Blir kanske bilköp

Tänkte bara sticka in med ett inlägg här om att jag nu ska åka till Sollefteå med min pojkvän och kolla på en bil. Är den bra och så kommer jag nog köpa den t o m(!) Tänk då får jag min första alldeles egna bil, det känns verkligen inte helt fel. Men först och främst så ska vi kolla om den är tillräckligt bra och sånt.

Ikväll blir det kanske fest men det är inte säkert. Beror på hur jag känner senare ikväll. Just nu är jag lite både och, på ett sätt sugen men ändå inte. Känns ändå som att man kanske borde passa på med tanke på att jag kommer jobba två helger i rad nu framöver och helgen efter det fara upp till fjälls. Jaja, vi får se hur det blir men just nu är jag rätt så sugen iaf:)

Nej, jag måste åka nu. Kanske bloggar senare ikväll om jag hinner. Ha en toppendag!

Se mig, hör mig, rör mig

Tänkte lägga in en annan låt här först (en mer sorgsen sådan) men bara för att jag vill försöka se mer positivt på mitt liv för tilläfllet så lägger jag in denna låt istället. Älskar verkligen Linda Bengtzings glada sätt och all den energi och glädje hon förmedlar när hon framför denna låt. Iofs hade hon väl nyss gått vidare med låten men ändå, riktigt roligt att se alltså:). Vill också ha all den energi och glädje som hon har. Sen så stämmer en hel del saker in med vad jag känner också om man lyssnar på låttexten.

Allt som allt så passar den här alltså låten rätt bra för mig för tillfället.




Jag önskar att mitt liv vore enklare för tillfället. Varför allt detta ständiga krångel? Varför är man som fast i ett spindelnät och kommer ingenstans hur mkt man än försöker ta sig loss? Gud vad jag blir less alltså. Önskar jag vore en annan person, i en annan tid, nån helt annanstans...men det kan man ju se sig i stjärnorna efter. Faaan....

KY-utbildning kan vara något

Måste slänga in ett litet blogginlägg här innan jag ger mig av till staden. Min födelsedag i onsdags var trevlig. Blev fika och tårta hemma hos min mor med farmor, storebror och hans tjej, lillasyster och hennes kille, mamma plus pappa. Fick bra presenter också:) Fick bl a hela milleniumtriologin, datahögtalare och ett gulligt jordgubbshalsband:) Inte fel del inte, verkligen inte.

Igår jobbade jag först på förmiddagen i tre timmar och steg jag in på Studieplus eftersom jag där bokat möte. Jag fick prata med en kvinna som till en början inte hade så mkt att komma med tyckte jag men sen när vi började leta på datorn tillsammans och det visade sig att hon visste av en hel del bra sidor där man kunde söka på utbildningar så blev jag desto mer positiv. Hittade en riktigt intressant utbildning som heter "Hälsa, hälsovägledning och friskvård". Det halvdryga är att den ligger nästan ända nere i Gbg. Snacka om långt bort. Funderar på att gå nån KY-utbildning så man får ha mkt praktik och inte bara teoretiskt. Eller åtminstone vill jag gå nån utbildning där man får ha en del praktik, gärna mkt. Jag vill verkligen inte bara ha teoretiskt - usch, fy och blä! Måste säga att jag tycker KY-utbildningar låter rätt vettiga att gå. Tror man har en stor fördel om man tidigt får komma i kontakt med företag o s v, tror det ökar ens chanser att få jobb sen när man är klar med studierna. En KY-utbildning var just vad det var där nere i Gbg. En utbildning som sträckte sig 2 år men som sagt, det känns kanske lite väl långt men ja, vi får se. Ska kolla vidare på utbildningar nu när jag har en del bra sidor man kan söka på:)

Efter att jag varit på studieplus igår så gick jag tillbaks till Max för att jobba även under middagen.
Det var nämligen en person som var sjuk så därför erbjöd jag mig att jobba middag och kväll igår också. Det gick bra trots att jag fick stå i "driven" litegrann som jag ju inte är nån höjdare på, men men.

Idag har jag jobbpass 16-19.45.
Känns som ett kort och helt onödigt pass men men vad gör man. Måste snart börja åka in till stan föresten, iaf om jag ska hinna in på nyöppnade Lidl innan och köpa lite lösviktsgodis:) Har inte varit in på Lidl nånting än så det kan bli spännande. "En fågel viskade i mitt öra igår" föresten att man kan köpa lösviktsgodis på Lidl för BARA 2,90(!), snacka om billigt! Känns som att man kanske borde passa på bara för att det är billigt, haha:P Sen kan jag ju inte sticka under stolen med att jag är duktig på att vräka i mig götta dessutom, hehe.

Nu ska jag klä på mig och göra mig klar för stan. Har varit vaken ett tag men inte orkat klä på mig än, slapp som jag är, så det är nog på tiden nu I guess.

3 saker till föresten innan jag sticker härifrån:

- Jag har slut på pengar i min mobil, irriterande!
- Jag funderar starkt på att köpa en egen bil, kanske ska kolla på en i helgen men förmodligen inte eftersom den då redan lär vara såld.
- Jag åker förhoppningsvis till fjällen med min familj och allas respektive helgen v.12 och början på v. 13, hoppas jag får byta jobbpass då under den tiden med nån av mina medarbetare bara, annars går det åt skogen:S

Nu ska jag dra. Hoppas ni får en trevlig fredag!

Långa nätter



Melissa Horn - Långa nätter

Långa nätter, där ute finns en värld av långa nätter
och jag sitter vid fönstret i mitt rum och blickar ut över stadens alla ljus

Där går Klara och tindrar som en stjärna för att vara,
med sin Fabian få vara och gå hem till varann och älska lite grann som bara kära kan

Och där sitter Sara, söta lilla rara underbara, oskuldsfulla Sara
hon spar sig till en man som kan älska som bara kärlek kan

Säg, är det långa nätters fara att se det man vill se och var den man
vill vara och någon att ty sig till när långa nätter inte blir som man vill

Där går någon för att bara vara utan att förklara varför kärleken tar skada
när man älskar med varann på ett sätt som bara någon kan

Åh långa nätter, där ute finns så många långa nätter
och han ligger ner och vilar mot min arm, jag längtar bort ifrån hans
kyla och hans famn, till långa nätter, till långa nätter

Säg, är det långa nätters fara att se det man vill se och var den man
vill vara och någon att ty sig till när långa nätter inte gör som man vill

Åh långa nätter
Långa nätter
Långa nätter
Åh så långa nätter
Långa nätter
Långa nätter
Åh så långa nätter
Långa nätter

Ledig idag:)

Är helt ledig idag vilket känns väldigt skönt. Det tog jävligt mkt på krafterna att jobba i helgen. Igår när jag vaknade kände jag mig skittrött plus att mina fötter värkte efter de 11 jobbtimmarna i söndags. Kände mig allt annat än sugen på att jobba 7,5 timme men vad gör man då man är schemalagd? Tvingade mig iaf iväg till jobbet och väl där gick det faktiskt rätt bra ändå trots allt. Är dock himla nöjd över att vara ledig idag, känns som att jag verkligen behöver det.

Imorrn fyller jag ju 20 år också, hör och häpna! Känns rätt mysko faktiskt överhuvudtaget. Känns inte som att jag ska fylla år nu, och allra helst inte 20 år som ju faktiskt är hyfsat speciellt trots allt. Imorrn är man ju inte tonåring längre som man ju varit de senaste 6 åren.

Vet inte riktigt vad jag ska göra idag. Har städat lite här i Jimmis hus hittils idag och sett sprinten som ju tyvärr inte gick så bra, varken för herrarna lr damerna men, men. Sov länge gjorde jag också och jag drömde nån konstig och läskig mardröm som jag tror att jag drömt nån gång förut för inte alltför lägnesen, skumt:S Var skönt att sova ut iaf trots mardrömmen. Nu ska jag nog ringa upp Emma som ringde för ett tag sen men då var jag upptagen med att se sprinten, haha:P Borde kanske föresten fara hem till Västanå senare idag också men det känns lite drygt att använda bilen när den läker så mkt bensin:( Kanske väntar tills Jimmi kommer hem från jobbet. Jo, så får det nog bli.

Nu ska jag ringa upp Emma och sedan gå ut och gå en sväng. Är ju jättefint väder ute faktiskt, soligt och fint. Inte speciellt kallt heller, nice. Ta vara på dagen, det ska iaf jag försöka göra!

Jobbhelg & bensinläcka

Har haft en bra men slitsam helg. I fredags blev det jobb i totalt 4,5 timmar, igår (lördag) 9 timmar också idag då (söndag) hela 10, 5 timmar.  Totalt i helgen har jag jobbat 24 timmar vilket är hyfsat mkt ändå.Har varit helt vansinnigt mkt folk på Max hela helgen också så det har verkligen tagit på krafterna att jobba men vad gör man inte för pengar?:P Igår jobbade jag som sagt var 9 timmar och under de timmarna så hann det komma 7 bussar totalt plus en massa folk utöver det. Vi fick jävligt mkt plus i försäljningen jämfört med vad som var den förväntade prognosen. Säga vad man vill men Max i Övik går då fan inte på minus iaf, snarare tvärtom, verkligen tvärtom.

Idag har det också varit himlarns mkt folk. Inte lika många bussar dock "bara" 3 men en himla massa folk ändå. Nu är man ganska slut i både huvud och kropp kan jag lova. Men än är det inga vilodagar här inte. Jag jobbar nämligen imorrn också i 7,5 timme. Bara att härda ut. Borde dock gå och sova snart känner jag. Det blev typ bara 4 timmars sömn för mig i natt. Inte av nån speciell anledning egentligen mer än att jag pratade jäkla länge med min kära syster Helena och sedan fastnadde vvid datorn och snackade lite med Jimmi.

