Måtte knät hålla

Igår när jag skulle ut och jogga så fick jag ont i vänsterknät efteråt. Jävligt ont t o m! Usch, blev nästan orolig men jag gick iaf småhaltandes hem och tog det lugnt resten av kvällen så efter några timmar kändes det bättre och bättre och nu känner jag inte av det alls. Borde kanske ta det lugnt idag med tanke på det men jag blev så jäkla sugen på att fara upp till Selmas och träna. Kanske köra lite styrka, ev vara med på ett aerobicspass kl 17 och sen bodypump kl 18. Hmm, kanske inte blir allt det men en del iaf:) Hoppas bara jag inte får ont i knät igen, då kommer jag bli ledsen:/ Hatar att vara skadad!

Dum som jag är lämnade jag förstås knäskyddet (egentligen min storebrors som jag fick låna förra sommaren) hemma i Övik. Typiskt...hade lätt använt det nu annars bara för säkerhets skull. Jaja, i värsta fall får man väl avbryta tränandet om man skulle få ont.

Är ju första advent idag också, shit vad tiden går alltså!
Har inte riktigt känt av nån julstämning än men ska ta fram mitt lilla julpynt och spela lite julmusik sen så bygger det sig nog:) Har dammat lite smått idag också....men måste fortsätta sen. Skulle behöva dammsuga och torka golvet med men vet inte hur mkt jag kommer orka ikväll. Priroriterar dessutom plugg, anatomifrågorna, för tillfället. Detta trots att de egentligen inte behöver vara inne föränn i januari. Men faktum är att jag inte har någon större lust med att sitta hela jullovet och plugga när jag är hemma. Har nämligen en till uppgift till efter jul också och den är halvstor den också. Ska göra en liten rapport kan man säga. Vore skönt om man åtminstone kunde försöka börja lite med den nu snart också.

Imorrn har jag LIA (lärande i arbete) och det känns superkul! Kommer ha det nu i två veckor framöver. Blir mest som studiebesök typ eftersom vi inte hunnit lära oss sådär supermkt än. Skönt att komma utanför skolans väggar och se lite annat. Ska vara på "Sunne hud och hälsa" imorrn kl 11. Spännande värre!

Ska nog ta och ringa nå folk senare ikväll, Helena bl a. Känner att jag behöver prata av mig lite:) Men nu ska jag ta och göra i ordning träningskläder och bege mig iväg för träning. Känner mig taggad så det kommer bli skoj:) Ha nu en fortsatt riktigt mysig första advent!

Underbara helg!

Har haft massage idag också på skolan så jag är rätt mör för tillfället. Har känt mig halvseg hela dagen i princip. Riktigt skönt med helg trots att jag kommit underfund med att jag har jävligt mkt att plugga. Jaja, det är bara att bita ihop. Nu blir det iaf Idol, godis och popcorn. En riktigt lugn och skön slapparkväll med andra ord, perfekt! Det behöver jag verkligen. Inte omöjligt att man drar ett och ett annat "Sex-and-the-city-avsnitt" sen också ;P

Saknar många personer för tillfället, fast det känns ändå rätt skönt att vara själv ikväll faktiskt. Konstigt hur man kan vara så tudelad ibland. Jag får iaf snart träffa personer jag tycker om och det känns riktigt bra:) Ha en fin kväll!

Hög av massage

Har börjat med klassisk massage denna vecka och det är skönt men svårt. Idag innan vi slutade fick jag en hel ryggmassage av Marcus på ca 20 minuter och det var underbart! Var helt groggy/hög efteråt, helt väck både i kropp och huvud. Snacka om att känna effekter efter en massage alltså. Har aldrig känt mig så borta förut men så är ju denna massage mkt djupare än taktilen också (som vi tidigar lärt oss) så det kan ju bero på det. Sen är jag väldigt spänd i vänstra delen av ryggen också så det var extra skönt att få massage just där:D Imorrn är dock den sista dagen för klassiska massagen för den här gången och då blir det massering av nacke och axlar, spännande. Den klassiska massagen kommer sedan åter efter jul.

Idag efter skolan har jag vart och kört ett spinningpass på Selmas med Josefine:) Det var kul men jävligt jobbigt. Svetten bara rann och benen kändes rätt möra efteråt men det är så det ska vara;) Gick efter passet spontant på ett aerobicspass och det var inte lika jobbigt men roligt. Träffade min söta klasskompis Hanna också som också skulle gå på passet så det var en mkt trevlig överraskning:D Hade dock lite svårt att komma ihåg alla steg och sånt under aerobicsen men det gjorde inte så mkt. Jag skrattade och hade kul ändå:)

Har väl vart här i min stuga nån timme nu och har hunnit med att prata i telefon och diskat undan. Har städat undan lite grejer också, det behövdes. Resterande delen av kvällen blir jävligt lugn. Känner mig rätt trött efter träningen och massagen.

Tog föresten vaccinsprutan mot svininfluensan igår efter många om och men.
Detta har bidragit till att jag för tillfället är rätt öm i vänsterarmen och det gör ont om man lyfter den högt. Lite smådrygt men det går väl över om ett par dagar så det är väl bara att härda ut.

Nu blir det müsli och fil och slappa framför tvn:) Hoppas ni får en mysig kväll!

Om tiden vill ifatt

Jag har blivit totalt jäkla förälskad i den här låten alltså:D Den är så himla underbar och tilltalar mig på många sätt. Kan verkligen lyssna på den här låten hur många ggr som helst just nu. Den passar helt enkelt in i mitt liv för tillfället. Den berör mig verkligen ända in i själen...ääh, svårt att förklara men det är så jag känner:) Låten är toppen iaf så lyssna och njut:)


Vill till Norge

Har haft PH (processhandledning) idag och det var lika välbehövligt som alltid. Det var dock bara två stycken där (jag och en tjej till + läraren då) alla andra 4 personer i gruppen var sjuka tydligen. Gick iaf bra ändå. Efter Ph:n masserade jag Hanna, det gick ganska bra:) Måste jobba ner tiden bara och tänka på en del andra smågrejer. Men det bygger sig nog:) Ska satsa på massagen nu de närmsta veckorna så jag känner mig säker inför uppmasseringen i december. Jag tror/hoppas att det kommer att gå bra:)

Efter massagen var jag på LIA-info utomlands. Ganska intressant. Blev väldigt sugen på att vara i Norge faktiskt men jaa...vi får se hur det blir. Man har ju lite tid på sig att fundera. Ska kolla med alla andra vars de vill vara också. Skulle ju vara rätt kul att kunna åka tillsammans med någon/några också. Men åååh, jag vill till Norge:) lr kanske Island. Det hade också varit rätt häftigt.

