Väntan

Jag känner mig ensam fastän jag inte borde vara det egentligen.
Kanske är det därför jag anar vart detta kommer att sluta.
Det är som om denna natt har något den vill säga mig, kanske att allting har ett slut förr lr senare.
Jag vet inte, men just nu känns det som så.
Skulle egentligen vilja ge mig ut i natten och dansa till stjärnornas sken.
Skulle bara vilja ge mig iväg ut på en oändlig promenad och glömma alla problem och framför allt denna ständiga väntan. 
En väntan som, åtminstone inte jag, bara kan släppa i från mig hur som helst.



6 h jobb kvar & sen har jag en RIKTIG helg:D

Det gick bra att jobba men det var förstås lite drygt som vanligt. Jag tackade nej till att jobba över "hockeyruschen" eftersom jag ju ska upp och jobba igen kl 9 imorrnbitti. Som tur var, för de två schemalagda personerna, så var det två andra personer som skulle hjälpa till vid ruschen. Med andra ord var det alltså 4 personer totalt men det är inte så mkt egentligen. Det lär ju ha kommit mkt folk också eftersom Modo vann med 3-2. Jaja, inte mitt problem. Jag slapp ju det iaf, alltid nåt.

Imorrn lär det dock bli full fart på Max eftersom det är fredag.
Alltid mkt folk i samband med helger. Har fått två förfrågninar under dagen om att ta helgpass föresten. En förfrågan var ifall jag kunde jobba ett nattpass nu på lördag, vilket jag givetvis sa nej till med tanke på att jag absolut vill vara ledig den här helgen. Detta eftersom jag ju jobbat hela 3 helger i rad! Den andra förfrågan gällde om två veckor, ifall jag skulle kunna jobba ett lördagkvällspass, men även det sa jag nej till eftersom jag ju planerat att festa med mina vänner då. Nog för att pengar är jäkligt bra att ha, men man måste ju se till att inte bränna ut sig och ha ett liv också utöver jobbet.

Nu har jag ätit en utav mina muffinsar och milkshake med blåbär, gott:) Har även sett Sporten på både SVT och TV4 faktiskt, nice. Ska nog ta och borsta tänderna nu och krypa till sängs. Blir nog att jag läser lite innan jag somnar, det vore nice. Jimmi är ute på vift inne i stan fortfarande. Han och weppan skulle tydligen hälsa på några av alla de som ska på deras "lan" med i helgen. De ska åka ner till Gävle tidigt imorrnbitti så förmodligen kommer jag och Jimmi kliva upp ungefär samtidigt imorrn skulle jag tro. Känns konstigt att han ska vara borta hela helgen men ändå bra på nåt vis. Jag vet ju att han kommer ha kul där nere och samtidigt vet jag ju även det att jag kommer att ha kul häruppe så...what's the problem liksom?:P

Känns underbart att bara jobba 6 timmar imorrn och sen vara helt ledig hela jäkla helgen:D Var jättelängesen jag var det. Ska träffa Maria imorrn på ett lr annat sätt. Förmodligen och förhoppningsvis lär nån av oss sova över hos nån också så vi får mkt tid tillsammans. Känns som att vi har en hel del att prata om som alltid. Hon är bäst <3

Föresten kanske jag ska tillägga att jag har lite träningsvärk i armarna och bröstmusklerna idag, vad förvånande va!? Haha, jag är iaf inte ett dugg förvånad med tanke på omständigheterna. Trodde dock jag skulle ha mera träningsvärk än jag har men tydligen inte. Fast å andra sidan kan det ju komma ännu mer imorrn, det har ju hänt förr.

Nej, nu kommer jag inte på nåt mer att skriva här så därför är det nog dags för mig att avsluta detta inlägg. Ta hand om er och sov så gott!

Har gjort muffins:)

Idag har jag städat en del och börjat stöka undan julgrejer. Är en del kvar dock men jag orkade bara inte ta bort alltihop. Min syster Helena kom förbi och hälsade på förut också, det var himla trevligt att prata lite med henne. Nu har jag gjort muffins med chokladkross i:) Jag hoppas de blir goda. Jag tog alldeles nyss ut de ur ugnen. Lite svårt att veta när de är klar dock eftersom det inte verkar finnas nån såndär "pärsticka" i detta hus men men. Jag hoppas/tror de är klara nu iaf.

Nu håller jag på att äta nudlar och efter det ska jag ge mig iväg in  till stan för ytterliggare ett slitsamt arbtespass på Max. Modo har hemmamatch mot Timrå ikväll men som tur är jobbar jag bara till 21, åtminstone enligt schemat. Detta borde innebära att jag slipper "hockeyruschen" för denna kväll. Men säker är man ju inte eftersom det åtminstone enligt schemat "bara" är två pers som ska jobba efter 21. Jojo, som om två pers skulle klara av allt folk som lär komma efter hockeyn. Jo, tjena mittbena säger bara jag. Förra hemmamatchen mot Timrå vart de ju hur mkt folk som helst. Det kan ju iofs bli mindre idag men jag skulle inte tro det. Jag börjar jobba kl 9 imorrnbitti iaf så jag har då inte lust att stanna nån längre tid och jobba över. Men förhoppningsvis har de väl tagit in extrapersonal som ska jobba vid hockeyruschen, bara det att dessa inte står på schemat. Jag hoppas det för Max egen skull iaf och framför allt för de två schemalagda som ska jobba från 21.

Jag har föresten inte hört nåt från Lidl tyvärr men det är väl inte så konstigt med tanke på alla de som sökte jobb. Men jag gjorde mitt bästa iaf och ödet vill väl helt enkelt inte ge mig chansen att jobba där, det är väl så. Man får försöka spåna vidare.

Jag har varit lat och inte svarat på två st sms också, fy på mig! Hoppas jag hinner svara på de innan jag börjar jobba men det är inte säkert. Dumma mig, jag som skulle skärpa mig med det där. Det var ju mitt nyårslöfte för tusan.

Nej, nu ska jag dra så jag hinner. Hoppas ni får en mysig kväll!

Hård träningskväll

Det blev en rejäl träningskväll för mig igår. Började med att jag löpte min vanliga runda på rekordtiden 26 minuter, helt otroligt:D Men jag kände att jag fick ett jäkla flyt på hemvägen, jag bara sprang på som en häst. Duktigt av mig måste jag säga. Efter det tog jag mig en promenad precis som i förrgår efter att jag löpt. En promenad på 3,2 km, en helt okej sträcka med andra ord. Efter att jag kommit hem till huset igen så tränade jag inomhus. VArlängesen jag ägnade mig åt nån form av styrketräning sist och det kändes kan jag tala om. Blev en del armhävningar, situps och benböj. Jag avslutade det hela med att sitta i 90 grader i totalt 4 och en halv minut. Men då hade jag en minuts paus mitt i alltihop också. Allt som allt var det jobbigt men såklart kändes det väldigt skönt efteråt. Var längesen jag tränade så himla hårt men förhoppningsvis dröjer det inte lika länge till nästa gång:)


1 chans på 150

Gick faktiskt oväntat bra att ta sig upp i morse. Klev upp redan halv 6, de ni;P Sen kan lättsamheten lr vad man nu ska kalla det iofs bero på att jag sov 14 timmar natten innan och att jag därmed hade lite överskott på sömn sen innan men men. Hur som helst så lyxade jag till det lite för mig genom att äta nyponsoppa, knäckebröd med skinka och tomater och "Westmans tunnbröd" till frukost. Det smakade riktigt bra. Hade gjort mig klar och fixat i ordning min matlåda när klockan hunnit bli 10 över 7. Då körde jag in till stan.

Jag var på Arken i väldigt god tid innan det skulle börja kl 9.
Satt där och rensade mobilen på en del sms innan det började komma lite mer folk och de som höll i arbetsrekryteringsträffen (heter det så?) tillslut öppnade dörrarna in till en stor lokal. I början var vi väl en 10 stycken sökande som satt där och jag tänkte att det kanske inte skulle bli så himla många ändå men ack så fel jag hade. När klockan hunnit bli 9 var lokalen smockfull. Det var t o m människor som satt vid trappgången där man skulle gå upp och ner till alla sittplatser eftersom de inte fick plats att sitta nånstans. Helt sjukt egentligen vad många det finns i Övik som söker arbete. Träffade föresten min gamla klasskompis Isadora där också som även hon skulle söka och även en tjej som jag tidigare jobbat på Max med. Detta plus att jag såg säkert en 10 personer andra som jag kände igen.

Efter att vi alla arbetssökande fått lyssna på lite allmänt prat om Lidl o s v så fick vi då bege oss vidare till ett annat ställe där de extremt korta arbetsintervjuerna skulle gå av stapeln.
Jag och Isadora skyndade oss att få åt oss varsin kölapp för att få gå in ochintervjuas. Tack och lov hann jag få åt mig det tidiga numret 15. Detta innebar till min stora lättnad att jag skulle hinna bli intervjuad utan att missa något på mitt arbetspass på Max för dagen som jag skulle börja 11.30. Det var så många som sökte till de 7 tjänsterna att kölapparna räckte ända fram till nr 150(!) Snacka om sjukt! Ungefär 20 min efter de börjat med intervjuandet så var det min tur. Jag var rätt nervös men jag tror det gick rätt bra ändå. Men det är svårt att hinna med att säga allt det man vill på bara två minuter som man fick på sig, jävligt svårt. När jag var färdig kom jag på en del grejer som jag inte sagt men det är väl likadant för alla som söker. De har ju fått mitt CV också och där kan de ju trots allt läsa en massa mer om mig om de tycker jag verkar intressant. Jag hoppas verkligen att jag har en god chans att få nån utav tjänsterna men man ska inte hoppas på för mkt med tanke på att man ju bara är 1 av 150 trots allt.

Efter det gav jag mig iväg till Max där jag slängde i mig lite mat  innan jag började jobba. Jag skulle bara jobba 3 timmar idag så det kändes rätt skönt. Fick dck jobba en halvtimme längre eftersom det kom en del folk men det gjorde inte mig nåt direkt. Efter jobbet gav jag mig iväg hem. Väl här hos Jimmi har jag städat en del coh ätit blodpudding, gott.

Känns konstigt att klockan bara är halv 6 nu. Känns som om att dagen är väldigt lång, men det är bara för att jag inte är van vid att gå upp så himla tidigt.  Jaja, inte mig emot iaf...man hinner ju göra desto mer. Funderar på att kanske fara ut och jogga ikväll också men vi får se om jag ids. Vore skönt på ett sätt men jaa, vi får se som sagt var.

Nu ska jag dra vidare. Ha de gott!

"Mästarnas mästare" är bra underhållning

Gick faktiskt riktigt bra att jogga förut. Bättre än att jag trodde iaf så det känns skönt:) Jag joggade på 29 minuter men det blev ingen springning efter skogsstigen eftersom det snöat så mkt och man bara blir blöt och sjunker ner i djupsnön. Det gillar jag ju inte. Efter joggingen gick jag en promenad på några km vilket var skönt. Blev lite småkyligt men det är sånt man får ta. Efter det duschade jag förstås och det var härlgit värre.

