Reflektion av 2009

Snart dags för ett nytt år och då är det väl verkligen på tiden att man försöker sammanfatta och reflektera över det år som gått.

2009 har verkligen varit ett spännande och lärorikt år för mig på många sätt. Jag kommer ihåg i januari, februari då jag kämpade och slet på med mitt deltids-Maxjobb. Inte alltid kul men mkt lärorikt, sen hade man en hel del bra arbetskompisar som tur var också som gjorde jobbigt roligare än vad det egentligen var:) Sen i mars fortsatte jag ju med mitt jobbande förstås men då började jag också fundera en hel del på vad jag egentligen skulle vilja syssla med i framtiden (efter visst tjat från min käre mor, tjat som jag nu i efterhand är väldigt glad över;) ). Jag visste ju och det har jag ju egentligen vetat ända sen jag började jobba på Max att jag inte vill jobba kvar där hela livet. Men vad ville jag jobba med? Just då kändes alla yrken som en enda stor jäkla djungel. Då var jag verkligen vilse i mig själv. Men så småningom växte det fram...jag ville jobba med människor och jag var intresserad av hälsa. Jag gick och pratade lite på ett ställe som heter Studioplus här i Övik. Sökte på Internet efter hälsoutbildningar och fann Uddevallas, Sunnes och Sundsvalls som de mest intressanta. Jag sökte och kom in på Sunnes förvånansvärt nog eftersom det var jättemånga som sökt till den. Den verkade eftertraktad och väldigt bred så därför var det väl den jag var mest intresserad av från början.

Sen blev det en hel del funderande om huruvida jag skulle våga ta steget och gå utbildningen i Sunne lr inte. Det rörde sig trots allt om en flytt på 71 mil. Jag skulle alltså behöva flytta SÅ långt, jag som aldrig ens bott själv nånsin. Efter mkt velande fram och tillbaka kom jag fram till att jag ju iaf måste våga prova. Jag måste våga ta chansen. I värsta fall kunde jag ju alltid fly hem igen till mitt kära Norrland med svansen mellan benen. Den första sesptember (lr var det kanske den sista augusti) befann jag mig på Brobygrafiska-skolan i Sunne och skulle för första gången träffa på min klass, mina lärare och själva skolmiljön. Jag blev inte besviken även om jag var jävligt nervös den där första tiden. Men min klass visade sig bestå av väldigt många roliga filurer av olika slag så det kändes hur skönt som helst och skönt känns det såklart fortfarande. Älskar min klass KYHT09!:D speciellt vissa personer är verkligen hur jäkla sköna som helst.

Sen en sån sak bara som att bo själv för första gången är ju en stor sak bara det som jag fått uppleva under 2009. Att få köpa sin egen mat, städa när man vill, sova när man vill, vakna när man vill, komma och gå när det passar utan att behöva bry sig om nån annan som bor med en...jaa, helt enkelt att bestämma allt själv är en jäkla härlig känsla! Har verkligen vuxit nåt enormt av hela Sunne-äventyret. Jag har blivit starkare i mig själv och lärt känna mig själv ännu bättre. Ny miljö och nytt folk har verkligen fått mig att växa och fått mig att inse var jag står. Sen att nu komma hem till Övik över jul och nyår, och allt är sig likt här hemma är också en härlig känsla. Jag känner att jag ändrats så mkt men här hemma känns allt likt och bekant, som om tiden här bara stått stilla (vilken den såklart inte har men ändå).
 
JAG ÅNGRAR JUST NU INTE FÖR EN SEKUND ATT JAG TOG CHANSEN OCH FLYTTADE OCH BÖRJADE PLUGGA I SUNNE! :) Ett Stort tack till alla er som funnits där och stöttat, umgåts och bara varit med mig under denna tid (både innan jag bestämde mig för att flytta till Sunne och även sen nu efteråt)! - NI är fan bäst!....Ni vet själv vilka ni är. Jag hoppas verkligen det iaf:)

Skulle kunna fortsätta på detta inlägg hur länge som helst men jag orkar inte skriva mer just nu. Sängen hägrar. Om jag inte bloggar nåt mer imorrn (lr ja, senare idag rättare sagt) får jag ta tillfället i akt och önska er ett riktigt GOTT NYTT ÅR!!!

