Tuff & kaotisk Maxnatt

Äntligen hemma för att varva ner, käka och sova! Måste nog duscha av mig lite också, känner mig nå djävuskt ofräsch:( Har haft en jävligt tuff jobbnatt som ni kanske misstänker lr kanske inte, spela roll så är det iaf.. SJUKT MKT FOLK säger jag bara, ni anar inte hur natten har varit. Trots att vi säkert var runt ett 10-tal som jobbade (och hade alla kassor öppna inne) så blev kön med folk ända ner till dörrarna. Det drog igång bra med folk redan runt 22-23 och sen höll det i sig som faaan. Våra brickor räckte inte till ens så jäkla hög försäljning och mkt folk hade vi. Med andra ord fick vi servera folk maten i påsar, smidigt värre. Vi slog iaf dagsförsäljningsrekordet så det var väl kul åtminstone. Det här var definitivt en av de tuffaste nätter jag nånsin jobbat på Max. Känner mig helt slut i huvudet just nu. Sånt här kan fan inte vara nyttigt i längden:S Blev så less på en viss person idag också, mer kan jag tyvärr inte skriva ut här just nu. Tycker man borde kunna tänka efter lite innan man öppnar munnen åtminstone men tydligen inte. Fy fan alltså.

 Men nu är jag iaf äntligen klar med stängningen och arbetspasset för idag. Börjar jobba 17 igen idag (söndag), kul lr inte. Haha, nejrå men det ska nog gå bra hoppas jag. Är ledig sen måndag och tisdag iaf vilket kommer bli helt underbart skönt!:D

Tidigare idag (igår) så har jag badat med Jimmi och vart på hamnfesten och åkt karusell. Träffade Maria på hamnfesten och åkte två karuseller med henne, roligt som tusan var det:) Hoppas verkligen jag kan träffa henne på måndag med, har saknat henne som fan<3 

Fan, måste duscha nu och äta. Sen måste jag försöka ta mig i säng också och försöka sova hur fanken nu det ska gå till? Känner mig så pigg och uppe i varv fortfarande, hehe:P Men ja måste göra ett försök så jag kanske inte riktigt sover bort hela dagen imorrn:P

Gonatt på er! (Gomorron säger jag väl till er - antagligen de flesta av er - som ska stiga upp).

Måste ta tillvara sommaren

Blev ett riktigt härligt dopp igår tillslut. Jag och Helena tog den nya gummiflotten (som mamma varit snäll och köpt och överraskat oss med häromdagen) och åkte ut på ån ända bort till vindskyttet. Snacka om härlig känsla att glida iväg i den på vattnet:) Alldeles vindstila var det också i princip, verkligen rena rama naturupplevelsen. Sen när vi kom bort till vindskyddet så var det hur varmt som helst i vattnet. Jättehärligt! Det måste lätt göras om.

Sista delen på kvällen och natten igår avslutades på jobbet. Var mkt folk hela tiden men aldrig sådär supermkt nån gång. Blev ändå jävligt trött i huvudet av allt folk. Var typ en enda lång krogrusch (mer lr mindre) från kl 22 och fram till 3 kan man säga. Tur vi var många som jobbade iaf, det behövdes! Tror vi säkert var en 10 st. Jobbigt var det men tillslut blev kl 3 och det värsta var över. Då var det bara stängningen kvar men eftersom vi var 4 st som stängde så gick det relativt fort. Hoppas vi är lika många som jobbar i natt igen men det borde vi vara.

Var svintrött imorse men tillslut lyckades min pojkvän få upp mig runt halv 1 och det ska ha cred för, mkt bra! Vill ju verkligen inte sova bort hela den här dagen då det är så underbart fint väder ute:) Tänker ta med min pojkvän hemöver och bada lite tänkte jag. Är ju så himla varmt. Inte ens jag ville ha täcke på mig i morse när jag halvsov och det säger en hel del då jag alltid brukar vilja ha täcke på mig, men det var helt enkelt för varmt för till och med mig.

Vill gärna ta mig in till hamnfesten lite senare ikväll också:) Vill åka karusell, hehe. Det hade vart jäkligt skoj. Jag är barnsligt förtjust i karuseller:D Måste ju ta och försöka träffa Maria där också. Mamma smsade igår och frågade om vi ville gå på en hembyggdsteater uppe i Bredbyn idag med. Den börjar tydligen kl 17. Det hade ju vart kul men frågan är bara om man hinner. Är svårt när man vill hinna med mkt på en dag. Börjar ju jobba 21 ikväll igen så man har inte sådär överdrivet mkt tid ändå.

Träffade chefen Linnéa igår på Max och sa att jag nog inte kommer att kunna jobba så mkt till hösten eftersom jag kommit in på en utbildning och det lät inte som att hon blev sur lr nåt sånt, skönt. Ska prata mer med hon på måndag (då jag dessutom måste på ett jobbmöte kl 13)  om det men det lät inte som att det skulle bli några större problem. Tur det, har ju som vart lite orolig.

Nu ska jag smörja in mig i solskyddskräm och sen dra med mig min pojkvän hemåt. Sommaren är här på riktigt och det gäller att ta vara på det.) Hoppas ni får en skön dag! :)

Mentalt mörker

Just nu känns det inge vidare alls. Allt med utbildningen känns så komplicerat. Frågan är om jag verkligen är stark nog för att "hoppa på tåget" och flytta så jäkla långt. Just nu känns det inte så. Jag önskar att jag är det i slutändan men just nu tvekar jag mkt. Att lämna allting häruppe känns väldigt jobbigt. Att ha 60 mil till pojkvän, familj, vänner...ja hela miljön häruppe kommer jag sakna egentligen. Jag är verkligen en lanttjej som älskar att vara ute i naturen. Älskar verkligen att ha så pass nära till sjöar, ängar, lägdor, berg och skog. Vad finns där nere i naturväg i jämförelse? Inte mkt känns det som. Jo, en del kanske i själva verket men just nu är jag bara allmänt negativ mot hela grejen.

