Städning & julpyntande

Idag har jag haft en bra och "vettig" dag:) Har städat i Jimmis hus och julpyntat, blev jättemysigt:) Har hängt upp julgardiner, hätt fram julstakar och julstjärnor och allt möjligt:) Vi har en del kvar att städa men det känns ändå som att vi kommit en bra bit på väg vilket känns jättebra:) Måste verkligen styra upp det här nu så det blir lite ordning i detta hus nån gång, haha r kanske ska jag säga torpet;)

Vi har även vait hem en sväng till min mor idag och blivit bjudna på en jättegod kycklinggryta med ris:)( - Mums! Fick även lära mig att göra strömming så nu kan jag förhoppningsvis tillaga det här hos Jimmi framöver. Tänkte springa ikväll också men kom fram till att jag istället ska försöka ta mig upp TIDIGT rrn och göra det då innan jag far och jobbar. Haha, jo ni hörde rätt: JAG SKA FÖRSÖKA TA MIG UPP TIDIGT! ;) Sen om det kommer gå lr inte är en annan femma:P Haha, nej men det ska fan gå om jag så ska tvinga mig sj upp ur sängen imorrn. Ska ta mig upp samma jäkla tidiga tid som Jimmi, dvs runt 6 typ, så det så!

Imorrn ska jag förmodljgen hem till mamma efter jobbet (jobbar 11-19) och göra pepparkakshus. Det kommer säkert bli jättekul, hoppas det iaf och att det går vägen hehe:D Men mamma får väl hjälpa mig en hel del så att det går bra:) Hon är ju typ expert så:)

Har lite ångest också huruvida jag ska ta på mig att jobba ytterliggare ett pass 11-19 denna vecka lr inte. Passet i fråga är på torsdag men tar jag på mig det så får jag bara en enda dag (fredag) ledig hela denna vecka. Frågan är om det är värt det lr inte...hm:P Är ju bra med pengar förstås men man vill ju som ha fritid också:P Måste fundera på det där men just nu är jag sugen på att ta på mig det passet men vi får se hur det blir.

Nu ska jag se Skilda världar och pröva Icas Müsli och se om den är god. Köpte den bland mkt annat förut när vi var på affären och storhandlade. Pantade massa burkar och flaskor då föresten också, fick hela hundra kronor - Nice! :D Ha en fin kväll och gonatt på er alla! :)

Gillar julpynt:)

Gårdagens jobbande gick bra, halvdrygt som vanligt men kvällen gick rätt snabbt ändå, allra helst när alla fyllon började komma och man fick mkt saker att göra hela tiden. Det jobbigaste är nästan vid 23-24-tiden då det är så oerhört lugnt med folk. Man bara väntar på att ruschen ska dra igång ungefär. Nåja, nog snackat om jobbet nu för jag är ju faktiskt ledig idag:D

Idag har jag sovit jävligt länge. Sen att det kan ha berott på att jag inte gick och la mig föränn halv 7 i morse är en annan femma men:P Jaja, jag har bara mig själv att skylla och förstås kan jag skylla lite på jobbet också eftersom jag inte kunde stämpla ut föränn 4.20 natten som var. Hur som helst så har jag som sagt sovit länge idag och efter det gick jag upp med min favortkille och städade och julpyntade i hans kök. Mer än så hann vi inte eftersom vi skulle hem till min först far och sedan mor och hälsa på. Hos pappa fick vi äta mat, kyckling och ris, vilket var efterlängtat som fan eftersom klockan då var 20.00 och jag bara hade ätit en endaste knäckebrödmacka sen jag gick upp runt 2-tiden. Fråga mig inte varför jag inte åt något mer, haha det bara blev så typ:P Hur som helst så åt vi som sagt var där och var allmänt sociala. Vi kollade också på foton jag tagit med min kamera från Kreta-tiden. Var faktiskt rätt kul eftersom vi kunde få upp de på pappas stora tv vilket gjorde att man såg jättebra.

Efter vistelsen hos pappa gick vi hem till min mor och spelade spel och drack glögg. Blev lite chips, dipp och godis också. Självklart vart det också mandlar, russin och pepparkakor till glöggen (det om något hör ju som bara till när man dricker glögg). Vi som spelade spel ("Alias") var jag, Jimmi, Betty, Mange, mamma och Ola. Ola gick dock och la sig efter ett tag (utan att spela spelet färdigt) eftersom han tydligen skulle upp till något imorrn. Det var hur som helst väldigt trevligt att spela och jag kände verkligen hur mkt jag saknat min familj<3 Borde nog försöka vara hemma hos mamma lite oftare och hos pappa med för den delen. Extra sugen blev jag ikväll också när jag såg hur julfint och mysigt mamma gjort på mitt lilla rum där hemma med gran, ljusstake, julgardiner och allt:) Ååh, jag älskar verkligen julpynt:D Måste verkligen fortsätta med att pynta och städa här hos Jimmi i morgon känner jag. Måste fundera också på hur mkt jag egentlige ska vara här hos Jimmi. Vore nog bra att försöka vara hemma lite oftare därute på landet där jag ju egentligen hör hemma. Dessutom gillar jag ju verkligen att vara med min afamiljemedlemmar också, för det mesta iaf hehe:P

Apropå ingenting, Ylva är tydligen hemma i Sverige igen och jag måste verkligen försöka se till att träffa henne snart:D Var ju år och da'r sen vi träffades sist så vi har mkt att ta igen. - Välkommen hem vännen! <3
Måste försöka träffa Maria snart med, till veckan förhoppningsvis. Synd att man har så mkt jobb, det ger bra med pengar iofs, men det tar upp tid som man skulle kunna ha spenderat på sina nära istället. Suck, nu kom jag återigen in på tidsprist och priroriteringsfrågan...jobbigt det där att hinna med allt man vill.

Nej, orkar inte skriva mer nu för nu ska jag se Skilda världar:) Är precis mitt i en lite kusligare del av serien som jag inte sett på säkert 4 år men det ska bli spännande. Måste passa på att se den nu också medans Jimmi är här i samma rum och är vaken, hehe:P Han sitter nämligen och spelar Wow. Känns tryggt med han i närheten som är vaken om jag nu skulle bli rädd, haha:P Visst är jag fånig men jag kan inte hjälpa att jag kan bli rätt rädd ibland för halvotäcka saker:P Sån är jag helt enkelt. Hoppas ni får en underbart mysig första advent!

De hade vart en fruktansvärd helvetisk dag...

Har verkligen inte haft någon bra dag alls idag:( Jävla helvetes-torsdag!

Dagen började med att jag fick stressa mig upp ur sängen, göra lunchlåda och byta om fort som faan, plus packa med alla grejer.
Jag skulle ju in till stan och träna med Sandra och smart som man är hade man inte förberett ett skit dagen innan, suck!:/ Detta plus att man som vanligt är trött som faan och går upp i sista sekunden är som ni själva kan räkna ut ingen bra kombination alls, inte för fem öre. Hur som helst så hann jag iaf in till stan i tid efter många om och men (tur man kan vara effektiv ibland). Väl i stan hämtade jag Sandra på Nola och sedan gick vi och tränade på "Step in". Vi sprang i en kvart och gjorde sedan lite "sit-ups" och benträning. Det fanns en jättejobbig maskin för benen som vi använde, komemr säker ha träningsvärk imorrn men det kan det lätt vara värt:) Tyvärr så hann vi bara träna drygt en halvtimme eftersom jag skulle jobba.

Jobbet vill jag knappt prata om alltså,  usch!
Började med att jag fick höra att en viss person som jag jobbar med typ snackat skit om mig till en annan  som jag jobbar med, man ba: "Ok, tack vad roligt att höra lr inte". Visst att man har rätt att tycka vad man vill, vi lever ju i ett sådant land, men att en person med en sån hög ställning (inom jobbet) ska uttala sig på det där sättet om mig det köper jag bara inte alltså.

Att man sedan också blev tvingad till att ta rast (av denna "skitsnackar-person") trots att man bara jobbat 2 och en halv timme och har 7 timmar kvar att jobba gjrode ju inte saken bättre heller
. Fan, vad förbannad jag blev alltså! Jag försökte förklara att jag inte vill gå på rast så tidigt eftersom jag ju hade många timmar kvar att jobba men det brydde sig personen i fråga inte om det "skiter jag i" var visst kommentaren...tack så jättemkt! Det hela slutade med att jag gick på rast så pass tidigt. Jag menar, okej om man har två raster då att äta på men om man bara har en halvtimmesrast på hela passet så vill man kanske ha det relativt mitt på arbetspasset så att säga för att orka, lr? Jag kanske resonerar konstigt men det är min åsikt iaf. Dessutom kan det väl rent ut sagt vara farligt att jobba för länge utan mat och dricka så det så. Men jag fick alltså ingenting för det och blev dessutom informerad om att jag säkert skulle få gå på fler raster tidigt framöver, jippi (lr inte). Jag fick förklaringen i efterhand att det är såhär det funkar i restaurangbranchen, att man måste gå på rast även om det inte passar. Fy fan säger jag bara! Ska gå in på restaurangbranchens fackörbund och kolla vad det egentligen är som gäller ang raster.