Vidaer ikväll har jag varit och handlat med min pojkvän och sedan också köpt pizza.
Det var gott som faan:P men jag blev riktigt mätt efteråt. Kan iofs bero på att jag åt en daim och en japp efteråt också men, men hehe:P Slutätet är det för ikväll iaf den saken är säker. Har sett på hockeyn ikväll och "Mästarnas mästare". Jag gillar verkligen det programmet, det är spännande och kul att följa alla gamla stjärnor. Hehe, väldigt kul att se lite av hur de är privat också. Det programmet kan jag med andra ord rekomendera väldigt mkt.

Nu ska jag snart gå upp till sängen för att försöka bli trött och sova. Ska upp redan kl 5 imorrn eftersom jag ska fara in till stan 7.10. Jag ska söka jobb på Lidl imorrn så därför ska jag se till att vara där i tid. Lär ju bli jävligt mkt folk. Efter det ska jag jobba 11.30-14.30. Sen har jag inte planerat nåt speciellt. Ska ev baka muffins om jag ids men vi får se.

Nej, nu hägrar sängen för min del. God natt!

Ut till snölandskapet

Har tänkt ge mig ut i snölandskapet och jogga men jag vet inte hur det kommer att gå eftersom jag har lite ont i magen nu och då. Det om något är inte någon bra förutsättning när man ska träna. Men jag har tänkt göra ett försök ändå och sen får det blir vad det blir. Även om jag måste gå en del så ger det ju en del iaf. Bättre än att sitta inne och uggla iaf, den saken är ju säker.

Det snöade för en stund sen men nu har det slutat.
Tycker verkligen det är jättemysigt när det snöar, små snöflingor som långsamt seglar ner mot backen och bara gör landskapet ännu vitare och vackrare. Men det är rätt bra att det slutat nu iaf eftersom jag ska jogga. Det snöade förut en gång (för inte alltför längesen) när jag skulle jogga och det var lite jobbigt eftersom jag fick snöflingor rakt i ögonen typ. Då gällde det att kolla ner i backen hela tiden vilket inte är bra med tanke på nacken. Det är alltså trots allt bra att det inte snöar nu med tanke på det.

Nu lite om kommande helg.

Kanske blir att jag spelar "Lazerdome" (lr hur det nu stavas) på lördag. Det var min lillasyster Bettys idé att vi skulle spela det och varför inte enligt mig. Det är ju jäkligt roligt. Men först så måste vi kolla vilka mer i familjen etc som är på och sen ringa och se om det finns nån plats isf. Det kan ju redan vara fullbokat också det vet man ju inte. Hur osm helst så ska jag verkligen ta till vara på helgen som kommer iaf eftersom jag ju trots alla om och men får vara ledig både lördag och söndag. Jag jobbar på fredag men vet inte vilken tid än så länge, måste höra med chefen om det.
Hade tänkt träffa min kompis Maria också  på fredag. Kanske blir utgång men jag vet inte riktigt säkert, träffas ska vi iaf göra, det är ett som är säkert. Det kommer bli skoj.
Sedan blir det förmodligen åtminstone en skidtur också nån gång under helgen. Det vore trevligt, antingen hemma I Västanå lr på "fjället".
Känns extra roligt med helgen också eftersom Helena kommer att komma hem från Umeå. Alltid lika roligt att träffa henne:)
Jimmi ska iväg på ett Lan nere i Gävle på fredag så jag kommer för en gångs skull inte att umgås något med han i helgen överhuvudtaget.

Nej, dags att göra slag i saken och ge mig ut i naturen nu. Ha de bra så länge!

Trött på stressen

Har alltså jobbat idag 11-19 och det har väl gått rätt bra. Blev lite trött ett tag men det gick. Blir  dock så yr och otroligt stressad när vi bara är 2 st i restaurangen och det kommer bilar både i "driven" och kunder inne. Det är inte roligt alltså. Hatar verkligen den där ständiga stressen, det kan fan i mig inte vara hälsosamt. Visserligen kanske man "bränner" en del fett och får lite träning och så men annars är det åt fanders enligt mig. Förr lr senare lär man väl få en hjärtattack och aknske svimma av alltsammans, vem vet? Skulle inte förvåna mig iaf. Nej, jag blir rätt less på det där "sparandet av timmar" hit och dit. Det finns ju en gräns där också enligt mig och det är att inte bränna ut personalen. Men man gör ju verkligen "skäl" för lönen iaf med tanke på det arbete man lägger ner. Jaja, ska väl som jag skrivit förut inte klaga alltför mkt med tanke på att det är många här ute i världen som inte ens har något jobb och därmed inte heller just nån inkomst. Men jag kan ändå inte låta bli att gnälla. "Gräset är ju alltid grönare på andra sidan", ni vet;P

Nej, nu ska jag ta lite milkshake och sen gå upp och läsa lite och sen sova. Imorrn är jag ledig som tur är och det känns himla skönt faktiskt:) Ska absolut skriva färdigt mitt CV då så det är klart till onsdagen. Då jäklar ska jag fixa ett nytt jobb (jag ska iaf göra mitt allra yttersta). Annars vet jag inte vad det blir men jag ska då inte sova bort hela dagen iaf, det är en sak som är säker. Far förmodligen hem till Västanå en sväng och kanske  tar mig en joggingtur. Det skulle vara bra för mig.

Nu ska jag sluta skriva här och fixa min milkshake ist. Lite dumt att äta det på en måndag såhär men nöden har ingen lag ibland;P Sussa så sött allesammans!

"Ett försenat morgoninlägg"

Här kommer ett sparat utkast av ett inlägg som jag skrev i morse runt kl 7. Just som jag var klar och skulle publicera inlägget så fick den bärbara datorn naturligtvis slut på batteri. Jaja, håll till godo och läs nu i efterhand iaf:)

Nu ska jag först gå på ner på toa och sedan försöka somna om och sova i ca en timme. Haha, precis som om jag inte skulle sova lägnre om jag väl somnade under denna tid(?)  Ibland är man kanske lite väl blåögd men vad tusan, man kan ju alltid hoppas iaf. Det är ingen som far illa av det. Överhuvudtaget är jag hellre väldigt "blåögd" än inge "blåögd" alls. Det kallas att satsa om du frågar mig och att leva livet även om man då och då faller pladask och blir olycklig.

Senare idag ska jag fara in och jobba 11-19. Det kommer bli drygt men som tur är är det ju måndag iaf vilket ju i regel brukar vara den lugnaste dagen på Max, alltid nåt.

Blev himla less när jag jobbade natt i lördags. Det var verkligen idioter som skulle äta på Max. Ska det vara så svårt att fatta att det inte är vi som jobbar som bestämmer hur mkt personal vi ska ha på nätterna och därmed inte heller vårt fel att vi inte kan ha en kassa till öppen. Det är inte heller vårt fel att det går långsamt när tusen pers köar och ska ha mat. Varken jag lr mina medarbetare är några robotar som kan jobba i 180 i timtal. Eftersom vi inte är så många som jobbar kan vi tyvärr heller omöjligen ha koll på vilka personer som tränger sig i kön och inte (fast jag förstår verkligen de personer som "köade på riktigt"och blev irriterade på de som trängde sig. Jag hade nog reagerat precis likadant). Men tyvärr kan vi alltså inte hålla koll på det. Sen undrar man ju egentligen vad det hela egentligen handlar om alltså. Är det folk som ska äta på Max som inte ätit på en månad och håller på att dö av svält. Så är det ju naturligtvis inte men man undrar fan ibland alltså när vissa personer blir så himla upprörda över att de inte får mat fort, får fel burgare mm. Det är som att det handlar om liv och död. Herregud alltså! Sen verkar många anse att de har rätt att behandla oss som jobbar hur fasen de vill och det stör mig. Nej, alltså jag måste försöka hitta ett nytt jobb. Är så jäkla less på att ta emot skit av vissa personer på det där jobbet.

I've played all my cards

I don't wanna talk
About things we've gone through
Though it's hurting me, now it's history

I've played all my cards
And that's what you've done too
Nothing more to say, no more ace to play

The winner takes it all
The loser's standing small
Beside the victory, that's her destiny

I was in your arms
Thinking I belonged there
I figured it made sense building me a fence
Building me a home
Thinking I'd be strong there
But maybe I was a fool, someone who just playing by the rules


The gods may throw a dice
Their minds as cold as ice
And someone way down here

I will maybe
loses someone dear

The winner takes it all (takes it all)
The loser has to fall (has to fall)
It's simple and it's plain
Why should I complain

But tell me does she kiss
Like I used to kiss you
Does it feel the same
When she calls your name

Somewhere deep inside
You must know I'm going to miss you
If you come to that decision
But what can I say in that kind of case,
rules must be obeyed


The judges will decide (will decide)
The likes of me abide (me abide)
Spectators of the show, always staying low
The game is on again (on again)
A lover or a friend (or a friend)
A big thing or a small (big or small)
The winner takes it all (takes it all)


I don't wanna talk anymore if it makes you feel sad
And I will understand
If You come back to shake my hand

I apologize if it makes you feel bad
Seeing me so tense, no self-confidence
But you see


The winner takes it all
The winner takes it all

So the winner takes it all
And the the loser has to fall
Throw a dice, cold as ice
Way down here, someone dear
Takes it all, has to fall....

Jag ska bryta mig ut

Jag har sagt allt jag vill ha sagt. Nu är det upp till dig. Jag kan inte låtsas längre som att "solen skiner klart och tydligt" när den ju egentligen inte gör det. Jag kan bara vara jag och jag har nog inte samma värderingar och tankar som du. Jag orkar inte med det här livet längre. Jag tänker bryta mig loss med lr utan dig. Jag har bestämt mig nu. En del ur låten "Ingenting" med Kent stämmer bra in på mina känslor för tillfället.
"Jag ska göra nånting
Jag ska slå er med häpnad
Gå över en gräns
Jag ska bryta mig ut"


Tala om för mig vad du tycker, tänker, vill, undrar, grubblar på, ogillar om allt det jag sagt. Jag är ingen tankeläsare så jag har inte en aning om hur du upplever alla mina ord. Släpp in mig och ge mig en chans att försöka förstå. Det finns inget att förlora längre, det vet både du och jag. Så varför vänta!? Talk to me,  lr gör nåt vad tusan som helst.


Saker man vet



Här under vattnet är jag blå
i poolen doftar världen klor
var det du som höll för hårt?
eller är det jag som är för svag?
var det du som blev för våt?
eller är det jag som är så hal?

Min hud är vit under mitt
armbandsur

Därunder tar vintern aldrig slut
var det du som höll för hårt?
eller är det jag som är för svag?

var det du som blev för våt?
eller är det jag som är så hal?