...Och självklart ska år 2010 bli ännu bättre och roligare än 2009! ;D


Mellandagsshopping

Idag har jag varit i stan. Jag lämnade tillbaka ett jeanspar jag köpt, jag kände att de var för sneva och sen när jag provade en större storlek på affären så satt de inte nå bra heller så då dissade jag de helt och hållet. Bättre att köpa nåt annat för pengarna som verkligen passar. Sen så har jag ju redan köpt två jeanspar också vilket får duga för ett tag. Annars i stan idag köpte jag ett halsband, trosor, en klänning och tre par tröjor. Kläder som säkerligen kommer att komma till användning. Men nu blir det inte mer shoppande för mig på ett bra tag, har shoppat så det räcker nu under mellandagarna. Man måste ju ha pengar till annat också, trots allt.

Imorrn är det nyår och det kommer bli skoj. Verkar äntligen ha ordnat upp sig någorlunda för min del. Ska vara med min söta kompis Sandra och två vänner till henne, blir nog bra:) Blir troligen spel, dricka och säkert en hel del socialt pratande - trevligt!

Nu borde jag försöka gå och lägga mig så jag kommer upp innan tolv imorrn åtminstone. Natten till idag satt jag uppe i vår gamla klassiska "bröggstuga" och såg junior-VM (Småkronorna spelade mot Ryssland) tillsammans med pappa och Helena. Det var mkt trevligt, både sällskapet och matchen i sig. Blev ju en säker vinst tillslut och det var underbart! Så himla kul att titta på Småkronorna, spelet är så fantastiskt underhållande! :D Imorrn möter småkronorna Finland, inte säkert att jag kommer att kunna följa den matchen pga nyårsfest...men, men. Jag ska om inte annat iaf hålla tummarna för att de ska vinna.

Ska försöka ge mig iväg ut och åka skidor imorrn också tillsammans med mamma och kanske även Helena, om hon nu vill. Har varit ruggigt kallt här de senaste dagarna föresten. Vinterkylan biter verkligen i numera. Har varit mellan -16 till -20 grader ute. Men hellre riktigt kallt än plusgrader med regn och tö så jag klagar inte.

Har inte blivit nåt plugg alls än så länge heller under detta jullov, shame on me. Försökte plugga lite i anatomipärmen häromdagen men det var så tråkigt så det lade jag ner rätt fort. Fast jag gav iaf min pappa en taktil helkroppsmassage igår iaf så det har man iaf tränat på. Måste försöka köra lite taktilmassage nu och då tror jag så jag inte glömmer bort hela grejen. Har faktiskt övat lite klassisk massage på Helena också men bara lite spontant. Jaja, bättre än ingenting iaf:)

Nu ska jag vara lite social på msn och sen blir de läggdags för min del. Det måste det bli. Sov så gott!

Must be strong

Nu måste jag skärpa mig. Varför tänker jag som jag gör? Om jag nu gör det jag tänker, vad blir det för bra utav det? Inte ett skit i längden. Det blir bara värre. Nu gäller det att vara stark. Borde fasen gå och lägga mig snart så jag inte gör något dumt. Dumma mig. Skyller på att jag tränat för lite nu på slutet, därför blir jag såhär. Vadå(?) jag måste ju skylla på nånting, lr hur. Fick en sån konstig känsla idag på stan när jag såg det jag såg. Jag vet ju egentligen var jag står...det måste jag ju veta...lr? Fan, orkar inte. 

Varför måste man bli påmind om saker. Antar att man kommer stöta på saker i hela livet som påminner en om saker och ting men iaf. Jag vill inte att du ska påminna mig om det där. Jag gillar inte egenskapen.

Ensamt, ensamt, ensamt...svåra känslor...ledsamhet...negativa tankar....be strong Marika, be strong!
- SOM JAG TÄNKER SÅ BLIR DET!