Har slängt i mig mat nu, var verkligen hungrig som en varg.
Nu känns det bättre:) Ska låta maten vila ett tag och sedan ska jag faktiskt ge mig iväg ut och jogga. Får se hur det kommer att gå med tanke på att jag inte joggat på en vecka och en dag. Kroppen lär ju kännas lite halvseg efter sjukdomen men det är bara att bita ihop. Kommer kännas jävligt skönt efter joggingen:) får en sån himla kick av att träna.

Kvällen blir nog lugn för övrigt, har inget planerat och det känns skönt:) Kanske blir lite plugg och bara ta hand om mig själv. Måste vara utvilad inför morgondagen då jag har klassisk massage med Johan.

Nej, ska städa lite nu och kanske försöka plugga lite anatomi innan jag ger mig iväg på joggingturen. Ha en fin kväll! :)

Det går bra nu:)

Längesen jag skrev här nu, ojojj! Har iaf haft en fantastiskt bra helg måste jag säga. Har haft besök av min kompis Dennis från Motala och det har vart mkt trevligt:) Vi har ätit tacobuffé och discobowlat med några ur min klass och sen har vi kollat på "Varg Veum-filmer", vilket är en norsk kriminalserie (för er som inte redan vet det) ungefär som svenska Wallander lr Beck. De filmerna var riktigt bra alltså, blev lite fast i de måste jag erkänna. Vi hann se 5 av 6...så den 6:e får jag se nån annan gång. Lätt värda att se! Vi var in en sväng till Karlstad också och åt på en tom asiatisk restaurang vilket var väldigt speciellt men trevligt.

Är äntligen frisk från min förkylning också så det känns kanon. Lr jaa...kanske har lite symptom kvar på morgonen men har iaf inte ont i halsen och känner mig väldigt pigg i huvudet - underbart! Var och körde "Step mix" nu nyss på Selmas och det var så jäkla kul:D Har verkligen saknat att träna under de senaste dagarna alltså. Sprang lite innan på löparbandet också och sen efter Step-passet så cyklade jag i ca 10 min. Älskar verkligen att träna, mår så jäkla bra av det alltså - sjukt!

Mår i allmänhet väldigt bra nu känner jag:) Mitt liv rullar på på det sätt jag vill. Inte många bekymmer just nu och det känns kanon. Har en del jag borde plugga men det är ingen större fara på taket. Ska dock försöka skriva svar på några anatomifrågor nu så jag inte kommer efter, är bara onödigt. Har PH imorrn och sen ska jag nog massera Hanna, min trevliga klasskompis. Måste försöka ta tag i massagen nu så jag kan det till uppmasseringen i december.

På onsdag kör klassiska massagen igång igen och det känns halvdrygt men det ska nog gå bra:) Är ju trots allt bara tre dagar så det går nog fort ändå. Sen nästa vecka har jag LIA och det ser jag fram emot jättemkt:D

Surfar som sagt var uppe på en våg nu och det känns jäkligt bra. Bara att passa på att njuta av vågen så länge den håller i sig. Nej, nu blire anatomiplugg. Ha en jättefin kväll! :)

På väg upp och vill inte tillbaka ner

Känner mig mkt bättre nu. Har käkat blåbär, hallon, clementine, morot och druckit vaniljte med honung. Allt för att min hals och därmed hela min kropp ska må bättre snart. Har även unnat mig att bara ta det lugnt ikväll. Har visserligen diskat och tvättat en del men också bara slappat framför tvn. Har sett 2 avsnitt av Sex and the city och "Bonde söker fru". Skönt att bara vara ibland faktiskt och unna sig att verkligen koppla av. Mkt som rördes upp i mig tidigare idag och jag hamnade i obalans av många olika orsaker men jag tror mkt beror på att jag inte sovit det jag borde ha gjort nu på slutet. En del andra saker spelade nog in också men det får tyvärr inte ni veta för det är lite mer privata ting. Är långt ifrån säker på allt sj men jag har mina starka aningar iaf.

Ska fortsätta snacka me mina härliga vänner nu på msn och sen sova lr kanske se ännu ett Sex and the city-avsnitt...inte omöjligt:).

God natt på er iaf!

Jag har gjort rätt

Man ska inte träna om man har ont när man sväljer och när man har uppsvullda halsmandlar. Man ska inte träna när kroppen känns matt och orkeslös bara av att värma upp.Man ska inte träna när man har ett stundtals "ryckigt" och halvsegt ena öga p g a nåt virus. Man ska inte träna då för man riskerar att bli sjuk ännu längre och t o m att dö om man har riktig jävla otur. Risken är stor att man pressar sönder sin kropp, en kropp man ska leva med hela livet. En kropp man vill ska funka. Jag vet att det är så. Jag tvivlar inte på resonemanget för ett ögonblick.

Men mitt samvete ang mitt handlande idag tvivlar ändå p g a...
....Hur kan man så sakna kunskap om en sån viktig detalj? Nånting gick uppenbarligen helt fel nånstans på vägen. Mkt gick rätt, absolut(!) men en viktigt detalj saknas. Vet inte om jag ska skratta lr gråta... Sanslöst egentligen! Enda man kan glädja sig åt är att man verkligen kan lära sig nåt även från en sånhär tråkig grej.

Jag har gjort rätt. Jag har gjort rätt. Jag har faktiskt gjort rätt. Helt jävla rätt, Punkt slut.


...Och nej, jag går faktiskt inte på högstadiet nu.