Det är bara saker man ser
Det är bara saker man vet...



[Status: Ensam, ledsen, rädd, förtvivlad, vilsen och grubblande - Önskar att livet vore enklare.]

"Örtharmoni" borde ge en bra dag

Äntligen en dag då jag lyckas ta mig upp i vettig tid trots att jag inte börjar tidigt. Ska jobba 17.30-20.30 senare idag nämligen. Nåja, sen att det till största del var min pojkväns förtjänst att jag kom mig upp det är en annan femma, hehe:P Jag mår iaf bättre idag än igår så det känns bra. Känner på mig att den här dagen kommer bli bättre än gårdagen, den kan ju inte bli sämre iaf hehe. Närå, men nu ska vi tänka positivt här. Håller på att äta frukost för fullt. Äter mackor med ost plus gurka, gott:) och sedan dricker jag te till. Det är ett nytt te jag provdricker nu som jag köpte igår på Ica. Teet heter "örtharmoni" och är helt okej hittils trots att jag ju inte hunnit dricka så mycket av det än. Sen har jag i och för sig för mig att jag druckit teet hemma hos Maria nån gång för ett tag sen men det räknas inte.

Idag ska jag ta mig in till stan och göra lite ärenden innan jag börjar jobba. Det är de ärenden jag tänkt göra länge med andra ord men inte orkat. Ska bl a se om jag får tag på ett par nya arbetsskor. De jag har nu på Max är typ helt utslitna, hehe:P så jag måste försöka skaffa ett par nya bekväma skor! Är iofs inte så konstigt att de skor jag haft sen i augusti nu är utslitna med tanke på att jag köpte på rea för 99 kr:P Är inte ens arbetsskor jag har nu ens utan dansskor tror jag. Knepigt men sant:P

Ska läsa igenom mitt CV och äta färdigt min frukost nu. Efter det bär det av till den stora staden som sagt. Hoppas ni alla får en rogivande dag!

generated by sloganizer.net

Lidl, här är jag!

Jag ska söka jobb på Lidl! Fick just tips av en kompis att de söker 7 nya medarbetare. Man ska gå till Arken på onsdag kl 9 med CV plus foto och samtala lite med dem. Det är bara att hålla tummarna att jag inte jobbar då. Jag måste söka jobb där alltså. Sen står det att kassavana är en merit men inget måste och jag har ju kassavana nu efter mitt snart halvår på Max plus mitt sommarjobb så here we go! Visst, det lär säkert vara tusen där som kommer att söka men jag har iaf en liten chans om jag är där och lämnar in ett välskrivet CV. Är bara att hoppas på att jag kan göra ett gott intryck också vid samtalet och verka kompotent för det är jag ju. Jag klarar fan allt i princip efter att ha jobbat på Max. Jag känner verkligen så alltså:P Lite skrytigt kanske ni tycker att det låter men det är så jag känner.

Imorrn ska jag skriva till mitt CV så perfekt som det bara kan bli. Sen är det bara att hålla tummarna för att man kan befinna sig på Arken på onsdag kl 09.00.

En sak man inte ska glömma: Efter regn kommer solsken!

Wake me up inside!

Gick varken bra för Modo lr det svenska handbollslandslaget idag, suck...dubbelsuck. Mycket har varit jobbig den här dagen för min del. Men det finns trots allt en del positiva grejer iaf och för att muntra upp mig själv framför allt så ska jag räkna upp lite positiva saker:

- Jag och min pojkvän gjorde en jättegod tacos:) Man blev proppmätt som vanligt, hehe:P
-  Har pratat ett antal minuter med Helena, funny:)
- Har ätit Marabou choklad ikväll vilket var lite onödigt men gott:P
- Har joggat idag, bra jobbat!


Det är de positiva saker jag kan sammanfatta för denna dag. Känns dock som att det finns minst dubbelt så många negativa saker men de tänker jag inte räkna upp. Mår bara dåligt av det:( Många saker är sk "spöken" i min hjärna men en del saker är faktiskt mer konkreta också om ni förstår hur jag menar.

Jag som skulle försöka vara positivt men hur bra går det när hela jag känns negativ just nu? Äh, vafan nu är jag negativ. Kanske inte så kul för er att läsa men jag orkar inte bry mig. Orkar ni inte läsa om mina bekymme ås kan ni sluta läsa här.
Ibland känns livet bara så himla tråkigt. Vad ska man hitta på liksom? Ibland känns det bara som att dagarna försvinner utan att man hinner göra ett skit:S (åtminstone inget av det man tycker är värt/roligt) och inte har man några roliga planer för framtiden att se fram emot heller. Fan. Men man har väl bara sig själv att skylla antar jag. T o m min pojkvän Jimmi har mer roliga saker inplanerade än jag:( (och han är inte den som brukar planera så mkt sånt där direkt), nästa helg ska han ner till Gävle på nån "spelhelg" och i februari ska han på nån "firmafest" nere i Åre. Det är absolut inte så att jag missunnar han det, inte på något sätt. Det var t o m jag som övertalade honom att åka ner till Gävle och anmäla sig. Grejen är bara den att jag känner att jag själv inte har nånting alls att se fram emot liksom:(...men sen har jag ju inte heller det mest positiva tankesättet idag heller.

Känns jäkligt drygt att jobba den här helgen också. Va fan, jag kan lika gärna fortsätta vara negativ när jag ändå börjat lr hur? Visst har jag varit ledig nu 3 dagar under den här veckan hittils men vad har jag fått ut av det egentligen? Ingenting i princip. Lite kanske men inte mkt. Det är tusan så mkt bättre att vara ledig under en helg då alla andra man känner också är ledig. Då känner man iaf att man "orkar" göra nåt och inte den där känslan av att man lika gärna kan "sova-bort-hela-dagen" eftersom man ändå bara själv är ensam och ledig typ.

Inte har jag orkat fundera nåt på vad jag vill utbilda mig till heller. Det skulle jag ta tag i under de här 3 lediga dagarna plus skriva klart CV:et och börjar söka jobb men inte tusan har det blivit nånting av de inte.
Suck. Suck på mig..

Men den största anledningen till att jag är deprimerad är en helt annan egentligen. Iaf är det så om jag känner mig själv rätt, vilket jag tror att jag gör. Tänker dock inte gå in på vad det handlar om utan det håller jag för mig själv. Men jobbigt är det iaf, det kan jag lova er.


Jag lever för kicken, spänningen och passionen men vart fan är den alltså?
Det enda man kan trösta sig med i ett sånt här tillfälle är musiken och en bok. Livet känns överhuvudtaget svårt just nu men det är väl så det ska vara också ibland. Önskar bara att...lr äh....det var inget....människor är som de är så det är väl ändå ingenting man kan göra nåt åt.

Nej, ska ta och dricka te nu och försöka göra nåt som muntrar upp mig själv, läsa bok exempelvis. Hoppas ni får en mysig kväll!

2:a gången!

Fan, varför ska jag bry mig så mkt egentligen? Men ändå kan jag inte släppa det av nån anledning. Helst med tanke på det som hänt den senaste tiden också, damn. Det är fan inte sjysst att hålla på sådär. Det är helt enkelt inte det. Sen kan det ju iofs sitta i mig också men då skulle jag vilja veta vad jag gör för fel isf. Vad är anlednigen till att man ska behöva bli behandlad (lr ska jag kanske säga inte behandlad) såhär? Jag vill veta. Jag vill veta nu.

Fan, sånt här går mig på nerverna. Måste sätta mig ner och ta ett djupt andetag och låtsas som att jag är en känslokall robot lr nåt liknande. Fattar fan inte hur människor i den här världen tänker alltså. Klart som fan man reagerar och det tycker jag somliga borde fatta också med tanke på det som hände förra gången. Men folk vill väl inte se saker och ting, det är väl kanske så. Det är väl lättare för somliga att låtsas om att det regnar. Probemet är väl att jag har så svårt att också låtsas som att det regnar när jag känner som jag känner.

Sen att jag är för feg med att säga vad jag tycker är ju mitt stora problem. Att jag är för feg för att säga det rakt ut och istället måste skriva ett sånt här intetsägande inlägg på min blogg, det om nåt är väl lite knepigt av mig. Men jag kan inte hjäpa det helt enkelt. Jag är helt enkelt för feg för att göra annat. Tycker somliga borde fatta ändå att man tar illa vid sig (är väl för att man är tjej antar jag).


Nu: Mot affären och tacosen innan hockeyn börjar! Vill äta en massa tacos nu, nu, nu! Det lär iaf få mig på bättre humör förhoppningsvis.

"trögjoggat"

Gick tungt att jogga:( Fick lite ont i magen också så jag var tvungen att ta en paus mitt upp i allthop, suck. Gick väl antagligen tungt att jogga eftersom jag inte gick upp föränn efter 12 idag. Då blir man lätt seg hela jäkla dagen, tråkigt men sant. Förstår mig faktiskt på de som väljer att inte träna på sätt och vis men ändå inte. För visst fan är det drygt som attan, inte känns det bra de där minuterna man kämpar på och på sätt och vis "bränner ut" sig själv. Det kan jag ju inte sticka under stolen med direkt. Nej, riktigt drygt är det men ack så värt det ändå i längden. Det är känslan efteråt som är guld värd. Nu efter jag joggat trots att det gick lite halvknackigt känns det ändå jäkligt bra att ha fått "gett järnet".

För övrigt tog det hela(!?) 35 minuter att jogga idag. Men då hade jag som sagt var en paus p g a min mage plus att jag sprang en bra bit efter ett skoterspår istället för på vägen. Trodde spåret skulle elda in på den vanliga vägen efter ett tag men det gjorde den inte så det slutade med att jag fick springa över djupsnön och upp på den vanliga vägen igen. Detta eftersom det var riktigt jobbigt att jogga efter skoterspåret eftersom man sjönk ner rätt mkt med fötterna. Det var lite "segjoggat" med andra ord. Lättare då när man kom ut på vanliga vägen igen även om det som sagt var kändes tungt överlag att springa idag.

Nej, nu ska jag ut och ta en promenad med min käre pojkvän. Fick lite mersmak på att vistas utomhus, trots allt. Efter det blir det till att slänga sig in i duschen och stretscha.

Fan, jag vill att det ska hända nåt. Nåt överaskande och spännande men jag kan inte sätta fingret på exakt vad jag vill ska hända. Men nånting borde kunna ske tycker jag.

Hm, ska kanske ringa nån kompis lite senare. Vore trevligt att prata lite med nån som man inte pratat med på ett tag. Lr kanske jag ringer Helena, vem vet?:)

Nej, nu drar jag ut i mörkret. Lr ja, det finns ju gatulysen till viss del men ändå:P Ha de bra så länge!

