Jag = jätteaktiv?

Nu har jag varit ute och sprungit med Helöena och mamma och dessutom hunnit med att duscha. Det gick hyfsat att springa. Har haft både sämre och bättre dagar men det gick väl helt okej även om det var lite segt där i slutet. Desto skönare känns det nu iaf när man äntligen fått kommit sig hem och kan vila. Är så otroligt gott att hälla i sig vatten efter att man tränat också - Underbart! Nu är Helena snart klar med sin björnakaka som hon hållit på att baka så det blir väl att man snor till sig en liten bit om ett tag:) ska bli gott:) Tycker jävligt mkt om björnakaka, är väl säklert inte många som vet vad det är men det är iaf en brun kaka som man gräddar i ugnen och som man sedan här fyllning inuti. Det är nästan som en sockerkaka fast mkt godare om du frågar mig.

Ikväll har jag inte så mkt planer annars. Ska nog ta det lugnt och försöka lägga mig tidigt. Höll t o m på att somna tidigare ikväll (runt 7) när jag låg och skulle vila på sängen. Snacka om att man kan se resultat tidigt av att gå upp tidigt alltså. Jag klagar dock inte, det är ju bara bra så jag somnar i någorlunda vettig tid ikväll och kan komma i god tid till mitt jobb i morgon.
Ikväll Kanske det blir att jag ser nån film tillsammans med mina två systrar. Blir det inte det blir det väl att jag sitter här vid datorn och slappar lr ser nån film sj på datorn. Hm, lr också kanske jag spelar x-box, vem vet. Hehe, som ni märker har jag många idéer;P Men det gick dock inte så bra för mig att spela NHL nu sist:( Jag förlorade hela tiden trots att jag tom fuskade? och startade om matchen en gång:S Fattar inte hur det andra laget kunde göra typ 3 mål inom loppet av 2 minuter. Tror spelet hängde sig lr nåt...lr jaa, jag vet inte MEN så dåligt spelade jag ju ändå inte. Nytt försök senare ikväll kanske om jag orkar. Förlorar jag direkt då igen så kommer jag dock nog ge upp ganska snabbt haha:P så mkt tålamod har jag för tillfället vad gäller detta spel.

Fick reda på en ganska intressant sak idag föresten.
Min pojkvän tycker tyligen att jag är en jätteaktiv person. Jag hade verkligen ingen aning om detta. Visst jag trodde väl inte att han skulle ha uppfattningen att jag var värste lat och jätteoaktiv men jätteaktiv jag? Njaa, själv skulkle jag inte vilja påstå att jag är det. Jag är väl aktiv men inte så mkt mera för visst fasen kan väl jag sitta och slappa bra länge jag med även om jag kanske inte kan sitta still lika länge som min pojkvän:P Visst tränar jag väl en del och vill hitta på grejer (vara ute i naturen o s v) men iaf. Nåväl, alla människor tycker ju olika och jag tar väl inte diurekt illa upp för att han tycker att jag är jätteaktiv heller det är väl mer att jag blir förvånad bara eftersom ingen har tyckt så om mig förut:P

Nej, nu ska jag gå ner och se om den goda kakan är klar hehe:) Bloggar nog senare ikväll innan jag lägger mig. Hej då!

Jobbigt att vara hungrig

Så är man äntligen hemma igen efter stadsvistelsen. Det har gått bra iaf även om jag blev väldigt hungrig nu i slutet. Jag har bl a varit på Jysk med pappa och Marianne och hämtat ut en bokhylla som Marianne beställt. Vi for sedan till Mariannes lägenhet och monterade ihop en utav dem. Det blev bra förutom att en spik for in lite fel men det är skitsamma, syns knappt heller så:P Jag åkte hem med Jimmi från stan och hjälpte han att ta hem sin bmw (som nu fått nya sommardäck så han kan köra den) från hans föräldrar. Nu måste istället hans toyota lagas, är tydligen dragkroken som krånglar:( Men han har iaf bmw:n han kan köra nu så det är ju bra iaf.

Nu sitter jag här på rummet och vräker i mig korv och makaroner.
Finns det nåt bättre än att äta när man är RIKTIGT hungrig, i don't think so. Gud, så gott det är med mat ibland. Jag blir så sjukt trött och orkeslös också om jag är utan mat länge, helt sanslöst. Jag är inte ett dugg lik Jimmi lr min storasyster på det viset. De kan typ vara utan mat hur länge som helst utan att det märks ett dugg på dem, så är definitivt inte jag!

Funderar på om man ska ta och spela en match på x-boxen (jag vann matchen jag spelade i morse med 4-2:D). Senare ikväll ska jag fara ut och jogga med min mor och Helena, det ska bli skönt att röra på sig lite - Det behövs! Sedan blir det nog till att ta det lugnt resten av kvällen och ladda inför min första arbetsdag i morgon.

Nej, x-box gällde som sagt var nu. Ha de bra! :)

I'm awake!

Se på faan:p jag är vaken denna tid! Wow, helt fantastiskt;) och till råga på allt har jag varit vaken i ca 40 minuter, de ni haha! Nåväl jag vaknade först av  min underbara väckare och sedan av att min älskling ringde, - Tack sötnos!  Det dröjde inte många minuter föränn jag insåg att jag måste kliva upp för att vara alert till morgondagen som ju är min allra första arbetsdag denna sommar. Det känns lite småtråkigt men ändå bra med tanke på pengarna. Och är det lika dåligt väder som det har varit dessa dagar så spelar det ju egentligen ingen som helst roll om man jobbar. Nästan bättre att jobb då för då kan man ändå inte göra nå vettigt när man är ledig ungefär.

Som tur är skulle pappa och Marianne in till stan idag vilket innebär att jag kan åka me dem
- Tack! Därmed slipper jag ta bussen in och betala för den (mitt underbara busskort har jag ju inte längre eftersom jag inte går i skolan). Okej, man ska inte vara snål (I know) men typ 23 kr är faktiskt ganska mkt för en som vill spara pengar i sommar och inte kommer ut så jättemkt lön på sitt sommarjobb. Pappa och Marianne skulle iaf åka in runt 12 nån gång vilket passar mig hyfsat bra. Måste stanna och hämta en sak hos Jimmi också men det ska nog gå bara bra hoppas jag.

Nu ska jag snart gå upp och äta frukost men först ska jag spela lite X-box, hehe:) Spelar försåts med mitt favoritlag Dallas Stars som kommit till slutspel nu. De ska spela mot Vancouver vilket nog kommer bli väldigt tufft. Ska ta och spela match 1 nu och göra allt jag kan för att vinna;P Hoppas ni får en underbar dag, det ska jag försöka ha iaf:)

Fiskefångst

Kvällen ägnades åt en fisketur precis som jag ville:) Det blev ingen mjukglass men det gör inte så mkt. Vi ska nog ta och köpa mjukglass nästa helg ist så jag överlever;P Jag och Jimmi for iaf ut med vår gamla gröna båt. Jag fick upp en stor aborre, wehey:D Sedan var jag väldigt nära att få mer men fiskarna nafsade tyvärr bara på min mask och vägrade fastna på kroken. Jag kan ju avslöja att jag metade medans Jimmi rodde och tittade på/hjälpte mig. Hur som helst så var det väldigt förvånande att jag fick upp en fisk sedan medan vi rodde tillbaka. Jag trodde verkligen inte att man kunde få upp fisk genom att fiska "i farten" och låta kroken och flötet fara efter båten men tydligen så gick det. - Jag erkänner, du hade rätt älskling!:P Jimmi sa nämligen att man kunde det medan jag var väldigt skeptisk. Jag slutade dock vara skeptisk när jag fick upp en väldigt lite aborre efter bara nån minut efter att Jimmi börjat ro hem. Den aborren var dock så liten att vi släppte tillbaks den i sjön. Jag bytte av Jimmi och rodde och i stället fick Jimmi försöka meta och kan ni tänka er? Han fick upp en liten aborre till efter bara ett tag! Helt otroligt. Det var som sagt var en liten en men den var ändå större än den jag fick tidigare därför behöll vi den. Vi rodde hem med två fiskar och med många fina naturbilder, skratt och minnen:) (Åtminstone hade jag det).

Väl hemma gick jag upp till min pappa och såg fotbollsfinalen med Marianne, pappa och Emma.
Det var riktigt trevligt:) - Tack för bra sällskap alla inblandade:) Jimmi var bara upp som hastigast och sa: "hej" innan han körde hem. Han är inte nåt stort fan av fotboll direkt, verkligen inte. Han for hem och spelade ist den spelnörden hehe;D

Efter att jag sett klart fotbollsfinalen gick jag hem till min mor medan Emma körde hem til sig.
Väl hemma har jag sett Pistvaktsfilmen med Stefan, Helena och Micke. Tycker inte långfilmen är jättebra direkt (serien är mkt bättre) men jag såg den iaf för kul eftersom det trots allt var längesen jag såg den.

I morgon ska jag in till stan mot nya äventyr.
Måste lägga mig och sova nu så jag orkar upp för att ta halv-12-bussen in i morgon. Känns riktigt skönt att det är uppehåll i fotbollen nu också så man åtminstone inte har några såna tider att passa. Jag börjar ju jobba på tisdag så de tiderna räcker för mig att hålla reda på för tillfället:P Nej, sova var det som sagt var. God natt och dröm sött!

Spanien tog EM-guldet

Grattis Spanien! :D Ni vann helt klart guldet välförtjänt. Dessutom är ni ett mkt roligare lag att kolla på än era finalmotståndare Tyskland. Jag beundrar verkligen eran teknik och er fart, helt fantastiskt kul att se alltså! Snacka om underhållning till tusen. Måste säga att hela finalen var rolig att kolla på även om jag litegrann önskade att Tyskland skulle få kvittera bara för att få lite, lite mera spänning för att sedan se Spanien avgöra i en förlängning. Fast det kanske var lika bra att Spanien fick avgöra redan vid fulltid. Förlängningar är ju i princip alltid så himla slumpartade. Tänk om Sverige kunde spela lika bra som Spanien, gud så bra det skulle gå då. Men det dröjer nog ett bra tag till dess är jag rädd, om det ens händer nån gång? Jaja, Sverige får ta nya tag till nästa mästerskap. Än en gång grattis Spanien och tack alla inblandade för detta underhållande mästerskap (även om nu tyvärr inte Sverige tog sig SÅ långt=/).

Helgen går för fort

Idag har jag väldigt mkt energi i överflöd, kanske har samlats på sedan igår och blivit mera under natten? Jag och Jimmi sov iaf jävligt länge vilket har gjort att jag är väldigt pigg och utvilad just nu. Jag vill så gärna fara ut med båten hemma hos mig och fiska med Jimmi. Jag hoppas det blir av snart. Vill också köpa en mjukglass på Sibylla. Igårnatt såg jag en rabattkupong i tidningen 7 nämligen. Det var att man fick två mjukglassar till priset av en, inte illa det! Det är så fint väder ute också att jag vill passa på att vara ute till skillnad mot igår:( Nästan en dag man kanske borde passa på att träna på också men jag tror inte jag hinner det eftersom jag vill ska umgås med min pojkvän.

Ikväll ska jag se finalen i EM tillsammans med Emma hos min pappa.
Det kommer nog bli väldigt treviligt oxh förhoppningsvis också spännande. Jag vet inte vilket lag jag hejar på men jag tror jag hejar lite mera på Spanien faktiskt. Det viktigaste är dock att det blir en bra match.