Nej, personen i fråga sjönk verkligen i mina ögon idag alltså efter dessa två incidenter.
Det var ju rakryggat gjort att be om ursäkt för den första grejen iaf (dvs för skitsnacket) men att försöka "väva in" det i en massa bortförklaringar tycker jag däremot bara var fånigt som faan. Innan denna dag hade jag inte alls något  emot personen men nu är läget betydligt annorlunda som ni kanske förstår.

Som om detta inte vore nog så inträffade en sak senare också som fick droppen hos mig att rinna över helt. Jag brast i gråt, jag kunde inte hejda det alltså...det kändes bara så jäkla typiskt;( Som tur var var det ingen fara alls egentligen men jag blev jävligt rädd kan jag avslöja. Vad som hände kommer jag verkligen inte att skriva ut här oavsett hur mkt ni ber om det:P. Men det hela var faktiskt en sak som jag nu i efterhand inser att det var riktigt bra att det hände. Jag har verkligen lärt mig något nämligen och kommer tänka mig för både en och två ggr i fortsättningen. Tack gode gud för att det inte var som jag först befarade, tack! :)

Nu ska jag äta apelsiner och se nåt/några avsnitt av Skilda världar. Imorrn blir det förhoppningsvis en bättre dag än denna, med badning på Paradisbadet med min pojkvän plus jobb då 19-04 (suck!). Hoppas allt komemr att flyta på bra iaf.. Natti på er nu och kom ihåg - ta aldrig saker för givet! Det gjorde jag omedvetet och det höll på att ställa till det som faan för mig (som tur var gjorde det inte det men nästa gång vet man ju aldrig). Så därför - tänk på det!

Slutarbetat för idag, skönt

Nu har jag äntligen jobbat klart för idag:) 2.35 kunde jag stämpla ut. Har gått bra även om mina fötter är rätt trötta nu efter att ständigt ha stått och gått i nio och en halv timme (undantaget en halvtimme då när jag hade rast). Jag fick föresten prova att ha "driven" ett tag idag också och det gick relativt bra. Det går bättre och bättre även om det fortfarande känns som att det är mkt att hålla reda på. Som tur var hjälpte Sara mig idag och hon är verkligen jätteduktig i "driven" så det var perfekt. Hon "backade" mig och gav mig tips också, härligt. Får se om jag får ha driven imorrnkväll igen, det vore nog bra så att man lär sig den nån gång.

Fick föresten en förfrågan från Andreas på jobbet idag.
Han undrade om jag hade lust att jobba från 19-4 på fredagnatt ist för mitt dåvarande pass som är 22-4. Jag sa att jag trodde det skulle gå bra men att jag inte var helt hundra eftersom jag och min pojkvän ju ev ska fara och bada på Paradisbadet den dagen. Iofs kanske vi inte badar där så länge isf men jaa, jag ville vara säker först så jag ska prata med min pojkvän. Annars tar jag gärna på mig det passet eftersom det känns "mera värt" att jobba 8,5 h än 6 h när man lix ska jobba, dessutom är det bra att få in pengar såhär i juletider. Jaja, jag ska iaf fråga min pojkvän imorrn men förmodligen blir det alltså så att jag jobbar 18-4 ist. Sen är det ju bra också att "ställa upp" och vara snäll mot de man jobbar med så att de i sin tur kan "ställa upp" för en sj när man vill bli av med något pass lr liknande.

Nu ska jag ta nåt att käka.
Har upptäckt att min käre pojkvän har varit snäll och köpt frukt som jag vill och mjölk:) så jag har lite att äta med andra ord (nyttiga saker dessutom vilket behövs!). Blir förstås att man ser lite skilda världar med innan jag lägger mig och sussar:)

Imorrn ska jag in till stan lite tidigare, runt halv 2-tiden måste jag nog fara, eftersom jag ska träna på "Step-in" med Sandra:) Det ska bli kul, gäller att jag verkligen tar mig upp i tid bara men det ska nog kunna gå. Bara jag anstränger mig lite mer än vad jag gjorde i morse så, hehe:P Sov sött vidare nu så hörs vi förmodligen imorrn igen!

Tiden räcker inte till

Denna dagen blev inte riktigt som jag tänkt mig och vad är då orsaken till det? Jo, mitt sovande såklart (vad annars?). Jag är verkligen bra på att sova när jag väl sover, det måste jag säga. Jag sover så jäkla skönt plus att jag kan sova så ofattbart många timmar ibland. Det är nästan lite komiskt. Visst finns det en förklaring i att jag la mig och sov först halv 4 i natt men ändå. jag som tänkte ta mig upp runt 12 och jogga och städa, jo tjena vad bra det gick alltså:/ Nu blir det varken städning lr joggning bara jobb. Men imorrn blir det andra bullar iaf för då MÅSTE jag ta mig upp tidigt eftersom jag och Sandra ska träna på "Step in", nice:) Nu undrar väl ni när jag vaknade idag och då kan jag avslöja för er att jag vaknade lite nu och då från kl 11.15 då mobilväckaren ringde. Men jag gick inte upp ur sängen föränn klockan var 14.15. Nåja, nog om detta...nya tag imorgon.

Det är svårt att hinna med att göra allt man vill under dagarna. Hade man inte behövt jobba (och ingen annan person heler hade behövt jobba, hur nu det skulle gå till men?) så hade det inte varit några problem alls. Lr jo föresten, det hade nog varit ett lite problem men inte ett lika stort som nu. Tiden bara flyger iväg tycker jag. Det är så många personer man känner som man vill umgås med och ringa till mm men samtidigt vill man ju också vara för sig själv och göra saker man själv mår bra av. Jag antar att det hela handlar om priroritering men hur lätt är det då egentligen? Givetvis blir det automatiskt så att man priroriterar att göra det man vill när man inte jobbar men vissa gånger blir man bara sur på sig själv i efterhand över att man har priroriterat fel. Det är minst sagt svårt att veta vad man ska priroritera och inte.

Nog om detta priroriteringsprat nu. Jag tänkte skriva en lista på allt jag ska göra i helgen:
- Fara till Paradisbadet med Jimmi på fredag (förhoppningsvis) lr också lördag.
- Hälsa på Pappa och Marianne på lördagkväll
- Hälsa på mamma på lördagkväll och ev spela nåt spel
- Städa och julpynta hos Jimmi
- ev. umgås med Maria
- ev. Se hockey

Jag lär ju inte hinna göra allt men en hel del grejer hoppas jag att jag kommer hinna göra. Oj, nu måste jag fara iväg till jobbet. Hoppas ni får en mysig kväll!

Rogivande att vara ensam

Så har man klarat av ännu en jobbdag, skönt:) Har överlag gått bra att jobba idag trots att vår frys var överfull med grejer som var staplade huller om buller. Inte lätt att hinna få ordning på allt igen efter att man varit ute i baracker i två veckor:S Nåja, imorrn är nog mer saker i ordning iaf så det känns skönt.

Nu sitter jag hemma hos Jimmi och skriver. Min älskling sover redan eftersom han som vanligt ska upp tidigt. Han måste väl fara kring 6 imorrnbitti tror jag, stackars han. Själv så kan jag unna mig att sova till 11 åtminstone, finns en risk att det blir 12 med men aja:P Jag börjar iaf inte jobba föränn 16.30 imorrn så det är skönt. Det känns däremot inte så skönt att ha "stängningen" vilket innebär att jag inte kommer att få stämpla ut imorrn föränns halv 2 lr senare. Nåja, man får tänka på lönen som vanligt hehe;P Har samma pass på torsdag också så man får härda ut. På fredag har jag mitt sista pass för denna vecka och då jobbar jag 22-04. Sen är det en skön helg för min del:D Jag längtar redan, hehe:)

Samåkte föresten med Emma in till stan och jobbet idag och det var trevligt och miljövänligt:). Vi tog min (Jimmis) bil så nästa gång vi ska samåka får vi allt ta hennes så hon får slösa bensin, hehe;P Nej, men helt klart jämnar det ut sig sånt där. Emma frågade t o m om hon skulle betala bensipengar nu ikväll när jag släppte av henne men jag sa Nej.  Det är inte sista gången vi kommer samåka, den saken är klar. Krångligt att få det att gå ihop med jobbtiderna bara men nån gång kommer det "passa" igen, det är jag säker på.

Imorrn innan jag börjar jobba ska jag försöka ta mig ut på en joggingtur. Måste verkligen försöka hålla igång alltså. Ska se om jag orkar städa upp lite här hos Jimmi också. Det är ju trots allt första advent nu till helgen och då vill man ju gärna att julpynt och sånt ska vara uppe plus att det är städat givetvis. Hm, vi får väl se hur det går med dem sakerna men det är värt ett försök iaf.

