En doft av alger

Har gjort alginpakning idag, det var lite annorlunda hehe. Luktade en del iaf och det luktade väl inte sådär jättegott men, men bra ska det vara iaf. Först gjorde jag en inpackning på Josefine och sedan gjorde hon en på mig. Blev så sjukt trött alltså. Blir så varmt när man ligger på en värmedyna, helt underbart enligt mig. Lyckades somna till på bänken ett tag t o m, haha:P Hela klassen lär väl ha hört hur man snarkade till lite men jaja, vad fan de bjud' jag på isf;P Det var ju skönt:)

Nu ska jag strax upp till Selmas och köra pump. Då jäklar blire till att tagga. Har träningsvärk i magen och låren efter gårdagens core-pass så det lär ju bita en del. Kommer kännas jäkligt skönt efteråt iaf:)

Imorrn ska jag till skolan på fm tillsammans med ca 11 andra från klassen och köra aromamassage. Övriga i klassen valde att ta en hemuppgift ist och vara lediga men jag kände att jag inte orkade göra nåt mer skriftligt när jag redan har ett arbete att göra. Lika bra att göra nåt praktiskt istället som man säkert vet "bara" tar ett par timmar. Hemuppgiften kan ju ta längre tid att göra, det vet man aldrig.

Ska förhoppningsvis boka biljetter till Storsjöyran senare ikväll btw.
Det kommer bli grymt! Jag som aldrig ens varit på nån festival förut:) Mina två favvo-artister ska spela där nämligen Kent och Winnerbäck, längtar redan.

Nu ska jag ta och försöka plugga lite om våra sinnen innan jag kilar iväg mot Selmas. Ha de toppenbra!

Kurbad

Idag fick vi prova på att bada i ett så kallat kurbad på Selmas Spa. Det kändes lyxigt. Tyvärr var det inte så lyxigt som jag hade trott men men det var iaf rätt skönt. Det är lite synd att man blir så småseg efteråt bara. Sen tyckte jag inte att jag fann nån bekväm ställning i badkaret heller, en ställning där man helt kan slappna av så det var lite synd men, men kul att få prova på iaf:)

För en stund sedan var jag och tränade på Selmas igen för första gången på 1 hel månad, shit! Jag körde passet spa-core-boll som varar i 40 min. Oj, så det kändes alltså. Känns verkligen att man tappat en del på en månad. Jag har visserligen tränat en del konditionsträning på hemmaplan men inte alls någon styrka just och det kändes kan jag tala om. Hehe, får väl se hur mkt man känner av i magen i morgon....kan nog komma att kännas en del tror jag.

Imorrn ska jag iaf köra body pump, kommer bli tungt som faan haha:P
Var ju nog tungt idag så. Jag ska dock se till att ta enkla vikter med tanke på att jag inte tränat styrka på så länge. Det är viktigt att starta lugnt då så kroppen orkar med.

Nej, fortsätta städa nu och sen ta tag i plugg. Måste försöka ta itu med en timmes plugg ikväll iaf, det behövs. Imorrn har vi föresten alg-inpackning (stavas det så? aja, struntsamma). Det kommer bli spännande, det ska tydligen lukta en del och vara riktigt utrensande så det blir nog en upplevelse, hehe.

Längtar föresten väldigt mkt till sommaren nu. Jag blir lite lätt omotiverad att plugga när det känns som att det är sommar ute. Då tänker jag bara på sommarlov...att jag skulle vilja bada, cykla, umgås me vänner, slappa, sola, äta glass i solen....jaa allt sånt som hör sommaren till. Men vad tusan, bara en och en halv månad kvar på plugget och sen är det ju faktiskt sommarlov så det ska man fan klara av. Måste försöka ta tag i mig sj så jag kommer igång.

Ha de bäst så skriver jag snart igen. - You never know when;)

Jag är ett stolpskott

Hade tänkt att köra pump idag men klantig som jag är lyckades jag ta fel på tiden. Trodde det var 18.30 när det i själva verket var 17.30 - surt, som räven sa. Mkt surt känns det. Hela kvällen blir helt fel nu känner jag. Vet inte vad jag ska göra riktigt. Jag joggade igår (dissade stepmixen pga att det fina vädret) så det har jag inte riktigt lust med. Kanske ger mig ut och cyklar en sväng lr tar en promenad. Fan, hade verkligen sett fram emot att få köra pump idag alltså men, men...inte mkt att göra. Bara att bita ihop och komma igen.

