Ozzy Osbourne - Dreamer

Bara för att den här låten passar mig så bra just nu.


Universe inside of my heart

Ibland kan jag bara inte låta bli att drömma och fundera på hur det skulle vara...

Ibland blir jag bara osäker på om jag kommer att lyckas få det liv jag vill ha.
Kanske är jag för feg och svag för att uppfylla mina drömmar?
Kanske borde jag lyssna till mina känslor mer?
Kanske borde jag vara lite mer våghalsig och chansa mer? Man måste väl våga satsa för att vinna, är det inte så?
Kanske är jag helt enkelt fast för evigt i ett ekorrhjul som jag själv satt mig i? Frågan är om jag kommer att kunna ta mig loss. Jag kommer i alla fall inte kunna ta mig loss själv, jag kommer behöva hjälp. Eller också får jag försöka kämpa mig loss själv men det kommer bli betydligt svårare.
Kanske är jag för egoistisk och dum, vad vet jag? Men jag kan ändå inte låta bli att önska att saker och ting vore annorlunda ibland. Fortfarande är det en massa frågor jag vill ha svar på men problemet är bara att jag inte vet hur man ställer dem. Frågan är om jag någonsin kommer att kunna bli nöjd?





Oviss framtid

Idag har jag haft väldigt mkt folk i min affär men det har mest bara varit kul. Det enda som var lite jobbigt var när det kom en familj som sa att de bokat tid för en guidad tur med min chef. Självklart var inte min chef där just då och inte svarade han på mopbilen lr hemtelefonen heller så vad göra man egentligen? Jag har ju inte själv några resurser för att hålla i en guidad tur då jag dels måste sköta affären och inte bara kanlämna den och dels inte alls kan tillräckligt mkt om alla gamla kulturella byggnader vi har i Brynge så som vattensågen, mangelboden mm. Jag beklagade mig iaf för personerna som väntade och sa att min chef säkert bara glömt bort den avtalade tiden och att han säkert skulle svara/komma snart. Efter många ringningar och efter en tid som kändes som en evighet svarade han äntligen, lr ja rättare sagt hans fru svarade. Efter 15 minuter kom han så äntligen till min affär efter att ha kört full fart hemifrån med bilen. Det verkade som att det gått bra med guidningen iaf trots förseningen som tur var.

Efter jobbet tog jag mig äntligen tid för att stanna till hos pappa och Marianne och hälsa på.
Gud, var ju evigheter sen jag hälsade på dem sist (pinsamt alltså!). Fattar inte vars tiden tar vägen ibland?:S Faktum är att jag inte hälsat på dem på hela två veckor, oh my god! Det var alltså på tiden med andra ord och trevligt var det som vanligt. Vi satt ute i deras hammock och surrade om allt möjligt. Blev också bjuden på glass (hehe, man blir typ alltid bjuden på godsaker hos pappa), te och macka. Jag avslutade besöket med att läsa några hälsotidningar som Marianne rådde om, rätt intressant faktiskt:) Fick låna hem två nr också så jag ska nog fortsätta läsa dem snart:)

En rolig sak som hände idag var att min pappa äntligen fick sin Toyota Previa såld! Han har velat sälja den jättelänge men aldrig hittat någon köpare men så idag kom en spanjor som var bosatt i Lyxele och han köpte den. Pappa var väldigt glad över att han lyckats sälja den och det kan jag ju förstå. Jag är glad för hans skull:)

Har funderat en del på framtiden idag också och fått lite ångesttankar:S
Vet inte vad det ska bli till hösten alltså. Jag måste ju försöka hitta nåt jobb men hur? Hur gör man när man inte har några kontakter så man kan få in en fot någonstans? Jag vet faan inte alltså. Har en bad feeling om hösten överlag, vet inte hur det ska bli? Jag måste ju ha nåt jobb så jag kan få in nån form av inkomst. Det är jävligt skönt att slippa skolan men studiebidraget hade jag gärna behållit helt klart. Sen var det ju en väldigt stor trygghet också att gå i skolan...jävligt tråkigt, visst...men man visste ju iaf vad man skulle göra av sina dagar.Gud, vad jag önskar att jag skulle ha lite tur ochfå nåt extrajobb nånstans, vad som helst (hm, nästan iaf). Nej, det är nog bäst att inte fundera så mkt på hösten i nuläget. Är nog bättre att bara ta dagen som den kommer och hoppas på det bästa. Man ska inte oroa sig, på nåt sätt löser det sig alltid på ett lr annat sätt.

Nu ska jag fortsätta surfa runt här. Borde väl tänka på refrängen snart också men överraskande nog (lr inte) är jag inte ett dugg trött:P Ha de bra så länge och god natt på er om jag inte orkar blogga nå mer ikväll!

mackgrillen funkar bättre nu:)

Blev att jag tränade lite idag också trots att jag ju hade fotbollsträning igår i sommarhettan. Tiden jag tränade på ikväll var det inte lika varmt iaf och tur var väl det. Kändes som att jag skulle koka bort vid träningen kl 6 igår:S Nåväl, idag sprang jag "Skogsrundan" med Helena och mamma. Det gick bra även om jag blev lite less vid slutet. Men det är då det gäller att bara bita ihop och tänka att det snart är över och man får andas ut och vila. Efter joggingen gick jag och Helena ner till ån och badade. Det var kallt men uppfriskande.

När vi kommit hem igen tog jag och Helena och gjorde varma mackor i min mackgrill och vet ni vad?
Det fastnade inte alls lika mkt som förra gången jag använde mackgrillen, tror ni jag är nå nöjd över det då?;) Riktigt bra alltså! Jag hoppas grillen har börjat skärpa sig nu och att det bara var för att den var ny som det fastnade förut. Den kanske har blivit mer uppvärmd nu så att säga, jag hoppas det iaf. Jag och Helena tog senare och tittade på några avsnitt Pistvakt, det är ju bara SÅ bra. Visst kanske inte det mest passande nu mitt i sommaren och  framför allt sommarvärmen som pågår nu men va faaan, vem bryr sig? Huvudsaken man har nåt bra att se:) Imorrn är det jobb igen som gäller. Jag har jobb denna vecka fram till och med lördag åtminstone. Jag vet ännu inte om jag får jobba nästa vecka men min chef skulle ge mig besked imorgon så man får vänta och se. Jag hoppas dock jag får jobba ytterliggare en vecka det skulle vara välbehövligt med tanke på den inkomst det faktiskt ger i form av lön:P Men, men ödet bestämmer så det är bara att finna sig i det oavsett om det blir jobb lr inte.

Föresten har jag fixat mina två skålar nu som jag fick i studentpresent. Har två blåa nu i samma serie men i olika storlekar så nu är det bara att fortsätta samla:) dock är set-delarna dyra men det är väl bara att spara och önska sig. Vem vet, kanske har jag hela setet en vacker dag;)

Nej, ska fortsätta kolla runt lite smått på nätet nu och sedan sova. God natt på er sommarmänniskor:)

Uppdatering i denna sommarvärme

Var ett tag sen jag skrev här nu men det kan lätt bli så när det är varmt och riktigt somrigt ute:) Det är inte direkt så att man känner för att sitta vid datorn då. Snacka om att sommarvärmen har kommit alltså, helt sanslöst! Nåja, mina senaste dagar har varit bra. I fredags badade jag med min familj plus några till i Kornsjö. Det var lite kallt först men sedan blev det skönare. Riktigt uppfriskande dopp, helt klart. Är så skönt att komma hem också och äta nåt gott och se på film, det gillar jag:) Resten av fredagskvällen blev alltså lugn och skön.

På lördagen jobbade jag, vad annars? Det var riktigt varmt ute vilket gjorde att det inte kom så mkt folk. Och vad ledde då det till? Jo, att jag kunde sitta ute i gräset och lösa sudoku:) Det var grymt härligt. Efter att arbetsdagen tagit slut begav jag mig hemåt med en gång. Denna kväll skulle nämligen Sandra, Emma, Weppan, Jimmi och jag basta nere vid ån och bada plus grilla. Mysigt värre:) Det gick riktigt bra även om det var väldigt tråkigt att inte min pojkvän kunde vara med och bada och basta p g a hans jäkla öronhålseksem:( Typiskt. Efter att vi bastat och badat så pass länge att vi kände oss nöjda begav vi oss hem till Jimmi. Där åt vi chokladmousse, - tack Emma och pratade massa dumheter som vanligt;P Hehe, lite senare på kvällen gav jag och Emma oss ut på en promenad i natten vilket var riktigt kul:) När jag väl la mig för att sova SENT på natten så somnade jag som en stock.

Lyckades pallra mig upp runt 12 på söndagen. Åt lite frukost innan jag gav mig ut för att bada för första gången i ån nedanför Jimmis hus. Var lite skeptisk först med tanke på alla näckrosblad och den halvkonstiga bottnen som var där. Bottnen var geggig och lite sjögräs-ig. Men Weppan och Emma försäkrade mig om att det gick att bada eftersom de badat där tidigare på morgonen medan jag låg och drog mig i sängen. Det slutade alltså med att jag badade en massa och simmade bort till strömmen med Emma och Weppan. T o m Jimmi badade till slut vilket jag blev positivt överraskad över. Han såg dock till att inte doppa huvudet vilket jag tror han gjorde rätt i. Sandra badade dock inte vilket var lite synd.

Lite senare på dagen när våra gäster farit hem for jag och Jimmi ut till Köpmanholmens olika sandstränder. Jag blev lite smått sugen på att bada men jag avstod eftersom jag dels nyss duschat och dels var alldeles för hungrig. Vi begav oss istället hemåt och jag fick min efterlängtade mat, korv och mos - Mums! Resten av kvällen tog vi det bara lugnt:) vilket var välbehövligt. Måste säga att man verkligen blir trött av att vara ute i solen!

Senare på kvällen när Jimmi skjutsade hem mig började det åska. Och vilken åska det blev sedan, blixtrar och dunder hela tiden i princip - Herregud! Tror det blixtrade säkert 6 ggr i minuten ett tag på olika ställen. Måste säga att jag verkligen fascineras av blixtar, visst de är kan ge ödesdigra konsekvenset men oj så vackra och häftiga de är att kolla på! Jag satt och kollade på blixtarna i säkert en och en halvtimme. Skulle hemskt gärna vilja fota blixtar men det är väldigt svårt. Jag försökte med mammas kamera men det gick inge vidare:( När man tryckte på avtryckarren så reagerade kameran för sent:( Min kamera reagerar snabbare men den hade typiskt nog inge batteri igår och jag ville inte riskera att sätta in den i nåt eluttag. Visst är det en liten risk att blixten skulle slå ner just i den men risken finns fortfarande och med min otur så vet man aldrig:S Nåja, nästa gång det blixtar ska jag definitivt ha kameran laddad och redo;)

Idag har det varit varmt igen. Jag och Emma cyklade till Kornsjö för att bada och sola vilket var väldigt skönt! Är underbart att bara vara ibland och njuta av sommaren i gott sällskap:) Efter att vi begav oss därifrån runt 3 p g a att Emma skulle iväg och jobba på Ica så har jag bara varit hemma och läst lite bok. Klockan 6 till halv 8 har jag varit och tränat fotboll. Det var jävligt varmt och kvavt men det gick väl ändå någorlunda tycker jag. Även om jag förstås hellre tränar då det inte är SÅ HIMLA varmt.

Resten av denna kväll vet jag inte vad det bli. Ska nog ta nåt att äta och sedan kanske försöka röja på rummet, vilket skulle behövas. Får se om nån av mina familjemedlemmar vill ghitta på nåt, kanske spela kubb lr liknande, vi får se. I morgon ska jag jobba igen därför ska jag försöka lägga mig i tid. Nej, dags att sluta hänga vid datorn. Ha en solig och bra kväll! :D

Värmebölja

Idag har det varit väldigt varmt och varmt är det minsann fortfarande. Snacka om sommarvärme alltså. Trodde jag skulle avlida på jobbet idag när jag hade svarta mjukisbyxor på mig. Sjävlklart skulle jag ju kliva upp ur sängen i sista minuten så jag bara fick riva åt mig nå kläder:S Fattar inte hur jag kan vara så himla morgontrött alltså. Ja menar det är ju nästan pinsamt nu när jag börjar jobba först halv 12 också:S Men, men så kan det vara.

