Pizzatime & kvällens planer :)

Sitter på mitt rum & väntar på att Jimmi ska komma hit med en pizza, åh så gott det kommer bli! :D
Extra skönt och gott att äta det när man vet att det är helg:). Två skollediga dagar, underbart skönt även om det gärna fått varit fler. Okej, nu har vi väl inte fått så jättemycket läxor och sådant än så jag ska väl inte klaga alltför mycket, men det tar ändå på orken att gå upp tidigt och hänga med i genomgångar mm. (helst för mig som lägger mig så sent:P). Så några fler dagars ledighet hade inte suttit helt fel, men men man kan inte få allt. Två dagar är inte dumt det heller:)

Ikväll blir det att bara ta det lugnt, haha orkar inte så mkt annat xD Jag och Jimmi ska provköra hans föräldrars nya bil, det är en splitterny "fiat nånting":S Jag och bilar ni vet. Hehe, den var blå iaf. Också verkar den väldigt bra för den går på diesel och drar jättelite diesel per mil alltså kommer den inte kosta så speciellt mkt:) plus att det är bra för miljön:D vilket jag gillar. Fler borde köpa såna miljövänliga bilar tycker jag!
Annars ikväll då? Jaadu, jag lär väl säkert blogga nåt också ska jag försöka hinna med att skriva ett mejl till Maria (en underbar vän till mig :) ) också. Sen lär det väl antagligen bli lite glassätning <3, godisätning (kostar 5:- på Ica i Bjästa så jag måste passa på att köpa) och nå film/TV-tittande.

Det är väldigt kul för mig att se att min besöksmätare visar att jag har några besökare per dag i alla fall:) Haha, vore lite tragiskt om jag inte skulle ha haft en enda läsare typ:P. Det är synd bara att jag inte kan se vilka det är som läser här:/ Okej, de flesta vet jag och vissa kan jag ana, men jag är inte säker på om mina aningar stämmer. Sen är det inte så många som kommenterarer heller vilket gör det ännu lurigare. Men, men det är skitsamma egentligen jag är glad bara jag har några läsare (även om de är lite småanonyma) :) Så till dig som läser nu, fortsätt läsa min blogg så blir jag glad :D

Well, nu ska jag äta :) see you!



Pigg efter träning

Som vanligt är jag väldigt pigg såhär på kvällskvisten, speciellt när jag tränat som ikväll. Fan, det är nu man borde vara i skolan. Och nu när man är som mest vaken så måste man gå och sova snart :/ Knepigt värre! Det är det som är mitt stora problem, har jag kommit på. Det är därför jag lägger mig senare än jag egentligen borde. Anledningen är helt enkelt att klockan för mig just nu står på 12.00 och inte 22.18 som den gör för alla andra :P Och när jag är såhär pigg så kommer jag tyvärr jämt på en massa saker jag kan göra med. Visst hinner jag göra en del (men det är mest bara ovettiga och onödvändiga saker), men det är långt ifrån bra för mig att vara uppe så sent och därmed sova så få timmar!

På tal om detta måste jag erkänna att jag faktiskt la mig 23.30 igårkväll (alltså sent igen) trots att jag skrev på bloggen att jag skulle lägga mig tidigt, shame on me!

Har kommit på att jag kanske borde passa för att ha ett nattjobb, men det dumma då är att man inte kan träffa folk typ. De allra flesta jobbar ju 7-16 och är ledig sen och då nån gång strax efter det (tidigt på kvällen) skulle väl jag isf börja jobba, inte bra. Så de lär nog bli ett jobb med relativt vanliga arbetstider för mig med trots allt.

Är det någon annan som har liknande problem? Kommentera isf :)

En sak är jag rätt så säker på i allafall:  Jag måste ha varit en fladdermus om jag levt något tidigare liv!
 

Stressad av projektarbetet

Hjälp mig!

Idag hade vi första genomgången på projektarbetet, men jag blev inte så mycket klokare direkt. :( Känns svårt att komma på nåt att göra. Jag har ju några små-idéer om att göra nåt om sömn, träning lr lära mig något nytt (vet dock inte vad jag ska lära mig) men jag är långt ifrån säker. Vet fortfarande inte om jag ska jobba själv heller, på nåt sätt så känns det lättare att inte vara ensam men då gäller det ju att man har folk som vill göra ungefär samma projekt som man själv med:S
Sen känns det som att man behöver pengar till nästan allt också. Visst, jag skulle tycka det var jättespännande att tex. åka till rymdstationen i Kiruna men hur tusan får man in pengar till det då? Visst sälja saker kan man göra....men inte jag(!) Jag är alldeles för less på det för att kunna göra det. Man får väl försöka fixa sponsorer, men vem skulle vilja sponsra en sån sak och varför? Vad får de som sponsrar ut av det?
Jag blir rätt irriterad när lärarna säger att det är viktigt att man inte slösar bort sin projekttid utan kommer igång så snabbt som möjligt men om man inte vet vad man ska göra då!? Jag vet knappt vad man "får" göra, genomgången idag var alldeles för "ytlig" om du frågar mig. Sen har vi tydligen inte ens nån lärare på projekttimmen på onsdag, det är ju för fan nu man behöver lärarna för att få/bolla idéer. Väldigt dåligt, tycker jag!
Känns som att jag kommer att fundera till jul på vad jag ska göra:( åååh, hatar ångest! Jag gillar verkligen inte detta!