Fan också, varför ska jag hålla på såhär? Egentligen har man ju världens chans att utvecklas som människa och verkligen få se sig om lite här i Sverige men ändå känner jag såhär:S Blir nästan förbannad på mig själv alltså, inte riktigt men nästan. Så många andra flyttar ju för utbildningar och dylikt utan att känna en människa där sen innan så varför skulle inte jag då kunna klara det egentligen? Fan, klart jag klarar av det. Det gör jag ju. Är bara så mentalt svag för tillfället. Måste göra nåt åt min nuvarande stämning och känsla. Finväder är det ju ute så varför inte glädja sig åt det åtminstone? Nej ska ta och fara hemöver och bada med mina nära och kära:) Kommer bli kul och förhoppningsvis blir jag på bättre humör av det:)

"Så vill stjärnorna, så vill gudarna"

Har vridit på dygnet ganska bra den här veckan känner jag men det är väl lika bra då jag ändå hade stängningen i måndags och tisdags. Sen var jag ju då ledig idag och igår men då ger det ändå inte så jättemkt att vrida tillbaka dygnet då jag ändå jobbar nattpass hela jäkla helgen. Lika bra att kroppen vänjer sig vid en och samma sak hela veckan istället för att hålla på att skifta.

Nåja, idag har jag haft en ganska så behaglig dag. Tidigare ikväll gick jag upp och hälsade på pappa och Marianne lite och meddelade de om att jag kommit in på utbildningen. Det var trevligt att prata lite med dem. De hade tänkt att vi kunde grilla imorrn men eftersom både jag och Betty jobbar så ska vi nog ta det nästa helg istället. Senare gav sig jag och mamma ut ännu en joggingrunda. Blev förstås "Skogsrundan" som vanligt, finns det nån bättre joggingsträcka? Nej, jag skulle inte tro det.

Efter joggingen blev det badning. Vi tre tappra (samma som igår) plus mor gav oss iväg till "Kärl" idag med trots att det ju är en bra bit. Men det var lätt värt att fara då vattnet är både varmt och ovanligt "rent" där. Man kan se ben och armar under vattnet utan problem alls. På vissa badplatser är vattnet som grummligare och då ser man inte ben och armar lika tydligt. Men den där badplatsen har alltså extremt klart vatten på det viset och det gillar jag. Känns som fräscht:) Mamma gillade också badplatsen mkt så det blir nog fler ggr vi kommer fara dit:)

Har såklart funderat en del på utbildningen idag med. Har pratat om det med mina nära om det också. Just nu känner jag nästan att jag måste tacka ja och ta chansen. Det finns ju trots allt en mening med att just jag har kommit in på utbildningen, det måste det ju banne mig finnas då det var så många som sökte och just JAG kom in. Stjärnorna och ödet vill tydligen att jag ska gå utbildningen eftersom jag kommit in. Man kan koppla min känsla angående detta till det Melodifestivalens Molly Sandén (visst hette hon väl så?) sjöng i sin låt: "Så vill stjärnorna, så vill gudarna. Högt här ovanför blev det bestämt...". Nåja, såg föresten på brevet efter att jag skrivit det förra inlägget att jag faktiskt har två veckor på mig att svara, inte en alltså som jag skrev här förut. Skönt då har man ännu en vecka på sig iaf:) Alltid nåt. Ni kära bloggläsare får jättegärna komma med förslag om hur ni tycker att jag borde göra. Carro och Ylva har redan gjort det så häng på de vet jag;)

Nu ska jag väl försöka bli lite trött så jag kan gå och lägga mig och sova. Min pojkvän sover på soffan redan, han är så trött eftersom han har jobbat massa upp i Ume hela veckan, stackar'n. Ska göra mig klar och sen få me han upp till den "rätta" sängen. I wish u all a good night!

Jag kom in på Sunne-utbildningen!

Lika varmt idag som igår, helt vansinnigt men skönt. Kanske blir ett bad senare idag också...lr kanske inte, hm har inte bestämt mig än men det visar sig. Har iaf tagit det väldigt lugnt idag. Har varit ute och cyklat en sväng (och fotat lite) och sen har jag läst tidningen och skrivit sms till några vänner. Har varit en rätt trevlig dag än så länge, lite ensamt men det har gått rätt bra.

Och så kommer vi till huvudgrejen för denna dag. Idag äntligen fick jag nämligen besked från Sunne-utbildningen. Äntligen hade ett brev från brobygrafiska landat i vår postlåda. Och vet ni, jag kom in! Jag är alltså en av 30 som de valde ut av 70 möjliga personer. Och det har de då baserat på den personliga intervjun och brevet jag skrev tidigare. Inte på betyg lr nåt sånt utan enbart på personlighet och det känns enormt häftigt. De tyckte alltså att jag skulle få chansen att gå deras populära utbildning:) Känns väldigt kul men också väldigt spännande. Har en känsla av skräckblandad förtjusning inför hela grejen. Känns som att jag nästan måste tacka ja och gå utbildningen nu för det är ju tydligen det ödet verkar vilja att jag ska göra. Hade ödet inte velat det hade jag inte kommit in. Svårt att förklara men det är så jag känner. Har börjat tro på ödet mer och mer faktiskt. Tror inte det bestämmer allt men jag tror man ska ha respekt för det iaf.

Det jobbiga med hela utbildningsgrejen är förstås att jag troligen (till 99%) kommer att behöva flytta dit och vara där nere helt själv, 60 mil från familj, vänner och pojkvän! Det känns jobbigt och sorgligt. Man lär väl träffa nya människor där nere men det känns ändå jättejobbigt att behöva komma dit helt "ensam" först och inte känna en kotte:S Tänk om man inte skulle träffa nå trevligt folk då? Kul att gå där nere själv då, lilla ensamt det skulle bli.

Fortfarande vill jag att min pojkvän ska flytta med mig men jag har fått en stark känsla av att det inte kommer att kunna bli så:( Det är bara att hoppas på att jag är stark nog för att våga/orka ta det här stora steget som det ju faktiskt är för mig, för jag tror jag kommer ångra mig annars. Man lever ju faktiskt bara en gång så varför inte våga satsa lite och se sig om.

Har inte fått nån bostad lr nåt där nere heller, det måste jag ringa om i morgon och kolla upp. Måste ju ha nånstans att bo. Utbildningen vill iaf ha ett svar om jag tänker gå deras utbildning lr inte inom en vecka ca. så det gäller att bestämma sig fort. Just nu känns det överlag som att jag verkligen borde tacka ja och gå utbildningen (vem vet om jag kommer in på utbildningen i Sundsvall efter jul?) även om det finns en feg/rädd känsla inom mig som säger motsatsen. Fan också, allt vore så mkt enklare om Jimmi kunde flytta med mig. Tusan också.

Nej, nu ska jag städa lite här lr kanske gå ut i solen igen. Det sistnämnda blir det nog. Städa kan man göra senare när solen gått ner. Take care!

