Aktivitetshelg med fotboll bl a

Mobilen har fortfarande inte kommit. Stod att den sorterades i Ånge idag så den borde komma imorrn eller i övermorrn. Den kommer när den kommer helt enkelt, ingen idé att bara att sitta och vänta på den.

Har haft en väldigt härlig helg. I fredags var jag och den största delen av min familj plus några andra fina personer upp och kollade på Sunnanåhöjden.
Det är ett högt berg inte långt från där min mor bor som ger en sagolikt fin utsikt. 3:e året irad vi bestiger berget och kikar på utsikten. En härlig tradition. Efter det blev det grillning hemma hos Ola. Vi bjöds på kött, potatissallad och vanlig sallad. Underbart gott kött verkligen! Saftigt så in i bomben:) Sen blev det kubbspelade, tjejerna mot killarna. Vi vann en match var, lika bra det så man kunde skiljas åt som vänner:) Sen spelade vi kort i form av "Hjärter sju" och "Chicago". En mkt trevlig kväll på alla sätt och vis - Tack alla inblandade!



I lördags pallrade sig en trött Rika upp för att äta en god frukost (likt hotell faktiskt!) och spela pingis. 4 raka vinster tog jag, min pingisform verkar vara fenomenalt bra för tillfället;) Ännu roligare blir det att vinna också när man spelar mot en person som är lika dålig förlorare som jag sj är, haha;P Efter det blev det besök hos min far. Sen blev det en underbart härlig båttur från Näske och utåt med tre härliga människor. Stannade till vid pyröerna(? nånting sånt tror jag det hette?). Man kan iaf gå upp till den kända "Slottdalsskrevan därifrån. Det var verkligen superhärligt. Vindstilla och allt. Lite kallt i vattnet men jag lyckades doppa mig en gång iaf, det är jag nöjd med. Kastade en del "macka" också men det är inte riktigt min sport märkte jag. Lyckades få 4 studs som mest vilket inte är mkt att hänga i gran. Blev grillning av kött även denna dag plus majskolvar. Blev även bjuden på galiamelon, mums! Är verkligen jättegott att äta saker utomhus. Efter en del fotograferande begav sig vi fyra tappra själar oss in mot fastlandet igen. - Tusen tack för båtturen!



När vi kommit hem blev det handlande av godis och annat, mums! Sedan vankades brännboll med ett gäng som skulle visa sig vara ett riktigt roligt och skönt gäng:) Var rätt skeptisk innan eftersom jag knappt gillar brännboll men det blev faktiskt riktigt roligt mkt tack vare den sköna stämningen. Efter att ha spelat brännboll i cirka två timmar (mitt lag vann) så blev det spontant även en fotbollsmatch. Riktigt skoj att spela fotboll som jag faktiskt inte spelat sen jag slutade från Nätra för sisådär två år sedan. Mitt lag vann även i fotbollen. Kvällen avslutades sedan med dusch, popcorn, godis och en film i form av "Wallander - Tjuven". Sov tillslut som en riktig prinsessa efter dagens alla roliga och härliga händelser. Fantastiskt!

Igår blev det en lugn dag.
Såg filmen "Bröllopsfotografen", vilken inte alls var så bra som jag trott. Rätt dålig faktiskt om jag ska vara ärlig och det är inte en film jag lär se igen om jag sj får välja. Åt sedan ett kycklingclassic-mål för första gången vilket var rätt gott. Blev en jordgubbs-lyxshake också, mums! Tog sedan en promenad innan det blev kortspelande i form av "Plumpen" och "Chicago". Jag gick som segrare ur båda spelen:D

Allt som allt har det alltså varit en riktigt skön helg på alla sätt och vis. Nästa helg kommer jag befinna mig i Östersund, på Storsjöyran. Jag håller tummarna för att den helgen ska bli lika lyckad. En sak vet jag dock som jag inte kommer att gilla men inte mkt att göra åt det. Bara att gilla läget I guess. Jag ska till Yran med Emma, Sandra och Ida. Längtar efter att få se Kent och Winnerbäck live, det kommer bli grymt. Vill även se Melissa Horn, Miss Li och Europe med mera.