Tycker den här helgen har gått himla fort alltså. Kanske är bortskämd från förra helgen då man hade typ 2 dagar extra lr åtminstone 1½ dag extra att umgås på (Jimmi gick ju bara halvdag på torsdagen)? Säkert kan det vara så. Men det är inge roligt iaf att helgen är slut nu och att Jimmi börjar jobba i morgon igen. Har så mkt jag skulle vilja göra med han här och nu alltså. Är bara tiden som saknas och kanske pengar. Jobbigt är det. Jag hoppas dock att vi kan hitta på roliga saker nästa helg iaf.

Nej, nu ska jag försöka umgås med min pojkvän och försöka  få med mig han ut på nå äventyr;) Ha en fortsatt bra dag i detta soliga väder!

Life goes up and down

Här kommer en uppdatering på mina två senaste dagar.

Fredagen
var kanon:) Var inne på hamnfesten ett för långt? tag eftersom Emma bums skulle träffa en kompis som blev väldigt sen men det gjorde inte så mkt. Jag satt i bilen och pratade med Sandra så det var trevligt iaf:). Passade på att åka karusellen "Extreme" också med Emma och Sandra - Gud vad roligt det var alltså! Jag älskar verkligen att åka karuseller även om jag blir ganska väldigt rädd då och då också. När vi äntligen kom hem till Jimmi runt 12 så gick vi ner till vattnet och kollade på hans föräldrars båt, den var riktigt fin:) Efter det blev det fest till tusen. Var längesen jag drack så precis lagom mkt:) Hade verkligen jättekul även om alla andra var ganska döda trötta när jag var jätteenergisk, haha;P. Jag spelade musik, dansade hoppade runt och sjöng med i alla underbara låtar som strömmade ut fr Jimmis dator. Haha, snacka om att musik kan vara himla underbart bra när man festar, helt fantastiskt egentligen. Jag lydde ett råd från festmetoden och slutade dricka när jag hade som roligast och vet ni vad? Det fungerade jävligt bra. Jag började dricka massa vatten istället och la mig sedan efter många om och men ner i sängen för att sova med Jimmi. Gissa hur jag mådde när jag vaknade? Jättebra!  Jag var inte det minsta bakis överhuvudtaget utan kände inte av ett skit att jag festat kvällen/natten innan. - Helt perfekt! Det värsta jag vet är nämligen att vara just bakis, så att festa utan att behöva bli bakis dagen efter är precis receptet i min smak;) Nej, fredagen var bara så roligt:) - Tack alla underbara människor för en riktigt trevlig kväll/natt! :D

Trots att jag mådde bra på lördagenblev det ändå ingen riktigt bra dag. Blev en hel del kärlektjafs och sedan var jag rastlös under större delen av dagen och kunde verkligen inte slappna av och se på tv hela dagen som tydligen alla andra typ kunde. Jag pratade iaf en del med Sandra och hjälpte förhoppningsvis henne lite med hennes kärleksbekymmer. Inte lätt med killar jämt, verkligen inte lätt alltså. Det vet jag själv om inte annat:S Dagen passerade iaf snabbt och när klockan var halv 2 på natten var jag inte ett dugg trött. Kanske inte så konstigt egentligen med tanke på hur sjukt jävla länge vi hade sovit:S Jobbigt iaf att vända på dygnet så mkt. Man hinner som inte göra nåt under dagen eftersom kvällen/natten kommer så himla fort när man gått upp sent. Jaja, jag antar att det behövs såna där mellandagar ibland också. Det måste man väl ha för att kunna uppskatta de bra dagarna, right?

Lars Winnerbäck - Tvivel

Du är fri och tar allting för givet, du kan skratta åt livet
Du lever för stunden, precis som jag
Det är nudlar och lånade pengar, du har grå efterslängar
men lyckan i grunden, precis som jag
Vi är som personifierade Nittiotal
i ett virrvarr av chanser och val
Ont om rutiner, gott om dåliga vanor, gott om kitchiga planer
Jag lever för kicken, precis som du
Jag blir oinspirerad och ledsen av kraven och stressen
Jag har frihet i blicken, precis som du
Här står livet i farstun, så nära inpå
men det är nåt som gnager ändå

Det kallas tvivel, det där som stör
Det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör
och jag ser hur du tänker på nåt
hur du längtar dig bort
som en fågel i bur
En obehaglig distans
en konstig känsla nånstans
Det känns tomt - eller hur?

Som ett kliande, svidande skavsår är den tomhet som kvarstår
när du somnar om natten, precis som jag
utan mening på jakt efter ruset, genom dunket och bruset
Du lever för skratten, precis som jag
Vi är som flugor i smöret på nån annans kalas
Vi proppar i oss och vi vaknar som as *
Här ligger ångest och prylar i drivor, jag unnar mig skivor
Dom hjälper mot ledan, precis som du
Jag har tid, jag har lediga dagar, där jag sitter och klagar
och längtar till fredan, precis som du
Kan du höra hur det låter i ditt vilsna skratt?
Kan du känna hur det gnager i natt?
Det kallas tvivel...
Här står livet i farstun, så nära inpå
men det är nåt som gnager ändå
Det kallas tvivel...

Bilbesiktning på g

Idag har jag varit duktig och städat lite köket och sedan har jag mest umgåts med min kära mor och storasyster. Mamma håller på att rensa sin garderob och då har hon hittat en hel del gamla roliga saker:) exempelvis hittade hon vår dopklänning, där alla mina syskons namn är broderade inklusive mitt eget såklart. Nu ska jag förmodligen snart åka in till stan för att besikta min brors bil med Helena. Ska passa på att köpa in en annan hemlig sak då också men jag kan inte avslöja vad ännu;P Efter det blir det väl till att äta middag innan jag, Jimmi och Weppan ska fara in på hamnfesten. Jag hoppas vi kan komma iväg runt 6 senast! Jag vill inte komma in senare än så känns det som. Nu ska jag ta och packa i ordning lite grejer som jag ska ha med till Jimmi ikväll, bl a kläder. Jag återkommer kanske senare ikväll om ni har tur;P Ha de fint!

Fotbollsuppehåll

Så börjar även den här dagen ta slut men jag har ändå fått en hel del uträttat måste jag säga:) Jag har planerat nästan allt inför morgondagen och sen har jag också tränat och sett semifinalen mellan Spanien och Ryssland. Sen fick jag också veta en förvånande sak idag som jag inte kan skriva här på bloggen. Fast saken rörde inte mig så mkt. Förstår om ni blir nyfikna nu men jag kan verkligen inte skriva ut här vad saken var. Kanske om några år men bara kanske, haha:P

Nu är det uppehåll i fotbollen iaf så det känns väldigt skönt.
Det är en div-5-match på lördag men den ska jag inte spela som tur är. Jag var nämligen med i start-11:an i senaste 3:an-matchen och då får man inte spela i nästkommande 5:an-match. Lite halvstruligt men sant. Nu när det är upphåll kan jag träna när jag vill på egen hand i stället och det känns positivt. Vi har uppehåll från fotbollen i ungefär en månad fr o m nu.

Måste avslöja att jag spelade X-box igårnatt också och det gick allt annat än bra:P
Haha, lr ja till en början vann jag ju (jag spelade NHL-07) men sedan började jag förlora. Jag kom in i en riktig förlusttrend, det gick bara inte att vinna:S Jag tänkte att jag ju måste avsluta med en vinst innan jag gick och la mig men det gick bara inte. Till slut fick jag stänga av x-boxen ändå eftersom klockan blev väldigt mkt. Jag avslutade alltså natten till idag som en riktig förlorare, tragiskt men sant likt förbannat.

I morgon måste jag försöka ta mig upp tidigt och städa.
Jag och Helena har bestämt att mamma i morgon ska få en ledig dag där hon inte ska behöva bry sig om några vardagssysslor. I stället ska jag och Helena ta hand om det (t ex laga mat, dammsuga, diska etc). Jag hoppas det kommer gå bra. Mamma är värd en ledig dag om inte annat så mkt som hon får hålla på jämt. Ska också försöka damma mitt rum i morgon men det är inte säkert att jag kommer orka/hinna det haha:P Jag tror faktiskt inte det kommer bli nåt av med det men man kan ju alltid ha en förhoppning iaf. Jag behöver verkligen damma mitt rum snart! Jaja, vi får se vad det blir av morgondagen. Hoppas den blir bra iaf. Jag ser framför allt fram emot kvällen/natten då det ju är fest:D Party, party;D

Jag ska inte sova ännu men ganska snart ska jag försöka bädda ner mig faktiskt. Måste orka upp runt 10 imorrn åtminstone så God natt på er! :)

Give me a job!

Idag har jag bl a varit in till Bjästa och handlat lite sedan har jag också försökt söka lite jobb. Det har väl gått sisådär. Inte lätt att få jobb när man inte har kontakter, verkligen inte lätt. Men man får försöka kämpa på, inte mkt annat att välja på. Vore ju himla bra om man fick ett jobb till hösten och kunde få en liten inkomst åtminstone. I värsta fall får man väl dra till Norge och jobba lr nåt, hehe. Där ska man tjäna riktigt bra har jag hört;) Kanske inte finns de bästa arbetena där men tjäna pengar gör man verkligen. Skulle vara lite roligt också att pröva på att bo i ett annat land. Okej, Norge är ju bara grannlandet och är väl ungefär som Sverige men ändå:P

Är helt sanslöst vad mkt jag drömmer nuförtiden alltså. Jag minns också drömmarna rätt bra när jag vaknar, läckert. Skulle bara vilja veta vad drömmarna egentligen betyder, att de betyder någonting är jag tämligen övertygad om. Otroligt nog kunde jag ta mig upp strax efter 10 i morse. Snacka om tidigt, för att vara mig alltså:P Skönt ändå att jag pallrade mig upp då, på så vis kanske jag kan få en någorlunda "normal" dygnsrytm. Det skulle vara bra inte minst för min pojkvän som tycker att jag har en väldigt underlig dygnsrytm jämfört med han, vilket jag kan förstå.

Ikväll ska jag fara och träna fotboll.
Ska väl ta och ringa lite senare och höra om man skulle kunna samåka lite eftersom träningen är nere i holmen. Måste ringa till min arbetsgivare ang sommarjobbet också. Behöver få reda på en del grejer nämligen, jag börjar ju sommarjobba på tisdag nästa vecka! - Shit, inte länge kvar nu på min semester (lr vad man nu ska kalla det).

På fredag blir det fest:D Jag har fixat så att det blir en lite fest så det kommer nog bli roligt hoppas jag. Blir förmodligen att man tar sig en sväng ner på hamnfesten också. Det är ju trots allt gratis i år jämfört med hur det var förra året:S Jag kommer nog inte orka vara där så länge iaf men det kan ju vara kul att kolla runt lite:P

Bloggar väl kanske lite senare. Nu ska jag försöka göra nån nytta här. Hej svejs!

Dumma tv-bild!

Nu har jag hunnit med att jogga ca 5 km (kanske lite mer), cyklat 10 minuter (i lugnt tempo), duschat och sett fotbollen...haha, de var väl inte dåligt;P

Joggningen gick fint. Alltid lika skönt efteråt när man kommit hem och kan lägga sig i gräset och vila:) man känner sig bara bra då alltså:D Måste säga att det var väldigt skönt väder att springa i ute också. Alldeles lagomt kyligt. Inte för kallt men inte heller för varmt, perfekt:) Kanske var lite för blåsigt stundtals men ändå bättre det än att det är för varmt. Jag klagar alltså verkligen inte.

