera att missa seming. Visserligen lär väl Persson inte ha en så stor chans men jag vill ändå inte missa en sekund känns det som. För hur det än går så är nog det här tyvärr sista gången vi har en svensk i en pingissemi på mkt , mkt länge:/ Nej, det blir banne mig pingis-nattvaka i natt alltså:P Det är ju bara OS vartannat år trots allt.

Snart är fan OS slut också, fan vad jag kommer sakna det då:/
Gud vad tomt det kommer bli till en början alltså. Nu har man blivit så van vid att det alltid finns nåt roligt att följa. Nåväl, man lär ju vänja sig vid vardag så småningom också. Snart är det ju Vinter-OS i Vancouver också och då blir det ös:) Då jävlar, bara 2 år kvar ju:D -Haha, nedräkningen kan börja! ;D

Bikini beställd

Nu har jag kommit hem igen. Jag och syrran gick en sväng runt Blåvik och sedan gick vi upp till pappa och åt spagetti och köttfärssås:) Det var gott. Åt en massa sallad också, nyplockad från deras land - gott! Egna odlade grönsaker är fan det bästa alltså. Haha, åt himla många salladsblad att jag t o m blev lite smått orolig ett tag över att jag kanske ätit för många. Nåja, det borde ju inte vara nån fara eftersom det ju bara är nyttigt:) Grejejn är ju också att man inte blir direkt mätt av salladsblad heller så därför kan man äta väldigt många utan problem trots att man ätit klart egentligen. Nåväl, nog tjatat om detta. Nu ska jag strax gå upp till en stuga på det s k "Bryngeberget" (tror det heter så) inte långt från där jag bor med Pappa, Marianne, Helena och Stefan. Ev ska väl Micke följa med också men det är inte säkert, man vet ju aldrig när han har tid och inte:P Det visar sig väl om inte annat. I vilket fall så hoppas jag att vi hittar till dit vi ska. Vi ska till "Luddes stuga" och pappa och Marianne har tydligen försökt hitta dit två ggr tidigare utan nån större lycka. Det lär alltså vara lite småkrångligt att hitta dit men jag hoppas det ska gå bra. I värsta fall får man väl gå upp till ett vanligt vindskydd

Igår beställde jag en bikini från Internet efter god hjälp av Helena. Hittade en jättesnygg faktiskt:) Och tro det lr ej men den var faktiskt mönstrad(!) Inte likt mig att ha mönster precis men den var mönstrad på ett sånt sätt att jag bara inte kunde stå emot:) Sen var den typ orange-gul också med mönster. Hm, inte mina färger egentligen alltså:P men helheten gjorde den så himla somrig och läcker på nåt sätt ändå:D Jag längtar tills den kommer med posten, men det skulle dröja typ 10 dagar lr nåt sånt så man får härda ut tills dess. Enda som oroar mig är om jag valt rätt på storleken men man får väl skicka tillbaka den i värsta fall:P



Nej, nu ska jag ta och fortsätta läsa min Stieg-Larsson-bok. Har inte hunnit så väldans långt på den men å andra sidan har jag gjort en del andra trevliga grejer ist:) Sen har jag ju lånetid tills 4 september också så än är det ingen panik. Boken är väldigt bra så suget saknas ju inte att läsa den iaf:) Ha det bra och ta vara på denna (som det ser ut) fina kväll!

Promenaddags

Nu har jag och Helena näst intill helt målat klart ena väggen på maskinhallen. Nu är det bara den vita färgen som saknas på knutarna men det lär vi nog inte göra idag. Nej, det får bli nån annan dag. Eftersom jag var ute och målade såg jag aldrig Klüft hoppa längd men jag hörde ist om det på radion och det gick ju inte nå bra alls:S Märkligt att hon hoppar sämre nu än när hon hoppade längd och höll på med 7-kamp. Undra vad tusan det beror på. Förmodligen sitter det i träningen skulle jag tro men det är bara att ta nya tag.

Nu ska jag och Helena ta en liten promenad och sedan blir det middag kl 4 uppe hos pappa:) Vi blev nämligen bjudna på köttfärssås och makaroner (tror det var det). Nej, nu börjar syrran bli klar tydligen så nu ska jag  bege mig innan hon börjar tjata. Ha de fint!

God frukost:)

Som ni märkt orkade jag inte vara aktiv här under hela gårdagen. Blir så ibland när man sysslar med annat...d v s att man har ett liv. Igår gjorde jag inte så väldans mkt speciellt. Jag umgicks mkt med min syster Helena vilket var trevligt och sen städade jag också upp lite i vårt hem, vilket ju behövs ibland. Vidare tränade jag fotboll på kvällen och lyckades faktiskt, tro det lr ej, undvika att få skavsår. Otroligt men sant!:D Iofs hade jag skavsårsplåster och hade lindat massa runt skavsårsstället men iaf:P Skönt var det verkligen. Bara att hoppas att skorna håller på att gå till sig nu, en gång för alla. På söndag är det 3:an-match som gäller igen och det vore riktigt skönt med en seger då så vi ligger lite säkrare till i tabellen.

Jag sov bara fyra ynka timmar inatt.
Detta eftersom jag inte somnade föränn 4.30 och sedan gick upp till perssons pingismatch 8.30,  tokig jag är. Helst eftersom det som vanligt bara berodde på att jag fastnade med att prata massa med Helena och också sedan kolla runt på nätet:P Vi får väl se om jag blir väldigt trött senare idag, än så länge går det ganska bra iaf men det kan ju ändras. Det är iaf skönt att man gått upp tidigt så dagen inte blir så himla kort..

För nån timma sedan åt jag gröt och knäckebrödmacka med ägg till frukost.
Jag drack mjölk och lite nyponsoppa till och det var hur gott som helst! Konstigt egentligen hur relativt nyttig mat kan vara så himla gott ibland, hehe:P Nu funderar jag på om jag ska surfa lite till här på nätet och sedan försöka bege mig ut på en promenad med Helena lr också måla pappas maskinhall. Den väggen skulle behövas målas färdig nämligen. Men innan jag beger mig ut blir det till att surfa och leta lite jobb och sånt. Jag återkommer säkerligen senare idag:) - Jag önskar er en jättehärlig fredag:D

Jörgen är helt otrolig

Jag såg givetvis mkt på OS igår, gick upp redan kl 7 för att se Jörgen Persson i pingisen mot Samsonov - Och sicken match det blev alltså! Har aldrig varit med om nå mer sanslöst spännande. Jag hade räknat ut Jörgen när Samsonov tog hem fjärde setet och ledde med 3-1 i set, men Jörgen lykades vända och vann! :D Helt makalöst! En 42-åring kom till en kvartsfinal när han var i sitt livs form för typ 8 år sedan. Detta var tydligen inte nog heller för i morse besegrade han kroaten Primorac i kvarten med komfortabla 4-1 i set och spelade hur bra som helst. Givetvis var jag uppe tidigt och såg matchen och jag gottar mig åt den än:) Tycker det är så jäkla starkt gjort alltså att kunna spela så bra i förmodligen sitt sista OS. Nu väntar enbart kineser framöver och det kommer bli oerhört tufft. I semin (som spelas kl 4 i natt) ska han möta världsettan det senaste året och han lär ju vara ruggigt bra alltså. Hur det än går för Jörgen framöver om han så blir fyra lr kommer etta kommer jag iaf aldrig glömma hans insats under detta OS. Det är så himla stort egentligen att vi lilla Sverige först har J-O men sedan också Persson i toppen under OS-turneringar. Minnen kommer tillbaka fr Aten-OS för fyra år sedan då J-O skrällde och överaskade alla med att komma till semi. Tyvärr fick han aldrig nån medalj då men vilken insats ändå. Så gammal men ändå jäkla bra.

Titta och minns speciellt denna Waldner-boll:)
Magiskt är ordet jag bara ryser när jag ser det - Så jäkla fantastiskt bra!:D



Vidare såg jag också på seglingen men det gick ju inge vidare.
Förstår mig inte på den där sporten alltså:S. Hur fasen ska man kunna segla fort som då? Beror det på hur man har seglet som lr vadå? konstigt är vad det är. Lööf och Ekström lyckades komma sist i sin final iaf och det var ju mindre roligt at se:/ Skämmigt även om de ju lyckades få ett brons totalt iaf. Men bronsglädjen kommer av sig lite när man visste att de hade sån jättechans på guldet och sedan blir det "bara" ett brons ist.

Roligt med Rolf-Göran Bengtssons silvermedalj i hästhoppning också:)
Hörde på tv igår att han inte vuxit upp i nån rik familj utan fått haft lite halv-si-sådära hästar under hela sin karriär. Tycker det är vädligt roligt att se att pengar inte styr framgång.