Nu har jag käkat en del, gott:) Helst när man innan inte ätit nåt på 7 timmar. Hade lunch runt halv 2-snåret och sedan dess har jag inte ätit (p g a jobbet) föränn nu när klockan närmade sig 9 fö ren stund sedan. Funderar på att gå och duscha lite nu och fräscha upp mig. Ska iofs jobba imorrn igen men ändå:P vore faktiskt skönt också med en varm dusch:)

Har föresten ÄNTLIGEN gjort en önskelista också inför min 20-årdag som ju bara är om 3 dagar. (Oh my god, vad den senaste veckan har gått fort alltså). På onsdag, den 25:e feb, fyller jag nämligen=) Skrev sedan av önskelistan på ett sms som jag sedan skickat iväg till mina familjemedlemmar. Bra gjort av mig att äntligen ta itu med det. Är ju inte en sekund för tidigt om man säger som så men jag har haft så mkt annat för mig den sista tiden, främst jobb. Vet ju själv hur roligt det är (not!) att inte ha en aning om vad man ska köpa när nån fyller år så därför fixade jag en lista nu i sista sekunden. Bättre sent än aldrig, det är ju så.

En jobbig sak är föresten att toyotan jag kör (Jimmis bil) verkar läka bensin lr nå sånt skit:S Sist tankade jag 30 liter och nu när bensinlampan började lysa idag läste jag på mätaren att jag bara kört 11 mil, alltså måste bensinen hrar försvunnit på nå mystiskt vis:S Nog f ör att jag kan använda bilen mkt ibland men inte SÅ mkt (iaf inte den här gången:P). Fast man känner också när man parkerar bilen och stiger ut att det luktar bensin så något galet är det ju helt klart. Ltie jobigt också om det varit sådär ett tag. Tänk, kanske uppemot 1000 kr i bensin som jag tankat har gått i spillo bara pga av en läcka:( Jäkla skit. Jaja, jag får be Jimmi kolla på det imorrnkväll lr nåt för nu är det för sent känns det som.

Nej, mot duschen nu och sedan sängen:) Jag behöver vila efter allt jobbande, det är jag värd. Ha en fortsatt härlig kväll!

Bråttom

Nu ska jag fara in till stan så jag hinner lämna tillbaka några böcker innan jag börjar mitt arbetspass. Börjar halv 5 så jag borde ju hinna men jag måste lägga på ett kol. Tusan också, borde äta nånting innan jag börjar jobba också kanske, hur ska man hinna det då? Hmm, jag får ta med mig nån macka i bilen lr så. Viktigt att äta innan man börjar jobba då man inte har nån rast under arbetspasset. Jag jobbar dock bara 4 timmar till halv 9 så det borde ju gå bra.

Har inte gjort så mkt annars idag. Såg det 15-km-loppet i klassisk stil men det gick ju dess värre inge bra alls för svenskarna:( Mkt berodde på att man valt fel valla tydligen, typiskt. Nåja, bara att ta nya tag tills på söndag då nästa lopp är.

Nej, nu måste jag skynda mig. Ikväll blir det kanske en liten filmkväll med Emma och Maria föresten men det är inte säkert. Det beror om vi orkar. Vi får se hur det blir helt enkelt. Vore ju trevligt att träffa mina fina vänner men ja vi får se som sagt var. Ska ju jobba hela 9 timmar imorrn så man måste ju ha krafter till det också.

Nej, ska dra iväg nu så jag hinner. Ha de!

Har tiden hunnit ifatt?

Hur länge ska man behöva kämpa?
Hur länge kommer man våga fortsätta hoppas?
Hur länge ska man behöva önska?
Hur länge ska man behöva be?
Hur länge kommer man överhuvudtaget att orka?


Kanske har man bara varit för blind för att se alla problem som ju faktiskt funnits där och fortfarande finns där hela tiden, oavsett om man vill det lr inte. Vet seriöst inte hur länge till jag kommer orka. Känner mig svag just nu, är som bara less på allt trassel. Jag är inte mer än en människa jag heller och det här tynger bara ner mig som det känns just nu. Är det verkligen så det ska behöva vara?

Jag hade hoppats på nån form av förändring, nån form av "fighting-spirit" men jag har inte sett nånting. Inte nånting verkligen trots att jag försökt se saker och det gör mig besviken. Helst när situationern är som den är och förutsättningarna är klara. Finns alltid anledningar, jag vet, men kan ändå inte låta bli att bli besviken. Jag trodde verkligen att det skulle hända nåt nytt men det har det uppenbarligen inte gjort.

Hur länge kan man vänta innan man måste inse att tiden faktiskt hunnit ifatt?


Träningsdag

Har haft en rätt trevlig dag hittils trots att jag, som vanligt, sov längre än jag tänkt mig. Hade ställt mobilalarmet så att jag skulle kunna ta mig upp och se mixstaffeten på skidskyttet men tror ni jag orkade gå upp till kvart i 10 lr...haha inte direkt? Nej, istället sov jag kvar jävligt länge och gick inte upp förrän efter 12. Jaja, nytt försök att kliva upp imorrn.

Såhär långt idag har jag ätit frukost, joggat runt "Märka" på 28 min (vilket var svindrygt), åkt två varv runt lägdan vilket säkert blir en 5-6 km nånting(?) och sist men inte minst så har jag gått runt Blåvik. Vet inte exakt hur långt det är men det är nog 4 km åtminstone. Som ni märker har jag varit rätt aktiv idag med andra ord. Måste passa på att vara det nu under dagen för ikväll blir det till att slappa och se hockeyn hos pappa.

Sen har jag städat lite smått nere i köket så mamma förhoppningsvis blir lite glad när hon kommer hem från jobbet. Nu håller jag på att städa rummet lite men jag funderar snart på att ta nåt att äta och sen duscha. Börjar bli rätt hungrig faktiskt. Jaja, först ska jag städa litegranna till åtminstone.

En sak till föresten. Jag måste säga att musik är en helt fantastisk uppfinning. Har lyssnat på en massa goa låtar på min mp3 och jag lyssnar just nu på musik på datorn. Mår så himla bra av att lyssna på musik alltså, helt fantastiskt :D Spelar ingen roll vilket humör man är på, det finns alltid nån musik som funkar:)

Har funderat en del idag och kommit fram till en del saker som jag ju egentligen vetat hela tiden. Blev ledsen igårkväll över en sak som ju egentligen inte var så förvånande. Men på nåt sätt så har "droppar" kommit den senaste tiden som gjort att mitt tålamod av bägare har runnit över. Känns jobbigt men samtidigt bra på nåt vis. Nånstans är det ju dags att bestämma sig och välja en väg. Det funkar inte att stå kvar i ett vägskäl hur länge som helst. Jag har gjort det tillräckligt länge nu. Dags att gå vidare helt enkelt.

Nu ska jag fortsätta städandet. Hoppas ni får en mysig kväll!

budson.com = Bluff!

budson.com är ett riktigt blufföretag! Min pojkvän försökte vinna ett playstation + "guitar hero world tour "på sidan ikväll men det gick åt pipsvängen. Detta trots att han låg med det lägsta unika budet hur länge som helst. När en minut återstod av aktionen hade han fortfarande det lägsta plus de 7 andra lägsta unika buden. Jag tänkte att segern var klar men tror ni inte att han inte vann iaf. På den halva minuten som återstod av aktionen så hade alla hans lägsta unika bud plötsligt "tagits" och aktionen var slut och han hade förlorat iaf. Detta trots att han alltså ledit och haft så många unika bud. Jäkla bluff är vad det är! Sen att han jgort av med jättemkt pengar på att buda och sånt utan att ha fått ett skit tillslut är åt helvete:( Är tämligen säker på att budson är ett skitföretag som inte skickar ut vinster till nån utan bara lurar folk på pengar och att buda så mkt som möjligt. Det finns säkerligen jättemånga påhittade användare också som datastyrs och budar ofta för att aktionerna ska gå upp så mkt som möjligt. Och sen är det förstås nån av de "påhittade" användarna som alltid vinner till slut också. Fy fan för sånt där säger jag bara.

Aldrig att jag skulle spela på den där sidan, aldrig! - Jag uppmanar alla er läsare att inte heller spela på den där sidan, om ni inte vill slösa pengar på blufföretag d v s.

En vecka kvar som tonåring

Nu har jag varit ute och promenat ca 4 km med min mor. Det gick bara bra förutom att det vart lite småkallt om fossingarna. Som tur var hann jag aldrig bli så jättekall om dem eftersom vi inte gick så värst långt. Kan ju bero mkt på att jag frös om de redan innan jag gick ut också.

Sedan har jag cyklat på träningscykeln 40 min, varav de sista 10 minutrarna i lite lugnare tempo. Blev  lite mer än 8 km totalt om man får tro cykelmätaren. Känns bra måste jag säga, helst såhär efteråt. Såg på Kråklguldet och lyssnade lite nu och då på mp3n samtidigt och det var underhållande. Måste dock säga att jag mkt mera föredrar att springa/cykla utomhus och inte sitta "fast" inne på en cykel lr löpband. Blir som en helt annan känsla när man märker att man faktiskt kommer nån vart och inte bara är fast inne på nån jäkla maskin. Svårt att förklara men jag föredrar alltså skarpt att träna utomhus och inte på nån maskin. Är som så mkt härligare att få vara ute i naturen också jämfört med att svettas inne där det bara blir varmt, kvavt och jävligt. Men det är nog bra att träna inomhus ibland också så som jag gjort ikväll för då uppskattar man nog utomhusträningen mer sen istället. Inget ont som inte för något gott med sig som man brukar säga.