Ta det inte så allvarligt

Fattar inte varför man ska hänga upp sig så mkt på vissa saker. Visst har jag vart jävligt gnällig idag, det kan jag gott erkänna. Har framför allt gnällt på jobbet och satsat på att "tycka-synd-om-mig-själv-ungefär". Det har jag gjort, visst. Men bara för att jag har gjort det så behöver väl inte hela världen gå under för det, lr? Själv är jag inte alls lika gnällig och negativ längre utan ser fram emot att snart tvinga iväg mig själv på en joggingrunda. Sen vet jag ju också att den enda som kan fixa ett nytt jobb åt mig är jag och då måste jag ju också ta tag i att ta mig ut att söka. Vilket verkligen inte är det lättaste/roligaste enligt mig. Men som sagt, faktum kvarstår, det är bara jag och ingen annan som kan ändra på situationen.

Det är ju inte heller som så att jag skyller på nån annan för att jag har det som jag har det, absolut inte! Jag önskar verkligen att människor inte skulle ta saker och ting så superallvarligt jämt. Lr ja, rättare sagt folk kan få ta saker allvarligt när jag tar de allvarligt och tvärt om;P (önsketänkande att det skulle bli så, jag vet, men jag kan ändå inte låta bli att hoppas på att det kommer bli så en vacker dag). I morse kände jag bara för att klaga och gnälla, så enkelt var det. Men lägg det på sidan nu snälla, det har ju jag gjort. Nu sen när jag tagit mig upp och fått i mig lite frukost så känner jag mig ju på mkt bättre humör.


Nu ska jag ge mig iväg ut iaf och få joggingturen överstökad.
Ikväll är det hockey och handboll som gäller, wehey!:) Kommer bli skoj att se. Hoppas Sverige och Modo vinner båda två bara, det vore det bästa. Ha en fantastik dag (det tänker jag försöka ha iaf trots mitt gnäll tidigare)!

Effektiv stängning

Så har man äntligen jobbat klart för dagen:D Jäkligt skönt vill jag lova. Som ni märker så vart det alltså en ovanligt tidig stängning idag, vilket känns riktigt bra måste jag säga. Men det tar ut sin rätt dock,  för jag känner mig helt uppe i varv fortfarande. Var nog längesen jag jobbade såhär hårt och samtidigt effektivt. Men det går det också ibland uppenbarligen, bara det inte blir för länge. Som tur är är jag ju ledig hela dagen imorrn iaf så det känns otroligt bra:)

Ni kanske undrar hur det gick med sömndilemmat som jag hade i morse? Jo, jag kan avslöja att jag gick ner och tänkte se slutet av en NHL-match som jag upptäckt spelades då. Det var en match mellan Vancover och San José men det hela slutade med att jag somnade på soffan framför tvn istället. Skönt var det och även om jag sov från 7 till 14 och därmed inte kunde shoppa nåt på stan så kändes det värt det iaf. Stan finns ju kvar fler dagar trots allt.

Nej, nu ska jag äntligen få käka. Dumt nog har min pojkvän inte handlat idag har jag upptäckt trots att han ju sa att han skulle göra det:( Suck, sånt här gillar jag inte. Nåja, jag får knapra i mig knäckebrödmackor, dricka upp den sista lilla mjölkskvätten och sen nöja mig med att dricka te. Man behöver ju iaf inte svälta så då ska man väl inte klaga alltför mkt. Det hade dock inte suttit fel med en tallrik fil lr müsli (verkligen inte!) men, men vad gör man?:P

Nu ska jag läsa lite bloggar och sen sussa tror jag. Natti på er alla nattugglor där ute i världen!

Överskott på sömn?

Ligger här vaken i Jimmis säng för tillfället och funderar på hur jag ska göra. Somnade kl 24 och vaknade av nån underlig anledning redan kl 3, pigg dessutom:S Försökte somna om men det gick bara inte. Läste lite i min lånade bok "Kär och galen" och försökte sedan somna om igen men det gick inte då heller. Gick ner och tog mig en knäckebrödmacka med ost och drack mjölk till. Detta eftersom jag kände mig lite småhungrig. Passade också på att gå på toa innan jag gick upp igen för att göra ett nytt försök att somna. Naturligtvis gick det inte då heller. Klockan hann bli 5 och väckaren började ringa eftersom min älskling brukar gå upp då för att hinna till jobbet. Jag kunde ju utan problem väcka honom iaf och se till så att han kom upp, alltid nåt.

Jag undrar verkligen varför jag inte verkar kunna sova nå mer.
Känner mig inte nå speciellt trött ens och det är det som är så konstigt. Jag har dock mina teorier om orsaken. Lr kanske teori rättare sagt. Min teori är väl ganska enkel egentligen. Jag kan helt enkelt inte sova nå mer eftersom jag sovt så mkt de senaste dagarna. I söndagsnatt sov jag ju hela 16 timmar och igår sov jag 13 och en halv timme. Det får väl sina följder tillslut I guess. Konstigt är det dock ändå eftersom jag alltid upplevt att jag verkar kunna sova hur mkt som helst utan problem.

Jaja, jag ska göra ett nytt försök att somna om om ett litet tag iaf.
Man måste ju försöka liksom. Har ju trots allt "stängning" inatt vilket kommer att innebära en jäkligt sen natt för min del. Detta gör att jag nog borde tvinga mig själv att sova åtminstone lite mer än tre timmar.

Godnatt på er (lr borde jag kanske skriva god morgon?...äh, saksamma:P)!



Tillbaks på ruta 1

Det blev ingen promenad för mig ikväll, främst eftersom det blåste (och ju blåser fortfarande) väldigt mkt. Rena snöovädret med tanke på att det snöar dessutom. Får ta min promenad imorrn lr nån annan dag istället. Det lär ju dyka upp fler chanser, konstigt vore det ju annars liksom.

Ikväll har jag iaf varit hem till Västanå så som jag planerade tidigare idag. Pappa var dock inte hemma så jag kunde inte träffa han någonting vilket var lite synd, men men. Jag kunde iaf träffa min storebror och mamma. Plockade med mig en del saker hemifrån också, främst träningssaker så att jag ska kunna träna här hos Jimmi framöver.

Ikväll har jag kommit fram till att jag nog inte vill gå socionom-programmet trots allt (detta tack vare min mor). Detta eftersom jag inte tror att jag skulle kunna klara av att ta hand om några "psyk-fall". Skulle helt enkelt inte palla mentalt. Visst kan man ha hand om lättare fall också men det finns ju som ingen garanti för det? Nej, nu är man tillbaka på ruta 1 igen känns det som:( Måste försöka hitta nån ny och intressant utbildning. Ska nog söka lite runt hälsa och se vad det finns. Fan också, att det ska vara svårt att veta vad man vill bli:S Jag blir galen på mig själv.

Nu ska jag titta på reprisen av "Mästarnas mästare" som ju gick på SVT tidigare ikväll.
Vet nämligen av erfarenhet att SVT brukar vara duktiga på att lägga ut programmen på webben så att man kan se de när man vill:D Det kallar jag lyx. Allra helst lyx när man har datorer med bra grafik också, blir ju som att se på tv i princip, nice:D Efter det blir det sovdags för mig eftersom jag ju ska till stan tidigt imorrnbitti. Ska helst vara där runt 10 men med tanke på min morogntrötthet så förväntar jag mig inte alltför mkt av mig sj. Så länge jag kommer in innan 12 är jag nöjd, hehe:P

Hoppas ni får en god natts sömn när ni väl går och lägger er! :)

Vars tog min lediga tid vägen?

Ska strax fara hem en sväng till Västanå och hälsa på, känns som att jag behöver det. Ååh, det skulle kännas bra att ta en promenad också antingen ensam med min mp3 lr i sällskap av nån (typ mor lr far?). Måste säga att tiden verkligen bara flyger iväg när man är ledig från jobbet. Har nästan inte hunnit göra nånting av allt det jag planerat att göra under dessa två lediga dagar:S Jobbigt är vad det är. Nåja, jag är ju ledig på torsdag också iaf så då kanske man hinner göra lite också. Om man nu inte sover bort hela torsdagen p g a att man har stängning på onsdagnatt, förmodligen blir det väl en sen stängning är jag rädd.

Imorrn måste jag iaf försöka ta mig in till stan tidigt för att handla lite smått och gott plus träffa Sandra.
Måste smsa henne och höra så att hon kan träffa mig bara innan jag börjar jobba kl 16. Jag hoppas hon kan det för det var verkligen längesen vi sågs nu och det känns lite trist.

Nej, nu ska jag försöka fortsätta städa upp lite här i huset innan min pojkvän kommer hem från sitt jobb. Skriver möjligen senare ikväll igen. Ha det gott!

Förvirrad

Hur vet man när det är dags? Folk talar om för mig att det bara är jag och ingen annan som kan veta, men hur ska jag då kunna veta egentligen?

Jag lever för kicken.
Jag lever för drömmen.
Jag lever för passionen.

...och inget ska få hindra mig från det.

Jobb, sömn & jogging

Den senaste tiden har jag jobbat en hel del, därför har jag inte haft orken att blogga här. I lördagsnatt jobbade jag 10 timmar. var egentligen tänkt att jag bara skulle jobba 6 men eftersom det fattades två "stängningspass" den natten så var jag och Sara mer lr mindre tvungna att hjälpas åt att stänga. Det blev rätt mkt kunder på lördagskväll vilket gjorde att det gick rätt trögt med förstängningen vilket i sin tur ledde till att vi inte kunde klocka ut föränn kl 7 på morgonen! Jobbigt men sant.

Jag kom i sängs strax efter 8 och sov ca 4 och en halvtimme innan jag orkade kliva upp (tack vare min pojkväns hjälp) vid halv 1. Var verkligen jättetrött då som ni kanske kan förstå men jag blev iaf piggare och piggare som tur var. Kl 16 samma dag var jag igång med att jobba på Max igen. Denna gång vart det jobb i 5 och en halv timme, helt okej. Var rätt drygt dock eftersom det kom hela 4 olika bussar inom de timmarna. Kändes riktigt skönt att få klocka ut och komma sig hem och bara slappa. Lyckades somna i soffan till "Sportspegeln" runt 24 och vaknade till 1 och en halv timme senare. Gick då upp och la mig istället och sov som en stock i hela 16 timmar(!) Fan, vad trött man kan vara. Vaknade inte ens av mobilen alltså, helt sanslöst!

Idag har jag därför inte hunnit med att göra så mkt eftersom jag sov så länge. Men jag har iaf tagit mig en joggingtur som den här gången tog 30 minuter. Fick en del mjälthugg och jag kände mig seg (förmodligen eftersom jag sovit så länge) men jag kämpade på iaf och kom hem igen tillslut. Är så skönt när man sprungit klart och får vila och återhämta sig (vet att jag skrivit det här förut men det tåls att skrivas igen)!