Nej, nu blir det till att käka flingor med sylt och mjölk - mums! :D Givetvis blir det Skilda världar också, vad trodde ni haha;) Det tar några timmar (läs dygn) innan jag hunnit se alla mina inspelade avsnitt så, haha! Är så skönt att vara ensam ibland också (läs: såna här ggr), det är rogivande. Man ska förstås inte vara ensam för ofta men såna här stunder är det riktigt skönt:) God natt på er nu alla mina trogna bloggläsare!

Time for work

Nu ska jag strax fara in och jobba, ska bara äta klart min frukost och fixa min lunchlåda först. De ringde nämligen fr Max och ville att jag skulle komma in redan kl 2 så vad gör man. Dessutom behöver jag pengarna. Lär ju vara jättemkt folk där idag dock eftersom vi öppnat upp den "vanliga stora" restaurangen idag igen. Kommer med andra ord nog bli en tuff dag för mig på jobbet men det är bara att bita ihop. Ska bli riktigt skönt när man får lönen iaf, hehe;Pm Då ångrar man sig inte att man jobbat mer än man skulle egentligen.

Oj, vad klockan är mkt. Nu måste jag fara, ska nämligen hämta Emma först också eftersom hon ska åka med in till stan och hem med för den delen. Nu är det alltså dags för mig att köra racer-toyota;) Ha det bra och försök att ta tillvara på denna tisdag:)

Blir jobb idag ändå

De ringde nyss från Max och frågade om jag kunde komma in och hjälpa till lite ikväll eftersom att vi tydligen ska få flytta in till den riktiga restaurangen redan imorgon. De behövde därför hjälp med att bära in leveranser av massa mat och pappersvaror och sånt. Det blir ju trots allt en hel del mer mat med tanke på att vi i "grillvagnen" bara kunnat erbjuda 6 mål jämfört med nu då vi öppnar den "vanliga" restaurangen och kan erbjuda typ 40 olika mål. Vet inte om det exakt är 40 men många är det iaf, den saken är klar. Nåväl, jag tackade iaf ja till erbjudandet och ska nu komma in och hjälpa till i två timmar ungefär, 18-20 blir det nog. Känns inte så drygt faktiskt även om jag förstås sett fram emot att få vara ledig denna dag. Nåja, jag hinner med lite saker innan det iaf och det känns bra. Dessutom behöver jag pengar och jag har gått miste om nog många arbetstimmar den här månaden iaf.

Nej, dags att fixa med min mp3 nu. Hoppas ni får en härlig dag!

Ps!
Underbart att det snöar ute också, det gör mig glad:)
Ds!

Tröttheten överraskade mig

Min kväll igår blev inte riktigt som jag tänkt mig men det gjorde inte så mkt nu med facit i hand. Tänkte gå upp och mysa med min älskling och sedan låta hans sova. När han somnat tänkte jag smyga mig ner och se mitt älskade Skilda världar men det blev ingenting av med det. Jag la mig nämligen och vilade i sängen (trodde jag) bredvid min pojkvän när han tänkte försöka sova och rätt som det var hade jag somnat jag med. Jag var visst tröttar än jag trodde men man är väl det efter att ha jobbat en hel helg antar jag plus att man inte sovit så överdrivet mkt. Jag somnade utan att ha borstat tänderna lr att ha gått på toa, verkligen olikt mig med andra ord, för just dessa saker brukar jag alltid göra annars innan jag somnar. Men ibland blir saker och ting inte som man tänkt sig och idag är jag faktiskt ändå glad över att jag somnade så tidigt(?) (klockan var iofs 1 men) som jag faktiskt gjorde. Hade jag somnat senare lär jag väl ha sovit till 3-4, haha!xP

Jag sov nämligen jätteskönt och vaknade redan halv 10 av mitt mobilalarm men tror ni jag orkade upp? Haha, just det...svar NEJ! Jag somnade om och gick inte upp föränn klockan var halv 1. Det blev alltså ungefär 11 timmars sömn för mig inatt och det känns jätteskönt. Nu är jag pigg (nja, inte än men snart förhoppningsvis) att göra grejer denna dag.

Pappa ringde föresten runt halv 12 också men jag orkade inte svara just då eftersom jag låg rätt halvdöd, hehexP. Kanske borde ta och ringa upp honom och höra vad han ville. Han ville säkert "bara" (lr det är inte så bara egentligen) höra hur det är med mig eftersom vi inte hörts av lr träffats på ett tag.

Måste snart ge mig väg ut och jogga också men först ska jag låta frukosten smälta till sig i magen, lr hur man nu säger:P Vill verkligen inte ge mig iväg ut och jogga och få mjällthugg på en gång. Usch, det finns inget som kan förstöra en joggingtur mer än det.

Dags att ringa upp pappa nu och försöka fixa in lite nya låtar på min mp3 (som jag tänkt lägga in för längesen egentligen men som inte blivit av). Tror t o m jag skrivit om att jag ska lägga in nya låtar i min mp3 här i ett blogginlägg för ett par dagar sen, haha. Nåja, bätttre sent än aldrig. Have a nice day!

Mer snö? Ja tack:D

Det blev en superhärlig kväll med Skilda världar igår - underbart! I morse var jag verkligen svintrött och gick upp alldeles för sent trots att jag ställt mobilalarmet en timme tidigare än då jag egentligen skulle behöva gå upp. Det är kanske egentligen dumt att det finns en sk "snoozar-knapp", det bästa kanske vore om man inte kunde stänga av alarmet föränn man säkert har gått upp (hur nu mobilen ska kunna veta det? Men ni fattar vad jag menar). Hur som helst så blev jag ändå bara två minuter sen vid instämplingen och det var ju inte mkt. Jag är duktig på att byta om snabbt iaf, bra det såna här ggr:)

Det har gått bra att jobba även om många kunder kom med samma svåra fråga: "Hur lång tid tar det innan maten är klar?". Hur tusan ska jag som "bara" står i kassan kunna veta det? Nåja, jag försökte höfta till med ungefärliga svar iaf, vad annars ska man göra? Iofs förstår jag kanske att kunder vill veta, jag hade nog frågat likadant men, men. Det är ju jobbigt för våra kunder nu också när vi står ute i vår "kära" grillvagn och kunderna därmed måste stå ute i kylan och vänta. Iofs kan de ju gå in i serveringen också men det är ju svårt för de då att se/märka när deras mat är klar, krånlgit är vad det är:S Tur att vi ska få flytta in till det "riktiga" stora köket på onsdag iaf. Ska bli skönt att slippa stå och frysa sönder händerna med bara för att man står i kassan. Arbetsdagen gick hur som helst rätt fort och när klockan var 3 minuter i åtta fick jag stämpla ut, skönt:) Raka vägen hem till Jimmi tog jag och väl här har jag ätit lite onyttigheter och surfat runt på bloggar typ, slappt:)

Jag vill att det ska komma mer snö nu så man kan börja åka skidor, både längd och utför. Dessutom är det så mkt vackrare ute om det är mer vitt överallt så att säga:) Hoppas det kommer massa mera snö snart, det snöade ju ite idag iaf vilket är bra. Hoppas, hoppas, hoppas:)

Tiden går så oerhört fort nu, tänk om en månad är det julafton typ, sjukt är vad det är. Hinner inte med alltså:S känns som att det var höst nyss (igår typ). Men det ska hur som helst bli väldigt mysigt med jul iaf, jag längtar. Får dock lite småångest eftersom jag inte ens har börjat fundera på julklappar än men det löser sig väl tillslut, det brukar vara så iaf:P

Just nu håller jag på att skriva lite på msn också med mina kära vänner. Ska snart ta och äta nåt mer "vettigt", duscha och se Skilda världar. Imorrn är jag helt ledig och det ska bli riktigt skönt. Då ska jag defintivt träna iaf (i form av att jogga), den saken är säker. Nej, nu lämnar jag er för idag:P På återseende!

"Vi skulle vilja beställa 10 st originalburgare"

Först lite om gårdagen...
Hade en mkt trevlig dag igår:) först jobbade jag och det var iofs lite drygt men det gick ändå hyfsat bra. fick sluta redan kl 16 också ist för kl 19 då jag egentligen skulle sluta så det var riktigt skönt även om det förstås innebär att jag går miste om pengar. Nåja, såna smällar får man ta ibland:P

Efter jag jobbat for jag och hämtade Maria och vi handlade in saker till kvällen (en handling som blev  spektakulärt konstig och knasig eftersom vi kom på att vi skulle handla på ett annat ställe just när vi plockat på oss alla varor vi skulle ha, haha). Typiskt oss alltså, lr jag kanske ska säga typiskt mig eftersom det faktiskt var "min idé" att vi skulle byta affär. Jag och Maria skulle sedan fara och for också sen hem till Jimmi för att se Skilda världar, underbart:) Men innan vi kunde köra hem till Jimmi var jag tvungen att vända och köra tillbaka in till Max igen. Om jag hade gömt något? Svar nej. Haha, men jag var så illa tvungen iaf och jag ska förklara för er varför.
 
