Stan, fotboll och knäont:(

Oj, vad mkt jag haft att stå i de senaste dagarna. Har haft så mkt att jag verkligen inte hunnit med att blogga. Jojo, så kan det gå:P Här kommer iaf en update.

Fredag
Fredagen ägnade jag åt stan. Jag for in med bussen och delade ut mitt CV till några olika affärer. Hoppas man får jobb nånstans alltså, vore så jäkla underbart. Jag är dock nte så optimistisk med tanke på att det är hur många som helst som också söker jobb. Man får hoppas på lite tur och att man lyckats göra ett bra CV + personligt brev som fängslar nån affär.

När jag delat ut till en hel del affärer så gick jag på stan med min syster Helena. Det var riktigt trevligt:) Jag köpte ett par svarta finskor (var verkligen på tiden att jag köpte mig några finare skor alltså!) och efter många om och men tillslut också en svart fin väska. Tänkte egentligen köpa en väska som var lite större (så man skulle få plats med block och a4-papper typ men alla såna väskor hade ett så kort axelband och det vill jag inte ha. Vill ha en väska med långt axelband, det är mest praktiskt så:) Väskan jag köpte hade det:) och jag är jävligt nöjd med att jag bestämde mig för att köpa väskan nu såhär i efterhand.

Efter att vi tittat färdigt på stan väntade jag och syrran på att mamma skulle sluta jobba. När hon äntligen var klar for vi och handlade och sedan åt vi på Matcompaniet. Vi var så himla hungriga allihopa (klockan var väl ca halv 8) så vi tyckte det var lika bra. Vi käkade pizza. Gott var det och mätt blev man, som det ska vara när man käkar ute med andra ord:)

När vi äntligen kom hem var kl runt 9 och jag var väldigt trött. Det tar på krafterna att vistas i stan en hel dag alltså. Jag var iaf tvungen att börja packa mina fotbollssaker till nästa dag (lördag) trots det - det var drygt! Som tur var fick jag en del hjälp av min snälla mor iaf. passade också på att snacka en del med Jimmi, Stefan, Helena, Micke, mamma och Åsa så jag somnade inte föränn halv 2 faktiskt(!) Snacka om sen kväll...allra helst med tanke på att jag skulle upp 7 nästa morgon med. Inte allra smartast kanske:P

Lördag
Var helt död när jag vaknade 20 över 5 av Jimmis dryga väckare. Blev så irriterad över att han ställt väckaren så tidigt, vi behövde ju inte gå upp föränn strax efter 7 så varför ska man då ha en väckare som lever om var femte minut? Visst kan man ju stänga av den också men det orkade jag inte göra då. Jag orkade bara trycka på "snooze-knappen" hehe:P Tillslut kom jag upp vid halv 8 iaf och då kände jag mig stressad eftersom vi hade samling om bara en halvtimme och då skulle jag hinna äta frukost, klä på mig och gå på toa på bara 20 minuter (det tar nämligen 10 min ca att köra bil till samlingsstället med). Jag hann i tid iaf mkt tack vare Jimmis hjälp - Tack älskling! :)

Varför jag skulle upp så tidigt var pga av att jag ju tydligen skulle vara med i fotbolls-DM-cupen på Skyttis. Detta  alltså trots att jag inte spelat fotboll på ett halvår(!) Hur gick det då? Jora, det gick hyfsat. Vi hade jävligt lite folk tydligen så jag fick spela jävligt mkt. Första matchen vann vi med 3-0 men sen förlorade vi andra matchen med 1-0. I den matchen hade vi lite oflyt faktiskt, motståndarlaget gjorde nämligen sitt mål när bara en halvminut återstod av matchen. Målet blev till genom en hörna. De två sista matcherna blev oavgjorda, 0-0 och 1-1. Vi kom inte vidare i DM men det tycker jag inte gör så mkt.

En jobbig sak är att jag fick ont i mitt högra knä. Kände inte av det i första matchen men sen när jag skulle värma upp till den andra så kände jag av att det var nåt konstigt. Det gjorde ont när jag sprang, nån brännand och huggand känsla på nåt vis:S svårt att förklara och sätta ord på det men ont gjorde det. Det gjorde dock inte så ont så jag spelade ändå, trots smärtan. Vi hade bara en avbytare i varje match också plus att det var andra personer i vårt lag som var skadade så man hade inte så mkt annat val än att spela. Hade vi haft fler avbytare hade jag dock nog inte spelat med tanke på smärtan jag fick av att springa. Kändes nästan som att jags kkulle börja gråta av smärta stundtals under sista matchen med, så ont gjorde det.

När jag kom hem runt 6 så hade jag väldigt ont i knäet:( Jimmi och jag tyckte det såg ut som att det hade svullit upp lite med, inte mkt men lite. Hoppas det inte är nåt allvarligt! Har aldrig haft några knäproblem förut och inte vill jag ha det heller - fy sjutton! Förhoppningsvis är det bara en överansträngning som kommer gå över inom 1-2 dagar. Orkar fan inte vara skadad nå länge, det är inte jag alltså. Vill vara frisk och må bra så jag kan träna.
Har fortfarande ont trots att det nu var 6 timmar sen jag spelade den sista matchen:/ Går runt och haltar just nu:( Drygt och lite småotäckt, men som sagt jag hoppas/tror att det är bättre imorrn. Det måste det fan vara alltså annars vet jag inte vad jag gör.

Måste skriva att min kompis Emma var och hälsade på här hos Jimmi och mig ikväll också. Det var trevligt:) Vi snackade en del och sedan följde jag med henne in till stan eftersom vi skulle skjutsa hennes festande syster och hennes kompisar.

Nej, nu måste jag fan sova. Har varit vaken sen 7 i morse och spelat fotboll och har knäont - Det tar på krafterna! Höll på att somna redan tidigare ikväll på soffan med (kring 7-tiden) när Jimmi och jag höll på att se på "Dödligt vapen 3" så min kropp behöver vila. God natt på er!

Oj, fotboll på lördag!

Måste få skryta med att jag varit rätt duktig ikväll:) Jag har först och främst skrivit klart mitt CV och skrivit ut det, sedan har jag också fixat lite med psykologin och äntligen mejlat iväg det. Mejlade iväg rapporten med en viss ångest iofs, känns som att jag kanske kunde/borde ha gjort vissa saker bättre men å andra sidan har jag ingen mer motivation och ork att ägna mer tid på det där jäkla arbetet så skitsamma egentligen. Nu slipper man tänka mer på det och det finns ingen återvändo - så det så!

En förvånande sak var att min fotbollstränare ringde och bad mig vara med i DM nu i helgen! Detta alltså trots att jag inte tränat en endaste gång i år(!) Snacka om konstigt men tydligen så hade de väldigt lite folk. De hade bara 2 avbytare vilket är ganska lite, helst med tanke på att det ska spelas 4 matcher. I och för sig är matcherna bara 2*25 men ändå. Jag tackade iaf "Ja" men sa att dem fick ha med mig på egen risk, haha (med tanke på att det var ett halvår sen jag sist ens rörde en fotboll). Vet knappt vilka som spelar i våra lag i år så det ska bli lite spännande. De flesta lär man väl känna igen sen förra säsongen men några nya ansikten brukar det ju alltid vara. Jag hoppas iaf det kommer gå bra för mig på lördag med fotbollsspelandet (ja, så bra som det kan gå med tanke på omständigheterna dvs).

Imorgon ska jag in till stan med bussen. Måste gå runt och försöka höra mig för om nå sommarjobb på lite ställen. Det känns jobbigt *suck*. Gillar inte att tränga mig på men man måste ju i ett sådant här fall tyvärr. Får se om Helena kan följa med till stan lr om hon kanske måste tillbaka till Umeå? Jag hoppas hon kan följa mig till stan, det skulle vara kul. Tråkigt om hon måste tillbaka till Umeå redan ju:( Tänkte ju att hon skulle stanna över helgen åtminstone. Det är kul när hon är här hemma där hon ju faktiskt hör hemma! Hehe, nu var jag allt bra klurig va...lr kanske inte:P. Jag är ganska trött känner jag. Det tar på krafterna att åka nästan 3 mil skidor, skriva ett vettigt CV och fixa med en psykologi-rapport på en dag - allra helst när man bara sovit typ 4 timmar natten innan!

Måste fixa med ansökningar till jobb i Norge i morgon också. Samt fixa i ordning matchkläder och sånt till lördagens DM-matcher. Samlingen är redan kl 8 på lördagmorgon tydligen därför kan det ju vara en fördel att ha gjort i ordning grejerna man ska ha med kvällen innan.

Well, time to sleep for me now....Good night my friends!

2,7 mils skidåkning känns

Här kommer en update på vad jag gjort de senaste timmarna.

Gårdagen
Det blev inte riktigt som jag tänkt mig men det funkade ändå.
Tänkte ju kliva upp tidigt för att städa rummet etc och hinna göra en hel del nödvändiga grejer, men det gick åt skogen. Mamma ringde och väckte mig redan kl 7 (jag hade tänkt kliva upp först vid 9-10) för att jag skulle väcka Helena. Helena skulle nämligen upp tidigt och skriva klart nån tenta och hade stängt av mobilen så mamma inte kunde nå henne. Jag var därför illa tvungen att å pallra mig upp ur sängen och väcka Helena ist. När jag sedan skulle lägga mig igen och sova så stördes jag av ett jävla oväsen. Det var radion som var igång på brorsans rum och det var inte låg volym alltså, det var hur högt som helst. För er som inte vet det ligger mitt och brorsans rum vägg i vägg. Jag bultade på brorsans dörr och skrek att han måste sänka volymen. Tydligen har han så jäkla hög volym för att han sj ska vakna, men det verkar han inte göra iaf:P så vad ger det? Att jag blev störd utav det. Jag var hur trött som helst men kunde ändå inte somna föränn ca 45 min senare. Ni kan ju gissa om jag sovde länge sen. Jag vaknade väl runt halv 1-1 och kände mig helt utmattad. Så var det med den tidiga uppstigningen.

Jag hann iaf dammsuga på rummet och plocka undan lite krims krams så det ser hyggligt ut just nu iaf. Sedan fixade jag med mitt drömarbtet ( det är i princip klart för att mejlas in nu, skönt:) ). Efter det gav jag mig iväg ut för ännu en i raden av skidturer detta påsklov. Jag åkte med Helena och Micke i skogen. Men efter att vi åkt ca en halvtimme var jag tvungen att vända hemåt eftersom Ylva snart skulle dyka upp. Åkte väl ca 5 km iaf, alltid nåt.

Jag och Ylva spenderade kvällen med att se hockey-semifinalerna och lite på matchen mellan Sverige-Brasilien uppe hos min far. Vi gick sedan hem till min mamma och började bädda i ordning Ylvas sovplats (en madrass på golvet:P). Vi poppade popcorn och blandade till en god saft och sedan låg vi vaken och pratade hur länge som helst. Haha, sjukt hur mkt man kan ha att prata om alltså. Klockan rann iväg så jäkla fort, plötsligt visade den på halv 5 och vi insåg att vi nog måste sova  för att orka leva imorrn (läs:idag) överhuvudtaget, haha. Det värsta var ju att vi hade planerta in att åka skidor med min far tidigt också så vi hade ju ställt alarm på 9(!)

Idag
När jag vaknade kände jag verkligen för att sova ut men jag kände ändå att det verkligen var dags för mig att vända tillbaka dygnet. Jag och Ylva tog oss upp tillslut och åt frukost. Ylva orkade inte åka nå skidor men jag bestämde mig för att fara. Måste passa på att åka skidor medans det finns snö. Ylva for hem medans jag åkte till Nätra Fjällskog (även kallat "fjället") med pappa, Helena och Micke. Vi åkte det sk "kortspåret" upp till Västanå fäbod, vilket är ca 6 km. Framme i fäboden åt vi mackor och drack kaffte/varm choklad. Jag drack emmelertid bara choklad, kaffe är äckligt!

När vi skulle åka hem ville Micke åka runt Skrike vilket tydligen är en bra bit. Helena ville också göra det. Jag tvekade länge om jag skulle åka runt Skrike jag med lr om jag bara skulle åka "milspåret" hem med pappa, tillslut bestämde jag mig ändå för att pröva "Skrike-sträckan" jag med. Shit, vad långt och seegt det var alltså! Oh my god! Kändes som att det var hur långt som helst. Berodde iofs säkert mkt på att jag aldrig åkt där förut heller och därför inte kände igen ett skit av vägen plus att jag bara sovt ca 4 timmar natten som var....men ändå - Det kändes långt!

Efter ca en timme kom jag och Helena äntligen fram till Näsbodarna där pappa och Micke väntade. Micke hade kommit dit ungefär en kvart före oss men det är bara för att han har vallningsbara skidor och därför har bättre glid, så det så! ;P Vi åkte iaf hem resten av vägen. Det var jävligt segt att åka på vissa ställen eftersom spåret blåst igen vid de öppna fälten. Det var uruselt glid på vissa partier med men vi kämpade och stog i och tillslut kom vi fram till bilen. Vi tog raka vägen hem eftersom pappa skulle på jobbet.