Det var lugnt med folk i affären idag och jag klandrar inte människorna egentligen. Själv hade jag lätt legat på stranden hela dagen idag om det inte varit för att jag var tvungen att jobba. Det är alltså inte så konstigt att knappt nå folk besökte Brynge idag. Helena och Stefan kom och hälsade på på eftermiddagen iaf vilket var trevligt:) Jag fick t o m en klubba av Stefan, gott;D Sedan fick jag skjuts hem också sedan jag slutat vilket var skönt. Väl hemma gjorde vi i ordning tacos som vi sedan åt upp, haha vad annars? Nåja det var mkt gott iaf, det måste jag säga:)

Nu ska vi strax fara och bada.
Det ska bli svalkande, har varit kokhet hela dagen mer lr mindre:S Visst det är skönt med sommarvärme MEN värmen som har varit idag blir fan i mig för mkt:S idag har det varit alldeles för varmt alltså. Ojojj, man orkar inte med många såna här dagar. Jag hoppas det blir lite svalare imorrn trots att det ju är sommar. Nej, nu måste jag dra. Brorsan ska nämligen låna min dator och betala nå räkningar. Strax vankas det ju bad också så det är bäst jag gör mig i ordning. Ha en härlig kväll!

Jogging, bad & läsning

Det blev en joggingrunda ikväll på 5.5 km, vilket inte var fel - tvärtom! Efter joggingrundan badade vi ute i sjön:) Det var kallt i början, väldigt kallt men efter ett tag gick det bättre och vi kunde t o m simma en bit utan att frysa ihjäl:P Var väl ungefär 19 grader i vattnet. Vi hittade lite smultron också vilket var trevligt och gott:) Smultron är verkligen sommar alltså. Jag hoppas vi kan hitta så pass många smultron att vi kan göra en smultrontårta. En sådan tårta gjorde mamma förra året och den var riktigt god. Jag hoppas alltså på nåt liknande i år:) Hoppas, hoppas:)

När jag kom hem igen har jag bara läst på min bok och käkat kvällsmat.
Var grymt sugen på att ta lite vaniljglass men jag lyckades hindra mig själv från det, tro't lr ej. Är långt ifrån alla ggr jag brukar kunna lyckas med att hindra mig sj från sånt där. Ska jag dessutom bara ta lite glass så kan det lätt bli lite till och lite till o s v. Så dålig självbehärskning har jag när det gäller vaniljglass, haha:P Dessutom måste jag försöka avstå från såna där onyttigheter under veckan och avvakta tills helgen kommer. Det tror jag är bra för mig. Och helgen är ju imorrn dessutom så det är inte långt kvar alls, jippi!:D även om jag ju jobbar på lördag också men iaf. Boken jag läser är fortfarande läskig men spännande! Kommer kanske läsa ut den ikväll, vem vet. Har inte så jättemkt kvar nu nämligen bara drygt 50 sidor. Jag beundrar verkligen de som har fantasin att kunna skriva SÅ bra böcker. Jag skulle aldrig kunna skriva så bra, inte en chans alltså.

Nu ska jag krypa ner i min sköna säng och försöka läsa klart min läskiga bok. Imorgon väntar en ny dag med nya utmaningar, natti på er!

Bad ikväll?

Dagens arbete har gått bra:) Idag var det 80 personer som kom och besökte min lilla butik vilket är helt okej. Alltid skönt att sluta dock och få komma hem. Jag har föresten börjat läsa en ny bok idag. Eftersom Ola fortfarande ha den tredje boken på Stieg- Larsson-triologin så har jag istället börja läsa Agatha Christie - "Tio små negerpojkar". Den är ingen besvikelse, tvärtom! Den är faktiskt väldigt spännande och läskig. Det är lite gammaldags språk i den men det gör inte så mkt, kan nästan bli ännu läskigare bara därför;P. Jag har snart läst halva boken, boken är ganska kort det är därför jag hunnit läsa så pass mkt redan. Ska nog fortsätta läsa den ikväll om jag törs, hehe:P

Nu ska jag, mamma och Helena snart fara ut och jogga ca 5 km - det ska bli skönt att få köra ur sig lite. Efteråt ska vi ev bada också vilket jag ser fram emot till viss del. Har inte badat just nånting i sommarn så därför är det på tiden, rätt som det är är hösten här igen och allt badande utomhus är för sent:( Det lär dock vara rätt kallt i vattnet så det kommer bli lite småjobbigt men man får väl försöka härda ut isf. Om badningen nu blir av dvs.

Blir så himla less på saker och ting. Fattar inte varför det ska jävlas så för mig!? Självklart skulle man låtsas som att "solen sken" idag, trots det som hände under gårdagen. Ibland kan det vara skönt att bara gå vidare fr saker men ibland önskar jag verkligen en förklaring.
En annan sak som irriterar mig är när man försöker göra allt man kan för att hjälpa till på alla sätt men ändå verkar det inte som att det uppskattas. Jag behöver faktiskt få lite positiv respons ibland jag med. Jag vill inte bara vara den starka jämt och ständigt. Jag är inte så stark och tolerant alla ggr som jag kanske ser ut att vara, tro mig.

Nej, dags att börja byta om inför joggingrundan. Njut av denna soliga kväll och ha de gott!

Minigolf-kväll

Nu har jag kommit hem igen. Minigolfen gick lite sisådär. I börkjan gick det bra men sedan sämre. Allt som allt kom jag trea i vårt tjejgäng som bestod av Helena, Åsa, mamma och jag. Ola, Micke och Stefan körde för sig och där vann Micke förvänande nog över Ola. Trodde absolut att Ola skulle vinna där eftersom han spelar "riktig" golf hyfsat ofta, men tydligen inte. Det var kul att spela iaf, trots att jag inte vann hehe:P Efter att vi spelat klart gick vi och köpte glass:) Jag köpte en bägare med blåbär, saltlakrits (underbart god!) och pistage. Som pricken över i valde jag att ta noisette-topping också, gott:) (nu borde åtminstone min pojkvän bli avundsjuk eftersom han älskar noisette).

Som helhet har jag alltså haft en lyckad kväll även om det inte kändes som att de skulle bli det ett tag, pga vissa saker som jag inte vill gå ut med här. Fortfarande kan jag känna mig lite smått irriterad men samtidigt är jag lite oroad också:/ skumt.

Känns så himla tomt nu när jag inte har nån bok att läsa:(.
Tidigare idag läste jag ut Stieg Larsson - Flickan som lekte med elden. Den var riktigt bra, bättre än ettan precis som mamma och Helena sagt att den var. Känns bara så tråkigt nu att inte kunna läsa den tredje och sista boken i serien. Den boken är nämligen Olas och han håller själv på att läsa den nu, han har nyss börjat ocksåp typiskt nog, suck. Och om jag kan lite på min mamma så läser han inte SÅ snabbt heller=/ Ååh, men jag har iaf bett mamma att kolla på bibblan imorrn om boken finns att låna där. Finns den så vill jag att hon ska låna den till mig:) Hoppas, hoppas, hoppas. Nåja, får se om jag börjar läsa på boken "Tio små negerpojkar" nu istället medans jag väntar på den tredje.

Ikväll ska jag verkligen försöka komma i sängs tidigt (fortfarande minns jag hur jäkla trött jag var i morse och det är inte kul alltså!). Om jag kommer i säng tidigare ikväll borde jag itne vara lika jävla död iaf, lr ja man vet ju aldrig med mig iofs men logiskt sätt så borde de bli bättre:P

Nej, nu ska jag ta nåt att äta och kanske spela lite NHL på min X-box. Det var väldigt längesen jag spelade på den nu:) Ha en fortsatt underbar kväll alla människor!

Liseberg, bilkörande mm

Oj, var längesen jag skrev nånting här nu men jag lever ännu iaf trots min tysthet på bloggen:) Jag ska berätta för er vad jag ägnat de senaste dagarna åt på ett ungefär.

Söndagen spenderades i Gbg, på Liseberg närmare bestämt. Jag var där med Jimmi, Wiro och Jannike och givetvis köpte vi åkband:D Jag åkte så mkt jag kunde och hade hur kul som helst. DEty var så himla skönt också eftersom det inte alls var lika mkt folk där som när jag och Jimmi var där förra året. Men det berodde nog på att vi var där på en söndag denna gång, förra året var vi där på en lördag. Sen kanske det också har att göra med de senaste olyckorna som skett på Liseberg den senaste veckan. Nåja, jag klagar iaf inte...tvärtom;D Kändes drygt att åka därifrån, jag ville åka mera, mkt mera. Men inte så mkt att göra åt och sen var vi ju också trots allt där ända tills 22.00 då de stängde för dagen. Lätt värt! Sen kom vi tyvärr inte dit föränn 3 (tog typ en och en halv timme att köra dit från Halmstad) så det blev ändå inte SÅ många timmar som jag hoppats på men, men. Man ska inte klaga. Jag hade jävligt roligt iaf och jag kommer GARANTERAT åka dit igen så snart jag kan:D - Jag älskar karuseller!

Måndagen spenderade jag med Jimmi till 95% sittandes i en bil. Det var nämligen då vi körde från Halmstad och ända hem till Övik igen. Över 100 mil totalt, det ni. Det tog ca 12 timmar att köra (med några få pausar inräknat). Det var lite segt men jag tycker ändå det gick rätt bra. Jag hade ju bra sällskap, en bra bok och bra musik så då klagar man inte, hehe. Det var dock väldigt skönt att äntligen komma hem klockan halv 2 på natten. Väl hemma hos Jimmi tog jag en välbehövlig och skön dusch innan jag gick och la mig.

tisdagsmorgonen var jag väldigt trött kan jag lova. Helt död i princip:S Men hur osm helst så tog jag mig upp ändå eftersom jag ju skulle börja jobba halv 12. Som tur var fick jag iaf skjuts av Jimmi till jobbet och hann därför dit i god tid:) Jag var fortfarande trött när jag kom på¨jobbet men det gick bort efter bara ett litet tag. Det är det som är bra med mig - jag kan vara jävligt trött på morgonen men när jag väl kommer igång och har varit vaken nån timma så är jag pigg:) Det gick bra att jobba. Det var väldigt mkt folk, 150 besökare! (rekord!) och jag fick sälja en del.

tisdagskvällen sprang jag 8,3 km med min mor vilket behövdes:) Det var drygt men skönt ändå att få köra ut sig lite:P Skönast var dock ändå (som alltid) känslan efteråt när man äntligen sprungit klart. Resten av kvällen ägnade jag såklart(!) åt att läsa på min bok som jag nästan läste ut, men bara nästan.

Idag har jag jobbat. Det kom ca 80 besökare till min affär idag vilket är ett helt okej resultat:) oftast brukar det vara runt 50-60 besökare, beroende på väder o s v. När jag kom hem fr jobbet fick jag reda på att mamma, Helena, Stefan, Micke och Åsa skulle fara och spela minigolf. Naturligtvis ville jag också följa med:) Problemet är att jag egentligen har fotbollsträning ikväll men eftersom jag tränade rätt flitigt igår så kan jag nog hoppa över träningen idag med relativt gott smavete. Är ju verkligen inte heller varje dag som så många personer i min omgivning kan åka och spela minigolf samtidigt. Jag ska försöka träna fotboll på fredagkväll istället. Jag skulle dock behöva ett par nya grässkor men det är drygt att köpa. Dels måste man in till stan och prova ut och hitta ett bra par och sedan måste man ju betala en rejäl slant också, suck. Känns lite drygt men jag kommer nog bli illa tvungen till att köpa ett nytt par förr lr senare med tanke på att paret som jag har nu är VÄLDIGT slitet.