Lr har jag helt enkelt bara blivit för beroende överhuvudtaget...man börjar ju undra!? Skulle inte förvåna mig om det är så. Tusan också.

Småångest

Har vart på stan idag och fyndat lite på mellandagsrean. Hittade tre par jeans och två par tröjor. Ska ev lämna tillbaka nåt jeanspar dock. Tydligen så verkade alla i Övik ha haft samma planer som jag då många affärer var fullproppade med reagalna människor. Well, sånt är väl livet. Var bara till att försöka sträcka på sig och tränga sig igenom allt folk.

Känner mig inte riktigt hundra för tillfället:( Kan inte sätta fingret på exakt vad det är. Men jag har mina misstankar så som pluggångest och nyårsångest. Inte lätt när det är svårt. Är så himla less på en viss person också. Förstår mig verkligen inte på den där människan alltså. Så snäll egentligen men ändå gör denne saker så man skulle kunna tro att det var djävulen själv. Snacka om ego...:( Äsch, borde inte bry mig egentligen men det är ändå svårt att låta bli när man hör saker. Måste träna imorrn alltså. Gör jag det känner jag mig nog bättre sen. Ska försöka åka lite skidor tror jag, det är på tiden att jag gör det nu när det kommit så mkt snö och allt. Har inte tränat på bra många dagar nu. Illa är vad det är. Sen blir det inte bättre av att man käkat massa onyttigheter heller. Fy på mig!

Blir så förvirrad över mig själv. Jag tycker ju som en sak men ändå inte. Förstår inte varför jag känner som jag känner. Är väl fasen inget att skämmas över...inte egentligen. Antar att jag vill leva livets glada dagar lr hur man nu brukar säga. Men frågan är om de dagarna är så glada egentligen? Äsch, vad jag svamlar. Ni fattar väl ingenting men de är nog lika bra det.
 

Tro om man skulle dra upp till pappa och se lite hockey. Modo ska ju spela mot Brynäs nu strax. Hoppas han inte jobbar bara. Annars lär jag väl sätta mig och se på Frölunda mot Färjestad. Den går ju på tv4 tydligen. Skulle faktiskt vara intressant att se den matchen med eftersom den är utomhus, läckert värre!

Nu ska jag dra och försöka tränga undan ångesten på nåt vis. Hoppas ni får en härlig kväll!

Jag ska till Kanada

Sitter hos en kompis just nu och har precis spanat in en massa Kanada-foton. Så himla nice alltså!:D Jag måste definitivt besöka Kanada en vacker dag:) Lr en ful dag, skitsamma egentligen. Huvudsaken är ju att jag besöker det hockeytokiga landet. Verkar vara en så otroligt fin natur där också, amazing!:) Ska absolut dit och spana in en NHL-match någon gång, that's it, punkt slut.

Ska dra härifrån nu. Sov så gott!

God jul!

Har haft fullt upp dessa dagar. Lr ja, jag har tagit det rätt lugnt med egentligen men jag har verkligen priroriterat andra saker än att hänga ute på Internet. Av den orsaken har jag därmed heller inte bloggat ett dugg som ni säkert märkt. Jaja, jag bloggar nu iaf...alltid nåt, lr hur:) Har hängt en hel jäkla massa med familjen och det har varit toppenkul! Var ju så längesen jag träffade de sist så det gäller att passa på nu när man är hemma:)

Jag lever och mår bara bra här uppe i norr iaf:) Var ju julafton idag (lr åh tusan, igår menar jag...klockan är ju över 12!) och det har varit lika mysigt och trevligt som vanligt. En ovanlig sak i år är dock att vi inte haft några julklappar som vi gett till varandra. Alla i min familj kom överens om att slopa julklapps("hysterin")-inköpen i år och istället har vi bara umgåts. Det har varit otroligt skönt att slipa jäkta runt som en tok i alla affärer måste jag säga så det känns finfint. Man kan ju faktiskt visa varandra kärlek på annat sätt än bara genom att ge varandra saker.