Väl hemma slängde jag i mig ett stort glas mjölk och ett lika stort glas med iskall oboy - Fan, vad gott det var alltså! Jag var jävligt mör och det är jag väl fof också egentligen men det är väl kanske inte så konstigt ändå med tanke på att jag totalt åkt skidor i 2.7 mil idag. Det är inte många som kan skryta med att ha åkt den sträckan på en dag;) Känns jävligt skönt såhär i efterhand iaf. Nu när jag har duschat och tagit på mig myskläder och min röda mysiga morgonrock:)

Nu ska jag slappa lite och titta runt på nätet sedan är det tänkt att jags ka försöka fixa till mitt CV litegrann.
Fick nämligen lite tips av Ylva igår - Thank u my dear friend:) Sedan ska jag ta och försöka kolla upp lite mer om Norge också plus mejla in psykologin så jag får den ur världen. Vore inte dumt att orka städa lite mer på rummet med, men det vet jag inte om jag priroriterar och orkar just nu:P Hehe, en sak i taget.

Dags att göra lite nytta! Sköt er och om er!

Kvällstur

Har precis duschat efter ännu en härlig skidtur. Den här gången var det bara Micke och jag som åkte. Vi åkte ca en timme så det blev väl kring 5 km kanske. Skönt, det var tråkigt att man inte kunde se månen bara. Den hade tydligen gått och gömt sig  nånstans.

Annars har jag inte gjort nåt särskilt ikväll direkt. Jag har skrivit ut mitt dröm-arbete och installerat in skrivaren på min dator. Det sistnämnda tog sin lilla tid. Skrev även ut mitt CV för att få en bättre översikt över hur det ser ut.

Imorrn måste jag försöka ta mig upp tidigt. Betydligt tidigare än idag! Tanken är att jag ska försöka städa litegrann på rummet ytterliggare (byta i sängen och dammsuga bl a) men sen om det blir av lr inte är en annan femma. Vidare ska jag väl försöka grejsa med mitt CV och förhoppningsvis åka skidor. Kommer alltså inte åka in till stan imorrn, det får bli på torsdag lr kanske fredag ist. Måste först fixa klart mitt CV.

Måste börja skicka in ansökningar om sommarjobb i Norge också. Vore fan läckert att åka dit och jobba ändå. Enda kruxet är väl att man inte kan norska men svenska och norska är ju relativt lika varandra ändå så det borde inte vara några större problem.

Imorrn ska Ylva komma och hälsa på mig, nice:) Vi ska se hockey (såklart!) och sen blir det kanske förmodligen nån Wallander lr Beckfilm också. Blir nog roligt. Vet inte vilken tid hon kommer men det lär visa sig. Hoppas hon inte kommer alltför tidigt bara. Haha, men det lär hon inte göra...hon känner ju mig så;)

Nej, ska ta och käka nåt nu och kanske se nån film lr surfa på Internet. Lutar åt filmtittande just nu. Natti!

Jobbtankar

Idag har jag börjat skriva ett CV samt sökt runt en del på Internet efter jobb av olika slag. Har dock inte hittat något speciellt, tyvärr:/ Måste nog åka in till stan i morgon lr på torsdag till olika ställen för att anmäla mitt intresse och ge dem mitt CV. Åååh, jag vill så gärna ha ett bra jobb men det är svårt att få tag på nåt. Det är så många andra som söker så varför skulle affärer och företag välja just mig?

Skulle kunna tänka mig att jobba i Norge också med fiskrensning, vara personal på tivoli lr liknande men det kanske är för krångligt? Har man tur och får ett jobb med mkt övertid kan man tjäna en rejäl hacka där iaf har jag hört. Det vore ju inte fel. Problemet är ju bara att jag då har fotboll, vänner, familj, pojkvän här hemma i Sverige. Jag vet inte hur det ska bli med allt. Man får hoppas att det löser sig till det bästa. Nog om detta...för tillfället iaf.


Vidare idag har jag tagit en promenad med Helena -skönt! :) Senare ikväll hoppas jag att det blir skidåkning, åtminstone en bit. Kanske ska säga det att jag igårkväll åkte skidor med Micke och mamma över 1 mil. Kanske var det 2 tom(!) Långt som tusan var det iaf. Det var härligt även om man var lite "mör" när man kom hem:P

Igår installerade också Jimmi in Windows XP igen på min dator - Tack sweetheart! Nu är det bara tusen andra program och grejer som måste installeras in och krånglas på med. Bara en sån sak som att alla mina Internet-favoritlänkar har försvunnit stör mig. Det blir mer krångel än man tror när man ominstallerar sånt här alltså. Jag hoppas att jag tills denna veckas slut har fått ordning på datorns alla program och liknande. Det vore underbart!

Nej, nu ska jag ta och vika lite tvätt här. Ha de bra!

Drömarbete & datalagning

Har precis skrivit och fixat till en del på mitt drömarbete till psykologin. Arbetet är lite bättre nu än förut även om det säkert fof finns en del saker kvar att fixa. Det börjar närma sig att det är helt färdigt nu iaf, skönt:) vill kunna göra det färdigt och mejla in det till läraren så snat som möjligt så jag får det ur världen. Måste be mamma läsa igenom det också och få lite tips.

Medans jag har jobbat med mitt arbete har Jimmi varit ute och bytt däck på sin Toyota eftersom det förra däcket haft en punktering. Just nu håller han på att limma fast nå grejs på BMW:n. Hoppas han kommer in snart.

Om ett litet tag ska vi fara hem till min mor för att förhoppningsvis laga min dator. Sedan blir det väl till att laga nån mat och göra nåt annat trevligt, vad vet jag inte ännu men det visar sig nog.

Igårkväll spelade jag kortspelet "Plump" med Betty, Mange, Micke och Åsa. Gick ganska bra för mig:) Jag kom tvåa. Betty den djävulen vann;P Hon plumpade bara en enda gång, hur nu det gick till?
Efter "plump-spelandet" for Micke, Helena, Stefan, Betty och jag ut och åkte skidor. Det var riktigt skönt, som alltid. Är så mysigt att åka ute i mörkret i fullmånens och pannlampornas sken:) Vi åkte väl ca 5-6 km kanske, jäkla underbart:) Kanske blir det skidåkning ikväll också? Det skulle inte vara helt fel iaf, men vi får se.

Måste börja ta tag i saker och ting snart också. Göra ett CV och söka jobb exempelvis. Det är hög tid för det alltså om jag inte vill vara sommarjobbs-lös dvs:S Usch, nu blev jag stressad också. Jag hoppas jag har turen att komma in på nåt ställe.

Nej, nu ska vi nog fara hem till min mamma. Just det ja, kom på att jag måste stanna till i Bjästa och köpa mjölk till mamma också innan. Tur att jag kom på det nu, höll på att glömma bort det alltså. Ha det bra så länge!

Slapp söndag hittills

Har haft en ganska lugn dag såhär långt. Gick upp sent, som vanligt nuförtiden men är det lov så är det;) Just nu sitter jag mest och väntar på att klockan ska bli 5 så vi kan fara till Jimmis farmor och farfar och äta. Vi är nämligen bjudna på middag där idag, nice. Har läst igenom mitt arbete om drömmar till psykologin. Måste mejla in det snart känner jag. Först ska jag dock låta mamma läsa igenom det och höra vad hon tycker. Arbetet är bara(?) på 5 sidor men det kanske duger. Hoppas det iaf. Diskusionen är på en sida, undra om det är för lite:S? Får se om jag orkar skriva mer sen men det känns som om jag inte kommer orka tänka ut något mer att skriva, hehe:P

Ikväll vet jag inte riktigt vad det blir. Jimmis ka göra nån instance (stavas det så?) på "wow" runt halv 8 iaf Jag funderar på att kanske åka hem till mamma under tiden och spela lite spel lr kanske åka skidor med min bror? Är så jävla sugen på att åka skidor alltså, är sjukt egentligen för så kul är det väl ändå inte egentligen? Ändå kan jag inte låta bli att känna en längtan efter att få ge mig iväg ut i snön och skogen och bara åka, åka och åka så långt jag orkar. Var så jäkla härligt att åka i månljuset igår alltså, helt underbart! Jag känner en sån stor frihet och harmoni av att åka alltså, vet inte varför men det bara är så. Jag måste tusan åka skidor snart igen alltså, heregud!

I morgon ska Helena, Stefan, Betty och kanske Mange åka till Solberg för att åka slalom. Jag och Jimmi kommer nog inte följa med.
Dels vill vi båda spara pengar och dels måste han fixa min dator. vi måste installera om Windows XP. Det har alltså inte blivit gjort än! jag har dock klarat mig bra ändå eftersom jag mestadels varit hos Jimmi och kunnat sitta vid hans dator lr också har jag varit ute och åkt skidor eller sett hockey. I morgon måste dock min dator funka för på tisdag kommer Jimmi börja jobba igen vilket innebär att jag kommer vara hos mamma. Då måste jag banne mig ha en egen dator som fungerar!

Nu ska jag ta och fortsätta titta runt här. På återseende!

Skidor, hockey och mera skidor

Gårdagen
Igår åkte jag först skidor på fjället med mamma och Helena. Vi åkte milspåret dit och kortspåret hem vilket innebar att vi åkte ca 1,6 km totalt. Rätt bra faktiskt. Synd bara att det inte ger nåt att träna dagen efter man druckit alkohol:( Men, men det gjorde inte så mkt. Jag tror och hoppas att det ger litegrann ändå.

När vi kom hem körde vi igång med att göra tacos. Hehe, jag åt alltså tacos igen (åt jud et i fredgas också) men det gjorde ingenting alls eftersom tacos är så jävla gott;) Efter tacos-ätningen sprang jag och Helena upp till pappa för att inte missa den sjunde och avgörande matchen mellan Frölunda och Färjestad. Gissa om jag blev glad över resultatet!? Hehe, jag vart jävligt glas;D Så jävla skönt att slippa det där soplaget Frölunda, herregud alltså.

Efter matchen följde jag med Betty, Mange och Micke ut för att åka skidor till ett så kallat Öderhus som vi har i skogen, ca 6 km från vårt hus. Jag kanske ska förklara för er att ödehuset är ett jättegammalt hus som ligger mitt ute i skogen. Det har börjat rasa en del och fönsterglas existerar inte. Det har börjar falla sönder helt enkelt även om det fof är relativt fräscht ändå med tanke på de antal år som gått sen någon bodde där.

När vi gav oss iväg på våra skidor så var det månljus ute så man såg ganska bra, åtminstone när man åkte på lägdorna. I skogen däremot var det mörkare men som tur var hade vi med oss varsin pannlampa. Det var lite halvläskigt att åka i skogen sådär runt 11 på natten men det gick ändå ganska bra. Hade aldrig vågat åka där alldeles ensam dock! När vi kom fram till Ödehuset så gick vi inte in, hehe var ingen som vågade typ. Eller ja, Micke vågade men ingen annan:P Betty ville dock inte att han skulle gå in ensam. Vi åkte ist hem igen och totalt åkte vi säkert 6 km iaf. Det är väl inte illa det. Totalt under denna dag åkte jag alltså över 2 mil skidor, det ni ;)

Efter skidåkningsturens skjutsade jag in Helena till stan med pappas bil. Hon skulle nämligen på Parken. Jag handlade också mjölk och gräddfil åt mamma på Statoil. Sedan for jag hem med pappas bil igen och sist men inte minst åkte jag med Jimmi till hans hus där jag slutligen sovde, mysigt:) Klockan vart dock ganska mycket innan jag slocknade.

Gårdagen & dagens skidplaner

Snart ska jag fara iväg och åka skidor på fjället med mamma, Helena och ev också Micke. Ska bli riktigt skönt. Var ett tag sen jag tränade riktigt ordentligt nu. Igårkväll gick jag dock 8 km minst med min mp3, men det kallar jag inte någon riktig träning direkt. Igår hade jag hur mkt ork som helst så det var lite synd att jag inte kunde ta mig ut och springa. Största problemet var att jag var hos Jimmi och då hade jag inga träningskläder överhuvudtaget därför blev det alltså en promenad med Jimmis täckbyxor ist, hehe.