....Och jag vet nu att jag aldrig kommer att bli sådär (visste jag väl egentligen innan också men ändå). Snacka om ringklocka alltså!

Klarade det praktiska provet :D

Jag klarade dagens praktiska prov i fysiska träningsperioder:D Är så jävla lycklig. Skulle instruera en tricepsövning och sen en alternativövning plus säga vilka medhjälpande muskler som var med och jag lyckades. Visade en stretch sen också så det gick bra det med:) Så himla skönt att ha det avklarat. På förmiddagen idag skrev jag ett teoretiskt prov och det kände helt okej det också. Ty så då får man se.cker jag borde ha klarat av G iaf för det kändes som att jag hade koll på det mesta...fast man vet ju aldrig å andra sidan. Får tillbaka det teoretiska provet imorrn så den som lever får se.

Värsta nu är bara att jag lyckats blivit sjuk, är säker på att jag har feber trots att jag inte har nån termometer. Vaknade inatt vid 4-tiden och kallsvettades i sängen och kände mig helt yr i huvudet. Fasen också, så typiskt...just när vi först ska ha två prov och sen ha träningsvecka fram till onsdag. Riktigt taskig tajming! Jag klev iaf småvinglande upp ur sängen och knarkade i mig två alvedon. Jag tänkte att jag måste verkligen till skolan då vi har prov och allt. Vill verkligen inte vara hemma och tvingas oroa mig för proven ännu en dag lr två. Så sagt och gjort...när jag väl vaknade igen efter att ha somnat om efter många om och men så kände jag mig lite bättre så jag for. Har väl gått rätt bra idag ändå. Kunde dock inte vara med och träna nåt överhuvudtaget utan gjorde bara proven. Kändes smådumt men vad ska man göra. Jag känner verkligen att jag är sjuk, huvudet är helt jäkla lost. Jag hoppas verkligen inte att det blir långvarigt för jag gillar verkligen inte att vara sjuk.

Hoppas bara inte att vår lärare Andreas tror att jag hittar på. Vill ju verkligen vara med på gruppträningen egentligen...det är ju roligare än styrkeövningar (enligt mig iaf) men jag vågar inte träna när jag känner mig såhär hängig:S Hoppas det är som Sofia säger att man ser att jag är sjuk i mina ögon. Vill verkligen inte att Andreas ska tro att jag försöker slippa undan.

Usch, känner mig riktigt seg i huvudet nu alltså. Förmiddagen gick någorlunda men nu på eftermiddagen har jag känt mig yr och borta mest hela tiden. Tur man kunde skärpa till hjärnan när man gjorde provet iaf, jäkligt tur!

Resten av kvällen ska jag unna mig att bara vara och ta hand om mig själv. Orkar verkligen inte plugga nåt nu känner jag. Det blir vaniljte med honung och sen ska jag nog unna mig en "Plopp" faktiskt. Innan dess blir det dock mat i nån form...vet inte vad än. Får se om jag går på skolan imorrn men jag ska försöka. Man kan ju alltid vara med på teorin iaf. Man missar så mkt om man är hemma bara en dag på denna utbildning.

Ska dra  och kurera mig nu. Ta hand om er!

Domedagen imorrn

Har haft en skön helg på många sätt och vis:). Underbart! Men imorrn så gäller det verkligen. Teoretiskt prov i "Fysiska träningsmetoder" på förmiddagen. Sen på eftermiddagen är det praktiskt prov i samma ämne uppe på Selmas gym. Just nu känns det teoretiska provet lite bättre, praktiska kan verkligen gå hur som helst typ:S. Tycker det är så krånligt att instruera andra. Åååh, fy tusan...kommer bli en riktigt rysare hela skoldagen alltså! Uscha!

Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa igenom alla häften en gång till plus alla styrkeövningar med hjälpande muskler.
Hoppas verkligen jag kommer lyckas imorrn alltså jag vill verkligen inget hellre. Hoppas åtminstone att jag kan fixa G, det hade vart SÅ jäkla skönt alltså. Natti!

Someone new

Såg Idol igårkväll och blev helt jävla såld på detta. Kan inte lyssna och titta på det här nog många ggr alltså, helt vansinnigt bra!:D Jag får rysningar över hela kroppen stundtals, så bra är det. Sången, framförandet, känslan...ja, allting är så klockrent! :) :) :)


Provångest

Fan, vad jag oroar mig för proven vi har på måndag i fysiska träningsmetoder. Helt vansinnigt! Shit alltså, det känns verkligen inte bra. Får ont i magen och blir nervös bara jag tänker på det där. Jaja, i värsta fall får man väl göra om proven...det är ju faktiskt inte nån avrättning det handlar om om man nu inte skulle lyckas. Men ååh, jag vill så gärna lyckas! Det hade vart så jäkla skönt att få hela den där grejen ur världen. Fan också, jag som skulle leva i nuet och inte oroa mig för framtida händelser. Dags att styra upp nån affirmation kanske? Såhär kan jag ju inte ha det.

Plugga var det jag skulle göra nu ja. Försöka förbättra mina förutsättningar lite till proven på måndag iaf. Bye!

Smått vilsen

Så enormt mkt som snurrar i mitt huvud för tillfället. Kommer tankar som jag inte vill veta av. Sen kommer tankar som jag inte riktigt förstår mig på. Tankar som är jäkligt svåra att tolka. Saker och ting borde vara enkla men det är de inte. Livet i ett nötskal i guess. En speciell dröm på allt detta gör mig ännu mer förvirrad. Trodde jag visste men nu är jag inte lika säker längre. Hur ska man kunna vara säker på nånting egentligen när så mkt olika signaler kommer från alla möjliga håll? Well, jag antar att man gör bäst i att leva i nuet och låta känslorna/tankarna för stunden styra. Måste verkligen sluta tänka så mkt på framtida händelser och koncentrera mig på nuet.

Har svårt att koncentrera mig på att plugga på "Fysiska träningsmetoder" ikväll. Ska nog försöka sova snart (mitt huvud är inte vad det borde vara) men först måste jag verkligen försöka plugga ett tag till, det behöver jag. Kan ju alltid fastna nåt iaf med lite tur.