Nu sitter jag här nyduschad och frsäch framför min kära dator. Passade t o m på att smörja in fötterna med nån fotkräm också, det kan behövas med tanke på hur mkt jag går på mitt jobb. Funderar faktiskt på att sova kvar här i Västanå inatt för att sedan imorrn träffa Jimmi igen. Imorrnkväll ska jag säkerligen se hockeyn hos pappa iaf. Det har jag riongt och bokat in med han idag. Han var nämligen ledig och eftersom jag inte orkade/hann gå dit ikväll och hälsa på så det blir det perfekt:)

Fyller fasen 20 om bara en vecka nu också, shit vad tiden går fort! Måste försöka tänka ut och skriva ner nån önskelista så folk vet vad jag vill ha. Får försöka göra det ikväll lr imorrn. Tänk20 hela år har jag levt snart, fan jag är typ vuxen. Sjukt är vad det är för jag känner mig ju *host* inte vuxen direkt. Haha, kommer jag nog aldrig bli men det känns bara skönt;D Nåväl, alltid kul att kunna komma in på lite nya uteställen och sånt iaf samt kunna köpa på bolaget. Inte fel det inte.

Nu måste jag försöka ta något att äta innan min mage klagar ännu mera. Jag kommer nog med ett till inlägg senare ikväll. Jag tror det iaf så håll utkik:) Bye bye!

För kallt ute

Eftersom det är så jäkla kallt ute för tillfället, hela 17 minusgrader så blir det ingen jogging för mig ikväll. Inte bra att träna utomhus när det är så kallt och andas in den iskalla luften i lungorna. Mamma har efter många om och men lyckats övertyga mig om det. Istället ska jag ta mig en promenad med min mor och sedan träna lite på vår motionscykel härinne. Kan nog bli bra det också. Är det inte lika kallt imorrn så kan jag ju jogga då istället.

Tänkte gå till min far och hälsa på också men nu vet jag inte om jag kommer att hinna det. Tänkte nämligen kika lite på "Kråkguldet" senare med min mor. Hela den här dagen har gått så ruskigt fort. Imorrn ska jag försöka ta mig upp tidigare så jag hinner göra mer. Jobbar ju sen hela helgen så det gäller att passa på att ta tillvara på tiden nu när man är ledig. Annars kan jag ju kanske hälsa på min far imorrn istället då det ju är hockey också. Det vore ju inte fel, hoppas han inte jobbar då bara:P

Jag bjuder er alla på lite bilder som jag tog tidigare idag när jag var ute och åkte skidor.
Se och njut av det härliga vinterlandskapet. Lite synd bara att det ska bli så in i vassen kallt på kvällen bara för att det är soligt och öppen himmel under dagen men, men.


 

   

Behöver träna

Såg lite halvt på damernas skidskyttetävling i morse. Hehe, d v s jag halvsov ibland (kanske större delen av loppet) och kollade ibland, typ när svenskorna skulle skjuta. Det blev nästan medalj för AC-O, typiskt att det inte gick att knipa den där tredjeplatsen istället för fjärde men men. Nya tag imorrn då jag nog ska titta igen. Då är det nämligen herrarnas tur att köra. Ska bli spännande att se om nån av svenskarna kan göra bra ifrån sig och förstås om Björndalen lyckas få åt sig ännu ett guld.Hoppas jag inte är lika trött imorrnbitti bara. Var verkligen svintrött i morse alltså, helt sanslöst. Men egentligen är jag inte så jätteförvånad då det faktiskt är mig det handlar om.

Annars har jag inte gjort mkt idag direkt httils trots att jag varit och ju är helledig från jobbet hela dagen. Är ledig imorrn också, skönt. Vet inte vad jag har gjort av alla timmar idag egentligen:S Inte är det jkust nå vettigt iaf den saken är säker. Har iaf tankat bilen och sedan åkt hem hit till Västanå där jag befinner mig för tillfället. Kom hem fört en liten stund sedan efter att jag åkt skidor över lägdorna. Det var skönt, lite jobbigt bara eftersom jag började frysa om fötterna men men:P Nu ska jag snart ge mig iväg på en joggingtur hade jag tänkt. Var längesen jag tränade nu så det är på tiden. Har ätit en hel del onyttigt de senaste dagarna också, fy mig. Måste försöka hålla ut bättre och låta bli att äta sötsaker och sånt när det är mitt/i början på veckan. Innan jag ger mig iväg ut så ska jag först lägga in lite ny musik på min mp3 så jag har nåt vettigt att jogga till. Musiken är faktiskt jävligt viktig när man ska jogga, det tycker jag iaf.

VI hörs snart igen alla glada och sura därute i världen!

Stackars Foppa!

Var inne på Aftonbladets hemsida och läste lite angående Foppa och hans krånglande fot. Ikväll kunde han ju tyvärr inte spela för Modo och hjälpa till mot HV. Tycker riktigt synd om honom faktiskt. Tänk att vilja spela så jäkla mkt och sen bara inte känna att man kan ge allt/spela pga en skadad fot. Trodde faktiskt det skulle gå vägen den här gången med hans fot men tydligen inte. Hoppas, hoppas, hoppas de hittar nån bra lösning med foten snabbt för Modo behöver verkligen Foppa just nu. Även om han är matchotränad är han ändå Foppa och har verklig hockeymagi i sig. Jag håller tummarna även om jag skulle ha full förståelse för om han nu skulle ha tröttnat och ta beslutet inom de närmsta dagarna att lägga karriären bakom sig. Men jag tycker att han och hans kärlek till hockeyn förtjänar ett roligare slut än ett sånt här. Fast allt slutar ju å andra sidan inte heller alltid lika lyckligt som i sagorna tyvärr.



Hittade ett riktigt roligt inlägg på Tomas Ros Matchblogg. Läs och begrunda här nedan, allra helst det som står med fetare text (förstås!). Där är det riktigt kul-kluriga, hehe:) Älskar verkligen sånt där alltså:D

Skrivet av matchbloggen 17 februari 2009, klockan 19:31

Djurgården–TImrå
Djurgårde inledde piggast och hade två PP tidigt i matchen. Kul att se hur trötta djurgårdarna, förstafemman med Anger, Bremberg, Ottosson, Holmqvist och Ragnarsson, blev när de var inne på 1,45 utan att behöva byta.
***
Matchen ser ut att bli riktigt rolig. Många tacklingar och tuffa tacklingar och så lite irriterat. Sonnenberg och Printz har redan smakat på varandras handskar. Och så har Challe Berglund missat i ett byte och det resulterade i att Timrå körde med sex utespelare på isen. "Challe Berglund håller på Djurgården" sjöng klacken - passande, mkt passande.
***
Johan Backlund har varit lysande i Timrås mål - hittills.
(Tomas Ros, Hovet)


Gillar SVT play

Idag har jag jobbat 11-19 och det har gått överaskande bra med tanke på hur trött jag kände mig innan jobbet i morse. Trodde det skulle bli en dryg middag idag med tanke på att det var hemma match för Modo men eftersom vi ringt in två personer extra att jobba över middagen så gick det finfint. Visst det blev en lång kö runt halv 6 därinne i nrestaurangen men det är ändå så skönt när man känner att man har tillräckligt med personal så att alla kan bidra plus att man inte blir überstresad själv och känner sig dålig. Det är ju långt ifrån alla ggr på mitt jobb som vi har tillräckligt med personal enligt mig så idag blev jag alltså positivt överaskad:)

Efter jobbet har jag inte gjort så mkt. Hade en hel del att räkna i min kassa med tanke på att jag jobbat 8 timmar ca så därför kunde jag inte stämpla ut föränn 19.25. Efter jobbet drog jag in på Hemköp för att köpa en dressing till tonfisksalladen som jag och Jimmi tänkt göra. Av en slump(?) råkade jag köpa en Magnumglass också hehe;P Men det var så längesen jag köpte en GB-glass sist så det tycker jag att jag var värd:) Lite onödigt kanske med tanke på att det ju dessutom är mitt i veckan (lr ja i början av veckan t o m) men, men:P

Väl här hemma har jag varit duktig och gjort lite tonfisksallad åt mig och Jimmi. Ska göra en större tonfisksallad imorrn när jag förhoppningsvis har mer ork än vad jag känner att jag har just nu för den saken. Har även pratat lite med Helena och mor på mobilen, trevligt:) Såg lite på Modos match mot HV också men det gick ju inge vidare.

Nu ska jag ta lite blåbärsyoughurt och kanske en semla(?):P och se en repris på webben av "Mästarnas mästare". Det gick ju tidigare ikväll på SVT men jag hann aldrig hem så att jag kunde se det. Jälvigt praktiskt att man numera kan se repriser och sånt på webben och med bra bildkvalitet dessutom, perfekt. En annan sak jag uppskattar med det är att man kan trycka paus när man vill, är ju lite svårt att göra det när program går på tv som ni ju alla vet;P Måste man exempelvis gå på toa lr liknande är det bara att pausa programmet och sedan trycka igång det igen när man vill:) Dessutom kan man ju backa programmet också vilket inte heller är nå dumt alls. Mkt praktiskt om man exempelvis inte hör vad en person säger lr liknande. Nej, fan vad sugen jag blev på att se det där nu.