Igår städade jag massa i Jimmis hus också. Dammsög hela övervånigen och nedervåningen, det ni;)
Dessutom gick jag runt och plockade med saker en hel del också (la saker på rätt plats, slängde vissa saker mm). Jag kan vara ett riktigt "städ-freak" ibland alltså men snyggt blir det iaf:)

Igår for vi och pantade burkarna och handlade. Hehe, var hur många brukar som helst. Var ju ca ett halvår sen vi pantade sist så det vart över hundra spänn. Det var inte dåligt. Smart av oss att överbelasta pantingsatuomaten på Ica också haha, lr inte:P Tur det bara hände en gång iaf xD

Gårdagskvällen ägnade jag bl a åt att:
- göra/äta tacos
- äta blåbärspaj med vaniljkräm
- spela "Chicago" ( Weppan hade lyckats glömma mitt poker-spel, tråkigt:( )
- Se en hel del filmer (Resident Evil, Hitch bl a....blev för mkt filmer enligt mig)
- duscha

Vart en ganska lyckad kväll även om det som sagt blev lite för mkt filmer. Jag blir så less när man ska se film efter film, jag vill göra andra saker. Jag fick dock spela en del också som tur var. Men det var bara hälften så lite spelande som det var filmtittande,suck:( Lyckades somna ifrån sista filmen t om, blev väckt runt 5 av Jimmi som sa att vi skulle upp och lägga oss. Jojo, så kan det gå om klockan är mkt och man är uttråkad.

Nej, nu kommer nog mamma snart med mina skidåkningskläder. Då ska jag bara byta om och sen ska vi fara och åka. Jag ska ösa som faan i skidspåret iaf, den saken är säker;) Hoppas ni får en mysig dag!

Poker ikväll:)

Idag har jag och Jimmi en hel del att göra. Först ska vi fara och handla lite saker samt panta burkar, lr hur Jimmi!;P Imorse kom Jimmi på att han ville ha blåbärspaj ikväll och självklart har vi inte alla ingredienser här hemma. Just därför måste vi alltså fara och handla idag också trots att vi handlade mkt och länge igår. Det gör dock ingenting enligt mig eftersom vi då blir av med alla burkar och flaskor. - Seriöst, det är en full jävla sopsäck nu med detta. Lär ju bli en hel del kronor iaf efter pantningen av alltihop:)

Sedan ska vi ta och städa upp lite mer här hos Jimmi (fixa nå kablar mm) och sen ska vi hinna duscha med.  Allt detta ska förhoppningsvis hinna göras, innan Weppan kommer hit runt 5-6 nån gång. Mkt att stå i med andra ord. Senare kommer Emma också och då ska vi göra i ordning tacos - gott:) och sen ska vi förhoppningsvis spela poker, snacka, se film och spela mera. Jag hoppa vi mest spelar ikväll:) Jag kan bli så uttråkad av att bara se film när man är några st. jag vill göra andra mer sociala grejer som att spela spel som sagt, hehe;) Poker och andra kortspel skulle vara jävligt kul:) Hoppas, hoppas, hoppas det blir mkt av det ikväll:)
 
Jag hoppas det blir en kul och lyckad kväll. Var ett bra tag sen jag träffade Emma nu med eftersom hon ju varit utomlands i Thailand ( den djäveln;P hehe). Närå, det ska bli riktigt kul att träffa henne igen:)

Nu måste jag börja tjata på Jimmi så vi börjar arbeta lite här;)
Hoppas ni får en bra dag!

Planer för påsklovet

Skolsaker som måste göras
- Psykologi-arbete om drömmar (ska lämnas in snarast)
- Sammanställa svaren på enkäterna
- Träna på de 3 teckenspråkshäftena (prov nån gång efter lovet)
- ev. fixa på geografi-powerpoint

Viktiga saker i övrigt som bör göras
- Fixa CV och gå ut och söka jobb (kolla nätet ang sommarjobb i Norge och jobb överhuvudtaget).
- Tänka ut och köpa in saker till balen och studenten
- Städa rummet

Roliga saker som jag kommer göra
- Sova
- Festa
- Slappa
- Se hockey (följa slutspelet och NHL)
- Träna (åka längskidor bl a)
- Ev. fara till Solberg och åka slalom.

De saker som står i kursiv stil är inte så viktiga att göra nu under lovet men om jag hinner ska jag göra även dem. De andra sakerna är dock viktigare och kommer priroriteras.

Skärtorsdag

Sitter hemma hos Jimmi just nu och bloggar lite. Har haft en ganska slapp skoldag idag. Över hälften av klassen var inte ens där eftersom de flesta lektionerna vi hade idag inte var någon närvaro-koll på. Hade "eget arbete" både på projektarbete, multimedian och psykologin. Enda lektionen som vi hade "närvaro-koll" på var morgonens filosofi.

Jag tog iaf tillfället i akt och passade på att prata med Åke om rapporten till vårt projektarbete. Fattar inte hur vi ska kunna hinna göra den altlså. Efter påsklovet är det bara en enstaka månad tills den ska vara inne, en månad! Kommer nog bli jävligt stressig. Varför vi inte har börjat redan beror på att vi lämnat ut utvärderings-enkäter och nu ska vi sammasnställa dem, vilket är jävligt mycket jobb. Dels hade vi många frågor och dels är det jävligt många utvärderings-enkäter vi delat ut. Alla i vår grupp ska förhoppningsvis vara klar med sin "hög" efter påsklovet iaf. Jag var duktig och sammanställde en hel del av min hög nere i bibblan idag iaf, känns bra. Har bara lite kvar. Borde försöka göra klart det idag så man har gjort bort det.

Vidare har jag pratat med min lärare i multimedia framför allt ang. betyg och jag är nöjd, hehe:) Fick dessutom återigen veta att multimedia-kursen definitivt är slut nu. De enda som behöver komma är de som har rester kvar, vilket inte jag har:) - Skönt! Är bara att hoppas inte Lisa (vår sv- och historia-lärare tar) ytterligare multimedia-timmar till hennes ämnen:S

Runt halv 1 ringde Jimmi och sa att han var klar på sitt jobb. Jag åkte med han och vi for och handlade massa gott inför helgen (påskgodis och taco-saker bl a),
nice:) Weppan följde också med. När vi var klara och skulle fara hem till Jimmi ringde Jimmis mamma och frågade om jag möjligen skulle kunna köra hem Jessicas (Jimmis syrras) bil från stan till Bjästa. Jag sa att jag kunde det så det gjorde jag också. Jag körde en mörk Volvo som det stod "Princess" i rutan fram och bak på till Bjästa.

Nu sitter jag och chillar vid Jimmis dator medans Jimmi och Weppan ser på tv. Snart kommer mamma ringa och då ska vi tre fara hem till Västanå. Förhoppningsvis kommer min dator vara fixad senare ikväll eftersom jag och Jimmi ska ominstallera mitt Windows XP. Hoppas verkligen datorn kommer börja funka normalt då! Annars kommer jag fan bli galen alltså.

Kodak är ett skitföretag!

Är så jävla less! Hatar Kodak alltså, jävla störda företag! Hur fan kan man skicka ut skivor med en så gammal upplaga av ett installationsprogram att datorerna bli knäppa av den. Man borde fan stämma skiten alltså! Trots att man tagit bort installationsprogrammet med deras program från hemsidan, så fortsätter datorn att starta om sig ändå. Vad fan är det för fel!? Så jäkla typiskt alltså. Det har aldrig varit några problem med min dator förut alltså, lär ju knappast vara nån slump att det händer just efter man installerat in programmet från deras skiva. Fattar inte hur ett miljonföretag kan göra såhär mot sina oskyldiga konsumenter, helt sanslöst!!!

Programmet ni ska akta er för heter Kodak EasyShare Software. Ett dummare program får man leta efter alltså, fy fan! Var längesen jag var såhär upprörd!

Nu måste vi pröva att installera om Windows XP på min dator och hoppas "omstartningen" försvinner då men det är inte säkert. Det kan fortsätta vara problem efter det också. Kommer inte kunna använda min egen dator på ett bra tag nu, suck!

Sitter vid min mammas dator just nu. Den funkar nämligen (för tillfället iaf) vi har nämligen kopplat in nån "Back-up-sak" som tillför ström till datorn om vanliga strömmen skulle ta slut och än har den inte startat om sig iaf. Vi har mätt hur stor spänning det är i eluttagen i vårt hus med och det var fullt normal. Det är så himla mysko alltså, jag blir galen! Varför denna omstartning?? Tillägas bör dock att det går att komma in i felsäkert läge på min dator och då startar datorn inte om sig tydligen.

Nån som är bra på datorer som vet vad man kan göra åt detta? ;'(


Jävla installations-skiva!

Blev så jävla less i morse. Min dator hängde sig tack vare en installationsskiva till mammas digitalkamera! Vi skulle intstallera in programmet så vi kunde få upp kamerabilderna på min dator men självklart skulle hela datorn haka upp sig efter installationen. Datorn började starta om sig själv hela tiden efter att den startat upp sig och fått upp skrivbordet. Fattar inte hur man sälja såna installations-skivor som gör att datorer hakar upp sig!?

Skivan är förmodligen också orsaken till att mammas nya dator (den hon fick i 50-års-present i höstas) varit så konstig och startat om sig lite nu och då. Fan, vad less man blir! Som tur är ska mammas bror komma till oss idag iaf (det har varit bestämt sen tidigare) och då kan han förhoppningsvis laga min dator igen efter att han lagat min mammas. Han är väldigt bra på datorer nämligen. Jag håller tummarna! Kommer bli olycklig om nåt skulle ha förstörts/försvunnit från min dator (helst knäppta bilder) men jag hoppas verkligen att det bara är att radera det där jäkla skitprogrammet och sen kommer allt på datorn vara som vanligt igen. Om inte....ja, då vet jag inte vad jag gör:S...=/

En bättre start på en dag har man ju verkligen varit med om!


Skitredovisning

Har nyss redovisat och det gick riktigt dåligt tyvärr:( - Ja, jag vet att jag brukar vara jävligt självkritisk men den här gången gick det verkligen dåligt. Kändes som att jag verkligen inte visst vad jag skulle säga (trots att jag läst igenom det många ggr innan) och stakade mig på orden jättemkt:S Uscha! Är så besviken på mig sj alltså, men men inte mkt man kan göra åt. Det är bara att hoppas på att det kommer gå bättre nästa gång. Får väl skylla på att vi "bara" haft en vecka på oss att göra detta informativa tal. Det kan jämföras med det nationella talet då vi hade typ 3 veckor på oss.

Känns som att alla andra är så jäkla bra förutom en själv också. Andra verkar inte ha några problem alls med att stå och prata tydligt och nästan helt utantill. Nej, någon talare kommer jag aldrig bli. Den saken är jag säker på iaf, det är inget för mig. 

Nu ska jag försöka läsa igenom min etik lite och sedan ska jag ta min buss hem, skönt. Har varit ganska allmänt negativ och less idag vilket inte är nå kul. Hoppas jag blir på bättre humör senare ikväll efter att jag gjort klart och mejlat etiken. Hej så länge! 


Redovisning på G

Sitter på skolan just nu och ska förbereda för en redovisning i eftermiddag. En redovsning om författaren Hunter Stockton Thompson. Blir bara så jäkla less över att folk i min redovisningsgrupp inte är på skolan! Visst förra veckan var en person sjuk och det är väl en sak då men när folk är hemma bara för att de är för slappa för att orka gå. Sånt stör mig nå djävulskt kan jag säga! Det drabbar ju alla i gruppen inte bara dem själva när det gör så, less man blir. Okej, personen i fråga kanske är sjuk också vem vet men jag tror knappast det. Hoppas verkligen personen kommer snart annars blir det problem:/

Annars har dagen gått ganska bra såhär långt. Efter skolan måste jag skriva klart etiken och skicka in den. Förhoppningsvis ska det väl inte ta så jäkla lång tid bara jag är lite smart och effektiv, hehe:P Efter det blir det till att se hockeyn förstås. Jag hoppas och tror Modo kan vinna ikväll igen men det kommer nog bli tuffare än igår har jag en känsla av. Timår kommer inte vika sig lätt, långt ifrån.

Nej, nu ska jag kanske ta och jobba litegrann för jag hörde nyss att personen som saknades i min grupp är på väg. Ha en fortsatt bra dag!

Skidtur över berg

Skoldagen gick rätt dåligt. Är så djävulskt dålig på att få saker uträttade på skolan alltså. Jag kan verkligen inte koncentrera mig. Sen när det alltid är elever som babblar och lever om blir det ännu svårare. Nej, tacka vet jag att få sitta i ett  tyst lugnt rum och skriva, det är grejer det!

Efter skolan hade jag tänkt att plugga (fixa färdigt etiken bl a) men det blev ingenting av med det. I stället följda jag med min bror och syrran på en lång skidfärd över bergen och skogen som ligger här i närheten av vårt hem. Vi åkte i en och en halv timme och det var djävulskt skönt faktiskt. Lite jobbigt dock när det var uppför (vi var på väg uppför berget då) hur länge som helst men det funkade och tillslut blev det plant och nedförsbacke - nice! Skulle tippa på att vi säkert åkte en mil iaf, det är dock lite svårt att avgöra. Men bra många kilometer var det iaf definitivt.