Jag hade fått ett väldigt konstigt sms såg jag efter att jag jobbat klart Det var från min pojkvän som skrivit att han och Weppan vile beställa 10 st originalburgare. Jag trodde givetvis att det var ett skämt, jag menar vad ska man tro? Men när jag ringde upp min käraste visade det sig att det var allvar, hahaxD Med andra ord så ville de altså VERKLIGEN ha 10 st originalburgare. Efter många om och men blev jag övertalad av Weppan att åka in till Max igen och köpa 10 st såna. Vid det tillfället befann jag mig nämligen vid Maria, en bit bort med andra ord. Det slutade iaf med att mina konstiga killar fick sin vilja igenom och sen kunde de äta originalburgare hela kvällen och natten, haha! Det gick på 400 spänn totalt men de var rätt nöjda iaf kan jag lova:) Detta var alltså anledningen till att jag var tvungen att köra tillbaka in till Max.

Jimmi och Weppan spelade Wow under fredakvällen medan jag och Maria såg Skilda världar. Efter ett tag så fick vi dock med dem på att spela ett spel med oss som hette: "Vänner och fiender". Det var roligt haha:P Intressant också för den delen. Efter att vi spelat tog vi en kort promenad under den stjärnklara och otroligt vackra himlen:) Jag älskar verkligen att kolla upp mot stjärnorna alltså, det är så oerhört mäktigt! När vi kommit in igen tog vi och såg klassikern (och en av mina favoritfilmer) "Torsk på Tallin" eftersom Weppan överaskande nog inte hade sett den innan:O De som inte har sett den filmen har missat mkt, hehe. När filmen var slut gick jag och Jimmi och la oss. Klockan hade vid det laget hunnit bli rätt mkt (3-4 närmare bestämt) men det gjorde ingenting. Nog för att jag skulle jobba halv 12 nästa dag (läs idag) men ändå:P Har man bra sällskao och sysselsättning i allmänhet så spelar sånt ingen roll.
 
Och nu om dagen...
Jag var rätt trött i morse men jag klev ändå upp så jag hann med både att skjutsa hem Maria och sedan sj fara iväg på jobbet. Det gick bra att jobba idag även om jag var lite "småyr". Jag fick dressa (göra i odrning hamburgare i typ 3 timmar och det var rätt svårt men småkul också. Jag insåg iaf ganska fort att man måste ha ett jävla tempo, detta för att kunderna inte ska få stå och vänta för länge:S  Fick hjälp utav Kajsa också som tur var, annars hade jag aldrig klarat av allt. Hur som helst så var det kul att prova lite nytt iaf, och vem vet? En dag kanske jag är skitsnabb och bra på just "den grejen".

Nu är jag helt slut i mitt huvud så jag ska unna mig sj att vräka i mig onnytigheter och bara slappa i lugn och ro med att se Skilda världar (finns det nåt annat att se?;P). Jimmi och weppan kommer nog tillbirnga resten av kvällen med att spela Wow så det passar bra. Det innebär att jag kommer få lugn och ro, precis vad jag behöver efter en sånhär dag:) Återkommer kanske imorrn om jag orkar. Jobbar 11.30-20  imorrn också, men när jag kommit hem fr jobbet kanske jag knapprar in nåt inlägg.

Hoppas ni alla har en bra helg och njuter av den, allra helst om ni är ledig.
Take care!

Mina nära och träning gör mig lycklig:)

Idag har det varit en bra dag för min del:) Började med att jag tog mig upp tidigt (lr ja, inte tidigt egentligen klockan var väl 11 men det är tidigt för mig höhö:P) för att komma iväg in till stan där jag skulle träna med Sandra. Jag följde med Sandra på Step-In" och det var jätteroligt:) Det var jobbig också men mest roligt. Kul att träna tillsammans med nån faktiskt även om man inte kan vara sådär supersocial medan man tränar, helst inte i längden men, men. Det är hur som helst den sociala känslan som räknas att man faktiskt är två som tränar och anstränger sig för att nå var sitt välmående:) Hehe, vad småpoetisk man blev:P Men det bjuder jag på;)

Efter vi tränat klart (joggat och gjort lite magövningar med varsin pilatesboll) duschade vi och bytte om innan jag skjutsade upp Sandra till Nola där hon skulle fixa nåt arbete. Sj så drog jag ner på stan och kollade runt lite. Tänkte försöka hitta nåt på Lindex eftersom jag ju fått en värdecheck där på 50 kr (detta eftersom jag nyss blivit medlem där) men taskigt nog så hittade jag inget där som jag ville ha. Får ta mig en titt där igen nästa vecka eftersom värdechecken bara gäller två veckor. Jag har väl hafft den i en vecka nu så man har inte så mkt tid på sig. Känns ju lite dumt också om man inte skulle utnyttja den när man väl har den. Nåja, jag f.ör göra ett nytt försök nästa vecka.

Resten av tiden på stan spenderade jag på att kolla runt i affärer  och bli medlem på H&M, Åhléns och Hemköp. Hemköp verkar bäst eftersom man inte behöver köpa så mkt därifrån för att få fortsätta vara medlem utan att behöva betala för medlemskapet. Dessutom tänkte jag att jag nog skulle kunna tjäna lite på att vara medlem på Hemköp eftersom jag köper rätt mkt från en viss Hemköpsaffäre i och med att jag jobbar alldeles bredvid:P De andra affärerna kommer jag nog bara vara medlem i ett år lr nåt sedan kommer jag säkerligen behöva betala eftersom jag inte spenderar så spec mkt i de affärerna, men men det får jag ta ställning till nästa år isf. Jag kan ju alltid gå ur den om det skulle vara så.

Efter att jag strosat färdigt på stan for jag hem till min kära vän Maria. Det var riktigt trevligt:) Vi pratade om väsentliga (och om oväsentliga saker med för den delen men det spelar ingen roll). Det var skönt att få sig ett riktigt snack iaf, helt klart. Vi kollade även på lite "Youtube-klipp" och gjorde tacos. Det var riktigt gott alltså:) Jag var jättehungrig också eftersom jag inte ätit på 6 timmar. Det enda jag ätit var en banan och det är ju inte mkt för värden, helst inte efter att man tränat. Innan jag for hem till Jimmi spelade vi ett väldigt roligt och intressant spel som hette "Vänner och fiender". Man lärde sig en hel del om sig sj och om den andra kan jag lova. Deet är ett spel som jag helt klart skulle kunna spela igen, fast gärna då med fler personer:)

Var lite orolig ett tag över en sak men jag tror nog det kommer lösa sig. Jag menar det kan ju inte vara SÅ allvarligt som jag tror, lr? Det räcker ju med att man haft otur men SÅ otur kan väl inte ens jag ha. Sen tror jag inte det är så vanligt heller så varför oroa sig i onödan liksom? Tiden får utvisa hur det är men jag tror/hoppas som sagt var att allt är relativt lugnt. Men en sak är säker iaf och det är att man verkligen lär av sina misstag.

Har sån stor beslutsångest vöer en sak just nu också. Det är dock jag sj som satt mig i situationen och egentligen är det väl inte en sån stor grej heller men ändå känns det lite så, krångligt:S Nåväl, ska fösöka ta mig en riktig funderare över hur jag ska göra. Hur jag än gör så kan väl konsekvenserna inte bli alltför stora och engativa iaf, alltid nåt:P Men det är jobbigt att fatta beslut om saker ibland. Helst när man har rätt lite tid också.

Nu ska jag nog ta något "vettigt" att äta, typ nån macka lr så. Har suttit och käkat på chokladkakorna jag köpte tidigare idag medans jag bloggat här men nu känner jag att det får vara nog. Ska föresten gå upp och lägga mig snart också eftersom jag ju ska jobba 11.30-20.00 imorrn och då måste jag komma upp i tid helt klart. Måste banne mig ducha först kom jag på nu, mitt hår är jättehemskt hahaxP Iofs ska jag "bara" jobba imorgon men iaf.

Nej, en dusch en macka att äta och sen sova. Det är vad jag kommer ägna den närmsta tiden åt, hehe:P Sov gott och hoppas att ni hafr en lika givande dag som jag har haft!:)

jobb & träning = nödvändigt

Har jobbat idag 11.30-20.00 och det gick riktigt bra. Var lagomt med folk (möjligen något lite ibland men inte gör det mig så mkt inte). Bra också att det är lugnt med folk då jag ska lära mig att dressa  hambugebrödet på ett bra sätt, dvs lägga på alla tillbehör och sen själva köttet i dem. Helena och mamma kom föresten förbi också så jag kunde prata lite med dem, trevligt:)

När jag slutat och kommit mig hem hit till Jimmi tog jag en macka och åt lite aprikoskräm innan jag gav mig ut på en välbehövlig 6-km lång joggingtur. Var ett tag sen sist jag joggade och det kändes, haha:P Var riktigt jobbigt ikväll alltså, vet inte om det beror på att jag jobbat 8 timmar innan lr vad men nånting var det iaf. Kändes tungt att jogga helt enkelt och sen att man hade motvind vägen hem gjorde inte saken lättare heller. Var dock väldigt trevligt/mysigt att springa i månskenet även fast det var lite mörkt. Märkte också att det är betydligt svårare att jogga nu på vintern då det faktiskt kommit snö(!). Man sjunker ner i snön med fötterna, smådrygt. Dessutom är det svårare att få fäste på backen där det är isigt.

