Psykolog?

Träningen ikväll var kanon:D Hur skönt som helst! Tycker det är så fantastiskt härligt att bara kunna träna och koppla bort allt annat för en stund. Helst nu när jag börjat få mkt i skolan:/ (typiskt att det blir mkt när det drar ihop sig till jullov) Visst kan det kännas tungt innan träningen ibland, men när man väl pallrat sig dit blir det alltid lika kul:), och idag var alltså inget undantag. Lovely:) Hockey är så himla roligt :D <3 Det är helt klart min favoritsport.

Hade ett trevligt men framför allt givande samtal idag:P Intressant värre alltså. Saker och ting är faktiskt som man tror ibland även om det verkar väldigt orimligt. Intressant, intressant...

Under de senaste dagarna har jag funderat en del på vad jag egentligen vill studera till efter gymnasiet. Har kommit fram till att jag förmodligen kommer hamna på nån socinom-utbildning lr liknande eftersom jag tycker det är himla intressant med psykologi och hur människor funkar som överhuvudtaget. Men om vi säger att jag nu skulle bli psykolog är jag ändå osäker på om jag verkligen skulle passa som det:S Finns en risk att jag skulle ta åt mig mkt personligt och inte kunna släppa mitt arbete på fritiden. Tror man måste vara jävligt stark psykiskt för att kunna jobba som detta med och det är frågan om jag är det:P Kanske skulle jag sj bara bryta ihop när jag hör hur dåligt alla andra mår? Jag vet inte...Vad tror ni?

Nu ska jag faktiskt försöka sova snart (tro det lr ej)! Men först blir det lite mobilsamtal och surfa runt på nätet. Måste fan smsa Ylva med, det har jag glömt:S. Hoppas det går bra för henne där nere i "fjollträsk". Jag hoppas verkligen hon grejjar mönstingen, det skulle vara roligt:)
Aja, jag hoppas jag kommer i säng runt halv 11 iaf. Senast 11! Behöver verkligen alla timmars sömn jag kan få:P God natt och sov gott! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0