Dags för mig att kika på "Mästarnas mästare" men först kanske jag läser lite bloggar. Jo, så får det bli. Ha de gott allesammans!

Ett himla jobbande & sen onyttigheter

Skulle egentligen ha jobbat 16.30-19.30 idag men en jobabrkompis bytte pass med mig redan förra veckan så istället skulle jag idag då jobba 8.30-13.00. Jag hann klocka in i tid i morse, skönt. Mkt nog vare tack att jag gick upp samtidigt som Jimmi dvs redan halv 6 men men:P Var jävligt tröttsamt att kliva upp redan då men det kändes värt det sen. Var skönt att kunna vakna till i tid och slippa stressa. Såg en del på "Nyhetsmorgon" faktiskt, tro't lr ej;P Jag som ju typ aldrig brukar se Nyheterna annars men det var faktiskt rätt intressant. Kollade iofs på nätet samtidigt men ändå.

Åter till lite jobbsnack. Var som sagt inställd på att jobba 8.30-13.00 idag men lunchen kom igång sent, ovanligt sent faktiskt Det gjorde att jag jobbade över en timme. Och inte nog med det, efter att jag sdtämplat ut och hade precis bytt om fick jag höra att en kille som skulle jobba fram till 19 inte kände sig riktigt hundra och täntke ringa in nån men då föreslog jag att jag ju kunde jobba till 19 ist för han. Det gick fint det. Jag fick därmed byta om och stämpla in igen men på en gång fick jag stämpla ut eftersom jag skulle ta ut min rast och samtidigt förstås få i mig lite mat. Gick över till Hemköp och handlade in nån snabbrätt som jag sen värmde i mikron, smakade bra:) Synd bara att jag var tvungen att stressäta rätt mkt eftersom maten tog en evighet att värma i mikron eftersom den var frysen, men men. Stämplade ut för dagen 19.10, trött mennöjd ändå med mig själv över att jag tagit på mig att jobba ett par timmar extra. Totalt blev det alltså knappt 10 timmars jobb idag om man räknar bort rasten på en halvvtimme, helt okej inte sant?:)

I morgon har jag lyckats få åt mig ett längre pass också:) Skulle egentligen jobba 16.30-19.30 men eftersom en person som ska jobba imorrn var magsjuk idag så tog jag hennes pass imorrn 11-19 istället. Känns så skönt och mer värt att ha längre pass när man lix ska in och jobba inne i stan. Som jag skrivit förut, och som ni säkert redan alla vet också, så är ju bensinen inte gratis i dagens samhälle. Har man då 3 mil in till sitt jobb så känns det mkt mer värt om man ska jobba 7 timmar istället för bara 3. Ja, ni förstår nog vad jag menar. Hade man haft promenadavstånd till jobbet så är det ju en annan sak men nu har man ju inte det. Nog för att jag skulle vilja jobba rätt mkt då också men då  skulle inte kortpassen kännas lika ovärda iaf.

Nu ska jag ta det lugnt resten av kvällen
. Har tryckt i mig lite nudlar och en semla också, gott:) Kanske blir popcorn lr glass också hehe, jag är bra onyttig ikväll men, men. Ska nog lägga mig snart också. man blir trött av att gå upp tidigt, kände det när jag körde hem från stan alltså.

Jimmi ligger här i soffan bredvid mig och sover. Han mår inge bra den stackaren. Han har ont i magen och fryser en massa, usch. Hoppas han inte blir magsjuk. Mår han inte bättre imorrn så måste han vara hemma från jobbet, den saken är så säker som att jag heter Marika.

Ska slappa vidare nu, ha en fortsatt skön kväll!

Hockey & utgång

Ledsen för lite dålig uppdatering på sistone men det bara blir så ibland när man gör en massa annat. Kanske ska berätta lite kort vad jag gjorde i lördags och igår för er som är nyfikna.

Lördagen ägndes åt hockey, Modo-Dif. Rätt dålig match i två perioder, speciellt av Modo men så i tredje blixtrade de till, helst Zuccarello och Foppa:) Matchen slutade 4-4 tillslut trots att Dif lett med både 3-0 och 4-2. Jäkligt kul måste jag säga även om jag förstås vill ha en vinst nästa gång;D och bra spel av Modo i alla TRE perioderna.

Efter hockeyn åt jag pizza hemma hos Emmas mormor, mums!
Sedan gjorde vi oss klara för utgång till Liquid samtidigt som vi kikade på Melodifestivalen:) Det var riktigt trevligt. Jag blev glad över att Måns gick vidare, han är riktigt bra. Dock kanske egentligen Lilie och Susies låt är bättre men men:P Får hoppas de går vidare i andra chansen istället.
Utgången på Liquid var hyfsad. Hade inte sådär överdrivet kul men det dög. Kul att gå ut med Emma och Micke iaf, förhoppningsvis blir det utgång redan om två veckor igen (då ska nämligen Micke än en gång komma på visit hit till Övik).

Kvällen slutade inte riktigt som jag hade tänkt mig.
Förstår inte riktigt hur jag funkar men men, det blev bra tillslut iaf (tror jag). Jag somnade tryggt i Jimmis säng efter många om och men.Klockan var väl runt halv 6 innan jag somnade.

- Tack alla inblandade för härligt sällskap under lördag och delar av söndag!:)

Igår (söndag) sov jag och sedan slappade jag. Tog en sväng in till stan med Jimmi för att handla och hämta hem Toyotan. Det gick fint trots att jag var lite seg. Kvällen avslutades med två parti Courogne och ett parti av spelet "Virrvarr" samt "Familjegeni". Jag lyckades bara vinna det sistnämnda men så är jag ju ett riktigt geni också lr hur;P

Besviken

Har inte mkt att göra för tillfället så därför hamnade jag här. Vet inte varför men det blev så. Funderar på att se lite på "Pistvakt" men jag vet inte. Vissa saker tidigare ikväll gjorde mig upprörd. Ingen överaskning egentligen men jag hade faktiskt hoppats på ett annat agerande. Jag menar hur dum får man bli? Men skitsamma egentligen, varför ska man bry sig så mkt egentligen när man ju vet hur det är. Jag är konstig.

Ringde och bokade en tid på "Studieplus" igår föresten. Fick en tid ändå nästa vecka eftersom det tydligen var fullt nu i veckan osm kommer. Det känns mkt bra faktiskt, förhoppningsvis ska jag väl få lite mer klarhet i vad jag ska läsa och hur. Hoppas det iaf. Ja, det kan ju åtminstone inte bli värre vad gäller ovetskapen än vad det är nu, man får se det så.

Har inte spytt nå mer alls, inte mått dåligt heller. Men jag är ändå som på helspänn av nån anledning men det är väl bara eftersom man vet att man nyss varit sjuk antar jag. Vet inte när jag kommer att kunna somna ikväll heller eftersom jag sov rätt mkt, med vissa pausar iofs, natten som var. Imorrn blir det hockey om jag inte mår sämre. Det ska bli roligt:) Hoppas Modo kan spela lika bra som mot Skellefteå. Det vore underbart att se.

Känner mig ensam ikväll. Vet inte vart jag ska ta vägen riktigt. Är jobbigt när andra inte tycks kunna varken förstå lr acceptera ens känslor. Jag hoppas väl i onödan men jag kan inte låta bli ändå, att vissa en dag ska  vakna upp och se saker och ting med samma ögon som jag. Det är inte så svårt. Men det blir väl svårt när man är olika I guess.

Borde rensa på min dator men  det orkar jag inte nu.
Blir nog att man sätter på "Pistvakt" iaf och försöker muntra upp sig själv. Lr kanske "Jönssonligan" om jag har nån bra film av dem på datorn d v s. Hmm, ja nånting blir det iaf för såhär kan det inte fortsätta. Varöfr har tråkigt när kan man låta bli liksom?

På återseende!

Troligen magsjuka

Jag är inte på nå jättebra humör för tillfället:( Detta eftersom jag har spytt och mått dåligt sen 4 i natt. Här kommer en liten resumé av mina senaste timmar.

Jag bytte till mig stängningen igår med en annan kille och det gick rätt bra. Stämplade ut halv 3 i natt och började köra hem. Kände efter jag kört ett tag att jag mådde dåligt så jag stannade efter vägen i den kalla februarinatten. Efter ett tag spydde jag efter vägkanten som väntat. Jobbigt men det känns ju iaf skönt efter att man spytt. Jag fortsatte efter ett tag att köra hem och väl hemma duschade jag och åt jag en macka, ett glas mjölk och lite youghurt eftersom jag tänkte att min "spya" kanske bara var nåt tillfälligt. Jag la mig och sov runt 4 men vaknade runt halv 5 av att jag var tvungen att kliva upp för att spy. Spydde upp det jag ätit nån timme innan och gick sen och la mig igen. Nästa gång jag vaknade var klockan runt 7 på morgonen och Helena och mamma var vakna för att de skulle fara på praktik respektive jobb. Jag klev upp och spydde och bad Helena ta upp en hink till mitt rum eftersom jag fått magsjuka. Efter ett tag gick jag än en gång och la mig och vaknade än en gång runt 10. Åter igen för att spy men jag lyckades ta mig till toan iaf. Satt kvar ett bra tag innan jag än en gång gick och la mig. Man kan ju inte påstå att man sover vidare bra när man mår dåligt och vaknar p g a illamående då och då. Nästa gång jag vaknade var klockan runt 3-halv 3 på e m men denna gång var jag inte tvungen att spy. Kände mig lite smådålig men jag mådde inte illa och spydde inte heller iaf.

