Seg skoldag

Idag är jag väldigt trött, sjuk och less! Jag har ingen motivation för att vara på skolan helt enkelt. Borde egentligen vara hemma och sova lr lyssna på musik ist. Men, men man ska väl genomlida såna här dagar med ibland. Och snart är det ju helg med:) man får försöka se det positiva. 

Har kommit fram till att jag verkligen inte är frisk än. De senaste mornarna har jag vaknat och varit torr och krasslig i halsen, sen går det över under dagen och jag har bara lite hosta nu och då (kanske är därför jag fått för mig att jag kanske är frisk). Men i morse när jag vaknade mådde verkligen inte min hals något bra. Har blivit lite bättre under dagen men inte mkt. Jag har inte ont i halsen direkt, det är mer att jag är torr och att det är som en klump som inte går att hosta upp:s jätteirriterande! Känns faktiskt skönt att jag inte kan gå på Plattan ikväll, när jag mår som jag mår. Men det ska bli kul med klassfesten iaf:)

Nej, nu börjar historian så jag måste dra. Sen är det idrott och sen, ja sen är det äntligen helg (underbart!).

Hej med er!

Kommentarer
Postat av: Madde

Hehe, jadu jag gick så långt för att jag kände för att bara komma bort och för att samla ihop lite tankar och bara vara för en stund.. Så svårt att ta det lugnt i dagens samhälle..

2007-11-16 @ 18:35:47
URL: http://minimadde.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0