Ska bli spännande att se Klüft senare idag också. Jag hoppas och tror att hon har medaljchans. Givetvis ska jag se Perssons smeifinal i natt kl 4 också, vet inte om jag kommer vara upp till dess lr sova innan MEN jag ska se den iaf, den saken är säker. Även om jag tror att det blir oerhört svårt för Jörgen att vinna denna gång, tyvärr. Men hoppet är det sista som överger en, man kan ju alltid drömma;)
- Heja Sverige! :)

Fladdermöss

Det vart en joggingtur tillslut för mig ikväll ändå. Var länge väldigt inne på att ta en långpromenad men det slutade alltså med att jag sprang ist. Kände att det kunde vara skönt för mig att få springa av mig lite efter en sån här dag. Det gick ganska bra att springa även om det var lite halvtungt nu och då men det är så det ska vara. Annars ger det ju inte lika mkt känns det som:P Jag sprang runt "Märka" iaf så det vart väl runt 5 km iaf, en helt okej sträcka. När jag stretchade och drack vatten på bron efter jag sprungit klart så såg jag och mamma (som kommit ut) en massa fladdermöss som kom flygandes fram och tillbaka. Jag undrar vart de kan ha sitt bo nånstans? Det är möjligt att de har det i vår gamla trädkoja som vi har på tomten men det är inte säkert. Jag tycker fladdermöss är tuffa även fast jag är lite smårädd för de samtidigt:P


Nu ska jag äta vidare här och mysa på rummet innan jag ska sova. Som ni kanske anar mår jag bättre nu även om det inte är riktigt hundra än, det har varit en riktigt jävlig dag men också nödvändig på många sätt. Jag är ändå tacksam över att dagen har blivit som den blivit eftersom den lett till en del klarheter trots allt. Livet är bra konstigt ibland. Sov så gott!

Hopp


Hoppet är det sista som överger en. Möjligen finns det en liten strimma hopp nånstans långt därborta. Jag hoppas det inte är en hägring denna gång.

Loke - Miranda

Blunda, Miranda, var inte rädd
Jag är din räddande prins
Jag ska försvara dig, här vid din bädd
mot allt ont, och allt mörkt du kan tänka dig finns

Blunda, Miranda, blunda min vän
Det finns inga monster där under din säng
Vad sa du? Javisst kan jag titta igen,
vad det nu ska ha för poäng
Vad är det du pratar om? Vadå för demon?
Det där vara bara grannens mobiltelefon

Blunda, Miranda, sov är du snäll
Jag vakar här hos dig ikväll
Ligg stilla, Miranda, ligg stilla en stund
Vadå? Nej för fan ingen annan är här
Snälla, försök slappna av en sekund
Vi är ensamma här, ja jag svär

Sluta att gråta, men vad gråter du för?
Jag lovar att dörren och fönstret är låst
Nej, ingen väntar på dig utanför
Du hör bara stadsljud och blåst

Vart går du nu? Varför ska du till din toalett?
Jaha, men då blir det din fjärde tablett
Okej, men lämna dörren på glänt är du snäll
Jag törs inte lämna dig ensam ikväll

Öppna, Miranda, öppna för satan!
Jag krossar din dörr, ifall det är vad du vill!
Jag skiter väl i om det hörs ut på gatan!
Vafan har du tagit dig till...?!

Du blöder ifrån ansiktet, och från din arm
Lysrören skriker, allt händer så fort
Huden är kritvit men brinnande varm
Miranda, vad är det du gjort...?!

Håll käften! Jag ska inte, jag kan inte gå!
Visst älskar jag dig, varför frågar du så?
Nu ser jag hur tårar och blod börjar blandas
Andas, Miranda! Andas! Andas...!

Nu blundar, Miranda, nu sover min vän
Långt från demoner och fasor
Kanske, ja kan hända, att hon vaknar igen
Men bredvid står prinsen i trasor

Med en bortsprungen häst och en avbruten lans
Miranda, va kan jag ge dig för tröst?
Jag vet inte var jag ska hugga nånstans
När demonerna bor i ditt bröst...

För många bitar som saknas

Har en seg dag idag med många funderingar. Har iaf lyckats städa lite smått på rummet men det är också det enda typ. Pratade lite med Emma förut också föresten och det var väldigt trevligt. Förutom det är det alla dessa funderingar som bara maler i mitt huvud om och om igen. Måste ta mig ut sen på en joggingtur lr en riktigt lång promenad snart. Mår bara ännu sämre av att vara inne hela dagen och "gräva ner mig", det är verkligen inte vad jag behöver just nu. Nej, en utomhusvistelse skulle sitta riktigt fint. Måste väl försöka fixa nån mat snart och städa nere i köket också, suck. Vissa dagar är bara svarta. Blir ju inte bättre av att man inte kan påverka det själv heller. Det sitter inte alltså i mig egentligen utan i andra...

Jag har vandrat långt och länge

men inte funnit det jag söker

Mål och mening har skingrats

suddats ut och glömts

 

...frågan är om kommer jag hitta målet och meningen igen lr om det hela alltid bara varit dömt att misslyckats?




(Läs gärna dikten i mitt förra inlägg för den beskriver mina känslor väldigt bra just nu).

Jag har vandrat långt & länge

Jag har vandrat långt och länge

men inte funnit det jag söker

Mål och mening har skingrats

suddats ut och glömts


Det sägs att vägen är målet

men ingen har sagt hur länge

Letandet blev ett liv, ett sätt att vara

sökandet ett självändamål


Solen går alltid ned varje kväll

Den bekymrar sig inte

Självlysande, som denna himlakropp är,

hade nog med sitt att belysa jorden


Vid lägereldarna besöker mig alltid

nattflyn och mystiska skuggvarelser

Tankarna försöker bringa ordning på

den kronologiska följden av händelser


Ensamheten, dagens misslyckande

och planeringen för nästa dag, tar

all min tid och suddar ut alla gränser

Varje dags händelser flyter samman


Nätterna är kalla och mörka

Jag fryser under min filt medan

mardrömmarna rider min själ

och suddar ut alla gränser


På irrande stigar och vägar letar

jag mig åter till den ort där jag en

gång startade min vandring, men

väl tillbaka finns inget jag kan känna igen


Jag har vandrat långt och länge

och glömt vad jag sökte

Mål och mening hade suddats ut

och glömts – skingrats

 

/Miragen 2008

(*Miragen=hägring)


Dyr bussresa?

Idag är det tänkt att jag ska träffa Ylva:) Var väldigt längesen jag träffade henne nu så det ska bli roligt. Hon far ju snart till England också där hon ska vara "aupair" så då kommer man ju absolut inte se henne på väldigt länge. Känns lite småtråkigt men det är ju jättekul för henne:) jag hoppas hon får det bra där borta. Jag måste ta mig in till stan idag bara på nåt sätt för att kunna komma till Ylva. Mamma jobbar ju så hon tog ju bilen i morse och vad gäller pappa så vet jag inte om han redan är på jobbet lr om han jobbar em. Kanske är han rentav ledig idag? Hehe, jag har typ ingen koll alls faktikst. Tänkte kolla upp det sen jag skrivit klart detta inlägg. I värsta fall får jag ta bussen in till stan men det känns smådrygt eftersom det står på Internet att det kostar 46 kr! 46 kroner är ju jättemkt tycker jag. Det brukar ju kosta runt 20 har jag för mig. Vet inte om det står fel på Internet men jag hoppas verkligen att det gör det för annars är det för jävligt! För en fattig tjej som jag är 50 kr rätt mkt pengar nämligen:/ Fan, de kan väl inte ha höjt busspriserna så mkt lr? Hoppas, hoppas, hoppas inte...

...Nej, dags att göra lite nytta. Kolla upp hur jag ska ta mig in till stan samt småstäda här på rummet. Förstår inte hur det kan bli stökigt så fort alltså, haha:P Hoppas ni får en trevlig dag! :)

Tung OS-dag hittills

Jag lyckades komma upp redan kl 6 idag eftersom jag skulle se Sveriges kvartsfinal i handboll mot Norge. Tyvärr gick det inte så bra för våra damhandbollsspelare utan Norge vann ganska komfortabelt med ett par mål efter att ha ledat hela matchen. Det var lite tråkigt, hade ju varit kul att nå en semi men Norge är tydligen de som dominerat de senaste åren så det är väl inte så konstigt då att de slår oss. Det är bara att ta nya tag.

Jag såg också en del på segling där vi hade svenske Magnus Myrgren med. Dess värre gick det inte nå bra för han heller, han kom olyckligt bland de sista båtarna redan från början och kunde därifrån sedan omöjligt komma ikapp. Måste erkänna att det var första gången jag såg segling överhuvudtaget så jag hade inte driekt någon koll på reglerna och sådär men det var lite smått intressant att se ändå även om det som sagt inte gick så bra för svensken.

Senare idag är det dags för Stefan Holm att hoppa höjdhoppsfinal och det kommer bli väldigt spännande.
Jag hoppas verkligen på ett guld men har ändå bestämt mig för att förbereda mig på att det inte blir ett guld. På så vis slipper man bli besviken iaf och blir istället bara positivt överaskad om det skulle bli ett guld. Kl 13.15 kör finalen igång och då kommer jag verkligen hålla tummarna för ännu en medalj och allra helst ett guld även om jag som sagt var inte vågar hoppas på det alltför mkt.

Jag hoppas verkligen att vi kan ta en lr ett par medaljer idag för det behövs. Det skulle sitta riktigt fint. Herregud, när till och med Norge ligger före oss i medaljligan så börjar man ju fundera. Det är ju en sak att de brukar kunna ligga före oss under vinter-OS men under sommar-OS!? Nej, då är det nånting som är fel. Jag håller verkligen mina tummar för dagens alla svenskar idag, den saken är säker.

Jag ska till Kreta:D

Jag har blivit bjuden på en utomlandsresa, kan ni tänka er vad sjukt!? Jag som aldrig ens varit utomlands tidigare förutom  ett par dagars vistelse i Norge ska nu få vara iväg. Det känns riktigt roligt måste jag få säga. Vissa kanske tycker jag är lite småfjantig som blir så uppspelt över en sån här sak men för mig som aldrig ens varit utomlands känns det här hur jäkla spännande som helst:D Har alltid tänkt att det är annat folk som får möjlighet att fara utomlands, inte jag. Men nu är det alltså uppenbarligen min tur:D Jag har inte ens ett pass men det ska jag fixa så snart jag kan.



