Jag trivs jättebra! :D

Trivs väldigt bra här i Sunne måste jag säga=) Har så många trevliga människor (klasskompisar) som bor här så det känns superbra verkligen! :) Sen är det en så himla mysig liten stad och skola, passar mig helt perfekt! Synd bara att man ska känna sig småstressad över allt överlag. Borde städa, plugga, laga mat, sova, hinna umgås med kompisar, träna, prata med alla man har därhemma (familj, pojkvän + vänner) och sen vill man ju som hinna bara vara också. Önskar att dygnet hade fler timmar verkligen. Men inte så mkt att göra åt, handlar väl om att försöka priroritera det som är viktigast helt enkelt. Men det är ju inte det lättaste alltid.

Imorrn ska jag vara i skolan 8.20-15.20 och sen ska jag hem och plugga plus träna. Det är planerna iaf. Var längesen jag joggade nu, för längesen egentligen men jag har som inte hunnit. Har vart på "hemmaplan" (Övik) nu helgen som var och då har inte träningen plivit prio 1 direkt. Jätteroligt att få träffa alla därhemma men lite småstressigt dock. Så många man vill hinna umgås med och så mkt man vill göra. Hann väl dock med det mesta iaf som tur är:) Jag for hem till Övik på onsdageftermiddag och kom hem på torsdagmorgon. Så var jag hemma torsdag, fredag, lördag, söndag och sen på måndag (tidigt som faan) så for jag tillbaka hit till Sunne. Var framme här runt 9 igårkväll. Skönt att vara tillbaka. Känns bra att inte behöva flänga så mkt fram och tillbaka faktiskt. Kommer ju som varken ha råd eller tid till att pendla emellan direkt, är ju så himla långt plus att vi inte har just några lov alls heller. Nästa gång jag far hem blir väl förmodligen först till jul. Lika bra det för jag trivs verkligen med mitt "nya liv" här:)

Förstår mig inte på dig. Varför älta en sak om du ändå inte tänker göra nåt åt det fastän du kanske kan? Det är väl bara att försöka gilla läget om du ändå inte ens tänker försöka påverka situationen. Vänta dig inget av mig bara, du vet vad jag har sagt och det står jag fast vid.


Nej, nu ska jag slänga mig i duschen, diska undan och sen försöka varva ned. Borde lägga mig tidigt ikväll känner jag så jag orkar upp imorrn. Ni märker väl när jag bloggar igen. Har som mkt annat som händer runtom här i mitt liv så den här bloggen blir inte prio 1 direkt. 

Ni får ha det så superbra och kom ihåg att ta hand om era nära och kära för man vet aldrig när de försvinner!

Jag lever & har det bra här i Sunne!

Oj, vad tiden går alltså. Har verkligen haft fullt upp med mitt "nya liv" här i Sunne, och fullt upp har jag väl också fortfarande. Blir såna stora omställningar att flytta alltså. Ny miljö, nya människor, ny dialekt, nya affärer, nya vägar, ny skola, nya ämnen...ja ni fattar nog vad jag menar. Sen vill man ju så gärna få det bra direkt också, jag menar att man verkligen vill "suga in allt nytt" på en endaste gång eftersom det samtidigt är så fruktansvärt spännande och kul. Antar att man itne ska stressa upp sig så mkt utan ta det som det kommer.

Jag mår bra iaf och har träffat en hel del trevligt folk som går i min klass:)
roligt! Har som inte hunnit prata med alla men det kommer väl mer och mer allt eftersom. Eftersom vi är typ 32 st så tar det ju lite tid. Har iaf umgåts mest med Frida (en snäll tjej från Lidköping) och med Sandra (en trevlig Falun-tjej). Så det känns lovande.

Känner att det blir väldigt intensiva dagar när man går skola 8.20-15.20. Visst har man raster då också men det är som att hela dagen är borta sen nästan när man väl slutat skolan. Man hinner jättelite på kvällarna och då menar jag verkligen jättelite. Ikväll har jag t ex bara hunnit kört lite spinning på ett gym som heter "Hälsokällan". Jobbigt men kul var det. Blir dock inte så många fler ggr tror jag eftersom jag är lite snål men man vet ju aldrig. Lär nog träna själv istället känns det som nu. Har ett jättefint elljusspår som går i skogen med olika småstigar som inte ligger långt från där jag bor i min stuga:) Helt perfekt! Där i skogen lär jag bosätta mig lr nåt, hehe. Hur som helst, det jag skulle säga var att jag ikväll bara hunnit kört spinning och duschat och sen ätit plus pratat en del med Helena. Tiden går så fort alltså. Nu måste jag strax lägga mig så jag orkar upp imorrn. Ska fortsätta med taktil massage i morgon (idag masserade vi händer på varandra). Svårt men intressant och skönt!

Måste bara säga att värmländskan som de pratar här nere är helt underbar!<3 Fan vad jag älskar den alltså. Föresten är jag den enda norrlänningen i klassen (ja, om man nu inte räknar Gävle som Norrland men det gör man ju inte, lr hur;P) så det är rätt intressant. Många i klassen är från Lidköping, Norrköping, Linköping (alla köpingställen typ;P) och sen har vi en hel radda som är från Värmland. Flera pendlar från Karlstad faktiskt. Sen har vi väl en lr två som kommer nerifrån Smålandstrakten med om jag inte minns fel. Sen är det väl nå mer folk också men struntsamma.

Nej, nu orkar jag inte skriva mera här. Men jag återkommer så fort jag får tid och lust. Kan inte lova när, var lr hur. Jaja, ni märker väl. Var verkligen inte förberedd på att det skulle ta så mkt tid och energi av att behöva gå i skolan igen (trodde jag skulle få massa tid till att blogga men tji fick jag för det som ni märker). Jaja, nu vet ni iaf att jag lever.

Ni får ha det så väldans bra alla människor!

RSS 2.0