Jobbig onsdag

Denna dag har varit jävligt dryg:(

Fick göra mkt dryga grejer idag på skolan! Trots att man var tvungen att göra klart hälsofrågorna igår, vilket tog en himla lång tid och var rätt komplicerat, så var man tvungen att skriva nån "hälso-sak" individuellt idag:( Kändes lite som ett prov faktiskt:S och det gick väl inte alltför bra eftersom man inte direkt hade så mkt tid på sig att skriva heller. Är jobbigt att skriva för hand med, tacka vet jag datorn:P Man skulle iaf skriva om hur invandrare kunde få problem med hälsan när de kommer till ett nytt land. Mkt komplicerat, man kunde ju egentligen skriva hur mkt som helst om det, men det hann man ju inte direkt. 

Efter den mkt tunga uppgiften fick vi göra nån gruppuppgift som var rätt tråkig den med. Usch, tycker verkligen vi haft tråkiga uppgifter på hälsopedagogiken dessa veckor:( Hoppas man får göra en utvärdering sen där man kan klaga!

Efter att vi äntligen fått sluta nån gång efter 3 gick jag ner på stan. Tänkte först ta bussen hem men ändrade mig sedan och bestämde mig för att vänta på och åka hem med mamma ist. Passade på att kika lite i "Port 9" och på Lindex så länge. Äntligen lyckades jag hitta en sak som jag velat ha väldigt länge! :D Självklart köpte jag det med:) Existerade inget annat trots att jag ju handlade en hel del kläder förra veckan. Skitsamma, får ju studiebidrag snart så det ordnar sig nog vad gäller ekonomin.

Var iaf väldigt hungrig och trött när jag äntligen for från stan med mamma. Dessutom var vi så klart tvungna att stanna på Statoil eftersom bilen skulle tvättas. Och självklart skulle det börja jävlas massa just då när man bara ville hem:( Antennen på bilen gick inte att få ner och vi fick hålla på med den länge och väl innan den "gav" sig. Unnade mig att köpa en glass i samband med stannandet (magnum double, my favourite<3) eftersom det kändes som att jag skulle dö av svält ungefär:S

Skönt att äntligen vara hemma iaf även om mitt humör inte är på topp. Kommer typ inte orka göra nåt alls ikväll känns det som. Kommer bara se "Bonde söker fru" och sen slappa vid datorn och sova ungefär men det kan nog behövas. Imorrn kommer det nämligen bli en  jobbig dag för min del. Först skolan med projektarbete bl a där min grupp har jättemkt att göra och sen match mot Modo på kvällen. Tufft värre!

Ska hjälpa min mamma lite med datorn nu... hoppas ni får en bra kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0