Blev jävligt less när tv-bilden från Österrike strulade, snacka om irriterande! Otroligt att det inte bara var tv4:s fel också, annars brukar ju just den kanalen vara experter på såna där "pajaserier". Men tydligen lät det som att det var problem hos alla länder som sände matchen, felet låg alltså i Österrike.
Det var tråkigt och orättvist att Tyskland gick vidare. Jag tycker Turkiet var mkt bättre av det jag såg av matchen iaf. Dessutom är det oftast också roligare när skrällag går vidare än lag som redan har vunnit hur mkt som helst. Nåväl, Tyskland kommer nog få det jävligt tufft i finalen iaf, oavsett om det blir Spanien lr Ryssland som står för motståndet. Jag hoppas inte att Tyskland vinner EM, tycker inte de gjort sig förtjänta av det.

Tro vad man ska hitta på nu då? Kanske äta något? Har ju trots allt bara ätit en apelsin sen jag kom hem från joggingrundan för drygt 1 och en halv timme sen. Ja, så får det bli. Ska ta och fixa till nåt riktigt gott att äta. Vet inte vad ännu, men nyponsoppa vore ju inte fel:) Kanske steker nåt ägg också, vi får se.
Ha en fortsatt fin kväll!

Överaskning & hunger

Jag har pysslat med överraskningen till Jimmi hela dagen (lr ja, hela dagen och hela dagen...Sen jag klev uppxP). Puh, vad bökigt det var men nu är det äntligen klart iaf:) blev faktiskt hyfsat nöjd med den också. Visst man ser ju alltid saker som kunde ha blivit bättre osv men överlag så blev det faktiskt helt ok måste jag erkänna. Hoppas min älskling gillar överraskningen bara, hoppas, hoppas:S

Blev riktigt glad idag också när jag hörde att Jimmi förmodligen fått ett nytt jobb efter sin semester.
Han skulle tydligen dit och prata nu i eftermiddag men det verkade lovande iaf:) Kul för han, hoppas han får ett nytt jobb som han verkligen trivs med den här gången:) Det är han värd!

Snart ska jag äta tacokyckling som mamma och Helena håller på att laga till just nu. Ska bli riktigt gott, är jättehungrig:). Älskar verkligen tacokyckling! Senare ikväll blir det nog en löprunda för mig innan matchen mellan Turkiet och Tyskland börjar. Hoppas jag hinner springa innan matchen bara, kan ju bli lite tight eftersom jag inte hunnit äta än ens:S Är ju inte bra att jogga när man precis ätit mat heller. Jaja, det får gå ändå på nåt vis för EM-matchen ikväll vill jag inte missa. Förmodligen får man sällskap av några andra familjemedlemmar under löpturen iaf så det känns bra. Alltid lättare att springa två st lr flera. Är så mkt lättare då när man kan hjälpas åt att hålla tempot uppe osv.

I morgon ska jag försöka ta mod till mig och uträtta en sak.
Det kan bli en ganska viktig sak också som kanske kommer att påverka min framtid om jag har tur. Oj, vad seriöst det blev nu. Det är inte seriöst bara så ni vet, men hyfsat. Men  det kan ju gå dåligt också men då har jag ju iaf försökt och det är ju det viktigaste trots allt. Jag kanske återkommer och berättar om saken sen om ni har tur, hehe:P Den som lever får se.

Nej, nu ska jag gå ner och se om maten är klar. Ha de gott!
 

My sweet friends:)

Måste bara publicera en bild från festen i onsdags förra veckan på mig och mina 2 underbara kompisar:) Vad skulle göra utan er Sandra och Emma!? - Ni är bäst:)


Fakta

Håll i er för här kommer den längsta faktan ever!

 

UTSEENDE
[ ] Jag är kortare än 160cm.
[X] Ibland tycker jag att jag är ful.
[X] Jag blir lätt brun.
[ / ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg. (ibland, ibland inte)
[ ] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag har en tatuering.
[/] Jag är osäker över mitt utseende.
[X] Jag har haft/har tandställning.
[ ] Jag har glasögon/linser.
[ ] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis. (vet inte riktigt, men troligen inte)
[ ] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[ ] Jag har mer än två piercingar.
[ ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen
[ ] Jag har fräknar.


FAMILJ
[X] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[X] Jag har rymt hemifrån. (om en timme inlåst i en skrubb räknas?)
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[ ] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[/] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.

 

SKOLA/JOBB

[ ] Jag studerar
[ ] Jag jobbar.
[ ] Jag har somnat i skolan/jobbet.
[ ] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[X] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.

 

SKAMLIGHETER

[X] Jag har sagt “lol” i en riktig diskussion.
[/] Jag börjar ännu gråta av Disneyfilmer. (Det händer säkert ibland...)
[ ] Jag har kissat på mig av skratt.
[ ] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[ ] Jag har gråtit av skratt.
[ ] Jag har limmat fast min hand i något.
[ ] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[X] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

 

HÄLSA

[ ] Jag föddes med en sjukdom.
[ ] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[ ] Jag har brutit ett ben.
[ ] Mina tonciller har tagits bort.
[ ] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[X] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.

 

RESANDE

[ ] Jag har kört mer än 300km på en dag.
[X] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland.
[ ] Jag har varit i Kina.
[ ] Jag har varit på Golfen Center.
[ ] Jag har varit i Japan.
[ ] Jag har varit i USA.
[ ] Jag har varit i Afrika.
[ ] Jag har varit i Asien.

 

ERFARENHETER

[X] Jag har tappat bort mig i min hemstad. (Haha, med mitt lokalsinne är det inte så svårt;P)
[X] Jag har sett en fallande stjärna.
[X] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[/] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas. (Lite offentligt var det väl)
[ ] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[ ] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[X] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[X] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme. (Haha, lätt!)
[ ] Jag har krockat i en bil.
[X] Jag har skidat.
[X] Jag har medverkat i ett skådespel.
[X] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[X] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[X] Jag har sett norrskenet.
[ ] Jag har suttit på ett tak på natten.
[X] Jag har aprillat någon.
[ ] Jag har åkt taxi.
[X] Jag har ätit sushi. (Usch, vad äckligt det var!)
[X] Jag har åkt snowboard. (det var svårt!)


FÖRHÅLLANDEN

[ ] Jag är singel
[X] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[ ] Jag har varit på en blind date.
[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[X] Jag saknar någon just nu.
[X] Jag är rädd för att bli övergiven.
[/] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[ ] Jag har skiljt mig.
[ ] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[ ] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[ ] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[X] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande

 

SEXUALITET

[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[ ] Jag har varit förtjust i en lärare.
[ ] Jag har blivit kysst i regnet.
[X] Jag har kramat en för mig helt okänd person.
[X] Jag har kysst en för mig helt okänd person.

 

ÄRLIGHET

[X] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[X] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[ ] Jag har smugit ut utan lov.
[X] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[ ] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[X] Jag har fuskat i ett spel.
[ ] Jag har struntat i ett prov.

 

DÅLIGA TIDER

[X] Jag har druckit alkohol.
[ ] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[ ] Jag kan inte svälja piller. (Bara dom inte är FÖR stora så)
[ ] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[/] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det. (näst intill!)
[ ] Jag har vaknat gråtande.
[/] Jag har somnat gråtande.

 

DÖDEN

[/] Jag är rädd för att dö.
[/] Jag hatar begravningar. (Det är jobbigt men det är viktigt att ha för att hedra den person som dött)
[ ] Jag har sett någon dö.
[ ] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[ ] Någon nära till mig har begått självmord.

 

MATERIALISM

[ ] Jag äger mer än 5 rap CDs.
[X] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[X] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidninar.
[ ] Jag äger något från Benetton.
[X] Jag äger något jag köpt på E-bay/Tradera
[ ] Jag äger något från Diesel.

 

RANDOM

[ ] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[/] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor
[/] Jag ser på nyheterna. (Om man zappar runt på tvn och det är just då så kan man se det)
[ ] Jag dödar inte insekter.
[X] Jag svär ofta.
[ ] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag är en morgonperson. (Verkligen inte!)
[ ] Jag betalade för min rington.
[X] Jag är petig med grammatik. (Verkligen, fast det beror förstås på sammanhanget också men generellt sett så: Ja)
[X] Jag är en sportfanatiker.
[ ] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[/] Jag är bra på att baka. (Ibland förhoppningsvis:P)
[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[ ] Jag skulle ha pyjamas på mig till jobbet.
[X] Jag vet hur man skjuter.
[X] Jag är kär i kärleken.
[X] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[ ] Jag äter snabbmat varje vecka
[ ] Jag är bra på matematik.
[X] Jag tror på spöken (Jag tror dom finns alltså)
[X] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet. (Jag brukar alltid döda/ta bort den)
[X] Jag är väldigt kittlig.
[ ] Jag älskar mörk choklad.
[/] Jag spelar dataspel och/eller Playstation-spel.
[X] Jag är bra på att minnas ansikten.
[ ] Jag är bra på att minnas namn.
[X] Jag har ingen aning om vad jag vill göra med resten av mitt liv.


Bär är sommar

Nu har jag varit uppe hos pappa och hälsat på en sväng. Blev bjuden på bär och glass så det var himla gott:) Fick också ta hem den nya dosan till x-boxen som pappa köpt in tidigare i veckan. Ska prova och se om den går att spela med senare ikväll, men det borde fungera. Nu ska jag strax gå ut och ta en liten promenad med Helena. Det har ju faktikst slutat blåsa nu, tro det lr ej så det gäller att passa på.

Ska försöka lägga mig jävligt tidigt ikväll faktiskt så jag kanske för en gångs skull orkar upp i någorlunda vettig tid imorgonbitti. Jag är alldeles för duktig på att vända på dygnet när jag är ledig alltså, - shame on me!:P Måste bli ändring på det snarast. På tisdag nästa vecka börjar jag ju sommarjobba också så då är det verkligen till att skärpa till sig. Gud, vad konstigt det kommer bli att börja jobba. Jag som är van vid att vara ledig nu, konstigt värre kommer det bli. Men lönen jag kommer att få är ju mer än välkommen iaf:)

Hittade föresten lite kläder förut som jag både ville och kunde ha, härligt! :) Alltid bra med ett litet tillskott till min garderob. Skulle behövt köpa in några skor också men jag vet inte om jag orkar ta mig råd till det för tillfället. Känns inte som att det är så viktigt för närvarande.

Fan, vad jag är sugen på att festa alltså!
Tragiskt, men sant hehe:P Jag måste fan fixa till nåt i helgen känner jag, annars vet jag inte vad jag görxP Haha, snacka om att vara desperat men det är jag också. Kan bero på att jag typ inte jobbar lr nåt och känner mig lite sysslolös, vad vet jag? Det enda jag vet är att jag vill festa :D

Nej, om man skulle ta och gå ut och gå strax då kanske. Hej svejs!


Presenter & blåsväder

Hitills idag har jag bl a hunnit med att blogga, städa lite smått på rummet och slagit in min pojkväns presenter. Har även fixat en del på överraskningen till Jimmi:) Jag hoppas det kommer bli bra, bara jag hittar rätt grejer så borde det bli det. Vet inte hur jag ska göra med den sista saken, vore ju bra om man kunde fixa det "på riktigt" men samtidigt vet jag inte när jag ska orka åka in till stan igen. Kan ju alltid göra en improvisation också, det borde ju inte bli alltför dåligt heller:P Hmm, får se hur jag gör med det där.