Annars har julafton varit ungefär som vanligt (enligt traditionen). For till kyrkan på morgonen med Betty och Micke och väl där såg vi på årets julspel med Lennart Kempe bl a, alltid lika klockrent och julmysigt. Sen bar det av hem till mor för att hjälpa till att fixa med julmaten och se Kalle anka såklart. Efter det blev det till att äta julmat så det bara sjöng om det (lyckades dock med att inte äta mig alldeles för proppmätt i år) men blev ändå fullt tillräckligt mätt. Sen blev det småätandes av godis, hälsa på far en sväng. Bokade in sittplatsbiljetter till Modo-DIF om två veckor, nice! Sen spelade jag kort nu på kvällskvisten med mamma, Betty, Mange och Helena. Haha, det var roligt som faan! Detta trots att jag förlorade. Måste säga att dessa kortspelare kan vara för underbart roliga en julaftonskväll som denna (lr ja, den som var igår...ääh whatever...). Jaja, kul var det iaf! :D Love u all!<3 

Nej, nu ska jag ta och försöka sova. Imorrn blir det förmodligen vinterns första längdskidåkning tillsammans med min mor. Kommer bli skoj! :) 

Önskar er alla en fortsatt riktigt god jul!

Home in Norrland

Är äntligen hemma i kära Övik igen:) Kom fram runt halvtio-tiden igårkväll. Hitills har jag varit med min kära familj. Det är så härligt att få träffa allesammans igen, toppenkul! Har saknat de allihopa på olika sätt:) Nu ska jag unna mig att poppa lite popcorn och se på kvällens avsnitt av Robinsson som jag missade tidigare ikväll eftersom jag, Helena och Betty var ute vid Sidensjös uterink och åkte lite skridskor. Det var väldigt kul, enda som var lite synd var att belysningen över planen inte funkade. Det gjorde att det var lite svårt, allra helst att se pucken då vi skulle passa och dribbla mellan varandra. Hockeyspelare som vi ju alla är (lr varit, mkt lr lite) så hade vi med oss puck och varsin klubba;) Well, får nog bli nån friåkning nästa gång kanske så man ser lite mer:) Men det var ändå roligt att åka skridskor helt klart.

Imorrn ska det tydligen komma snö har jag hört och det hoppas jag verkligen! Vill verkligen ha mkt snö så man kan börja åka skidor snart, hade vart så härligt. Kanske måste jogga imorrn lr nåt...borde aktivera mig. Börjar känna mig lite rastlös nu när det gått tre dagar utan att man tränat. Iofs kånkade jag en del på mina tunga resväskor igår så det var väl kanske lite träning iaf...fast det tycker jag knappt räknas med tanke på hur lite det var egentligen. Well, kanske bättre än ingenting dock.

Nu ska jag slappa. Men nu vet ni att jag är i Norrland och har det bra iaf! Ha en suverän kväll!

Rolig julavslutning:D

Har haft en julavslutningskväll med klassen (tyvärr inte alla) ikväll och det har vart superkul verkligen:D Kom hem alldeles nyss. Fattar inte hur en klass kan innehålla så många roliga människor:) Helt suveränt! Kommer sakna många nu när man får jullov och åker hem till kära Norrland även fast det såklart ska bli jäkligt skönt med jullov. Ska bli så himla kul att träffa min kära familj också, var ett bra tag sen nu.

Imorrn lr ja, om sisådär 7 timmar så är jag på skolan. Då är det den sista skoldagen innan jullovet, weyy!:D Blir ganska lugnt som tur är. Ska bara ha lite smågenomgångar om taktilmassagen och sen nån annan typ av massage som jag inte kommer ihåg nu exakt vad det var, whatever:P. Känns som att man kommer vara rätt seg imorrn med tanke på vad klockan är nu. Men lätt värt det ändå för det här var en galen kväll som jag kommer att minnas ett bra tag framöver=) - Tack alla inblandade för en riktigt rolig kväll!

