Onyttig

Äntligen hemma:) och det bästa av allt: Nu är det helg! :D

Känner mig hungrig men jag ska inte äta alltför mkt nu eftersom jag och Jimmi ska äta middag ihop senare. Blir väl antagligen pizza lr nåt? Jag skulle inte ha så mkt emot det iaf, även om det kanske skulle vara bra om man åt nåt nyttigare:P Har känt mig så himla onyttig den sista tiden. Vet inte riktigt varför men det kan bero på att jag unnat mig sj lite onyttiga saker varje dag den här veckan i princip. Inte bra! Det beror på att vi haft två prov plus att jag varit/är så himla trött och skolless. Okej, Ingen ursäkt kanske men en anledning iaf. Jag brukar i vanliga fall köra på att vara nyttig under veckan och sen vara onyttig under helgen...så gott det går iaf. Aja, får väl gå tillbaka till det nästa vecka för i helgen kan jag inte låta bli att vara onyttig, haha:P. Har iaf match på söndagmorgon, så då bränner man väl förhoppningsvis bort en del iaf. Bra det.

Ikväll blir det bara att slappa till Idol. När Idol är slut hoppas jag verkligen att jag kommer gå och lägga mig (inte sova kanske, men åtminstone lägga mig i sängen så jag känner hur trött jag är), men det är ju inte säkert med tanke på min pigghet om kvällarna/nätterna. Så man vet aldrig hur det blir med den saken.

Ska bli mysigt att få träffa Jimmi med:) Har saknat honom! Dock har han ont i halsen så jag hoppas att jag inte blir smittad bara:S Finns en risk känns det som eftersom jag inte kommer att kunna låta bli att kyssa honom. Skulle vara drygt att bli sådär riktigt förkyld igen, just nu har jag ju "bara" lite hosta ibland. Inte något värre tack! :/

Nu ska jag gå ner och ta nåt att äta iaf. Sen ska jag nog lägga mig i sängen och fortsätta läsa på boken jag började läsa igår. Böcker kan faktiskt vara riktigt kul att läsa, åtminstone om man har en bra sådan. Det är faktiskt lite synd att man inte tar sig tid till det oftare.
Hej med er! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0