Det är pappa och Marianne som är så snälla och bjuder med mig på en resa till Kreta i början på oktober:)
Det är de två själva, Betty (min lillasyster) och jag som ska få fara iväg och vara borta i en hel vecka. Det känns verkligen hur kul och spännande som helst. Kommer säkerligen sakna alla här hemma bara men det är ju trots allt bara en vecka så det ska nog gå bra:). Vi ska bila ner till Sthlm och ta ett flyg därifrån på en söndagseftermiddag, minns inte datumet just nu men:P. Sen ska vi vara borta i en hel vecka så då kommer vi inte hem till Sverige igen föränn söndagen därpå. Jag ser verkligen fram emot denna resa och hoppas att den kommer bli lyckad. Fick reda på det för ca en vecka sedan men har inte velat skriva ut nånting här på bloggen tidigare eftersom jag inte säkert vetat att den skulle bli av, resan alltså. Jag har som inte riktigt vågat tro på det men nu ikväll har jag varit hos pappa och där har han, jag och Marianne bokat resan och hotellet vi ska bo på så nu finns det ingen återvändo längre:D Jag kommer att få fara utomlands denna höst!
- Kreta, soon i come! ;)

Match, simning & pizza

Har haft ganska fullt upp det senaste dygnet, här kommer iaf en uppdatering.

Igårnatt hämtade jag Helena runt 3 inne i stan vilket gick bara bra.
Lite sjukt bara att det kan vara SÅ fruktansvärt mörkt ute men så vips inom en 45 minuter är det helljust igen. Sommaren är verkligen underlig ibland. Fram tills dess hade jag spelat det gulliga spelet "Spyro" på Jimmis X-box. Det var kul men det gick inte nå vidare bra. Hoppas Jimmi kan hjälpa mig nästa gång, igårnatt låg han nämligen mest och sov bara (han somnade 24.00).

Nåja, efter att jag hämtat Helena inne i stan och skjutsat hem henne till mor for jag tillbaka till Jimmis hus. Väl där bestämde jag mig för att det var dags att sova men självklart fastnade jag vid OS-sändningarna:P Det var damernas avgörande handbollsmatch den här gången. Jag hade bara tänkt slå på tvn för att kolla ställningen faktiskt men vips fastnade man där. Det var lätt vä'rt det såhär i efterhand iaf eftersom Sverige vann och nu är vidare till kvartsfinal:) Efter handbollsmatchen var det simning, final i damernas lagstafett där Sverige hade ett lag med. Självklart var jag tvungen att se det också:P Det gick dessvärre inte så bra, Sverige kom sist men men det kan ju inte gå bra jämt. Sedan såg jag slutligen också lagkappen då USA och den store Michael Phelps var med. Var bara illa tvungen att se om han skulle lyckas få sitt åttonde guld lr inte. Efter det loppet gick jag äntligen och la mig och klockan var bara halv 6 på morgonen när jag somnade.

Ni kan ju gissa om jag var trött när jag vaknade.
Jimmi väckte mig runt 11 och då var jag verkligen helt jävla död, haha. Måste ha varit värsta morgonen på länge alltså - Helt sanslöst! Nåja, jag tog mig ur sängen runt 1 iaf så jag han äta frukost och göra mig i ordning inför matchsamlingen kl 2. VI hade match med trean mot Husum nämligen. Det gick faktiskt hyfsat för mig personligen men tyvärr förlorade vårt lag med 5-1 efter ett par riktigt billiga mål i andra halvlek, det var lite trist men that's life sometimes.

Efter matchen for jag till Kornsjö och badade med Helena, Stefan, mamma, Betty och Mange.
Vi simmade 200 m och tog därmed årets simborgarmärke. Är en fin tradition det där att ta det märket varenda år:) Det var iskallt i vattnet men ändå uppfriskande och skönt på nåt konstigt sätt. Väl hemma frös jag så jag fick låna en myströja av min mamma och ett par tjocksockar, jätteskönt!:) Har det fortfarande på mig faktiskt. Väl hemma for vi in till Bjästa och beställde pizza och jag tog en "Kyckling-Hawaii-rulle" som visade sig vara jättegod:). Är kul att prova nya saker ibland.

Ikväll var himlen verkligen jättesnygg så jag kunde inte låta bli att gå ut och knäppa kort på den. Tycker verkligen om vår fantastiska och fascinerande natur:) Här nedan ser ni bilden, inte så tokigt va? Tyvärr blir det ju aldrig lika fint på bild som det ju är i verkligheten men, men:P



Det var dock inte så vackert över hela himlen utan bara på en liten strimma. Resten av himlen var ganska mulen så det lär nog bli en del regn inatt, se själva här nedan.


Chokladbollstårta

Nu har jag ätit tacos tillsammans med Jimmi, det var jättegott:) Älskar verkligen den maträtten alltså. Lite småkrånglig att göra i ordning är den ju, ja iaf om man är lat men när man väl äter sen känner man att det var värt besväret:) Jag har också skjutsat Helena in till stan eftersom hon skulle ut ikväll med några kompisar. Ska hämta hon senare inatt också men det ska nog gå bra. Jag är ju inte den som kvällstrött direkt så:P Som tur var hade hon fått låna pappas bil med vilket innebär att jag slipper låna nån av Jimmis bilar. Inte för att jag har nåt emot att kära nån av de, helst int bmw:n;P men det kan ju bli lite dyrt i längden för min kära pojkvän med för mkt körande. Bensinen är ju inte precis gratis numera heller så:S

Jag och Jimmi var ute och skjöt med Jimmis luftgevär för ett litet tag sedan också, det var kul:D
Jag blev dock lite halvrädd eftersom det small rätt högt plus att geväret reagerade så pass mkt som det gjorde. Ändå sa Jimmi att det geväret vi sköt med var "lugnt" jämfört med andra:P Hehe, jag är nog lite ovan att skjuta bara. Allting är ju en vana så det blir nog bättre. Det ju rätt kul att skjuta:)

Nu ska jag ta och baka en chokladbollstårta som vi ska mumsa på sen ikväll,
det ska bli gott:) Det var jättelängesen jag åt chokladbollar överhuvudtaget så:) Ska ta och köra igång nu så den blir klar nån gång. Vi får se om jag bloggar senare ikväll/inatt, om inte så: God natt!

Too tired

Jag orkade aldrig upp inatt och se kanotfinalen och simfinalen. Vaknade faktiskt inte ens av väckaren:S Märkligt men det blir väl så när man är trött. Nåja, det gjorde inte alltför mkt iaf med tanke på att Phelps tyvärr vann simningen och svenske kanotisten kom sist i sin final. Just nu har jag suttit och sett på tennisen men det går allt annat än bra. Sverige ligger under med 2-0 i set och det känns som att det är ganska skönt. Nåja, det är stråkigt men ändå skönt med tanke på att man kanske slipper sitta framför tvn hela kvällen. Jag har lust att hitta på nåt utomhus idag också nämligen. Vädret är ju inte jättebra men inte dåligt heller så det finns ju möjligheter:) Gäller bara att försöka få med Jimmi också. Jag har lust att cykla lr nåt, de vore skönt::) Lr kanske bada haha fast jag har inga badkläder här och sen är det väl säkert kallt i havsvattnet härute också. Hm, kanske inte är en så bra idé egentligen. Jaja, ut ska jag iaf om en stund och göra nånting...det är sen sak som är säker.

Ha de fint allihopa så ska jag fortsätta följa den "mörka"  tennismatchen!

Svenskar i tennisfinal:D

Sov länge idag, var sjukt trött altså. Det tar på krafterna av att gå upp tidigt och följa OS när man lägger sig alltför sent, uppenbarligen är det så. Nåväl, kom upp runt halv 12 iaf vilket får ses som helt okej iaf. Man har ju varit med om att man sovit betydligt längre så hehe:P Väl vaken följde jag med Helena upp till pappa för att se dubbeltennis-semifinalen där Johansson och Aspelin deltog. - Snacka om match det blev alltså! Matchen pågick totalt i 4 timmar och 45 minuter vilket är jävligt länge för att bara vara en 3-setare i tennis. Det var sjukt jämt i sista setet och man kastades ständigt mellan hopp och förtvivlan. Jag hade en känsla av att svenskarna skulle förlora eftersom en av fransmannen (minns inte hans namn:S) servade så jäkla ofattbart bra matchen igenom. Som tur var visade det sig iaf att jag hade fel och svenskarna tog hem den oändligt långa och spännande matchen till sist. Då vart jag jävligt nöjd kan jag ju säga, om ni nu inte redan fattat det dvs;P Så grymt härlgit med ett svenskt dubbelpar i tennis i en OS-final, sist det skedde var ju för hundra år sedan! Jäkla stort är vad det är även om de nu "bara" skulle vinna silver. Jag ska inte hoppas på så mkt i finalen som för övrigt spelas imorrn kl 10 men jag förväntar mig att svenskarna kämpar och verkligen gör sitt yttersta. Sen om de bara vinner silver så får det så vara:P Det är en väldigt stor prestation ändå för vem hade räknat med att få se detta par i en tennisfinal? Typ ingen:P Nåja, jag kommer sitta som klistrad framför tvn imorrnbitti iaf den saken är säker.

Idag har jag också sett lite simning (bra Ahlshammar, synd Kammerling) och fotboll. Svenskorna förlorade tyvärr mot Tyskland men de kämpade på jäkligt bra iaf och med lite tur hade vi kunnat slå de i förlängningen. Nåja, bättre lycka nästa gång.Jag har också hört att Carro tyvärr inte kvalade in sig till finalen i tresteg men det var ändå inte alltför oväntat. Det är ju ändå längdhoppet hon främst satsar på så jag hoppas innerligt att hon har mer att ge i den kvalomgången.