Väl hemma igen duschade jag och sedan skyndade jag mig upp till pappa för att se Modos match mot Timrå.
Det började inte bra men Modo lyckades tillslut vinna ändå trots att det var jävligt jämnt. Snacka om välbehövlig seger alltså. Nu är det bara 3 till som behövs;P

Efter matchen såg jag på Hockeykväll och Sporten. Sedan har jag bara tagit mig ett glas med c-vitamin och nu är det sängen som väntar här näst.
Vad snabbt en dag passerar egentligen, nästan läskigt snabbt alltså.

I morgon ska jag verkligen göra klart etiken!
Den måste jag ha mejlat in innan 24.00 imorrnkväll. Har jag inte det måste jag göra ett prov i religion och ett prov i filosofi och det orkar jag verkligen inte! :S Jag ska verkligen vara effektiv och duktig imorrn.

Måste säga att det är jävligt trevligt att det snöat ute idag:) Det snöar ju fortfarande dessutom, underbart! Mer snö vill jag ha, mkt mer!

Nu ska jag ta och göra mig klar för sängen iaf. Sweet dreams!

...och kom ihåg imorgon är det en ny dag med nya möjligheter:)

Plugg-helg

Så har ännu en helg passerat. Har inte bloggat så mkt i helgen som ni kanske märkt men det är skönt att ta ett blogg-break ibland med. Desto mer tid får man till annat ist. Så vad har jag då ägnat helgen åt? Här kommer en resumé lr vad man nu ska kalla det.


Fredag
Jag var hemma hos Jimmi och tog det lugnt. Tittade en del på Let's dance. Surfade ruhnt en del på nätet också. Åt dessutom upp det som återstod av glasspaketet. Somnade ungefär kl 1. Jimmi somnade däremot betydligt tidigare än så. Vart en jävligt slapp kväll/natt helt enkelt.

Lördag
Klev upp kring 1. Åt frukost och tittade en stund på tv sedan satte jag igång med att plugga. Pluggade etik som utav bara den. Jag skrev, jag tog bort, jag ändrade, jag skrev mer...jaaa, jag försökte göra min text bättre helt enkelt. Fick jävligt mkt uträttat men då satt jag ett bra tag med den också.

Men när hockeyn började halv 7 slutade jag plugga. Då tittade jag förstås på hockeyn ist. Tyvärr var Modo jävligt dåliga och Timrå jävligt bra så det var en inte alltför rolig match att kolla på. När Timrå gjort 4-1 slog jag över och kollade på Fbk-Frö ist:P Det var mer spännande. Tyvärr drog ju Frölunda (de jävlarna) ifrån tillslut så den matchen var inte heller så rolig att kolla på. Jag såg inte klart den matchen heller. Som tur var hade klockan hunnit bli 8 då så jag kunde kolla på Melodifestivalen ist:) Det var kul att se. Även om jag (som jag skrev i ett tidigare inlägg) blev en aningens besviken på att inte Sanna vann. Jaja, jag har insett nu att Charlotte kanske ändå har större chans i ESC eftersom det tydligen ska vara många ballader med i år. Man får hoppas på det bästa.

Efter Melodifestivalen surfade jag runt och umgick med min älskling. Timmarna rann fort iväg och vips hade klockan hunnit bli 3(!) Då insåg vi att vi kanske borde måste gå och lägga oss. Det gjorde vi också. Jag somnade tillslut och sov som en stock (förmodligen trött av allt pluggande) och det var jävligt skönt.

Söndag
Jag orkade pallra mig upp ur sängen strax efter 12. Då hade Jimmi hunnit vara uppe i ca 2 h men jag orkade verkligen inte gå upp lika tidigt (kl 10) som han. Jag sov ut ist och det var skönt:) När jag gick upp hade Jimmis föräldrar kommit. De skulle hjälpa till med att dra om elen på övervåningen. Hela systemet är jävligt brandfarligt tydligen därför måste det dras nytt och om. Jag åt frukost och fortsatte gneta på etiken medans de andra höll på uppe. Gick rätt bra faktiskt, jag tror det iaf. Efter att jag hållt på med etiken ett tag hjälpte jag också till med att fixa i huset. Jag diskade och städade undan en hel del som borde ha blivit bortstädat för längesen egentligen:P Skönt att få bort lite rat iaf och få fräscha till i huset.

När Jimmis mamma for hem dammsugade jag köket och sedan var jag less och började skriva på pyskologi-arbetet ist. Jag kände att det fick vara nog städat för idag. Det hade ju faktiskt blivit riktigt snyggt med. Senare när Jimmi och hans pappa var klara på övervåningen så for vi hem till Jimmis föräldrar för att äta. Det serverades potatisgratäng med fläskfilé och dragonsås, vilket jag tycker är jävligt gott:) Blev jävligt mätt men gott var det. Det tackar vi för!

Efter den sena middagen skjutsade Jimmi hem mig. Väl hemma tittade jag på när Micke, Stefan och Helena spelade Monopol. De hade börjat innan jag kom hem så därför kunde jag inte vara med men det gjorde inte så mkt. Det var rätt kul att titta på också. Micke gick efter ett tag i konkurs och jag gick för att titta lite på Wallander-filmen med mamma ist. Vi såg på "Den svaga punkten" som gick på tv4. Den är rätt bra faktiskt, dock såg jag inte hela men jag har sett den förut. Jag såg iaf slutet av filmen. Efter det fick jag veta att Helena slutligen hade vunnit Monopol men det hade varit jävligt jämt tydligen. Det hade svängt fram och tillbaka. Efter det har jag bara hunnit göra mig i ordning (borstat tänderna o s v) och bloggat som jag gör nu. Ska bli skönt att sova faktiskt.


Totalt sett är jag nöjd med min helg. Lite mkt plugg kanske (roligare saker finns ju att tillbringa en helg med) men nödvändigt var det som faan! Nu slipper jag stressa ihjäl mig i veckan med arbetena som ska lämnas in (etiken och psykologin). Känner mig jävligt duktigt faktiskt:P Inte för att skryta men det känns bara så grymt skönt att jag tagit tag i de där arbetena. Är dock inte färdig än men jag har inte alltför mkt kvar - otroligt skönt! Bra jobbat av mig, hehe:D :P

Nu ska jag försöka sova. Lär kanske inte somna direkt men jag ska försöka iaf. Blir en jobbig dag imorrn, ska gå i skolan ända till halv 4 (usch vad jobbigt!) Haha, blir trött och less bara av att tänka på det. God natt!

"Empty room" borde ha vunnit

Har precis sett MF. Kan inte hjälpa att jag är en aningens besviken över att Charlotte vann och inte Sanna. Sanna fick faktiskt flest röster av svenska folket borde hon då inte ha vunnit? Jag tycker svenska folket ska ha rätt att ha den största makten men tydligen är inte fallet så. Visst Hero-låten var/är också bra men jag ville ändå att Empty room skulle vinna. Den var/är så jävla fin. Får rysningar varje gång jag hör låten och Sanna sjunger ju som en Gud:'(

Jaja, nu är det inte så mkt att göra åt. Jag önskar Charlotte lycka till i ESC, hoppas hon tar hem hela skiten (trots att jag ju egentligen ville ha Sanna där). Nåväl, Charlotte har ju vunnit en gång så hon kanske kan göra det igen, vem vet? Hoppas det! Heja Sverige!

Slapparkväll

Sitter och slappar hemma hos Jimmi med att titta på "Let's dance". För ett tag sen var vi och handlade på Ica och köpte in mjölk, 2 kg apelsiner (ej blod som tur var) och en honungsmelon på 3½ kg. Ska försöka vara lite nyttig av mig i helgen och äta mkt frukt. Sen om det kommer hålla vet jag inte men det är värt ett försök iaf. Förmodligen kommer det väl bli så att det slutar med lite glass och popcorn iaf men, men jagn ska försöka undivka det så mkt som möjligt.

Imorgon blir det till att sova ut:) Vidare ska jag försöka fortsätta med den jäkla etiken. Har inte orkat hålla på med den ikväl så det bli fortsättning på den imorrn. Jimmi och hans pappa ska tydligen dra om nån el i det här huset så då kan jag passa på att plugga i lugn och ro medans. Vidare ska jag se hockeyn (såklart, även om jag inte törs ha så höga förväntingar på Modo längre:/) och melodifestivalen. Ser verkligen fram emot det.

Suck, fick nyss ett teefonsamtal av en kompis (Micke fr Sthlm) som höll på att festa. Inte lite sugen man blir på att festa sj då, fy fan!:P Fast egentligen orkar jag ju inte men man blir ändå grymt sugen när man hör hur kul han och de andra på festen verkar ha. Det blir dock definitvt inget sånt för mig i helgen, det får jag spara till nån helg framöver ist. Kanske blir det nå festande på påsklovet, vem vet? ;)

Friday so far

Idag har jag haft en ganska bra skoldag. Jag var/är inte lika trött som jag brukar vara på fredagar, det känns skönt. Det beror förmodligen på att jag kunde ta en välbehövlig (men kanske dock onödigt lång?) sovmorgon igår. Jaja, man klagar inte iaf tvärtom! Det känns skönt att vara piggare än vanligt:)

I morse gjorde jag teckenspråksprov. Det gick fint, förutom att jag kanske missade på 3-4 ord men eftersom det var 50 jag skulle tyda så är de 4 det inte mkt för världen. Jag hoppas/tror det gick bra:) Verkligen skönt att ha det bortgjort iaf! :D

Sedan hade vi religionlektion där jag fortsatte skriva på min dryga etik-uppgift. Det gick hyfsat. Innan lektionens slut passa jag på att fråga Nils och Tobias (lärarna) om lite saker. Jag hoppas verkligen jag kan få till det bra trots att det är jävligt krångligt. Jag måste jobba i helgen.

På lunchen satt jag och snackade skit med Ylva, trevligt värre hehe;) Efter lunchen hade vi historia där vi skulle fortsätta jobba med våra sv-tal till nästa vecka. Och självklart skulle både Sandra vara borta (pga nåt möte lr liknande) och Isadora (förmodligen pga sjukdom). Jag var med andra ord ensam i min grupp så det var ju perfekt lr inte. Jag gjorde så gott jag kunde iaf och fixade några bilder och text på overhead. Jag gjorde det jag tyckte var bra. Klagar de andra får de väl göra nåt bättre själv lr nåt:P. Jag menar är man borta så är man, då kan man ju inte göra så mkt åt det. Men jag som är på lektionen måste ju kunna jobba trots att jag inte kan fråga de andra om saker och ting. Jag tror väl inte det ska vara några större klagomål på de saker jag gjort iaf. Jag hoppas dock verkligen att de är på skolan på måndag, annars kommer det inte gå bra med tanke på att redovisningen är på tisdag:/ Vi behöver planera upp vem som ska säga vad osv.

Efter historian hade vi idrott. Jag gick och pratade lite med min idrottslärare Johan och sedan gick jag upp till sjukhuset och bytte om. Jag skulle nämligen åka skidor med min mamma i skogen bredvid sjukhuset. Efter att vi bytt om gav vi oss iväg. Föret var väl inte det bästa. Det var blötsnö så skidorna sög fast i spåret men det gjorde inte så mkt. Hehe, man fick jobba desto mer för att komma framåt ist så det var kanske ganska bra. Vet inte exakt hur många km vi åkte men säkert runt 7 km. Skönt var det iaf.!

Efter skidturen har jag duschat och sedan har jag inte hunnit göra nå mer. Ska strax åka hem med Jimmi. Skulle åka med min mamma egentligen men hon skulle handla och hämta upp Betty så det tar mkt längre tid. Jag vill hem snabbt så jag kan ta mig något att äta, börjar bli hungrig:P Jag hoppas Jimmi ringer snart så man kan få fara hem. Jimmi skulle dock in en snabbis på nån affär och köpa ut nå kablar,  men det lär ju inte ta så lång tid.

Ha en fortsatt bra dag!


Etik, smärta & hockey

Idag har jag varit duktig och skrivit på etiken. Jag sov ganska länge så jag har inte hunnit gjort nåt annat speciellt idag. Det har väl gått ganska bra med att skriva. Jag är verkligen inte klar ännu men jag har iaf en grund nu. Nu är det bara till att finslipa den och så - det känns bra. Jag måste hinna färdigt till på tisdag och det tror jag också att jag kommer göra om jag baraär flitig och jobbar på. Det är  dock fortfarande jävligt komplicerat! Förstår inte heller riktigt hur man ska kunna jämföra de olika teorierna, likheter och olikheter? Tycker inte att det finns några likheter alls typ, bara olikheter. Ska försöka fråga lärarna om det imorrn .

Har även idag haft en hel del mensvärk konstigt nog. Kanske beror det på att jag inte tränat under de senaste dagarna, vad vet jag? Det kan ju vara en orsak iaf. Tur att jag har idrott imorrn på skolan, då ska jag träna av mig. Vet inte än om jag ska vara med på Carros yoga-pass eller om jag ska springa men det lutar just nu åt att jag vill springa istället. Det känns just nu som att jag skulle behöva göra nånting riktigt aktivt.