Galen dag

Dagen idag blev inte alls som jag tänkt. Den blev istället fullkomligt galen på alla sätt och vis. En galen dag men jag är lycklig och det är det viktigaste:)

Segt huvud

Har tvättat och diskat ikväll. Sen har jag städat upp lite smått i allmänhet också. Har även försökt plugga fysiska träningsmetoder men har varit så seg i huvudet så det har väl inte gått sådär superbra. Känns inte som att nåt har fastnat ikväll överhuvudtaget. Tror jag behöver sova. Börjar kännas att man haft en del anspänningar nu de senaste dagarna med först ett prov och sen en redovisning. Båda sakerna gick ju bra tillslut men det tar helt klart en hel del energi. Hoppas jag inte börjar bli sjuk lr nåt sånt bara...hoppas verkligen bara att jag behöver sova.

Ska ta en lång och skön dusch nu och sen lägga mig och se "Sex and the city". Sen ska jag sova, sova och åter sova. Tror jag verkligen behöver det just nu. Ska ta nya tag imorrn med pluggandet och tränandet. Ska ju till gymmet direkt efter skolan med Josefine så då jävlar blire ös;)

Måste säga att jag är jävligt glad över att jag vågade ta chansen att flytta ner hit till Sunne och börja hälsoterapeututbildningen:) Har träffat så himla många trevliga människor här nere. Har så otroligt roligt med vissa att det nästan inte finns alltså:D Sen är miljön och dialekten här nere också jättespännande. Lär mig så himla mkt även utanför skolan, både om mig själv och om annat.

Nu blire duschen. Gonatt på er!

Rolig redovisning

Redovisningen idag gick bra tillslut och jag känner mig nöjd:D Vår grupp ägde;) Hade riktigt kul dessutom också, underbart! Nu är det fullt fokus på måndagens prov i fysiska träningsmetoder. Tänkte först träna styrketräning ikväll men nu känner jag att det kanske är bättre att plugga på teorin istället. Är ju som en 20 sidor kanske så det är en del att lära in. Måste städa upp lite här i min stuga också. Sticker nog till gymmet efter skolan imorrn ist, vi slutar nämligen redan kl 14 imorrn - gött!:) I vanliga fall slutar vi först 15.20 men vår lärare berättade innan vi slutade idag att vi skulle få gå tidigare imorrn. Det gillas:)

Imorrnkväll blire hockey föresten. Ska ta en buss som går härifrån Sunne 17.15. Ska nämligen till Lila och titta på Färjestad-Modo, kan bli intressant. Hoppas Modo skärper till sig lite då när man ska se dem spela live för första gången i år. Har betalat hundra spänn och då får jag åka buss till arenan och hem igen plus en ståplatsbiljett, billigt värre! :D Hoppas matchen blir bra och att Modo vinner, det skulle sitta fint:)

Nu ska jag plugga och städa. Sen blire nog en varm skön dusch. Det är jag faktiskt värd. Ha en trevlig kväll! :)

Redovisning imorrn

Provet på cirkulationssystemet idag gick bra:) Mkt skönt att ha det bortgjort! Skriver bara så förbaskat mkt på såna här typer utav prov, tycker lite synd om läraren som ska rätta men men:P what ever!

Vidare idag har jag förberett en redovisning inför morgondagen med min söta grupp:) Tror det kommer bli riktigt bra trots allt. Har en del kvar men vi ska jobba imorrn på förmiddagen med resterande delen. Tror/hoppas/vill att vi ska hinna så vi är väl förberedda till redovisningen på eftermiddagen.

Pratade med pappa, Helena och min mor idag också, mkt trevligt som vanligt:)
Ringde en annan kompis också som jag inte pratat med på mkt, mkt länge och även det var såklart trevligt.

Hann jogga min skogsrunda ikväll också.
Kände mig seg i kroppen men fick en riktig adrenalinkick av det efteråt. Joggade rundan på min vanliga tid så det var bra. Jag kan vara en riktig kämpe ibland faktiskt;) Blev som väldigt positiv till allt efter joggingturen. Längesen jag kände så men det var skönt kan jag lova:) Blev/blir ganska djup också av nån anledning...lite småfilosofisk och känslosam på nåt underligt men positivt sätt. Hehe, konstigt hur det kan bli ibland. Mkt som snurrar i huvudet för tillfället men det är mest positiva saker så det gör inte så mkt:)

Nu ska jag sova så jag orkar upp imorrn. Måste vara pigg och alert så redovisningen går vägen. Redovisningen handlar om hjärtsvikt och vi kommer redovisa det genom att spela upp en pjäs kan jag avslöja, haha:D Det kommer säkerligen bli skoj!

Godnatt!

Bodymix för 1:a gången

Blev gymet direkt efter skolan idag. Körde en massa styrkeövningar med Josefine och Cia från klassen, mkt trevligt och bra. Efter det blev det lite småspontant ett Bodymix-pass för första gången nånsin (för min del) med Josefine. Haha, min kordination är inte så bra direkt men det funkade någorlunda iaf. Inte så jättesvåra övningar heller, var ett grundpass "bara" och tur var nog det. Riktigt jobbigt var det faktiskt. Körde massa styrka i passet också; mage, axlar och rygg. Får se om man känner av nåt imorrn kanske. Det var jobbigt men riktigt kul. Inte alls omöjligt att det blir fler pass framöver:D

Nu har jag käkat potatisbullar och mackor, mums!
Var ju typ 6 och en halv timme sen jag åt nåt innan (förutom en banan och en clementine) så det var verkligen välbehövligt med mat. Nu ska jag strax cykla iväg till min klasskompis Sofia och plugga "cirkulationssystemet". Har nämligen prov på det imorrn på em, drygt. Men det ska bli skönt att få det ur världen. Bara hoppas att det går bra på provet också men det tror jag. Känns som att jag borde ha koll, har ju pluggat på det rätt bra ändå trots allt. Jag måste försöka tänka positivt. I värsta fall kan man ju alltid göra om provet men det ska jag väl ändå inte behöva.