Imorrn är jag ledig och det känns riktigt skönt.
Ska dock äntligen försöka tvinga mig sj med att ta itu med att renskriva mitt CV. Måste verkligen börja söka några andra jobb även om jag ju redan har ett jobb. Skulle dock inte bli missnöjd om jag fick jobb något annat ställe som  har bättre förutsättningar och arbetssysslor än Max, hehe:P Ni förstår nog vad jag menar. Skulle gärna vilja jobba på nån mataffär lr liknande.

Nej, nu ska jag lägga mig och mysa med min älskling. Han ska ju upp 6 imorrn så han måste strax sova. Kommer själv dock inte sova än på ett tag, pigg som jag är. Måste kolla upp vad det är för avsnitt på Skilda världar-banden också innan  jag sovar  ju, hehe. Natti på er iaf för jag kommer inte orka blogga nånting senare!

Bowling, shopping och Werneravsked

Har inte orkat blogga på senaste tiden det är därför ni inte hört ifrån mig på ett tag. Det plus att jag gjort andra saker förstås. Nu är det iaf dags för mig att skriva ett inlägg.

Helgen som var var helt suverän för min del:) Ska berätta lite om den i stora drag.

Fredag
Jobb fram till 19.00 och det var jävligt drygt kan jag säga (massvis av folk) men efter det  vart det desto roligare. Jag for nämligen hem och duschade och åt och sedan for jag in till stan igen tillsammans med Jimmi och Emma eftersom vi skulle bowla:) Weppan var redan inne i stan så honom behövd vi inte hämta upp nånstans men Maria däremot hämtade vi upp hemma hos sig. Det var verkligen jätteroligt att bowla:D helst med så bra sällskap också. Trots att jag inte vann så gick det hyfsat ändå även om jag "klappade igenom" på slutet, haha. Förstår inte hur mitt klot kunde fara så jäkla snett som de tio sista omgångarna, helt sjukt. Jag är övertygad om att banan måste ha börjat luta...haha, lr kanske inte:P Nåväl rolgit var det hur som helst.

Efter bowlingen for vi hem till Maria och hämtade hennes "Singstar" och playstation. Vi tog med dessa saker och for hem till Jimmi där vi sjöng lös:D Det var skitkul! Var jättelängesen jag sjöng "singstar" med så jag hade verkligen roligt. Vi turades om att sjunga eftersom det bara fanns två mikrofoner. De som inte sjöng tittade på och snackade skit haha:P Som det ska vara med andra ord.

Kom väl i säng runt 5 nån gång men det var det lätt värt, var längesen jag hade så kul på en fest:D - Tack alla inblandade, hoppas vi kan göra om det snart igen!

Lördag
Orkade inte gå upp föränns typ halv 3 men det gjorde inte så mkt eftersom det var så himla skönt att äntligen få sova ut efter en jobbig arbetvecka. Jag gjorde inte så mkt speciellt under lördagen, mest slappande typ och det var underbart! r jo föresten en rolig grej kan jag berätta (rolig för mig iaf) och det var att jag lyckades hitta alla 5 Skilda-världar-band som jag tidigare spelat in:) Fantastiskt! Dessutom lyckades jag hitta en massa andra band med SV på också så det var verkligen jättebra.

Söndag
På söndagen for jag och Jimmi in till stan. Vi hittade lite kläder åt Jimmi, två t-shirtar och ett par snygga jeans. Alla plagg var snygga:) Var meningen att vi egentligen skulle fara in och bada på Paradisbadet men eftersom vi *host* lyckades sova lite för länge så uteslöt vi badandet till en annan helg ist (förhoppningsvis om två veckor, dvs nästa helg jag är ledig). Jag menar, det är inte alls nå roligt att gå på stan och titta runt och sedan bada och ha bråttom hela tiden eftersom man kommit iväg så sent. Nej, då är det bättre att dela upp det ocht a badandet nån annan gång. På stan köpte jag föresten "Nile city" på dvd och "Torsk på Tallin". De är ju två klassiker som man bara måste ha i princip om du frågar mig.

Innan vi for från stan var vi och köpte pizza på ett ställe som nyligen öppnat inne i stan nämligen "Tre Kronor".
Haha, jag vart typ "kär" i den pizzerian bara pga namnet, fånigt va;P Men jag kan vara sån ibland. Hur som helst så var det inte speciellt dyrt där (60 spänn är inte dyrt för en pizza som dessutom var realtivt stor) plus att de hade ett roligt spel man kunde spela gratis medan man väntade, pluspoäng för det helr klart! Dessutom vann jag mot Jimmi också i det spelet, ännu roligare. Ett annat plus i kanten på pizzerian var att de bjöd på pizzasalladen, schysst! Sen att salladen inte var så god när man väl åt den hemma sen var en annan femma:P Nåja, den gick och äta på pizzan iaf.

Måndag
Idag har jag jobbat. Skulle egentligen jobba 9.30-17.00 men eftersom det var så oehört lite folk fick jag sluta redan kl 13. skönt men jag kommer säkert gräma mig lite för det sen när jag får lönen och "ser" de mer pengar som kunde ha funnits där. Efter jobbet har jag bara slappat ungefär. Åkte hem till mor och letade upp någa Skilda-världar-band till som jag sedan tog med till Jimmi. tänkte fara ut och joga innan Modomatchen mot Skellefteå började kl 19 men jag hann inte. Dessutom hade min mp3 lite batteri så då uteslutade jag det. Att jogga ensam utan musik är det värsta jag vet! Det går typ helt enkelt inte.

Modo-matchen ikväll vill jag inte säga så mkt om mer än att det var USELT. Riktigt dåligt spel från Modos sida. Enda roliga som hände var hyllningen av "Werner" innan nedsläpp. De hissade upp hans "tröja" i taket också, det var magiskt;( Buhu, saknar han men jag kommer aldrig att glömma honom iaf....den saken är lika säker som att jag heter Marlka.

Nu ska jag käka och se Skilda världar (haha börjar ni känna igen mönstret...isf, vad smarta ni är;P). Nämen det är faktiskt grymt roligt att se avsnitt från den serien, då man inte vet vad som ska hända. När man väl ser det ommer man ihåg då liksom blir det typ: "Ja, just ja...det var så det var". Hehe, nostalgi på hög nivå med andra ord.

Det är jättekul att det kommit snö ute tycker jag:)
Tycker verkligen om snö, det blir som ljusare och mysigare på nåt vis. Hoppas det kommer ännu mera snö och att det får ligga kvar över jul, det var längesen man upplevde nån vit jul nu så det vore på tiden. Vill också att det ska komma snö eftersom jag då kan åka längdskidor plus slalom vilket är jättehärligt. Så ja tack, jag vill ha mera snö nu:D,

Imorrn blir det jobb 11.30-20.00...det känns drygt. Som tur är är jag iaf ledig onsdag och torsdag iaf, skönt. Hatar verkligen att vara i den där jävla "grillvagnen" som vi måste vara i nu för att de byter golv inne i riktiga köket. Det är kallt därinne och osmidigt att jobba som faaan. Det värsta är att man kommer tvingas stå ut med den där vagnen ända tills fredag nästa vecka eftersom det tar längre tid att fixa golvet än vad de förutspått, jippi (NOT!). Trodde det skulle vara klart till nu på fredag men icke. Jaja, det som inte dödar härdar väl en, lr? Det är väl nå sånt man brukar säga. Nej, nu blir det slappa! Ha en fortsatt mysig kväll!