Nu ska jag strax gå upp till min pappa och titta på hockeyn. Kommer bli jävligt intressant. Jag hoppas Modo spöar skiten ur Timrå idag:) - Det skulle vara riktigt skönt! Jag ska ta och duscha också samt försöka träna på teckenspråks-häftet som jag ju har prov på imorrn. Måste försöka ta nåt att käka också känner jag. Ha en fin kväll!

jag = virrhöna

Blev lite irriterad på mig sj ikväll efter att jag bloggat tidigare ikväll. Så jävla typiskt mig alltså att tänka så fel:S Man kan egentligen bara skratta åt det. Ni undrar förstås vad jag pratar om och då är det väl lika bra att jag berättar det, trots att det är lite pinsamt. Såhär var det: Jag hade fått för mig att bladningen började halv 7 på ÖA så när klockan var över 6 fick jag jättebråttom. Jag småsprang till hissen på sjukhuset (jag var på mammas jobb, tror inte jag nämnde det i förra inlägget men så var det iaf), åkte ner och småsprang till bilen innan jag då äntligen inser och kommer på att bladningen först börjar kvart över 7 och inte halv 7. Det är alltså hellugnt och jag har ju inte alls bråttom. Typiskt mig att blanda ihop såna där tider när jag känt mig stressad hela dagen. Suck!

Hur som helst så kunde jag köra mammas bil i lugn och ner till Arken och parkera utanför. Jag gick in, lämnade tillbaka boken och sedan hade jag tid över så jag tog mig friheten att läsa Sportbladet. Måste ha varit evigheter sen jag läste Sportbladet på Arken-biblioteket sist. Jag gjorde det dock relativt ofta förut faktiskt.

Men trots att jag alltså hade gott om tid kom jag ändå för sent till bladningen men
jag har en bra anledning faktiskt - Det fanns inga lediga parkeringar utanför ÖA:s tryckeri! I stället var jag tvungen att ställa mig vid Paradisbadets parkering. Det spelade dock ändå ingen roll att jag kom för sent 10 minuter visade det sig. När jag väl kom in på Tryckeriet hade nämligen personalen där (som så många ggr förr) inte kommit igång med tryckningen av tidningarna än, trots att de skulle ha börjat tryckningen 10 minuter tidigare. Som jag har förstått det så är det ofta krångel med tryckpressarna och det är därför det ofta blir försenat men det är irriterande:(. Jobbigt att bara stå och vänta 15-20 minuter och sen kommer man ju hem senare med. Inte föränn klockan var ca 20 i 8 kom tryckpressarna igång -segt värre!

Jaja, när vi väl kunde börja blada gick det bra iaf. Vi var ganska många så det gick ganska fort ändå även om det kändes lite småsegt då och då. Fick passande nog en jävligt jobbig mensvärk mitt i bladandet också, underbart lr inte:S Fick ont i magen och kände mig inte alls hundra direkt men jag kämpade på ändå och snart var värken borta, liksom tidningarna och jag kunde fara. Först for jag och plockade upp mamma och sen åkte vi hon och handlade lite på OK (mjölk och bröd) sen bar det av raka vägen hem.


Här hemma har jag ätit en macka och glass med kolasås. Kunde inte låta bli:P Det är ju vansinnigt gott! Har också tittat på Sporten (för ovanlighetens skull numera) på både 2:an och 4:an.

Ska snart försöka sova. Känner mig trött och sliten. En sovmorgon kunde inte ha kommit mer lägligt för min del, det tackar vi för! Kommer säkert sova till minst 12 imorrn, känner redan nu hur skönt det kommer bli:)

Imorrn när jag orkat vakna och kliva upp blir det till att plugga, duscha och se hockeyn (såklart!). Måste dock verkligen försöka göra nåt vettigt imorrn på etik-uppgiften - Fan, ta mig annars! Har så mkt jag måste förstå och skriva på den:S Hoppas verkligen att jag kan fixa mycket på det imorrn. Då skulle jag känna mig mkt mindre stressad än vad jag känner mig nu. Nu ska jag ta och natta ner mig iaf. Sov gott!

Stressigt i skolan

Det har varit en stressig dag idag!

 I morse innan svenskan tränade jag på teckenspråkshäftet. Det gick riktigt bra faktiskt. Tror jag kommer klara det där provet relativt bra även om jag just inte tränar så mkt mer inför fredag. Dock ska jag väl försöka träna lite till ändå lr jaa´det är  må¨lsättningen iaf sen om så blir fallet är en annan sak;)

Jaja, sedan var det dags för sv där vi ska göra ett tal om modernismens författare. Jag och Isadora har om Hunter S. Thompson . Problemet var att Isadora inte var där. Jag smsade henne och efter ett tag ringde hon och sa att hon var så sjuk att hon var hemma. "Typiskt, då måste jag jobba sj", tänkte jag men så blev inte fallet. Sandra ville vara i vår grupp ocksåm så då hoppade hon in och hjälpte mig. Det var bra:) Tycker vi fick till det riktigt bra. 

Sedan har Sandra och jag jobbat på geografi-redovisningen också. Vi har gjort en powerpoint som handlar om glaciärer. Det går sakta men säkert framåt även det, känns skönt:)

Sen har jag jobbat med projektarbetet. Jag och alla andra i min grupp har varit duktiga och kopierat upp en massa utvärderings-enkäter om vår hälsovecka och sedan delat ut dem till alla arbetslag. Förhoppningsvis ska de lärarna i sin tur dela ut de till sina elever.

Efter PA letade jag upp Tobias (vår religionslärare) och pratat med han om etik-uppgiften och sedan också Nils (filosofiläraren) och pratat även med han om uppgiften. Känns som att jag har blivit lite klokare nu om hur jag ska lägga upp det osv iaf, så det är bra:) Hoppas jag grejar uppgiften på ett bra sätt dock är det fof rätt krångligt men jag måste kämpa på.

En jävligt bra sak är att jag kan vara hemma imorrn och jobba med etiken och dröm-rapporten i lugn och ro. Vi har nämligen eget arbete på desa två lektioner imorrn. Sen har vi ingen multimedia tydligen och PA skiter min grupp i imorrn trots att vi har lektion egentligen. Alla ville hellre vara hemma och fixa de andra sakerna. Det känns ju jävligt onödigt att åka in för bara en lektion så det struntar även jag fullkomligt i. SÅ med andra ord kommer jag kunna sova ut länge imorrn. Fan, vad skönt och välbehövligt...längtar redan:)

Nej, nu har jag jävligt bråttom! Ska när på bibblan och lämna tillbaka en bok åt mamma och sedan ska jag på ÖA och blada för att samla in pengar till hockeylaget. Kommer väl hem kring 9-snåret kanske. Bloggar kanske då om ni har tur...lr kanske otur;)...Ha de bra iaf!

In med 2-domar-system!

Jag tycker det är helt vansinnigt att de inte kör med 2-domarsystem i slutspelet! Fattar inte vad det sitter i:S Skitsamma om man lånar in domare fr NHL, Finland, Norge lr allsvenskan bara man tar in en till domare! Det kan ju inte bli sämre iaf, tvärtom. Blir irriterad! Om inte hockeyförbundet har pengar så lätt varje elitserieklubb betala 5000 var till varje match då, det är ju bara småsummor för dem. Vad är problemet egentligen? Det om nåt är väl näst intill det viktigaste i slutspelet...dvs att det avgörs på ett rättvist sätt.

I matchen mellan Modo och Timrå så såg man tydligt på tv-bilderna vid Timrås 2-2 mål att nåt hände med Svartvadets klubba.
I mina ögon såg det ut som om Johan Andersson höll i den lr slog den ur händerna på Svartvadet. I vilket fall som helst var det jävligt fult gjort och ännu värre var det att TImrå fick in sin kvitteringspuck bara sekunder efteråt. Hatar att matcher ska avgöras på såna där domarmisstag! Man såg ju också på tv-bilderna att SJöberg (domaren) hade ryggen mot situationen just då, typsikt nog. Hade man haft två-domar-system har jag svårt att tro att timråspelaren hade kunnat komma undan med en såndär ful sak.

Visst jag ska inte skylla förlusten bara på domaren, Timrå var bra inget snack om det...MEN grejen är ändå att jag tycker det är fel och orättvist att Timrå ska få göra ett kvitteringsmål på det där viset. Dem hade helre fått göra ett "riktigt och sjysst" kvitteringsmål.

Sen att Modo fick spela 3-5 i Sudden och att det avgjordes då är också lite löjligt.
Tycker inte Pierre Hedins utvisning var nånting alls och när domaren sen också plockar ut Salle för en inte heller allttför tydlig grej (enligt mig, dock tydligare än Hedins) så blir jag less. Klart som fan att Timrå avgör i ett sånt där läge.

Jaja, tycker det var en bra match i övrigt iaf. Bra fart och roligt att titta på, tråkigt att det skulle sluta som det gjorde bara:(
Modo får ta nya tag hemma i Banken på torsdag - Då jävlar måste det bli vinst! Hoppas att Krizan har skärpt till sig då också. Tyckte han såg jävligt konstig/ostabil ut idag. För mkt spritdrickande innan match? Även om inte Timrås mål berodde på Krizan så gav Krizan ändå överlag ett jävligt osäkert intryck.

Skärpning Modo, spec vissa spelare (Krizan bl a)!

Plugg- & hockeykväll

Kunde inte somna igårnatt, typiskt nog. Men så går det väl när man sovt tidigare under kvällen, antar jag. Låg väl vaken i sisådär en timme (till halv 1) innan jag äntligen kunde somna. Det var irriterande. Brukar aldrig ha problem med att somna i vanliga fall. Nåja, nån gång i morse lyckades dunka huvudet hårt i väggen också i sömnen av nån underlig anledning:S fattar inte varför jag gjorde det men tydligen gjorde jag det. Vaknade av smällen som blev och av att mitt huvud sedan värkte. Vad konstig man är ibland:S Varför skada sig sj i sömnen liksom?:(

Skoldagen har varit sisådär. Kan verkligen inte förstå mig på en viss lärare som vi har. Hur kan man som lärare ta en lektion där vi egentligen har ett helt annant ämne för att ägna mer tid åt ämnet läraren har? Det tycker jag är jävligt sjukt! Helst när vissa i klassen har andra lektioner på den där tiden egentligen. Man har ett visst antal timmar av varje ämne i veckan och det ska man utnyttja, lärare kan väl inte bara kasta in mer timmar till höger och vänster lr har jag fel? Man är väl för feg med att säga ifrån egentligen och det är egentligen rätt synd. Ibland önskar jag att man vore modigare men man måste ju tänka på att man ska få ett betyg så smånigom också.

Måste säga att jag är rätt spänd i ryggen också:( - inget bra. Är väl förmodligen för att man stressar för mkt över alla grejer. Det är jävligt tur att det snart är påsklov alltså! Två skoldagar har gått och man är redan lika stressad som man var innan sportlovet i princip, bådar inte gott detta alltså! Ändå finns det bra många som har mkt mer skolsaker att göra än mig för tillfället, pga att de inte lämnat in arbeten i tid förut osv. Herregud, vågar knappt tänka mig hur jag skulle ha mått om jag hade haft dubbelt så mkt saker att göra jämfört med vad jag har nu.

Nu ska jag försöka plugga lite innan hockeyn börjar klockan 7.
Det kommer nog bli en jävligt spännande match. Jag hoppas innerligt att Modo vinner, det skulle vara riktigt skönt. Men Timrå har hemmaplan så det kommer bli jävligt tufft. Jaja, innan dess har jag en rolig etik-uppgift att göra och ett dröm-arbete, känns skitkul lr inte:(. Jaja, är lika bra att ta itu med skiten innan man börjar beklaga sig alltför mkt.

Hoppas ni mår bra och får en bra kväll!

Kvällsaktivitet: att sova

Jaha, så var den här kvällen över. Så vad har man då ägnat kvällen åt? Haha, gissa tre ggr. Det börjar på S och slutar på OVA. Jag har alltså ägnat kvällen åt att sova(!) Fan, vad kass man är ibland alltså. Missade tom. Hockeykväll:( Men är man trött så är man och det var jag verkligen idag. Hoppas jag är betydligt piggare imorrn så jag orkar göra nåt  vettigt, lr åtminstone halvvettigt, hela dagen.

Innan jag somnade försökte jag läsa lite i mina lånade böcker om läkaretik men jag blev inte nå klokare direkt. Suck, hur tusan ska jag få till mitt etik-arbete? Man blir bara snurrig av alltihop. Tur det inte ska vara inlämnat föränn på tisdag nästa vecka iaf.
- Nån som kan mycket om läkaretik lr vet av nån bra och vettig sida där man kan få tag på info om den svenska läkaretikens syn på aktiv dödshjälp?