Har varit vaken sen dess och tittat runt på datorn. Har lyckats få i mig vatten och nu också blåbärssoppa som jag hittade i vårt kylskåp nere. Fan vad god blåbärssoppan är alltså:D Kan säkert till viss del bero på att man inte ätit/druckit nåt annat än lite vatten på 12 timmar men ändå. Jag älskar blåbärssoppa just nu:) Kommer dricka upp hela paketet snart tror jag:P Jag hoppas man inte är dum och har lyckats dricka för mkt och för snabbt bara men än så länge känns det bra iaf:)



Vet inte riktigt skillnad på magsjuka och matförgiftning heller? Tycker man bara borde spy en gång om man blivit matförgiftad och då att man spyr upp den "dåliga" maten man ätit. Man borde ju inte behöva spy flera ggr då lr? Samtidigt har jag bara spytt var tredje timme i 9 timmar och sen har jag inte spytt nå mer. Förhoppningsvis har jag väl fått nån kortvarig magsjuka bara. Lr ja bara och bara men förhoppningsvis håller den inte i sig i flera dagar iaf.

Skulle egentligen ha jobbat inatt men jag ringde runt 9 i morse och sa att jag blivit magsjuk så nu hoppas jag de hinner få in nån vikarie
. Det var roligt att höra att personen som svarade tyckte det var bra att jag ringde så pass tidigt iaf och inte tjatade om att jag visst skulle jobba o s v:) Nu ska jag lägga mig och fortsätta skriva på msn och se "Röd snö". Är så skönt att må bättre nu:) Det är verkligen inge roligt att vara sådär hängig och illamående.Mamma var föresten snäll för en liten stund sedan och kom upp med fil, "Ahlgrens bilar" och skorpor. Det ska jag knapra på kan ni lita på. Det är verkligen gott att äta och dricka saker alltså:)

Hoppas ni mår bra och får en härlig kväll!

Ska till stan trots kylan på 20 minus

Vaknade runt 10 av att jag var toanödig plus att jag drömt en halvotäck dröm, inge vidare alls med andra ord. När jag sen slår upp det jag i huvudsak drömt om i Helenas drömtydningsbok så går ett svagt ljus upp för mig. Visst det behöver ju förstås inte stämma men betydelsen skulle kunna stämma in så bra på mitt liv just nu. Ska inte gå in på vad jag drömde lr vad betydelsen var, tyvärr. Det är för privat för att jag vill skriva det här. Så tyvärr får ni med andra ord leva i ovisshet.

Har beslutat mig för att jag måste försöka ta mig in till stan tidigare idag och göra bort allt, främst studie-grejset. Kände det redan när jag vaknade att jag måste göra det idag av nån anledning. Svårt att förklara men jag bara kände det, det var som självklart på nåt vis. Skönt men konstigt med tanke på att jag annars brukar ha såna problem med att fatta beslut om just såna här saker bl a. Nåja, man ska inte klaga. Har satt i motorvärmarsladden till bilen nu för en stund sedan och det kan ju behövas med tanke på att det är 20 minus ute(!) Usch, så kallt alltså! Men definitivt hellre en jättekall vinter än en jättevarm (åtminstone enligt mig), så varför klaga egentligen!?

Ska jobba 16-22 ikväll vilket kommer bli drygt men det ska nog gå bra. Lär ju bli en hel del folk efter hockeyn ikväll mellan Modo och Saik (och kanske, kanske efter Foppas comeback) så man lär säkerligen få en hel del att göra. Kanske man inte ens kommer ifrån 22 heller, vem vet? Blir det tillräckligt mkt folk som ska ha mat så. Jaja, mig skulle det inte göra så mkt. Har ändå inget speciellt planerat ikväll och lite pengar får man ju framför allt för slitet så:)

Nej, ska börja skriva ner allt jag har att göra på en lapp nu så det blir tydligare för mig. Är som lite småjobbigt att ha allt i hjärnan hela tiden:P Hoppas ni får en bra dag trots kylan ute!

"Herre med bart"

Bjuder på ett klipp från "Röd snö"-serien som jag just nu håller på kolla på. Till er som inte sett denna serie så kan jag varmt rekomendera den. Den är verkligen nåt extra. Jag var skeptiskt till den innan jag såg den men nu har jag en helt annan åsikt:)

Detta är ett klipp där Anne Eriksen och senare också Hans Solberg (som för övrigt ser mkt bra ut;P) sjunger låten "Herre med bart". Tycker detta klipp är så gulligt. Lite småsynd om Evert bara som kommer in på slutet av klippet men men:P Jag beklagar den lite dåliga kvaliteten föresten.



"Herre med bart"

Si meg er du litt pedantisk
Eller nøktern, tørr og grei
Eller kanskje litt romantisk
Og litt svermerisk som jeg

Jeg håper at jeg får møte
En herre med bart, en herre med bart
Men ikke av de lyse bløte
Den må være stiv og svart


Ja, (hull i teksten), vil De tro meg
At herrer med bart, ja herrer med bart
De virker mere modne på meg
De andre er bare kart

For som regel kan
En skjeggløs mann
Trygt betegnes som en mammadalt
Og et skjeggløst kyss
Å fyss å fyss
Det er omtrent som egg foruten salt

Nei tusen takk må jeg be om
En herre med svart og stikkende bart
Og herved får De nu beskjed om
Å skaffe Dem bart i en fart



Föresten har jag nämnt att norska är ett utav mina absoluta favoritspråk? Det är så himla sött:D Om inte så vet ni det nu iaf. Skulle verkligen vilja lära mig att prata flytande norska en vacker dag:) Gud vad roligt det skulle vara:) Jag <3 norska = Sant!

glass & "Röd snö"

Så har man då jobbat klart för idag, skönt skönt. Gick rätt bra även om jag fick ställa mig i "driven" å stressa ett tag. Nu har jag varit hemma nån timme och käkat, blev fil med knäckebrödkross i. Fanns ju varken müsli lr flingor så vad gör man liksom:P Har även svept i mig ett glas "hallon-och-jordgubbsfil", gott:)

Resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt. Har inte hunnit planera så mkt ang allt jag skrev i inlägget här tidigare idag eftersom jag jobbat men jag kanske åker in till stan imorrn om jag orkar och uträttar några ärenden. Blir förmodligen så att jag och Jimmi kommer åka hem till han på lördagnatt iaf. Lutar åt det i nuläget.

Fick schema för mars idag också och jag har 96,5 timmar schemalagt, vilket är ca 12 timmar mer än det förra schemat, d v s schemat för februari. Money, money blir det med andra ord. Inte dumt det inte:) Jobbar på min 20-årsdag också men bara typ 3 timmar mitt på dagen så det är ju helt okej. Är ledig helgen direkt efter det också, åtminstone lördag och söndag så då blir det förhoppningsvis utgång på lördag också:) Måste ju fira att man fyllt 20 och får komma in på en hel del nya ställen ju;D

Nej, nu ska jag nog lägga mig och äta glass och fortsätta se "Röd snö". Måste försöka ta mig upp innan 12 imorrn åtminstone så jag hinner planera lite och/lr ev också åka in till stan innan jag börjar jobba. Well, vi får se hur det går men jag ska iaf göra ett tappert försöka kan jag lova. Hoppas ni får en fortsatt mysig kväll och sover gott så småningom!

Mkt att planera & göra

Snart måste jag börja fara in till jobbet eftersom jag börjar 16 men än så länge återstår det ett antal minuter som jag ska ta tillvara på. Det blev en mysig kväll igår. Kikade först lite på "Röd snö" med Stefan men sen när Helena, Micke och Åsa kom hem som varit och tagit skoterkortet alla tre (Grattis till dem!) så såg vi "Jönssonligans största kup" istället. Blev en hel del intressanta och roliga pratämnen som vanligt så det var trevligt. Efter filmen gick alla upp och la sig medan jag la mig tillrätta i min säng och såg reprisen av "Mästarnas mästare" på nätet:) Lilla praktiskt då. Tänkte först vara onyttig och äte glass till men jag hann ändra mig och åt istället två morötter och två apelsiner som jag skurit i klyftor, mums!

Har kommit fram till att jag har en del att planera och göra de närmsta dagarna. Först och främst måste jag ta mig in till stan för lämna tillbaka böcker på biblioteket och förhoppningsvis låna några nya. Men sen måste jag också köpa "Alla-hjjärtans-dag-present" till Jimmi eftersom det ju är på lördag. Trodde inte det var så snart men tydligen så är det det. Vet inte allls vad jag ska köpa men jag kommer förhoppningsvis på nåt . Vidare måste jag prata med de på arbetsförmedlingen om framtida studier. Tja, det är väl det jag har att göra i stan.

Sen måste jag också planera hur jag ska göra på lördag då jag ju först ska på Modomatch och sen gå ut med mina underbara vänner på kvällen.
Måste planera vad jag ska ta med mig, hur jag ska göra med skjuts/bil in till stan mm. Är en hel del att tänka på faktiskt. Lättast vore ju om man hade nån form av skjuts till matchen först och sedan hem från Krogen på kvällen men man ska inte hoppas på för mkt. Jag har iaf sovplats hos Emmas mormor inne i stan i värsta fall så det känns tryggt.

Nej, nu måste jag börja göra mig klar så jag hinner till jobbet. Kan ju avslöja att jag jobbar till 21 ikväll för er som är intresserade. Det är alltså inte alltför länge, bara 5 timmar, skönt. Var dock ett tag sen jag jobbade nu så man lär väl kanske vara lite ringrostig men, men.