Önska jag vore kille

Har jobbat 7 timmar idag vilket var rätt drygt men det gick ju iaf och imorrn kommer lönen för oktober månad, underbart! :) Det är då man känner att det faktiskt ger nåt att jobba. Hoppas arbetsdagen imorrn går fort för min  del, jobbar 11-19 och det känns jobbigt just nu men det är väl bara att bita ihop. Som tur är är man ju ledig i helgen iaf:)

Har tränat ikväll med ett av Modos flicklag faktiskt. Det gick hyfsat även om man kände sig ganska ringrostig, helst på teknikövningarna. Jag lyckades iaf göra ett mål på ett friläge när vi spelade 5 mot 5 på slutet, alltid nåt. Men nu blir det nog inge mer hockey för mig på ett bra tag tyvärr. Vårt ÖSK-lag har ju lagt ner och Modo satsar bara på yngre spelare som vill träna typ 6 ggr i veckan och alltså lägga ner en djävulsk tid på sporten. Jag vill enbart spela för att det är kul och jag har ingen som helst lust att känna det att man MÅSTE träna 6 ggr i veckan. Skulle aldrig gå för mig heller för den delen med det jobb jag har nu. VIll träna 2 ggr i veckan och spela match 1 gång i veckan ungefär men det finns alltså inga såna möjligheter längre, iaf inte här i ÖVik:( Hatar verkligen att vara tjej ibland alltså! Hade man varit kille så hade man minsann aldrig haft något problem med att hitta nåt bra lag där man trivs och kan spela i för kul.
Modos tränare sa till mig och mina kompisar, som också var och tränade, att vi var välkomna dit (på deras träningar i framtiden) en gång i månaden ca då de hade lite folk och då skulle vi heller inte behöva betala nån medlemsavgift lr annat. Men vadå, vad ger det att träna en gång i månaden då? Man kommer ju vara lika jäkla ringrostig inför varje träning då. Nej, ska man spela så måste man iaf få träna 1 gång i veckan. 1 gång i månaden är definitivt för lite även om jag, som sagt var, inte satsar på hockeyn nå speciellt mer än som en rolig hobby. Så med andra ord kommer jag alltså inte att komma på några fler av Modos träningar. Det blir egen träning som gäller för mig framöver och det känns bra även om jag kommer sakna hockeyn som FAAAAAAAAAN!;(

Jag ska iaf se till att åka mkt skridskor på friåkningstider på rinkarna inne i stan plus att jag ska försöka ta mig ut ofta till vår lilla "byrink" och lira lite:). Isen där är dock inte den bästa men ändå. Hoppas det blir lite kallare nu snart bara så isen kan hålla. Vill ha snö nu också, vill att det ska komma massor av snö här och nu. Jag tycker det är så mysigt med snö. Kylan finns ju i luften just nu iaf nu är det bara själva snön som fattas.

Orkar inte skriva nå mer ikväll känner jag. Känner mig trött och sliten. Vill bara vara för mig själv och fortsätta se på Skilda världar från det avsnitt som jag slutade se på innan jag somnade. Tror jag ska göra det också och äta nåt som vanligt;) Längtar föresten till imorrnkväll då jag ska bowla och vara med mina kära kompisar, funny!:D

I wish u all a wonderful evening!

Happy day

Har verkligen mått bra ikväll alltså:) riktigt gött har jag mått. Det är många saker idag som har gått min väg idag och det är jag riktigt glad över:) Det är Inte varje dag man får så många saker som går ens väg, verkligen inte. Nåväl ska sammanfatta alla bra saker som hänt mig under dagen

1. a)
Jag lyckades byta bort mitt arbetspass på måndag nästa vecka med en arbetskompis så nu slutar jag kl 17 då ist och hinner/kan därmed gå på Modo-Saik med Emma. Det är då det gäller, dels är det match men framför allt är det den STORA HYLLNINGEN av allas vår kung "Werner", Magnus Wernblom. Gud vilken känsla att få vara där och höra publikens jubel och sj också kunna skrika med såklart:D

     b) Emma köpte biljetter vilket innebär att vi defintivt kommer att befinna oss på matchen på måndag:D

     c) Emma kan köpa en Werner-bok åt mig med autograf. Han ska vara på Kvantum och signera sin bok men självklart ska jag jobba då, men nu gör det alltså inget eftersom jag kommer att få boken iaf:) )

2. Det blir bowling på fredagkväll med 4 underbara vänner i hela två timmar, varav en av dem är min älskade pojkvän<3 Shit, vad roligt det ska bli! Ska spöa skiten ur allihopa, haha! ;)

3. Jag fick min lönespecifikation idag (får själva lönen på fredag) och det såg bättre ut än väntat. Hade inte räknat med att få ut så mkt för oktober eftersom jag ju var ledig en och en halv vecka när jag for utomlands men tydligen så har jag jobbat på rätt bra iaf, underbart och välbehövliga pengar förstås:) Välkommet nu när julklappstider närmar sig också - Gött!

4. Jag sprang ca 5 km på 27 min ikväll, vilket är en helt okej tid...känner att formen har börjat komma tillbaka nu, nice:)

5. Har hittat ännu fler av mina VHS-band som jag spelat in gamla Skilda världar på<3, tro det lr ej men jag hittade banden ute i vårt garage, haha!:D Föresten hittade jag andra band också som jag letat efter, bl a band med hockey på:) Nu har jag en massa att kolla på framöver!:D

Det var nog alla riktigt bra saker som hänt mig idag, åtminstone är det alla jag kommer på just nu. Nu ska jag äta (har inte käkat sen jag kom från joggingen och det var längesen nu (typ 3 timmar sen) är nog inte bra att vara utan mat så länge efter att man tränat, hm:P Är iaf vrålhungrig så nu ska jag äta riktigt ordentligt! Det har jag faktiskt förtjänat, hehe:P Blir till att se "Bonde söker fru" nu i efterhand också eftersom jag (nördig som jag är) spelade in det tidigare ikväll eftersom jag for ut i mörkret och joggade just när det skulle visas på tv. Sen blir det sova för min del. Börjar 9.30 men jag behöver inte gå upp 7 som idag iaf eftersom jag tar min egna (läs: Jimmis) bil imorrn, alltid nåt:P

Hoppas ni haft en lika bra dag som jag, natti natt!

Två kompisträffar på en dag, inte dåligt

Idag har jag jobbat, lämnat in mitt OK-medlemsskap, blivit medlem i Lindex klubb, träffat Maria, träffat Emma och sett hockeyn. Det har varit en bra dag idag helt enkelt och jag känner att jag fått mkt vettigt gjort. Jag och Emma hann med att ta en liten kvällspromenad innan vi såg hockeyn också, trevligt:) Mysigt att gå ute i månens sken, det tycker jag iaf:)

När jag var hemma hos Maria och hälsade på så såg vi på en gammal inspelad film som vi spelat in med hennes filmkamera när vi gick i 7-9:nde-klass-nånting och den filmen var verkligen hur kul som helst:D Vi gjorde nåt arbete om Västanåskolan, vi hade forskat om dess historia och filmen bestod av att Maria var intervjuare, Emma var vår gamla magister (som kom med fakta) och jag var kameraman (lr kamerakvinna kanske man skriver, vad vet jag?). Filmen var lång och flummig som faan, haha! Var längesen jag skrattade så mkt alltså:D Gud vad roligt det kan vara att ha kvar ochse såna där gamla nostalgi-grejer alltså, helt sanslöst.

Har varit väldigt trött idag eftersom jag kunde somna först kl 3 natten till idag och var sedan uppe redan halv 8 eftersom jag skulle jobba. Höll nästan på att somna framför hockeyn t o m och det är väldigt olikt mig, hehe. Sen att matchen kanske var extremt dålig (från Modos håll) kan ju ha spelat in också men jag var och är iaf väldigt trött och därför ska jag sova snart. Nu ska jag bara äta lite flingor, fil och sylt samt se Skilda världar.

I morgon ska jag jobba 9.30-17.00, arbetstiden blev framflyttad två och en halvtimme fick jag reda på idag. Jag ska faktiskt gå upp redan halv 7 dock eftersom jag ska åka in med mamma till stan. Hade tänkt sätta mig på sjukhusbiblioteket och läsa lite i boken som jag ikväll börjat läsa: "På det fjärde ska det ske". Det är Kajsa Ingemarsson som har skrivit den och den verkar faktiskt rätt bra trots att jag bara hunnit läsa några sidor än.

Nej, nu blir det käk och slappande i lugn och ro för mig som sagt ( det är skönt att vara för sig själv ibland:) ) och sedan god natt. Måste köra igång nu så jag somnar nån gång känner jag. Jag bloggar igen imorrn efter jobbet. Natti, natti på er!

Träningsdag & ett tråkigt besked

Idag har jag varit ledig och det har varit välbehövligt. Sov jävligt länge men sen när jag väl pallrade mig upp så har jag gjort en hel del vettiga saker faktiskt. Först så åt jag förstås frukost, det blev några mackor med marmelad denna gång, men efter det gav jag mig ut på min ca 6 km långa joggingrunda. Kände mig seg eftersom jag nyss klivit upp i princip. Jag är inte direkt den som är snabbstartad på morgonen men trots detta så tvingade jag mig sj att jogga på i relativt snabbt tempo. Och tro det lr ej men jag slog mitt egna personbästa. Jag sprang de 6 kilometrarna på 30 minuter! Fan, vad nöjd jag blev när jag sprungit klart och såg det alltså:) Jag är fan bäst...ibland iaf! ;P

Efter att jag stretchat och duschat så for jag hem till min mor eftersom jag inte varit där på väldigt länge. Dessutom är Helena hemma tillfälligt nu så jag vill ju som också passa på att träffa henne lite nu när hon väl är hemma för en gångs skull. Väl hemma pratade jag förstås med Helena och åt hennes goda köttfärssås och spagetti, gott:) Efter at vi ätit tog vi en promenad på några km. Trots det dåliga vädret, regn, så var det ändå rätt skönt enligt mig. När vi kommit hem igen så gick vi upp till pappa för att gratulera han på farsdagen i efterskott. Hade t o m med oss två söta presenter. Inte nå särskilt men det är ju tanken som räknas, lr hur?:) Stefan, Helenas kille kom också dit och vi fikade och åt tårta - Mums!