Nu ska jag byta om innan vi far iväg och spelar. Men jag önskar er alla en bra kväll och lovar att blogga ikväll lr senast imorgon igen:) Beroende på min ork/lust. Ha de bra!

X-box & läsning

Idag har vi inte gjort så mkt särskilt här i Halmstad. Har varit dåligt väder här nere i Halmstad (regnigt, mulet och kallt) därför har vi mest varit inomhus. Vi var dock ner till en väldigt bra spelbutik här inte långt från lägenheten vi bor i. Där finns det massvis av spel till x-box, playstation och allt möjligt. Ja, man kunde till och med köpa nintendo 8-bitars<3 :D - nice! Jimmi och Jannike köpte lite spel. Jimmi har nämligen fått köpa Jannikes x-box eftersom hon själv inte använder det längre eftersom hon numera använder det senaste play-station:et. Till x-boxen fanns det jättemkt spel också som Jimmi då fick överta med, väldigt nice:D För en stund sedan spelade jag ett jättegulligt drakspel, minns tyvärr inte vad det hette just nu men det var ungefär som supermario fast i 3d då givetvis. Riktigt roligt var det, farligt dock eftersom man fastnar och blir så inne i såna där typ av spel. Lär nog spela det snart igen iaf hehe:P Just nu sitter Jimmi och spelar nåt skjutspel som verkar lite otäckt. Han är inne i mörka gångar och möter läskiga fiender helt plötsligt - scary!

Förut var vi ner till en närbutik här också och köpte lite gotta:) Chips, dipp, lakrits ("Salt och blandat", min favorit såklart!) och glass:) Lär bli en go kväll med andra ord haha, man får bara se upp så man inte äter sig alltför mätt. Det är ju väldigt lätt hänt.

I morgon blir det Tylösand-besök och sedan Liseberg för hela slanten - gissa om jag längtar!? :) Liseberg har öppet 11-22, vet inte när vi kommer att komma dit men jag hoppas det inte blir alltför länge efter att de öppnat. Tar dock en stund att köra dit som vi ska göra, 1½-2 timmar närmare bestämt. Otäckt dock med olyckan som hände tidigare i veckan på Liseberg men just därför borde de väl granska karusellerna extra noga nu. Jag hoppas verkligen det iaf. Jag älskar att åka karuseller men när man börjar tänka på sånt där som kan hända om något skulle gå fel så kan jag bli jävligt rädd:(. Är ju inte ofta det händer nåt egentligen men om/när det väl händer så är det oftast riktigt farligt! Usch, nej bäst att inte tänka på sånt där överhuvudtaget! :S

Ikväll lär vi säkert se filmen "National treasure 2", vi såg första filmen igårkväll nämligen och lär säkert fortsätta med tvåan idag. Ska fortsätta läsa lite på min underbara bok nu (Flickan som lekte med elden - Stieg Larsson) den är ju bara SÅ spännande alltså! Kommer kännas jävligt tomt när jag läst klart denna bok och den sista i serien. Tycker verkligen om att läsa verklighetstrogna böcker, inga fantasiböcker för mig inte:P Får se också om jag kanske kan få fortsätta spela lite med min drake om ett tag. Men då måste jag få min pojkvän att slita sig från sitt spel och det blir nog svårt, hehe:P Nej, jag får nog hålla mig till min bok men det gör å andra sidan inte så mkt;)

Hoppas ni får en fin afton! :) (haha, använder ett annat ord än kväll för en gångs skull;P)

Skönt att sova

Vaknade för ungefär en timme sen. Jag och Jimmis sov i Wiros vardagsrum på en upplåsbar stor madrass som Jimmi tagit med sig, jätteskön att sova på kan jag lova:). Lite skillnad mot att sova i en bil som vi gjorde natten innan, hehe...-konstigt va!?? 

Idag ska vi gå ner och kolla mer på Marina-festivalen (tror den heter så) och sedan ska vi förhoppningsvis också gå ner till Tylösand, åtminstone om jag får bestämma:P Vill så gärna gå ner till just den stranden eftersom den är med i en Gyllene tider låt, haha:D Det är ju som lite speciellt.

Pappa ringde föresten nyss och sa att det såg ut att bli regn i Gbg imorron. Inte alls roligt med tanke på att vi tänkt att fara på Liseberg då. Nu när jag kollade vädret på aftonbladets hemsida så såg det dock ut som att det bara skulle vara mulet. Jag hoppas verkligen inte att det blir regn, är ju inte alls nå roligt att gå runt där ute då och sitta i blöta karuseller. Men å andra sidan, det lär ju vara desto mindre folk om det är regn. Lär ju typ vara helt tomt då nästan säkert, hehe:P Hur som helst så hoppas jag iaf inte att det blir regn där imorrn. Mulet är okej men inte regn.

Nu ska vi snart ta och käka frukost här, det har vi faktiskt inte gjort än trots att jag och Jimmi vaknade runt halv 12. Kanske skriver senare om jag får möjlighet, ni märker. Ha en bra dag! :)


Framme i Halmstad

Nu är jag äntligen framme i Halmstad:) Just nu sitter jag vid min kompis Wiros dator och bloggar. Resan hit gick bra även om man blir rätt seg av att sitta i en bil så länge. Det är tur att man kan stanna och rasta lite nu och då iaf, annars hade det nog inte gått så bra. Vi valde att köra ner till Gävle igårkväll/natt och när vi väl kommit ner dit stannade vi utanför en mack för att raste/vila lite. Vi bestämde oss för att ta en "powernap" på ca 15 minuter men det hela slutade med att både Jimmi och jag sov 5-6 timmar och vaknade upp först halv 9 ungefär. Det var ingen höjdare att vakna kan jag säga eftersom solen låg på som bara den. När väl fick igång fläkten och kunde väva upp rutorna vart det dock genast en mer behaglig temperatur och tur var väl det.

Vi stannade en hel del efter vägen idag men det var skönt. Tar väl några minuter längre att komma fram till slutmålet men jag tycker ändå de är värt det eftersom man blir så seg av att sitta i en bil så länge. Rätt roligt att se också när man kör hur vädret kan växla så mkt. På ett ställe kan det vara regnigt och halvkallt medans det några km bort kan vara soligt och jättefint, rätt läckert:)

Nej, nu ska vi ta och gå ut i det fina soliga vädret som är här. Vi ska kolla på några stora båtar som är här bl a eftersom det tydligen är nån stor festival här. Vi får se när jag får möjlighet att blogga nästa gång. Ha det bra! :)

Farväl Ö-vik!

Har knappt nån tid att skriva här egentligen men jag tar mig tid iaf. Jag har haft fullt upp hela dagen. Först har jag jobbat och sedan har jag packat och donat på jättemkt inför vår resa ikväll. Ikväll (alldeles strax rättare sagt) drar jag och min pojkvän nämligen söderut, ner till Halmstad närmare bestämt. Vi kommer fara norrut (hem) igen på måndag nån gång, har inte bestämt nån exakt tid. Därför kommer jag förmodligen inte ha möjlighet att blogga så mkt här de närmsta dagarna. Men jag lovar att jag ska försöka slänga ut nåt inlägg nu och då om jag har chansen:). De närmsta timmarna kommer jag alltså spendera i en bil men jag har fixat musik och sånt så det kommer nog gå bra. Lär väl ta ca 12 timmar att åka ner till Halmstad så det kommer bli en lång natt, tur man är nattmänniska såna här ggr;) Men blir vi båda alltför trötta så lär vi stanna bilen och sova ett tag. Det är ju väldigt dumt att riskera något. Ska bli skönt att komma bort ett tag och bara kunna slappna av:D

Nej, måste fixa med fikat vi ska ha med oss nu. Jag önskar er alla ett par jättefina dagar framöver - Sköt er och om er så hörs vi snart igen! :)

Träning är toppen

Nu har jag hunnit med att börja packa lite (hemskt lite men iaf:P), joggat, stretschat och duschat. Så himla skönt att träna alltså. Visst kan det vara rätt slitet och jobbigt vissa perioder när man joggar men när man kommer hem och har joggat klart och får vila - VIlken känsla!:D Man känner sig så oerhört nöjd med sig själv att man klarat av att oressa sig själv så pass mkt trots att man hade det motigt. Det är synd att många människor bara ser de få negativa sakerna med att träna, främst att det bär emot och är jobbigt. Inte många ser alla de positiva sakerna som träning ger men jag är en av dem som faktiskt ser det positiva och det är jag jävligt glad över:) Det positiva väger helt klart över det negativa, tycker synd om de människor som inte ser det. Man mår helt enkelt så jäkla bra av att träna i längden att det inte finns egentligen.

Nåväl nog om föreläsningen om hur bra det är att träna nu, tror de flesta av er fattat vinken för längesen ändå. Eftersom jag valde att jogga ikväll har jag inte hunnit med så mkt annat. Hade ju tänkt att packa, fixa skivor mm men ingenting av det har jag hunnit:( Jag ska (tror det lr ej) faktiskt försöka anstränga mig för att gå upp tidigt imorrn så jag hinner fixa lite saker innan jag far på jobbet. I vanliga fall går jag jämt upp i sista sekunden så jag precis hinner på jobbet ungefär men imorrn ska jag verkligen försöka få en ändring på det. Nåja, än är kvällen inte slut. Hinner kanske fortsätta packa litegrann nu. Borde egentligen äta och dricka nåt först eftersom jag inte gjort någondera sedan joggingturen men det får vänta ett litet tag till känner jag.

Dags att göra lite nytta, ha en underbar kväll!

Tiden går fort när man vill hinna mkt

Nu är man äntligen hemma efter jobbet. Blev bjuden på mat hos pappa efter jobbet och därför var jag förbi en sväng där också:) Blev bjuden på sik och potatis vilket var riktigt gott.

Ikväll har jag en hel del planer:P Först och främst måste jag packa det mesta inför vår resa ner till Halmstad imorrnkväll och sedan måste jag också fixa en del skivor som vi kan ha och spela i bilen. Dessutom är jag sugen på att fara ut och jogga också, 3:e dagen i rad isf men har man sug så har man. Sen är det väl alltid positivt och träna med även om jag ju inte är nån träningsnarkoman som tränar SÅ ofta i vanliga fall.
Sedan måste jag också börja planera upp aktiviterna vi ska göra nere i Halmstad och vilka dagar vi ska göra vad på osv. Är en hel del att planera när man reser bort även om man inte har några busstider att passa lr liknande. Sist men inte minst vill jag ju fortsätta läsa en del på boken också. Hann läsa litegrann idag på jobbet men inte så mkt direkt eftersom det var rätt mkt folk hela dagen. Nåväl, vi får väl se om jag hinner med allt jag vill göra ikväll. Blir säkert något jag får slopa. Har inte fixat mp3:n och kameran än heller kom jag på nu (tömt kameran på bilder och byta låtar i mp3:n) så det är också en sak jag måste göra. Shit, mkt att stå i nu men det är ganska bra också. Man har åtminstone inte tråkigt.

Nej, dags att köra igång så jag hinner göra nånting ikväll överhuvudtaget. Ha de gott!

Har en del att fixa

Dagen har ägnats åt jobb, en joggingrunda på en halvtimme och läsande på boken "Flickan som lekte med elden". Jag har även sett en del på "Morden i midsomer". Jag hade aldrig sett den serien förut så därför passade jag på ikväll och den var helt okej:) Idag har jag också varit duktig att kopiera över allt jag hade på mitt gamla mobil-sim-kort till det lånade nya. Känns bra att ha tillbaks kamerabilderna, ringsignalerna mm.