Hade föresten uppmassering tidigare idag (i morse)...lr vänta nu, klockan är efter 24 så det blir IGÅR...ojojj...det gick iaf rätt bra:) så det var tur det. Tror/antar att man blev godkänd också...tror alla i klassen blev det faktiskt. Suveränt! Skönt som fasen att ha det ur världen. Nu kan man taktilmassera helt utan press:D Blir alltid så nojjig bara för att det är prov men nu kan man slappna av:D

Nej, slita mig härifrån nu till att börja med. Ett steg närmare sängen och sömnen, det behövs verkligen. Nattinatt!

4 frukter & 1 längtan efter vinter-OS

Gick bra att träna faktiskt även om man kände att man tappat lite men det är väl förståerligt med tanke på att man varit sjuk. Kände av att jag blev torr i halsen men ingen större fara. Bleve jävligt sugen på att köra bodypumpen som var sen efter Stepmixen men jag stoppade mig sj in i det längsta. Vill verkligen inte köra på för hårt nu och bli sjuk igen, det vore ju jävligt onödigt. Nej, bättre att börja lugnt och träna mer allt eftersom man känner att kroppen hinner med. Nånting har man väl ändå lärt sig från den veckan då jag tränade alltför mkt.

Nu har jag diskat undan allt så det känns skönt.
Ska strax dricka ett c-vitaminglas. Är faktiskt ledig imorrn på förmiddagen så det känns gött:) Måste dock läsa igenom det vi har i beteendevetenskapen imorrn em. Har läst igenom det en gång förut för längesen men kom knappt ihåg nåt av vad jag läste så jag måste läsa det en gång till.

Snön ligger kvar än så länge och det känns riktigt bra:) Nu är det snart jul på riktigt:D Hoppas verkligen det blir en vit jul i år, det hade vart så himla härligt. Förrförra julen var det barmark och då kändes det inte som en riktig jul. Dock måste jag se till att ha mössa för det har blivit riktigt kallt ute nu.

Ikväll är det hockeykväll och det ska jag absolut se:)
De ska prata om OS, om Tre kronor och Kanada. Det ska bli intressant som bara attan. Längtar som tusan till OS föresten, kommer bli så kul! Blir nattvaka för mig på hög nivå vad gäller Kronorna. Deras matcher kommer jag INTE missa, den saken är säker.

Har föresten ätit totalt 4 frukter hitills idag och det är nog mkt bra för min förkylning:) Gott är det också. Nej, om man skulle plugga lite nu som sagt var...Ha de!

Underbara snö:D

Har haft Lia-redovisning idag och det har gått finfint. Vi var ca 4 pers i varje grupp och sen fick man helt enkelt berätta var man varit och vad man tyckte och varför etc, hur enkelt som helst. Absolut ingenting jag behövde oroa mig för innan. Fast jag var faktiskt rätt duktig igår för jag började oroa mig en del men så sköt jag tankarna åt sidan genom nån form av affirmationer. Lr ja, ja valde helt enkelt att inte tänka på det och det funkade. Jag tänkte att det fick bli som det blir och här sitter jag idag och känner mig bara fånig som oroade mig igårkväll. Jaja, tur man bara oroade sig lite i onödan iaf...alltid nåt;) Måste verkligen börja slappna av mer och lita/tro på att jag kan.

Nu ska jag snart bege mig iväg till Selmas och köra ett Step-mix-pass.
Det ska bli kul. Hoppas bara jag har orken. Var ju trots allt inte alltför längesen jag var väldigt förkyld. Lr orken har jag nog med tanke på att jag har en jäkla vilja...så det borde inte vara några problem. Jag oroar mig däremot lite smått över att halsen och näsan ska klappa igenom. Men jag vill inte tro att så blir fallet.

Tycker väldigt mkt om min klass föresten:) Var så härligt att träffa den idag, spec vissa personer har jag saknat. Befinner mig i ett jäkligt roligt gäng överlag och det känns toppen! Fast på torsdag skiljs jag från de igen för då får jag jullov:D Tur man träffar de igen efter nyår iaf:)

Bara den taktila uppmasseringen kvar att oroa sig över. Nej fan, jag ska inte oroa mig över den. Ska försöka öva idag och imorrn och sen bara göra mitt bästa. Det borde gå bra. Den taktila uppmasseringen går av stapeln på onsdagmorgon så det blir spännande som bara den.