Vill inte ha distans;(

Har varit ett riktigt toppenväder idag, härligt! Nästan lite för varmt, men bara nästan. Tur man har druckit mkt vatten. Hoppas vädret blir lika fint imorrn med eftersom jag är ledig då också. Enda som är lite tråkigt är ju att man är ledig ensam:( Idag hade jag dock tur då Helena slutade tidigare från sin plantsättning. Jag for och hämtade henne redan runt 1 då hon brukar sluta 3 i vanliga fall. Det var kul för då kunde jag prata och umgås med henne. Vi spelade schack, löste korsord och for senare iväg och badade (då Stefan kommit). Vi for en bra bit bort till en jättepytteliten och söt sjö där vattnet var hela 20 grader(!) Det var med andra ord väldigt skönt att bada trots att det kändes iskallt i början (men det blir väl så när man legat och stekt sig i solen hela dagen och kroppen blivit jättevarm). Därmed har jag äntligen tagit årets första sommardopp och fler lär det säkerligen bli:)

Hände en jävlig sak idag också, en riktigt jävlig sak tyvärr:( Mammas bilnyckel gick sönder så att ena halvan sitter fast innanför tänningen (hoppas ni förstår vad jag menar). Vi (jag, Stefan, Helena och mamma) har gjort jättemånga försök till att få ut den halvan men utan resultat. Blir nog att hon måste köpa ett helt nytt lås, stackars hon:( Det är så typiskt alltså.

Har fortfarande inte hört ett smack från KY-utbildningen och jag håller på att bli galen. Nja, inte galen kanske men nyfiken som tusan är jag iaf. Vill verkligen veta NU om jag kommit in lr inte. Fan, det måste ju komma imorrn alltså annars vet jag inte vad jag gör. Vet i och för sig inte säkert hur jag ska göra heller om jag nu kommer in men jag vill ändå veta, hehe:P Känns ju så snurrigt med Jimmi och det när det inte verkar finnas nå jobb där nere för han. Pratade med han förut idag på mobilen (han är ju fortfarande uppe i Ume och jobbar) och då lät det som att han inte tyckte/trodde ett distansförhållande på ett så långt avstånd skulle bli några problem alls typ. Han menade att två år ju går fort och så vidare men vad fan! Två år, visst det är inte hela livet men visst fasen är väl det en lång tid. Visst att man kan ses nån gång ibland ändå men jag vill inte ha det så:( Vill att han ska flytta med mig så man kan ses jämt utan problem. Vill inte behöva stå där nere själv utan han och tvingas spara pengar och planera in när man ska kunna träffas o s v. Tycker det känns jätte-super-jobbigt med distansförhållande:( Jag kanske är fånig men det är så jag känner. - Suck, suck, suck och suck igen!!!

Känner mig lite nere ikväll, vet inte riktigt varför men jag antar att det handlar om den kommande hösten. Att jag inte vet hur det ska bli och sådär.
Känner mig ledsen, känns som att det är nåt som saknas. Jimmi saknar jag ju just nu men det är nåt annat med tror jag. Kan inte riktigt sätta fingret på vad.
Kanske känner jag såhär för att jag inte tränat på ett tag?

Ska nog jogga med min mor imorrnkväll. Jimmi kommer föresten hem imorrnkväll med, skönt:) Ska förmodligen gå med han på hamnfesten på fredag, det ska bli kul. Jag håller tummarna för att det är nån rolig karusell där bara, då jäklar blir det åka av. Annars lär jag väl bara vilja gå runt i typ en timme och kolla lite och sen åka hem. Brukar vara så.

Vad snurrigt det här inlägget blev men det orkar jag inte bry mig om just nu. Ska poppa lite popcorn och sätta på nån riktigt bra film så jag mår lite bättre inombords. Måste försöka ta hand om mig själv. Det förtjänar jag. Godnatt på er alla ni underbara!

Drömmen visste att brevet inte skulle komma

Jag drömde nu på morgonen, alldeles innan jag äntligen klev upp ur sängen, att jag gått ut till postlådan för att kolla efter brevet från KY-utbildningen men att det inte kommit. Och vet ni en sak? I verkligheten någon kvart senare hände precis samma sak. Inget brev hade kommit med andra ord och jag tvingas vackert vänta ytterliggare minst ett dygn på besked. Spännande är vad det är men jobbigt också. Vill ju veta nu.

Min pojkvän har åkt upp till Umeå för att jobba och där kommer han tydligen vara hela veckan eftersom det blir så långt att åka fram och tillbaka annars. Får se om han kommer hem antingen på torsdag lr fredagkväll beroende på hur länge han måste jobba. Medan han är där uppe kommer jag vara här hemma hos mor och umgås med min kära familj, förutom när jag jobbar då.

Börjar jobba kl 16 idag och har stängning, jobbigt. Men tur det är måndag iaf, bästa (lugnaste) dagen. Det brukar iaf vara så sen kan man ju aldrig veta säkert men jag hoppas på det bästa.

Spöregnar ute gör det nu också. Och då menar jag verkligen att det SPÖREGNAR. Hoppas det åtminstone blir fint på onsdag igen för då är jag ledig. Är även ledig på torsdag och sen jobbar jag natt(stängning) hela helgen.

Är så fundersam på hur jag ska göra med Sunne-utbildningen om jag nu skulle komma in d v s. Vill ju gå där på ett vis men samtidigt känns det SÅ jobbigt att flytta dit helt själv. Är ju inte bara runt hörnet om man säger så, närmare bestämt rör det sig om 60 jäkla mil. Spännande är det väl visserligen men samtidigt är jag rädd för att det kan komma att bli ensamt:( Bästa hade ju vart om Jimmi kunnat flytta med men det verkar inte finnas nå jobb i hans branch där nere. Fan, skulle nästan vilja att han tog jobb på Max där nere lr nåt bara så att han skulle kunna följa med.
 
Vem vet om jag ens är redo för att plugga igen egentligen? Hur vet man det föränn man har börjat igen? Var ju SÅ skolless i slutet, dvs under gymnasiet, vad är det som säger att det inte kommer bli så nu med? Fast jag hoppas/tror att det blir annorlunda om man läser nåt man verkligen tycker är intressant. Det borde ju göra skillnad. Sen kommer jag ju ha praktik också (iaf om jag går i Sunne), kommer helt klart bli spännande och annorlunda.

Saknar föresten mina fina vänner Maria, Ylva och Sandra, var så längesen jag träffade dem:( Hoppas ni har det bra <3

Nej, ska ta och göra nån matlåda nu och sen gå upp och hälsa på pappa en sväng. Ni får ha det så bra ikväll!