Imorrn efter jobbet har jag en hel del att fixa. Måste tänka ut vad jag ska ha med mig till Halmstad och börja packa, helst ska allt vara packat och klart innan jag går och lägger mig imorrn. Jag måste även fixa lite bra cd-skivor som man kan höra på i bilen på väg ner. Jag måste även byta låtar på min mp3 ifall Jimmi skulle få för sig att min musik är dåligt:P vilket är en tämligen stor risk, åtminstone efter att vi åkt ett tag. Jag måste även rensa min kamera på bilder och ladda upp den riktigt så jag har plats för många bilder inför vår semestertripp. Sist men inte minst måste jag också fixa så att jag har de pengar jag behöver. Ska bli härligt att komma bort ett tag faktiskt, jag längtar lite smått:)

Nej, nu ska jag lägga mig och läsa vidare på boken och sen sova.
Good night, sweet dreams! :)

Kvällens aktiviteter

För några timmar sedan tog jag och Jimmi min pappas båt ut på vår lilla å och fiskade:) Jag metade och Jimmi körde med kastspö. Det gick lite bättre för mig fast egentligen inte eftersom fiskarna var på min krok men de fastnade aldrig. Det enda de gjorde var att äta upp min mask hela tiden:S När jag bara hade en mask kvar så tyckte Jimmi vi skulle börja ro hemåt och jag protesterade inte. Precis som förra gången metade jag efter båten medans Jimmi rodde och gissa vad? Jag fick napp! Inte bara en gång utan 2, ja t o m 3 ggr! Jag fick upp 3 abborar:) De var rätt halvsmå men det gjorde inte så mkt. Kändes bra att få nån fisk iaf. Kanske är det så man ska meta istället, efter en båt och inte med ett stilla flöte så att säga? Ja, jag är ingen fiskeexpert men de senaste två ggr jag fiskat så verkar det gå bättre att meta med ett bete i rörelse:P

Efter fisketuren for Jimmi hem och jag gav mig ut för en joggingrunda på min pojkväns uppmaning faktiskt(!) Det var dock välbehövligt efterosm jag inte rört mig på hela helgen:P Jag sprang "Skogsrundan" som vanligt och det tog ungefär en halvtimma, helt okej tid. Det var drygt men det gick bra, skönast är det dock såklart nu efteråt som alltid. Fick dock mjälthugg mitt på löppasset så jag var tvungen att gå en bit eftersom det gjorde så jävla ont men jag kunde som tur var börja jogga ganska fort igen. Jag var alltså inte tvungen att gå alltför länge. Det värsta jag vet är att få mjälthugg när man är ute och joggar! Finns banne mig inge värre alltså.

Nu ska jag nog ta något att äta och börja läsa på bok nr 2, wehey:D Men allra först måste jag tömma kameran på bilder. Måste också fixa med mitt minne till mobilen eftersom jag fått ta Jimmis minne på 512 mb till min mobil. Kortet jag hade innan rymde bara typ 80 mb, haha:P Lite skillnad med andra ord. Fast egentligen behöver jag inte SÅ mkt utrymme på mobilen heller eftersom jag inte behöver knäppa så mkt bilder nu längre eftersom jag har kameran. Jag behöver inte heller så mkt musik eftersom jag ju har min mp3. Nåväl, det kan nog vara bra att ha ett större minne iaf. Är ju faktiskt rätt kul att kunna spela upp låtar högt ur mikrofonen också. På min mp3 kan jag bara spela upp låtar i mina hörlurar nämligen. Måste kopiera över det jag har på mitt lilla minne till det minne jag fått låna av Jimmi.

 Ska faktiskt slänga in lite bilder från kameran här också när jag lix är igång;)


Här är en av bilderna som jag tog i fredags från höjden. Som ni ser var
det en väldigt bra utsikt:)



En bild på Bryngeström, några hundra meter från affären där jag jobbar.


En av bilderna jag tog ikväll från vår fisketur.


Ska kila nu, ha en skön kväll!

Statstripp

Nu har vi vart i stan och är hemma igen. Jimmi har köpt en y dyr(!) mobil med 5 mp-kamera. Det följde också med en gps som man fick använda gratis i en månad vilket är jättebra. Då kan vi nämligen använda oss av den när vi ska köra ner till Halmstad och sedan också Gbg:) Sedan har Jimmi också fixat så han ska byta till ett VISA-kort som kommer att komma med posten nu på torsdag.

Jag var in en sväng på Nordlanders skor också för att kolla efter några fest-skor men jag hittade inga bra så jag struntade i det. Har ju trots allt ett par svarta som jag kan ha till min klänning om vi skulle få för oss att gå ut ere i Halmstad. Känns ju jätteonödigt att köpa ett par billiga skor på rea också (som det var mkt av i butiken) trots att man inte ens vill ha skorna så jätte-jättemkt egentligen. Nej, då är det bättre att avvakta enligt mig. Har ju inte en så stor kris vad gäller skor för tillfället.

Nu ska vi ev snart fara hem till mig och ta båten ut och fiska lite. Jimmi håller påa tt grejsa med sin nya mobil nu så jag antar att han vill göra det ett tag först dock. Får se om jag sover hemma lr här hos Jimmi inatt. Jag jobbar ju imorrn igen så då måste jag ju hemöver iaf:P

En glad nyhet fick jag när jag ringde till min mamma för några timmar sen.
Ola, min mamams pojkvän, har nämligen läst ut den andra boken "Leka med elden" som Stieg Larsson skrivit. Detta innebär att jag alltså kan börja läsa på den:) Gudm,så sugen jag är allså. Den första boken var ju jättebra och den adnra ska vara ännu bättre t o m:) - Längtar efter att få börja läsa boken helt klart!



Björnakakan jag gjorde igårkväll blev jättegod föresten om än något smulig MEN god var den:) Blev en hel del över också så nu har vi den förvarad i Jimmis kylskåp:) Ska nog börja baka lite mer, är trots allt rätt roligt och gott blir det ju också. Sen är det bra att baka också för man sparar ju faktiskt en hel del pengar, är ju betydligt dyrare att köpa färdiga produkter.

Nej, ska kolla runt lite här nu. Sköt er och om er! :)

ev 2 dagar på Liseberg

Är så skönt att sova ut när man är ledig men det är väl lika bra att man går upp i någorlunda tid så man hinner göra nåt av dagen också:P Snart ska Jimmi åka till banken för att försöka fixa ett VISA-kort. Vi måste även kolla upp om pass sen så det blir nog en tur ner till stan. Vet dock inte hur det kommer att bli med Danmark eftersom Jimmi inte är så jättesugen på att fara ner. Sedan lär det säkert ta en vecka inna vi får passen också om vi ansöker om de idag:S Om det tar en hel vecka så kommer vi inte hinna fara ner till Danmark. Fast jag har å andra sidan hört att man ev inte behöver ha med sig nåt pass till Danmark men jag vet inte säkert om det stämmer. Kan ju vara onödigt att chansa också blir det bara nå skit:S

Far vi inte ner till Danmark vill jag banne mig vara på Liseberg i 2 dagar:) Kollade upp priserna igår och köper man åkband som gäller två dagar så blir det bara 90 kr "dyrare" andra dagen. Man behöver alltså bara betala 90 spänn för dag 2 så att säga. Den första dagen kostar det väl nåt på 200-300, minns inte exakt. Men helt klart är det ett klipp att åka dit två dagar iaf med åkband. Fan, vad mkt man skulle hinna åka också. Shit, jag älskar verkligen karuseller! Är en skräckblandad förtjusning ör mig att åka vissa karuseller helt klart MEN vilken känsla ändå. Hur som helst så kan vi bara pendla med bilen mellan Gbg och Halmstad mellan de två dagarna. Bilen drar nämligen så pass lite:)

En stor skillnad där ner i södern jämfört med här uppe i norr är att det är SÅ himla platt där nere.
Här uppe har vi stora skillnader i landskapshöjningar men det har de verkligen inte där nere. Där kan det vara platt hur långt som helst i princip. Det är rätt fascinerande men konstigt att se.

Nej, nu ska jag ta och städa här eftersom Jimmi just for på banken. Måste äta frukost också, är jättehungrig. Ha det bra!

Björnakaka & nya resplaner

Nu sitter jag vid Jimmis dator och väntar på att min björnakaka ska bli klar:) Ska bli riktigt gott. Ska väl äta den och se nån bra film förhoppningsvis och sedan blir det marsch i säng. I morgon ska jag och Jimmi upp tidigt nämligen för att hinna in till stan en sväng. Vi ska bl a fixa pass och ev VISA-kort. På torsdag drar vi ju ner söderut till Halmstad och då har vi kommit på att vi nog ska ta en sväng ner till Danmark också och då kan detvara bra att ha pass. Vet inte om man behöver pass men man vet ju aldrig:P Jag vet dock inte hur snabbt man kan få ett pass lr VISA-kort men förhoppningsvis ska det väl inte ta alltför lång tid. En annan nyhet ang vår resa är att vi ska få köra Jimmis föräldrars Fiat ner:) Det kommer bli hur bra som helst. För den bilen drar just ingenting heller så det kommer bli en billig resa tur och retur. Extra bra också att ha en bil när vi ska till Liseberg i Gbg och ner till Danmark:) Helt perfekt! Jag hoppas verkligen att vår resa kommer att bli lyckad på alla sätt, det behöver jag nu känner jag.

Annars har det varit en dryg dag på många sätt och vis, vill dock inte gå in på några detaljer men det är bättre nu iaf vilket är tur. Men, men allt kan ju inte vara "solsken" jämt så man får försöka härda ut även såna här jobbiga dagar, det är väl så det är att vara människa, right? I morgon ska det bli en betydligt bättre dag iaf, det har jag bestämt. Det måste det bara bli.

Jimmi sitter nu och spelar wow just nu (jag har gett han tillåtelse till det eftersom han inte spelat de på länge:P). Själv ska jag ta och se om det finns nåt att se på tv tror jag:) Jag önskar er en underbar kväll!

Uno Svenningsson - Tro på varann

Den här låten var en av mina favoritlåtar när jag var liten och jag hade helt glömt bort låten om inte Jimmi visat mig denna igen förra veckan. Jag tycker fortfarande denna låt är jättefin trots att den har några år på nacken<3 - Budskapet i låten är föresten klockrent!

Tyvärr kan jag inte lägga in You-tube-klippet här men här är en länk till den på you-tube för er som är intresserade av att höra på låten:)

Lägger in texten iaf...

Uno Svenningsson - Tro på varann

Det var en dag som alla andra
fast du kom utan skor
jag undrade varför men inga svar, inga ord
nånting var fel

Och vi satte oss ner för att prata om dom broar vi brännt
du höll dina händer i mina
och dom kramade mig så ömt

Ja, vi pratade om
den kärlek som vi skapat
som vi båda hade känt
som vi båda hade tänt
och jag hörde så väl
hur ditt hjärtas slag viskade till mig

Du, jag vill att vi tror på varann
Du, jag vill att vi tror på varann - åååh

Och jag frågade sakta:
är det säkert att du vet
var sanningen finns
var din lycka finns
och du svara' med ett leende:

Det är när kvällarna känns varma
och lugnet sänker sig
då min väg är kantad av lupiner
och syreners doft berusar mig

Så om jag är lycklig
som jag vet att jag är lycklig
men när du somnar i min famn
och vi tror på varann
då är glädjen som störst
den släcker all min törst

Du, jag vill att vi tror på varann
Du, jag vill att vi tror på varann - åååh
Du, jag vill att vi tror på varann
Du, jag vill att vi tror

Mäktiga flod, vart för du mig nu
du fyller mitt inre med lust
jag hör inte längre nån tvivlande röst
den är tyst och stilla inom mig:
det finns ingen framtid
om vi inte kan tro på varann
nej det finns ingen framtid
om vi inte kan tro på varann
du viskar i mitt öra
det jag helst av allt vill höra
det som ger människan hopp
och viljan att leva

Du, jag vill att vi tror på varann
Du, jag vill att vi tror på varann - åååh
Du, jag vill att vi tror på varann
Du, jag vill att vi tror på varann

Cher - If I could turn back time

If I could turn back time
If I could find a way
I'd take back those words that've hurt you
And I'd stay

I don't know why I did the things I did
I don't know why I said the things I said
Prides like a knife it can cut deep inside
Words are like weapons, they wound sometimes
I didn't really mean to hurt you
I didn't wanna see you go
I know I made you cry, but baby..

chorus:
If I could turn back time
If I could find a way
I'd take back those words that've hurt you
And you'd stay
If I could reach the stars
I'd give them all to you
And you'd love me, love me, like you used to do

(If I could turn back time)
My world was shattered, I was torn apart
Like someone took a knife and drove it deep in my heart
When you walked out that door I swore that I didn't care
But I lost everything darlin then and there
Too strong to tell you I was sorry
Too proud to tell you I was wrong
I know I was blind, and darlin...