Senare begav jag mig iväg in till stan eftersom det var hockeyträningsdags. Tyvärr så fick jag och de övriga 5 flitiga som tränat ett jävligt tråkigt besked av vår tränare "Juha". Beskedet vi fick var nämligen att detta var sista träningen och att ÖSK:s damlag förmodligen (om inte ett mirakel sker typ) skulle lägga ner helt. Ja, det kom ju inte helt oväntat eftersom vi ju inte haft nå folk på träningarna just men man blir ändå jävligt besviken:( Jag och de övriga fyra tjejerna ska på ett Modo-möte på torsdag men vi lär förmodligen inte få spela där heller:/ Dels så tar de typ bara in yngre folk och dels måste man VERKLIGEN satsa för att få plats i nåt lag. Man måste träna typ 5 ggr i veckan och hur fan ska jag kunna göra det när jag har det jobb som jag har då jag ju jobbar kvällar lite nu och då och inte bara på dagarna? Jävla skit säger jag bara. Hur som helst så kan jag fortsätta träna sj iaf, det blir ju billigast så åtminstone. Inte roligast kanske (hockey är fan SÅ jävla fantastiskt kul!) men bra träning och nyttigt för mig och mitt välmående. Man får bita ihop helt enkelt, inte så mkt annat man har att välja på. Gräva ner mig skulle jag aldrig förmå mig till att göra, nej fy fan!

Hur som helst så utnyttjade vi fem tjejer (efter beskedet) den förmodligen sista istid vi hade iaf och sköt, passade och åkte en massa. Det var kul men jobbigt. Jag åkte många varv runt planen det fortaste jag kunde och det var drygt. Men jag behöver verkligen träningen, det känner jag. Totalt sett så har jag alltså rört på mig en massa idag och det känns jävligt bra, speciellt nu efteråt. Nu kan jag med gott samvete vräka ut mig i sängen, äta och se Skilda världar:)
Äntligen kan jag fortsätta se det! Jimmi har inte någon video som funkar och därför har jag inbte kunnat se det sen i torsdags men nu är det dags alltså:) - Yeah! :D

Ska dock sova snart också eftersom jag ju börjar redan kl 9 imorrn, fy fasen vad tidigt jämfört med hur jag är van vid att jobba. Iaf som jag har jobbat nu på slutet. Nej, sängen lockar. Sweet dreams!

"driven" är svår!

De senaste dagarna har jag ägnat åt att jobba, sova och äta. Har typ inte hunnit med något annat men det kanske inte är så konstigt när man jobbar som i fredagsnatt och igår (lördagnatt) 10 timmar vardera natt. Man blir mkt trött kan jag lova och när man sen också kommer hem runt 5-tiden på morgon så är det lätt hänt (spec för mig) att man är uppe 1 och en hav timme till innan man går och lägger sig. Hur som helst så har det gått bra för mig att jobba totalt sett iaf.

Fredagnatten var hur lugn som helst, vart tusan var allt folk!?
Vi som jobbade bara väntade på att det skulle "smälla" till med folk och att den vanliga krogruschen skulle börja som vanligt men den uteblev sannerligen. Visst kom det folk men inte alls så mkt. Jaja, jag klagade då inte iaf utan tyckte det var jävligt skönt att jobba. Äntligen en helgnatt då man kunde slippa stressa!:)

Om det var lugnt under fredagsnatten så var det allt annat än lugnt på lördagnatten.
Det kom en hel del folk och det blev rätt stressigt:/  Men klockan gick relativt fort iaf och rätt som det var så var klockan 3 och det var stängningsdags, skönt. Kunde dock inte stämpla ut föränn 4.45 (skulle ha stämplat ut 4 egentligen men) eftersom serveringen (där ute där folk sitter och äter) var allt annat än fin. Tog en jäkla tid att plocka in alla brickor, allt skräp osv tills det såg bra ut men tillslut så var man färdig iaf.

Idag har jag också jobbat. Har bara jobbat 5 och en halvtimme idag (16-22) dock och det kändes skönt:) Var rätt seg efter de tre senaste arbetsdagarna kände jag så därför var det extra skönt. Som tur var var det rätt lite folk idag iaf och det var härligt. Fick pröva att packa några hamburgare i papper idag föresten och det gick rätt så bra:) Var ganska roligt dessutom:) Hoppas jag för göra det nån mer gång. Fick också pröva på "driven" (att sköta "drive-in") lite senare på kvällen men det gick inte alls lika bra, haha. Kom typ jättemånga bilar, lr ja egentligen var det väl inte SÅ många men 5 bilar var för mig (en  grymt oerfaren person som ska ha hand om "driven") jävligt mkt! Haha, det hela slutade typ i kaos. Kunde inte hålla reda på nånting i princip och jag blev bara mer och mer stressad över alla nya bilar som kom in till "driven" och ville beställa. Jag fick tillslut övergå till kassan därinne ist (som jag är van vid att ha) och det var verkligen underbart! Men en vacker dag ska jag banne mig försöka lära mig "driven" och göra den bra också, det skulle jag vilja. Men det lär dess värre dröja är jag rädd:P för den var verkligen svår altså. Tur att en viss person som beställde av mig i driven var grymt trevlig iaf:D - Jag älskar verkligen hederliga människor som du, tack!

Nu är jag iaf ledig imorrn och sedan jobbar jag tis (9-13.15), ons (8-17), tor (8-17) och fre (9-19).
Inte dåliga tider den här veckan med andra ord, inte dåliga alls faktiskt:) Ska bli skönt att få vara ledig nästa helg också. Då ska jag och min käre pojkvän fara på Paradisbadet:D - Det ser jag fram emot!

Resten av kvällen/natten ska jag ägna åt att se "Bonde-söker-fru"-avsnittet från i onsdags och äta "Salt och blandat" och lite frukt. Innan jag for från Max hit till Jimmi var jag nämligen smart nog att handla in lite saker på Hemköp. Köpte "Salt och blandat", lite apelsiner och clementiner plus mjölk. Jag handlade även in marmelad och mjukbröd. Marmeladen köpte jag dock nästan i onödan eftersom vi redan hade marmelad här hos Jimmi men nåväl, man kan väl inte hålla reda på allt jämt, lr hur? Kanske läser lite i mina lånade böcker senare inatt också, är på tiden att jag börjar. De ska ju lämnas tillbaka den 1 dec, nog för att man alltid kan låna om dem men ändå:P

Jimmi har föresten redan gått och lagt sig eftersom han börjar jobba 7 imorrn. Själv är jag inte så trött än dock eftersom jag somnade 7 igårnatt och gick upp typ 2 idag:P Jag har verkligen vänt på dygnet dessa dagar men det kan jag den här gången skylla på jobbet. Det är alltså inte jag som är "boven i dramat" som vanligt;P

Nej, nu ska jag slappa för hela slanten. Det har jag banne mig gjort mig förtjänt utav efter dessa jobbdagar! God natt på er och se till att njuta av att ni är lediga (om ni nu är lediga dvs:P)!

Har sovit konstigt:/

Gud vilket långt inlägg jag skrev i natt, men men så kan det vara när man har överskottsenergi och mkt att skriva om.

 Har iaf äntligen lyckats kliva upp ur sängen nu och sitter och dricker blåbärste och mackor - god frukost!:) Fick för övrigt ett mobilsamtal av en arbetskompis som ville byta pass med mig idag. Så ist för att jobba 19-4.30 så jobbar jag nu 18-4, inte nåt dåligt byte tycker jag. Tydligen hade han (min arbetskompis nån träning lr liknande som han ville fara på och därför kunde han inte hinna komma 18. Ska bli skönt att börja tidigare och göra bort passet känner jag.  Visst att man får mer betalt efter 1 på natten men 1 timme hit lr dit spelar inte så stor roll, dessutom är det mkt värt att få komma sig hem och sova också så man kanske t o m orkar göra nåt vettigt imorrn innan man börjar jobba runt 18 (även imorrn börjar jag 18 alltså och jobbar till 4).

Har ont i sidan av halsen idag, tror jag har sovit knepigt:S
Inge roligt alls iaf. Men det ska inte få hindra mig från att göra de saker jag vill, punkt slut. Ska fara hem till mamma och hämta träningskläder  och min mp3 så jag kan ge mig iväg på en joggingtur. Just ja, kan ju avslöja det att det garanterat är runt 6 km jag springer här hos Jimmi, inte fy skam va!? Fast jobbigt är det hehe:P

Måste fixa till nån mat som jag kan ta med ikväll också, nåt som jag kan äta på min rast.
Vet inte vad jag ska hitta på men det finns ju alltid nudlar så det ska nog lösa sig:) I princip ala andra som jobbar på MAx köper sin lunch där och får personal rabatt med 15% men det orkar inte jag. Dels blir jag inte nå spec sugen på Max-mat när jag står i det i flera timmar och dels känns det onödigt när man ändå inte får så himla mkt rabatt. Jag menar det blir ju ändå nån hundring i veckan som går till mat då om man köper och äter varje gång man jobbar. Varför inte lägga de pengarna på nåt vettigare? Dessutom är väl inte Max mat den nyttigaste man kan äta i längden, långt ifrån. Just p g a dessa orsaker tar jag alltid med mig egen mat hemifrån som jag äter och så får det bli även ikväll alltså.