Nån av er läsare som har nåt förslag på vad jag ska göra som projektarbete!?? Alla förslag uppskattas väldigt mycket!

Saker att göra


Idag har det inte hänt nåt speciellt på skolan, hade vanliga lektioner bara. geografi är rätt segt men det är tur att man har Åke som lärare iaf, han är rolig och trevlig:) Kul också att Kajsa kom tillbaka efter sin sjukdom, henne hade man inte träffat på ett tag. Sista lektionen hade vi projektarbete men vi hade ingenting tydligen. Vi ska ha genomgång i morgon med nån lärare ang det, då får man förhoppningsvis veta mer om hur man ska göra och vad man kan välja och så. Jag funderar lite smått på att göra ett projektarbete om träning eller sömn. Men jag är långt ifrån säker. Kanske är enklare att vara minst två också. Får se hur det blir.

Pratade med en tjej som är utbytesstudent och kommer från Holland på vägen hem i bussen. Hon går i våran klass, fast hon är inte med på alla våra lektioner. Hon är trevlig:) haha, jag som är så kung på engelska med;) eller inte:S. Men faktiskt så gick det rätt bra ändå även om jag har svårt för att hitta ord ibland. Men det är en otroligt bra träning för mig och man förstår ju varandra rätt bra genom att förklara runt ord och så med. Jag vill definitivt försöka bli bättre på engelska, även fast jag kan känna att jag inte orkar bry mig ibland.



Jag har ingen träning ikväll därför tänkte jag passa på att ta itu med lite saker ikväll. Förhoppningsvis kommer jag orka/hinna göra de också.
  • Städa rummet - Det ser för jävligt ut alltså :P Borde jag har gjort för längesen egentligen, men men.
  • Ringa - Ett relativt viktigt samtal måste jag ringa.
  • Göra bort läxor - Så man slipper känna det där "måste-göra-läxan-snart-känslan" hela tiden, dessutom tycker jag om att göra bort dryga grejer så fort som möjligt.
  • Fixa en faktura - Måste tydligen skicka in en sån till min arbetsgivare så jag kan få min lön för sommarjobbet. Vet inte om jag priroriterar det idag men nån gång snart måste jag göra en sådan.
  • Gå och lägga mig tidigt! - Jag är specialist på att vara uppe sent helt i onödan sen är jag dödstrött på morgonen skoldagen efter. Det är bara för att jag är som allra piggast på kvällen, därför känner jag inte då att jag behöver sova:S Dumt är vad det är, för jag behöver verkligen sova ut för att orka med. Skärpning!

Nu ska jag gå och försöka ta itu med dessa saker men jag bloggar ev. senare, får se.

Ha det så bra så länge!    

Regnig tisdag

Sitter på skolan och försöker redigera min blogg lite. Men det är rätt komplicerat så jag har tagit en paus från det nu:P Hehe, jag har inte lyckats ändra så mycket heller men det kommer nog. Ett tack till dig Ylva iaf för hjälpen jag fått:) Känner mig lite klokare åtminstone:)

I allmänhet är jag rätt trött idag men som tur är har vi ingen religion i allafall, läraren är tydligen sjuk igen. Snart har vi Multimedia och där ska vi hålla på med ljud, sen ska jag äntligen åka hem.
Ikväll ska jag träna oavsett hur trött jag är i allafall, det behöver jag. Mår så himla bra av att träna oavsett om det är hockey, fotboll eller något annat. Visst det kan kännas drygt innan men när man väl tränar och efteråt är det definitvt värt det :) 

Har blivit lite fundersam över hur jag handskats med en viss händelse. Jag ångrar mig såhär i efterhand, men jag visste ju inte då det jag vet nu. Jag hoppas innerligt att händelsen aldrig mer kommer att upprepas (så jag slipper ta itu med det igen), men jag är tyvärr nästan säker på att det kommer ske igen på något sätt och då måste jag vara stark som bara den! Vet fan inte ens om jag kommer klara det :( Känns jävligt tufft alltså!
- Snälla, gör det inte igen!


Hej så länge!


Intro

Hej och välkommen!

Så har även jag gått & skaffat mig en blogg tillslut, se så det kan bli! Här kommer jag skriva om allt möjligt om mig och mitt liv. Det är alltså inte enbart en hockeyblogg som man kanske kan tro när man ser bloggadressen, men eftersom hockey är ett av mina största intressen så lär jag nog skriva en hel del om det oxå:)

Måste försöka lära mig en massa saker om hur det här med bloggandet funkar med:S Haha, just nu känner jag mig rätt vilse men förhoppningsvis kan jag publicera det här inlägget iaf :) Sen hoppas jag att Ylva kan hjälpa mig mer imorgon på skolan. Hon är en betydligt mer erfaren bloggare än jag :P

Men nu ska jag ta och äta något och sedan försöka sova, ska ju tyvärr upp tidigt i morgon :(

God natt! :-)

RSS 2.0