Gårdagens klassfest

Sitter på rummet och väntar på att gästerna ska dyka upp. Så gott som allt är klart nu; maten, tårtan, brödet, frukten mm. Kommer säkert bli ett lyckat firande, känns som så iaf.

Lite om gårdagen
Igår hade vi som sagt klassfest:) Haha, var rätt så kul även om jag tyckte det var tråkigt att det inte blev nåt kortspelande i form av "ölspelet". Men, men det får väl bli nästa gång ist förhoppningsvis. Jag var helt nykter till skillnad mot de flesta andra så jag (plus några till) la märke till saker som inte andra märkte, haha:P Brukar bli så. Exempelvis var det glashyllor med saker på som stod alldeles bakom "dansgolvet" (dvs vardagsrums-golvet där alla höll på att dansa/sjunga till musiken) och jag och några till märkte att den höll på att skaka jättemkt när alla dansade och hoppade. Lite läskigt, tänk om den skulle ha tippat...ok, inte så stor risk men ändå:P Man får vara lite vaksam. Men den föll såklart inte utan det gick bara bra:) Strax efter tio var det dags för folk att bege sig till Plattan så jag skjutsade ner bl a Jenny och Ylva dit - Söta var de verkligen!:). Sedan kunde jag äntligen fara hemåt till min underbara kille och slappa, trodde jag:S Efter att jag börjat åka hemåt längs E4:n så kom jag plötsligt på - Jag skulle ju hämta min syster Helena i Gullänget! Fan! Jag fick därför vända och fara tillbaka mot stan. Som tur är hade jag inte hunnit så jättelångt hem iaf. Jag plockade upp Helena, snackade massa med henne i bilen, och släppte sedan av hon hemma. Sen for jag till Bjästa, till Jimmi. Han var jättetrött, stackarn. Haha, och jag var jättepigg och social. Inte någon bra kombination direkt:/ Jag pratade iaf på och höll han vaken. Pratade mest om förfesten men också om lite annat. Efter nån timme kanske(?) gick vi äntligen och la oss och jag somnade rätt fort faktiskt. Jag måste ha varit rätt trött trots allt:P Jävligt skönt var det att sova iaf!

När Jimmi väckte mig i morse var min hals inge vidare:/ Den var helt "fucked up" (om man nu får skriva så:P) som tur är blev den, som vanligt, bättre efter att jag varit vaken ett tag. Fortfarande har jag dock denna jävla jobbiga hosta! Är så less på den att ni anar inte.

Nej, nu börjar gästerna komma så jag måste dra...Ha det gott!
:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0