Imorrn blir det förhoppningsvis en lugn dag i skolan iaf. Slutar 3 men förhoppningsvis kan jag gå tidigare så jag hinner med min kära kvart-i-3-buss. Sista lektionen ska vi nämligen förmodligen bara prata betyg med vår multimedia-lärare. Fan, vad skönt att kunna avsluta en kurs nu! Nu kommer man få två hål i veckan som man kan använda till vad man vill.

Kommer inte på nåt mer att skriva för tillfället och det är väl lika bra,  'cause I have to sleep! Dock vet jag inte om jag kan sova eftersom jag nyligen sovt ett x antal timmar men det märks. Om inte annat kanske jag skriver ett inlägg här igen, vem vet? Jaja, hoppas ni har haft en mysig kväll i vilket fall som helst! God natt och dröm sött!

Tiden rinner iväg

Har precis kommit hem fr skolan. Har väl inte varit någon höjdardag direkt men det kan man väl inte vänta sig av en vanlig skoldag heller. Jaja, skoldagen tog slut tilllslut iaf, huvudsaken det. Måste dock säga att jag redan längtar till påsklovet. Känns så drygt att ha så mkt grejer att fixa. Vad sägs om?
  • Teckenspråksprov
  • Etik-arbete om aktiv dödshjälp
  •  Psykologi-arbete om drömmar
Sen måste jag dessutom börja fundera ut en hel del saker till studenten (balfrisyr, kläder, skor, smycken etc). Det är ju inte så långt kvar nu och skönt är väl det ändå, dock blir man stressad som faan.

Som om detta inte vore nog måste jag börja söka jobb snart också. Jag hade ju inte tänkt att stå helt utan jobb efter studenten, jag hoppas jag slipper det iaf. Helst vill jag ha sommarjobba på nån affär och sedan fortsätta jobba där till hösten med osv. Har funderat på att åka utomlands och jobba på nåt café lr nåt med lr jobba som au-pair men jag har kommit fram till att det inte är nån bra idé för min del. Främst pga att det kostar så jäkla mkt och för att jag inte kommer ha just några pengar (stomme) kvar när jag kommer hem efter ett halvt lr 1 år. Vill kunna tjäna pengar så jag har nåt att "stå på" så att säga. Hoppas det finns nåt jobb man kan få bara annars blir det problem. Skit, vad stressad jag bli nu när jag tänker på allt detta. Måste verkligen börja ta  tag i mitt liv snart känner jag. Tiden går alltför fort!

Men nummer 1 just nu är ändå att fixa klart de förbaskade arbetena (+träna till provet) som ska vara klart inom de två närmsta veckorna. De andra sakerna kan jag ju faktiskt fixa med under påsklovet.

Vad trött man blir på skolvardagen ibland alltså, men snart är det ju slut som sagt:) - Hurra! Är jävligt sugen på vanlijglass föresten - Fan vad gott det skulle vara! Måste nog ta lite sånt senare ikväll;) Man måste ju få unna sig nåt när man har klarat av den första dryga skoldagen efter lovet:)

Nej, ska försöka få i mig nån mat nu (och då menar jag inte glass!) innan jag hungrar ihjäl. Ha de!

Slut på lovet

Ikväll har jag tränat hockey i Svedjeholmen. Lyckades hitta dit trots att jag aldrig varit där förut, åtminstone inte vad jag minns.  Förmodligen var det den sista hockeyträningen för säsongen och det känns tråkigt. Fast som tur är ska vi ha 2 träningsmatcher mot Modos flicklag så helt slut är det ju inte:) Sen ska vi ha nån lagfest med snart, vet dock inte säkert när den blir men kanske om 2-3 veckor. Det blir säkert kul:)

Efter träningen for jag och handlade mjölk åt min kära familj. Det gick finfint. Sedan var det bara att ta raka vägen hem igen. Väl hemma har jag umgåts med mamma och sett på "Wallander - Mastermind" som ju gick/går på tv4. Orkade dock inte se klart den för klockan blir ju så mkt. Istället beslöt jag mig för att gå upp hit till rummet och börja göra mig i ordning för att sova. Kommer bli en lång och jobbig skoldag imorrn, jag längtar inte! Men det är bara att härda ut. Är ju faktiskt bara cirka 3 månader kvar till studenten, så det så!

Kan ju säga att jag inte har gjort mkt skolsaker under detta lov direkt, tvärtom - har i princip inte gjort ett skit! Det enda jag orkat göra är att börja på mitt arbete om drömmar till psykologin. Fy på mig, nu kommer jag få desto mer att göra den här veckan och nästa ist. Jojo, så går det när man är slapp.

Jag är hur som helst ganska nöjd med mitt lov iaf. Är en del saker jag kanske inte är så nöjd med, men överlag har jag haft det lugnt och skönt. Nu när vardagen börjar igen kommer jag framför allt att sakna sovmornarna, finns det nåt underbarare?

Tycker det här lovet har gått ruskigt fort alltså. Man hinner knappt fatta att det är lov föränn det är slut känns det som:S Känns så himla drygt med skola imorrn:( Det enda man kan trösta sig med nu är att det ju inte ens är två veckor innan det är ett nytt lov - påsklov!:D Härligt värre! Men innan dess måste jag hinna ta tag i en hel del saker, främst skolarbeten.

Nej, nu ska jag göra mig i ordning för att sova. God natt, dröm sött!

MF, Trivial Pursuit & sömnbrist

Lördagskväll
Igårkväll hade jag en skön kväll tillsammans med min familj och senare min pojkvän. Jag såg förstås på Melodifestivalen. Förvånande att Carola och Andreas åkte ut, minst sagt(!) men, men jag tror de flesta röstade ut Carola bara för att de har fått nog av henne. Jag tyckte dock deras låt var rätt bra (spec igårkväll när inte Carola "skrek" sönder den) men Nordmans låt var ju rätt bra den också så för mig spelade det inte så stor roll. Sibels låt var ju jättefin så det var bra att hon gick vidare med. Ska bli spännande att se finalen om en vecka. Jag hoppas att någon av dessa vinner:
Linda Bengtzing - Hur svårt kan d va?
Sanna Nielsen - Empty room

Men jag tror tyvärr att Charlotte Perelli tar hem allting med sin "Hero". Jag hoppas att jag har fel. Fast den låten är ju egentligen inte heller dålig. Jaja, man märker hur det blir.

Vidare under kvällen spelade vi kunskapsspelet "Trivial Pursuit", långt ifrån nåt av mina favoritspel men det funkade ändå. Mitt lag vann ju också så det var ju inte helt fel:) Dock höll spelet på rätt länge så när vi äntligen hade spelat klart så åkte jag till min pojkvän igen. Satt uppe och chillade runt på datorn ett onödigt? långt tag. Klockan var verkligen alldeles för mkt när vi gick och la oss för att sova. Men det är sånt som händer ibland.



I morse var jag verkligen supertrött, ville verkligen inte gå upp.
Men efter att min pojkvän hållt på att väcka mig i ca en halvtimme (enligt han) så gick jag äntligen upp - Gäsp! Lite komiskt är det allt haha, men är man trött så är man. Detta trots att jag fått sova en timme längre en han. Han gick nänmligen upp runt 11 medan jag sa at jag ville sova en timme längre. Haha, trots detta var jag helt död sen när han kom och väckte mig kring 12.

Det är väl bra att ha sovt få timmar iofs med tanke på att man ska kunna somna ikväll med. Kanske lyckas man somna tidigt en söndagkväll för en gångs skull? Det skulle verkligen behövas iaf.

Idag ska jag ta det lugnt. Förhoppningsvis ska jag och min kille åka lite skridskor också om det finns nån is dvs!? Annars ska jag få med han på en promenad lr liknande, vill göra nåt aktivt. Annars blir det nog bara att ta det lugnt:)

Borde plugga lite men jag tror inte jag orkar:/ Kommer säkert ångra det senare i veckan men det är som det är. Borde träna teckenspråk och fixa mer på mitt psykologi-arbete...egentligen alltså.

Ska göra nåt förhoppningsvis vettigt av den här dagen nu. Hejsvejs!

Drömdagbok?

Har drömt så oerhört mkt inatt att det finns inte. Har drömt mkt hela detta sportlov egentligen och jag tycker det är så jäkla intressant. Vill verkligen veta vad mina drömmar betyder men jag kan bara inte förstå dem, hur mkt jag än försöker. Funderar starkt på att börja skriva en s.k. drömdagbok, på så vis kan man förhoppningsvis se ett mönster över drömmarna och förstå innebörden bättre. Problemet blir väl när jag vanligtvis går i skolan under vardagarna - Hur fasen ska jag hinna med att skriva drömdagbok då? Jag är ju verkligen skittrött på mornarna och det är ju knappt jag hinner det lilla jag gör nu. Jag måste nog försöka gå upp betydligt tidigare än vad jag gör nu plus att jag måste börja lägga mig tidigare om kvällarna. Gör jag inte det kommer det aldrig att funka. Jag hoppas innerligt att det ska funka för det vore så jäkla intressant att se ett mönster över det man drömmer.

Jag har alltid varit fascinerad av drömmar och när jag dessutom nu skriver ett psykologi-arbete om dem blir det ännu intressantare!
Fan, vad spännande det skulle vara att jobba som drömforskare lr liknande:) Kanske är nåt man borde satsa på. Fast jag tror först och främst man måste lära sig att tolka sina drömmar själv. Jag tror alltså, som en del andra, att man bäst sj förstår sina drömmar.
- Jag önskar verkligen att jag en vacker dag kan förstå mina drömmar!

Jäkla väder!

Idag tänkte jag åka skidor på fjället med mamma. Hon ringde och väckte mig kl 10 i morse men strax insåg vi att det blåste och snöade alldeles för mkt ute att det inte skulle vara så passande att åka:( Så det blev alltså ingen skidåkning i stället somnade jag om, hehe och det var lika skönt som alltid. När jag senare gick upp med Jimmi kände jag att jag hade träningsvärk i låren, hehe skönt! Då vet man att gårdagens aktiviteter tog lite iaf;)

Idag har vi städat upp lite i Jimmis hus, vilket verkligen behövdes:P Ska jag flytta in här en vacker dag får det definitvt inte vara lika stökigt iaf, den saken är säker - Och jag tänker inte städa sj om jag säger så!

Har väl inte så mkt planer för dagen annars.
Jag ska dock se Melodifestivalen ikväll och ev hockeyn som börjar kl 4. Men jag har lust att göra nåt aktivit också, typ gå ut och gå lr nåt. I och för sig ser vädret ut att inte vara så bra fof men va fan, spela roll. Jag pallar inte att sitta inne och slöa en hel jävla lördag bara för det, nån måtta får det ju vara.

Jag vill åka skridskor ute med Jimmi idag ju:( Men jag tror inte det går nu när vädret är som det är. Det lär dessutom inte vara nån ishall som har friåkning såhär sent på dagen så då finns det bara utomhus-isar kvar och hur bra lär de vara nu!? Inte bra alls skulle jag tippa. Förmodligen lär det bli att vi åker skridskor imorrn ist. Men jag blir lite irriterad, har velat åka skridskor så länge med Jimmi men alltid ska det vara nåt i vägen. Och alldeles snart är väl vintersäsongen över också:( - Suck! Får hoppas att det är mer "normalt" väder imorrn så man kan fara och åka då iaf.

Pokerkväll

Igårkväll åkte jag in till Bjästa med Stefan, Helena och Jimmi. Stefan skulle äta på Sibylla och jag och Jimmi skulle fara hem till Jimmi och hämta några filmer. Vi gick in en sväng på Ica också för jag tänkte köpa glass. Men väl på Ica hittade jag "Texas Hold'em" för 180 spänn och det kunde jag inte motstå, har länge velat prova att spela just det så vad passa då inte bättre än att köpa in själva spelet med regelbok och allt. Jag köpte ingen glass-bytta som jag tänkte ist blev det bara att jag köpte den "nygamla" klassikern "Lakritspuck" från GB. - Gud, så god den var alltså. Den kommer jag definitvit köpa fler ggr.