Bäst jag sliter mig härifrån nu så jag kan cykla iväg. Ha en fortsatt trevlig kväll!

Städ- & pluggdag

Har hunnit med hyfsat mkt idag tycker jag. Detta har jag gjort:
- Pluggat cirkulationssystemet
- Pluggat anatomihäftet till Fysen (oj, så bökigt det är men man blir ju inte dummare iaf)
- Lagat makaroner med korv (husmanskost som alltid funkar;P)
- Dammat
- Tittat lite smått på Tre kronors match mot Finland men jag stängde av efter att finnarna gjort 5-0, Verkligen inte roligt att se på! Morr! :/
- Promenerat med Frida
- Dammsugat
- Bytt sängkläder i sängen
- Rengjort tvättstället
- Diskat undan
- Ringt och grattat min käre far på fars dag
- Ringt mamma

Nu ska jag ta en dusch och sedan plugga lite. Sen blire såklart Sex and the city innan jag ska försöka ge mig på att somna. Det sistnämnda lär ju inte bli det lättaste då jag vridit på dygnet som faan i helgen men, men. Sov så gott!

Seg joggingtur

Nu har jag precis kommit hem från min joggingtur. Kände mig riktigt seg i kroppen idag måste jag säga. Vet inte riktigt varför. Kanske tränat för mkt och sovit för mkt på sistone(?) Trots segheten så joggade jag mig iaf igenom hela sträckan och det känns jäkligt bra såhär i efterhand. Joggade på ca 33 minuter vilket ju är vad jag ungefär brukar ligga på. Känner mig nöjd:) Blev dock genomblöt om fötterna och det var jäkligt geggigt och halt på vissa ställen men det som inte dödar härdar;) Imorrn ska jag dock unna mig en träningsfri dag så min kropp får vila lite. Kanske bara tar en promenad lr liknande. Måste dessutom plugga en massa ändå plus städa i min stuga.

Nu ska jag stretcha klart och sen duscha. Kommer bli vädligt skönt. Sen blir det köttsoppa och mackor till mat. Ska passa på att äta lite frukt och grönsaker också. Ha de!

Sömnproblem

Kunde omöjligt somna igår. Höll på att bli tokig. Jag som aldrig brukar ha problem med att somna...och när jag väl har det känns det så otroligt ovanligt som om nånting allvarligt måste vara fel. Man blir nästan orolig över sig sj alltså. Well, jag var väl inte allra smartast som körde igång en ny tvättmaskin alldeles innan jag skulle lägga mig och sova. Min tvättmaskin lever ju inte om lite om man säger som så. När tvättmaskinen väl slutat så låg jag dock fortfarande i flera minuter utan att kunna somna. All kunskap om cirkulationssystemet och fysiska träningsmetoder bara snurrade i huvudet på mig. Kände mig förmodligen alldeles för stressad för att kunna somna. Att jag sovit länge på fredagen gjorde väl inte saken lättare heller direkt. Somnade tillslut iaf fast då hade klockan hunnit blivit hela två:S

Hitills idag har jag iaf pluggat på cirkulationssystemet och städat lite smått. Funderar på om man ska orka ta sig ut i regnet och jogga om en stund. Lär ju dock vara jäkligt blött men det kanske är bra att få en paus i pluggandet trots allt. Detta trots att jag känner att jag måste plugga en massa till:S Finns så mkt som jag inte kan än. Hm, det får nog bli en joggingtur trots allt...är nog bra att få en paus då och då också fr pluggandet. Men först ska jag ta och vika och hänga tvätt.

Ikväll vet jag inte alls vad det blir men det lär visa sig. Känns nog som att det blir ganska lugnt iaf. Ni får ha en fortsatt trevlig dag!

Time to sleep

Har blivit plugg idag plus matlagning och sen var jag och körde lite styrketräning på Selmas. Gick väl hyfsat. Hoppas man gör tekniken på övningarna någorlunda rätt bara. Lite svårt att veta men det känns ju bra iaf så då borde det väl inte vara nån större fara. Behöver verkligen träna upp mina muskler, orkar ju ingenting...helst inte i armarna.

Har sen diskat undan en jäkla massa och kört en tvättmaskin, båda sakerna behövdes.
Har kollat en del på Idol också. Lite synd att Rabih åkte ut, han har ju sån speciell röst plus att han har en unik personlighet med. Men, men that's life. Han har väl säkerligen goda chanser att få ett skivkontrakt ändå så han lär ju överleva;P.

Ska väl snart försöka sova så man kommer upp tidigare imorrn jämfört med vad man gjorde idag.
Blir fortsatt plugg imorrn och ev. en joggingrunda om jag har kraft till det. Borde försöka dammsuga och damma också. Får se hur det blir med de sakerna. Har iaf matrester över i kylskåpet så kommer inte behöva ställa mig och laga nån mat imorrn. Det känns faktiskt skönt:) Mer tid över till annat då ju. Nu ska jag hänga min tvätt och sen blir det sängen. God natt!

Snön är borta

Idag har all snö försvunnit. Allt har regnat bort, lite småtrist men kanske lika bra då jag inte hunnit köpa mig vinterskor än. Har pluggat på cirkulationssystemet och nu har jag börjat med anatomihäftet till fysen, mkt att få in i huvudet men det ska gå. Ska unna mig en paus nu och fara till affären och handla. Ska göra "Färsröra kalas" till middag, det är jag värd. Sen blire nog mera plugg innan jag far till gymmet och kör lite styrka.

Gick väl inte sådär jättebra att ta sig upp i morse men jag skyller på att jag hade en sån underlig dröm. Förstår inte riktigt varför jag drömde som jag gjorde. Jag vet ju hur jag vill ha det men det är väl stressen som bidrar till såna där drömmar antar jag. Konstigt.

Ska cykla iväg nu i regnet men jag bloggar senare om jag känner för't. Ha det så bra!