Imorrn runt klockan 10 är det en svensk som ska paddla kanotfinal:), svensken Ahonen (om jag minns hans namn rätt?) är det. Då håller jag tummarna. Tyvärr hörde jag på radion idag att han varit sjuk och det läte ju inge bra alls. Jag hoppas verkligen han repar sig till morgondagen. Vore grymt tråkigt om han måste lämna återbud enbart för att han är sjuk:( Snacka om otur isf! Jag håller tummarna för honom.

Shit, inatt kl 4 händer det grejer i OS. Då ska nämligen Mustafa Mohammed springa försök och då nån gång ska också Anna Lindberg hoppa semifinal om jag inte minns helt fel:PDet skulle jag vilja se fast det är ju SÅ sent så man lär väl inte orka men:P En annan sak som jag är väldigt sugen på att se vid den tidpunkten är finalen på 100 m fjäril. Då ska Phelps (stavar hans så?) simma mot Ian Krocker bl a. Det kan nog komma att bli tufft för Phelps som ju siktar mot hela 8 guld i detta OS. Ian Krocker är för övrigt ett namn som jag tycker är hur snyggt som helst! Hade jag varit kille hade jag lätt bott i Kanada och hetat det:) Respekt till det namnet helt klart:) Fick just reda på att ettan funkar uppe i Jimmis sovrum så det blir nog till att man ställer väckaren på kl 4 iaf:D Haha, galet men sant. Får se om man orkar vakna och se det men jag ska göra ett tappert försök iaf;)

jag har sett OS hela dagen idag typ, tennismatchen främst som ju blev nästan 5 timmar lång som sagt. Men jag har faktiskt hunnit äta pizza också, pappa bjöd -tackar:). Det var gott men kanske inte så smart med tanke på att jag skulle jogga sen. Jag joggade med mamma en stund senare iaf och magen kändes lite halvsisådär, säkert mkt p g a pizzan men det gick iaf:) Fick lite smått mjälthugg men det var så pass lite att jag kunde springa ändå hela tiden som tur var:) Körde lite extraträning i from av situps mm med mamma sen också vilket var välbehövligt:) Alltid kul att ha träningssällskap så det tackar jag för:)

Nej, nu ska jag umgås med min älskling. Blev ett ganska långt inlägg det här men det blir så ibland. Var ju ett tag sen jag skrev senaste inlägget med också så. God natt med er snyggingar! ;D

Snart fotbollsderby

Nu har jag hunnit med att titta lite till på OS, ätit lax och potatis (gott:)) och städat upp lite här hemma. Är ju nämligen så att mamma ska komma hem från fjällen ikväll och då är det ju en fördel om det iaf ser någorlunda städat ut här hemma:P Ska bli skönt att hon kommer hem fastän det på sätt och vis har varit ganska bra att få vara utan henne ett tag också. På så vis tvingas man ju ta mer ansvar själv och så. Jimmi kom förbi en sväng från jobbet för ett tag sen också och det var överaskande men väldigt trevligt:) Han stannade bara en liten stund men alltid nåt iaf:P Ska träffa han mer imorrn och hela helgen och det längtar jag efter:)

Ikväll ska Helena och jag bege oss in till stan för att se derbyt mellan Friska Viljor och Anundsjö.
Det lär bli väldigt intressant. Har inte sett just nån fotboll på hela säsongen (förutom de matcher jag själv har spelat men de kan man ju inte räkna med) så det är verkligen på tiden. Jag hoppas FV vinner även fast Anundsjö ligger högre upp i tabellen. På så vis blir det därför ingen fotbollsträning för mig ikväll men det är ligga bra med tanke på att jag hade skavsår så sent som igårkväll. Visst har det läkt nu men det känns lite riskabelt att slita upp det ikväll igen:/ Dessutom har jag varit allmänt trött idag också eftersom jag bara sovt ca 6 timmar. Av alla dessa anledningar är det bättre att avstå kvällens träning för min del.

Imorrn funderar jag på att försöka komma upp kl 7 redan så jag kan se lite på OS-seglingen.
Är visst några svenskar som deltar och det kan ju vara intressant att se även om de troligen inte har nån chans på medalj men. Halv 8 imorrnbitti ska tydligen simhopperskan Anna Lindberg försöka ta sig vidare till simhoppsfinalen också, det är ju även det intressant. Men för att orka upp till dessa saker måste jag DEFENITIVT lägga mig tidigare inatt jämfört med föregående natt.

Nej, nu ska jag nog ta och duscha lite tror jag. Ha de bra!

Skeetskytte

Jag blev väckt klockan 9 av Helena eftersom det var en svensk i finalen på lerduveskytte. VI begav oss gensat upp till pappa där jag opckså fick äta frukost. Dessvärre gick det inte så bra för svenska Nathalie Larsson, hon kom fyra men var bara en träff från bronsmedaljen. Snacka om otur men det är ju sådär ibland.

Jag är lite öm i knät efter fotbollen från igår. Vet inte vad jag har gjort men förmodligen har jag väl fått nån liten smäll i nån närkamp. Jag har inte nå speciellt ont iaf som tur är, det känns ungefär som ett stort blåmärke bara. Får se om jag tränar ikväll. Skavsåret har läkt någorlunda iaf men jag vet inte om jag ska riskera att dra på mig fotbollskorna ikväll igen och på så vis få skavsåret tillbaka. Kanske kör med mina gamla fotbollskor isf om jag nu far, vi får se. Just nu känner jag för att avstå kvällens träning.

Nu ska jag skynda mig upp till pappa igen för att fortsätta följa OS och Aras bronsmatch. Blev ju skandal i hans semifinal. Tycker inte om sporter där domarna har en sån djävulsk makt som i brottning coh gymnastik exempelvis. Det är sjukt hur mkt som kan bli orättvist om domarna är partiska.

Jag återkommer senare, hej då! =)

Ger det nåt överhuvudtaget?

Sitter här vid datorn och känner mig halvseg. Måste ta nåt mer att äta snart, det enda som jag ätit efter matchen är två morötter. Min mage behöver nog nåt mer helt klart. Tidigare ikväll skickade jag in ännu ett CV till ett ställe som söker personal. Känns som att jag skickat in hur många CV:n som helst till lite varstans men inte tusan känns det som att det ger nåt. Kanske är det jag som skrivit ett för dåligt CV, jag vet inte. Jag vill bara så gärna få ett jobb nu, iaf ett där man kan jobba lite extra. Jag behöver pengar och en syselsättning helt klart! Är avis på alla dem som har "fått in foten" nånstans och åtminstone får jobba deltid. Jag vill också, men det är klart, vem vill ha en samhällare? Jag kan ju ingenting speciellt, utan är lite kunnig på allt. Det är nog lättare att få jobb om man är specialiserad på nåt område. Och inte vet jag vad jag ska läsa vidare till senare heller:S Orkar knappt tänka på det just nu alltså, det känns bara drygt. Det är ju ett beslut man kommer tvingas fatta som kommer påverka hela ens fortsatta liv, fy sjutton! Det är verkligen inte lätt att veta vad man vill alltså, verkligen inte.

Nu kanske man har en bra chans ikväll iaf att somna i nån vettig tid eftersom jag bara sov 6 timmar i natt. Konstigt nog är jag dock ändå inte trött just nu:S Fast det är väl inte så konstigt egentligen med tanke på den nattmänniska jag är. Hoppas jag blir trött snart iaf så man kan gå och lägga sig nån gång.

Har inte så mkt mer att skriva för tillfället, ska gå och vara lite social med Helena och hennes kille istället. Sedan ska jag också definitivt ta nåt att käka som sagt:P. Sköt om er!

Seger men ändå ingen frid och fröjd

Har precis kommit hem efter kvällens match. Det blev vinst med 2-0 vilket var skönt:) Lika skönt var det inte att jag än en gång fick skavsår av mina nya fotbollsskor:/ på samma ställe som förra gången också - högerfoten nere vid sidan:S Vet inte hur man ska kunna undvika att få det alltså. Idag hade jag både förebyggande skavsårsplåster och nylonstrumpa som ju ska motverka sånt men inte tycker jag det hjälpte nå speciellt:/ Skavsårsplåstret sitter aldrig på plats utan far loss när jag sprungit ett tag - Dåligt! Kanske måste jag gå in mina skor mer, vem vet. Nånting måste jag göra iaf:/ Bara att hoppas på at det skavsår som jag har nu går bort fort men det borde det göra. Imorrn är de ju träning igen och den vill jag ju helst kunna delta i. Men vi får se hur bra det läker över natten i värsta fall tränar jag lugnt på egen hand.

Matchen då? Jo, de gick väl sisådär för min del. Känner mig ganska halvborta på plan ibland, är som att jag inte är närvarande fastän jag ju är det:S Svårt att förklara. Ibland när det kommer en boll är jag jätteseg på att reagera och förstå att "oj då, den här bollen borde jag ju springa på". Antar att mkt sitter i huvudet. Sen blir jag SÅ otroligt seg också om jag inte haft bollen på länge, när det väl kommer en boll reagerar jag efter typ 10 sekunder känns det som, weird:(

En rolig sak som skedde under matchen var att jag lyckades bomma målet med ca 2 meters höjd. Snacka om att vara dålig:S Fick den så fint upplagd av Anna i mitt lag också, pinsamt är vad det är. Fick bollen ca 3 meter från motståndarmålet och hade bara att lägga in bollen egentligen vilket jag ju också försökte göra men usch vad hemskt resultatet blev. På nåt sätt måste jag ha fått foten jättelångt under bollen eftersom bollen for jättehögt. Vette fan hur jag lyckades men riktigt dåligt var det iaf. Men det kanske är ett tecken från ovan om att jag ska lägga fotbollsskorna på hyllan ett tag, vem vet?