Väl hemma körde vi igång med att spela "Texas Hold'em".
Vi som spelade var Mange, Betty, Helena, Jimmi och jag. Stefan var trött och ville inte vara med. Tog ett tag innan man kom in i det men det var inte alltför krångligt. Hehe, var riktigt spännande och kul faktiskt:D Jag upptäckte dock att jag var lite för feg med att satsa. Jag täntkle att man hela tiden behövde ha nåt sktibra för att gå vidare men det behöver man ju faktiskt inte man kan ju lika gärna bara bluffa och "skrämma" bort de andra. Mange vann iaf första gången och sedan vann Betty. Grattis till dem! Men nästa gång komemr jag definitivt vara med mer och slåss om slutsegern;P Jag tror "Texas Hold'em" är ett spel man måste spela ett tag innan man blir riktigt duktig på det. Det ärett roligt spel helt klart iaf och jag ängrar inte en sekund att jag köpte det. Problemet var bara att det "bara" innehöll 80 marker, vilket är ganska lite om man r 9-10 st som spelar. Det står på asken att man kan vara så många faktiskt(!) Men, men det finns väl fler marker man kan köpa på affärerna om man vill som tur är. - Jag vill definitivt spela poker fler ggr iaf:)

När vi spelat klart var klockan så mkt att alla gick och la sig.
Jag försökte blogga men som så många ggr förr så krånglade bloggsidan och det gick inte att skriva ett inlägg:( - Hatar när det blir så! Tycker bloggsidan ska skärpa sig lite med just det. Jaja, Jag och Jimmi for hem till Jimmi och sov i den sköna dubbelsängen. Mysigt värre! :)

Löpning, kortspel & madrassåkning

Sov ganska länge idag men det var skönt:) Sedan åt jag frukost och spelade "President" med Betty, Mange och Helena. Gick inte så bra för mig tyvärr. Jag blev skit och vice-skit varje gång utom en gån då jag blev vice-president. När vi spelat ett par ggr blev vi less och vi bestämde oss för att ta oss ut i det ifna vädret. Jag kände för att springa eftersom jag inte tränat sen i måndags. De andra gick och åkte madrass och skulle göra upp en eld och grilla korv vid den sk. "Drömbacken" (den ligger ungefär 3 km från vårt hus).

Det gick sisådär för mig att springa.
Fick jävligt mkt mjälthugg vilket gjorde att jag var tvungen att gå och tom. stanna en del i mitten. Usch, vad ont det kan göra alltså! Är omöjligt i princip att fortsätta spirnga om man får så pass ont. Efter ett tag gick det iaf över och jag kunde springa den sista biten hem, vilket kändes bra. När jag kommit hem ringde jag till Mange och det visade sig att de skulle vara kvar i backen ett tag. Jag bestämde mig för att gå dit och åka/grilla lite jag med. Hehe, det var kul även om inte föret var det bästa precis. Jag orkade dock inte äta någon korv eftersom jag så nyligt hade ätit frukost. Efter ett litet tag var alla less och vi gick hem igen. Väl hemma tog jag en dusch (skönt!) sedan hjälptes vi alla åt att göra i ordning en jättegod sallad som Mange visste receptet på:) -Mums! Den måste jag verkligen göra fler ggr.

Sedan spelade vi president igen och till en början gick det lika dåligt för mig som det gjort tidigare i morse men så tillslut vände min otur och jag gick en omgång från skit till President! - Fan, vad klockrent alltså! Hehe, jag blev väldigt chockad om jag säger som så men det var riktigt skönt! De 4-5 sista omgångarna blev jag vice-president lr president hela tiden och då klagar man ju inte. Extra gött att sluta som President sista omgången vi körde med:D Jag slutade som en segrare med andra ord;) - Det är så det ska vara!

Efter det kortspelandet har jag inte gjort något mer. Lr jo föresten jag har röjt litegrann på rummet och sedan började jag skriva detta blogginlägg. Strax kommer nog Jimmi hit och jag hoppas vi ska spela nåt spel då lr liknande. Hoppas inte folk är tråkiga av sig och säger att de inte vill vara med:(  Sånt gillar jag inte.

Nej, nu ska jag fortsätta kolla runt lite här. Hoppas ni får en avkopplande kväll!

Toppen Kent:)

Kent-konserten var riktigt bra alltså:) De körde tre av mina absoluta favoritlåtar med Kent: "Den döda vinkeln", "VinterNoll2" och "Mannen i den vita hatten". SÅ underbart alltså! <3 Var lagomt mkt folk också, enligt mig. Man behövde inte stå och trängas (iaf inte där jag och Ylva stod) och man blev inte armbågad/trampad på etc. - Perfekt! Jag och Ylva stod rakt framför scenen fast ganska långt bak (inte alltför långt dock). Med andra ord fick jag alltså stå precis där jag ville stå :D

Hade öronproppar på mig under hela konserten också och det passade mig perfekt. Onödigt att förstöra öronen och ha tinnitus efteråt. Man kan ju faktiskt höra musiken jävligt bra ändå trots öronproppar. Tyckte jag hörde allt jag ville höra. Sen när jag efteråt tog av mig dem när vi skulle gå ut därifrån - Gud, vilken skillnad det var på ljudnivån alltså! Ojojj...jag är tacksam över att jag skonade mina öron. Hehe, såg föresten att Jocke Berg hade öronproppar också...smart kille det där:)

Måste säga att Kent hade jävlig snygga ljuseffekter också, kunde inte låta bli att fascineras av dem. Sen när de har den fina musiken till ljuseffekterna också så blir det ju ännu läckrare:) - Magiskt! Till låten "Generation ex" hade de en jävligt läcker musikvideo?(lr nåt liknande) på i bakgrunden också, så jäkla bra

Jag är riktigt nöjd över att jag fick uppleva detta.
- Vilken kväll:) Det var lite väldigt drygt att vänta de 3 timmarna innan Kent började spela, men oj värt det var alltså. Hehe, kommer nog lyssna på Kent-låtar ett bra tag nu framöver känns det som. Jag har blivit förälskad i några av deras låtar på nytt:P

- Ylva det här får du och jag lätt göra om nån gång! :D och då kanske vi kan sticka på Plattan efteråt också till skillnad mot idag:P

Här kommer en massa bilder jag tog med mobilkameran på konserten (kvallan är väl lite si och så men det duger). Titta och njut:) Notera att jag tog en hel del bara för att få med de häftiga ljuseffekterna också:)



Kent-konsert på G

Nu är det snart dags för den efterlängtade Kent-konserten, fan vad kul det kommer bli:) Ska fara här hemifrån halv 5 ca och då ska jag stanna till hemma hos Jimmi och hämta min biljett och sedan skjutsa mina syrror till olika ställen i stan. Haha, måste berätta en liten halvrolig sak ang biljetten föresten. Jag drömde faktiskt om Kent-konserten i natt fast den var på ett underligt ställe. Problemet var att jag i drömmen märkte att jag hade glömt biljetten - Katastrof! Hehe, det får absolut inte hända på riktigt därför kommer jag verkligen se till både en och två ggr att jag verkligen har med mig biljetten.

Jag hoppas det inte blir så jävla mkt folk heller, men förmodligen kommer det vara en hel del är jag rädd. Visst det är kul med mkt folk för det blir ju bra dag och så men är det FÖR mkt så blir det bara jobbigt. Då kommer man säkert knappt få nån plats. Nej, lagomt är bäst.

Jag och Ylva orkar inte stå ute och köa så jäkla länge heller. Insläppen på Swedbank ska öppna halv 7 och vi kommer väl stå ute från 6 ungefär. Hoppas inte folk börjar köa redan från 4 och man kommer dit när det är en km lång kö lr nåt (haha, ok lite överdrivet men ändå:P). Jag vill helst stå i mitten-mitten. Jag behöver absolut inte stå längst fram men jag vill inte stå längst bak direkt heller. Att stå på nån kant vill jag helst också undvika. Jaja, man får hoppas på det bästa. Hehe, om inte annat lär man väl tränga sig lite tills man får en bra plats;P Brukar bli så.

Nej, nu ska jag snart gå upp till min pappa och äta och så innan avfärden. Ha en underbar kväll allihop! (Det ska jag försöka ha iaf).

Umeå-tripp & "Plumpen"

Idag har det varit en händelserik dag för min del därför har jag inte haft nån tid till att blogga föränn nu.

Började redan i morse då jag var illa tvungen att pallra mig upp redan kvart i 11 för att hinna med bussen in till stan (lr ja redan och redan men för mig är det tidigt iaf:P) som gick halv 12. Tydligen så hade nämligen min pappa varit tvungen att åka in till Manges lägenhet i stan där Betty låg och sov, haha. Betty sov så djupt att hon omöjligt vaknade av mobilen tydligen och just därför var min pappa tvungen att åka in för at få nå liv i hon. Egentligen hade jag tänkt att jag skulle börja åka hemifrån med pappa runt 12-1 i lugn och ro, men det gick alltså i stöpet. Det gick iaf rätt bra att åka buss också, även om jag hade det lite smått stressigt där vid frukost-ätningen.

När jag kommit in till stan kom pappa och plockade upp mig och sedan for vi och hämtade Betty. Sedan begav vi oss till Umeå. Väl i Umeå gick vi lite i Gallerian och tittade innan klockan hunnit bli så pass mkt att vi kunde tordas ringa Helena (hon hade nämligen nåt grupparbete fram till kl 3). Vi åkte efter det till hennes mysiga lägenhet och hälsade på samt fikade goda bullar och chokladkex:) - Mums! Efter det ville jag gärna se IKSU (ett stort sportcenter som finns i Ume) så vi begav oss dit och tittade lite. Snacka om stort alltså, man kan typ gå vilse där nästan haha:P

Sedan gick vi lite mer på stan. Mina två systrar gick mest på klädaffärer medan jag gick med pappa på bok-affärer. Var rea på oerhört många böcker men jag köpte ändå inget. Hittade en del intressanta böcker (om drömmar och om astrologi) men det var ingen som jag fastnade nå spec för därför sparade jag pengarna ist.

Efter att vi gått ungefär en timme(?) var det dags för käk.
Jag och pappa gick och letade efter nån bra restaurang och snart hittade vi en kinarestaurang som också hade pizza - Det fick duga. Jag beställde en "Mama-Mia-pizza" - Den var jättegod!:) Hehe, vågade alltså inte beställa nån Kina-mat men nästa gång kanske vem vet:P

När vi betalt och gått från restaurangen åkte vi hem till Övik igen. Trevligt nog visade det sig att Helena kunde följa med oss hem. Ska bli kul att umgås lite med henne nu under sista delen av sportlovet:)
- Välkommen hem syrran:D


Väl hemma ikväll har jag spelat kortspelet "Plumpen" med Betty, Mange, Åsa, Micke och Helena.
Gick väl lite upp och ner för mig men mest dåligt tyvärr haha. Vi spelade det rätt länge och det var spännande och kul:) Haha, blir en hel del gliringar oss syskon emellan också eftersom vi alla är så dåliga förlorare (även jag sj är det, det kan jag väl erkänna då;P). Alla vill verkligen vinna till varje pris så då kan ni ju tänka er själva;P

Efter kortspelandet har jag försökt ändra lite design på min blogg men tyvärr hade jag inte tålamod till att fixa nåt spec. Skulle försöka göra visningsbilden på mig större men då vart den så jäkla stor ist så det vart inte alls nå bra. Just därför ändrade jag tillbaka till den lilla(?) bild jag hade sedan tidigare.


Nej, nu måste jag banne mig sova. Lyckades ju bara sova knappt 5 h av *host* vissa anledningar som jag inte ska berätta här hahaxD Men det var hur som helst mitt eget fel att jag inte sov mer men det spelar ingen roll. Man lever ju bara en gång, inte sant? God natt på er iaf!

Hunger och irritation

Nu har jag suttit och lekt vid datorn ett tag. Har ändrat bakgrund som ni ser, måste säga att jag är grymt nöjd med den nya. Den passar mig så jäkla bra också eftersom det är stjärnor - Jag har och kommer alltid att älska stjärnor. Sen har jag ändrat bild på headern också, blev helt okej det med. Annorlunda om inte annat iaf:)

Var lite ambitiös innan hockeyn och jobbade med min dröm-rapport.
Gick faktiskt rätt bra frånsett en del saker men nu har jag iaf börjat på en grund vilket alltid är positivt. Nu är det bara att bygga på och finslipa utifrån den.

Fick en jättefin Tre-Kronor-bok i födelsedagspresent i efterskott av Ylva ikväll:) -Värste snällt! :) Tack Ylva! Hehe, nu har man en hel del att läsa iaf. Annars var hockeyn ikväll ingen höjdare. Ganska bra match visserligen men Modo förlorade och då är det aldrig kul:( Enda som var lite kul var i slutet då Anti-Jussi Niemi drog på sig ett matchstraff, snacka om onödigt! Haha, vilken pajas!

Imorrn ska jag försöka kliva upp relativt tidigt. Eventuellt ska jag följa med pappa och Betty till Umeå för att hälsa på Helena, vet dock inte ännu om det blir något av med det. Annars blir det till att vara hemma och städa och fixa.

Kan inte låta bli att bli irriterad på vissa saker. Visst finns det orsaker till att jag kan vara spec. irriterad just nu också, saker som: mens, Modoförlust, långtråkighet, hungerkänsla mm. Men faktum kvarstår ändå att det är just saken i sig som irriterar mig mest av allt ändå, de andra sakerna har ingen betydelse. Hoppas det blir ändring nu så jag slipper irritera mig på denna sak fler ggr:/

Ska gå ner och ta något att äta nu, min mage kurrar:S Sen blir det nog till att slötitta på någon film lr liknande innan jag somnar.
God natt på er!