Jag bloggar nog ikväll efter jobbet skulle jag tro. Hoppas ni får en kärleksfull och allmänt trevlig dag!

Vinterbilder från gårdagen










Studietankar

Nu har jag varit ute ett bra tag idag. Har sprungit runt  "Märka" på 28 minuter och sedan har jag åkt skidor i djupsnön. Och då menar jag verkligen djupsnö. Sjönk ner hur mkt som helst med skidorna vilket gjorde att skidturen över lägdorna här hemma i Västanå tog mkt längre tid än vad jag trodde:S Sjönk ner så pass mkt att det inte direkt var så att man kunde åka nå fort heller. Det var alldeles för jobbigt för nåt sådant kan jag lova. Nåja, nu har jag åkt klart iaf och dragit upp ett spår som jag förhoppningsvis ska kunna åka imorrn också innan jag ska börja jobba.

Nu sitter jag här vid min dator nyduschad och fräsch i mjukiskläder, härligt. Resten av kvällen kommer jag förmodligen spendera inomhus. Har faktiskt tagit mig i kragen litegrann och börjat kika runt på utbildningar på arbetsförmedlingens hemsida, alltid nåt. Detta eftersom mamma tjatade på mig förut om att jag måste börja fundera och bestämma mig innan tiden bara rinner av. Visst har hon rätt i det men jag kan inte hjälpa heller att jag tycker det är jobbigt:S Det är så svårt att fatta beslut som kommer påverka hela ens liv. Svårt att veta vad som är rätt för en själv att göra liksom. Men liksom förut är jag inne på hälsa/sociologi så det blir nog garanterat nåt inom det tillslut iaf.

Borde nog gå till arbetsförmedlingen och prata med nån yrkes/studievägledare där också snart. Men först vill jag försöka kika själv på de alternativ som verkar finnas. Är nog bra att man försöker kolla själv innan man går dit så att man har någorlunda koll på vad man själv vill framför allt men också på vad som faktiskt finns. Det tror iaf jag.

Vore ju skönt egentligen att börja plugga till hösten på ett vis.
Väntar man ännu ett år så glömmer man väl snart bort allt vad att plugga innebär. Skulle inte förvåna mig iaf. Vore skönt också att faktiskt bestämma sig för nåt man vill hålla på med så man slipper fundera. Vill ju inte harva kvar på Max i tio år till direkt iaf, haha! Sen tror jag också att jag nog inte kommer att ångra mig alltför mkt oavsett vad jag väljer att plugga/bli. Jag tror nämligen jag kan anpassa mig och trivas på de flesta ställen. Man ska nog inte oroa sig så mkt egentligen över att man kommer att välja fel och blablabla. Det är jag själv ganska bra på att oroa mig över iaf. Och skulle man verkligen börja nån utbildning som känns helt åt skogen så kan man ju alltid hoppa av liksom. Det är ju inte kört bara för det.

Ska försöka ta tag i att lägga upp lite vinterbilder nu. Ha en trevlig kväll!

Snön glittrar oskyldigt

Så har ännu en dag kommit. Sov ganska länge därför har jag inte hunnit gjort nåt speciellt hittils idag men det ska jag snart ändra på. Hade nämligen tänkt att fara ut och jogga så fort min mp3 laddat upp sig lite. Batteriet i den var nämligen helt slut:/ Måste ladda den för jag kan verkligen inte jogga utan musik, det är som att jogga ute utan att ha några kläder på sig ungefär:P

Det är väldigt fint ute, soligt och därmed glittrar all snö, därför tänkte jag kanske försöka åka lite skidor sen också bara det inte hunnit mörkna.
Kollade lite i en utbildningskatalog som kommit med posten för en liten stund sedan. Det var nån katalog om Luleås universitet. Får sån ångest över vad jag egentligen ska gå för nåt alltså:( Fattar inte hur jag nånsin ska kunna veta det. Men det lutar ju mest åt nåt inom hälsa och sociologi som förut men exakt vad inom det vet jag inte. Fan också!

Jag lovar att lägga upp lite vinterbilder senare ikväll när det mörknat ute.
Så för alla er som väntar...håll ut, säger jag bara!;P

Nu ska jag lyssna på lite go' musik och städa medan min mp3 fortsätter ladda upp sig. Jag hoppas jag kommer känna mig på bättre humör efter jag har sprungit för just nu har jag mest ångest över en del saker, utbildning bl a men även annat. Nej, städa var det som gällde. Take care!

"Familjegeni" är inte min grej

Tidigare ikväll, d v s efter att jag ätit mig proppmätt på maten ris och kycklingwook som jag och Jimmi lagade, begav jag mig hem till Västanå. Väl här hemma var det tänkt att vi skulle ta en promenad men de planerna ändrades snabbt. Det blev istället spelet "Familjegeni" som fick roa mig och några andra under några minuter. DEt gjorde mig inte så mkt att promenaden blev inställd eftersom jag gått så mkt tidigare idag redan. Så mkt att jag t o m märkt att jag fått lite skavsår på sidan av högerfoten(!) Märkligt då jag annars alltid brukar få skavsår på hälen nånstans, de ggr jag nu lyckats få skavsår d v s. Nåväl, vi som spelade var iaf jag, Betty, Mange, Stefan, Helena och mamma. Gick faktiskt överraskande bra för mig i början men sedan tappade jag som faan och lyckades inte ens komma topp-3, halvtrist. Allra helst eftersom jag ju i början ledde, men men:P Geni-spel överhuvudtaget är inte min grej då jag inte är smart nog, haha;P

Efter spelet pratade jag lite med min mor, det var välbehövligt.
Alltid lika skönt att få prata med nån som lyssnar och förstår. Tack mor!<3 Efter den lilla pratstunden har jag roat mig med äta glass och se en tredjedel av den gamla men dock så bráa serien "Röd snö". Megatrevligt måste jag säga, trots att jag alltså såg på den helt själv. Ska försöka ta mig tid imorrnkväll och fortsätta se del 2:)

Nu ska jag strax försöka ge mig på att sova så jag inte sover alltför länge imorrn. Har inte några planer för morgondagendirekt. Blir väl kanske lite pysslande på rummet och planerande av helgen, det sistnämnda kan behövas.  Kanske åker jag skidor med, vem vet? Vi får se vad jag känner för imorrn helt enkelt. Jobbar som ni kanske redan förstått alltså inte imorrn heller utan först på onsdag, vilket känns skönt. Härligt att få tid till att göra vad man vill:)

Nu ska jag krypa ner i sängen, ska bara checka hur mkt pengar jag har på kontot först. Sov så gott!

Update: Vinter-fotografierna j lägger jag ut imorrn, tänkte bara så att ni vet att jag inte glömt bort det.

3 h ute i vinterlandskapet:)

Nu har jag varit ute färdigt för idag. Tog mig en väldigt lång promenad in emot K-holmen, riktigt härligt. Hade med mig min mp3 med en massa bra musik, underbart. Trots att mp3:n klagade på lite ström redan i början av promenaden så höll strömmen ändå hela vägen! Detta tycker jag är ganska otroligt eftersom jag gick i mer än en timme. Tror jag gick totalt 8 km och när jag väl kom hem igen så satte jag igång med att skotta infarten igen. Har ju snöat lite sen vi skottade igår så det var bara att hugga i. Blev riktigt nöjd faktiskt men nu är jag lite halvseg. Det tar på krafterna att flytta snö:P Haha, vilken vacker benämning jag kom på för att skotta, inte sant!?

Nu ska jag försöka ge mig på att städa lite här inne och fixa med nån mat. Ska duscha lite senare också, det behövs. Magen är fortfarande inte hundra så därför ska jag ta det rätt lugnt ikväll så att den förhoppningsvis är bättre imorrn. Ååh, det är så skönt att vara ute i vinterlandskapet ett tag och sen få komma in och ta igen sig:) Det är en underbar känsla. Jag älskar norrland och all snö:) Visst ibland kan man bli lite less på kylan och snön men överhuvudtaget så skulle jag aldrig vilja vara utan vintern och allt vad det innebär. Hur kul skulle det vara med sommar hela året egentligen? Inte kul alls om du frågar mig.

Ska dra mig härifrån nu. Kanske lägger upp lite vinterbilder som jag tog under promenaden sen om ni har tur;P Ha de!

Magen krånglar

Denna dag har inte riktigt blivit så som jag velat hittils. Jag tog mig iaf upp som jag tänkt till slalomen kvart i 10, bra gjort med tanke på att jag var rätt trött. Jag mådde dock inge vidare alls:/ Magen gjorde ont och ett tag trodde jag nästan att jag fått magsjuka. Men jag har inte spytt någonting alls och efter att ha legat mig och sovit på soffan härnere i tv-rummet så mådde jag bättre när jag vaknade runt 12, skönt:) Avskyr verkligen att behöva må dåligt. Det är en av de värsta sakerna jag vet. Nej, att vara frisk är faktiskt grymt underskattad av många, det tror jag iaf.

Hur som helst så tänkte jag jogga idag men eftersom magen fortfarande inte riktigt är hundra än så ska jag nog skippa det. Det är nog säkrast egentligen. Bättre att jogga imorrn när magen förhoppningsvis mår bättre. Hm, lr också går jag ut och joggar/promenerar lite om vart annat så som jag känner. Det vore rätt skönt det också. Funderar på att ta med mig kameran ut också och knäppa lite härliga vinterbilder. Måste tömma den på bilder bara, minneskortet är proppfullt just nu tydligen. Måste bara hitta den förbaskade sladden så jag kan tömma kortet.