Nostalgi <3

Igår hade jag en nostalgikväll med att se gamla hederliga "Fångarna på fortet". Haha, snacka om roligt det var att se alltså:D Det var ett av mina absoluta favoritprogram när jag var yngre och det var ett oräknerligt antal fredagar som jag spenderade framför tvn p g a det. Förstår inte varför man tagit bort såna här goa och sköna program till förmån för knäppa och helidiotiska dokussåpor av alla dess slag. Det är faktiskt jävligt sorgligt;( Och inte finns det nån dvd att köpa med gamla "Fångarna-på-fortet"-avsnitt heller - nej, nej!:( Fan, vad less man blir. Det är tur att man har kvar några enstaka inspelade program iaf från Gundes tid. - Nej, det var bättre förr...iaf med tanke på detta!

- Se själva och njuuut av nostalgin :D


Pinsamma OS-sändningar!

Vaknade halv 11 i morse av att mobilen ringde. Det var pappa som ville upplysa om att Gustav Larsson höll på att ta medalj i cykliusternas tempolopp, ja kanske t o m guld! Jag gick upp och sa till Helena. Vi begav oss tillsammans upp till far för att följa slutstriden. Tyvärr vann inte svensken guld men väl än silvermedalj vilket jag tycker var jävligt bra gjort:) Snacka om att slita sig till en medalj alltså, ojojojj.

Resten av dagen har jag spenderat med att följa OS-sändingarna.
Det har varit intressant. Kul att det gick bra för simningen. Men en grej som jag stör mig nå djävulskt på är hur fan SVT priroriterar sina sändningar som! Jag menar, hur kan man välja att sända simningen framför bordtennisen när Sverige inte ens är med i simningen MEN är med i bordtennisen:S Det är för mig en stor jävla gåta! Sen att man inte ens sände tennisdubbeln heller där Johansson och Aspeling tog sig vidare till kvartsfinal. Pinsamt av SVT måste jag säga, man blir jävligt besviken!:( Sen att de inte ens kan sända nå vettigt på svt24 heller, iställer för att sända bordtennisen lr tennisen där så hade man simhopp där inte en enda svensk deltog. Visst, jag har inget emot simhopp det kan vara rätt kul att se faktiskt MEN när det inte ens är nån svensk med och det finns svenskar som just vid det tillfället deltar i andra sporter!? Varför ska man då inte bevaka svenskarna i de andra sporterna!? Nej, usch vad besviken man får bli alltså. Likadant var det i Sydney-OS så vitt jag kan komma ihåg. Då var det också ett jävla strul/misslyckande med sändningarna i form av att de inte sände vissa sporter där svenskar deltog. I år hade man ju hört att SVT skulle ha typ den bästa OS-bevakningen nånsin men inte fan stämmer det heller:S Lr ja, är man enbart ute efter simningen så lär man ju vara nöjd men jag tror faktiskt att de flesta vanliga svenska medborgare vill följa våra OS-deltagare när de är igång och inte nåt annat då.
- Nej, skärpning SVT för det är riktigt pinsamt alltså!

Vill se stjärnfall

Nu har jag joggat "skogsrundan" med min kära storasyster. Har även hunnit med att duscha. Måste ta itu med att stretcha efter jag skrivit detta inlägg med. Stretcha är underskattat, iaf för min del. På fotbollsmatchen i söndags slarvade jag en dle med stretchningen och jag kände mig ovanligt stel i benmusklerna dagen efter, säkerligenj p g a det. Joggingen gick rätt så bra iaf. Det enda tråkiga var att jag lyckades missa en älg som sprang över vägen när vi sprang efter skogsvägen:s Vette fan hur jag lyckades missa den men jag gjorde det iaf för helt plötsligt sa Helena: - Oj, såg du älgen? Jag ba: - Öh va!? Naää... Tydligen hade den alltså kutat tvärs över vägen in i skogen på andra sidan utan att jag märkt det. Jag hade tyvärr vid det tillfället bara kollat neråt i baken och inte framåt:/ Typiskt, jaja det kommer nog fler tillfällen.

Läste precis på Aftonbladet att man kanske kan se stjärnfall i natt.
Det vore nånting för mig det. Tydligen kan man ha chans att se det inatt och ytterliggare kommande en till två nätter. Tyvärr står det att det antagligen är för molnigt just i natt men om det blir lite klarare så finns chansen. Jag ska iaf kolla noga i natt om det inte är så att man kan se det iaf. Det vore oerhört läckert. Då kan man ju passa på att önska sig något också:) Läs artikeln själva från Aftonbladet här.

Resten av kvällen blir det till att ta det lugnt och käka nåt. Blir förmodligen att man ser nån film lr också kanske jag läser vidare på Stieg-Larsson-boken, vi får se. Ska försöka komma i sängs i tid i natt iaf. Är inte säker på att det kommer gå men jag ska verkligen försöka den här gången, både med att komma i sängs och komma upp i tid imorrn.

Nej, stretching är det som gäller nu innan musklerna kallnar helt och hållet. Sov gott! (om jag nu inte bloggar nå mer inatt, vilket jag troligen inte kommer att göra)

Målande & seg dag

Idag har det varit en ganska seg dag för min del. Som vanligt sov jag onödigt länge:( - måste banne mig ändra på mina sovvanor alltså(!) Nog för att det är skönt att sova men det måste ju finnas gränser. Hela dagen försvinner ju, nää ändring måste ske snarast. Har iaf gjort lite nytta idag genom att måla ena väggen på pappas maskinhall. Mina två systrar målade också och det gick rätt bra. Kom inte åt precis överallt men vi målade så mkt som vi kom åt. Man måste nästan flytta på målarställningen för att komma åt resten. En jobbig grej var att den röda färgen var jävligt gammal lr liknande eftersom den var hur klumpig som helst! Den var som en enda jävla gröt:( Man fick spä ut den jättemkt med vatten för att den åtminstone skulle gå någorlunda att måla med.

Annars har jag inte gjort just nånting idag...lr jo föresten, jag såg damfotbollslaget spela mot Kanada  förut kom jag på. Det var en ganska bra match faktiskt. Sverige kämpade på riktigt bra och vann ju till slut också med ett mål.  Tycker deltagarna i OS gör det riktigt bra där borta med tanke på den enorma värmen som verkar vara där:S Själv hade man ju klappat ihop på exempelvis fotbollsplanen efter en minuts spelande lr nåt:S Jag är verkligen inte den som tål att träna i värme. Just därför har jag också avvaktat med min joggingtur idag. Det har varit för varmt men nu börjar solen så sakta gå ner och då kommer det bli kallare. Därmed kommer jag snart kunna träna vilket jag suktat efter hela dagen. Känner verkligen för att springa av mig en massa tråkiga tankar och känslor som jag haft titt som tätt idag. Framför allt onda tankar och känslor inför den kommande hösten:( Kommer kännas så skönt efteråt, när man sprungit klart. Det ser jag verkligen fram emot:)

Innan jag ger mig iväg ut på joggingrundan ska jag dock låta middagen vila ytterliggare några minuter i min mage och avvakta tills det blir ännu kallare ute. Återkommer nog senare efter min joggingtur. Ha en bra kväll!

Batman - The dark knight

Ikväll har jag sett "Batman - The dark knight" på bio tillsammans med mina två systrar. Vi blev bjudna av pappa, mkt snällt:) Filmen var mkt bra måste jag säga. Spännande och "små-sjuk-rolig" lite nu och då:P Svårt att förklara men har ni sett den så fattar ni nog vad jag menar. Den var riktigt välgjord iaf och han som spelade "Jokern" gjorde det jävligt bra. Ja, jag måste säga att alla skådespelarna gjorde det riktigt bra egentligen. Så för er som inte sett filmen...- Se den! Vidare ikväll har jag sugit upp en massa tyrkisk-peper-karameller. Riktigt salta är de och goda! Hehe, rätt så beroendeframkallande med:P Har sugit på så många ikväll att jag nu har fått småsår uppe i gommen...inte alltför skönt men jag får skylla mig själv.

Nu ska jag ta och läsa Stieg Larssons tredje bok "Luftslottet som sprängdes" som jag äntligen fått tag på via biblioteket. Efter det blir det till att sova så att man förhoppningsvis kommer upp i någorlunda halvvettig tid imorrn:P Det skulle behövas. Blev ingen joggingtur för mig ikväll heller, bion fick gå före men imorrn kanske jag tar mig en. Nåja, vi får se hur jag känner men omöjligt är det ju inte. God natt på er nu mina trogna bloggläsare! :)

Så sant som det är sagt

Jag hoppas att du en dag förstår vart jag vill komma
-
Jag vill helt enkelt ha mer av dig.


Morgontrött? Svar: JA!