Glad midsommarafton

Glad midommar på er allesammans! Det blir relativt lugnt för mig ikväll:) Runt 6-tiden kommer Emma hit till mig och Jimmi och då ska vi käka middag (ris och kyckling med wookgrönsaker = gott!) och sedan spela kubb (hoppas det inte börjar regna bara). Vidare lär det förhoppningsvis bli en promenad om jag får bestämma och kortspel lr liknande. Lär säkerligen bli att vi ser nån film senare ikväll också. Kommer förhoppningsvis blir en mysig kväll:) Synd bara att vädret inte är det bästa men det är väl så det typ alltid brukar vara på midsommar av nån underlig anledning:S

Imorrn blir det full fart. Måste fara hem till mor och hälsa på och sen ska vi också hinna med att hälsa på Jimmis farmor som ju fyller år. Vidare ska vi hem till Jimmis föräldrar för nån middag, Jimmis mormor verkar ska komma också. Lär bli uppvaktning av min pojkvän redan då trots att han inte fyller år föränn på måndag egentligen. Men på måndag ska han vara uppe i Umeå och jobba:( Drygt. Kommer inte kunna sova och vara med han då. Men han kommer förhoppningsvis vara helt ledig på fredag så då får jag förhoppningsvis vara med han redan på torsdagkväll igen:)

Har ännu inte fått något besked från Sunne-utbildningen. Tänkte att det skulle komma med posten idag men så fick jag höra av min mor att det inte kommer nån post idag förutom tidningen så då gick det åt fanders. Får vackert vänta tills på måndag innan jag får veta om jag kommit in lr ej. Vem vet, kanske dröjer det ända till på tisdag innan jag får veta? Hoppas jag får veta redan på måndag får jag är så nyfiken. Orkar inte vänta hur länge som helst, hehe:P

Nej, nu ska jag fortsätta städa och snart börja med maten. Hoppas ni får en mysig midsommar!

Värmlandvistelsen

Är helt slut i huvudet just nu:( Tänker strax börja förbereda mig för att sova men tänkte bara skriva lite här först så ni vet att jag iaf lever. Var ju som ett tag sen jag bloggade nu så det är på tiden.

Har kommit hem från Värmland, kom hem runt 22-tiden igår.
Skönt att vara hemma igen även om jag gärna skulle ha velat haft lite mer tid där nere, blev som stressigt å så nu. Tog en jäkla tid att köra och bara hitta till dit man skulle. Vi hade ju som inte nån GPS heller så då gick det ju inte sådär supersmidigt men men. Vi tänkte ju som kolla både i Karlstad och Sunne men Karlstad hann vi typ inte med:S Det känns lite surt såhär i efterhand men inte så mkt att göra åt. Vi hade helt enkelt för lite tid, så var det bara. Karlstad var för stort och för svårt att hitta rätt i på bara en timme.

Intervjun till utbildningen då? Jo, den gick väl okej tror jag men jag var sjukt nervös:S Riktigt jobbigt var det innan. Släppte väl lite sen under själva intervjun men ändå lite nervositet som hängde kvar. Har inte en aning om heller om jag kommer att komma in lr inte men jag hoppas på det bästa förstås. Har iaf gjort mitt bästa så kommer jag inte in så är det stjärnorna och ödet som bestämt att det inte är meningen att jag ska gå den utbildningen och då är det ju som det är. Kändes svårt att hinna prestera/visa vem man var på bara en halvtimmes intervju också, mkt svårt. Kändes som att jag mest bara babblade på och försökte svara på deras frågor så gott jag kunde. Det var helt klart en upplevelse och erfarenhet att få vara med om en såndär intervju iaf. Har lärt mig nånting av det iaf oavsett om jag kommer in på utbildningen lr inte. Tydligen så är det 70 personer som blivit intervjuade men bara 30 som kommer att komma in så man har ju inte direkt stor chans men. Kommer få besked på fredag lr måndag, spännande värre! Skönt att man inte behöver vänta så många dagar på besked iaf.

Har jobbat idag också. Fan vad jobbigt det var.
Sjukt mkt folk under middagen, blev riktigt rörigt:S Ont i huvudet fick man också och lite ont i huvudet har man fortfarande:( (säkerligen mkt pga fritöspipandena - hatar dessa ljud!) usch! Kan inte vara bra att ha det här jobbet i längden alltså. Vi hade iofs mkt personal under middagen så det var ju bra men inte lika bra är det att vi har så OTROLIGT litet kök att man krockar in i alla ens medarbetare jämt och ständigt. Går inte direkt så bra att försöka vara snabb då heller.

Nu ska jag ta och sova snart. Känner att jag behöver vila nu, mitt huvud känns helmysko:S Hoppas jag inte blir sjuk bara. Måste ju jobba imorrn med. Blir jag sjuk så måste jag ju fara till nån doktor och fixa nåt sjukintyg och hålla på, orka!? Nej, bättre att vila då och undvika att bli sjuk.

Gonatt på er!

Drar ner till Värmland

Har stressat som en dåre hela dagen i princip. Först har jag jobbat 8-16.30 och sedan efter det har jag skyndat mig att packa och dusha. Ska nämligen köra ner till Söderhamn redan ikväll och väl en bit därifrån ska jag och min pojkvän sova i en stuga på en camping. Hoppas det kommer bli bra. Imorrnbitti ska vi köra vidare mot Värmland och Karlstad:) Senare ska vi fara till Sunne där min kanske kommande utbildning ligger.

På tisdag kl 10.45-11.15 har jag min sk personliga intervju. Hoppas det kommer gå bra. Kommer säkerligen bli nervös men man får väl bara försöka vara sig själv I guess, det brukar bli det bästa i slutändan. Har ingen aning om vilka frågor de kommer fråga om heller så det lär ju bli en överraskning. Hoppas jag lyckas göra så pass bra ifrån mig så att jag kommer in på utbildningen.

Vidare ska vi kolla runt där nere i Karlstad och Sunne hur det ser ut där och vad det finns för möjligheter.
Ska försöka spana och höra oss för om ett kommande jobb till min pojkvän också. Hoppas de behöver folk där nere inom hans branch, annars kommer det bli jobbigt. Kanske hinner med att roa oss lite också men det är inte säkert. Kommer inte ha så jättemkt tid där nere men ja, vi ska försöka hinna med så mkt som möjligt.