Det är väldigt blåsigt ute därför känns det inte alltför lockande att gå ut.
Jag tror dock jag ska ta en promenad lr liknande lite senare. Det kommer nog bli rätt skönt ändå, bara man har kläder på sig så man slipper frysa. Är så härligt att vara utomhus, helst på sommaren då det inte är alltför kallt heller. Det är så vackert att gå och se på naturen. Det är lätt att man blir "hemmablind" när man bor såhär ute på landet. Man glömmer lätt bort den vackra naturen helt enkelt bara för att man blir så van. Sen när man hör folk som kommer hit söderifrån som tycker att vår natur häruppe är så himla underbar inser man själv att den ju faktiskt är det. Jag tycker därför man ska försöka ta till vara på den på det bästa sätt man kan:)

Drygt att det är uppehåll i fotbolls-EM nu:/
Vill ju se semifinalerna nu för tusan! Men, men den som väntar på nåt gott...

Nu ska jag nog bege mig upp till pappa för att kolla igenom om det är nå kläder jag vill ha. Hoppas det finns nåt bra som passar mig, kläder behöver jag typ alltid:P Bloggar nog senare. Ha en fortsatt bra dag i detta blåsväder så länge!

8 underliga/egendomliga saker

Här kommer 8 underliga/egendomliga saker om mig själv som ni kanske inte visste. Håll till godo;P

1. Jag är 99 ggr av 100 alltid kall om händerna (egendomligt)
2. Jag är rätt så duktig på att läsa upp och ner (egendomligt)
3. Jag har aldrig solat solarium (underligt)
4. Jag har aldrig färgat hela mitt hår (underligt)
5. jag kan bara ha jättelite smör på mina mackor annars blir de äckliga (egendomligt)
6. Jag tycker det är äckligt när skelett knäcker, t ex folk som knäcker med händerna (halvunderligt)
7. Jag är en väldigt frusen person (när min pojkvän ligger utan täcke ligger jag med duntäcke) (underligt)
8. Jag tycker inte om att dricka kolsyrad dricka, cola och liknande (känner bara äckelsockret som fräter mot tänderna) (egendomligt)

Tre-lista

Tre namn jag går under:
- Marika
- Rika
- Sötnos

Tre saker som skrämmer mig:

- Att behöva gå arbetslös länge i höst
- Miljöutvecklingen
- Alla själviska människor

Tre saker jag har på mig:

- långärmad mjukiströja
- mjukisbyxor
- gosesockar

Tre sanningar:

- Jag älskar min familj
- Jag älskar Jimmi
- Jag älskar vaniljglass och lakrits

Tre saker jag verkligen vill ha:

- Ett bra jobb
- En massa, massa pengar
- En härlig och lyckad sommar

T
re saker jag vill ska ske inom en snar framtid
- Ha fest
- Vill fara ut och tälta/mysa med min pojkvän
- Vill göra klart alla min pojkväns presenter

Tre saker jag får ångest över
- Att jag sover så länge om mornarna
- Att jag äter så mkt onyttigt ibland
- Att jag inte vet vad jag ska göra till hösten

Tre saker jag är missnöjd med
- Att folk i min omgivning mår dåligt
- Att mitt rum börjar bli stökigt igen
-
Att jag drömmer så jobbiga drömmar ibland

Tre saker jag inte kan vara utan
- Mobilen
- Musik
- Mina närmaste

Tre dagar jag gillar
- Torsdag
- Fredag
- Lördag

Tre saker jag ska göra idag
- Städa rummet
- Spela X-box
- Laga mat

Balbilder

Här kommer lite balbilder. Jag vet att det är ett par veckor sedan men bättre sent än aldrig, lr hur!?;P

Måste också säga att jag blev väldigt nöjd med både sminket, klänningen och frisyren:) - perfekt! ...sen att mitt ansiktsutryck är lite konstigt på vissa bilder är en annan femma hahaxP men det bjuder jag på. Nåja, håll till godo.







Svårt att köpa present

Idag har jag vart inne i stan. Har köpt lite smått och gott till min pojkvän. Han  fyllde ju år igår egentligen men bättre sent än aldrig lr nåt:P Vet dock inte om jag köpte nåt bra:S är så himla svårt att köpa till andra personer, helst när de inte ens säger nåt de vill ha. Själv såg jag en massa saker som jag sj skulle vilja ha men när jag började tänka på vad som skulle kunna passa Jimmi så vart det totalt blankt:S Men, men jag har gjort mitt bästa nu iaf...han får väl lämna tillbaks det i värsta fall. Jag tror/hoppas iaf att jag köpt nåt som han vill ha. Jag har dock en sak kvar att fixa...ska försöka börja med det ikväll. Jag hoppas jag kommer få till det bra.

Sen kom jag förstås på en sak också precis när jag farit från stan som jag naturligtvis borde ha köpt:S Typiskt! Men det får jag väl köpa nästa gång jag har nåt ärende in till stan ist. Jag tror verkligen att just den saken är bra iaf:D så förhoppningsvis har man lyckats pricka in en sak åtminstone, haha:P Vad negativ jag är men men det blir så ibland.

I stan hann jag också handla mat till min kära familj och träffa Ylva en sväng.
Vi tog varsin macka med saft på UH och pratade, det var trevligt:) Synd bara att tiden ska gå så fort:/ men, men jag hoppas verkligen vi kan träffas nåt mera denna vecka eftersom både hon och jag börjar jobba nästa vecka.

Efter min stadsvistelse körde jag hem med min mammas bil ( -Tack så mkt för lånet mor!:) ). Det blev en snabb men god middag, strömming och mos, innan jag for iväg på min fotbollsträning. Det var riktigt skönt att träna. Kände mig rätt trött i början av träningen men snart gick det över och snart tränade jag verkligen fullt ut. Jag sprang snabbare än jag brukar, åtminstone kändes det som så. Vad duktigt jag kan vara ibland, hehe:)

Nej, om man skulle ta och börja med den där saken nu kanske? Eller föresten, jag måste ta nåt att äta först. Jag är jävligt hungrig:) Ha en fin kväll gott folk!

2 år <3

Måste bara skriva ett inlägg om att jag och Jimmi idag (23/6-08) har varit tillsammans i hela 2 år:) Grattis till oss! :D




- Jag älskar dig min prins <3


Tårta och träning

Idag (lr ja, läs igår) var det som sagt Jimmis födelsedag. Jimmis föräldrar och farfar kom hem till Jimmi och vi fikade gott och åt tårta (blåbärs-marängsstubbe). Sedan gick vi ut en stund och kollade nere vid vattnet där Jimmi har planer på att bygga en brygga och bastuflotte. Blev en hel del prat om hur man skulle kunna göra osv innan alla for hem till sig igen. Efter att de farit for jag ut och joggade med min underbara mp3. Det gick betydligt bätte för mig att jogga denna dag, jämfört med dagen innan. Nu fick jag nämligen inge mjällthugg överhuvudtaget så det var bara att löpa på. Jag joggade i en halvtimme så det blev väl kanske 6-7-8 km iaf? Svårt att veta exakt. Det räckte för mig iaf och jag var rätt trött när jag kom hem till Jimmi igen. Trots detta bestämde jag mig för att träna vidare litegrann genom att göra en massa sit-ups (vill ha plattare mage) och lite armhävningar. Jag satt också i 90 grader ett par minuter, riktigt jobbigt var det. Är så otäckt på slutet också när benen skakar jättemkt av trötthet. Ojojojj, var grymt skönt att duscha och vila sen kan jag ju avslöja (om ni inte tredan räknat ut de;P). Tror jag kommer ha en del träningsvärk i magen imorrn (dvs senare idag).

Efter att jag duschat for jag iväg på Ica och handlade lite saker. Jag skulle göra en tonfisksallad nämligen:) Jag for sedan hem till Jimmi igen och gjorde salladen som bestod av tonfisk, makaroner, ägg, ärtor, paprika, majs, gurka och tomat. Den blev riktigt god faktiskt:) Kanske inte det bästa att äta mat först 5 timmar efter att man tränat men så blev det iaf idag. Efter matlagningen har jag kikat på kvartsfinalen mellan Spanien och Italien, vilken blev en riktigt spännande match:) Spanien avgjorde tillslut på straffar vilket jag tycker var rättvist eftersom Spanien haft mer chanser under matchen osv.

Nej, nu ska jag ta och spela litegrann X-box och sedan sova.
Jag ska in till stan imorrn med halv-12-bussen förmodligen (om jag inte får låna nån bil dvs men det tror jag inte) så därför måste jag vara pigg och alert imorrn. Jag ska bl a in till stan för att träffa Ylva:) Vilket kommer bli trevligt. Var ett bra tag sen jag träffade henne nu så. Kommer träna fotboll imorrnkväll också, välbehövligt värre! God natt!

Lars Winnerbäck - Dunkla rum

Torka tårarna min vän
Jag tror jag vet ungefär hur det känns
som att försöka dansa med en myndighet
Du ville bara ha ett hem, en plats
nånting vettigt att göra, vad som helst
Om det fanns tid för nåt att växa
Om det fanns plats för lite värdighet
Här blir man sparkad på i kön till ett ställe
som man inte ens vill in på
Man tuggar i sig hela svansen
Det står alltid nåt i vägen
och du tar dig alltid loss och du rusar
men ändå fångar marken dina fötter

Jag kan inte hjälpa dig upp
kan inte lysa upp den väg du springer
Jag kan inte vagga dig varm och lugn
du har en annan röst, annan färg,
Ett annat land, med andra klockor som ringer
Jag tar mig inte in i dina dunkla rum


Det står ett fältslag bakom väggen
man slår i tomma containrar
Det här är helvetets förgård
I december står man stilla i en tunnel
och trängs, och trängs och alla bara pratar
Om det bara fanns nånting att säga
Om det fanns skäl att vilja delta
Du ser, jag kan inte ens förmå mig
att hjälpa någon annan
Det här är 'Be Your Own Star Show'
Det här är 'Bit ihop och sparka'
Ge precis vad du behöver
och ta vad du kan få

Jag skulle gärna hjälpa dig upp
och kunna lysa upp den väg du springer
Om jag kunde vagga dig varm och lugn

Jag hör nog samma röst
och bor i samma land
med samma klockor som ringer
Du går inte ensam genom dunkla rum

Vasen vinglar på bordets kant
Åskan mullrar ovanför ditt tak
Uppför är det lättare, men neråt är det brant
Kan inte landa där med ryggen rak


Hornen ryter, du förlorade striden
På nolltid har du tappat din glöd
Inget nytt under solen
vi har sett hela tiden
Den enes bröd, den andres död

Se på mänskorna som sliter
för nån annans resultat
Se hur flugan kvävs i spindelns nät
Se på hyenorna som gräver
i kadavret efter mat
Se på baggen i murkna träet

Jag kan inte hjälpa dig upp
Kan inte lysa upp den väg du springer

Jag kan inte vagga dig varm och lugn
Vi är vallfår i vargarnas tid
Det är gamarnas klockor som ringer
Inget ljus där vi irrar och springer
Runt i våra dunkla rum

Vi är vallfår i vargarnas tid
Det är gamarnas klockor som ringer
Inget ljust där vi irrar och springer
Runt i våra dunkla rum

Grattis älskling <3

Midsommaraftonen var riktigt trevlig. Vi bastade och badade för fulla muggar och sedan åkte vi hem till Jimmi och käkade pizza. Jag drack inte en droppe alkohol på hela kvällen och det känns ganska skönt, helst nu i efterhand. Kommer ju dyka upp fler kvällar att dricka på så det är ju hellugnt:) Dessutom kan man ju ha roligt utan alkohol också, så det så!:) - Tack alla inblandade för en riktigt trevlig (men sen!) kväll/natt/morgon :D

Idag har jag sovit jävligt länge men så kan det bli när man går och lägger sig sent och är väldigt morgontrött. Har därför inte hunnit gjort så mkt idag. Gav mig ut på en joggingrunda men det gick inte alls nå bra:/ Fick mjällthugg hela tiden som gjorde jätteont så därför kunde jag inte jogga så mkt som jag ville:( Irriterande! Kul att Jimmi var snäll och gjorde mig sällskap och cyklade bredvid iaf. Annars har jag bara duschat och sett fotbollen (Fan vad bra Ryssland är) och sedan har jag myst med Jimmi och sett film :) Givetvis blev det lite popcorn poppade också;) vad annars?