Nu är det dags för mig att försöka fånga den här dagen. Men nu har jag iaf skrivit om min härliga helg. Ha en superfin måndag och kom ihåg att ta hand om er själva lika mkt som ni tar hand om era nära och kära!

Ny lila mobil!

Efter många om och men har jag äntligen beställt en ny mobil! Känns jäkligt bra måste jag säga. Den gamla motorola-mobilen som jag haft de senaste veckorna är rätt opålitlig. Vissa sms får jag inte på en gång utan kommer fram flera minuter senare, ibland efter att jag startat om mobilen. Så, vad blev det tillslut för mobil då? Självklart blev det en vikbar, inte nån touch eller slide-modell för mig inte. Nej, sånt tycker jag inte känns pålitligt.

Det blev en Sony Ericsson T707. En lila sådan. En modell som funnits ett år redan men det ser jag inte som någon nackdel. Fick en enorm ångest ett tag över huruvida jag skulle ta en svart lr lila modell. Jag var tvungen att skicka ut en massa sms och fråga mina närmaste vad de tyckte. Några besvarade sms senare och ett telefonsamtal till min mor så beslöt jag mig för den lila modellen. Man måste våga lite ibland. Dessutom var den lila färgen väldigt snygg. Precis den sortens lila-nyans som jag gillar:) Svart är ju också snyggt men kanske lite alldagligt och tråkigt - diskret. Dessutom har jag bara haft svarta/gråa telefoner hitills så nu det är dags för mig att färga upp min vardag lite.



Jag beställde mobilen via nätet så förhoppningsvis kommer den redan i morgon.
Hihi, jag längtar redan. Kommer bli så otroligt mkt smidigare att skriva sms och ringa. Visst kostar mobilen såklart en del men jag känner att det är en nödvändig investering med tanke på hur mkt jag kommer att använda mobilen. Bara att hoppas nu att den håller/fungerar som den ska. Har iaf 36 månaders garanti från Internetsidan jag beställde den ifrån. Jäkligt snygg är mobilen iaf måste jag säga.

Har lust att byta till abonnemanget Telia max 25 också men vet inte om jag orkar krångla på med det nu.
Är som lite halvless på att sitta vid datorn med tanke på att det är det enda jag i princip gjort sedan 6 i morse. (ingen kan säga att jag inte lagt ner tid för att hitta den "rätta" mobilen för mig;P).

Nej, ta något att äta och sen få lite luft. Det vore finemang det. Ska ringa Sandra snart också och höra om hon vill träffas. Flertalet från min övriga familj är i Sundsvall för att besöka Ikea, Biltema mm. Jag orkade inte följa med eftersom jag ändå inte har nåt speciellt ärende. Det försvinner säkerligen bara pengar vilket känns rätt onödigt.

Ha en fortsatt fin dag!

Fantastisk sommar hitills

Jag lever och mår väldigt bra såhär i sommartider. Den här sommaren har bjudit på en hel del överaskningar, speciellt en. Hade verkligen inte väntat mig den. Men jag klagar inte - Tvärt om! :) Mår verkligen jättebra. Sen var det der här med att tänka på rätt sätt. Det där som vi pratat så mkt om under min hälsoterapeut-utbildning. Ibland faller jag så lätt tillbaka ner i gamla gropar, såna där gropar som jag borde ha lärt mig att undvika vid det här laget. Jag lär mig dock för varje dag och det känns helt fantastiskt. Jag är starkare än vad jag tror.

Så vad har den här sommaren bjudit på hitills? Jo, detta:
- Pingisspelande
- Badande i olika sjöar och hav
- Solande
- Pratande
- glassätande
- En tripp till Ulvön med Helena, pappa och Marianne
- En hel del funderande
- tennisspelande
- Roligt festande med gamla vänner
- Känslan av att bara vara
- Underbart vacker soligt väder
- Umgänge med några helt fantastiska människor bland annat min vän Sandra
- Och såklart mkt mer, varav en del saker som inte går att få ner i ordform.

