Idol-skandal

Fan vad dåligt att Daniel åkte ur Idol! Jag fattar inte hur svenska folket röstar som:S Andreas var ju klart sämst ikväll och borde ha åkt ut. Vid såna här tillfällen börjar man nästan fundera på om det trots allt inte är bättre att juryn kan påverka utröstningen mer. Skandal är vad det är!

Visst sjunger Andreas väldigt bra men var är scenspråket? Jämför man med alla andra så ligger han ju mil efter på den punkten. Visst, han kommer säkert vara skön att höra på radion i framtiden men han ska inte vinna Idol. För det krävs det att man har  ett scenspråk, inte bara en sångröst.

Daniel har jag alltid haft som en personlig favorit, han är verkligen en "entertainer". Man vet aldrig vad som ska hända när han uppträder och han är som en magnet...man kan inte sluta titta på honom. Tycker det är jävligt tråkigt att han åkt ut! :(

Det enda man kan trösta sig med är ju att Daniel redan lär ha ett skivkontrakt klart iaf:) Man har ju definitivt inte hört(/sett det sista av honom bara pga hans lämnande av idol och det är jag jävligt glad över!:D Ser fram emot att se/höra mkt av honom i framtiden.

Kommentarer
Postat av: malin

bra skrivet,
håller på om varenda ord!

2007-11-23 @ 23:16:20
URL: http://purestdelight.blogg.se
Postat av: Ylva

Sjukt dåligt att Daniel åkte ut. Vad är det för jävla fel på folk som röstar?

2007-11-24 @ 14:21:48
URL: http://hockeyflickan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0