If I could turn back time
If I could find a way
I'd take back those words that've hurt you
and you'd stay
If I could reach the stars
I'd give them all to you
and you'd love me, love me, like you used to do

If I could turn back time...
If I could turn back time...
If I could turn back time...
Oh baby...

I didn't really mean to hurt you
I didn't wanna see you go
I know I made you cry, but

If I could turn back time
If I could find a way
I'd take back those words that hurt you..
If I could reach the stars
I'd give them all to you
and you'd love me, love me, like you used to do

If I could turn back time

If I could find a way

and maybe, maybe, maybe you'd stay

If I could reach the stars

I'd give them all to you

Skogsvandring

Efter jobbet idag som för övrigt gick bra, blev jag bjuden på mat uppe hos min pappa. Jag fick potatis och en köttgryta med morötter i, det var gott:) Efter att jag ätit upp maten gav jag mig iväg hem till min mor för att göra mig i ordning. Jag, Helena, Stefan, Betty, Mange, Micke, Åsa, Ola och mamma skulle nämligen upp på ett högt berg inte alltför långt bort från där jag bor (tror det heter Sunnanåshöjden lr nåt liknande). Mamma hade varit duktig och gjort i ordning fika och korv med bröd som vi skulle ha med oss och grilla när vi kom fram. När jag och alla andra äntligen gjort sig i ordning gav vi oss iväg. Vi körde två bilar hem till Ola och tog oss därifrån vidare genom att åka med Olas traktor. Ola körde och vi andra satt på ett träflak efter traktorn. Det var lite småguppigt men kul:)

När vi äntligen kom fram så började vi gå. Jag och alla andra trodde inte det skulle vara så långt men det visade sig vara en bra bit att gå. En annan sak var att det inte fanns nån stig dit:S vilket man givetvis trott. Vi vandrade runt i skogen och försökte hitta höjden som skulle ha en jättefin utsikt men vi hittade ingenting. Allt vi såg var bara skog, skog och mera skog:S Det värsta var att det var så djävulskt blött i skogen också eftersom det regnat hela dagen. Vi vandrade runt i skogen i hela en och en halv timme innan vi tillslut hittade höjden! Snacka om skogsvandring! Var verkligen jätteskönt att hitta höjden tillslut iaf, hade känts rätt snopet att bara fara hem igen och fika hemma ungefär:P Klart att det var lite drygt att gå så mkt, ändå tror jag inte att vi gick så jättelångt det är väl mer att det är sån ojämn terräng när man går i skogen. Just detta gör det ganska jobbigt och givetvis också att det var så blött. Det var knappt nån mygg alls dock vilket var en jävla tur, annars hade man väl dött lr nåt.

Väl uppe på höjden fikade vi och grillade korv. Jag passade också på att knäppa några vackra kort på solnedgången.
De blev verkligen jättesnygga måste jag säga. Kanske publicerar nån/några kort här imorrn om jag orkar. Just nu är jag för slapp. Det tar trots allt på krafterna att gå i skogen SÅ länge. Det lär dock vara riktigt bra för kroppen, konditionsmässigt och så. Hur som helst blev det snabbt kallt uppe på höjden och efter att vi satt i oss fikat och korven tog vi oss tillbaka till traktorn snabbt (denna gång hittade vi på en gång som tur var).

Väl hemma bytte jag byxor eftersom de verkligen var genomblöta (vet inte om jag nånsin har haft SÅ blöta byxor nån gång!). Efter det gjorde jag mig en kopp varm choklad och tog några rostade:) - Snacka om gott! Verkligen underbart att äta och dricka varmt när man är frusen - Det är en känsla det alltså!

Nej, nu ska jag läsa ut min bok, har bara typ 10 sidor kvar eftersom jag hann läsa en hel del tidigare idag p g a att jag inte hade så mkt folk i affären. Boken är RIKTIGT bra alltså, längtar redan tills jag får läsa andra delen. Ska iaf läsa klart den, ringa Jimmi och sedan sova så jag orkar med att jobba imorrn. Måste också säga att det, trots kylan jag upplevde ikväll, verkligen är underbart att vistas ute i naturen:) God natt!

En rätt lång lista

DIG:

1. Hur lång är du? - 170 cm
2. Vad vill du bli när du bli stor? - lycklig
3. Vad pluggar du? - inte ett jävla skit för tillfället och skönt är det!:D
4. Har du långt hår? ja, det tycker jag (strax nedanför axlarna)
5. Vilken hårfärg har du? - hyfsat blont
6. Sminkar du dig? - Nej, bara vid speciella tillfällen
7. Har du haft sex senaste månaden? - Japp:)
9. Vad har du för färg på dina underkläder just nu? - vita
10. Har du kysst någon idag? Nix

FAMILJEN:

1. Bor dina föräldrar ihop? - Nej, de flyttade isär för väldigt många år sedan
2. Vem är bäst, mamma eller pappa? - Båda är bra men på olika sätt, I need them both!
3. Hur många syskon har du? - tre st
4. Vad är det senaste du sa till din pappa? - Ja, jag ska göra det.
5. Vilken mat lagade din pappa senast? - Hmm, det vet jag faktiskt inte. Han och Marianne (hans tjej) har varit i Skellefteå ett par dagar (de kom hem först idag) så jag har ingen koll alls faktiskt.
6. Hur många ställen har du bott på? - Beror på vad man menar. Har ju bott tillfälligt på massor av ställen men jag tycker det bara är 3 ställen som man kan räkna. Min mammas hus, min pappas hus för några år sen som han hyrde och min pojkväns hus.
7. Vem i din familj stör du dig mest på? - Min storebror, han kan verkligen gå mig på nerverna.
8. Vilken familjemedlem är snällast? - Mamma
9. När hittade du senast på något tillsammans med ett syskon? - Bra fråga, när vi spelade "dotcard" för ettt par dagar sen tror jag.

KOMPISAR:

1. När var du senast med nån kompis? - Var ett tag sen nu. Senast var väl i fredags förra veckan då vi såg lite film jag, Weppan, Emma och Jimmi).
2. Vem sov du hos senast av dina kompisar? - Emma
3. Har du kysst nån kompis? - Haha ja faktiskt:P
4. Har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med? - Ja, vi är kompisar fast inte direkt så nära kompisar.
5. Vem har du varit kompis med längst? - Emma
6. Vem känner dig bäst? - Jävligt bra fråga. Jag vet faktiskt inte men troligen Jimmi, Helena och mamma.
7. Längsta tid du varit osams med en kompis? - Ingen aning! Jag brukar inte vara långsur så det är nog inte så länge.
8. Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du gjorde det? - Nej, det hade jag inte vågat...det hade känts så dumt:P
9. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar? - Nej, jag umgås med de jag vill umgås med:)

KLÄDER:

1. Vad har du på dig idag? - svarta jeans och rosa trekvartströja
2. Har du bytt om idag? - Ja, jag bytte om till shorts och t-shirt när jag skulle ut och jogga och såklart när jag joggat klart
3. Favorittröja? - Svårt, men förmodligen nån mysig långärmad. Men beror ju på vädret också såklart.
4. Sexigaste klädesplagget på andra könet? - Boxerkalsonger;)
5. Har du gett bort kläder nån gång? - ja, jag har köpt presenter till nära och så har jag skänkt kläder till Röda korset med.
6. Har du ångrat ett klädköp nån gång? - Ja, jag har nån ljuslila-blå stickad tröja men den sticks bara när man har den på sig så den ångrar jag faktiskt att jag köpte.
7. Har du handlat kläder genom internet? - Nej
8. Har du ljugit om bh-storlek nån gång? - Ja
9. Fulaste plagget andra könet kan ha? - Kommer inte på nåt fakitskt. Kanske jätte-jätte-tajta jeans
10. Vad använder du för skor? - Minns inte vad märket hette på mina promenadsskor men joggingskorna jag har är Nike iaf.

VÅGAR DU:

1. Skrika åt dina föräldrar? - Ja
2. Klä dig annorlunda? - Ja, det tror jag väl men det är väl mer att jag inte vill klä mig annorlunda.
3. Vara dig själv? - Ja, alltid
4. Visa dig i bikini/badbyxor? - Ja, men ibland kan man få lite ångest
5. Fisa inför din pojk/flickvän? - Ja, det har ju hänt så haha
6. Pierca dig? - Kanske men jag skulle inte vilja.
7. Ge dig på utmaningar? - Ja, till en viss gräns
8. Ha sex på offentlig plats? - det går emot sunt förnuft (ja, alltså)
9. Vara omogen? - Jarå, men det finns ju gränser
10. Äta småkryp? - Nej, fy fan vad äckligt!

RANDOM:

1. Vet du vem FATO är? - Ööh nej:S
2. När tuggade du tuggummi senast? - Var väl 5 dagar sen kanske.
3. När var du på semester senast? - Några månader sen då jag var i kittelfjäll
4. Vilken färg är det på din tandborste? - Jag tror den är grön och vit
5. Är ditt hår tråkigt? - Nja, lite olika men ibland kan  jag bli jävligt less på det.
6. Vad har du för påslakan just nu? - Ett Tre-Kronor-påslakan som är gult och mörkblått.
7. Vem såg dig naken senast? - Få se, det var nog min syster
8. Hur ofta duschar du? - Lite olika men ungefär varannan dag, ibland blir det oftare med beror helt på vad man gör, väder etc.
9. Gillar du BUBBEL ROLLER? - jag vet inte vad det är så jag har inte en aning
10. När ska du gå och lägga dig? - Jadu, förhoppningsvis om nån timme men det lär bli senare.

Rofylld sommarkväll

Har haft en bra dag idag:) Har haft mkt folk i affären hela dagen(!) var över 100 besökare totalt, är nog rekord tror jag. Förmodligen berodde det höga besökarantalet på att det var en artikel om Brynge kulturområde i dagens ÖA:) - Jättekul hur som helst.

När det var dags för mig att stänga cyklade jag hem som vanligt men jag stannade till hos min farmor eftersom hon skulle bjuda mig på pannkaka:) Det var riktigt gott, fick hallonsylt och glass till:) Än fast jag inte var SÅ jättehungrig så var det gott och jag åt en hel del iaf, hehe:) - Tack för det farmor! Pappa var också snäll och hjälpte mig med att pumpa upp mina cykeldäck - Tack pappa! Har haft grymt lite luft i däcken hela denna vecka, av den anledningen lånade jag t o m min pappas cykel till jobbet i morse men imorrn kan jag nog ta min egen igen. Växlarna på min cykel är dock fortfarande värdelösa men det orkar jag inte bry mig om så mkt. Den funkar att cykla på iaf och det är huvudsaken. Tycker det känns onödigt att lämna in den på nån cykelservice också och betala massa hundralappar för det. Visst, den skulle säkert bli betydligt bättre men äsch man ska inte ha så höga krav.

Väl hemma tog jag igen mig en stund innan jag gav mig ut på en joggingtur tillsammans med min mor. Helena följde inte med denna gång eftersom hon spenderade kvällen hos Stefan som fyller år idag (Grattis till han!). Vi joggade runt Brynge och det var riktigt härligt. Var en helt vindstilla sommarkväll där man riktigt kunde känna hur sommaren doftade. Svårt att förklara men jag älskar verkligen doften av en riktig sommarkväll, underbart!