Nu ska jag ta och lägga mig och sova med Jimmi men jag bloggar så snart jag kan igen. Sov så jättegott!

En sak till....Ett stort grattis till min pojkvän Jimmi som ju fyller 22 år idag (klockan är ju över 12 hehe:P)! Senare idag blir det fika och tårta:) - Love u so much <3

Glad midsommar!

Idag är det midsommar och det känns riktigt trevigt:) Jag, Weppan, Jimmi och Sandra ska basta och bada om ett tag så det kommer nog bli jävligt skoj:) Ska väl snart fara och hämta ut pizza också som vi ska äta senare ikväll. Jag ska dock vara shaffis ikväll (är det frivilligt) så för mig blir det inte en droppe alkohol men det gör ingenting Jag ska se till att ha jävligt kul ändå:D Weppan och Jimmi har börjat dricka öl så det kommer nog bli en lång natt hehe:) Jag hoppas Sandra kommer snart bara, hon var på väg hit när hon ringde för en liten stund sedan. Det har tar dock en himla tid tycker jag. Hon och hennes pappa har väl kanske åkt fel vad vet jag? Fast då borde hon väl ringa...jaja, det märks väl.

Annars har vi städat massa här i Jimmis hus idag. Jag, Jimmi och Jimmis föräldrar...ja, t o m Weppan hjälpte till att damma lite nu när han kom för ett tag sedan - Nice! Blir riktigt fint iaf även om det fortfarande är mkt kvar som borde göras. Nu är jag dock less, orkar inte städa nå mer:P Hehe, därför sitter jag här vid datorn och slöar ist.

Riktigt kul att se att det är ganska bra väder ute också. Det blåser väl en del, men solen skiner iaf så man ska inte klaga:) Så länge det inte regnar ska man faktiskt vara nöjd.

Nej, nu ska jag ta och umgås lite med folket här. Jag hoppas ni alla får en riktigt mysig midsommar! :) Skriver kanske senare ikväll om jag får möjlighet:P Ni märker...Bye bye!
 

Sirusho - Qele Qele



Slänger in denna video från Eurovision Song Contest bara för att jag gillar låten så mkt:) Tycker den är fartig och skön att lyssna på. Bra jobbat Armenien även om det inte räckte ända fram. Gissa vilken mobilringsignal jag har fixat så jag har just nu?;)

Tre-Kronor-sängkläder:)

Nu har jag bytt i sängen så att jag har Tre-Kronor-sängkläder istället:) Det är första gången jag använder dessa sängkläder som jag fick av mamma i julklapp så det känns kul och speciellt:) Jag har också dammsugat hela rummet och tagit bort ltie små-krims-krams-grejer som legat framme. Nu börjar mitt rum se riktigt trivsamt ut faktiskt:) Skulle behöva dammas också men det hinner jag inte göra idag. Nu ska jag nämligen börja fundera ut vilka kläder jag ska ha ikväll samt vad jag ska ta med mig eftersom jag ska sova i stan. Efter det ska jag kila ner och tvätta håret innan det förmodligen vankas mat, pytt i panna. Snart kommer nog min pojkvän ringa också eftersom han slutar jobba nu kl 4, om han inte har övertid d v s. Jaja, det märks väl. Nu kom jag föresten på en till sak jag måste göra. Jag måste fixa en ny ringsignal till mobilen och jag vet exakt vilken jag ska lägga in hehe:) Borde passa på att tömma mobilen på kamerabilder också. Ja, det ska jag fixa först och främst.


Min kameramobil är ju inte den bästa men håll till godo iaf med bilden:P

Dags att göra lite nytta...Ha de! :)

Dammsugning & fotbollstankar

Idag lyckades jag kliva upp 11 iaf, alltid nåt framsteg iaf:P Såhär långt på dagen har jag hunnit med att ta en sväng till Sidensjö för att vattna min mormor och morfars grav, handla och lösa ut en avi på banken. Det gick finfint. Nu ska jag försöka ge mig på att dammsuga mitt rum samt byta i sängen, vilket behövs. Som ni förstår orkade jag alltså inte göra det igår, men idag ska det bara bli av alltså.

Ikväll ska jag till Domsjö och givetvis se fotbollsmatchen Sverige-Ryssland. Sverige måste bara vinna! Jag kommer nog missa en del av första halvleken (kanske tom hela) eftersom jag själv ska spela en fotbollsmatch i holmen som börjar kl 7. Jag fick ett sms av min tränare idag att jag kanske möjligen kunde få sticka iväg lite tidigare, d v s innan matchen är slut. Hoppas det, fast samtidigt vill jag ju inte sticka iväg tidigare om matchen står och väger heller. Just det skulle bara kännas dumt:P. Jaja, förhoppningsvis kan vi avgöra tidigt även om jag har svårt att tro det. Vi har faktiskt en riktigt bra möjlighet till att ta poäng ikväll. Vi ska spela mot Långsele som har 5 poäng hittils medans vi har 3. Kommer säkerligen bli en tuff match. Hoppas vi kan sno nåt poäng iaf, det skulle verkligen behövas.

Nej, åter till städningen nu. Hoppas ni får en fortsatt trevlig dag :) och kom ihåg: - Denna dag kommer aldrig igen!

De närmsta dagarna

Tredje inlägget för mig idag nu, hehe vad har skett!? Jag som har varit allt annat än aktiv den senaste tiden, jaja ibland måste man få överaska positivt....jag hoppas ni tycker det är positivt iaf, annars jävlar;D Haha! Vad fånig jag är alltså, snacka om att vara flumm. Men nån måste vara det också. Nåväl, ikväll har jag planerat på ett ungefär hur mina närmaste dagar kommer att se ut. I morgon blir det fest och Jimmi får skjutsa in mig till stan efter att min egen match är slut. Jag kommer förmodligen också sova över i stan tills på torsdag då jag kan åka hem med Jimmi (han går bara halvdag då:) ). Sedan ska vi hem till han och städa inför midsommar. På torsdagskvällen ska jag träna hade jag tänkt.

På fredag ska vi fortsätta städa och sedan blir det till att fira midsommar.
Det blir bad och bastning som det ser ut just nu:) och sedan lär det väl förhoppningsvis bli spelande(!) och filmtittande med. Kommer nog bli jättekul, jag hoppas det iaf. Hoppas bara inte det blir dåligt väder på midsommar. Alla prognoser verkar så negativa men jag hoppas in i det sista på att det ska bli bra väder ändå. Det kan ju bli bra...prognoser har ju haft fel förut, right? Nåja, den som lever får se. Jag tänker iaf inte låta dåligt väder förstöra midsommarafton om nu så skulle bli fallet.

Blev lite sugen på att spela x-box nu också, det var ju jävligt längesen jag spelade det. Jag tror jag ska spela lite hockey på det och sedan sova. Måste verkligen gå upp tidigt imorrn (mkt tidigare än jag gick upp idag iaf...!) Vad less jag blir på mig sj ibland över att jag är en sån sömntuta på mornarna. Det kan vara jävligt skönt men jobbigt. Dagen liksom försvinner så jäkla fort när man sover länge av nån anleding:P. Jaja, ska väl ta och sluta blogga nu och varva ner. God natt och sov så gott! :D - I morgon är en ny dag med nya utmaningar!

Sötsug

Nu har jag hunnit städa lite smått på rummet, hjälpa mamma med att bära ut kartonger itll garaget, ätit våfflor och tagit en promenad. Allt detta har jag hunnit med sen jag skrev här sist, de ni;P Just nu håller jag på att msna lite med Jimmi. Snart ska jag gå ner igen och se andra halvleken mellan Italien och Frankrike. Det är mkt spännande! Italien leder med 1-0 men det är jämnt och en småbråkig match såhär långt där en del kort har utdelats.

Ååh, jag känner mig sötsugen för tillfället:P En apelsin och ett äpple har slinkit ner, gör allt jag kan för att inte ta nåt SÅ onyttigt. Har ju en del kvar i min stora godispåse jag köpte på Coop häromdagen också men jag måste tänka på mina tänder. Har ätit alldeles för mkt godis de senaste dagararna, så det så! Just därför ska jag INTE ha nåt alls av det idag. Gäller bara att bita i. Funderar på att göra nudlar faktiskt om vi har det. Det är faktiskt gott:)

Nej, dags å göra nån onytta hehe:P Bye!

Fyndat jeans & tröja

Stadsvistelsen igår gick bra. Först och främst klippte jag mig rätt mkt så nu slutar håret strax nedanför axlarna. Jag klippte även till luggen litegrann. Jag gjorde sedan några ärenden åt min mamma och min syster, bl a handlade jag mat och lämnade tillbaka några böcker på biblioteket. Sedan hittade jag också två par jeans som jag köpte, ett ljusblått par och ett svart par. Var sugen ett tag på att köpa ett mörkblått par också men då tänkte jag att det kanske inte var så jättenödvändigt eftersom jag redan har två mörkblåa par jeans. Jag fyndade också en blå tjock långärmad tröja för 50 spänn, perfekt:)

På kvällen tränade jag fotboll. Det gick rätt så bra även om det var jävligt blåsigt. Efter träningen gick jag upp till min pappa för att hjälpa han med att installera in Telias virusskydd på datorn samt avinstallera nå virusskydd som redan fanns på datorn. Det gick bra som tur var. Enda problemet med hans dator och Internet just nu är att det inte går att komma in på Aftonbladets hemsida:S Det går att komma in på alla andra hemsidor utom just den, vadå skumt!? Fattar inte vad det är för fel. Jag prövade idag att ringa till Telia support också men där inte fick man inte mkt hjälp inte:( Värdelöst är vad det är. Tur alla hemsidor funkar som de ska på min dator iaf, annars vet jag itne vad jag hade gjort. Störande när det inte funkar som det ska!

Nu ska jag fortsätta städa på mitt rum. Måste bland annat vika en massa kläder och stuva in dem i garderoben. Borde försöka byta sängkläder i sängen också...hmm, får se hur mkt jag hinner/orkar. Bloggar kanske senare, hejsvejs!

Klipper mig imorrn

Nu ska jag strax gå och lägga mig och sova ska bara ringa min pojkvän först och säga god natt. I morgon ska jag in till stan och klippa mig redan kl 10.15 därför gäller det för mig att jag vaknar i tid(!) Viktigt, viktigt alltså. Imorrn försvinner alltså mitt långa hår som snart räcker ända ner till brösten. Ska bli skönt men sorgligt också. Det är ju på två vis det det där med att klippa sig men förhoppningsvis kommer jag mest bli nöjd. Jag kommer dock att sakna enkelheten med att kunna sätta upp håret nu när det är så långt. Nu försvinner allt hår direkt om jag bara tar en snodd. I morgon efter att jag fått de uppklippt däremot så kommer det defintivt lossna en hel del uppklippt hår när jag ska sätta upp det. Just det kan vara lite irriterande ibland men men. Hmm, ja jag hoppas ni förstår hur jag menar... orkar inte förklara nå bättre hehe:P

Det blir fest för mig på midsommar och kanske på onsdag (har inte bestämt om jag ska dricka lr inte ännu). Jag hoppas iaf på två lyckade och roliga kvällar oavsett:) Vore kung om det blir ens hälften så roligt som det var i fredags hos Emma - Me like! :) Den kvällen var verkligen näst intill klockren! :D

Nej, nu måste jag sova så jag orkar upp. Guten nacht! :)

Fotboll är tråkigt

Har precis kommit hem från en fotbollsmatch som vi förlorade med 5-2. Det var ett bra lag vi mötte så det var inte ett orättvist resultat direkt. De spelade snabbt emellan sig och bytte kant väldigt ofta så det var inte så mkt att säga om förlusten.