Vackert med snö

Gick rätt så bra att jogga förut. Synd bara att mina broddar under skorna funkade så jäkla dåligt, fastnade bara massa klibbsnö och gegga under de typ. Slutade med att jag tog av de efter halva biten och det gick bättre. Inte just nå halt heller så jag halkade inte nånting alls. Tur det. Tycker verkligen om att träna utomhus, så härligt att vara ute i naturen och i den friska luften.

Vidare ikväll har jag läst om "Cirkulationssystemet", känns som att jag har koll på de mesta nu faktiskt:) Försökte läsa lite på fysen också. Finns en hel del där som jag inte kan. Men det kommer väl förhoppningsvis. Det måste det bara göra.

Fick två foton på min mejl från min kära mor ikväll föresten:) Var värsta snöbilderna från vår tomt däruppe i Norrland, tagna idag - mkt vackert! Får rakt lite hemlängtan nu faktiskt. Fast vi har ju snö här i Värmland också men på bilderna såg det ut som att de hade ännu mera snö därhemma:) Inte så jättestor skillnad men ändå. Kommer det mer snö här så kan man ju snart åka längdskidor, trevligt:)

Ska krypa ner i sängen nu. Ska ta mig upp tidigt imorrn så jag hinner plugga, städa och träna styrketräning. Vill försöka laga nån vettig mat också. Får se hur mkt man hinner/orkar med. Sov så gott!

Jag blev överlycklig igår

Efter många om och men slutade det med att jag for och såg Winnerbäck i Lila igår med Marcus och det är jag mkt glad över. Lasse var nämligen fantastiskt bra:D Älskar verkligen många av hans låtar. Ska skriva lite om min smått kaotiska men roliga gårdag.

Hade sån oerhörd tur vid 13-tiden igår också för då annonserades det nämligen ut 2 ståplatsbiljetter till Winnerbäck för 200 kr styck! Jag ringde så fort jag såg annonsen (under en kortare rast) och lyckades få åt mig biljetterna till mig och Marcus. Helt otroligt...fick en jäkla adrenalinkick av hela det förloppet alltså:D Haha, jag vaknade som verkligen till liv. Vilket jag tror många av mina klasskompisar märkte, jag blev RIKTIGT GLAD nämligen. Från det att jag såg annonsen till det att jag ringt och blivit lovad att få köpa biljetterna:D Jag och Marcus hade nämligen gått i flera dagar och hoppats på att nån skulle lägga ut några ståplatsbiljetter till försäljnbing till billigt pris. De enda biljetterna som fanns kvar på ticnet var bara sittplats nämligen. Så när vi äntligen lyckades få oss ståplatsbiljetter till ett billigt pris blev jag helnöjd! Så mkt mer ös att ha ståplats ju...sen att man kunde få ner det till halva priset också är ju ännu bättre.

I och med detta blev det efter skolan snabba ryck.
Handla lite, ta ut pengar, hem och käka lite (samt dra ut några vägkartor över Karlstad på nätet vilket inte gick så bra då jag bara hittade dåliga kartor men) och sen hämta Josefins bil (hon var jättesnäll och lånade ut sin finbil till oss nämligen=) ). Sen upp till OKQ8 och tanka i lite bensin. Hehe, var en upplevelse faktiskt att tanka här i Sunne för första gången nånsin för min del. Jag upptäckte nämligen att det går mkt fortare att tanka här än uppe i Övik och Bjästa. De kanske har nyare och bättre pumpar här nere, måste ju vara nå sånt. Bensin sprutade verkligen i hur fort som helst vilket var asbra.

Jag körde sen in till Karlstad. Marcus har inget körkort så det var jag som fick köra hela vägen. Gick oväntat bra faktiskt så jag blev positivt överaskad över mig sj. Var ju som väldigt orolig innan över hur det skulle gå när jag inte kört på så länge o s v men det gick faktistk bra:D Enda var att vi inte lyckades hitta nån riktigt bra parkering inne i centrala Karlstad (då vi skulle stanna till där och köpa biljetterna av "blocketkillen"...alla parkeringsplatser var nämligen upptagna) men det löste sig ändå eftersom killen var snäll och kunde komma och möta oss. Perfekt! Sen råkade vi köra lite småfel nån gång där också när vi skulle fara mot Lila men det var ju inte hela världen då vi ju ändå lyckades komma till arenan i god tid innan konserten började:)

Winnerbäck-konserten var hur bra som helst. Saknade några äldre låtar men de nya låtarna är ju inte dumma de heller, bara det att man inte lyssnat lika mkt på de och därför inte kan texterna. En del äldre klassiker var dock med så som: "Dunkla rum", "Elden", "Hugger i sten" och "kom ihåg mig då" :) Mkt bra!

Somnade inte föränn 1 på natten ca. Konserten var väl slut nån gång 20 över 11 och sen tog det ju typ 50 min att köra hem också. Första snön kom ju hit till Sunne igår också så det var trevligt. Man fick dock ta det ännu lugnare med bilkörningen vilket gjorde att det tog sin tid att komma hem (plus att köra in till Karlstad tidigare) men det var det värt. Lite småseg är man väl idag men inte så farligt ändå.

Ska ta mig ut och jogga i mörkret nu tänkte jag. Blir en fullspäckad helg som kommer att bestå av:
1. Plugg, plugg och mera plugg
2. Träning
3. Städa

Har verkligen mkt plugg nu. Ha skrivit det förut men det tåls att skrivas igen. Så denna helg blir det framför allt fokus på att lära sig så mkt som bara möjligt. Ha en trevlig kväll!

Mkt som sker i mitt huvud

Känner mig lite smålost för tillfället. Vet inte hur jag ska kunna hinna med att lära mig allt det jag ska till skolan=S Hade som tänkt plugga nu ikväll och igår men det har inte blivit så mkt. Har varit så trött och sliten i huvudet efter anatomin vi haft på skolan. Har försökt läsa en hel del men det fastnar inte mkt alls alltså (om ens nåt?). Känns som att min hjärna är full. En hel del att tänka på utanför alla kunskaper/skolan också. Jag är verkligen i en förändringsfas, så mkt som händer på många plan. Jaja, jag ska ta och råplugga i helgen iaf då jag inte har nån skola alls på dagarna så då jäklar. Jag SKA lyckas lära mig. Jag måste verkligen. 