Promenad-dags

Vaknade betydligt tidigare idag jämfört med igår, skönt:) Nu kanske man tom. hinner göra lite grejer idag jämfört med gårdagen. Är väldigt fint väder ute idag, soligt och fintt. Just därför ska jag strax ta mig en promenad med min mp3. Kommer nog bli skönt:)

Efter det ska jag försöka börja med mitt psykologi-arbete. Lutar åt att jag kommer att ta frågeställningen: "Vilken betydelse har drömmar för oss?".

Snackade nyss i mobilen med Ylva. Vi pratade om lite allt möjligt, bl a om att fara utomlands och jobba. Det skulle vara jävligt kul. Jag vill verkligen se mig omkring i den här världen och man borde väl passa på nu när man är ung, lr? Nackdelen är väl att man inte kommer ha några pengar över efter att man jobbat i tex England ett halvår men ist har man förstås fått en hel del erfarenheter. Självklart skulle det dock vara bra att ha lite pengar över också eftersom man troligen kommer börja studera inom en snar framtid. Har man inte några pengar just då måste man ju ta jävligt mkt studielån vilket inte är så bra:/ Jaja, vi får se hur det blir. Jag vet ju iaf att Ylva kanske kan följa med om jag skulle vilja göra nåt sånt äventyr:) vilket är bra.

Nej, nu ska bege mig ut i solen. Bloggar nog mer senare. Ta vara på dagen!

Hemma igen

Nu har jag kommit hem från träningen och jag hunnit äta upp en apelsin dessutom. Träningen gick rätt bra. Kändes att man inte tränat på en vecka (var lite seg och så) men annars så:P Nästa träning är inte föränn på söndag i Svedjeholmen. Fast det gör inte så mkt för mig att vi inte har nån träning på torsdag. Då ska jag ju ändå fara på Kent-konserten så:) - Det kommer bli ös! ;D

I morgon ska jag fara på Modo-Frölunda med Ylva. Jag ska få låna mammas bil in till stan, snällt:) Var ett bra tag sen jag var på hockey med Ylva så det kommer bli kul:) Hoppas Modo vinner bara, annars kommer jag inte bli glad alltså. Det var nog att de förlorade i lördags mot Fbk.

Ska försöka googla efter bra sidor där det står om drömmar nu tror jag. Om en kvart ska jag dock se på "Hockeykväll". Jag bloggar nog här om ett tag. Hej så länge!


Städning och drömtankar

Håller på att städa rummet just nu. Det kan verkligen behövas. Blir faktiskt riktigt fint även om jag inte kommer hinna städa precis allt idag. Alltid bra att börja iaf och röja undan det värsta.

Om en liten stund ska jag åka in till stan för hockeyträning.
Ska bli kul:) Blev ju ingen träning för mig förra veckan eftersom jag i början av veckan var så förkyld och på torsdagkväll hade vi ingen träning pga att nåt lag hade en match på vår träningstid.

Har också funderat en hel del på vad jag ska göra mitt psykologi-arbete om. Det är svårt att komma fram till något:S Funderar just nu på att ta något om drömmar , men exakt vad vet jag inte. Kanske orsaken till att vi drömmer? Det är svårt att kommas fram till nåt vettigt att ta om. Drömmar är intressant men på ett sätt känns det så jäkla stort:S
Har ni något intressant förslag? Det får handla om vad som helst i princip bara det har med psykologi att göra.

Gick verkligen upp allldeles för sent idag.
Det måste ändras på! Dagarna försvinner ju så fort då och man hinner inte göra allt man vill. Dumma mig, varför gick jag inte upp när jag först vaknade? Varför måste jag nödvändigtvis ligga kvar och dra mig/halvsova så jäkla länge:S Okej, det är jävligt skönt men ändå - En ändring måste ske redan imorrn! Annars kommer jag inte få nånting uträttat detta sportlov.

Nej, ska fortsätta städa nu. Hoppas ni får en härlig måndagskväll:)

Pajätning och spel

Kvällen har jag ägnat åt att spela spel, precis som jag ville innan. Det blev Monopol-spelade för fulla muggar. Vi var 7 stycken personer som spelade, vilket var lite väl många men det funkade väl hyfsat ändå. Man fick ganska lite gator men. Hehe, jag lyckades iaf förlora för jag hamnade på Normalmstorg där Mange (och Betty!) byggt hotell prrecis. Typiskt:/ Jaja, det gjorde inte så mkt att jag åkte ut ändå med tanke på att jag var rätt less sen innan. Är rätt jobbigt att spela spel på många personer ibland helst när man blir oense om reglerna och vissa personer blir sura för att de känner att de håller på att förlora och så. Alla i min familj är mer lr mindre dåliga förlorare, så är det bara. Sen blir det förstås också en hel del högljutt prat i största allmänhet med.

Efter Monopol-spelandet
(som tillslut slutade med att Helena vann efter många om och men) så började vi spela kortspelet "Plumpen" ist. Vi han dock inte spela så länge för strax efter att vi börjat hade mamma gjort klart sin hallon-blåbärspaj som hon ville bjuda oss alla på:) Därmed började vi käka den ist. - Den var fantastiskt god!
Efter paj-ätningen blev det inte något fortsatt spelande för alla började prata och diskutera saker och ting ist. Det var trevligt:)

Nu har jag suttit här sj på rummet och surfat runt på datorn ett tag. Är lugnt och skönt såhär om kvällarna nätterna, man behöver verkligen detta "lugn" ibland:) Jag är verkligen som mest aktiv och inspirerad den här tiden på dygnet alltså, sjukt men sant! Det är en sån här tid jag borde plugga osv egentligen. Ofta kan jag bli rätt tänkade också. Jag kan tänka på allt möjligt i mitt liv. Sjukt egentligen hur mkt man kan tänka och fundera på, man blir rakt snurrig.

image65
Slänger in en bild på mina katter bara för att de är så underbara och fina:) Älskar er sötnosar!

Jaja, ska nog ta och sova nu tror jag. Guten Nacht! (Bara för att jag vill imponera med att lite av mina tyskakunskaper sitter i fof, haha;P)

Skollista

Bara för att jag är så pigg/aktiv för tillfället så har jag skrivit ner allt jag har att göra i skolväg för tillfället. Jag ska försöka ta itu med dessa saker nu under sportlovet så jag inte har så mkt sen när jag börjar i skolan igen. Den sista punkten som står i kursiv stil är dock inte viktig för tillfället därför lär jag nog vänta med den. Den viktigast saken att ta itu med just nu är psykologi-arbetet som jag ju inte ens börjat med:S

Jag hoppas att jag får äran att kunna stryka några av dessa saker allt eftersom sportlovet går. Det skulle verkligen göra mig lättad:)
  • PROJEKTARBETE> Skriva i projektboken -10/3 (helst)
  • TECKENSPRÅK> Träna på tredje häftet så jag kan göra prov så snart som möjligt (helst mellan sport och påsklovet) - 10/3 (helst)
  • RELIGION & FILOSOFI> Skriva nån konstig etik-uppgift om dödsstraff - 18/3
  • PSYKOLOGI> Göra ett fördjupningsarbete om något, ska lämnas in i rapportform - 20/3
  • GEOGRAFI> Göra ett grupparbete om miljö som sedan ska redovisas - 31/3
  • IDROTT> Skriva om fördjupning på idrott, analysera osv - 2/5

Skidåkning i ett vinterparadis

Har precis kommit hem från fjället. Har nämligen varit och åkt längdskidor där med Stefan, Helena, Betty, Mange, Micke och mamma. Det var riktigt härligt! :D Det var hur vackert som helst också. Granarna var alldeles vita och en del såg ut som riktigt kristall-granar, - sagolikt vackra med andra ord. Riktigt härligt var det alltså, ångrar inte en sekund att jag följde med. Hehe, lyckades ramla lite också i nån nedförsbacke men det var faktiskt inte mitt fel(!) De som dragit spåret hade dragit det så jäkla konstigt. Var typ 90 graders svängar i princip, omöjligt och nästan livsfarligt när man åker och har sån hög fart:S Jaja, jag överlevde iaf och det är ju huvudsaken hehe;P

image63
Här är en av alla de bilder jag knäppte med min mobilkamera...

image64
...och här är ytterligare en:) Är det inte vackert!?? Synd att de blev lite mörka bara (det var ljusare!), min mobilkamera är ju inte den bästa men, men:P

Jag hoppas verkligen att snön ligger kvar ett bra tag nu!
Skulle inte ha något emot att åka nästa helg också, tvärtom! Är så kul att åka när man har så trevligt sällskap också:)

Nu ska jag nog ta och slänga mig i duschen och sedan blir det på med några mys-kläder. Hoppas det finns nån/några i min omgivning som vill spela nåt spel ikväll, skulle vara trevligt. Aja, jag bloggar kanske senare. Sköt om er och ha en fin kväll!

100-dagars & Modomatch

Här kommer en uppdatering över vad som hänt i mitt liv de senaste två dagarna. Har haft fullt upp hela tiden i princip så det har inte funnits nån tid till att blogga tyvärr.

Fredag
Jag var på de pass jag tänkte innan på utbildningsmässan. Det var riktigt intressant:) Man fick en hel del att tänka på. Helst att man nog borde ta itu med att luska ut och fundera på vad man egentligen vill göra.

Den avslutande föreläsningen på hälsoveckan gick väldigt bra. Lite smådetaljer som inte funkade men annars så var det inga problem:) Jävligt kul att se också att nästan alla ettor satt kvar och lyssnade trots att föreläsningen gick över vår utsatta tid med ungefär tjugo min. Verkligen bra gjort alltså, speciellt eftersom det var sportlov direkt efter föreläsningen:) Känns underbart skönt att denna hälsovecka är slut nu!

Efter mkt velande hit och dit så beslutade jag mig tillslut iaf för att gå på 100-dagars. Jag hann tom köpa en biljett på Brownies för 50 spänn, därmed sparade jag 30 kr:) - Nice! Jag gick ut med Sandra och hennes kompis Ida. Det var riktigt trevligt. Det var synd att man inte kände så mkt folk som var ute bara, men annars så var det rätt nice. Hehe, träffade en riktigt trevlig filur alldeles innan jag skulle åka hem därifrån också. Jag gjorde inte av med så mkt pengar under kvällen heller, vilket känns jävligt bra nu såhär i efterhand:) Jag köpte två drinkar till mig sj och en bjöd jag Sandra på. Det innebar att det bara gick åt 300 spänn, vilket är jävligt billigt för mig. Allra helst eftersom vi kom in efter happy hour också:)

Lördag
Vaknade av att jag mådde bra:) Alltid skönt att slippa vara seg/bakis etc efter en utgång kvällen/natten innan. Det gillar vi:) Jag vaknade ungefär 12 men låg som vanligt kvar i sängen och vilade och myste med min älskling ett bra tag. Tillslut gick vi iaf upp och åt frukost.

Jag bestämde mig sedan för att fara på Modo-Fbk. Var ju ett bra tag sen jag var på hockey och dessutom ville jag passa på att träffa Micke (en kompis som bor i Sthlm). Han var är nämligen här uppe i Övik över helgen. Matchen gick tyvärr inte så bra. Modo torskade med 4-2. Tyvärr var domaren riktigt dålig med (man fick garva/vara förbannad på han inte bara en lr två ggr). Måste också säga att Modos klack-ledare var rätt underliga. Förstår inte varför de ska ha samma klack-ramsa hela tiden, i så många minuter. Det är ju bättre att byta efter ett tag så det blir lite variation. Man blir ju less på att hela tiden sjunga samma och samma. Dessutom körde de med en ramsa som det bara gick att sjunga skrika med i, man kunde inte klappa. Jag kanske är ensam men jag vill iaf inte skrika stämbanden av mig på en "serielunksmatch". Visst står andraplatsen på spel men ändå. Man vill ju kunna prata när man kommer ut fr matchen också.

Ikväll har jag bara tagit det lugnt. Har sett lite på Melodifestivalen. Både Lindas och Charlottes låtar var bra, det var härligt att se att dom fick gå vidare till Globen:). Efter det har jag och Jimmi sett på "Dödligt vapen 2". Den var riktigt spännande och bra:) Tyvärr så lyckades Jimmi somna när ca en tredjedel av filmen var kvar så det var lite tråkigt. Jag fick alltså se slutet själv men aja, han hade ju sett den förut ändå så det gjorde väl inte så mkt egentligen.


Nu ska jag bara borsta tänderna och sen ska jag försöka få liv i min älskling som ligger och sover på soffan för tillfället. Jag måste försöka få med han uppför trappen till dubbelsängen. Efter det ska jag sova:) God natt!

RSS 2.0