Efter joggingturen har jag duschat och tvättat håret, härligt:) och sen har jag sett en oerhört bra handbollsmatch mellan Sverige och spanien i VM:D Sverige vann tillslut efter en väldigt stor dramatik! Jag har väldigt stora förhoppningar på detta handbollslag och trots att många spelare är oprövade i större sammanhang (bl a målvakterna) så tycker jag de visade idag och tidigare under detta mästerskap att de ändå är att räkna med. Jag hoppas verkligen att de kan skrälla och gå hur långt som helst i detta mästerskap. Jag ska absolut fortsätta följa deras resa i detta VM.

Nej, nu ska jag se på Idrottsgalan och kanske lite elitseriehockey:) På återseende! 

10-timmars arbetspass idag

Har jobbat hela dagen idag så jag har haft det lite smådrygt. Har jobbat hela 10 timmar effektiv tid och haft rast i en halvtimme utöver de 10 timmarna vilket tar på krafterna. Ja, jag menar förstås inte rasten då som ni förhoppningsvis fattar;P Nu är jag iaf hemma hos Jimmi igen och slappar vilket är otroligt skönt!:D Jimmi var snäll och hämtade mig från jobbet idag vilket innebar att jag slapp sätta mig i en iskall bil och köra hemåt:P Herregud, det har ju verkligen varit iskallt idag:S 15 minus minst tror jag, burr! Tur man inte behövde vara utomhus och servera mat iaf, alltid nåt:P 

Innan vi for hem stannade vi och handlade lite på Ica kvantum. Blev en hel del nödvändiga inköp men också förstås en del lite onödigare så som godis och chips:P Jag låg bakom godisinköpet kan jag erkänna. Men vad faan, lite måste man väl få unna sig efter att ha jobbat 10 timmar, lr? Nu sitter jag iaf framför Jimmis tv och käkar götta för fullt. "Euroshoppers marshmallows" och "Gott och blandat, Yummie" är det som gäller, gott:) Tog mig även en dusch för ett tag sen och det var väldigt härligt. Känner mig betydligt fräschare nu.

Grejen är den att jag och Jimmi skulle se en film som han köpt idag på stan (filmen med titeln: "Morgan Pålsson") men när jag kom ut från duschen för ett litet tag sedan så upptäckte jag att Jimmi somnat i soffan. Har inte hjärta just nu att väcka honom heller:S Han har trots allt varit uppe sen halv 8 i morse p g a ett mobilsamtal. Jag har för den delen också varit vaken sen dess eftersom jag vaknade av att han pratade med sin arbetskompis. Bra att man får vända tillbaka dygnet iaf, problemet är bara att man kommer vända på det imorrn igen eftersom jag ju då jobbar natt, 21-03. Hehe, jojo så gick det med det. Det är hur som helst ganska så skönt ändå att få vara för sig själv lite just nu och göra vad jag vill. Det är välbehövligt efter en sånhär dag.

Nej, ska fortsätta kika runt på datorn nu och kanske försöka få kontakt me nån av mina vänner. Ha en fortsatt mysig fredagkväll!

Talk to me

Hur kan det vara så enkelt och naturligt att prata om allt och inget med vissa personer medans det med andra inte går alls? Visst kan man säga att tjejer generellt sätt har lättare för att prata men så behöver faktiskt inte alltid vara fallet.
Det är svårt att prata med vissa personer för det är som att man inte vet vad man ska säga trots att det ju i själva verket finns en massa saker att prata om.

Suck, ibland önskar jag att alla i min omgivning skulle vara enkla att prata med. Känns som att livet skulle vara enklare då. Det kanske inte skulle vara det men det känns åtminstone som att det skulle bli mindre missförstånd o s v. Dessutom upplever iaf jag det som att det är enklare att lära känna en person om man verkligen kan prata med varandra. Känns som att man kommer varandra närmare då.

Jag tycker alla som har "talets gåva" ska vara tacksamma för det. Visst finns det stunder då det är bättre att tiga också men vissa stunder måste man faktiskt kunna säga något för att göra nåt åt situationen i fråga (ni förstår säkert vad jag menar).
Så alla ni som läser detta: - Våga prata för det är viktigt!

Skön promenad

Har haft en ganska händelsefattig dag idag. Har iaf gjort korv och makaroner till middag, ska även ta med det i matlåda imorrn till jobbet. Vidare har jag varit ute och gått en bit. Det var kallt ute, hela 15 minus men som tur var hade jag mkt kläder på mig vilket gjorde susen. Frös faktiskt ingenting i princip vilket jag personligen tycker är jävligt imponerande;P Var riktigt skönt att få lite luft och gå en bit. Men hockeyn som började kl 19 och magen som började hungra alltför mkt efter mat gjorde att jag var tvungen att gå in igen efter 50 minuter. Resten av kvällen har jag ägnat åt att se hockeyn, Modo tog fjärde raka vinsten:D

Har föresten varit duktig och skrivit på mitt CV och personliga brev idag också. Är riktigt stolt över mig själv. Har dock inte orkat läsa igenom alltsammans nu i efterhand men det kommer ju fler dagar. En sak i taget. Jag stressar tillräckligt mkt på jobbet ändå, så mkt så att det räcker och blir över...det kan jag säga utan att överdriva.

Imorn ska jag jobba 9½ timme, det känns rätt drygt men det kommer nog ändå gå hyfsat som alltid. J
ag jobbar från 11-21 vilket också innebär att jag måste ta mig upp runt halv 10. Känns för övrigt drygt att jobba hela helgen:( Jag gillar det inte även omd et ju förstås är bra att få inte lite pengar. Känns inte heller nå vidare att jag jobbar nästa helg också. Men tydligen beror det på att vi inte har så mkt kunder på vardagarna nu i januari vilket ju t o m jag sett. Det gör att Max måste "spara in " timmar på veckodagarna vilket jag ju kan förstå. Jag längtar dock oerhört mkt tills jag är ledig en helg igen:) Det kommer att bli helt underbart!

Nu ska jag gå upp till sängen och lägga mig så man förhoppningsvis kan somna nån gång. Det vore bra om jag kunde somna innan kl 1 iaf. Jag måste tydligen sova minst 10 timmar per natt nuförtiden, fattar inte hur kroppen kan vara så trött utan att man har gjort nåt speciellt ens:S Sjukt är vad det är. Måste föresten göra klart matlådan först kom jag på. Jaja, godnatt me er nu! 

Jogging & pannkakor

Har hunnit med en del idag trots att jag gick upp så sent som jag gjorde. Detta har jag gjort:

Joggat
vilket var jävligt drygt men det är väl så det ska vara när man inte har tränat på ett tag I guess. Jag joggade i fullkomligt mörker stundtals då jag varit osmart och inte tagit med mig en pannlampa. Hur dum får man vara? Jaja, det gick rätt så bra ändå men jag var tvungen att gå en stund vid ett tillfälle eftersom jag fick mjälthugg, efter ett tag kunde jag dock börja jogga igen. Allt som allt så tog det iaf 31 minuter att jogga vilket väl ändå får ses som godkänt med tanke på min allt annat än goda form för tillfället.

Efter joggingen stretchade och duschade jag medan jag hörde på några Winnerbäckslåtar, härligt. Det var verkligen avkopplande och jag känner nu i efterhand också att jag verkligen behövde den där stunden lr vad man nu ska kalla det:P

Gjort pannkakssmet
Tänkte egentligen grädda pannkakorna med men eftersom filmen/dokumentären om Lars Winnerbäck började så hann jag aldrig grädda. Det blev istället så att min pojkvän (tro det lr ej) faktiskt gräddade upp all pannkakssmet. Jag som tänkt grädda efter filmen, men jag klagar inte.

Ätit pannkakor
Gott men en sak är säker, det blir bättre pannkakor om man har ett riktigt pannksjärn lr plättjärn. Nu blev de lite för ogräddade och tjocka om ni förstår hur jag menar. En annan sak som både jag och min pojkvän märkte är attdet inte är mkt "mat" i en pannkaka egentligen. Speciellt mätt blir man alltså inte. Nästa gång blir det till att använda mer fullkornsmjöl och sånt i smeten. Den här gången kunde vi bara använda vetemjöl eftersom det var det enda som fanns i skafferiet.

Har även hunnit med att promenera en liten bit och prata med Helena på mobilen. Båda delarna var trevligt även om det blev kallt i slutet, främst frös jag om mina kinder men då var det bara till att pallra sig inåt till värmen igen.

Har även kört en massa diskmaskiner och städat upp lite här i huset. Det minskar min ångest på något vis har jag insett. Måste försöka håller mer ordning runt omkring mig känner jag.

Mår överhuvudtaget lite bättre nu än tidigare vilket känns bra. Nu kommer vi dock snart till det stora problemet: att gå och lägga sig och kunna somna. Med tanke på att jag ju ähum sov rätt länge idag så kan det bli svårt. Jaja, det är värt ett försök iaf. I värsta fall för jag väl ligga och läsa istället:P

Har inte så mkt mer att skriva för tillfället. Huvudet är visseligen fullt av tankar och känslor men inget som jag kan skriva ut i ord här på bloggen.
Återkommer nog först imorgon då ju en ny dag väntar. Då måste jag försöka skriva på mitt CV som jag inte kunde göra ikväll eftersom USB-minnet var borta. Som tur är har det iaf dykt upp nu, alltid nåt:)

Gonatt och sov så gott!

Sömnproblem & ångest

Igår när jag kom hem så gick jag upp för att lägga mig med min sötnos runt 23 men jag tänkte inte somna. Tänkte gå ner sen han somnat och äta lite,  borsta tänderna, släcka o s v. Men vad händer då tror ni? Jo, självklart somnar jag och sover i ca en timme och vaknar och inser att jag ju måste kliva upp. Jag går upp, skriver på msn, äter lite, borstar tänderna mm och går sedan upp och lägger mig igen. Jag tänker att jag självklart ska kunna somna efter ett litet tag men det kunde jag se mig i stjärnorna efter visade det sig. Jag ligger och vrider mig i sängen i timtal vilket jag verkligen är ovan vid. Jag brukar nämligen aldrig ha några problem med att sova:S Det var verkligen jättejobbigt då jag så gärna ville somna också, detta för att kanske komma upp i någorlunda vettig tid idag. Jag somnade tillslut nån gång runt halv 5 tror jag, inte en sekund för sent.

Var helt död (som ni säkert förstår) när min pojkvän sa "hejdå" och for på jobbet runt 6 i morse. Jag sov vidare och vaknade inte föränn långt fram på eftermiddagen. Fan också, jag får verkligen ångest över att sova länge om dagarna. Jag har sakta men säkert börjat inse det trots att jag ju ofta lyckas sova bort hela dagar i princip nu för tiden. Måste göra ett nytt försök med att lägga mig tidigt ikväll.