Har snöat en hel del idag föresten och det känns jättekul:D Får verkligen en större julkänsla då och det behövs. Ska bli roligt att åka hem till Övik snart:) Tänk, på fredagkväll sitter jag därhemma i Norrland igen. Inte länge kvar nu. Ska bli superkul att få träffa min kära familj igen och en del vänner också såklart:D Jag längtar! Kommer dock sakna Sunne på vissa sätt men det är sånt man får leva med.

Föresten fasen vad rykten kan sprida sig fort alltså, inte klokt. Sen om de är sanna lr inte verkar folk strunta i. Folk verkar uppenbarligen bara leta efter saker att prata om. Jaja, inte mitt problem. Är väl egentligen bara bra att folk har nåt att prata om. Hellre bidra till det än tvärtom, man får se det så;) Jag mår iaf riktigt bra och det är huvudsaken:D

Ska slita mig härifrån nu. Ha en fin måndagkväll!

Får skylla mig själv

Har gått och lyckats bli förkyld igen:( typiskt! Men jag antar att jag får skylla mig själv så som jag tränat nu den senaste en och en halvveckan. Har ju bara vilat från träning 2 dagar totalt och dessutom kört flera pass de flesta dagar, så då sliter det väl en hel del på kroppen när den inte är van vid att träna så pass mkt. Blir väl som lite utav en chock kan jag tänka mig. Sen har jag inte sovit det jag borde heller så det bidrar säkerligen en del det med. Jaja, bara att bita ihop och komma igen. Hoppas man bara blir sjuk i max en vecka. Måste verkligen vara frisk till jul.

Hade ju tänkt träna idag egentligen men när jag vaknade i morse kände jag väldigt snabbt att det inte var någon bra idé med tanke på hur jag kände mig. Blir det defintivt ingen mer träning på ett bra tag i allafall. Ska satsa på att plugga istället.  Blir mkt c-vitamin, frukt och te med honung för tillfället och de kommande dagarna. Den saken är så sant som att jag heter Marika.

Blev rätt orolig idag när jag kom att tänka på uppmasserings-provet på den taktila massagen till veckan. Har inte masserat på aslänge så det kan gå hur som helst:S Måste fasen ta tag i det där alltså.

Nu ska jag käka nånting. Märker verkligen att min förbränning har ökat nåt enormt nu när jag tränar tränat så mycket. Kan käka hur mkt som helst nästan;P...så lite kille är man allt i vissa avseenden. Ni får ha det så bra!

Nu blire ös

Har varit en riktig slappardag hitills idag men det behövs det också ibland:) Nu ska jag iaf rycka tag i mig själv för nu ska jag cykla iväg till Selmas för först ett aerobicspass och sen ett body-pump-pass. Det kommer bli ös som faan alltså;) Efter träningen blir det kyckling (gott!=D) och nån bra film troligen, det ser jag fram emot:) Inte fel att ha riktigt trevligt sällskap heller. Det uppskattas väldigt mkt. Borde ringa min pappa också föresten, gjorde aldrig det igår. Hm, kanske hinner innan träningen om jag lägger på ett kol.

Måste dra. Ha en bra söndagkväll hörni!

Helgen so far

Hitills i helgen har jag sovit mkt, pluggat (börjat skriva på ett stressfysiologiarbete), städat en del (tvättat en jäkla massa framför allt), tränat (30 min spinning+30 min core-ball igår....och idag blev det ca 34 min. jogging och sen lite styrketräning) och sen har jag också slappat såklart. Igår såg jag Idol och käkade lite godis, mums! Skönt med lugna helger måste jag säga. Man behöver verkligen tid till att bara vara och återhämta sig.

Har pratat en hel del i telefon också. Igår pratade jag med Helena och nu tidigare idag med min kära mor:) saknar dem! Men snart ska jag få träffa de igen och det känns kanon:) Borde kanske ringa till min far också, får se om jag gör det nu om ett tag.