Enda jag har i huvudet just nu vad gäller fotboll är hur länge till jag kommer att orka spela. Känner mig less på att spela fotboll. Och inte blir det bättre av att man hela tiden spelar sämre och sämre heller:/ Nej, jag lär nog sluta efter denna säsong som det känns just nu. Hockey tycker jag är mkt roligare att spela. Man är mer involverad i spelet och man kan göra mera fysiskt, vilket är roligt. Spelar man på en kant i fotboll (vilket jag typ alltid gör) kan man få gå/jogga/springa en hel halvlek ibland utan att knappt få röra bollen en gång ens. Enda man får göra är att springa och jaga en motståndare och markera vilket är astråkigt enligt mig. En annan sak som jag ogillar med fotboll är alla dessa fjollor som spelar. Det är betydligt mindre fjollor som spelar hockey, om det ens finns nån? I fotboll är det alldeles för många av den sorten.

En annan sak som stör mig i fotbollen är alla jäkla inkast som blir. Fattar inte ens varför inkast existerar i fotboll, logiskt att ta upp bollen med händerna och kasta...öhh? Nej! Varför kan man inte ha typ inspark istället för de där jäkla inkasten? Det tycker jag hade vart bättre. De där inkasten leder alltid till nya inkast också eftersom man inte kommer nån vart, man blir bara låst:S En annan sak till hockeyns fördel är att det är betydligt roligare att åka skridskor också jämfört med att springa, det tycker åtminstone jag.

Totalt sett tycker jag alltså att hockey är roligare än fotboll på väldigt, väldigt många punkter!... Så länge leve hockeyn <3

;(

Man vaknar och sen var den här dagen förstörd. Fattar inte vad det är för fel på folk? Är det SÅ konstigt att man vill sova ut när man natten innan knappt fick sova nånting alls p g a att man festade? Tydligen är det jättekonstigt...herregud alltså! Sköt dig själv och skit i andra! Kändes jävligt skönt att markera lite iaf även om jag kunnat markera ännu mera också med tanke på hur förbannad och less jag var. Min dröm förstörde också allting...fattar inte hur en dag kan börja så fel:S Är väl jag som markerar för dåligt kanske, vad vet jag? Allt jag vet är att jag verkligen försöker anstränga mig och göra mitt bästa och ändå blir det bara så fel. Jag är väl jävligt självisk med tanke på att jag vet hur det ju ligger till men jag kan inte rå för det. Jag blir så sårad när det blir såhär att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Jag kan inte rå för att mina känslor också vill ha nåt att säga till om ibland. Önskar verkligen att saker och ting vore annorlunda... - Snälla, berätta för mig vad jag ska göra!

Studsmattshoppning & vaktande

Jag hade en jävligt rolig kväll igår:) Jag var hemma hos Emma med Weppan och Jimmi och det var riktigt trevligt. Vi lyssnade på musik, åt god mat som Emma fixat (Tack Emma!), pratade, bastade, hoppade studsmatta och slutligen sov. Det var en av de roligare kvällarna jag haft på mkt länge:) Studsmattan var nog ändå det roligaste haha:D Snacka om roligt men farligt på samma gång. Shit, vilken studs man kan få alltså! Jag ser fram verkligen fram emot fler liknande kväller/hnätter:D

Idag har jag haft en ganska seg dag. Jag har varit och vaktat staketet vid Holmen blues typ hela dagen (13.30-19.00).
Detta är jag och mina lagkompisar tvungen att göra så att ingen smiter in. Det var inte direkt många som försökte smita in heller, inte en jävel egentligen!:S Det kändes därför väldigt onödigt att vi var där och vaktade i...få se nu...5½ timme! Roligare saker finns ju som man kan ägna en lördag åt men men nu är det gjort iaf. Som tur var kunde jag se det mesta av första halvleken mellan Sverige och Spanien iaf. Andra halvleken såg jag hemma hos Jimmi. Snacka om bittert slut på den matchen! :(

Jag måste dock tyvärr tillbaka och jobba på Holmen Blues ikväll då vi ska städa undan vid 11...orka? Känns jävligt slitet alltså. Men det är väl bara att bita i. Förhoppningsvis tar det väl inte så lång tid att städa där iaf, hoppas vi är många som städar så det går fort.

Nu sitter jag och väntar på att min pojkvän ska ha spelat klart WOW. Han och hans kompisar håller på att döda nå bossar tydligen. Men snart ska han vara klar. Tur det, blir lite smått less då jag inte har lkunnat umgåts med honom på hela dagen pga Holmen Blues. Jag menar han har ju kunnat spela hela dagen typ:S varför ska han då spela just nu när jag kan vara med han? Jaja, tålamod är väl A och O för ett lyckat förhållande I guess så det är väl bara att härda ut. När han äntligen 'är klar ska vi iaf fara och handla (jag vill ha glass!) och köpa pizza (Jimmi vill ha). Annars kommer det bli en lugn kväll för mig ikväll. Vill bara ta det lugnt nu efter att jag jobbat hela dagen. I morgon ska jag  unna mig själv att sova ut:....blev inte alltför mkt sömn natten som var nämligen:P Hoppas ni får en mysig kväll! :)

Sommardesign

Som ni ser har jag ändrat min bloggdesign. Kändes en aningens fel att ha vinterbilder och vinterfärger nu när det är sommar av någon anledning:P Jag är rätt nöjd med min nya design faktiskt. Blir dock irriterad över att jag inte kan få min profilbild litegranna större än vad den är just nu. Antingen blir den på 200 px (som är för stort) lr också på 100 px (som nu då den egentligen är för liten), skumt!:S Jag är inte nån expert på det här med bloggdesign heller, det lär ju gå att ordna på nåt sätt frågan är bara hur. Är det nån som vet hur man gör får ni hemskt gärna tipsa mig...då skulle jag bli väldigt glad:)

I morse var jag föresten hos tandläkaren. Det gick rätt bra, jag hann dit precis i tid som tur var. Jag och min morgontrötthet alltså, ojojojj...men jag hann faktiskt i tid tillslut så det så! Nu är jag iaf utan skena i nederkäken och det känns väldigt ovanligt. Jag är där med tungan och petar hela tiden, haha. Känns ungefär som när man tog bort tandställningen, det känns så lent och ovanligt:)

Måste säga att dagen känts väldigt lång hittils också.
Hehe, den blir ju betydligt längre om man går upp tidigt. För mig som är van vid att gå upp runt 12 känns det som att klockan är typ 3 nu:P:S Men inte mig emot att klockan bara är halv 2, då hinner jag ju göra desto mer:)

Ikväll har jag match borta mot Kramfors. Det är drygt med långa bortaresor men det ska nog gå bra ändå hoppas jag. Segt att åka bil så länge bara men inte mkt att göra åt. Jag hoppas att vi vinner så hemresan inte känns så himla lång iaf.

Nu ska jag fortsätta dona med mitt rum och inte bry mig om min blogg nå mer på ett tag. Måste ta itu med att rensa min garderob som är fullproppad med saker:S Är en hel del kläder där i som jag inte kan ha lr inte använder av andra orsaker....dessa kläder ska bort! Nej, dags att jobba nu och sätta igång nån bra musik. Hoppas ni får en fin dag! =)

Sortering & tips

Idag har jag då börjat städa rummet. Jag har rensat tonvis med skolpapper som legat i mitt rums ena hörn. Snacka om många papper alltså, helt sjukt! Idag har jag iaf rensat bland alla dessa papper vilket tog en jävla tid. Jag har slängt det jag inte vill ha kvar och sparat och satt in det jag vill ha kvar i en skolpärm. I pärmen har jag sorterat papper ämne för ämne och det blev riktigt bra faktiskt, inte för att skryta men jag är nöjd med mitt sorterings-arbete:) Fattar bara inte hur det kan gå åt så himla många vanliga a4-papper i skolan. Alla elever lär ju ungefär lika mkt papper som jag och hur många blir det inte totalt dårå!? Jag är inte någon bra bedömare men nog fasen hade jag säkert över 200 papper och då är det bara papper från 3:dje året på gymnasiet. Undra egentligen hur många papper i skolsyfte man använt under hela sin skoltid? Hmm, jag vill tusan inte veta alltså:S. Tur det finns något som heter återvinning iaf, lite slöseri det vore annars då...herregud!
Jag gillar verkligen att ha ordning och reda på saker och ting. Jag är verkligen inte den där tjejen som vill ha oreda och stökigt...inte egentligen. Sen att det lätt blir så ibland ändå är ju en annan femma. Jag ska dock verkligen försöka bättra mig och nu när jag är helt ledig har jag faktiskt ingenting att skylla på! :P Fortsättning på städningen blir det i morgon efter mitt tidiga tandläkarbesök, 9.50...punkt slut.

Mötet med min arbetsgivare tidigare ikväll gick bara bra. Fick reda på saker som jag egentligen redan visste men det är ju alltid skönt att få det bekräftat. Fick reda på att jag defintivt börjar jobba den 1 juli och förmodligen slutar jobba den 2 augusti. Kan möjligtvis bli en vecka till med jobb också men det är inte säkert. Jaja, jag är glad för den tid och de pengar jag får iaf vad gäller sommarjobbandet.

Måste avslöja att jag fick ett jävla hett tips ikväll också.
Hoppas, hoppas, hoppas att jag har turen med mig bara. Det skulle kännas så skönt om man fick lite flyt. Hoppas jag kan ringa samtalet snart - I want to know!

Nej, nu ska jag faktiskt sova. Mitt rum är sådär lagomt svalt och mörkt, perfekt:) Kommer nog somna som en stock, hoppas det iaf. Måste somna tidigt ikväll så jag orkar upp i morgon till tandläkaren:P Good night to you!

2-0 mot Grekland

Vilken härlig svensk seger det blev ikväll!:D Zlatans mål var bara så jäkla snyggt, snacka om fullträff alltså! Helt underbart:) Bara att hoppas att Sveriges form håller i sig nu bara. I och för sig var Grekland ruskigt dåliga, fattar inte vad de höll på med? De verkade inte vilja anfalla ett endaste dugg utöver deras fasta situationer då:S Visst kan det vara smart att spela försiktigt och defensivt, men SÅ defensivt som Grekland spelade ikväll...det blir bara uselt. Uselt och löjligt, helt rätt att de blev utbuade tycker jag. Såg så himla dumt ut när deras backlinje bara passade bollen runt-runt emellan sig utan att ha den minsta tanke på att anfalla (det såg inte ut som att de hade det iaf).

På lördag väntar Spanien för Sverige och det kommer bli en jävligt tuff match.
Spanien verkar vara riktigt heta, 4-1 idag mot Ryssland  och dom snygga målen i den matchen säger väl allt. Bara att hoppas på att Sverige kan hålla 0-0 länge så kanske vi har en chans. Men det är ju trots allt inte så viktigt nu att vi vinner mot Spanien eftersom vi ju slog Grekland idag. Fast vinna vill man ju alltid ändå men:P Jaja, ni fattar nog vad jag menar hoppas jag.

Jag avslutar detta inlägg med att såklart säga: HEJA SVERIGE!