Jag måste iaf försöka göra det bästa av den här dagen nu, jag har ju trots allt några timmar på mig. Jag ska ta och skriva om mitt CV och sen ge mig iväg ut på en joggingtur. Jag hoppas och tror att det kan dämpa ångesten jag känner just nu. Känner ångest över vad jag ska göra med mitt liv bl a:S Vet inte vad jag ska göra, måste väl gå nån utbildning men vad? Har ju funderat lite på socionomutbildningen men jag vet inte. Känns bara som att det kommer bli fel hur jag än väljer. Jag vet att man borde försöka se det hela positivt (man har ju alla möjligheter öppna nästan och man har valet i sin egen hand i princip) men det går inte för mig. Allt jag känner just nu angående utbildningar är ångest:(

Måste ta itu med CV:et nu så jag kommer nån vart. Hoppas ni får en bättre dag än vad jag förmodligen kommer att få!

Jobbig Maxkväll

Har äntligen jobbat färdigt för idag. Det blev en väldigt dryg kväll tillslut även om det inte såg ut som så till en början. vi var bara två pers som jobbade mellan 20 och 21.30 och då jäklar slog det till med folk alltså. Man märkte verkligen att hockeymatchen mellan Modo och timrå tog slut runt halv 11 för det bara öste in folk, fy fasen. Jag som bara hade kasa till en början också och fick gå emellan "driven" och "kassa inne", det var inte roligt för 5 öre kan jag lova. Som tur var var Linnea och Johanna (chefen och den assiterande chefen kvar uppe på kontoret så de var snälla och kom ner och hjälpte oss två. Det var verkligen välbehövligt. När de kom ner och hjälpte oss gick det bättre men oj sån huvudvärk jag fick av den där situationen alltså och lite huvudvärk har jag kvar fortfarande t o m. Det kan verkligen inte vara nyttigt att stressa så mkt, den saken är säker.

Kollade mejlen nu när jag kom hem för en halvtimme sen ca och såg till min glädje att jag fått lönespecifikationen från Max för december och den lönen är jag jävligt nöjd med kan jag säga:) Visst var det jävligt slitigt att jobba så mkt som jag gjorde då men nu när man får pengar insatt på sitt konto på torsdag så ångrar jag inte allt slit för en sekund. Jag älskar verkligen att få lön:D

Nog tjatat om jobbet nu. Jag tänkte bara unna mig själv lite vaniljglass med blåbär nu innan jag ska borsta tänderna och sova. Kanske ska träffa Sandra imorrn föresten men det är inte säkert att jag kan det eftersom jag är osäker på om jag kommer orka gå upp imorrn så jag är inne i stan kl 13. Har en känsla av att jag kommer sova gott och länge efter den här natten. Det brukar bli så av nån anledning;P

Vi hörs förmodligen senare idag igen om ni har tur lr kanske otur(?) välj ord själv;P. Sweet dreams!

Från 5 till minst 9 timmars jobb

Nu ska jag ta bilen och köra till jobbet. Jag börjar jobba kl 16 så det är bara att ligga i. Jobbar dock bara 5 timmar så det är ju inte allra värst. Slipper göra i ordning matlåda också, hehe:) En sak till föresten, jag fattar inte hur det kan vara så jäkla skönt att sova ut. Det är helt sanslöst alltså. Jag måste skärpa, vet att jag sagt det förut men det tåls att sägas igen:P

Och vips har man inte längre 5 timmars jobb idag utan istället minst 9 timmar. Johanna min chef ringde nämligen nyss och frågade om jag kunde ta stängningen eftersom en av de som skulle ha stängningen var sjuk idag. Jag tackade ja även om det känns lite smådrygt. Men pengar blir det ju iaf och det behöver jag verkligen såna här tider.

Måste skynda mig att fara nu så jag hinner. Hoppas ni får en trevlig kväll!

Kvällen ägnad åt datatrassel

Fan vad datorer kan jävlas alltså, blir helt vansinnig nästan. Jag har suttit i princip hela kvällen och fipplat på med att klippa den där filmen. Tydligen så var det ett filformat min mammas kamera hade gjort som gjorde att inte "moviemaker" kunde läsa/acceptera filen. Det är så lustigt också att det just ska vara ett format som inte går när det finns typ ett trettiotal som funkar hur bra som helst. Har fått fippla på och försöka byta filfromat, något som jag aldrig gjort tidigare. Det visade sig (med hjälp av min kusin Jonas som är duktig på datorer) att det till sist gick att göra det i VLC. Efter många om och men så kunde jag äntligen ändra både själva filmsekvensen och ljudet så att "Moviemaker" kunde läsa av allt men oj vilket tid det tagit. Jag som blev sugen på att träna tidigare idag...inte har jag hunnit nåt sånt inte, helt omöjligt. Istället har jag hållt på och bråkat med datorn ända fram tills en liten stund sedan.
 
Nu sitter jag äntligen här hemma hos Jimmi och är vaken alldeles ensam här nere. Jimmi ska upp kl 5 imorrn därför har han redan gått och lagt sig. Funderar på att äta nåt gott och fortsätta läsa på min bok "På det fjärde gäller det" (tror den hette så). Har läst lite mer än hälften på den nu så snart är den slut. Imorrn måste jag försöka ta mig upp innan 12 iaf, jag lovar inget men jag ska verkligen försöka:P

En sak jag kommit underfund med ikväll är hur jag egentligen ska orka plugga vidare överhuvudtaget. Just nu känner jag mig bara allmänt jävla less på allt vad skolarbete och skit innebär (det är så jäkla mkt tjaffs och onödigt trams som ska göras så det finns inte alltså!). Får bara ångest av alltihop och mår dåligt. Tror det kallas prestationskrav och ångest över sig själv och vad man ska prestera. Jävligt jobbigt är det och det känns jävligt skönt att slippa det nu. Visst är det jävligt drygt att jobba på Max också men man behöver iaf inte ha det i huvudet dygnet runt då man är ledig. Huvudet fullt även när jag är ledig måste jag däremot ha om jag pluggar. Usch, jag vill verkligen inte få den där ångestkänslan igen alltså. Nej, fy fan!

Jag önskar er en fortsatt underbar natt!

"Månskensturen" igår & dagens planer

Pallrade mig upp runt 1 idag, alltid ett litet framsteg men oj så trött jag var! Förstår inte hur man kan vara så jäkal trött alltså. Kändes lätt som att jag skulle ha kunnat sova hela dagen idag men det tillät jag mig inte att göra. Min älskling ska dock ha cred för att han orkade väcka upp mig trots min "dödhet" tidigare. Tur jag har en tålmodig pojkvän såna här ggr, hehe:P Det är ju inte första gången han gör det heller och tyvärr inte heller sista är jag rädd. Nej, jag måste försöka bättra mig. Lägga mig tidigare trots att jag inte känner mig trött är prio nr 1 känner jag.

Nåväl, vad ska man då göra av denna dag då? Jo, jag ska hem till min mor idag igen för att hjälpa Helena att klippa ihop en film på min dator som hon sen ska visa upp för klassen och förmodligen också lämna in till sin handledare. Lite konstigt kan tyckas att de ska hålla på med sådana saker när hon går en utbildning för att bli idrottslärare men jag antar att dagens alltmer tekniska samhälle går ut över allt och alla oavsett om man vill lr inte.

Vidare funderar jag på att försöka göra nåt aktivt idag också, antingen åka skidor lr gå nån långpromenad.
Det skulle sitta fint. Skidturen igår var riktigt härlig kan jag avslöja. Lite minus att jag kände mig så seg (har fan inte tränat på hur länge som helst p g a mkt jobb och sen sjukdom) men nu när jag börjar må mycket bättre så ska jag banne mig styra upp min träning igen. Jag måste göra det för min egen skull.

"Månskensturen" igår var förutom brist på ett "riktigt" skidspår den sista biten upp till fäboden helt perfekt. Det var inte speciellt kallt vilket iofs var skönt men ändå dåligt eftersom vi alla tagit på oss alldeles för mkt kläder eftersom det var minus 10 hemma innan vi for. När vi väl kom fram vid Hinnsjön var det "bara" 0-gradigt vilket gjorde att det blev väldigt varmt med alla kläder. Vi åkte först "kortspåret" upp till Västanå fäbod vilket är ca 5-6 km. Väl uppe vid fäboden så fikade vi och grillade korv, härligt:). När vi väl skulle hem så skulle min bror m fl bums åka "långspåret" hem som är ca en mil. Sen att vi hade två personer med oss varav en inte gillade att åka skidor och den andre inte sovit på ca 40 timmar p g a jobb verkade ingen ta nån hänsyn till. Hur som helst så åkte de två "kortspåret" hem medan vi alla andra åkte det längre. Tog väl ca en timme att åka det inna vi kom fram till bilen igen. Det blev en sen hemkomst men det var det värt. - Tack för alla inblandade för trevligt sällskap!

Nej, nu ska jag nog ta och köra hem till min mamma eftersom jag funderar på att äntligen ta tag i att göra pannkakor här hos Jimmi när jag väl kommer hit igen. Och om det ska kunna genomföras får jag inte komma tillbaka hit allt för sent och därför ska jag sätta lite fart nu. Hoppas ni får en lärorik dag!

Snart skidar jag iväg

Nu ska jag alldeles strax fara iväg till fjället och åka skidor:) om bara min familj m fl kan bli färdiga nån gång så vi kan ge oss iväg. Tänk, jag kom hem hit till mor för bar en liten stund sedan men ändå är jag klar före många andra. Lite småroligt är det allt. Jaja, that's life. Alla kan ju inte vara lika effektiva som jag;) Jag hoppas bara att jag inte kommer att frysa om fötterna. När jag for från Jimmi var toyotan verkligen alldeles iskall vilket gjorde att jag blev alldeles kall om mina fötter. Känner mig småfrusen fortfarande trots att jag varit hemma ett tag nu men, men. MAn får helt enkelt hoppas på det bästa och ta på sig ett par extra tjocksockar.

Jag hoppas vi kan komma iväg snart eftersom jag ska hem till Jimmi sen och förmodligen se film med Emma och Jimmi. Kan ju vara trevligt om man inte kommer dit allt för sent då så att klockan blivit 24 liksom:P Lär inte kunna somna nåt idigt ikväll heller eftersom jag och Jimmi som så många ggr förr nu för tiden sov alldeles för länge. Fattar inte hur man kan vara så jäkla trött som men det är väl årstiden och mörkret som gör det förhoppningsvis.

Det känns jäkligt skönt att varken jobba idag lr imorrn iaf, välbehövlig ledighet känns det absolut som:)

Min mp3 har föresten kommit fram:D
Vet inte om jag skrivit det här på bloggen men den har tidigare varit borta:S Men nu har den minsann kommit fram igen eftersom nån (förmodligen mor?) lagt in den på Helenas rum här hemma ist för på mitt av misstag. Känns jättebra att den kommit tillbaka eftersom jag verkligen har saknat den. Nu kommer det verkligen bli till att spela musik framöver, den saken är säker:)

Nej, ska gå ner nu och se om det börjar dra ihop sig. Hoppas ni alla får en mysig kväll:)

Toto - I won't hold you back

Min fina vän Maria lät mig lyssna till en gammal men jättevacker låt som hon hade på sin mobil när jag var med henne tidigare idag (läs: igår). Måste säga att den är het underbar, det instrumentala i låten får mig nästan att rysa av välbehag alltså:) sen är det ju inte något fel på sångrösten lr texten heller direkt, tvärtom! :D Så oerhört fint!