Idag är det en sånhär dag som inte riktigt blivit som jag tänkt mig. Jag sov hos Jimmi inatt vilket ledde till att jag var tvungen att klica upp kvart över 6 eftersom han skulle iväg och jobba. Det var väl lugnt tänkte jag igårkväll och planerade t o m starkt att inte gå och lägga mig när han väl skjutsat hem mig så tidigt på morgon. Jag tänkte alltså vara vaken från klockan kvart över 6 idag, men det blev verkligen inte så. Först och främst regnade de ute och var mulet vilket inte kändes så kul och vidare kände jag mig alldeles för trött eftersom jag inte somnade föränn 1 igårnatt. Nej, det hela ledde ist till att jag gick och la mig när jag kom hem och sov alldeles för länge. Jag vaknade till och från men orkade verkligen inte kliva upp. Tänkte att jag ändå inte hade nåt speciellt att gå upp till plus att det regnade ute och såklart att sängen som vanligt var underbart skönt. Nej, jag gick faktiskt inte upp föränn  klockan var halv 2, haha:P Jag är som jag är, I know. Men imorgon tänkte jag fakitskt ta mig upp innan 12 iaf så man kanske hinner göra lite under dagen. Nu är det ju snart kväll igen:P

Idag har jag, som ni förstår därför, inte hunnit gjort så mkt. Jag har vart in till stan en sväng och handlat bl a. Sedan bjöd Jimmi mig på ett Maxmål vilket var gott men väldigt mättande. Nästan lite för mättande t o m:P Nåväl, man måste få unna sig lite ibland. Var ju faktiskt evigheter sen jag åt på Max med. Nu sen klockan 6 skulle jag egentligen befinna mig på min fotbollsträning men den har blivit inställd ikväll p g a planen är avstängd för att det regnat så mkt. Jojo, så kan det gå. Jag funderar dock starkt på att kanske försöka ta mig ut om ett tag och jogga. Men jag får se hur jag gör. Tränade ju faktiskt så sent som igårkväll då vi ju hade match. Matchen gick bra kanske jag ska säga föresten. Vi vann med 3-2 tilllslut även om segern satt långt inne. Nästa match är på onsdag mot Arnäs.

Nej, nu ska jag packa upp nå grejer som jag haft hos Jimmi i helgen men jag bloggar nog lite senare. Höll ögonen öppna. Ha de!

Still awake

Idag har jag jobbat min sista dag på affären. Känns skönt men ändå inte. Skönt för att man får vara ledig ett tag men mindre bra eftesom man nu måste försöka leta nåt nytt jobb:S Hur nu det ska gå. Jag har ju sökt en del men inte fått nåt svar än. Känner på mig att det kommer gå åt helvet för mig i höst vad gäller att hitta nåt jobb:( Jag hoppas det ska gå bra såklart men det känns inte så just nu av nån anledning. Nåja, det ska bli skönt när lönen för mitt sommarjobb kommer iaf. Får väl ingen höjdarlön men lite rikare blir man ju allt:) vilket behövs!

Efter jobbet har jag umgåts med Helena, riktigt trevligt:) Har också varit lite hundvakt ikväll då jag 2 ggr behövt åka till Jimmis föräldrars hus för att rasta deras hund. Hunden heter Odin och är jättestor men söt. Resten av kvällen har jag som sagt var spenderat med Helena mestadels i Jimmis hus. Jimmi själv har varit på jobbmöte ikväll och sedan blev det tydligen nån firmafest efteråt. De åkte båt till ulvön och allt, värste härligt:) Jag är bara lite avundsjuk, haha:P Närå, men jag är glad för min pojkväns skull. Men en dag vill allt jag också åka båt till ulvön, så det så;P. De hade tydligen ätit smörgåstårta,druckit öl och ätit pizza bl a - gott! :) För några timmar sen gav de sig iväg till stan eftersom de skulle gå på nån krog där, skoj:)...även om jag saknar/saknat min pojkvän ikväll. Det är tur jag haft Helena här som sällskap ikväll iaf:) Det är inte så att jag inte unnar min pojkvän att gå ut - nej, nej....det är bara det att jag inte var förberedd på att han skulle gå ut och vara borta typ hela kvällen och natten. Har inte träffat han sen i morse runt halv 9 ju:( jobbigt. Jag är som van vid att kunna vara med han jättemkt på helgerna. Jaja, snart får jag träffa han iaf:) för nu smsade han nyss om att han var på väg hem hit.

I morgon ska jag först och främst sova ut med min pojkvän:) sedan har jag match vid 5
, samling 4 så då blir det till att ta det lugnt och ladda inför det. Ska göra ett nytt försök med mina nya fotbollskor då också, men då ska jag absolut ha förberedande skavsårsplåster på fötterna redan innan matchen. Det känns som att det är lika bra. Bättre att ta det säkra före det osäkra:P Jag minns ju hur det blev som sist på träningen ( det skavsåret har dock försvunnit nu iaf som tur är:) )

Nej, nu ska jag fortsätta vänta på min pojkvän och sedan blir det sängen som gäller - mys:) lr föresten innan sängen ska jag tydligen eventuellt skjutsa hem nån kusin till min pojkvän. Känns lite smådrygt men det kommer nog gå bra:P
God natt på er alla!
(iofs lär de flesta utav er säkerligen sova redan men iaf:P)

Skavsår ajajj:(

Idag har jag jobbat och tränat:) Jag jobbade till havl 7 som vanligt och sedan bara det av hemåt på cykeln för att göra mig klar inför träningen i Holmen som börjarde halv 8. Som tur var hann jag utan att behöva stressa så jättemkt. På träningen hade jag mina ny fotbollsskor. Det kändes bra till en början men efter halva träningen började jag känna av att jag höll på att få skavsår bak på foten:S Inge skönt alls! Jag gick in i omklädningsrummet och hämtade ett skavsårsplåster men det hjälpte inte nå vidare eftersom det omöjligen ville sitta fast:/ Jag genomled iaf slutet av träningen och försökte springa så gott jag kunde trots smärten. Det var dock en väldigt skön känsla när våra tränare sa att träningen var slut för ikväll. Var längesen jag blev så glad över att träningen avslutades. Nu ska jag bara ta hand om mitt lilla skavsår. Som tur var hann jag inte få så mkt iaf. Jag hoppas verkligen det har läkt tills matchen på söndag.

Nu har jag varit här hemma och tagit det lugnt ett tag. Har lyckats få i mig ett par goda rostade mackor och mjölk också, gott:) Resten av kvällen blir relativt lugn för imorrn är det jobb som väntar igen. Kan ju föresten nämna att det kom några norskar till min affär idag:) De var jättetrevliga, hehe, fast jag fick anstränga mig lite ibland för att förstå vad de sa:P Norska är inte det lättaste att förstå trots att det ju egentligen är väldigt likt svenska. Nåja, antar att mkt beror på att man är så ovan vid att höra de bara. Flyttar man till Norge och bor där ett tag lär det gå betydligt lättare. Ååh, jag vill fara dit snart ju...Norge är ett så himla trevligt land:) Dyrt dock men vackert! Jag ska fara dit snaaaaart, den saken är säker!

Ska fortsätta skriva på msn nu. Jag önskar er en fortsatt härlig kväll!

Tävlingstips

Här kan man tävla och vinna en ögonbindel;)

Här kan man vinna en goodie-bag :)

Ansvarsfulla jag

Ikväll har jag umgåts lite med Jimmi och sedan gick jag upp till pappa och Marianne och hälsade på:). De var tvungna att fara in till stan och ansvarsfull som man är följde jag med eftersom det behövdes handlas hem varor hit till huset. Mamma är ju i fjälls med Ola nu ett tag framöver, de for i lördags, och därför måste vi här hemma sköta om att handla och sånt själv. För tillfället är bara brorsan och jag hemma dock eftersom min storasyster är uppe i Piteå på en liten semestertripp med sin kille. Hon skulle dock komma hem imorrn vilket ska bli trevligt:) Jag tog iaf och handlade in lite mjök, färdigmat, glass mm. Glassen ska jag för övrigt hugga in på ikväll:) Jag köpte GB:s klassiska vaniljglass och det känns väldigt frestande, hehe:). Jag är allt ett riktigt glassmonster jag:P Nu ska jag iaf först och främst äta upp min mackor iaf. För ett tag sedan gjorde jag nämligen ett par smörgåsar i min fantastiska smörgåsgrill;P De blev mkt goda kan jag lova:)

Nej, kanske man ska ta och äta upp smörgåsarna och sätta på nån bra dvd-film på datorn medan man väntar på att folket ska komma ut på msn. Önskar er en bra kväll! :)

Städning

Nu har jag varit duktig och dammsugat rummet plus torkat golvet:) Har även hunnit med att putsa spegeln. Kanske ska byta i sängen också men det beror på om jag orkar:P Om en liten stund kommer Jimmi hit iaf så då ska jag umgås med han. Är så dumt för han är tvungen att jobba extra på söndag vilket innebär att vi inte kommer ha någon heldag alls att umgås på denna vecka:( Detta eftersom jag ju jobbar på lördag:S Men jag har pratat med han nu iaf och bett han fråga sin arbetsgivare om han inte skulle kunna jobba på lördag istället. På så vis skulle vi åtminstone få söndagen att kunna umgås på. Men vi får väl se om det går, är ju inte säkert men man kan ju alltid hoppas.

Nej, nu ska jag gå och kolla om det finns nån mat i det här huset. Min älskling var tydligen hungrig så:P Jag hade ju tänkt att äta blodpudding men det gillar ju inte han så jag måste hitta nåt annat till han. Bloggar nog senare:) Hej så länge!