Efter joggingrundan hjälpte jag mamma med lite småsaker innan jag duschade. Efter det har jag fortsatt läsa på min spännande bok. Måste tusan läsa mera nu, den blir bara bättre och bättre alltså:) och ändå fick jag höra nu ikväll av min mor att andra boken är mkt bättre än den jag läser nu, dvs den första. Hur bra kan inte det bli då!? Nej, böcker är jävligt underskattat av många i dagens samhälle. Tror egentligen att alla människor skulle behöva koppla av med en bra bok då och då, det är så rofyllt på nåt vis:) Nej, shit måste läsa vidare nu och käka nåt känner jag. Sköt om er!

Resultat på tester

Jag fastnade framför några intressant tester på P3:s hemsida och här nedanför ser ni mina resultat. Jag orkade inte göra några fler tester ikväll än dessa men jag går säkert in där igen imorrn (d v s senare idag).

Har du koll på stavningen?
Resultat:
Du har full koll på stavningen! Antagligen tycker du att det är viktigt och blir irriterad över att behöva läsa felstavade texter. Fortsätt stava rätt! Det höjer trovärdigheten på det du skriver.

Hur romantisk är du?

Resultat: Den romantiska typen.
Du uppvaktar gärna och är påhittig, det får ta den tid det tar tills ni håller handen och den första kyssen. Varje ögonblick är minnesvärd.
Fallgropar:
Undvik att bli alldeles för sötsliskig. Det är inte säkert att det uppskattas av alla. Med andra ord, var sparsam med att dela ut hjärtan och nallebjörnar.

Velvets romantiktest - Exakt hur romatisk är du egentligen?
Resultat: Romantisk, men inte helt styrd av känslan! Du är en självständig person som älskar kärleken så länge den är på dina villkor. Du bryr dig mycket om din älskling men inser även att det är viktigt att ha ett eget liv också. Uppvaktning är viktigt men absolut inte allt inom kärleken! Håll handen, gosa och mys och fortsätt njuta av kärleken!

Hur rädd är du?
Resultat: Du är varken för rädd eller för modig, du har säkert kompisar som tycker att du är lite feg ibland, men det är trots allt nyttigt att vara rätt för vissa saker. Det är ju en överlevnadsinstinkt! Så fortsätt precis som vanligt, dina kompisar har helt säkert massa saker att lära av dig.

Har du hög moral?
Resultat:
Du är som folk är som mest, du kanske inte gör allting rätt men du har ändå en ganska hög moral. För dig är inget svart eller vitt, utan en jämngrå moralskala. Man kan tänja lite på gränserna här och där efter samvetet. Du kan sova gott om nätterna eftersom du inte har ett ständigt dåligt samvete som tynger dig.

Hur är det med självförtroendet?
Resultat:
Ibland kan du vara ganska nöjd med dig själv, men ibland är ditt självförtroende uselt. Du måste jobba på att tänka lite mer positivt. Man kan nästan inte ha för bra självförtroende, så försök att fokusera på det som du faktiskt gillar hos dig själv och tänk på det nästa gång du är missnöjd över något. Och försök att ta åt dig när någon ger en komplimang, du är grym!

Hur hälsosam är du?
Resultat:
Du är som de flesta, motionerar lite lagom och äter ganska nyttigt. Inte extrem åt något håll men du skulle må bra att äta ännu mer nyttigt och röra på dig lite oftare. Du behöver inte göra några jätteförändringar i din livsstil utan börja med småsaker som att cykla istället för att ta bussen, ta trapporna istället för hissen, ta en frukt istället för en bulle och sitt inte uppkopplad framför datorn halva natten utan se till att sova ordentligt.

Tävlingar

Innan jag lägger mig och sover vill jag ta tillfället i akt att tipsa er om två roliga tävlingar:)

http://www.towalindberg.se

http://benitamaria.blogg.se/2008/july/tavling.html

Mätthet & bokläsning

Blir så less på mig själv ibland alltså och detta är ett sådant tillfälle. Varför måste jag få världens jävla sötsug just ikväll? Suck! Dum som jag är kan jag självklart inte stå emot det heller utan måste proppa i mig kex, kakor etc. Inte bra! Fan, det är ju mitt i veckan också. På helgerna är det betydligt mer okej jämfört med mitt i veckan som det är nu. Och självklart ska man ha typ ont i magen nu också, ååh:/ Men, men jag får skylla mig själv. Nästa gång måste jag tänka mig för lite bättre innan jag sätter i mig så mktxP

Tänkte höra av mig till Ylva idag/ikväll också men det blev inget av med det:S Var längesen jag pratade med henne nu så det hade vart trevligt. Vi har säkerligen en hel del att prata om, det vet jag. Allra helst nu när vi inte hörts av på så länge. Hmm, får försöka slänga iväg nåt sms till henne i morgon:):P

Annars har det varit en lugnt kväll. Jag har tagit mig en skön dusch och varit social med Helena som hållit på att fixa med sin present till sin pojkvän Stefan. HAn fyller nämligen år i morgon. Jag har också hunnit läsa en del på min bok "Män som hatar kvinnor". Den börjar bli riktigt spännande faktiskt, är bara ibland som den är lite smått dryg/seg. Men just där jag är nu i boken är den spännande så jag tror jag måste läsa vidare nu faktiskt:) Sedan blir det ett telefonsamtal till Jimmi innan jag ska sova. Behöver verkligen sova mkt ikväll med tanke på hur jäkla trött ajg var i morse! (ovanligt, jag vet...men that's me:P) God natt!

Jobbardag

Idag har jag jobbat hela dagen i princip. Först var jag på mitt sommarjobb till 6 ca och sedan gav jag mig iväg med min mammas bil bort till Kornsjö för att fixa parkeringen inför helgens Nätramarknad.

Det var lite folk i Brynge idag vilket gjorde att dagen gick ganska sakta. Som tur är så är jag bra på att hitta olika sysselsättningar iaf så att tiden ska gå lite fortare åtminstone. Jag kopierade och vek b la upp ett x antal foldrar som besökarna ska få ta. Kändes lite bättre också när jag såg vad det var för väder ute denna dag, regnigt och kallt. Perfekt väder med andra ord för att jobba och faktiskt göra nåt vettigt istället för att bara vara hemma och inte gör nånting i princip.

Att fixa inför marknadens parkering var inte så svårt.
Vi var ett 10-tal personer som satte upp en del stolpar och band och vips var det klart. Sedan att det blev en hel del prat gjorde att det tog längre tid än vad det skulle behövt ta egentligen men rätt trevligt var det att prata iaf:P Känns verkligen jätteskönt att ha fått arbetet bortgjort ikväll så man slipper stå på parkeringen nu på söndag! - Helt underbart! :)

Jag vet inte så mkt mer än igår ang resan till Halmstad/Gbg. Det enda jag vet med säkerhet är att jag inte vill göra av med mer pengar än nödvändigt. Jag vill verkligen inte slösa pengar i onödan därför känns nattåget tur och retur för 1750 kr väldigt dyrt:P Då får man nämligen inte ens en kupé själv heller utan man måste dela så man sover 6 st i samma. Det blir alltså jag och Jimmi och 4 till isf (jag utgår i nuläget från att Weppan inte kommer fara eftersom det verkade som att han skulle till Åsele-marknaden). Måste finnas nåt billigare alternativ. Visst är det skönt att få en säng att sova i och resa om natten MEN ändå. Jag vill spara de stackars sparpengar jag har. Ska kolla runt lite mer på nätet om det finns några billigare alternativ. Jag skulle t o m kunna åka buss ner, haha:P Jag är inte den som är kräsen inte. Visst det lär väl ta typ hur många timmar som helst att åka ner till Halmstad men iaf - det lär ju bli billigt åtminstone:P Nej, jag har inte höga krav inte.

Nu ska jag snart ta mig en dusch, måste bara vänta tills det blir lite mer varmvatten. Sedan blir det kanske att jag spelar nåt med några av mina familjemedlemmar lr kanske ser Tintin, vem vet? Kanske blir det t o m både och? Well, vi får se vad det blir av den resterande kvällen. Jag önskar er en fin kväll!:)

Aktiv dag & resplaner

Idag har jag främst jobbat och stått i i min lilla affär. Var en hel del blommor som skulle plockas o s v. Dessutom var lokaltidningen förbi en sväng idag också vilket gjorde att det var extra viktigt att det såg bra ut i affären. Tror jag fick till det tillräckligt snyggt iaf mkt tack vare Jimmi och Rose:) - Tack till er för hjälpen med blommor och annat! Det var verkligen mkt folk u affären idag vilket var kul. Tiden går ju ändå bra mkt fortare när man har folk i affären än när det är alldeles dött. Sen kan det vara svårt att hinna med alla personer när det kommer alltför många typ samtidigt men man får göra sitt bästa. Ändå som sagt var, bra med folk! Hoppas det blir mkt folk hela denna vecka. Förra veckan var det alldeles för lite totalt sett vilket var segt.

När jag kom hem från jobbet åt jag makaroner och köttbullar här hemma hos min mor innan jag gav mig ut på en väldigt välbehövlig joggingtur. Jag joggade med mamma och Helena vilket var trevligt som vanligt. När vi joggat klart gick jag och Helena ut till garaget för att fortsätta måla familjens trädgårdsmöbler blåa. Det är en väldigt fin blåfärg måste jag säga. Det gick bra att måla förutom all jävla mygg som samlade sig kring oss som en enda enorm svärm:S Var väldigt jobbigt att måla då, helst på slutet men det gick iaf. Jävligt skönt att slippa myggen efteråt kan jag ju tala om iaf (för er som inte redan listat ut de;P)

Efter målandet tog jag en välbehövlig dusch innan jag bestämde mig för att spela "Dotcard" med Helena, Betty, Mange och mamma. Det gick rätt så bra att spela. Jag slutade på andraplats vilket får ses som helt godkänt eftersom jag inte spelat "Dotcard" på väldigt länge. Var säkert ett år sen sist nu när jag tänker efter lite.

I morgon väntar ännu en arbetsdag. Skönt att man inte börjar så tidigt:) än fast det är drygt ibland att vara kvar och jobba ända till kl 6. Nåja, imorrn efter jobbet måste jag fara direkt till Kornsjö för att hjälpa till med att förebereda parkeringsplatser och sånt inför den kommande helgens Nätra-marknad. Alla i mitt fotbollslag måste nämligen hjälpa till en del med marknaden. På så vis får vi in pengar också vilket ju är bra.

Det har blivit ändrade planer för vår resa till Halmstad/Gbg. VI åker inte denna vecka utan nästa vecka. Förmodligen blir det nog bara Jimmi och jag som åker eftersom Weppan tydligen ska på Åsele-marknaden. Tråkigt på ett sätt men ändå kul/mysigt på ett sätt att resa söderut med bara min älskling.

En sak till föresten. Jag har stora förhoppningar om att kunna åka ner till Sundsvall och Boda borg på måndag nästa vecka, det skulle vara otroligt kul! Jag hoppas allt klickar den här gången bara så det inte rinner ut i sanden som vanligt:S Nej, fy fasen den här gången ska jag iväg alltså! Jag drar förhoppningsvis med mig Jimmi, Helena och ev Stefan, Betty samt Mange också, hehe:D.

Nej, nu ska jag ta och förbereda mig så jag kan lägga mig och sova snart. Natti natti!