Mycket var bättre förr, allra helst inom musiken, den saken är säker. Punkt slut.

Övernattning, film & jobb

Orkar inte skriva så mkt just nu eftersom jag är på väg upp till sängen men för er skull;P så punktar jag här nedan upp en lista på saker jag gjort.

- Varit och sovit över hos Maria (en bättre vän får man banne mig leta efter! Tack för att du finns vännen, alltid lika härligt att umgås med dig! <3)

- Sett Jurassic park 1 och Wall-e för första gången! Riktigt bra filmer båda två. Den sistnöämnda filmen var verkligen annorlunda (de sa inte många ord under hela filmen men oj så berörd man blev iaf, otroligt!:)

- Jobbat 5½ timme igår och 4 timmar idag. Idag var det kaos på jobbet och jag blev less redan efter tio minuter eftersom det var ett sånt jäkla strul men på nåt sätt så lyckades jag överleva arbetspasset ändå plus vara trevlig mot alla kunder trots all stress (fråga mig inte hur jag egentligen gör, jag fattar inte själv alltså:S), tur det!

- Ätit en massa götta (choklad och "Sat och blandat") ikväll/inatt. Det var gott men oj så mätt man kan bli:P

Och nu till saker som jag förmodligen ska göra imorrn (läs: senare idag).

- Åka på "månskenstur", dvs längdskidor i månskenet med min familj m fl. Jimmi lär dock inte följa med eftersom han är sjuk tyvärr:(

- Kanske umgås lite med Emma imorrnkväll och ha nån form av "slapparkväll" med pizza och götta förmodligen:P

- Defintivt sova ut imorrn, gud så skönt det ska bli! :)

- Kanske ställa mig och göra pannkakor som jag tänkte göra för ett par dagar sen egentligen, men bättre sent än aldrig lr hur?;P

En sak som känns lite dryg är föresten att jag kommer att jobba två helger i rad efter denna helg då jag ju är ledig lördag (läs: senare idag) och söndag. I vanliga fall jobbar jag ju alltid varannan helg men nu har jag tydligen fått arbetspass två helger i rad efter denna helg. Vet inte om det beror på att jag sagt till min chef att jag vill jobba längre pass än "bara" 3-4 timmar när jag väl jobbar men förmodligen är det väl därför. Nåja, det bir ju pengar iaf även om det mnog kommer kännas jävligt drygt.

De kommande dagarna ska jag ta itu med att förnya/skriva  mitt CV. Måste verkligen försöka hitta nåt annat jobb känner jag. Men fram tills dess att jag får nåt annat jobb så jobbar sliter jag kvar på Max.

Nej, dags att dra sig uppåt och lägga sig i den sköna sängen. G'natt!

Iskalla fötter

Idag har jag jobbat 11-19. Var egentligen tänkt att jag "bara" skulle jobba 16.30-19.30 men så ringde min chef i morse och frågade om jag kanske kunde jobba längre eftersom en person på jobbet var sjuk idag. Jag som väldigt gärna vill ha fler timmar på en dag än bara 3 tackade ja till erbjudandet. Det enda tråkiga var att jag och Sandra egentligen skulle träffas men nu kunde jag inte träffa henne p g a jobbet. Dumt det kan bli bra men sånt är livet i guess. Kanske ska försöka träffa Sandra imorrn en stund ist. Jag börjar inte jobba föränn 14 då nämligen.

Det är iskallt på golvet här i Jimmis hus och trots att jag både har sockar och tjocksockar på mig så är mina fötter som små isbitar. Usch, det är inge vidare. Men jag ska nog lyda Jimmis råd snart om att gå i sovrummet och hämta min vetekudde. Den ska jag sen värma i mikron tills den blir sådär underbart och härligt varm:) Tror verkligen att mina fötter skulle tycka om den nu alltså;P

Ska väl snart gå och lägga mig också. Känner mig faktiskt lite småtrött, tro det lr ej!?;P Kan bero på att jag bara sov 6 timmar i natt eftersom jag vaknade av att min chef ringde i morse runt 9. Hade egentligen planerat att sova till 11 iaf men det var lika bra att man gick upp 9 ändå så man vänder tillbaka dygnet nån gång. Det var på tiden känns det som, hehe.

Nej, dags att borsta tänderna lr kanske äta en apelsin först föresten? Jo, så blir det nog kanske. Lr, nja föresten äter jag nog den imorrn ist. Min pojkvän ska upp och jobba redan 7 imorrn trots att han är sjuk fortfarande:( Lite dumt kan tyckas men vad kan man göra när man verkligen verkar behövas på sitt jobb!? Just därför ska han gå upp strax oxh då vill jag göra honom sällskap. Därför sätter jag punkt för detta inlägg och sjunger "Good night to you!"

Sov-och-slapp-dag

Har haft en rätt slapp dag idag. Började med att jag och Jimmi sov alldeles för länge, måste fan vända tillbaka dygnet NU. Har p g a det inte hunnit gjort så mkt idag trots att jag ju varit helt ledig från jobbet. Har iaf varit hemma hos min mor en sväng och umgåts med henne. Vi pratade och tog en promenad, trevligt som alltid:) Hon ville också bums visa mig en gammal film från då jag och Helena var små. Haha, var lite kul att se faktiskt. Svårt att fatta att man varit så himla liten. Hann även spela ett parti corougne med min bror, tyvärr så förlorade jag men nästa gång då jävlar hehe;P

Jag var även upp till pappa och hälsade på lite och gav han "kvittot" (läs kontoutdraget) på mixern som han och Marianne ska försöka lämna tillbaka. Det var en mixer som de fick av oss syskon i julklapp som jag då köpt men nu i efterhand har de kommit på att de nog inte har så jättestor användning för den så nu ska de köpa nåt annat ist. Hoppas den går att lämna tillbaka bara trots att de ju inte har det "rätta" kvittot. Jag tycker iaf att "kontoutdrag" borde gälla lika mkt. Allra helst när de säkert har registrerat i datorn vad de säljer dag för dag också. Jaja, det är bara att hoppas på det bästa mer kan man inte göra känns det som.

Precis när jag skulle till att fara hemifrån Västanå och min mor så kom Helena och Stefan dit och då blev man givetvis tvungen att stanna ett tag till. Men det var trevligt, blev en hel del trevligt prat och så. Lyckades äta några mackor av "Westmans tunnbröd" också vilket var skitgott. Var jättelängesen jag åt just det tunnbrödet sen sist så det var verkligen på tiden.

När jag väl kom mig iväg hemifrån Västanå så hade klockan hunnit passera halv 12 vilket innebär att jag inte varit här hos Jimmi specielt länge. Hm, borde väl snart försöka sova med tanke på vad klockan är också men det är svårt när man är pigg:( Tror jag ska läsa lite bok nu och försöka (om möjligt?) bli lite trött. Hoppas kan man ju alltid iaf:P

Just ja, en sak till: Jag är fortfarande sjuk men det går åt det bättre hållet iaf.
Har framförallt hosta för tillfället men det är inte lika mkt som förut iaf:) Är jobbigast när man vaknar på morgonen och är småtäppt i näsan och torr i halsen men som sagt, snart ska det nog ha gått över helt och då jäklar är det träning som gäller för min del!

Sov så gott allesammans!

Sluta skräpa ner, det är kallt!

Har hunnit med två viktiga grejer idag. Först jobbade jag drygt 7 och en halvtimme vilket gick bra. Kaos på jobbet som vanligt dock men man är ju van så man väntar sig inte så mkt annat, helst inte när det som idag ju är söndag och en helgdag. För er som inte är insatta så kan jag ju avslöja att det alltid typ i princip är kaos på helgerna eftersom det är så mkt folk då. Lite lustigt var det idag också eftersom jättemånga saker tagit slut. Mjölken var helt slut (både paketen och tetran till kaffe), lika så minimorötter och orginaldippen. Just ja, nuggetsbitarna var slut också vilket gjorde en del gäster rätt upprörda.

Kanske ska berätta föresten att jag höll på att frysa häcken av mig i morse. Jag skulle gå ut och plocka skräp eftersom jag hade "pass 2". Skulle snygga till både runt Max (parkeringen och dylik)t plus "Hemköps parkering". Och oj så skräpigt det var alltså, fy sjutton! Fattar verkligen inte hur folk (även om säkert många är fulla) kan skräpa ner så jäkla mkt:S Det var fullt av burkar, stripspåsar, krossat glas, sönderslagna cd-skivor och allt förbannat. Det tog mig ca 40 minuter att städa upp alltihop och det var inte roligt. Dels är det ju inte roligt att städa överhuvudtaget men framförallt är det INTE ROLIGT att städa när det är svinkallt ute! Helst inte när man inte ens har några vettiga arbetskläder på sig som tål kylan. Höll fan i mig på att frysa ihjäl alltså, usch!

Nej, nog om jobbet nu. Jag har ju även hunnit vara med Ylva idag:) Jag for hem till henne efter att jag slutat jobba ochd det var riktigt trevligt. Vi snackade mest, åt middag och fikade gott, nice! Hanna, Angelika och Magnus (Ylvas vänner och pojkvän) kom dit och hälsade på också. alla ville passa på att umgås med henne den här sista kvällen hon var här hemma i Övik och kanske framförallt Sverige(!) Imorrn åker ju nämligen hon tillbaka till England. Jag önskar henne all lycka där nere. Hoppas hon kommer att trivas hos sin nya värdfamilj. Det var trevligt att umgås idag även om jag saknade lite "prat" emellan bara Ylva och jag. Jaja, det finns ju telefon och Internet så jag kan ju alltid prata med henne via det sen när hon är i London igen.

Nu ska jag dra på mig ett par tjocksockar. är verkligen kallt både här inne men framförallt ute. Huvva! Fast man ska ju inte klaga egentligen. Hellre har man det ju såhär med en massa minusgrader och snö än att "bara" ha slask och is. Den saken är ju säker iaf. Fan, visst har jag skrivit just det där i nåt av de senaste inläggen redan? Har för mig det. Hehe, kom på det nu i efterhand. Jaja, struntsamma det tåls att skrivas igen:) för det stämmer jävligt bra.

Kanske ska se den senaste Batman-filmen med Jimmi nu om jag orkar, han har inte sett den ännu. Wow, äntligen en film jag sett som inte han har sett som är utländsk;P Hehe, det händer verkligen inte ofta. It's a miracle! ;P

Ha en fortsatt mysig kväll!