På torsdag är det iaf pump igen och då tänker jag verkligen vara på plats i rätt tid, den saken är säker.
Drömde föresten en mardröm i natt också, riktigt obehagligt faktiskt. Undrar verkligen vad drömmen ville säga mig.

Har ingen motivation till att plugga heller så det tänker jag inte göra nu. Jag känner att jag måste ut och ta lite frisk luft. Ska ta med mig min mp3 också, det kommer att blir super. Måste göra av med lite energi, känner mig rätt rastlös.

Ha de gött!

Åter i Sunne

Helkass uppdatering den senaste tiden, jag vet. Har haft mkt att stå i. När jag hade praktik på min hemmaplan (Övik) hade jag tänkt att jag skulle kunna hinna med så himla mkt men tji fick jag. Har visserligen hunnit varit ute på två mkt värdefulla LIA-ställen men sen vet jag inte riktigt vart övrig tid tog vägen. Har iaf priroriterat mkt tid åt att bara umgås med folk; vänner men främst familjen faktiskt. Det har verkligen vart superhärligt att få träffa alla därhemma igen. Har dock varken blivit plugg lr bloggande så det är väl lite si och så men, men man överlever det också.

Igår kom jag iaf tillbaka till Sunne efter en väldigt lång resa som vanligt.
Denna gång tog resan totalt 17 timmar med buss, men så satt jag stilla och väntade i Sthlm 3 timmar av de också. Det är skönt att vara tillbaka här i Sunne igen. Härligt att få träffa alla sköna människor och omgivningen trivs jag verkligen också i. Har faktiskt saknat min lilla mysiga stuga också, är en himla frihet att bo ensam måste jag säga, trots att det förstås har sina fördelar att bo med nån annan också.

Känns verkligen att våren kommit och att sommaren närmar sig med stormsteg.
All snö här nere är helt borta(!) För en månad sen var det ju fullt av snö här, shit vilken förändring. Känns härligt iaf, bara en sån sak som att nu kunna cykla utan några problem alls med halka, slask etc är ju suveränt.

Ikväll blir det träning. Ska gå på stepmixen som är kl 17 hade jag tänkt. Vidare ska jag nog försöka skriva några rader till på mitt sömnarbete också. Måste ta tag i det så det blir färdigt nån gång. Annars blire till att slappa, mkt intryck efter en sånhär första skoldag på länge. Jag kan dock säga att jag redan längtar tills nästa LIA-period:) men innan dess ser jag fram emot att lära mig mer i skolan.

Nu ska jag käka nåt och fortsätta pyssla här:) Ha de kanon!

En onsdag i Bredbyn

Har haft ledigt från Lian idag pga sjukdom, skönt. Inte att de är sjuka men jaa, ni fattar nog vad jag menar. Hade tänkt att plugga men eftersom det visade sig att Helena också var ledig idag har jag umgåts med henne ist, gäller ju att passa på då hon jobbar en hel del nuförtiden. Vi har iaf vart i Bredbyn och joggat + flygit drake, vilket var härligt. Vi åt korv och makaroner också och en god kanelkaka till efterrätt.

Nu ska jag och Helena fixa årets äggtillverkning. Måste dra härifrån nu då Helena vill att vi ska köra igång. Imorrn ska jag iaf vara på spaet 10-16, det kommer nog bli finemang det. På fredag ska jag vara där 12-17.

Blir fundersam på hur jag ska göra i helgen också. Har inte riktigt bestämt mig men jag har mina aningar vart de kan luta åt, behöver bara kolla upp lite saker först. Vill hinna träffa Ylva snart iaf den saken är säker. Maria har jag inte hört nånting ifrån så vi får väl se hur det blir med henne, vore ju kul att träffa henne också såklart men omständigheterna gör att det inte är det lättaste.

Nej, dags att gå nu. Ha de fint!

Vars tog plugg-disciplinen vägen?

Livet rullar framåt fortare än fortast just nu. Insåg idag att det faktiskt är april(!) och det innebär att det bara är maj och sen juni då de viktiga slutproven i anatomi går av stapeln. Jag behöver plugga! :S

Har ju praktik nu på dagarna vilket inte ger mig fullt så mkt tid till att fokusera på pluggandet. Har så många människor jag vill umgås med här hemma också vilket gör att man priroriterar det mkt framför plugget. Plugget borde man nog priroritera mer egentligen. Ska försöka ta tag i det, kommer inte uppnå det jag vill annars. Skärpning!