Lista

10. Favoriter...
Dialekt: Norrländska
Mat: Tacos, pizza och grillat kött
Låt: Som jag hade dig förut och cry just a little bit
Tecknad figur: Tintin
Sport: Hockey så klart
Komiker: Robert Gustavsson
Veckodag: Fredag
Glassmak: Vanilj
Soloartist: Lars Winnerbäck

9. För tillfället...

Humör: Förväntansfull
Tanke: Kommer det gå för alla?
Kläder: Svarta jeans och en röd kortärmad tröja
Bakgrund: datorns surrade
Känsla: Hungrig
Tid: 13.30
Bästa sak: Min mobil
Irritationsobjekt: Att jag är ledig och ensam hemma och därmed riskerar att få lite tråkigt (jag hoppas dock att så inte blir fallet)


8. Första...
Bästa vän: Bella
Husdjur: katterna Mario och Gosan
Kyss: När jag var...jadu hur gammal var jag egentligen? 6-7 år kanske. Simon gav mig den iaf.
Piercing: Ingen hittils och tvivlar på att jag kommer göra någon heller.
Förälskelse: Simon i guess, svårt att veta dock eftersom jag var så liten men.
CD skiva: "Spice girls - spiceworld" lr "Absolute music 30"
Bil: Ingen hittils tyvärr...måste ha ett jobb först...men jag vill ha en egen bil!
Ord: Mamma kanske? Jag vet inte säkert.

7. Senaste...
Telefonsamtal: Jimmi
Mat: Nudlar
Dryck: Mjölk, vad annars?;P
Biltur: I förrgår när jag for hem från stan med Emma.
Tv-program: Gamla Skilda världar
Spelad låt: Jessy - Dancing in the dark
Köpta klädesplagg: En blått halter-neck-linne

6. har du någonsin...
Dejtat någon av dina bästa vänner: Nej
Brutit mot lagen: Ja
Blivit arresterad: Nix
Badat naken: Hehe, jajemen
Varit med på TV: Japp, jag var med som en liten prick i tvrutan då de hade stadskampen i Umeå för ett par år sedan
Varit med i tidningen: Ja, med namn iaf

5. nej tack...
Skolämne: Typ alla just nu utom idrott...är SÅ skolless (tur man inte har nån skola i höst)
Mat: grillade majskolvar, usch!
Musik: Techno
Dryck: Kaffe, huvva
Djur: insekter


4. saker...
Du gjorde igår kväll: jobbade, tränade, surfade och sov .
Du kan höra just nu : min väggklocka, datorns surrande, mitt knapper på tangentbordet och tystnaden
Du inte kan leva utan: Mina nära, mat, träning och sängen
Du gör när du har tråkigt: Surfar


3 personer

Du kan berätta allt för: Jimmi, Helena och mamma
Du tycker om: Sandra, Emma och Jimmi
Du inte gillar: Det finns säkerligen minst tre personer, om inte fler, men de ska jag inte skriva ut här.

2 val

Coca Cola eller Fanta: Fanta
Hund eller katt: Katt


1 önskan
Att jag ska få ett bra jobb i höst.


Liseberg i september!

Fan vad roligt! :D Jag och mina kompisar har börjat planera en resa ner till Gbg och Liseberg <3 den 12-15 september. Vi har t o m bokat in oss på ett vandrarhem där nere för två nätter:) Vi funderar skarpt på att bila ner till Sthlm på fredagmorgon och sedan åka tåg därifrån Sthlm till Gbg. Kommer bli asroligt alltså! Jag längtar jättemkt. Visst det kommer gå en hel del pengar såklart men det är det värt! Vi har iaf kommit överens om att försöka köpa billig mat på willys lr nåt och inte gå på värste dyrrestaurangerna och äta:P det tycker jag är förnuftigt. Jag ser mest fram emot att få besöka Liseberg igen, jag älskar verkligen deras karuseller. Den enda karusellen de inte har är "Extreme" som finns på Gröna Lund men, men, man kan inte få allt. Jag hoppas att jag ska få gå på Liseberg på lördageftermiddagen och hela söndagen, det skulle verkligen vara jättekul. Tänk, vad mkt man skulle hinna åka då alltså ojojojj:D

Shit, klockan är jättemkt nu egentligen men jag har blivit pigg av allt planerande som vi hållit på med angående vår resa. Ska bli så himla roligt att fara ner dit med bra sällskap också:) - Kommer bli en höjdare alltså! Jag hoppas verkligen bara att alla kan följa med. Totalt är vi 6 personer om alla kan, vilket jag som sagt var hoppas. Vi har också planerat att ta en krogrunda på fredagkväll där nere i Gbg men vi får väl se om vi hittar där först och främst, hehe;P. Det är ju inte det allra lättaste speciellt inte om man har mitt lokalsinne:P. Som tur var verkar vårt vandrarhem ligga nära centrum iaf, drygt bara 3 km därifrån. Det innebär att man lätt kan gå in till cetrala Gbg, perfekt!

Nej, man kanske ska försöka få åt sig några timmars sömn nu så man orkar upp i någorlunda halvvettig tid imorrnbitt. Blev nog ett rätt struligt och ostrukturerat inlägg det här men det struntar jag i för tillfället, haha:D Jag är bara så jäkla sugen på att denna resa ska bli av snart! Jag längtar verkligen:) God natt på er nu och dröm sött! (förmodligen sover ni väl redan men iaf:P)

Jag slänger in två underbara bilder från Liseberg som jag tog med mobilen nu när vi sist var där. Kvalitén är inte den bästa men håll till godo ändå:P


Den här bilden tog jag alldeles inna jag skulle åka Balder. Jag stod först i kön! Balder som för övrigt är en riktig höjdare att åka. Första nedförsbacken (lr vad man kallar det) känns verkligen alltså! :)


Här ser ni en bild på Kålårado som är lugn men rolig:D Dock blir jag irriterad när jag åker den och inte blir ett dugg blöt. Man skrattar alltid när man åker denna karusell eftersom vem som helst kan riskera att bli blöt:)

Oväntat jobb

Har haft en ganska händelserik dag idag. Det började redan i morse när jag vaknade av att jag drömt att jag hade feber på en julafton och sedan hade blivit jagad och sånt:S Väldigt märklig dröm måste jag få säga. Kom inte ihåg den så tydligt nu längre dock, kom ihåg den mkt bättre i morse men konstig var den iaf och lite obehaglig. Jag låg och drog mig/halvsov väldigt länge kan jag ju också avslöja. Haha, så det där med att gå upp tidigt så som jag gjorde igår det gick betydligt sämre idag:P Fast då hade jag å andra sidan varit upp till 3 igårnatt med. Jaja, struntsamma:P

Efter att jag äntligen tagit mig upp ur sängen gick det bara en liten stund innan mobilen ringde. Det var Gunilla som ringde från affären och frågade om jag var hemma och isf hade möjlgihet att komma och byta av henne eftersom hon hade massa ärenden att uträtta. Tommy (min chef) som skulle vara där egentligen hade tydligen blivit så pass yr att han varit tvungen att åka in på sjukhuset:S Jag sa att jag kunde cykla dit och jobba den "halva" jobbdagen som var kvar. Jag kom dit ungefär halv 3 och jobbade till halv 7 så det blev ju åtminstone 4 arbetstimmar, alltid lite pengar ivf.

När jag cyklat hem från jobbet gav jag mig iväg ut på en joggingtur. Självklart var det "Skogsrundan" som gällde, finns det nåt underbarare än att springa just i skogen? Det kanske jag inte borde ha gjort dess värre för benen kändes väldigt sega och sen fick jag mjälthugg också efter halva vägen så jag blev tvungen att gå en liten bit:S Hur som helst så kämpade jag ändå på och lyckades löpa hela vägen ut trots att det bara emot. Kanske har de senaste två dagarnas match och träning satt sina spår? Har ju hört att det är viktigt att man har vilodag mellan träningsdagarna egentligen men sånt orkar jag inte alltid bry mig om vilket kanske är dumt men:P Fast å andra sidan kan det gå ett par dagar ibland också (speciellt på helgerna) då jag inte tränar nånting alls typ så det borde jämna ut sig det där ändå tycker jag. Nåväl, efter att jag äntligen kommit hem igen efter joggingen så vilade jag ungefär 10 minuter och drack vatten innan jag gav mig iväg ut på en kortare promenad. Jag gick i ungefär 25 minuter i halvsnabbt tempo. Det var rätt skönt även om jag tycker det blir lite långtråkigt ibland med att bara gå. Som tur var hade jag musik iaf vilket gjorde promenaden bra mkt roligare.

Väl hemma igen tog jag mig en välbehövlig dusch och sedan nu har jag ätit lite müsli medans jag skrivit detta.
Har inte ätit nån "riktig" middag idag så därför är magen lite extra hungrig helst nu efter att jag tränat också. Får se till att hämta nåt mer att äta snart. Resten av kvällen blir slapp för min del. Tycker jag har förtjänat att få slappa efter en sån här dag. I morgon är jag ledig, lr ja jag ska vara ledig iaf men sen vet man ju aldrig ändå. Idag skulle jag ju egentligen också ha vart ledig men se hur det blev med den ledigheten, hehe. Närå, men imorrn kommer jag till 99 % säkerhet att vara ledig. Då ska jag verkligen försöka njuta av min ledighet för sen kommer jag jobba tor, fre och lör. Så då kommer det vara full fart med andra ord.

Nej, dags för mig att fixa mera att äta. Jag önskar er en bra kväll!