Hände en riktigt trevlig sak idag på jobbet.
När jag städade toaletten kom en kanske 50-årig(?) kvinna som köpt mat av mig och tackade så mkt för maten och för mitt mkt trevliga bemötande. Hon tyckte jag kunnat vara jättetrevlig trots att jag var väldigt stressad och det gladde hon. Sedan önskade hon mig också en fortsatt trevlig dag:) Tydligen var hon från Västerås. Blev jätteglad över det:D Tyckte det var så gulligt av henne att komma och säga det till mig sådär efteråt:D Hon gjorde hela mina sista två arbetstimmar, det gick mkt lättare att jobba då:) Borde finnas fler människor som henne:) - Tack så mkt vem du än är! :)

Nej, nu ska vi bege oss så vi kommer fram nån gång. Jag lär komma hem nån gång på tisdagkväll (kan bli sent), börjar jobba på onsdag kl 11 så alltför sent får det dock inte bli. Jaja, det kommer nog bli bra. Klarade jag av att jobba 7½ timme igår då jag bara sovit 3 timmar natten innan så klarar jag nog det mesta:P Hehehe!

Ni får ha det så jättebra så hörs vi på tisdag lr onsdag igen!

Grått utomhus & grått inombords

Ännu en ledig dag, härligt. Har dock inte gjort så mkt vettigt hittils idag. Har iaf försökt boka in oss (Jimmi och mig) på ett vandrarhem till på måndagkväll men det visade sig att man måste ha ett VISA-kort lr Mastercard för att kunna göra den online-bokningen som jag tänkt, typiskt. Mitt Maestro-kort funkade alltså inte. Därmed får min pojkvän fylla i det där istället eftersom han har ett VISA-kort.

Känner mig lite halvless annars. Vädret är grått och trist ute, fast det är väl å andra sidan lika bra det med tanek på att jag ändå tycks sova bort mina lediga dagar. Är så tråkigt att vara ledig ensam. Vet att jag sagt det föut men jag måste bara säga det igen. Funderar på om jag snart ska ta och fara hem till Västanå och hälsa på lite. Då slipper jag vara ensam iaf. Min pojkvän kommer inte hem föränn halv 6 ikväll ca.

Har bestämt mig för att köpa en ny hårddisk till min dator. Funderar på att ev köpa ett större och bättre minne också när jag ändå är igång. Det skadar ju inte om man säger som så. När jag dessutom nyss såg att mina skattepengar kommit in så blev jag ännu mer sugen:) Lär väl gå på max 2000 för både hårddisk och minneskort, inte så farligt ändå. Förhoppningsvis håller de ju ett tag också. Kanske kommer det totalt att kosta bara 1500 om jag har tur.

Har så mkt jag skulle vilja skriva här egentligen men det är nog bäst att jag inte skriver något. Äsch, nu skriver jag lite ändå. Känns som att jag måste det. Vet inte hur jag ska lösa vissa saker faktiskt. Börjar nästan kännas som att det inte finns någon lösning. Fast jag kommer ändå aldrig att kunna förstå dessa två saker. Ena saken kan jag nog komma över men den andra? Fan också. Vill bara att det ska funka så som jag vill. Åååh:(

Nu ska jag fortsätta surfa lös på Internet. Ha de så toppenbra allesammans! 

Behöver en ny hårddisk

Blev att jag hjälpte till med stängningen på jobbet igårkväll ändå. Var rätt mkt folk på kvällen, förmodligen p g a att det är studenten snart, så därför hanns det inte förstängas nå mkt direkt. Hade inte så mkt emot att jobba över heller. Känns som att det kvittar om man kommer hem kvart i 1 lr kvart i 2 på natten.

Idag har jag däremot varit ledig, nice:) Sov dock väldigt länge eftersom jag satt vaken och såg NHL-finalmatch nr 6 igår. Det var en väldigt spännande och bra match. Pittsburgh vann tillslut med 2-1 iaf och nu väntar en sjunde och avgörande match kl 2 natten mot lördag, snacka om dramatik till tusen! Eftersom Detroit har hemmaplan då tror jag dock att de tar hem titeln i år igen men säker är jag verkligen inte. Måste se matchen iaf den saken är säker. Detta trots att jag börjar redan 8 på lördagmorgon. Det ska jag lösa på nåt vis, det måste jag bara. Är ju verkligen inte varje natt det är Stanleycupfinal-match nr 7!

Annars då? Jo det är väl rätt så bra tycker jag. Har laddat ner ett program till datorn nu som uppger att min hårddisk befinner sig på statusen: "Varning". Därmed är det väl så gott som klart att jag verkligen måste köpa en ny hårddisk. Kommer kosta några hundralappar men det kan det lätt vara värt. Jag är ju inte direkt den som aldrig sitter vid datorn så.

Har föresten äntligen fått mejl från Värmlandsutbildningen också:)
Är kallad på intervju på tisdag kl 10.45-11.15, då gäller det med andra ord! Känns jävligt skönt att äntligen ha fått den tiden klar iaf. Kommer bli som så att jag och min pojkvän kommer att bila ner till Värmland med min pojkväns firmabil på måndag. Väl där kommer vi nog spana in såväl Sunne (där min utbildning ligger) och Karlstad (där vi ev. ska bo). Ska höra oss för lite om jobb till min pojkvän också om det går. Kommer nog sova på ett vandrarhem natten till tisdag. Sen på tisdageftermiddag så kommer vi bila uppåt och hem igen. Börjar jobba kl 11 på onsdag så det är bara att ligga i så man hinner hem i någorlunda rimlig tid.

Nu ska jag fortsätta städa här. Ni får ha det så bra så länge!

Saknar planering

Börjar bli lite orolig nu. Känns verkligen inte som att det händer nånting:S Måste börja ta tag i saker, men varför är det bara jag som ska styra upp allt? Är iofs mkt p g a mig som vi kommer att åka till Sunne men ändå. Åker alltså dit och förmodligen också till Karlstad om mindre än en vecka och har inte kollat upp boende lr nånting. Känns väldigt illa måste jag säga. Inte har man nån GPRS heller, kanske ska höra om jag får låna Stefans (min systers pojkväns)? Vore ju ändå ganska bra att ha en. Aja, vi får se. Kanske dags att lära sig att titta på kartor nån gång också.

Har inte hört fått nåt besked om exakt när min intervju är heller, det oroar mig lite.
Det enda jag vet är att den är på måndag lr tisdag. De skulle mejla ut en exakt tid och dag men det har de inte gjort än. Fan också, hoppas bara inte det har blivit nå strul med posten så mitt svarsbrev inte kommit fram. Det skulle vara det värsta.