Final i år igen för Småkronorna:D

Idag har jag haft en väldigt trevlig dag. Det är en dag som bestått av mestadels hockey så kan det då bli annat än bra? Svar nej;P

Först for jag och Jimmi hem till Bettys pojkvän Mange för att gratulera han på sin födelsedag.
Det var roligt att äntligen få se hur Manges lägenhet såg ut:) Det var en riktigt mysig och trivsam sådan. Vi bjöds på fika och smörgåstårta, en tårta som Betty och Mange själva hade gjort för övrigt. Tycker det var mkt imponerande faktiskt:)

Efter besöket hos Mange for jag, Jimmi, Helena, pappa och Stefan iväg och åt mat på Marco polo i Gullänget. Gott var det även fast jag inte direkt var så hungrig innan vi började äta p g a att jag blivit mätt av smörgåstårtan hos Mange. Detta trots att jag tog en jävligt liten bit(!):S Konstigt väre men jag antar att smörgåstårtor är mäktigare än vad man kan tro. Blev iaf att man åt fläskfilé och strips på Marco polo, helt okej alltså:) 

Efter restaurangbesöket bar det då av till Swedbank arena för att se Modo ta emot Färjestad. Pappa var snäll och bjöd oss 4 (Stefan hade annat att göra) på varsin sittplats, nice! Ännu roligare blev det när matchen var slut och Modo hade tagit en otroligt välbehövlig seger med 3-2, underbart! Nu är det klättring i tabellen som gäller för vi måste banne mig ta oss till slutspel alltså! Fan vad tråkigt det skulle bli annars alltså, fy tusan!

Efter Modomatchen for vi in på en bensinmack och spelade på Småkronornas match mot Slovakien. Alla fyra tippade att Sverige skulle vinna. Jag tippade 3-2, pappa 3-1, Helena 5-2 och Jimmi 4-2. Tyvärr var det alltså ingen som vann men oj så nära det var. Vi for hem till pappa och såg matchen som var RIKTIGT spännande. Slovakien ledde ju med både 1-0 och 2-1 men tillslut lyckades Sverige göra mål på några av alla sina vassa chanser och vann ju tillslut med 5-3! :D Attans bara att det inte var någons match-tippning som gick in, men men man kan inte få allt. Man får nöja sig med att Sverige faktiskt vann, det om nåt är ju ändå det viktigaste trots allt:D

Tänk nu är vi i final mot antingen Kanada (som förmodligen blir motståndare) lr Ryssland.
Kommer nog bli ruggigt spännande oavsett motstånd. Det enda som grämer mig jävligt mkt är att jag inte kommer att kunna se ett skit av finalmatchen:( Jag jobbar nämligen måndagnatt från 22-04.30, dvs just den natt då finalen spelas. Snacka om surt alltså:(, suck!

Nej, nu ska jag ta och göra mig klar för att sova. Jag börjar ju jobba redan kl 9 imorrn så därför måste jag se till att vara vaken senast halv 8 imorrn så jag hinner in till jobbet. Jag jobbar till 17 så det kommer nog bli rätt drygt men jag har ju fått vara ledig idag iaf så:P Efter jobbet imorrn ska jag fara hem till Ylva och hälsa på henne. Hon far ju tillbaka till London nu på måndag så det gäller att passa på att träffa henne innan dess. Det kommer bli trevligt:) Gonatt på er och sov så jättegott!

Fixat ärenden & jobbat

Idag har jag vart i stan hela dagen. Först så köpte jag lite presenter och julklappar och sen träffade jag Ylva som hastigast för att byta julklapp med henne:) Hade gärna umgåts längre med henne men tyvärr hade det tagit längre tid att välja ut julklappar och presenter än vad jag räknat med. Nåja, vi bestämde att vi skulle ses igen på söndagkväll när jag slutat jobba iaf:) alltid nåt. Hon far ju på måndagmorgon så man har inte så mkt att spela på så att säga. Nåväl, det kommer nog bli kul.

Efter dessa ärenden for jag in och jobbade mitt 5-timmarspass på Max. Rätt skönt att bara ha 5 timmar faktiskt. Jag jobbade 16-21. Men det var lika mkt kaos som sist jag jobbade där (vilket ju var hela fem dagar sen! Fan det var längesen sist jag haft "break" därifrån så länge) så det behövde man inte vara orolig över;P Folk som handlar mat skulle bara veta hur det ser ut/kan fungera som för oss som jobbar där alltså, det är helt sanslöst. Nog för att jag trott att det kan vara tufft för personalen på såna "snabbmatsställen" innan men så tufft!? Nej, det är fan komiskt alltså.

Nog om detta. Imorrn ska jag o Jimmi fara hem till Betty och Mange för att gratta Mange. Det ska bli mkt trevligt. Köpte lite smågrejer till han idag på stan så jag hoppas han blir nöjd. Måste slå in dem bara men det kanske jag och Jimmi gör imorrn. Själv känner jag mig alldeles för slapp just nu hehe:P
Nåja, efter det blir det troligen middag på Matcompaniet innan vi drar på hockeyn, Modo-Fbk. Det blir jag, Jimmi, pappa och Helena som får glädjen att beskåda matchen. Pappa bjuder också vilket inte är fel:)....han bjuder t o m på en sittplats åt oss var vilket man ju verkligen inte är bortskämd med:D Det ska bli spännande även om jag av ganska naturliga orsaker har ganska låga förväntningar på Modo. Jaja, jag hoppas det blir en jämn match åtminstone och att Modo kämpar. Det om något tycker jag banne mig att man kan begära iaf, helst nu när vi ju har parkerat på sistaplatsen i tabellen, usch!

Nej, nu blir det godisätning och film-time för min del. Måste sova snart med så jag orkar med morgondagen. Jag sov bara 4-5 timmar i natt så därför är jag defintivt inte utsövd. Inte bra, helst inte när man är sjuk. Jag önskar er en fortsatt härlig kväll!

Varför?

Denna dag har inte varit någon bra dag överhuvudtaget. Enda positiva är väl att jag myst med Jimmi och att jag städat upp lite här i Jimmis hus men annars har den här dagen inte gett mig ett skit. VArför ska det finnas såna här dagar för?

* Hur kan ett speciellt julklappskvitto bara försvinna när alla andra julklappskvitton finns?
* Varför blir man inte kontaktad?
* Varför blir man inte bjuden?

Tre stora frågor som inte lär få några svar är jag rädd. Usch, jag är på så dåligt humör att jag inte vet snart vad jag gör alltså.

Tror jag lägger ner detta inlägg nu för jag har ändå inget trevligt att skriva.
Bara att hoppas på att morgondagen blir bättre än denna dag.
Punkt slut.

Nyårsafton & nyårslöften

Ville bara titta in här och upplysa er om att jag har haft en väldigt trevlig nyårsafton:D Jag och Jimmi for först hem till Jimmis föräldrar och åt middag och sen lite efterrätt. Det var lika gott som vanligt. Blev nån potatisgratäng med kött till, mums! Till efterrätt blev det "panacotta" (tror det heter så?) och glass. Det var gott som sagt men man blev också väldigt mätt. Efter att vi varit där ett tag for vi så hem till min mor och spelade ( förstås:) ) lite spel. Det belv ett parti "corougne" (stavas det så? Usch orkar inte kolla upp hur ord stavas inatt alltså men håll till godo iaf:P Hehe, de bjud jag på! ;P). Jag och Jimmi spelade mot Ola och Siv men tyvärr så fick vi stryk, bittert:( Men, men har man inte spelat ett spel på jag vet inte hur länge så ska man väl inte ha så höga förväntningar. Kul var det iaf, trots att det gick som det gick och det är ju huvudsaken:).

Efter det började vi spela "Bondespelet". Jag, Jimmi, mor, Ola, Micke och Åsa hann spela 2 år i själva spelet innan klockan började ticka mot tolv. Vi avbröt då för att förbereda det årliga "gott-nytt-skålandet". Stefan och Helena hann hem också så dem fick också vara med och skåla in det nya året. Alltid lika roligt att skåla in det nya året, alltid har man förhoppningen om att året som kommer typ ska bli det bästa nånsin. Lr ja, jag har iaf den förhoppningen även om det inte brukar bli så sen i praktiken. Men det är väl det som kallas att man är en drömmare och/lr optimist I guess. Jag kan ju erkänna att jag är rätt duktig på att vara båäda dessa saker ibland.

Efter skålandet sköt vi några raketer som Stefan införskaffat ( bra intiativ där! :D ). Fyrverkerier är verkligen något som jag tycker jättemkt om alltså. Visst är det att slänga en massa pengar på något som bara varar typ 10 sekunder men ändå! Det är ju bara förbaskat snyggt och fascinerande! Amazing helt enkelt. Vill bara se mer och mer när jag väl börjar se nåt fyrverkeri. Det är sånt som kallas ögongodis. Nåt som är bra är att man alltid kan kolla på "andras" fyrverkerier iaf.

Efter allt "ståhej" ute blev det en omgång kort för hela gänget. Det blev kortspelet "Plumpen", vilket gick hyfsat för min del. Blev väl delad 4:a vilket får ses som en helt okej placering eftersom vi var 8 som spelade. Innan jag och Jimmi drog oss iväg hem till han så såg vi ett Macgyver-avsnitt. De två äldsta pallade dock inte och la sig ist och sov;) Vi tappra såg iaf avsnittet "Spökskeppet" på säsong 3 vilket var ganska så otäckt.

Nu börjar klockan närma sig 5 på  denna första dag 2009 och jag är typ inte nå trött alls.
Vad fasen är det för fel? Min dygnsrytm passar verkligen inte in i den här världen alltså. För mig är klockan hellre typ 22 på kvällen nu. Just ja, kanske ska berätta för er att jag inte är lika sjuk nu längre. Idag (och igår för den delen, klockan är ju över 12) har jag mått bra jämfört med hur jag mått de senaste dagarna, skönt:) Känner mig bara förkyld nu, ingen feberyrsel alls alltså. Känns som att det går åt rätt håll:)



Har föresten två små nyårslöften inför nästa (lr läs detta år) också föresten och det är att jag ska försöka (med betoning på försöka....lr göra mitt allra bästa...lite fegt jag vet, men men)....

- ...Äta nyttigt på veckodagarna (försöka undvika onyttiga grejer i onödan om det inte är nåt speciellt tillfälle)

- ...Svara  på sms och svara i mobilen snabbt (alternativt ringa upp så fort jag bara kan). Vet själv hur ofrivilligt irriterad jag kan bli på folk ibland då de inte kontaktar en tillbaks nå fort. (detta löfte får dock tas med en nypa salt med tanke på att det ju såklart finns situationer i mitt liv då jag absolut inte kan ha tid med sådana "mobila ting"...jobbet bl a...men överlag ska jag iaf
försöka bli bättre)



Nej, ska göra nå vettigt nu tror jag lr ovettigt kanske, vem vet;P Hur som helst: god natt och gott nytt år!

RSS 2.0