Home again

Nu är jag hemma igen efter fotbollsträningen. Älskar verkligen att få komma hem efter träningarna och ta något att dricka och äta och bara slappna av, finns inget bättre alltså. Så himla skön känsla att känna att man tränat och gett järnet och nu bara kan tjäna att man har rätt att slappna av  och återhämta sig lite:) Träningen gick bra iaf, enda problemet var att jag fick lite småont på undersidan av högerfoten men det berodde på mina gamla fotbollsskor, jag vågade alltså inte köra med de nya skorna som jag köpte idag. Måste försöka "gå in" de nu  de närmsta dagarna så jag kanske kan använda de på träningen på torsdag. Pallar fan inte med de här gamm-skorna nå länge till alltså:/

Ikväll hade jag tänkt städa lite  här på rummet, sedan ska jag också försöka hinna med att se Pistvakt lr nån annan film och kanske ev också lägga in bilder från kameran till datorn (beror på om jag orkar med det). Jag måste snart också gå ner och ta nåt att äta känner jag:P Har bara druckit vatten och ätit ett äpple hitills sen jag kom hem och min mage kurrar efter mer. Hm, är nog lika bra att göra den till viljes innan den börjar klaga alltför mkt:P

Sköt om er och ha de gött! :)

Stadstripp

Idag har jag och Emma varit på stan:) och kan ni tänka er? I morse kom jag upp halv 10, måste vara nån form av rekord för mig när jag är ledig. Jag var jävligt trött visserligen MEN jag tog mig upp iaf och det är väl ändå det som räknas;) Jag åt frukost och klädde mig innan jag tog mammas bil och hämtade upp Emma. Vi kom fram i stan runt 11 vilket var lagom:) Vi uträttade våra ärenden och lite till;P Jag köpte bl a ett par nya fotbollsskor för 500 spänn. Skorna kändes sköna och sen var de inte SÅ dyra heller. Fattar inte hur fotbollsskor kan kosta så jäkla mkt alltså:( Typ 95% av alla fotbollsskor inne i stan gick ju på minst 700 vilket jag tycker är jättedyrt. Visst det är ju säkert bra skor som håller ett tag men iaf. Jag känner inte att jag vill lägga ut så mkt på ett par skor, helst inte när jag är osäker på hur länge till jag kommer att spela fotboll. Borde köpa ny benskydd också egentligen men jag ids inte. De jag har duger ändå säsongen ut, helt klart:P

I stan köpte jag också en vit bh och ett jättebilligt blått halterneck-linne på rea (jag älskar verkligen rea;) ). Jag och Emma kilade också in på arbetsförmedlingen och pratade lite med dem. Vi gick också och fikade på UH. Tyvärr var räkbaguetterna slut så jag fick ta en räkmacka istället som var mkt dyrare men, men...god var den iaf:)

Efter att vi uträttat de ärenden vi skulle åkte vi hem.
Känns som att det blev en väldigt lyckad statsrunda med trevligt sällskap:) Måste också säga att det är lite roligt att gå upp tidigt eftersom dagarna blir så mkt längre då. Känns som att jag hunnit gjort jättemkt idag och trots det är klockan BARA 4. Det gillar jag:) synd bara att jag ska vara så jäkla morgontrött och att det därför är SÅ otroligt drygt att gå upp tidigt. Nåväl, imorrn ska jag också försöka kliva upp tidigt och uträtta lite här hemma (jag är nämligen ledig då), jag borde åtminstone kunna komma upp 10-10.30.

Nu ska jag ta och kika vidare här och dona på lite men jag skriver kanske senare ikväll efter att jag tränat. Jag ska träna fotboll kl 6 nämligen:P Tror inte jag kommer använda mina nya skor då dock, måste gå in de lite mer först så jag vet att jag säkert vill ha dem. Njut av solen nu allihop och ta vara på det som återstår av denna dag! :)

Fotbollstankar

Igår spelade jag match mot Långsele. Vi åkte buss dit vilket är rätt ovanligt då vi alltid brukar samåka i bilar annars. Det var kul att åka buss men på vägen dit var det väldigt varmt ett tag i bussen vilket inte var roligt. Elementen på sidorna var igång på full värme och det verkade inte som att det gick att sätnga av de heller:S Skumt. Till slut fick dock bussschauffören av elementen vilket gjorde det betydligt kallare i bussen som tur var:) När vi åkt  en bra bit (som jag tycker kändes som en evighet) kom vi äntligen fram. Det blev till att byta om och värma upp innan matchen körde igång. Matchen var jämn till en början men 1 minut innan pausvillan lyckades Sofia göra ett jättesnyggt högt stolpe-in-mål:) Det var gött! I andra halvlek rullade vi på bra och snart gjorde vi både tvåan och trean och ja t o m fyran och efter det var matchen rätt lugn. Matchen slutade 4-0 till slut vilket kändes som ett ganska rättvist resultat:)

En bra sak var att jag spelade utan knäskydd hela matchen och jag fick inte ett dugg ont i knäet som jag brukar få! Lite skönt det känns då:) dock ska jag nog se till att ha knäskydd på träningen ikväll eftersom det är så få timmar sen jag spelade matchen. Kan vara onödigt att chansa och få ont:S dock är jag lite småsugen på att köra utan ikväll också men det lär nog sluta med att jag har det ändå om jag känner mig sj rätt.

Överhuvudtaget är jag rätt less på fotboll just nu även om matchen igår kändes rätt okej. Jag känner dock att suget har försvunnit och jag tror faktiskt inte att jag kommer spela nästa år. Kommer kännas konstigt då jag spelat fotboll hela mitt liv(!) men samtidigt skönt. Ska se till att träna på egen hand då istället och träna de tider som passar mig bäst. Kommer kännas skönt att inte ha helger halvt uppbokade p g a matcher också. Nåja, kan ju hända att jag foirtsätter också. Vem vet, kanske får jag tillbaka suget i vinter men som det känns nu så känns det inte så. Den som lever får se. Helt klart ska jag spela klart denna säsong iaf, har inte en tanke på annat.

Kul med laserspel

Lördag

Det blev aldrig någon bowling i lördags eftersom bowlinghallen tydligen bara hade öppet på onsdagar:S Lite korkat då, det är väl nu om nån gång under året de borde ha öppet eftersom det är många som vill hitta på såna saker då¨de har semester, lr? Jaja, inte min sak men lite dumt tycker jag allt att det var. Istället för att bowla lyckades vi tillslut hitta till "Area 1" och kan ni tänka er, vi hann dit innan de stängde och fick tillåtelse att köra 2 laserspel. Det blev ungefär 20 minuter vilket var lagomt. Det var väldigt kul att spela dock blev det väldigt varmt men skoj var det! Jag vann tyvärr inte utan det gjorde istället min i efterhand väldigt kaxiga pojkvän men då vi körde den andra och sista omgången blev jag tvåa efter han iaf så nästa gång ska jag allt ta han;) Efter att vi spelat klart tog några av mina kompisar varsin drink innan vi for därifrån. Jag avstod dock eftersom jag körde. Lika bra att spara lite pengar också det behövs ju för mig såhär års:P Jag skulle ha lust att köra femkampen som finns där också, får se om det kanske blir nästa gång:) vem vet?

När vi körde därifrån ville plötsligt Weppan att vi skulle dra in på Plattan och beställa nå drinkar. Men självklart skulle jag ha glömt börsen hemma och därför kunde jag omöjligt komma in trots att jag visade bilnycklarna och sa att jag var shaffis men de har tydligen hårda bestämmelser där:( Jag satt i bilen och väntade utanför istället med Sandra och det var ju också rätt trevligt:) Efter Plattan drog vi vidare till ytterligare ett uteställe och där fick jag otroligt nog komma in utan leg dock fick jag inte beställa nåt men det kan man ju förstå. Vi satt där ett tag och pratade innan vi drog iväg igen. Vi tog en sväng upp till Jimmis gamla jobb och kollade in husen de gjort klart tidigare i sommar. Efter det ville jag åka hem och äta upp mitt godis men Weppan och Jimmi ville in på "Kebabhouse" för de hade blivit hungriga så då drog vi dit en stund först innan vi åkte hem. Allt som allt var det en mycket trevlig kväll och jag vill tacka alla inblandade för att kvällen blev som den blev:) Jag hoppas vi kan göra något liknande snart igen.

Bowling på g

Har inte funnits nån tid för att blogga men är det sommar så kan det lätt bli så. Nu ska vi strax fara in till stan och bowla iaf:) Emma och weppan ska komma hit till Jimmi och sedan ska vi fyra samåka in till stan och träffa Sandra och förhoppningsvis få åt oss en bowlingbana. Tydligen svarar de inte när man ringer dit och vill boka men jag hoppas det finns banor lediga iaf:P I värsta fall får vi väl spela minigolf lr nåt ist:) det är ju också ganska roligt även om jag tycker att bowling är ännu roligare. Vi var tidigare ikväll in och köpte godis för 5 kr/hg på Ica också, nice! Det finns alltså en risk att det bli lite godisätande ikväll;) Dagen har annars ägnats åt jobb. Var en hel del folk idag så det var roligt. tiden går så mkt fortare när det är folk jämför med när det är helt dött.

Igår blev jag och Jimmi bjuden på middag hos hans föräldrar.
Vi blev bjudna på klyftpotatis och grillat kött, mkt gott:) Jimmi drack några öl också (gott för han som inte druckit öl på väldigt, väldigt länge).Vi var där ett bra tag och lyssnade  på när Jimmis föräldrar berättade om deras resa häromdagen till Tyskland. Det var intressant att lyssna på. De hade kört bil hela vägen förutom på två ställen där de behövt åka färja. Jag vill också åka till tyskland, haha jag blev lite smått avundsjuk:P Men, men min tid kommer väl för det också förhoppningsvis:) Är för övrigt så många länder jag vill åka till att jag omöjligt kommer att kunna åka överallt:S Det känns tråkigt men jag får väl försöka spara och se till att fara till de platser jag helst vill åka till, typ Kanada:)

Nej, nu kommer de snart så jag ska göra mig klar det sista. Hoppas ni får en fin kväll!


RSS 2.0