Totalt sätt är jag väldigt nöjd med sommaren såhär långt. Och än är den inte slut, även om tiden för skolstarten börjar närma sig med lite halvt skrämmande och obehagliga steg. Jag trivs ju väldigt bra i Sunne men man vänjer sig så otroligt fort vid att vara här hemma i Norrland. Sen har jag inte pluggat ett dugg än heller och det känns inte som att jag kommer kunna förmå mig att göra det heller på ett tag, tyvärr. Finns så mkt andra saker som lockar för tillfället. Jaja, det löser sig på något sätt - det gör det alltid.

Ikväll blir det träning i form av löpning och efter det förhoppningsvis ett skönt och svalkande bad. Det var så längesen jag tränade nu så det är dags. Mamma har fått semester nu också så förhoppningsvis kan jag umgås med henne ikväll. Helena jobbar iaf tyvärr så hon kan jag inte träffa.

Måste verkligen köpa en ny mobil. Den gamla jag har nu är rätt opålitlig eftersom en del sms inte alls kommer fram trots att folk skickat de till mig. Det är väldigt irriterande. Tur de flesta kommer fram som de ska iaf.

Nej, nu ska jag gå på en promenad och sedan åka hem till min kära mor. Hoppas ni har en lika härlig sommar som jag hittils!

Sommaren överglänser bloggen just nu

Livet går framåt i full fart. Riktigt skönt med sommar. De senaste dagarna har det varit väldigt varmt också, toppen! Snart blir det tennis och sen blire till att fara in till hamnfesten inne i stan och träffa Sandra. Ska även träffa Helena en sväng där, det ska bli roligt. Så mkt man vill hinna med nu i sommartider. Fastän jag kan känna ibland att jag borde ha ett sommarjobb så känns det ändå så himla rätt att inte ha något just nu med tanke på att jag har så mkt runtom mig för tillfället. Tiden bara försvinner lika snabbt som en vindpust ibland, helt sjukt.

Känns väldigt bra att vara här hemma i norr och Övik också, så roligt folk här:) Känner verkligen att det här är mitt hemställe trots att jag ju trivs fantastiskt bra i Sunne också. Träningen går till och från för tillfället. Joggar en del men det blir lite uppehåll mellan gångerna ibland eftersom man får andra infall nu på sommaren. Så mkt möjligheter man har egentligen, helt sanslöst när man tänker efter. Finns så mkt man kan välja och styra över alldeles på egen hand - allt från små saker till stora.

Har en del jag borde ta itu med. En del jobbiga grejer som jag inte riktigt vet hur jag ska hantera. Men jag vet att jag måste göra de förr lr senare. Det hjälper inte att skjuta upp de hur länge som helst, de måste ändå göras tillslut. Har en del skolsaker att göra också, suck. Hitta en LIA-plats exempelvis. Det måste jag styra upp framöver. Jag vill hitta ett riktigt bra ställe. Går nog bra bara man verkligen bestämmer sig för att ta tag i det. Just nu har jag så många andra saker som känns viktigare.

Hultsfredfestivalen jag skulle på nästa vecka blev ju överaskande nog inställd. Men som man säger; inget ont som inte för något gott med sig. Det känns alltså rätt bra trots allt. Kommer inte göra av med lika mkt pengar heller även om 1020 kr är kastade i sjön (pengar som är utlagda på Hultan-biljetten och en bussbiljett mellan Sthlm och Hultsfred). Jaja, det kunde ha varit betydligt värre.

Nej, nu ska jag lägga mig ute och sola. Är toppenfint väder ute så det gäller att passa på. Fan vad jaguar-bilar kan vara snygga föresten, helt otroligt!:) Kan hända att det dröjer ett tag innan nästa inlägg kommer men det får ni leva med såhär i sommartider (icke-data-tider). Sköt om er och njut av sommaren, det ska jag göra!

RSS 2.0