Jobbar ikväll och det känns inte alls nå vidare. Känns heldrygt faktiskt, kan inte riktigt sätta fingret på exakt varför, men drygt känns det iaf. Allra helst tiden jag jobbar: 16.00-00.15. Kommer inte hinna hem och träffa min sötnos nånting alls. Nåja, skönt att man inte har stängning iaf...alltid nåt liksom. Slapp ju den igår också eftersom vi hade personalmöte. Det var skönt. Fick jobba 8-16 igår istället vilket gick fint. Kommer jobba hela den här helgen också, suck. Har blivit lite bortskämd med helgerna känner jag. Har ju vart ledig tre helger på raken så det är väl kanske inte så konstigt. Jaja, det kommer säkert gå bra. Har tidiga pass iaf, börjar 8 både fre, lör och sön - Bra det!

Längtar till nästa helg då jag är ledig både fre, lör och sön. Underbart!:D När hände det sist att jag är ledig alla tre helgdagarna? Om en månad ca har jag förhoppningsvis semester också, en betald sådan för första gången. Det känns finemang:D Det är bara att jobba på den tid som är kvar. Till hösten studerar jag ju förmodligen så då blir det inge mer Max-jobb för min del. Måste kolla upp hur lång uppsägningstid och sånt jag har så det inte blir nå strul med det.

Hoppas jag får in mina skattepengar nu på tor lr fre, har hört att man ska få de då om man får de innan midsommar. Hoppas jag får det, jag kämpade ju på som tusan med ID-legitimation och allt vad det var. Well, den som lever får se. Om inte annat så får jag de till hösten lr vad det nu är. Nån gång får jag de iaf och det är väl kanske ändå huvudsaken.

Måste kanske köpa en ny hårddisk till min dator:( Den strular fortfarande nämligen. Är helt omöjligt att få in vanliga messenger. Nu får jag hela tiden hålla mig till webbmessenger vilket inte alls funkar lika bra. SEn när jag försöker ta hem uppdateringar till mitt XP så står det hela tiden att filen i fråga är trasig, detta trots att jag tankar ner filen från microsofts egen hemsida(!) Konstigt är vad det är. Min pojkvän har sagt att en viss del av min hårddisk förmodligen är trasig. Känns jobbigt att behöva köpa en ny men man har kanske inte så många andra alternativ. Måste ju ändå ha en dator som med säkerhet funkar när jag börjar studera med så.

Nej, nu ska jag fixa mat så jag har nåt att ta med till jobbet och sedan ska jag nog passa på att vara ute en sväng innan jag måste åka in och jobba. Ser lite blåsigt ut dock men man får väl ta jacka så funkar det nog. Soligt verkar det vara iaf, skönt. Hoppas ni får en fortsatt fin dag!

Höstväder

Har varit vaken i ca en och en halv timme. Känner mig inte så jättetrött nu längre men lite halvsliten sådär. Tur det är sista jobbdagen idag och att jag är ledig imorrn på lördag plus söndag. Det känns mkt bra måste jag säga:)

Verkar vara rätt kyligt, ett sk höstväder, ute. Lätt blåsigt och mulet som bara den. Ingen sommar idag inte. Lika bra att jobba dagar som den här. Börjar jobba 11 så har ett tag kvar på mig att slappa och ta det lugnt här hos Jimmi innan.

Mår betydligt bättre nu iaf jämfört med igårkväll.
Det pipande ljudet i öronen tror jag har försvunnit också som tur är. Men gud vad jag måste försöka ligga på fritöserna idag alltså. Orkar inte med det där pipandet alltså. Måste verkligen försöka stänga av de sekunder innan det där jäkla pipandet kör igång. Hoppas jag hinner/får möjlighet att lyckas med den saken.

Inte har man hunnit tagit tag i Värmland-grejen nå mer heller. Tråkigt men sant. Men det är svårt att hinna med såna här dagar då man jobbar så många timmar. Måste försöka kolla upp det lite mer imorrn och på söndag. Är ju snart bara en vecka kvar tills jag ska ner dit på itnervju och allt, ojojojj alltså!

Måste snart försöka fixa i ordning matlåda till senare idag (blir förmodligen lite tonfisksallad och kanske nån macka) och ta på mig kläder. Sitter i morgonrocken fortfarande, så skönt. Kommer nog vara himla trött ikväll, har bara sovit 5½ timme i natt.

Nej, har inte så mkt mer att komma med för tillfället. Hoppas ni får en bra dag trots det småkyliga vädret ute!

jobbprat, säkert jätteointressant men måste bara få skriva av mig

Är mkt trött och sliten just nu. Har jobbat 9 timmar och 50 minuter idag (och då har jag räknat bort min halvtimmes rast) så det kan säkerligen vara en orsak till det. Herregud alltså, har varit SÅ SJUKT MKT FOLK hela dagen på Max. Helt vansinnigt egentligen! Vi hade lätt behövt 3 personer som jobbade till förutom vi som redan jobbade då (och då pratar jag från då jag började jobba idag fram till klockan 21!). Så mkt kunder (lr ska jag kanske säga gäster?) har vi alltså haft. Bara en sån sak som att jag gick på rast 16.00 när jag annars alltid brukar kunna gå på rast vid 13-13.30 lr 14 säger ju en del. Men det var ju så mkt folk hela tiden så vad ska man göra liksom? Bara att försöka göra det bästa av situationen. Att jag sedan slutade jobba först 21.20 och jag egentligen skulle sluta 19 säger ju en del det men, haha:P Nästan komiskt egentligen. Jag tror iaf att de andra tre personerna som jobbade blev rätt glada över att jag jobbade över så pass länge iaf, det behövdes verkligen!

Igår stämplade jag ut strax efter 20, så det blev en övertidstimme då också. Var ju en hel del folk då också som ni kanske anar;P Fattar egentligen inte vad det är frågan om. Varför så mkt folk nu dessa dagar? Är ju som att man skulle kunna tro att det är högförsäljning som i mitten på juli lr nåt sånt:S Helskumt är vad det är.

Är så hemskt när det är så mkt kunder också och kunderna måste stå och köa så himla länge men vad ska man göra liksom? Vi som jobbar kan bara jobba så snabbt och bra vi kan, sen att folk ändå måste vänta länge innan de får beställa och få maten kan inte vi göra så mkt åt tyvärr:( Är ju väldigt tragiskt egentligen med tanke på att det ju är snabbmatsrestaurang och att folk egentligen inte ska behöva stå och vänta länge men det funkar verkligen inte när man är för få som jobbar. Svårt att beskriva men det är riktigt tungt att jobba när man känner att man inte räcker till trots att man ligger på 100 procent hela tiden. Sen att alla gafflar tog slut var ju rätt pinsamt det också, haha:P Var ju omöjligt nån av oss som jobbade som hade möjlighet att gå iväg och köpa några:S Lätt för folk att äta sallader och sånt som vi säljer när vi inte ens har några gafflar att ge ut liksom (NOT!). Men det var några som valde att ta sallader ändå tydligen så ja, vad ska man säga? Hehe, komiskt är vad det är iaf.