Var så duktig så jag gjorde en tonfisksallad igår också och den blev supergod! Åt den både igårkväll och en del nu idag till middag efter min joggingtur. Mkt gott måste jag säga. Sallader borde man verkligen försöka göra oftare.

Idag när jag var ute och joggade såg jag att det visst finns snö här i Sunne för tillfället, nämligen uppe i skogen på min joggingsträcka:) Det var kul att se. Hoppas det kommer mer snö så man ser lite vitt utanför min lilla stuga också, det hade vart nåt det.

Måste ta tag i att boka min hemresa snart också, det börjar ju verkligen närma sig. Lutar mkt åt att jag kommer ta buss hem fredag den 18 december för tillfället.

Nu ska jag ta en apelsin. Ha en fin kväll allesammans!

Spinning, aerobics & body-pump

Har haft Lia idag på Sunne hud och hälsa. Efter det gav jag mig iväg hem, käkade lite snabbt köttbullar och makaroner samt gjorde i ordning mina träningsgrejer innan jag slängde mig upp på cykeln och for upp till Selmas. Väl där blev det ett 50-minuters spinningpass. Efter spinningen körde jag 50 min aerobics (vilket inte var spec jobbigt) och sedan Body-pump i 50 min, vilket kändes som vanligt. Riktigt skönt att träna ikväll. Kände mig lite lagomt seg innan men när jag väl var på spinningen så vaknade jag till, härligt:) Lyckades dock lasta på för mkt vikter när vi skulle köra igenom axlarna på pumpen vilket gjorde att jag inte orkade den sista halvminuten...typiskt! Jaja, man lär så länge man lever.

Resten av denna kväll blir bara lugn. Imorrn ska jag städa, plugga, förhoppningsvis försöka få tag på Rosita uppe på Selmas så jag kan ställa mina LIA-frågor till henne (får väl se hur det går med den saken dock eftersom hon är en halvupptagen kvinna:P). Blir ev ett pass kl 17, det är en halvtimmes spinning och sedan en halvtimmes styrketräning.

Nu ska jag göra i ordning lite nyponsoppa och krypa upp i min soffa med min gosiga filt. Var längesen jag drack det nu, FÖR längesen. Sov så gott!

Drygskön spinning :)

Har haft LIA på Selmas idag och det har vart trevligt. Snackade en hel del med några som jobbade där, bl a en massör och en hudterapeut. Det var intressant. Sen på eftermiddagen och kvällen var jag med och körde fyra pass i rad. Det blev "meditation", "yoga", "box" (minns inte exakt vad det hette men man slog mot varandra iaf) och sist men inte minst "spinning" (vilket helt klart var drygast!). Blev riktigt trött under spinningen alltså. Börjar kännas att man tränat 4 dagar i rad nu faktiskt men mår riktigt bra samtidigt så det är en skön känsla. Försöker se till så jag får i mig någorlunda vettig och tillräckligt mkt med mat också. Man känner verkligen att förbränningen ligger på topp:P Äter ju som en häst, haha;)

Imorrn blir de nog dock en träningsfri dag skulle jag tippa på. Måste städa upp här i min stuga, laga nån vettig mat och sen plugga. Plugga behöver jag verkligen göra!! Ska gå på "Öppet hus" på Sunne hud och hälsa 16.30-20.00. Kommer nog bli lärorikt. Måste försöka bygga upp nån julstämning också, är dåligt med det just nu. Kanske ska nördspela massa julmusik imorrn medan jag städar. Det hade inte vart fel.

Har föresten inte känt av vänsterknät nånting nu den senaste tiden heller, hur skönt som helst! Var nog bara nåt tillfälligt fel i lördags. Älskar att vara frisk! :D

Nu ska jag ta och hänga upp tvätten som blivit klar i min tvättmaskin. Sen ska jag nog varva ned med ett avsnitt "Sex and the city". Var längesen det blev ett sånt nu, FÖR längesen. Ha en fortsatt trevlig kväll!

RSS 2.0