LIAn går bra iaf. Jag hade den första dagen på Caroline´s Spa idag och det kändes givande. Tror jag kan komma att lära mig en hel del även på detta ställe. Trevligt folk där också liksom på mitt förra praktikställe, härligt! Fick höra såna härliga komplimanger idag och det värmde verkligen:) Jag kan nog mer än jag tror, det handlar bara om att jag ska lita på mig själv. Ska iaf ha praktik där de två kommande veckorna nu och sen åker ja ner till Sunne igen. Det känns lite på två vis att åka ner igen men det blir nog mest positivt trots allt även om jag förstås kommer sakna folk häruppe i norr.

Jag tänker fortfarande men det får nog stanna vid just tänkande innan jag verkligen fattar vad det handlar om. Det blir mest fair så. Punkt slut.

Joggade tidigare ikväll med mamma föresten, det var riktigt nice. Roligt med sällskap också. Hon och jag är ett bra team:) så snällt att jag får låna så mkt kläder och sånt också, för att inte tala om hennes bil som jag lånade en hel del helgen som var. - Tack mamma, du är bäst! <3

Nu måste jag stänga ner datorn och borsta tänderna. Behöver samla energi inför morgondagen. Gonatt!

Behöver andlig vägledning

Fortfarande strular datorn hemma hos min mamma, icke bra. Dagen har vart ganska bra. Pratade med Ylva i mobilen tidigare ikväll vilket var riktigt trevligt. Ska käka middag med henne imorrn efter min praktik, det ska bli riktigt trevligt:) Vi har en hel del att prata om vad det verkar.

Har tänkt att gå ut i helgen men har inget sug efter det överhuvudtaget just nu. Känns som att jag har vettigare saker att göra egentligen. Fast samtidigt har jag lovat Sandra att gå ut med henne nu när jag är hemma i Övik också så jaa, vi får väl se vartåt det lutar. En sak är säker iaf, saker och ting är betydligt enklare om man har en egen bil men nån sån har ju inte jag längre så därför gäller det att trixa med skjuts och bilar på andra sätt. Bökigt men nåt nödvändigt i mitt läge.

Ska se klart hockeyn nu och sen försöka plugga lite. Sen vankas sängen. Måste försöka massera lite de kommande dagarna också så jag har någorlunda hum när jag ska börja min praktik på "Carolines spa" nästa vecka.

Håller med i vad Ylva sa i telefon till mig tidigare idag. Hon sa att hon skulle vilja bli spådd och vägledd av nåt övre i vissa frågor så man vet om det är helt meningslöst eller om det är något man ska fortsätta försöka med. Det är svårt att veta sånt själv ibland om saker och ting är värda att lägga ner energi på.

Nu ska jag dra härifrån. Sköt om er!

Hemma!

Kom hem från fjälls för drygt två timmar sen. Det har vart riktigt skönt att få komma bort ett tag. Men nu när man är hemma igen springer allting ifatt. Måste ta tag i plugget betydligt mer samt börja fundera på hur jag ska göra i sommar med sommarjobb. Just nu är jag rätt sugen på att bara vara i sommar, resa och slappa. Det hade vart riktigt skönt. Vore underbart att bara få vara ledig de två månaderna innan jag börjar mitt sista läsår. Visst är det väl alltid bra att få in pengar också men just nu känns det mest "fair" mot mig själv att bara tillåta mig att få vara ledig hela sommaren. Har nog fullt upp med allt redan, vad gäller plugg och annat, hur ska jag då få energi och tid till att fixa med sommarjobb? Det känns verkligen inte som nån prio just nu.

Vad hade jag väntat mig egentligen? Förstår mig fortfarande inte på mina känslor. Det är som att jag omedvetet målar in mig själv i ett hörn hela tiden som jag sedan inte kan komma bort från. Varför bryr jag mig överhuvudtaget? Varför reagerar jag som jag gör när det är som det är. Varför får jag den här klumpen i magen? Lämna mig i fred!

Datorskärmen hemma hos min mamma verkar det va nåt krångel med för tillfället för den vill inte funka som den ska:( Det gillar jag inte. Hoppas den funkar senare ikväll. Behöver ha en fungerande dator för att jag dels ska skriva mitt anatomiarbete och dels för att kunna hänga med i denna galna värld. Just nu sitter jag vid min fars bärbara dator men snart måste jag kila hemåt och då kan jag inte använda denna dator mer.