Städtime

Det gick inte så värst bra för mig att kliva upp i morse tyvärr men det är bara att ta nya tag. Kom upp runt 12 iaf, hehe:P Idag är det regnigt och (just nu) mulet ute därför är det en perfekt dag för att städa rummet. Mitt rum behöver verkligen städas. Har inte städat här inne på jag vet inte hur länge:S Har varit så mkt med skolan, studenten mm så att städningen verkligen har fått komma i sista hand. Måste sortera upp skolpapper och skolblock i pärmar, sedan skulle det också behövas dammsugas, torkas golv, dammas mm. Hmm, känns inte som att jag kommer orka med allting idag. Jag ska främst satsa på att få bort och rensa upp alla saker som ligger på skrivbordet mm. Det känns som ett realistiskt mål.

Kl 4 ska jag iväg till Brynge för att träffa Thommy och prata om mitt sommarjobb.
Jag börjar jobba helgen efter midsommar så jag är ledig ett litet tag till iaf, alltid nåt. Nämen jag är faktiskt jävligt glad över att jag har ett sommarjobb, är verkligen inte alla som har det! Sen att jag inte får så jättemkt betalt och så är ju lite sådär men jag får ju nånting iaf så man ska ju inte klaga. Dessutom är det ett jävligt bra jobb också, passar mig perfekt. Enda dryga är väl att jag måste jobba på lördagar men det är sånt man får ta.

Suck, nu måste jag tydligen absolut städa av diskbänken nere också. Typiskt när man tänkte ta itu med rummet. Antar att rummet tyvärr får vänta på sig ytterligare ett tag då. Nej, lika bra att ta itu med städningen så jag kommer nån vart. Ha det!

Träning & EM-tittande

Idag har jag varit in till stan en sväng. Tyvärr hann jag inte göra allt jag tänkt p g a att vi dels kom iväg lite sent och dels skulle stanna på blomsteraffären eftersom min mamma skulle ha en massa blommor. Just detta tog en väldigt lång tid men det är sånt som händer ibland. Hur som helst så ska jag in till stan igen på onsdag förmodligen så då har nog lite mer tid:) Mina presenter till min pojkvän får därmed vänta på sig ytterligare ett tag men den som väntar på något gottt...

Annars har jag tränat idag, första träningen på länge. Det gick rätt så bra även om det förstås kändes att man inte sprungit på typ en vecka:P På onsdag ska jag spela match borta mot Kramfors med vårt div-3-lag och då hoppas jag givetvis att det blir en seger. Det skulle kännas riktigt skönt efter alla våra jobbiga förluster den senaste tiden.

Vidare ikväll har jag sett på fotbolls-EM. Jag har sett matchen mellan Holland och Italien. Riktigt bra match, jag tyckte lite synd om Italien bara som omöjligt kunde göra nåt mål men men de rykcer nog upp sig. Holland gjorde jävligt snygga mål iaf. Jag såg på fotbollen uppe hos min pappa på hans 32 tums tv, perfekt! Det är så det ska vara hehe:) Inte fel att man blev bjuden på lite glass med jordgubbar heller - Mums! :D

Jag har verkligen varit duktig på att vända på dygnet den föregående helgen. Jag och min pojkvän gick upp runt 3 på em på både lördagen och söndagen vilket har inneburit en del problem. I morse var jag svintrött men jag lyckades iaf pallra mig upp ur sängen runt 12, alltid ett lite framsteg iaf. I morgon ska jag förhoppningsvis kunna gå upp 11 iaf. Måste ställa om dygnet igen så jag orkar upp till tandläkaren på onsdag. På onsdagmorgon (9.45) ska jag alltså till tandläkaren för att ta bort den skena som jag har i underkäken. Inte många vet om att jag har en skena (lr jaa, snarare metalltråd) där men det har jag iaf - fast nu ska den alltså bort! Hoppas det kommer gå bra.

I morgonkväll kliver Sverige in i EM och spelar mot Grekland.
Hoppas verkligen på seger och bra svenskt spel! Det skulle vara riktigt roligt att se, men jag ska inte vänta mig alltför mkt. Bättre att bli positivt överraskad än negativt, så det så! Tyvärr blir det inget öltält för mig då heller, har varit lite sugen på att vara i ett öltält med Ylva under Sveriges matcher men jag känner att det är för dyrt. Dels måste jag låna en bil in till stan enkumt (stavas det så?) och bensin är inte gratis:S sedan kan jag ju inte dricka något eftersom jag kör och sist men inte minst så kostar inträdet 90 kr(!) Det tycker åtminstone jag var jävligt dyrt. Visst har man mkt pengar är det väl inga problem att betala det men är man en fattig fd student som jag så blir det jobbigt. Jag måste verkligen hushålla med mina pengar denna sommar alltså, i höst kanske jag inte kommer ha nån inkomst överhuvudtaget (vill det sig riktigt illa kommer jag få harva fram som en arbetslös fattiglapp, jag hoppas dock att det inte blir så). Nåväl, Sverigematchen i morgon kommer jag nog se uppe hos min pappa:) Det duger lika bra som öltält, så det så! Det blir ju billigare om inte annat iaf:P
Får se hur det blir längre fram under EM, kanske blir jag sugen på att se nån Sverige-match i öltältet längre fram....den som lever får se! :P

Känner mig sugen på någonting, typiskt mig alltså. Tror jag ska tassa ner till köket och se om det finns något gott att mumsa på innan jag lägger mig för att sova. Natti! :)

Bloggar för er och mig sj

Jag anar att det inte är alltför många som orkar läsa mitt senaste "student-inlägg", åtminstone inte hela. Det inlägget (liksom alla andra inlägg) skriver jag dock lika mkt för er läsare som för min egen skull. Jag vill nämligen bevara så många minnen som möjligt under mitt liv. Mig gör det alltså inget om ingen mer än jag läser mina inlägg även om jag förstås tycker det är kul att se att jag har en del besökare på mig blogg som förhoppningsvis också läser mkt av det jag skriver:).

Just nu sitter jag hemma på rummet och knapprar på mitt tangentbord medan jag hör hur regnet smattrar utanför fönstret.
Låter riktigt mysigt:) älskar verkligen att lyssna på regn. Är också trevligt att ha fönstret öppet här i rummet så det blir lite småsvalt och man verkligen känner doften av sommaren. Nu känner jag verkligen att sommaren är här alltså. INGEN mera skola, inge mera läxor...helst sjukt egentligen! Nu blir det istället sommarjobb som gäller (åtminstone till en början). Jag börjar dock inte sommarjobba föränn efter midsommar och fram till dess ska jag bara njuta och koppla av så mkt det går:)

I morgon ska jag bege mig till stan för att förhoppningsvis kunna hitta lite saker till min fina pojkvän som fyller år snart:).
Senare på kvällen ska jag träna fotboll vilket sannerligen kan behövas med tanke på alla onyttigheter som gått ned under de senaste dagarna:P Hoppas morgondagen blir en fin dag som är hyfsat solig iaf. Hoppas det inte regnar. Jag ska dock inte bli så ledsen ifall det skulle regna. Det vore väl nästan bra egentligen eftersom det ju varit så torrt den senaste tiden. Sen ska man ju inte klaga heller eftersom både studentdagen och balkvällen var soliga och fina:) Just de 2 dagarna var ju egentligen de viktigaste rent vädermässigt på hela sommaren!:) Snacka om att ha tur med vädret alltså!

Nej, nu ska jag krypa ner i min sköna men kalla säng(!) Hoppas den bli varm fort:P God natt på er! :)

Studenten = minne för livet!

Studenten har varit helt fantastiskt! :D Har haft fullt upp sen i onsdags med alla möjliga förberedelser men gud så värt det var. Studenten kunde inte ha varit bättre alltså! Här kommer en sammanfattning över vad som hänt i mitt liv de senaste studentdagarna.

Torsdag
I torsdags var det kanonväder med molnfri himmel (extremt varmt men man ska inte klaga:P det kunde ju faktiskt ha regnat och åskat med). Dagen började med champagne-frukost med jordgubbar, en hel del skålande och pratande. Jag och min klass drog sedan vidare när för att smaka på den alkoholfria champagnen och lyssna till ett live-band som var jävligt bra:) De spelade sommarlåtar för oss, bl a "Sommaren är kort". Hur kul som helst var det:) Sedan var det dags för den slutgiltiga träffen med våra mentorer. Vi signerade våra namn i allas studentmössor och fick betygen innan vi gav oss iväg för den sista träffen i aulan.

I aulan hände en väldigt överaskande sak: JAG fick ett stipendium från skolan! En elev i varje klass fick ett stipendium på 1100 och jag var alltså den som fick det i vår klass:):P Det var lite synd dock för man fick ingen riktig formulering till varför man fått det. I aulan läste dem bara upp alla namn och sedan på stipendiet står det bara: "för berömvärt slit, fina studieresutlat, god kamratskap lr för enagemang i nån kulturell verksamhet i skolan". Jag har dock stora misstankar om att jag fick stipendiet p g a mina betyg. Jag är riktigt nöjd med mina betyg kan jag ju avslöja. Nu efteråt inser/ser man verkligen att allt hårt slit faktiskt har gett resultat:)

Efter aulan fick vi då äntligen komma ut på trappan och stå och sjungskrika inför alla människor som samlats:) Jag själv kände mig dock mest vilsen däruppe på trappen då jag inte riktigt visste vad man skulle sjunga, skrika och hur länge man skulle stå där:S. Det dröjde inte länge föränn jag begav mig till mina nära och kära som stod med mitt plakat. En hastig pratstund med dem blev det innan jag stressade iväg till vårt fina flak. Mina klasskompisar hade pyntat vagnen jättesnyggt och skrivit: "Framtiden tar vi sedan, nu är det fest", "Det ser ut att bli en fin dag idag", "Lirare chalalalala" och "SpLiR just finish". Verkligen jättebra texter måste jag säga:) Flakåkandet var hur jälva roligt som helst. Musiken ägde och alla människor som stod och tittade på oss och vinkade är en sak jag inte kommer glömma i första taget alltså. Det var bara så himla underbart och man kände sig så oerhört lycklig:D Jag är fjantig men jag började ett tag nästan gråta där på flaket. Jag blev så himla rörd, jag kände att det jag upplevde just då verkligen var en sak jag längtat efter så himla länge. En väldigt minnesvärd sak jag kommer ihåg från flaket var när jag såg min pojkvän och Weppan (min granne). Min pojkvän hade tyvärr fattat tiden fel och därför hann han aldrig komma till skolan när vi kom ut på trappen. När vi såg varandra från flaket och vinkade till varandra blev jag väldigt glad :) <3 En annan sak jag speciellt minns är när vi spelade Magnus Ugglas låt "24 timmar" och detta stycke i låten spelades: "Köerna ringlar runt hela stan, ilsket sitter folk och svär. För 30 år sedan den här dagenn, gapade dom precis så här". Just då den texten spelades såg jag några äldre gubbar och jag blev jätterörd eftersom texten var så klockren. Sorglig på sätt och vis men ändå så klockren:) Enda negativa med flaket var att vi bara(?) fick åka en timme. Jag och många andra i min klass ville åka mer men vår chaffis ville inte köra nå mer så det var bara att acceptera. Det var hur som helst GRYMT kul att åka flak, vilken känsla! :D

Väl hemma vankades det god mat (kallskuret), tårta och presenter. Det var riktigt trevligt att umgås med alla nära och kära:) Tusen tack för alla presenter och för att ni alla kom, ni gjorde verkligen min dag till något att minnas. Jag fick bl a pengar, en smörgåsgrill, en digitalkamera (äntligen! Tack pappa och Marianne:) ), ett halsband och en tavla. Jag fick väldigt fina och bra grejer helt enkelt.