Var på Selmas gym nu ikväll och körde lite styrka. Fan, inte lätt för en som inte gymmat förut alltså. Shit:P Men jag fick verkligen tänka till och prova mig fram vad gäller övningarna nu när jag var sj också. Ställa in alla maskiner rätt var inte det lättaste. Kanske bara jag är som dålig också men ändå;P Hoppas man lärde sig nånting iaf. Tur det var lite folk där så mkt som jag ställde in och höll på, hehe. Lyser väl "nybörjare" om en på flera hundra meters håll skulle jag tippa. Jaja, det kan jag bjuda på. Folk får tycka vad de vill.

Ska kanske på Winnerbäcks konsert i Lila arenan imorrn men jag vet inte säkert. Måste låna bil av nån klasskompis då och köra in till Karlstad och Lila arenan och det känns inte sådär superbra. Dels har jag inte kört bil på hur länge som helst och dels ska jag köra en bil jag aldrig kört förut. Sen hittar jag inte i Karlstad så det får väl bli att dra ut kartor fr eniro isf. Sen är ju Karlstad en rätt stor stad med, med massa vägar och trafikljus huller om buller och det känns lite halvläskigt faktiskt. En annan är ju van vid att köra i lilla Övik så där har man inte mkt att jämföra med. Sen kommer det ju vara kolsvart ute också när man ska köra. Hade iofs vart jäkligt kul att se han live. Well, får se hur man känner imorrn.

Skulle verkligen behöva en helg nu känner jag. Anatomin de här två dagarna har gjort mig slut i huvudet. Mkt är väl mitt eget fel också iofs bara för att jag tänker som jag gör. Måste sluta med det....affirmationer.com, det var ju så det skulle vara. Måste försöka ta fram det igen. Det här är inte bra alltså.

Borde gå och sova nu. Ska ta nån frukt och c-vitamin så jag inte blir sjuk först bara. Nattnatt!

Ingen hemresa i nov

Jag lyckades springa en minut fortare än vad jag brukar springa på min ca 6 kms-runda så jag är nöjd:) Jäkligt blött ute dock men man är ju inte så kräsen. Jag klarar det mesta:) Tog och körde lite styrketräning sen också i min stuga, smådrygt men säkerligen bra:) Satt bl a i 90 grader och det var jättelängesen jag gjorde det senast. Satt väl kanske i 4 minuter nånting åtminstone. Lyckades tappa mobilen typiskt nog så min tidtagning försvann:S Haha, så kan det gå! Efter det hade jag rätt ont i benmusklerna kan jag lova. Men nu känns det bara bra:) Så härligt att träna! Imorrn ska jag försöka ta mig till Selmas och gymma lite. Måste ju öva in alla styrkeövningar.

Vidare ikväll har jag läst lite anatomi. Går sakta men säkert framåt men jag måste verkligen nöta in sånt där så det kommer ta låååång tid. Pratade med min mor och syster på mobilen förut också, trevligt. Saknar dem! Upplyste de om att jag inte kommer att komma hem i mitten på november. Känns som att det är så mkt att göra nu ändå fram tills dess. Den långhelgen vill jag nog bara vara här i Sunne istället och ta det lugnt. Finns ju dessutom gott om bra folk att umgås me här också=) Sen går det ju så fort också, snart är det ju advent och sen jul. I jul kan jag ju vara hemma nästan en månad, fantastiskt! Jag längtar till jul:) Det är så mysigt och underbart<3

Jag längtar tills om två och en halv vecka då man gjort bort alla prov. Kommer bli så skönt...om man nu lyckas me de d v s. Har iofs ett prov kvar (taktila uppmasseringen) sen ändå som inte kommer att gå av stapeln föränn efter LIAn är klar (dvs v.50). Men det är ju iaf bara ett prov.

Har inte tid att höra av så mkt folk numera heller tyvärr (även om jag vill det egentligen) :(
. Skolan och träningen tar verkligen upp all min tid för tillfället. Så om jag inte är så social av mig nuförtiden så är det därför. Har så sjukt mkt teori jag bara måste läsa in och kunna. Det är nu det gäller. Måste nöta som faan. Ska strax sussa så jag ska stänga ner min dator nu. Sweet dreams!

Palpera är då inte lätt

Nu var skolan avslutad för dagen men tyvärr inte plugget. Fick iaf palpera idag för första gången och det var ju allt annat än lätt. Skulle hitta kotor som C5 och allt vad de nu hette:P Inte det lättaste men men man lär väl sig eftersom förhoppningsvis. Måste verkligen plugga denna vecka alltså. Om en vecka har jag prov på "cirkulationssystemet" och veckan efter det har jag teoretiskt och praktiskt prov på "fysiska träningsmetoder". Träningsmetods-proven känns helt klart tuffast. Huvva! Men man får plugga på och hoppas på det bästa, man kan inte göra så mkt mer.

Lite synd att det ska regna ute, jag som tänkt jogga och allt:/ Funderar på om jag ska trotsa regnet och jogga iaf. Man är ju ändå inte gjord av socker så lite borde man väl ändå kunna tåla tycker jag. Jo, så får det nog bli.

Fick mitt gymkort på Selmas idag av Josefine också. Lite smålurigt bara då det ju står nån annans namn på kortet. Kanske inte spelar nån roll, bara det inte blir nå strul med det där. Kanske bäst man pratar med de på Selmas så att de vet. Vill ju som inte riskera att gå dit och träna och sen bli utkastad:P Måste dit och träna nån kväll också nu i veckan. Det är mkt nu känner jag.

Nej, ska ta nåt lätt att käka nu och sen ge mig iväg i regnet och halvmörkret med min kära mp3. Nu jäklar ska jag försöka få upp lite tempo i joggingen. I can do it! Ha de!