En positiv sak är att jag har 50 spänn att hämta ut från polisstationen nu i dagarna p g a att jag lämnade in en tappad mobiltelefon förra veckan:)

En en negativ sak är att jag pinsamt nog glömde bort min goda vän Ylvas 21-årsdag:( Pinsamt och dåligt gjort av mig. - Grattis i efterskott Sötnos!

Nej, nu ska jag gå och göra nåt annat så mina tankar och känslor ändrar sig. För mkt negativt just nu känner jag. Snart sovdags också. Nattinatt! 


Händelserik tid

Dagarna rullar på som bara den på både gott och ont. Händer mkt inom mig som jag inte är så bra på att förstå och samtidigt händer det saker runt omkring mig i ett fasligt tempo, inte lätt att hinna/orka med och greppa/acceptera/förstå/känna av allt som sker. Livet kan verkligen kännas övermäktigt ibland.

Det är skönt att vara hemma men det finns stunder då jag verkligen längtar tillbaka till lugnet i Sunne. Man blir ändå grymt bortskämd med att bo själv kan jag känna. Praktiken går jättebra iaf. Hur trevliga människor som helst på "Hälsovivan". Att människor runt omkring en verkligen är trevliga och roliga är hur viktigt som helst. Man märker verkligen vilken skillnad det är om man är med en negativ och otrevlig människa jämfört med motsatsen.

Jag har inte gjort så överdrivet mkt de här tre praktikdagarna direkt men det passar mig ändå eftersom det är trevligt folk och jag känner att jag har chans att utbyta tankar och åsikter som handlar om branchen. Jag lär mig mkt genom att prata och inspektera människor på min nuvarande praktikplats. Känns som att jag behöver lugn nu också. Har hört att det kan komma att vara stressigt på "Carolines spa" där jag ska ha min praktik de sista två veckorna så då är det ju ändå bra att det är ett lite lugnare tempo nu. Sen när det är en massa som händer vid sidan av praktiken också så är det ännu härligare med ett lite lugnare "praktiktempo". 

Imorrn far jag till fjälls med min familj. Vi som far är: jag, mamma, Ola, Stefan, Helena, Micke och Åsa. Det kommer bli skönt att komma till den härliga naturen däruppe, det ser jag fram emot. Fjällsvistelsen kommer som vanligt bestå av: längdskidåkning, pimpling, skotersafari, spelande, skotertolkning och mys i stugan. Jag kommer hem nån gång på tisdag nästa vecka så jag kommer inte kunna blogga föränn då.

Ibland vill man bara fly från allt det gamla, bara titta framåt. Man vill inte falla tillbaka till gamla tankemönster och vanor. Man vill inte minnas vad som varit, bara titta framåt och se allt ljust som väntar bakom hörnet. Så lätt att man hamnar i gamla innötta spår ibland, spår som egentligen är sönderåkta för längesen. 

Jag älskar min familj men jag ångrar inte att jag började nere i Sunne.
 Min flytt dit ner och allt runt det har gett mig så mkt insikt och personlig utveckling att det nästan inte går att fatta. Jag har lärt mig massor och mer kommer det att bli. Jag är verkligen unik och fantastisk!

Det mesta snurrar lite hit och dit för tillfället. Upp och ner, ner och upp. Snurrigt men det kanske är en sån period jag ska ha nu av nån anledning. Klart det blir en himla omställning att ständigt ha en massa folk omkring sig också, vad trodde jag? Jag ser fram emot nästa vecka för då ska jag förmodligen äntligen få prova på lite "healing" på min praktikplats. Tror jag behöver nåt sånt. jag är grymt nyfiken och jag har en känsla av att det kommer få mig ännu mer i balans.

Du förtjänar så mkt bättre, synd du inte vågar lita till dig själv. Du är så mkt bättre än du tror<3 Du är för fin för att kasta pärlor åt svin.

Nu ska jag ta och sova. Är svintrött just nu egentligen. Tänkte först inte skriva nåt inlägg här utan sova ist men så skriver jag nu ändå. Tänkte att ni kanske vilja läsa lite om hur jag har det för tillfället. Men nu ska jag banne mig sova för nu har jag skrivit fullt tillräckligt. Kommer sova som en stock.

Frågan är: När kommer det att försvinna? Lr kommer tankarna och känslorna fortsätta göra såhär? Hur fan ska jag kunna hantera allt isf? Hur vet man att man vet? Tålamod I guess...med tiden kommer jag förhoppningsvis förstå mer än vad jag gör nu. Det hoppas jag verkligen.

Ha det superbra nu medans jag är borta och kom ihåg: Lev var dag som om det vore den sista!

RSS 2.0