Tillbaka till vardagen

Så har man lyckats genomlida den första skoldagen även fast den var rätt seg. Beror förmodligen på att man inte fick sova så många timmar som man är van vid plus att man är van vid att bara kunna vara hemma och slappa utan att behöva anstränga sin hjärna mer än nödvändigt, hehe;P

Aja, gjorde teckenspråksprov idag iaf. Man fick göra det någon annan dag med tydligen men jag och Ylva kände att vi ville göra bort det. Det gick väl ungefär som väntat. Gjorde en del slarvfel på bokstaveringen och siffrorna men annars så funkade de väl. Läraren sa efteråt att han tyckte jag och Ylva gjort det bra iaf så det kändes
ju kul. I fortsättningen ska vi tydligen få jobba ännu mera självständigt, det känns ju jättebra...haha, lr inte:S. Känns som att man mest kommer slappa och inte orka göra nåt. Iaf jag eftersom teckenspråket är det ämne jag priroriterar minst. Finns framförallt en stor risk för "slapphet" på måndagseftermiddagarna:P...men, men man får väl se hur det går.

Innan jag tog bussen hem så gick Ylva och jag och tog ut pengar. Nu kanske jag äntligen har möjlighet att betala mina skulder:P Förut har jag bara haft en 500-lapp. Det är inte lätt att betala 100 kr här och där med den stora sedeln.

När jag väl tog 5-i-4-bussen hem var det alldeles mörkt ute. Kallt var det också och småblåsigt, jättebra för min hosta lr inte:S Inte blir det bättre av personer som står och röker några meter ifrån en heller:( - Usch, jag hatar verkligen rökning! Skulle aldrig falla mig in att börja med en sån dum sak. Då är snusa bättre då för det drabbar ju inte andra iaf, även om snusning förstås inte är bra det heller. Nåja, när jag väl kom hem satte jag igång att laga mat. Makaroner och korv (skivade i tärningar) blev det. Vart riktigt gott faktiskt:).

Nu ska jag ta och kolla runt på nätet lite. Sedan blire att plugga kvi-man-män. Jag har ju tyvärr reflektionsskrivning på de imorrn (usch, fy å blä!) Är drygt att ha såna grejer direkt efter lov, man har ju som glömt bort allt då ju:/ Aja, lär väl inte vara nån i min grupp som är särskilt förberedd. Hur många orkar egentligen plugga på lov!? Inte många skulle jag tippa...Vi Hörs! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0