Kall onsdag

Så har man ännu en skoldag framför sig. Idag börjar jag dock inte föränn 9.40, så fram tills dess kan jag slappa iaf:) Men det kan nog bli en rätt okej skoldag idag eftersom vi ska börja med hälsopedagogiken (from idag och ca 3 v. framåt). Vi ska bl a se en film har jag hört och det är ju alltid soft:) Sen kommer det tydlig nån kvinna fr räddningstjänsten med som ska prata med oss och som vi får chans att ställa frågor till. Kan bli intressant. Jag hoppas det är nån i vår klass som har lite frågor bara, kan bli rätt så pinsamt annars:S Jag har inte direkt kommit på nån fråga, tyvärr:/ Var så trött i måndags och igår var jag stressad.

Fan, vad kallt det är idag föresten:( Tycker inte om det. Vill inte att det ska bli kallt än. Iofs vill jag att det ska komma snö och då måste det ju bli kallt men aja:P SKulle vara läckert om det kom en massa snö fastän det inte var så kallt. Fast då smälter ju bara snön när den landar på marken och det bli blött ist, vilket ju inte är nå kul. Man får väl helt enkelt försöka stå ut med kylan eftersom det är ett tecken på att snön förmodligen kommer snart. Hörde av min mammas pojkvän att det skulle komma snö idag nån gång, kanske på kvällen? Det märks väl. Inte mig emot iaf om så skulle bli fallet:)

Nu ska ja faktiskt försöka göra lite nytta. Ska fixa studentmössan-bokningen, försöka läsa i "sv-nationella-häftet" (om jag orkar) och ev försöka ringa Ungdomsmottagningen:P. Annars ringer jag kanske till de sen hemma, det är enklare på sätt och vis. Jo, så får det nog bli. Men jag ska iaf skriva upp saker jag har att göra i min kalender, både skolsaker och annat. På så vis får jag lite bättre struktur:)

Hoppas ni får en bra onsdag:)

Kommentarer
Postat av: laaaarsson

Det får gärna va kallt så länge det är snö tycker jag =) men nu är det bara jobbigt :P urkk..

2007-11-07 @ 08:31:33
URL: http://bestick.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0