På kvällen bar det av till klassfest och sedan studentfest på Statt.
Biljetten hade varit väldigt dyr (150 spänn) men det var det värt. Det var väldigt roligt inne på Statt även om jag tog det väldigt lugnt jämfört med många andra. Det kändes iaf jävligt skönt att vakna nästa dag och känna att man varken var bakis lr nåt och inte heller hade slösat på en massa pengar.

Fredag
Fredagen blev verkligen en vilodag för mig och det var välbehövligt. Den otroliga värmen under torsdagen (30 grader i skuggan!) och allt ståhej med studenten hela dagen hade tagit på krafterna. Jag tog det lugnt hemma med Jimmi, mina syskon och min mor, samt med allas respektive. Vi grillade korv och marshmallows hemma på tomten och spelade sedan en lite kubbturnering, trevligt värre:) Lite pilkastning blev det också. För mig gick det sådär.

Lördag
Från tidig morgon (9.15) klev jag upp och började med balförberedelserna. Min pojkväns syrra (som var otroligt bakis) sminkade mig. Trots att hon var bakis blev det jättebra, imponerande! Jag var väldigt orolig ett tag när jag hörde hur hon mådde men det gick hur bra som helst som tur var. Jag for sedan hem till min mor där min lillasyster fick avsluta sminkningen. Sedan skjutsade Jimmi mig i full fart hem till hon som skulle fixa mitt hår. Det tog hela 2 timmar och det vart jävligt mkt sprejande, lockande och fixande men oj så bra det blev! Jag är verkligen hur nöjd som helst med min balfrisyr, det blev mkt bättre än jag vågat drömma om:) Underbart!

När min håruppsättning äntligen var klar bar det av hem för att dra på sig balklänningen och allt som hörde till (handskar, väska, sjal och halsband) för att sedan åka in till en fotograf inne i stan. Han tog 8 bilder ungefär och jag hoppas verkligen att någon bild blev bra åtminstone.

Väl hemma öste jag i mig mat (sallad) och vätska (mjölk) eftersom jag kände mig helt yr och utmattad. Jag hade trots allt inte ätit på 6 timmar och jag är verkligen inte en som pallar att vara utan mat nån längre tid, verkligen inte. Det kan dom som känner mig nog stryka under på. Jag brukar bli nedstämd och orkeslös, därför var det väldigt tur att jag hann äta och dricka innan jag for in till balen.

Jag åkte med Isadora och Anna in till balen i Bosses (min grannes) cadillac. Vi åkta i god tid, tyckte åtminstone jag, men trots det fick vi stå i en hel jävla timmes bilkö in till balen. Vi började stå i bilkön kl 6 och vi var framme för att kunna kliva av bilen först klockan 7(!) Fattar inte hur det kan ta så himla lång tid. Men det blir väl så antar jag när alla ska fotografera och hålla på. Men men...det fina folket kommer ju sist, lr hur man nu brukar säga;)

Balen var trevlig. Vi fick dock vänta jävligt länge på maten. Jag och mina klasskompisar fick itne mat föränn 20.30 och då hade vissa andra bord fått mat sedan länge:S Weird! Maten som vi fick tillslut, kyckling och potatiskaka (en potatiskaka som smakade som vanlig potatisgratäng) var jättegod iaf. Man blev mätt och belåten som tur var. Efterrätten var också rätt så god:) Efter maten minglade jag runt och pratade med lite folk jag kände. Sedan var det dags för dansen. Det var vals, foxtrott (stavas det så?), bugg och tryckare. Jag dansade två danser med Ylva (foxtrott och bugg). Hehe, vi ägde lätt:D lr hur Ylva;) sedan var jag typ less och ville hem till Jimmi och ta det lugnt. Det kändes verkligen att man varit igång hela dagen både i huvud och fötter. Det var skönt att äntligen få komma hem och ta av sig den fina (men lite jobbiga klänningen) samt att få ta av sig skorna.


Studenten är verkligen något som jag kommer minnas, allt från det underbart roliga "flakåkandet" till den högtidligt, men något stela(?) pga av att alla vara så uppklädda, balen. Det var iaf väldigt roligt att träffa alla en sista gång och se alla så otroligt vackra på balen!

Kan fortfarande inte fatta att jag faktiskt tagit studenten.
Kommer ta ett bra tag innan jag verkligen inser vad som hänt. Det lär nog bli först till hösten som jag på riktigt inser att jag inte har någon skola att gå till längre. Till alla er som inte tagit studenten säger jag bara: NJUT AV DEN SISTA STUDENTTIDEN, den är helt fantastisk och ett minne som ni kommer bära med er resten av livet! :)

Slutligen måste jag också skriva att jag verkligen kommer sakna så många människor från denna skoltid, framför allt min klass SpLiR3!;(
Jag kommer verkligen sakna alla olika personligheter alltså. Jag hoppas dock verkligen att alla i klassen får det jättebra i framtiden och lyckas förverkliga sina drömmar med allt vad det innebär. Jag önskar alla det bästa och hoppas att vi stöter på varandra igen, förr lr senare;). Vi borde ju definitivt ha en klassfest (lr varför inte flera) i framtiden för att se vad det blivit av alla. Take care!

STUDENTEN! =D

I morgon tar jag och massa andra studenten och det kommer bli helt fantastiskt! :D Har fortfarande inte fattat det än alltså, det känns inte som att det är min tur nu men uppenbarligen så är det det:) Det kommer bli ÖS som faaan i morgon och det ser jag verkligen fram emot. Shit alltså, studenten är i morgon, den som man längtat efter så jävla länge och nu sitter man här timmarna innan. Jag är så glad, smånervös, spänd och förväntansfull så det finns inte alltså:P Jag hoppas verkligen att det blir så lyckat som jag vill att det ska bli. Mitt värsta scenarium är att jag skulle tappa en jordgubbe på min vita klänning vid champagne-frukosten tidigt imorrnbitti så klänningen skulle bli förstörd, men det ska får bara inte ske! Rejäl skärpning krävs där trots att jag förmodligen kommer vara rätt väldigt trött MEN glad:)

Måste gå och lägga mig strax så jag orkar upp för att ta 7-bussen in till stan imorgon. Måste ha gott om tid imorgonbitti så jag hinner sminka mig etc. Jag vill verkligen inte stressa, usch vad jobbigt det skulle vara.

I morgon och fram tills söndag ska jag bara njuta. Framtiden ska jag inte ägna en tanke åt under de närmsta dagarna. Nu ska jag bara se till att fira studenten som fan och ösa ;D

Kommer nog ta ett tag innan jag bloggar här igen för imorrn kommer jag ju verkligen ha fullt upp den saken är säker. Men det tror jag ni förstår eftersom....

....JAG SKA TA STUDENTEN I MORGON! :D :D :D :D :D

GRATTIS TILL MIG SJÄLV OCH ALLA ANDRA LYCKLIGA SOM OCKSÅ TAR STUDENTEN, - Fy fan vad vi é bra! :D

Okänd kille fögyllde min dag

Idag på skolan tappade jag bort min mobil på eftermiddagen. Har ingen aning om vart jag tappade den men uppenbarligen glömde jag den nånstans:S Jag gick runt och letade som en galning på de platser jag varit på under de senaste minutrarna dvs i bilen, på skolans toalett, på en gräsplätt utanför skolan, i vårt arbetslags rum mm. Jag kollade dessutom igenom min ryggsäck och mina fickor minst 4 ggr men ingen mobil hittade jag. Jag kände hur paniken började komma alltmer. Jag orkar verkligen inte köpa en ny lika bra mobil igen. Visst jag skulle kunna ta min gamla lite sämre mobil också men simkortet, pengarna på den och allting var ju borta. DEssutom trivdes jag jävligt bra med min mobil, den passade mig som hand i handsken....- suck!

Men mitt i min bedrövelse över att min mobil nog skulle vara spårlöst försvunnen (ja, antagligen snodd) så hände det fantastiska. Jag gick upp till min skolas rektorsexpedition för att fråga om nån lämnat in den där möjligen, upphittade saker brukar nämligen lämnas in där ibland. Jag hade inga större förväntingar alls men kan ni tänka er....DEN var inlämnad! Snacka om otroligt! :D Och jag kan ju säga att jag vart jävligt lättad och glad, kändes som att 20 kilo sorg och deppighet försvann från min axlar. Tydligen hade en kille varit och lämnat in min mobil på expeditionen för bara en stund sedan. Tydligen finns det alltså snälla och ärliga människor trots allt! :) Skulle så himla gärna vilja tacka killen som lämnat in min svarta sony-ericsson-mobil med svart nyckelband men jag har ingen aning om vem det är:S Allt jag vet är att han går sista året på Nolaskolan och hade en svart kjol på sig (detta p g a att det idag var Nolavision, dvs tredjeklassernas "spexuppvisning").

- Ett stort tack till dig iaf (vem du än är), du förgyllde verkligen min dag med denna fina handling. TACK! :D

....och nu ska jag aldrig slarva bort min mobil igen!....försöka iaf:P

Full fart mot studenten

Oj, vad längesen jag skrev här nu. Snacka om att min blogg håller på att torka ut. Jag har som ni kanske förstår haft ganska fullt upp de senaste dagarna. De senaste dagarna har bestått av: 2 spelade matcher, förfest och utgång på 6-dagars, jobb, provsminkning inför balen, investering av en present till min syster och väldigt mkt sovande. Förstår inte hur jag kan vara så jäkla trött nuförtiden. Igår skulle jag exempelvis ta bussen halv 12 in till stan, lugnt tänkte jag eftersom jag ju då skulle få sova ut. Men trots att bussen gick rätt sent så klev jag ändå upp i sista sekunden så jag hann med bussen precis:S. Kan iofs ha berott på att jag varit uppe till 1 natten innan men ändå:P - Snacka om att vara trött!

Annars är förberedelserna inför studenten i full gång. Igår provade vi än en gång min balklänning och snart är den färdig, inte mkt kvar nu som tur är med tanke på att balen ju är på lördag. Vidare har min klass pratat igenom hur flaket ska se ut på ett ungefär och när vi ska pynta det. Vi har dock inte riktigt bestämt exakt vad vi ska skriva men det ordnar sig nog. Vi har också förberett en fin låt och ett bildspel till Nolavision som går av stapeln på onsdag. Hoppas det kommer gå bra:)

Är så sjukt att vi tar studenten om bara 2 dagar, har inte fattat det än alltså. Känns som att det borde vara typ 1 månad kvar. Fan vad skönt det ska bli att äntligen ta studenten! :D

Ikväll är det fest, det är nämligen 48-timmars.
Jag kommer dock gå ut nykter och även vara schaffis. Känns som att mitt festande i fredags räckte för ett tag fram över, hehe:P Ska bli skönt att gå ut nykter ikväll eftersom det är "Vett och etikett" och dansövning tidigt på Folkets park i morgon med. Just det vill jag ogärna missa nämligen. Men på torsdagkväll (studentkvällen) ska jag ut på Statt iaf och då ska jag inte vara nykter:)

Nu ska vi strax fara iväg till en sjö ute vid Gullänget och grilla. Våran klass ska grilla och umgås tillsammans med våra handledare. Det blir nog trevligt, är jävligt fint väder ute iaf så det är skönt:)

Nu ska vi nog fara. Jag skriver dock senare (- det kommer inte dröja lika länge denna gång kan jag lova;P ). Ha en fin dag och passa på att njuta av det underbara vädret:)

RSS 2.0