Nej, gudses...och imorrn jobbar man 11-19 också...lär ju inte vara så lite folk då heller eftersom det ju är fredag:S
Brukar ju alltid typ vara mkt folk då eftersom det ju är helg på gång o s v. Måste nog gå och lägga mig snart så jag får sova mig lite i form fram tills dess:P Just nu känner jag mig rätt mör i kroppen och huvudet. Ska försöka sluta tänka på jobbet nu också. Kände bara att jag var tvungen att få skriva av mig lite om det just nu. Just ja, imorrnkväll ska förmodligen jag, Jimmi och Emma föresten grilla lite här hos Jimmi. Kommer nog bli jättetrevligt:) Nej, nu får det räcka för den här gången. Ni lär snart kunna läsa nåt nytt knasigt inlägg från mig igen;P God natt på er!

Update:
Hör ett pipande ljud nu i öronen också, jättekul lr inte. Är samma ljud som när våra fritöser är klara (dvs när de friterat saker klart). Fattas bara att man ska ha fått tinnitus nu också pga de ljuden. Hatar verkligen de ljuden alltså:( Fattar inte varför det inte kan vara nåt annat ljud, varför detta höga pipande liksom? Fan, fan, fan. Är bara att hoppas på att det är nåt tillfälligt i öronen nu som har gått över tills imorrn. Annars kommer jag bli bara bli SÅ himla ledsen. Ååh, vad less jag blir alltså... HELVETES JÄVLA SKIT!

Måste styra upp Värmland

Nu har jag precis kommit in i huset igen efter att ha varit ute och gått i 35 minuter. Var härligt väder, dock lite blåsigt men det dög ändå. Riktigt skönt att vara ute och gå. Är dock oftast roligare att promenera med någon annan men man kan inte få allt.

Känns bra att det inte är helt tipp-topp-väder iaf när man ska jobba idag och allt. Är verkligen inte roligt att stå inne i ett gatukök och jobba när det är svinvarmt ute. Blir ju extra varmt inne i restaurangen då med eftersom solen då ligger på så mkt mot själva byggnaden. Förhoppningsvis blir det inte alltför varmt på jobbet idag iaf.

Måste verkligen börja styra upp allt det här med Värmland nu snart.
Vet ju iofs inte än om jag kommer att komma in på utbildningen men man måste ju som ändå utgå från det så man inte står där helt tagen på sängen sen om jag skulle komma in. Måste börja kolla upp lite om bostäder etc. Förut anmälde jag mig iaf till nån studentbostads-sida i Sunne så det är väl bra det iaf. Har dock inte hört nåt från sidan men det är ju å andra sidan ett bra tag kvar tills man börjar studera där (om jag nu kommer in dvs).

Fick ett samtal från Max nyss som bad att jag skulle köpa 10-11 st rödlökar. Snäll som man är så ställer man såklart upp även om jag nog inte kommer att få betalt för själva handlingstiden. Lär iaf få pengar för det sen, alltid nåt. Hm, dags att fara strax då eftersom jag ska hinna handla innan med. Kanske bloggar senare ikväll men det är inte säkert. Jaja, ni lär ju märka:P I vilket fall som helst så får ni ha en jättehärlig dag:)

Kallad till intervju i Sunne

Är vaken tidigt idag också men gud så trött jag är. Börjar iofs vakna till någorlunda men tidigare var jag hlet väck i princip. Orkade knappt prata med Jimmi, haha:P Nåväl, somnar man runt 12 så är det väl inte alltför konstigt. Sitter just nu och äter frukost och ser på SVTs morgonsoffa, rätt intressant. Ser ut att vara verkligt fint väder ute, typiskt med tanke på att jag ska jobba. Nåja, jag hinner nog ut en stund innan jag börjar iaf. Alltid nåt liksom. Hoppas det blir ganska lugnt på jobbet idag och inte nån större folkströmning. Måste kolla in juli-schemat också, tydligen ska det ha kommit ut.  Hoppas jag får min semester så som jag vill då, det hade vart toppen:)

Efter jobbet ska jag hem och hälsa på mamma.
Helena ska ju tydligen komma hem från Umeå idag också, tjoho:) Det är bra det för då kan jag äntligen ge henne min present. Hon fyllde egentligen år i lördags men jag hade ju bokat in middag plus bubbelbad hos Jimmis föräldrar då sen tidigare (trodde garanterat att hon skulle vara i Umeå då som jag hört men tydligen blev så inte fallet) så därför kunde jag tyvärr aldrig träffa henne då.

Har föresten fått brev från Sunne också, KY-utbildningen d v s.
Tror jag inte har skrivit det här på bloggen förut. Såg brevet i fredags och visst blev jag kallad till intervju:) Ska på intervju antingen på måndag lr tisdag ändå nästa vecka, d v s 15 lr 16 juni. Blir spännande, hoppas jag får en tid på måndag det vore det bästa. Som tur är har iaf min sötnos fått ledigt för hela den veckan så han kan följa med mig dit utan problem. Då kan vi försöka spana in och höra oss för om jobb till han också, perfekt:) Förmodligen kommer vi att ta en bil dit ner, lättast så för då kan man fara runt själv och kolla i Sunne och Karlstad lite hur man vill.

Har föresten inte fått msn på min dator att funka ännu.
Jätteirriterande! Kanske är nåt fel på enhet C av hårddisken trots allt. Känns ju inte altför lovande just nu iaf. Min pojkvän ska göra en scandisk när han kommer hem från jobbet idag så förhoppningsvis kan datorn hitta och laga sitt fel av sig själv. Det hade vart perfekt. Ååh, hoppas det blir så.

Nu ska jag fortsätta käka och se tv. See you!

Kom igen nu Messenger

Min älskling blev glad för middagen som tur var:) (annars vette tusan vad jag gjort haha, så mkt som jag gått an med den;P). Vidare så har vi vart hem och grattat hans mamma som ju fyller år idag. Vi gav henne en "Chokladblomma", jo den hette faktiskt så - tro det lr ej:P Hon verkade bli glad för den iaf, den var som lite annorlunda jämfört med andra blommor.