Mobilsamtal kan beröra mkt

Blev inte så mkt plugg idag som jag tänkt men har ändå haft en givande dag känns det som. Jag var ute och gick med Frida och hennes klasskompis som är här i Sunne och hälsar på. Vi gick en bra bit och det var mkt trevligt:) Sen har jag pratat i mobilen väldigt länge, typ 3 timmar lr nå sånt med en och samma person. Sjukt att man kan prata så länge egentligen men ibland går det bara av farten. Ett välbehövligt samtal på alla sätt och vis. Fantastiskt alltså! När klockan sen var 21 så ryckte jag upp mig och diskade undan en jäkla massa. Fan vad skönt att få bort disken som legat ett par dagar! Sen har jag faktiskt pluggat på "cirkulationssystemet" en del, wihoo:) Alltid nåt iaf.

Nu ska jag lägga mig och se ett "Sex och city-avsnitt" och sen blir det sova bums. Måste vara pigg imorrn då vi ska ha anatomi. Ska förhoppningsvis komma mig iväg och springa imorrn med. Kul att jag haft så många besökare idag föresten:) Ni är alla välkomna hit fler ggr, bara så ni vet;) Roligt värre!

Well, good night!

Sunnes galna uteliv

Var ute och såg Sunnes uteliv igårkväll för första gången:D Det var mkt trevligt och kul. Gick ut med mina goá klasskompisar Marcus, Sophie, Emelie och Mia. Frida var också med i början på kvällen och jag gjorde ordning mig tillsammans med henne. - Tack för smakråden, Frida..det behövdes! :) Hon for dock hem sen innan vi drog till "Selmas" eftersom hon skulle få besök med tåget. Kvällen var verkligen roligt måste jag säga. Haha, älskar mina klasskompisar:) De är riktigt härliga alltså. Sophie var jättesnäll också som lät oss åka med henne till en "källare" och sen till Selmas och sen hem igen. - Tack Sophie! Kan dela med mig några av mina favoriter från kvällen.

- "Det är storfest i en källare som ligger nånstans efter järnvägsspåret"
Förklaring: Mia och Emelie hade hört nåt från kvällen innan att det skulle vara fest i en källare men ingen hade riktigt koll på vem, hur lr vilka som hade festen. Anades dock att det var några "förpackningsdesignare" som hade festen. En källare sen också, vad tusan haha! Sophie var så klockren när hon sa nåt om: "Alltså en källare egentligen...det känns nästan lite kusligt hela den där grejen....fast spännande också." Det tyck' jag va bra sagt, haha! ;D Det slutade med att vi hittade till källaren där det var skitmkt folk, mörkt och varmt som tusan. Otroligt många i källaren hade klätt ut sig också lite kusligt sådär eftersom det ju var haloween. Haha, källaren var en upplevelse faktiskt. Vi var dock inte där sådär superlänge då vi ville dra vidare till Selmas. Men vem vet, man kanske hamnar i källaren fler ggr;)

- "...Det hänger nåt där bak..."
Vi stod vid en korvkiosk innan vi skulle fara vidare till Selmas och Mia och Sophie hade köpt åt sig lite mat. En raggarbil svängde in och parkerade bredvid Sophies bil. Vi höll på att prata på då Sophie poängterade nåt sånt här: "Men alltså kolla den där bilen...det hänger ju nåt där bak". Jag hann aldrig se vad det var som hängde då bilen redan parkerat bortanför Sophies bil och trodde hon bara sett fel lr skämtade typ. Men sen när raggarbilen skulle fara så såg jag att det faktiskt hängde något precis som Sophie sagt. Det såg ut som ett jeansbyxben faktiskt! Haha, helt sjukt. Varför hänger man sånt efter en raggarbil?? Förstår mig verkligen inte på sånt där.

- Jag fick hjärtat!
Vi stod vid korvkiosken och började småsnacka lite med han som jobbade i den och då bjöd han oväntat på klubbor till oss alla 4. En skulle slumpmässigt få en hjärtformad klubba. Sophie höll i klubborna först med pinnarna uppåt så man inte såg själva "godisbiten". Så fick vi andra ta en "pinne" (klubba) var och det visade sig bli jag som fick "hjärtklubban". Hm, jag undrar verkligen vad det kan betyda. För nån betydelse måste det ju ha. Jag vill tro att det är något positivt iaf=) 

" - Övik!?"
Jag var inne på tjejtoan och hade precis lyckats få åt mig en toalett (det var lång kö) då Sophie kom in på toan och ropade så för att höra om jag var där. Vågade inte svara faktiskt, haha:P var strax klar också och som tur var, var Sophie och Emelie kvar där utanför när jag var klar så då hittade jag åt dem:)

- "Du behöver inte vara blyg...jag är också blyg....men om båda vill så måste ju nån börja, annars händer inget"
Sant verkligen...Men om en inte vill då...men det är väl helt otänkbart antar jag...suck

Vidare skedde en del andra "aha-upplevelser" för mig under kvällens och nattens gång.
En sak är att jag insåg att jag inte gillar låtar som är "inne"/spelas ute nuförtiden. Man är väl gammaldags lr nånting;P Fasen också, tacka vet jag hemmafester då man själv väljer musiken:D Winnerbäck och Kent är så jäkla bra<3 Gud vad jag kan fastna i deras låtar alltså (lr hur Marcus;P). Många låtar de gjort kan verkligen beröra mig nå så otroligt och det är en underbar känsla.

- Tusen tack alla inblandade för en jätterolig kväll igår! Måste bara göras om, punkt slut. :D

Åh, vad jag gillar Sunne! :D Känns som att jag hamnat helt rätt. Gillar allt folk här också jättemkt!  Trots att jag ska försöka plugga en massa idag (har OTROLIGT mkt att göra de närmsta 3 veckorna) och diska (även det en massa, det vet ju du Frida;) ) så känns det faktiskt rätt bra. Tror jag verkligen behövde få komma ut och roa mig igårkväll och jag är glad över att jag tillät mig göra det. Känns som man fått lite andrum och ett annat perspektiv på tillvaron nu. Sen får man väl se hur länge det håller i sig men skönt så länge det varar iaf...:P

Men åter till vardagen nu kanske...käka nåt...diska och sen försöka plugga på "cirkulationssystemet" och "fysiska träningsmetoder". Ha en fin söndag gott folk!

RSS 2.0