Att sova eller icke sova, det är frågan

Sitter på skolan just nu. Vi har redovisningar på multimedian men jag passar på att blogga lite smått medans:P 

Idag är jag väldigt trött. Höll nästan inte på att komma upp i morse men det gick tillslut efter många om och men, dock var jag tvungen at äta frukost i bilen haha:P. Brukar bli så för mig lite nu och då, konstigt nog;)

 Hela förmiddagen har vi jobbat med vårt projektarbete. Det har gått rätt bra bortsett från lite saker (bla att vi skrivit en hel del fel i vår projektbeskrivning) men det ska nog lösa sig. Vi ska få jobba med projektarbetet imorrn på historian tydligen, vilket kan behövas för vår del. Känns som att min grupp verkligen behöver all den tid vi kan få!

Snart har vi psykologi. Det blir nog rätt slappt. Vi ska nämligen bara göra några samarbetsövningar:) Skönt, har man tur kanske man får sluta tidigare med. Men 20 över 2 ska vi iaf sluta senast, det är vår normala sluttid idag...lr vad man nu säger:P...ååh, kan inte formulera mig...men ni fattar nog vad jag menar.

Efter skolan ska jag få ta mammas bil hem eftersom hon sj ska fara ner till Härnösand. Hon ska tydligen på ett fackmöte där. Jävligt bra för min del, då slipper jag ju ta bussen hem för en gångs skull. Går ju betydligt snabbare med bil:) Kanske vilar/sover en stund när jag väl kommer hem med, får se. Känns som att det skulle vara skönt på sätt och vis när jag är så jävla trött. Kanske får mer energi sen till matchen ikväll då. Men å andra sidan kanske jag sover längre än jag tänkt och därför blir tvungen att stressa skitmkt för att hinna i tid till samlingen halv 7:S Sen känner man ju sig ofta lite "halv-groggy" efter att man sovit på dagen med och det är ju inte heller så bra direkt:/ Äh, får se hur det blir. Beror på hur jag känner. Men just nu känns det iaf som att jag gärna skulle vilja sova i åtminstone en halvtimme.

Nej, nu ska jag titta runt på nätet lite. Psykologin börjar om ca en kvart...
Sköt om er:) 

Kommentarer
Postat av: Patricia Klinteberg

Hoppas du får en fin dag! ♥

2007-11-22 @ 12:55:34
URL: http://classiiic.blogg.se
Postat av: KimJ

Ha en bra dag! Kram KimJ

2007-11-22 @ 13:00:48
URL: http://kimj.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0