Nej, kanske man skulle ta och städa upp lite här nu lr kanske gå ut, hmmm... nåja, ha det så bra så länge iaf!

Imorrn ser jag alpint

Imorrn ska jag verkligen anstränga mig för att ta mig upp kl 9. Kl 9.45 är det nämligen dags för dagens tävlingar i det alpina VM och det vill jag se. Har inte sett så mkt av det hittils nämligen:( men det ska det bli ändring på. Skulle se damernas störtlopp idag föresten men då blev det ju inställt pga all snö så då kunde jag inte se nåt iaf, typiskt. Jaja, den tävlingen kommer imorrn istället om det nu inte blir inställt en gång till men det tror jag knappast.

Nu ska jag se Atlanta (Tobias Enström bl a) spela mot Philadelphia. Det är nämligen en live-sändning på canal plus sport 1 just nu, älskar live-sändningar!:) Ringde till pappa alldeles nyss och tipsade han om matchen också och han blev glad över det.

Björnakakan blev föresten god men jag gräddade den kanske något för länge eftersom den blev lite hård i kanterna men vad gör det egentligen? Den var god och gick och äta ändå, så det så:) Man ska inte vara så kräsen. Bra gjort av mig:) Nu har det föresten börjat snöa så smått igen. Hm, Jimmi får nog skotta sig fram till sin firmabil imorrnbitti när han ska på jobbet iaf, hehe:P Detta trots att vi ju var duktiga och skottade förut men vad hjälper det om det snöar hela natten?

Nej, nu ska jag se NHL som sagt:P God natt!

"skottning", tacos & björnakaka

Och vips så hamnar man här igen. Tänkte bara uppdatera lite om läget. Har nu varit duktig och skottat, visst jag fick viss en hel del hjälp av Jimmi men iaf:P Bra träning är det nog iaf för snö är inte lätt minsann. Efter att vi skottat upp hela husinfarten så for vi hem till Jimmis föräldrar och hälsade på en snabbis. Sedan körde vi vidare mot affären där vi inhandlade tacos-tillbehör. Det var nämligen det vi skulle äta till middag:) Lyxade till och med till det lite med att köpa grönsallad och tortillas (visst heter de så?). Hehe, det brukar vi inte köpa vanligtvis så de var lite lyx för oss iaf:P Jimmi gjorde köttfärsen som vanligt fast den här gången hade han köpt en kryddmix som var "hot". Det gjorde att köttfärsen blev rätt så mkt starkare än vanligt:S Det brände till lite smått men det gick att äta ändå. Bara man hade en hel del grönsaker och creme fraische så:P, hehe.

Nu sitter jag och väntar på att min björnakaka ska bli klar som just nu håller på att gräddas i ugnen. Ska bli gott att ta en bit sen:) Var längesen jag åt just den kakan sist så. Det är en av mina absoluta favoritkakor. Kanske mkt därför att vi åt den rätt så ofta när jag var yngre (och därmed återupplivar den härliga minnen) plus framför allt att den är god:D

På lördag blir det fest:D fullt ös medvetslös you know;P Haha närå, inte riktigt men kul ska jag ha iaf. Först ska jag, Emma, Sthilms-Micke och Maria gå på Modomatchen mot Djurgården (tror de var mot dem) och sedan ska vi ut på krogen. Sandra ska också med ut:) roligt! Eventuellt ska Jimmi och Weppan hänga med ut också, är inte bestämt riktigt än men oavsett vilket så kommer det nog bli jäkla kul. Jag hoppas man kan trixa sig in på nåt ställe bara eftersom jag ju inte fyllt tjugo än:P Men man får hoppas det är lite folk ute så de släpper in lite underåriga:P Sen kanske de släpper in en också om man är i sällskap av de som är tjugo, jag hoppas det iaf. Vore ju lite sorgligt om man inte skulle få komma in nånstans:P

Nej, nu ska jag gå och se om min kaka är klar. Timern ringde nämligen nu. Sen blire till att se "Sportnytt" lr kanske lite "Röd snö":) Ha en mysig kväll!

Snön vräker ner

Har haft en ganska så bra helg tillslut. I fredags jobbade jag som sagt och sen bar det iväg på månskenstur i vinternatten. Denna gång var det jag, mamma, Helena, Ola, Stefan och Micke som trotsade mörkret. Det gick bra trots att det var hela 16 minusgrader och därmed rätt kallt. Tur man hade "skotermössa" som täckte kinder och hals annars hade man väl frusit ihjäl lr nåt:S Värst var det på hemvägen då det blåste och snöade jättemkt, nästan som en snöstorm, uscha! Men man överlevde iaf. Blev inget "milspår" utan det "kortare" båda vägarna men det var nog lika bra det eftersom klockan var hela 1 på natten ändå innan vi kom hem igen från fjället.

Igår tog jag det ganska så lugnt. Gav mig iväg på en skidtur på Västanålägdorna med min mor, trevligt. Lite jobbigt dock att skidspåren sen förut snöat över och det därmed var rätt djup snö att "skida" i men vad är det man säger? Det man inte dör av härdas man av och det tror jag stämmer rätt bra. Som tur var hade man ju varit smart nog att ta på sig täckbyxor också och därmed hade jag inga större problem med all snö:)

Efter skidturen gick jag upp och hälsade på min far en sväng. Såg lite av matchen mellan Sverige och Tjeckien, fikade och snackade. Det var trevligt. Kvällen böljade sen en del upp och ner. Hade lust att åka och hälsa på Stefan och Helena i Stefans nya lägenhet men eftersom jag skulle upp och jobba tidigt på söndagen (läs idag) så insåg jag tillslut att jag fick ge upp idén. Det hela slutade tillslut med att jag for till Jimmi och såg Melodifestivalen. Måste säga att jag blev rätt besviken på hur vårt svenska folk röstade. Fattar inte hur Emilia kunde gå vidare med sin låt. Visst den var hyfsad men inte nå speciellt. Då tycker jag den där grupåpen som vann "dansbandskampen" (har glömt namnet) var mkt bättre med sitt bidrag. Men men jag röstade ingenting så då ska man väl inte klaga egentligen men det är svårt att låta bli. Jag tycker också det första bidraget "Tic, tac, toe" (visst hette de nå sånt?) var riktigt bra men inte fick de gå vidare inte. Och den där internationella juryn, vad gör de då liksom? Jo, de skickar Carolina uaf Ugglas låt vidare. Vilket skämt alltså. Den låten var väl inte alls nå vidare. Sen tycker jag inte om hennes röst heller, den är alldeles för falsk och gnällig. Hoppas de blir bättre låtar och framför allt bättre röstning nästa vecka.

Idag gick jag upp tidigt för att hinna in till jobbet som jag ju trodde att jag började kl 8. Var duktig och lyckades ta mig upp kvart i 7 så jag hann äta frukost, göra matlåda och sopa av bilen som ju var nästan översnöad pga allt det snöat de senaste timmarna När jag kom fram till Max upptäckte jag att jag inte började föränn halv 9, typiskt. Jaja, jag roade mig med att läsa lite i nån Modotidning som låg däruppe. Man hann ju vakna till innan man började jobba iaf, alltid nåt. Sen är det ju också bättre att vara för tidig än för sen, man får väl se det så. Det var hellugnt med folk idag faktiskt, beror förmodligen på vädret. Jag menar det är nog inte många som beger sig ut med bilen i onödan när alla vägar och sin bil nästan snöat över. Nej, jag tror det här är en dag som många sitter inne och pysslar hemma istället. Eftersom det var så pass lugnt med folk (lugnare än vad det brukar vara på vardagar t o m!) så fick jag klocka ut och fara hem redan 13.30. Egentligen skulle jag sluta 17 men vad gör man liksom?

Vet inte riktigt vad jag ska göra av de här timmarna nu. Hade ju som ställt in mig på att jobba men nu vips är man hemma i Jimmis hus igen och ledig.
Jag ska iaf försöka klä på mig ordentligt och gå ut och skotta undan lite snö. Det snöar som 17 alltså. Haha, det hade föresten blivit trafikstockning vid e4:an upp förbi Paradisbadet inne i stan också. Det stog typ 3-4 lastbilar där som inte kunde ta sig uppför backen också kom det nån polisbil dit också som dirigerade om trafiken tillfälligt. Jojo, så kan det gå om det snöar mkt.

Nej, ut och skotta snö och sen dricka nåt varmt, te lr nyponsoppa. Det ska jag ägna mig åt nu. Sedan blir de kanske till att städa lr fixa nåt härinne. Ska förmodligen se finalmatchen mellan Sverige och Finland i LG hockeygames också. Eftersom jag fick sluta tidigare så hinner jag ju nu se hela matchen om jag vill:) Hoppas ni får en trevlig dag och se försten upp så att ni inte snöar inne!;P

jobb & sen skidåkning

Jag lyckades ta mig upp i tid som tur är:) Vaknade faktiskt redan kl 6. Tur man har en "innerlig" väckarklocka när det behövs. Fast jag orkade inte gå upp då utan somnade om och vaknade lite nu och då fram till kl 9 då jag bestämde mig för att kliva upp. Tack vare det så har jag hunnit ta på mig kläder, sätta i motorvärmaren till bilen, ätit frukost, läst ÖA lite och gjort i ordning matlåda. Är jag inte duktig så säg;P Nu måste jag strax bege mig ut i kylan (okej, det är väl inte så jättekallt idag egentligen men är man trött så blir man lätt frusen...allra helst jag:P) för att borsta bort snön från bilen och sedan fara in till stan och jobbet. Jag jobbar 11-19 idag vilket känns lite halvdrygt men det ska nog gå bra trots allt. Har ju vart ledig nu i två dagar så man lär ju vara lite halvseg i början men det ska nog gå ändå.

