Sovkväll

Fan va trött man kan vara alltså. Har lyckats sova fr 7 nån gång fram till halv 11 ikväll, och det var ju långt ifrån planerat. Missade tyvärr "Bonde söker fru och allt", men det går väl nån repris på söndag iaf som tur är. Vaknade iaf och insåg att jag måste ta mig upp för att duscha, gå på toa och borsta tänderna. Så nu har jag äntligen gjort klart allt det. Har inte hunnit plugga ett skit på internetionella heller, men det får gå som det går. Kanske hinner kolla igenom det imorrn en sväng eftersom vi inte börjar föränn halv 9. Det märks:P

Blev lite depp ikväll när jag vaknade. Egentligen inget särskilt just nu men jag kan ändå inte låta bli less och tycka vissa saker är så himla orättvist. Men den här världen är ju sjuk så det kanske inte är så konstigt egentligen. Tur det finns vissa "normala" människor iaf. SKulle aldrig klara mig annars. Annars gäller det bara att hålla huvudet högt och försöka tänka positivt och inse att det inte är man sj som gör/gjort fel.

Måste också säga att jag saknar min kompis Maria väldigt mtk:( Måste verkligen  ta och ringa henne snart.! Tycker det är fruktansvärt tråkigt att saker och ting blivit som de blivit mellan oss. Jag behöver henne och jag tror hon behöver mig med. Jag hoppas det iaf.

Måste sova nu, hoppas jag kan det bara med tanke på att jag sovt en del förut ikväll. Annars får jag väl läsa lite lr nåt annat. God natt och sov gott iaf!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0