Vad duktig jag kan va'

Dags för mig att sova nu. Blev en sen kväll för mig det här, precis som så många ggr förr:P Men jag var bara tvungen att prata lite med min kära syster i Umeå ( och visa henne låten: "dancing in the dark":) ). Sen har jag pratat lite med mamma också:)

Har också varit duktig och lagt in "dancing in the dark" på min mp3 och mobil (som jag borde gjort för längesen egentligen), plus tömt min mobil på bilder. Har också vikt alla tvättade kläder jag hade kvar på sängen och lagt in dem i garderoben:)

Sen har jag även hunnit med att flytta över de saker jag hade på min mammas USB-minne till min dator:) Har tömt min användar-mapp på skolan nyligen, vilket behövdes. Jag förde över nästan alla saker jag hade till USB-minnet ist. Min "skol-mapp" var nämligen väldigt full med skolarbeten. Så nu har jag alltså skolarbetena hemma på min egen dator ist och jag har jättemkt plats att spara saker på min användare på skolan. Förut har jag alltid varit tvungen att ta bort nånting i min skolmapp bara för att det varit brist på plats, men det behöver jag alltså inte längre:D Känns skönt att jag äntligen fixat det:)

Man blir rakt stolt över sig sj alltså:):P inte varje dag man gör så mkt "vettigt".
Det är en sak att tänka på saker och en helt annan att verkligen utföra dem. Tänk om man kunde vara såhär nyttig varje dag:) Dock har jag inte packat hockeygrejjerna till imorrn men det får jag väl göra imorrnbitti, man kan ju inte hinna allt;P Haha, inte ens jag en kväll som denna;D


Skönt med Modos seger ikväll föresten:D Äntligen! Det var verkligen på tiden. Hoppas de kan starta en vinst-svit nu ist. Det var tur att Timrås mål blev bortdömt annars vet man ju aldrig hur det hade slutat:S

Måste också skriva att Linus Viddels mål i matchen LHC-SSK, var hur jävla snyggt som helst! Det kallar jag hockeygodis:D Underbart att se! Mer sånt tack:)

Nej, måste borsta tänderna nu och så...Sov gott! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0