Överskottsenergi

Det blev så att jag stannade här hos ikväll/inatt Jimmi ändå. Fastnade med att kolla runt på nätet och vips hade klockan blivit så pass mkt att det kändes lite för sent att fara hem till min mor. Men imorrn måste jag dock hem dit iaf eftersom jag måste ta med mig nåt att äta till mitt jobb. Kan ju bli jävligt kärvt att jobba 7 timmar utan att äta nånting under dessa 7, helst för mig som inte klarar av att vara utan mat nå länge:P

Har letat på Internet efter ett ställe som man kan köpa Skilda världar på (serien började visas i tv4 1996) men dessvärre har jag inte hittat ett skit:( Jävligt tråkigt! Borde ju vara nån jävel som spelat in alla avsnitten och vill sälja kopior men inte då:/ Hittade bara till några forum där de skrev om skilda världar och där fick jag reda på att tv4 tydligen inte skulle visa repris av den serien nå mer:( Suck! Jag har iofs en hel del gamla avsnitt inspelade men jag vill ju ha alla, helst ½-timmes-avsnitten:P Ni får väl tycka att jag är en nörd men jag tycker faktiskt Skilda världar är en jäkligt bra serie fortfarande och ändå är inte jag den som följer så mkt såpor). Vet ni nåt om hur man kan få tag på serien så skulle jag bli jätteglad om ni ville tipsa mig om detta. Men jag antar att jag måste tvinga mig till att nöja mig med de avsnitt jag har inspelade på vhs.

Ute är det lugnt och stilla för tillfället.
Ser inte ut att blåsa ett dugg. Var lite sugen på att gå ut en sväng för ett tag sen och lite sugen är jag väl också fortfarande egentligen. Det vore bra härligt. Jimmi kan ju dock inte följa med eftersom han har ont i örat men. Nåväl, snart ska man väl gå och lägga sig också så då kanske det inte är en så bra idé egentligen att gå ut den här tiden. Är bara så jobbigt då jag känner mig pigg. Den här tiden borde man väl känna sig trött och vilja sova men inte jag inte:S Fan också, förstår mig inte på mig sj att jag kan ha så jäkla mkt energi om daganra/kvällarna/nätterna. Fast det är klart, jag har ju tio ggr för lite energi på mornarna istället med tanke på hur trött jag brukar vara, hahaxP. Jag måste dock skryta lite med att jag faktiskt inte varit så jäkla morgon-trött de två senaste mornarna. Har vaknat innan Jimmi t o m och känt mig rätt pigg, det är väldigt ovanligt kan jag säga. Vet inte vad som hänt men kanske har jag helt enkelt en period i livet då jag har överskottsenergi? Måste banne mig träna i morgon, på så vis kanske jag gör av med lite av min nuvarande överskottsenergi.

Nej, nu ska jag försöka göra av med min energi på nåt sätt. Kanske ska jag ta och vara duktig att städa lite här i Jimmis hus? Har Jimmi tur så gör jag de;P lr också tar jag mig en sväng ut i den underbara sommarnatten, det känns faktiskt väldigt lockande trots att det är för sent egentligen. God natt iaf! (...för detta måste vara det sista inlägget för mig ikväll!)

Halmstadsplaner

Idag har jag och Jimmi vart i stan. vi var bl a in på arbetsförmedlingen eftersom Jimmi skulle skriva in sig som arbetslös. Han har dock ett jobb om 3 veckor igen så värre än så är det inte. VI hittade också en väska till min kamera på Onoff, - Tack älskling:) och sen hittade vi också en liten svart väska till mig. Precis en sån väska som jag tänkt investera. Den väskan är perfekt för att ha om man ska gå ut på "Plattan" o s v:) En "bra-att-ha-väska" helt enkelt. Vi köpte också en termometer till weppans bastu, en riktig bastutermometer i trä med:) Kommer nog passa bra i bastun:)

Nu har vi precis ätit tacos och ätit upp pajen från igår med marsansås, gott:) Har sett på Tintin också, del del då han far till månen med sina vänner. Det var bra.

Har också funderat en del på när vi ska åka ner till Halmstad och Gbg och hur. Förmodligen kommer jag, Jimmi och Weppan åka ned denna vecka på torsdagkväll lr lördagkväll. Jag åker helst när på torsdagkväll dock. Känns bättre att vara där nere under helgen av nån anledning. då kommer jag dock behöva ta ledigt från mitt sommarjobb två dagar men det är det värt. Vi vet inte hur vi ska komma ner heller men jag hoppas nästan vi tar bil, det blir billigast så. Visst, kommer bli lite drygt att köra men vi är ändå 3 som har körkort och kan på så vis turas som. Så jag tror egentligen det kommer gå ganska bra då. Ett annat alternativ är att ta tåg men det kostar ju mer, helst om man ska ta nattåg med en egen sovkupé vilket ju egentligen är skönast. Finns ju nattåg med sittplatser med men det är ju mkt obekvämare. Ja, jag vet inte säkert vad det blir men jag hoppas/tror vi kommer ta bil ner på torsdag.

Står inför valet och kvalet just nu om jag ska åka hem nu lr om Jimmi ska få skjutsa hem mig till mitt arbete imorrnbitti. Det är inte lätt att välja:/ Det är på två vis. Finns ju fördelar och nackdelar med allting det är ju så. Ska ta mig en funderare nu. Jag återkommer säkert senare, hej med er!

Ska äta rabarberpaj:)

Nu har jag och Jimmi hunnit äta smörgåsar som vi gjort i min smörgåsgrill. De blev mkt goda:) Vi hade skinka, ost, tomat och banan på. DEt var lite drygt bara för mackorna fastnade en del i grillen men det gick att få lös de tillslut iaf. Jag är inte direkt bra på att använda så jäkla mkt smör heller så, blir ju bara äckligt då. Men kanske måste man använda mer än vi gjorde för att de inte ska fastna. Jaja, huvudsaken de var goda och vi fick lös de iaf:) Det var lite drygt sen att göra den ren bara. Det hade fastnat jättemkt på den:S jag fick hålla på ett bra tag innan jag blev hyfsat nöjd och gav mig.

Nu har jag också hunnit göra i ordning en rabarberpaj så vi ska nog ta och äta den strax. Jag duschade medan den stod i ugnen och min pojkvän var snäll och tog ut den. Han gjorde också marsansås, mums:) Jag låter min älskling spela lite wow nu också. Lite kul måste han väl också få ha ibland. jag har ju min bok och filmer om det skulle bli nödvändigt. Har ju bl a Tintin att se, fan vad bra det är=D Vet inte hur mkt han vill spela ikväll men  han får spela tills vi går och lägger oss om han vill. Jag är snäll ikväll;) Fast kanske han också vill se film, vem vet?

Nej, nu ska jag ta och äta min paj. jag hoppas den är god:) Lika bra att jag sägar god natt nu för jag kommer inte orka blogga nå mer ikväll:P ...så - God natt på er! :)

Snart ska jag baka paj:)

Nu håller Jimmi på att försöka laga min mammas dator, Internet fungerar nämligen inte. Det har det inte gjort på länge, lite märkligt då Internet här på mitt rum (rummet bredvid) funkar hur bra som helst:S DAtorer kan verkligen vara konstiga ibland alltså, man kan blir riktigt galen på dem - huvva!

Nu ska vi snart åka iväg och handla i allafall. Vi ska äta mackor och grilla dem i smörgåsgrillen som jag fick i studentpresent av min bror och hans tjej. Har inte använt grillen ännu så därför blir det extra spännande att se om/hur det funkar. Jag hoppas mackorna blir goda. Sedan har jag lovat Jimmi att jag ska baka en smulpaj åt honom också:) Blir en paj med bär lr rabarber. Jimmi vill ha med rabarber och jag med bär så jag vet inte vilket det blir. VI får väl slåss om saken kanske, vem vet;) Nämen, det blir nog gott vilken ingrediens man än använder egentligen:)

Annars har jag fullt av idéer och energi för tillfället. Är så mkt jag vill hinna med nu när både Jimmi och jag är lediga. Jag vill spela lazerdone här i Övik och åka ner till Sundsvall och gå på Boda borg och ev också Ikea om man har pengar:P Skulle vara riktigt kul, iaf de två första sakerna:) Vi ska också gå på Paradisbadet nån gång snart. Sen vill jag också att vi ska åka ner till Halmstad och Gbg för att gå på Liseberg och hälsa på Wiro och Jannike. Då måste jag ta ledigt från mitt sommarjobb dock men det kan det lätt vara värt. Måste planera snart när vi ska fara bara. Ojoj, mkt man kan göra egentligen synd bara att tiden brukar kunna försvinna så fort:(

Nåväl, nu ska jag och min pojkvän fara och handla. Ha de bra så länge!

Jag undrar

Det blev en filmkväll igår som jag misstänkte. Weppan och Emma kom hit ens väng också och vi tog det bara lugnt genom att se på "Götakanal" och "Sällskapsresan". Gick åt en del chips, godis och glass också - Mums!

Jimmi hade ont i sitt öra igår därför låg vi vakna länge och pratade efter att vi gått till sängs. Tror aldrig vi pratat så länge. Vi somnade inte föränn halv 5 därför sov vi väldigt länge idag. Måste säga att ag drömde en väldigt underlige dröm inatt också, haha! Snacka om galet men ändå jävligt nice på nåt sätt:D Det är roligt att komma ihåg drömmar tycker jag och det gör jag allt som oftast nuförtiden:)

Idag har jag inga planer alls.
Känns som att jag vill göra nåt aktivt iaf. Typ städa huset här, gå ut lr nåt liknande. klarar verkligen inte av att ägna en hel dag åt att bara slappa med att spela dator och se på tv (undantaget då jag är bakis då förstås:P). Borde träna snart också, det var ett tag sen nu. Känns inte som att det blir idag men längre fram. Skulle kanske vilja baka nåt idag fast då måste man på affären och köpa ingredienser för Jimmi har inte så mkt bak-ingredienser här:S Hm, får se vad det blir av denna dag.

Är så mkt saker jag undrar över men ändå finns det som inget bra sätt att få reda på dem:S Hur jag än gör kommer det ändå sluta i katastrof, det vet jag. Kanske lika bra att skita i de då? Fast likt förbannat kan jag inte låta bli att tänka på sakerna:S:( Fan också...

Nej, ska fortsätta äta nu. Ha det bra!

Lördag idag innebär jobb:/

Nu ska jag snart fara iväg på min sista arbetsdag denna vecka. Ska bli skönt när den är bortgjord. ska få låna Jimmis bmw dit, snällt:) Alltid spexigt att få köra dit med en bmw också, haha då kan jag låtsas som att den är min;D Haha närå men lite roligt är det allt:P Just nu sitter jag vid Jimmis dator och äter knäckebröd emd makrill på, det är jättegott:) Det kan jag verkligen rekomendera för er som inte ätit det.

Gårdagen gick bra. Det var rätt lugnt i affären vilket gav mig tid till att läsa boken "Män som hatar kvinnor". boken börjar faktiskt bli riktigt bra nu. De första sidorna var rätt sega men av vad jag har hört så ska den bli bättre och det verkar uppenbarligen som det också, nice:) Om det är lite folk idag också ska jag verkligen passa på att läsa vidare på boken.

Ikväll vet jag inte vad det blir. Jimmi har öroninflammation vilket innebär att han inte kan vara ute så mkt:(. Därför blir det säkerligen en lugn inomhuskväll (som så många ggrr förr:/ ) även om jag egentligen skulle ha lust att göra någonting utomhus så som promenera, grilla, cykla, bada lr nåt annat. Men som sagt var kan man inte hoppas på så mkt eftersom han ju har öronbesvär. Inte är det nå bra på tv nuförtiden heller:( Fy, vad tråkigt! Längtar tills augusti då det är sommar-OS då finns det verkligen nåt att se på tv iaf:) Nej, det lär förmodligen bli att vi ser nån film ikväll lr att Jimmi spelar wow och jag läser boken. Det är inte alltför höga odds på det.