Efter jobbet kanske Helena och Betty ska lifta hem till Västanå med mig. Lät som det igårkväll iaf men man vet ändå aldrig. Får ta och slå de en pling sen jag slutat helt enkelt och höra mig för. Ikväll ska vi åka skidor på "fjället" för det ska nämligen bli fullmåne ikväll, mysigt. Kommer säkerligen vara rätt sliten eftersom jag jobbat hela dagen också men det är smällar man får ta. Jag lär ju sova gott i natt om inte annat iaf:P Haha, jag kommer verkligen somna som en stock.

Imorrn är jag förhoppningsvis ledig från jobbet eftersom jag jobbade i söndags men för säkerhetsskull ska jag höra mig för idag så det inte blir några missförstånd lr så.
Man vet ju aldrig liksom. Har inte så många planer för i helgen direkt förutom skidåkningen ikväll. Har ju egentligen bara lördagen till mitt förfogande eftersom jag ska jobba på söndag från tidig morgon fram till 17 på em. Skulle vara kul att spela nåt ikväll lr imorgonkväll men jag vet inte. Jag får se vad det blir av den här helgen helt enkelt. Alltid blir det nåt.

Nej, nu ska jag ge mig iväg så jag hinner på jobbet utan att behöva köra så fort. Hoppas ni får en trevlig dag med era nära och kära!

Plötsligt bara brann det igen

Och plötsligt fanns det nåt som gjorde att jag brann igen.
Nåt som överaskade och fick mig att inse att ingenting är omöjligt.
Plötsligt fanns det inte bara två vägar utan jag skymtade tre.
Ja, kanske till och med fyra vägar.

- - -

Om
det där kan ändras så måste väl andra saker också kunna ändras lr har jag fel?
Är jag bara en dumoptimist som hoppas i onödan?
Var det bara en engångsgrej? Finns det kanske inte alls några andra vägar?
Förstår jag bara allt för oss båda genom att hoppas nu?


- - -

Å andra sidan kanske det är dags att inse att tiden hunnit ifatt oss?
Kanske finns det inte längre nåt som kan hålla det ovanför ytan längre?
Kanske är det dags att gå vidare och bara trycka av strömmen - hastigt, sorgligt men kanske effektivt på nåt sätt trots allt.

- - -

Ett tag kändes det som om att jag kanske visste vart det hela skulle sluta men nu vågar jag inte tro nånting längre.
Jag är konstig. Varför kan jag inte bara bestämma mig och känna efter vad jag vill?
Det borde väl inte vara så svårt?
Varför ska man behöva pendla som nån himla jojo?
Jag blir inte klok på mig själv alltså.

Kraschade högtalare

Sov länge idag också, ovanligt va? Måste seriöst vara nå fel på mig alltså. Fattar inte hur man kan sova så mkt. Jag tycker som att man borde vakna automatiskt efter att man sovit ja, säg en 10 timmar...men inte jag inte. Weird! Iofs var jag uppe ett bra tag igår också men ändå, det måste ju finnas gränser. Man tycker ju att de borde finnas det iaf, men men. 

Nog om detta. Nu ska jag roa mig med att verkligen städa upp här på mitt rum. Just nu ligger det nämligen grejer överallt i princip och det gillar jag inte. Har kommit fram till att jag vill ha betydligt bättre ordning så att man kan hitta grejer helt utan problem (lr ja, åtminstone nästan utan problem iaf). Hatar det där att man vet att den och den saken ska vara nånstans men man vet inte exakt vart de är. Sånt kan göra mig galen.

Nej, nu ska jag hä igång lite musik och fortsätta städa.
Det dumma är att mina högtalare till denna dator har sprängts lr något för det bara knastrar i de när man spelar musik. Suck! Måste köpa nya snart.

Hoppas ni får en mysig em!

Jag bara är för tillfället

Har nu varit här hemma hos min mor i Västanå i hela 5 dagar och det har varit skönt på många sätt. Älskar verkligen den här platsen - huset, naturen, omgivningen, människorna...allt egentligen! Mkt beror väl säkerligen på att man har så många fina minnen härifrån också. Saknar visserligen att vistas i Jimmis hus och vara med Jimmi men jag tror ändå det är bra att man har varit därfrån och ifrån varandra ett tag så man får lite perspektiv på saker och ting. Förhoppningsvis ska vi (Jimmi och jag) träffas imorrn när han slutat jobbet iaf:)

Jag har varit duktig ikväll och betalat in lite "räknings-grejer".
Har först betalat in pengar för ett s k friskvårdsavtal och sen har jag betalat in pengar för en 1-års-prenumeration på Pro Hockey. Jag får tydligen en snygg "Pro-hockey-mössa" också i och med det, inte dumt det:) Sen har jag faktiskt saknat den tidningen också. Jag prenumenerade ju på den för drygt ett år sen innan jag slutade. Tyckte att det kostade för mkt pengar mm. Men nu när jag verkligen fått igång mitt hockeyintresse på allvar igen, efter att ha haft en svacka nu under hösten och början på vintern, så känns det helt rätt.

Nu ska jag bara vara och ta hand om mig själv. Är ledig imorrn också innan jag jobbar igen på fredag och det känns underbart. Är verkligen välbehövligt att få vara ledig lite nu och då när man jobbar. Fick en förfrågan idag om att jobba 15-19 imorrn men jag tackade nej. Detta eftersom att det dels bara var 4 timmar och dels känns skönare att få vara ledig eftersom jag ju ska jobba i helgen med. Ska i och för sig förmodligen få vara ledig nu på lördag eftersom jag rykte in och jobbade extra i söndags men iaf. Hehe, och jag som skulle få vara ledig typ 4 dagar denna vecka...riktigt så har det ju inte blivit direkt. Detta eftersom jag "tog" några pass av en tjej som sagt upp sig och inte verkar vilja jobba där nu mer än nödvändigt. Så jag tog hennes stängningspass i måndags och igår medans hon tog mitt pass idag som ju bara var på 3 timmar. Smart av mig eftersom jag ju verkligen ogillar at behöva åka in till stan för att jobba bara ynka 3 timmar. Känns ju bara som slöseri med bensin nästan.

I övrigt har jag inte orkat tänka på vad jag ska göra av mitt liv, d v s vad jag vill utbilda mig till mm men förhoppningsvis orkar jag väl tänka på det snart. Just nu får jag mest bara ångest av alltihop det där och väljer därför att inte tänka på det utan lever i nuet istället. Kanske är det dumt, jag vet inte, men jag orkar bara inte just nu eftersom jag har så mkt annat att tänka på.

Resten av denna kväll ska jag nog läsa, äta och se en repris av "Mästarnas mästare" som jag ju missade igår eftersom jag ju jobbade. Känns skönt, riktigt skönt. Nej, nu blire till att käka nåt gott..jag känner hur hungern kallar:P Hoppas ni får en fortsatt bra kväll allesammans!

6-days-update

Ledsen för den taskiga uppdateringen men jag har haft fullt upp med allt annat i mitt liv förutom just bloggen. För er nyfikna kommer här en snabbresumé av mina senaste dagar.

Fredag
- Var med min bästa vän Maria:)
- Såg Ensam hemma 1
- Vräkte i oss en massa lösgodis och "dammsugare", gott:D
- Pratade väldigt, väldigt mkt vilket var välbehövligt.
- Var längesen jag sov så gott och drömde en sån trevlig dröm.

Lördag
- Maria var tvungen att fara hem rätt tidigt, lite tråkigt men nödvändigt.
- Jag for in till stan tillsammans med Helena, trevligt:D
- Tänkte inte shoppa men hittade en reanedsatt rosa tröja, ett par skor och en supernsygg klänning. (Lr nu ljög jag föresten, det var Helena som hittade de två sistnämnda grejerna - Tack syrran:D).
- På kvällen spelade jag "Gangster" med Helena, Betty, mamma, micke och Mange. Det var väldigt roligt trots att jag inte vann:P

Söndag
- Jag for iväg och åkte skidor på fjället med mamma, Helena och Ola. Det var härligt. Det blev "milspåret" upp och "kortspåret" hem.
- Fick ett samtal från min chef och fick därför skynda mig in till stan för att jobba "stängningspasset". En person hade nämligen blivit sjuk och snäll som man är (plus att man vill ha pengar) tog man på sig att jobba trots att jag fick det väldigt STRESSIGT. Men som tur är hann jag klocka in i tid tillslut:)

Måndag

- Hälsade på min far en sväng, mkt trevligt och välbehövligt eftersom jag inte träffat han på ett tag.
- Mådde dåligt, hade ont i magen och sådär....ett tag trodde jag t o m att jag var magsjuk men så var inte fallet visade det sig, skönt:)
- For in och jobbade ännu ett stängningspass 16-01.

Tisdag
- Sov hela dagen i princip (fattar inte hur man kan vara så himla trött), gick upp så jag precis hann in i tid till jobbet kl 16.
- Resten av dagen och kvällen ägnades åt ännu ett "Stängningspass" på Max.

Onsdag (Idag)
- Sov länge. Man blir trött av att jobba, allra helst "stängningspass" på Max.
- Har åkt skidor på lägdan här hemma i Västanå, skönt:) även om jag inte kunde åka så länge eftersom det började skymma.
- Har joggat runt "Märka" på 29 minuter och sen tvättat håret. Skönt att få röra på sig!

RSS 2.0