Sen har vi äntligen lyckats (lr ja, Jimmi har rättare sagt) lyckats fixa ljud på min dator:)
Så nu funkar mina nya högtalare och det som det ska, skönt. Nu är det bara ett problem kvar och det är MSN messenger som jag inte kan installera in:S Borde ju inte vara så svårt men tydligen är det det för min dator. Aja, vi håller på att ladda hem nå uppdateringar nu iaf så jag håller tummarna för att det äntligen ska kunna funka.

Emma ringde föresten från Luleå för en liten stund sen.
Hon har varit där nu i dagarna och kollat på sin utbildning samt träffat några ev. klasskompisar. Lät som att hon verkade trivas iaf så det är ju bra. Bara att hoppas på att hon kommer in också, är ju tydligen väldigt många som har sökt den där ekonomi-linjen. Well, den som lever får se.

Nu ska jag kolla vidare här och snart sova med. Ska ju upp halv 7 imorrn med så då har man inte så mkt att välja på:P Natti på er!

Överraskning på g;)

Tänk vad mkt man hinner med när man går upp tidigt. Helt sjukt egentligen. Detta har jag gjort hittils idag:

- Joggat (tog 27 minuter denna gång).

- Försökt at få högtalarna till datorn att funka...förgäves:S

- Tvättat två maskiner

- Kört diskmaskinen två gånger

- Bäddat till sängen

- Gjort en massa sallad som ska ätas när min pojkvän kommer hem:) (resten ska tas i matlåda)

- Försökt städa upp lite allmänt här hemma (vilket inte gått sådär jättebra eftersom det är så mkt att göra...var ska man börja liksom?)

Just nu håller jag på att duka upp fint till middagen, hade tänkt överaska min pojkvän riktigt ordentligt idag:). Brukar aldrig ha middagen i ordning annars när han kommer hem (jag vet, visst det är tragiskt) och nu ska jag både ha middagen klar plus duka upp riktigt fint:) (hm, försöka duka fint iaf:P) Ska ut och plocka lite hägg nu hade jag tänkt. Det borde bli pricken över i:) Hoppas min älskling blir glad.

Senare ikväll ska ev Robin och Sandra komma hit och spela kubb men det är inte säkert.
Vi får se hur det bli, måste höra vad pojkvännen min tycker. Som det lät igår var han väldigt sugen på att spela "Wow" denna kväll...nåja, det visar sig väl. Imorrn är det jobb som väntar igen. Jobbar 11-19. Jobbar samma tid tor och fre också. Sen är jag ledig i helgen, skönt:)

Ska gå ut nu så jag hinner plocka in häggen. Hm, kanske borde man duka utomhus istället? Jo, så får det nog bli. Är ju varmt ute även om inte solen skiner sådär jättemkt. Ni får ha det så bra snyggingar!

Datorn funkar igen:D

Ville bara titta in här och säga att min dator fungerar igen:D Det fungerade att ominstallera Windows XP och alla mina bilder, musifiler mm på den "andra hårddisken" finns kvar:) Fy tusan vilken tur alltså. Antar att det bara var nå filer som blivit fel i Windows XP då, att det var därför datorn inte startade upp sig som den skulle. Känns verkligen jätteskönt att slippa köpa en helt ny hårddisk och allt:) Från och med nu ska jag börja ta hand om min dator bättre. Ska ta och rensa ur den, ta bort filer och sånt jag inte använder. Ska försöka bränna ut lite skivor också med bilder etc så jag slipper ha allt liggandes i datorn.

Enda jobbiga nu är att jag måste installera in alla program igen men det är smällar man får ta.
Kunde ju ha varit betydligt värre så man ska verkligen inte klaga. Har laddat ner Mozilla firefox nu iaf, alltid en början:) Kan dock inte få hem msn messenger konstigt nog:S Filen jag ska tanka hem msn med funkar typ inte, skitskumt:S Jaja, det löser sig nog förr lr senare.

Idag har jag tänkt att städa upp lite här i huset plus grejsa med datorn.
Borde försöka bege mig ut och jogga också, lr är det bättre att göra det ikväll med mor? Hmm...vet inte riktigt. Får fundera på det. Borde bli nån promenad också trots att vädret verkar vara lite halvmulet idag.

Saknar föresten min mysiga pojkvän som ju är på jobbet:( Inge roligt att vara ledig och hemma alldeles ensam. Tur han kommer hem efter fyra iaf:) Ha en mysig dag allesammans!

Snälla dator funka!

Blir så less. Skulle bara flytta min dator från min mamma hem hit till Jimmis hus och sen bara jävlas det:( Datorn startar bara om sig:S Vet fan inte vad det beror på alltså. Hemma hos min mamma funkade den hur bra som helst tidigare ikväll men nu bara startar den om sig. Först startar den igång sig som den ska men när man sedan ska komma in på windows XP så blir skärmen blå med text en halv sekund och sedan startar datorn om sig. Man hinner få upp den klassiska windowsbilden i 10 sekunder ca innan den startar om sig. Det är förjävligt=( Min pojkvän som är mer kunnig på datorer än mig säger att jag kanske måste köpa en ny hårddisk. Men jag fattar ändå inte hur hårddisken helt plötsligt kan ha tvärgått sönder när den funkade så bra hemma:S Hur tusan går sånt till? Vi gav inte databurken några direkta stötar heller när vi flyttade den. Har kollat så att alla kablar och allting sitter som de ska också men nej, det vill bara inte funka. Har till och med blåst ur datorn från allt damm (var hur mkt som helst i den) men det gick inte efter det heller. Finns få saker som kan irritera mig så mkt som datorer (när de inte funkar som de ska d v s!). Fattar verkligen inte vad det är för fel på datorn!

Just nu installerar vi om Windows XP, är väl lika bra det. Kan ju inte bli värre än vad det är iaf. Verkar som att den hittade en del fel i C-hårddsiken nu också när den gick igenom hårddiskens innehåll. Tur jag har all musik och bilder etc på en annan hårddisk iaf. Förhoppningsvis ska väl allt det gå att rädda iaf om det nu blir så illa att jag måste köpa en helt ny hårddisk Men hoppas, hoppas, hoppas, hoppas att datorn funkar som den ska nu när installationen är klar. Jag vill verkligen det. Det är fan i mig en av de värsta saker jag vet, när datorer jävlas alltså. Finns typ inget värre.

Datorer kan vara underbara så länge de fungerar...när de inte fungerar som de ska är de ett rent helvete!

Har ni bloggläsare några tips på vad det kan vara för fel på datorn lr vad man kan hitta på att göra för att den ska fungera så kommentera gärna. Jag är tacksam för all hjälp jag kan få:) Tack på förhand!

RSS 2.0