Nej, ska fortsätta göra mig klar nu så jag hinner iväg på jobbet. Bloggar kansek senare ikväll, håll utkik;) Jag önskar er alla en trevlig dag! :)

Aktiviteter de senaste timmarna

Har varit relativt full fast de senaste timmarna därför har jag inte bloggat så mkt. SÅ vad har jag då ägnat de senaste timmarna åt, dvs sen jag bloggade här sist? Jo, detta:
- Joggat 7 km
- Badat i 17-gradigt vatten (kallt i början men skönt sedan)
- Jobbat
- Cyklat (till och från mitt jobb)
- läst lite på boken "Män som hatar kvinnor"
- ätit tonfisksallad
- badat igen i det 18-gradiga vattnet
- Tvättat håret
- Smsat jävligt mkt (har skickat 136 sms på 4 dagar)
- Pratat en hel del med mina kära familjemedlemmar
- Granskat mina bal- och-student-bilder (funderat på vilken av mina balkort som det ska göras en förstoring på)
- Sett på Tintin (gud, så bra det är....måste se mera av det snarast! :) )



Som ni ser har jag hunnit med en hel del med andra ord.
Har också varit en del tråkigheter men dessa vill jag inte skriva om här mer än att det varit riktigt jobbigt. Är tur att man har ett så pass starkt psyke ändå, hur skulle man klara vissa saker annars? Vissa människor hade garanterat klappat igenom men inte jag inte. Åtminstone inte än:S Nåväl, jag hoppas verkligen att allt löser sig.

Jag valde föresten att ta blåa skålar. Mamma hämtade ut en idag och den såg riktigt fin ut. Nu väntar jag bara på att den andra, större skålen ska komma hem till affären också så jag kan få tag i den också:) SKulle vara riktigt trevligt om man kunde fixa så man hade hela setet i blått i framtiden. Det är ju dock dyrt det där porslinet men drömma kan man ju alltid iaf:)

Nu ska prova att spela en match på x-boxen innan jag lägger mig för att sova.
Ännu en arbetsdag väntar imorrn för mig, liksom på lördag men sen, sen har jag helg. Jobbar inte söndag och måndag därför har jag helg ändå än fast den ju blir lite senare än vanligt. Nej, dags att spela. God natt!

Ingen tacos:/

Idag har jag jobbat. For hem runt halv 7 och väntade mig att det skulle finnas mat hemma till mig. När jag kom hem och såg alla skålar på köksbordet tänkte jag: "Perfekt, tacos...fan vad gott!". Tyvärr fanns det dock ingen tacos kvar, min glupske;P bror hade tydligen tagit det sista och jag fick ingenting:( Folket här hemma hade tydligen inte tänkt på att jag kanske också skulle vilja ha mat efter en dag på jobbet. Det blev alltså ingen tacos för mig idag men jag fick iaf fika uppe hos min pappa. ballerinakex, hallongrottor, pepparkaka, glass, jordgubbar och olika småfrukter var verkligen inte fel:) Jag är med andra ord relativt nöjd ändå. Sedan att jag kanske borde äta nåt vettigare i matväg är en annan femma:P Helst eftersom jag ska ut och jogga om bara ett litet tag:P Hm, jag hoppas det går bra ändå. Åt ju trots allt några mackor på jobbet tidigare idag också så alltför utsvulten och mör borde man väl inte bli iaf.

Annars har det inte hänt så mkt idag.
Var mindre folk i min affär idag jämfört med igår vilket gjorde att tiden gick ganska långsamt stundtals men det gick ändå. Nej, nu ska jag ge mig iväg ut och jogga. Ha de bra så länge!

jag är som en paparazzi

Nu är det hög tid för mig att sova. Dumma mig som ska vara vaken så länge trots att det var flera minuter sedan jag såg klart filmen, typiskt mig alltså. jag ska banne mig inte klaga på att min pojkvän är uppe länge iaf när jag 'r uppe lika länge själv. Visst jag kan sova typ 4 timmar längre än han men ändå. Onödigt.

Och inte hann man lägga in alla kamerabilder på datorn heller, suck. Iofs kanske inte så konstigt med tanke på hur jävla många bilder jag tog i helgen men ändå lite irriterande. Har kommit på mig själv med att jag är en riktig papparazzi alltså, åtminstone när jag väl tar fram kameran och börjar knäppa kort. Haha, jobbigt men lite roligt också:P Jag tycker åtminstone att det är jättekul att titta på gamla bilder:) Dagarna kommer ju aldrig åter så varför då inte dokumentera de i lite bilder så man åtminstone kan minnas lite av dem? Lägger in en bild från hamnfesten bara för att bevara det minnet. Bilden föreställer karusellen "Extreme" och nånstans däruppe i luften sitter jag, Emma och Sandra fastspända. Jag skriker lr skrattar förmodligen:P När jag ser denna bild fylls jag av spänning, glädje, skräck och galenskap. Haha, för hur galet är det inte att åka karusell då egentligen....särskilt logiskt är det ju inte iaf. Nej usch, jag orkar inte gå in på några såna djupare tankar nu.


Nej, men kanske dags att göra någonting åt den här onödigheten att sitta vaken nu och gå sova i stället. Jag behöver faktiskt sova nu för att orka med morgondagen (jag intalar mig sj det just nu, hehe...det var alltså inte riktat mot er). Natti!

"Den tredje vågen" var ingen besvikelse

Nu har jag sett klart filmen "Den tredje vågen" och jag blev definitivt inte besviken! Den var hur bra som helst alltså, vansinnigt spännande att man inte visste vart man skulle hä sig:P Herrejisses alltså! En riktigt bra, läskig och spännande film...precis vad man behöver en sån här kväll även om jag är lite småskraj nu heh:P Helena orkade ju inte se hela filmen så jag fick se de sista tjugo minutrarna sj:/ Lite otäckt men jag grejade det, hehe:P Jag vet inte än vilken film jag tycker är bästa av "Livvakterna" och "Den tredje vågen". Jag tycker båda dessa är riktigt bra, svårt att välja en favorit:S Kanske måste se filmerna fler gånger för att kunna avgöra det. Men helt klart är iaf att jag har sett två kanonfilmer de senaste två dygnen! Ni som inte sett filmerna - Se de för tusan!


Beslutsångest

Har precis fått låna min brors film "Den tredje vågen", uppföljaren till "Livvakterna" så ikväll blir det filmtittande för hela slanten:) Men först och främst ska jag flytta klart bilderna från kameran till datorn och sedan ska jag ta en promenad med Helena. Kommer nog bli en härlig kväll för mig det här, det känns som så iaf:)

Idag hade mamma tydligen hämtat ut mina studentbilder, dvs bilder på mig med min balklänning och bilder på mig med studentklänningen. De blev bättre än jag trodde faktiskt:) Kändes som att de blev betydligt sämre när jag knäppte korten men det var väl en duktig fotograf:) snygg bakgrund och bra ljus kan göra mkt uppenbarligen.

Har ett besluts-problem också. Har fått två jättefina skålar i studentpresent. En fick jag idag i efterskott av några bekanta. Problemet är att det är samma sorts skål men det är olika färger. Nu har jag väldigt svårt att välja vilken färg jag egentligen vill ha på skålarna, "serien" lr vad man nu ska kalla det. För samma färg på båda vill jag ju ha, vem vet kanske köper jag till mer saker till "serien" också om/när jag ha råd. Jag tycker alla färger är väldigt fina på olika sätt därför har jag stora problem med att bestämma mig. Här nedanför kan ni se hur skålarna ser ut iaf. Ni får väldigt gärna kommentera vilken färg ni tycker är finast :)



Notera att
jag inte har glas och tallrik utan "bara" en mindre och en lite större skål för tillfället.

Ett kramigt lejon:)

Blev tipsad om detta you-tube-klipp genom ett mejl från min mor idag och vilket klipp sen alltså. Snacka om underbart lejon, jag vill ha det! Jag vill åtminstone kramas med det jag med;D - Kolla själv vet ja:)


1:a arbetsdagen

Idag har jag klarat av min första arbetsdag:) Det gick bra även om det var en del strul från början (så är det väl för alla första dagen på ett sommarjobb trots att man aknske haft jobbet tidigare). När jag kom till affären hade nämligen hantverkaren som skulle vara där denna dag redan släppt in 3 st kunder. Dessa kunder skulle givetvis köpa två saker utan att jag ens hade gjort i ordning kassan lr hade koll på nånting i princip. Jag hade ungefär bara kommit in genom dörren när de sa att de skulle köpa två saker. Som tur var hade de jämna pengar iaf så det gick bra ändå, men man blir ju lite stressad vid såna där situationer.

Annars idag har jag prismärkt en hel del saker i affären, rensat ut pämen vilket behövdes, städat, fixat och donat så att allt flyter på och ser bra ut. I början av dagen var det ganska tomt på folk (åtminstone efter att de första 3 gått) men sedan runt halv 2 bara rasade det in folk. Jag hann knappt säga hej till alla alltså, så mkt var det. Men jag klagar inte, det är bara kul när det är folk eftersom tiden går så otroligt mkt fortare då:) Intressant också att se hur bina lever, hantverkaren som var där iodag hade med sig sin bisvärm nämligen och då passade jag givetvis på att kolla in i hans genomskinliga bi-fyrkant till burk. Bin är läckra men äckliga. Fattar inte hur de står ut med att vara så många på samma ställer (flera tusen!) fast det är väl förstås en vana antar jag:P

Skönt ändå att komma hem även om jag måste säga att jag trivs jävligt bra med mitt sommarjobb.
Är nog inte många som har ett lika bra sommarjobb som jag, inte för att skryta men:P Visst, jag får inte jättemkt betalt men ett bra jobb är det iaf. Det är inte precis så att man är dödstrött nu utan nu kan jag göra vad jag vill:) Det är inte ett jobb som man blir sådär jättetrött av som exempelvis sätta plant lr plocka jordgubbar. Nej, jag klagar verkligen inte.

Nu sitter jag här på mitt rum ensam med Mille, min underbara katt:) Vet inte vart alla andra i min familj är:S var helt dött när jag kom hem för ca en timme sen. Jaja, de lär nog dyka upp snart. Är väl de som gått upp och hälsat på min pappa skulle jag kunna tänka mig.

Har blivit lite smått sugen på att fara ner till London i höst också.
FInns tydligen jättebilliga flygpriser ner dit i oktober:) Skulle ju inte vara helt fel att fara dit och hälsa på Ylva som ju ska vara au-pair (stavas det så?:P) där. Men det är inte säkert att det kommer bli av heller. Har ju inte direkt så jättemkt pengar heller såjag vet ändå inte om det kommer att gå trots att det ju är jävligt billigt. Pengar har ju tyvärr en förmåga att försvinna som smör i solsken:p Men drömma kan man ju alltid iaf:D

Nej, dags att göra lite nytta. Jag borde te x lägga in mina kamerabilder på datorn:P Hoppas ni får en underbar kväll!

"Livvakterna" är jättebra

Såg klart filmen "Livvakterna" för ett litet tag sedan och gud vad bra den var! :D Riktigt spännande alltså, shit! Fattar inte varför jag inte har sett den tidigare för när den kom ut 2001:S. Bra gjort av min storasyster iaf att ta initiativ till att vi skulle kolla på just den filmen hon, jag och Betty. Tydligen finns det en uppföljare också, "Den tredje vågen". Gissa om jag kommer att se den snarast? ;P Älskar verkligen att se såna här bra filmer alltså och Jimmi: - Det finns visst svenska filmer som är bra! ;D


Nu ska jag lägga mig och sova så jag orkar upp i morgon. Hade tänkt lägga mig mkt tidigare men nu hade jag en bra orsak till att vara uppe iaf (för en gångs skull!). Det gick inte att sluta se på filmen bara sådär som jag tänkte från början. I början när vi startade filmen tänkte jag bara se hälften ungefär men efter bara ett litet tag var jag som fastklistrad:P Riktigt bra film med andra ord! Jag kan verkligen rekomendera filmen för er som inte sett den. Men förmodligen har väl de flesta utav er sett den redan eftersom den kom ut 2001 men iaf.

Aja, time to sleep now. Jag kanske bloggar imorrnbitti innan jag far iväg på min FÖRSTA(!) sommarjobbsdag...beror på hur mkt tid jag får över (om jag ens får någon tid över:S). Jaja, den som lever får se. Sov gott!

RSS 2.0