Nej, nu ska jag klä på mig och köra hem till min mor så jag kan jogga innan det börjar mörka. Ser för övrigt ut att vara jättefint väder ute idag:) Nästan blå himmel och sol, lovely! Jag skriver nog senare sen jag joggat klart. Hoppas ni får en lyckad dag!

Om Jobbkvällen, framtiden mm

Igår var jag som sagt med min kära kompis Maria och det var verkligen jättekul:) Vi åt frukt (clementiner och vindruvr) och aprikoskräm med mölk samtidigt som vi tittade på en hel del avsnitt av Skilda världar:) Maria är nämligen nästan lika galen i den gamala såpan som jag:P De ni! Vidare så ägnade vi en hel del tid åt prata en massa, finns ju så oändligt mkt man kan prata om bara en lr allra helst båda vill:) Vi la oss och sov klockan 2 och vaknade runt 10, skönt även om man var lite trött.

Idag har jag fortsatt vara med Maria. Vi har ätit frukost, sett lite mer på Skilda världar, pratat ännu mer och hälsat på min far och hans flickvän.
Där fick vi ta lite te och mackor, gott och välbehövligt eftersom jag då strax skulle fara  in till stan och ännu senare också jobba. Runt halv 3 gav vi oss iväg in till stan. Jag race-ade på med Toyotan som aldrig förr haha;P Närå, ska jag vara helt ärlig så körde jag väldigt lugnt och det var nog lika bra det för det börjar bli jävligt halt ute nuförtiden har jag minsann märkt. Jag skjutsade iaf hem Maria till sig och fortsatte sedan sj vidare in mot den stora staden (ööh, lr inte) Övik, hehe.

När jag hittat en parkering för bilen träffade jag en annan kompis, Sandra.
Vi gick tillsammans och kollade på kläder och det var också väldigt trevligt att umågs med henne:) Jag köpte ingenting själv men Sandra köpte en blommig, åtsittande och söt klänning:) Tiden rullade fort iväg och innan jag visste ordet av började klockan så sakterliga närma sig 4 och det var dags för mig börja avrunda för att hinna till jobbet eftersom jag skulle börja halv 5. Innan vi skildes åt så gick vi iaf in på Hemköp eftersom jag ville få lite i magen innan jag skulle börja jobba. Hade ju trots allt bara ätit två mackor hos min far typ 3 timmar tidigare och det är ju inte så mkt till middag inte, inte för mig iaf:P Jag köpte 3 clementiner och 2 bananer. Bananerna slukade jag upp i ett nafs medan clementinerna fick vänta.

Jag hade riktig tajming idag för jag lyckades stämpla in EXAKT kl 16.30 - Otroligt! Haha, nej jag har faktiskt lyckats stämpla in prick på klokslaget jag börjar på nån gång förut också men inte har jag lyckats med det många ggr inte:P Antingen blir det nån minut för tidigt lr för sent men inte idag alltså:) Det var för övrigt en jättehärlig kväll att jobba:) Det var längesen jag hade ett sånt här härligt och faktiskt roligt arbetspass på Max:) Var knappt nå folk alls och det var hur skönt som helst!:D Vi kunde i och med det börja förstänga tidigt, vilket gjorde att det inte var så mkt kvar att göra sen när vi väl stängde kl 24. Jag och Katarina som hade stängningen blev klara 1.42 vilket inte är nå sent alls med tanke på omständigheterna:) Fan, vad vi är bra:D Måste också säga att det var grymt kul att jobba ikväll tack vare Katarina och Sara, de flummade verkligen på och bjöd på sig själva  och då vågade jag också göra det:) - Skitskoj hade vi och det var inte bara en gång jag skrattade, vilket man vanligen inte gör så ofta annars när man jobbar på Max ( tråkigt nog:( ). Jaja, cred till dessa två tjejer för den här arbetskvällen iaf, helt klart! Känns inte ens nå spec jobbigt att jobba imorgonnatt just nu. fast det kan ju ändras snabbt å andra sidan så man ska väl inte säga för mkt:P Hehe, men man får njuta av känslan så länge den varar iaf. Men en sak är säker iaf: - Den personal man jobbar tillsammans med kan göra grymt mkt (både åt det positiva och negativa hållet, och ikväll var det alltså det förstnämnda för min del, TACK!:) ).
 

 
För tillfället sitter jag vid Jimmsi dator och skriver så snabbt på hans tangentbord att fingrarna bara flyger, hehe:P Inte illa va!? Har lite överskottsenergi som vanligt, typiskt mig alltså. Ska väl snart gå upp och lägga mig  och sova jag med precis som min käre pojkvän gjorde för typ 4 timmar sen.. Imorrn börjar jag iaf jobba först kl 19 så det känns skönt:) Då hinner jag t o m träffa och vara lite med Jimmi efter det att han kommer hem från sitt jobb. Vi hinner inte vara med varandra nå länge men 1 lr 2 timmar iaf, alltid nåt:) Man får försöka se det positivt.

Har funderat lite smått på min "studier/jobb-framtid" under de senaste timmarna också.
Har grubblat lite på vad jag skulle tänkas vilja läsa vidare till och har kommit fram till att jag kanske skulle satsa på att utbilda mig så att jag kan jobba på ett spa? Det vore nog inte någon dum idé egentligen. En fridfull arbetsmiljö verkar det ju sannerligen vara (TILL SKILLNAD MOT MAX!) plus att man får jobba med människor och med deras hälsa och väbefinnande (OCKSÅ TILL SKILLNAD MOT MAX). Låter som nåt som passar mig. Men jag har verkligen inte bestämt mig än om jag ska läsa till just nå sånt men lite sugen är jag för tillfället iaf:). Ska dock ta mig ytterligare några funderare hit och dit innan jag beslutar något. Just nu är jag iaf tämligen säker på att jag kommer att vilja jobba med människors hälsa av något slag. Sen exakt hur och på vilket sätt är jag som sagt var inte hundra på ännu, men förhoppningsvis vet jag säkert vad jag EXAKT vill inom en snar framtid (det är det jag hoppas på iaf).

Nej, måste fasen försöka lägga mig och sova nu.
Hehe, klockan är ju bara 5  i 4...oops! :P Nåja, är väl kanske bra ändå att jag är uppe såhär pass länge nu eftersom jag ska jobba till säkert 5 natten som kommer:S Har ju stängningen även imorrn och det brukar kunna hitta på att bli rätt sent eftersom vi dels stänger Max först klockan 3 och dels också brukar ha att göra med en massa fyllon (som har en förmåga att stöka ner väldigt mkt!) på fredag och lördags-nätter

FÖRESTEN JAG LOVAR ATT SVARA PÅ DE KOMMENTARER JAG FÅTT IMORRN! Jag orkar banne mig inte nu alltså. Men jag kan iaf skriva att jag är jätteglad över ni som vågat kommentera inlägget ang min lugg, TACK! Det är modigt och roligt av er att ni tagit er tid till att kommentera just det inlägget. Det är verkligen jätteintressant att läsa vad ni tycker:)

Fortsätt att sova nu gott folk (för det gör väl typ alla nu antar jag föruto galna jag:P) också hoppas jag ni får en härlig morgon att vakna upp i:)

Storstädning

Idag har jag haft fullt upp hittils och mer fullt upp kommer det att bli. Har städat rummet nu sen jag vaknade plus ätit frukost. Har plockat undan massa saker från rummet, dammsugat, torkat golvet, bytt i sängen, ja jag har t o m dammat litegrann...vad duktig man kan vara ibland alltså;P Nämen, man måste ju fräscha till lite ibland - det behövs! Vad passar då inte bättre än att städa just idag då jag får en kompis hit ikväll som ska sova över för första gången på jag vet inte hur länge? Riktigt kul ska det bli iaf:D

Nu ska jag slänga mig i duschen och sedan göra i ordning hockeygrejerna innan jag ska köra iväg med toyotan in till stan. Har haft planer på att fixa med mitt kommande OK-kort (gå in på en OK-mack och prata med dem om en sak) samt hämta ut mer minipiller men nu vet jag inte om jag hinner någondera:S Ska vara hos min kära vän strax efter fyra och sen tar det ju en halvtimme att köra in till stan också. TIden går så himla fort ibland alltså. Sen kan det kanske bero på att man sover länge också (12.20, host!) men det är en annan femma, hehe:P

Nej, nu måste jag skynda mig och sluta skriva här. Dags för mig att försöka göra lite nytta så att säga:P Hoppas ni får en fortsatt fin höstdag:)

Tänk positivt!

Jag har varit väldigt glad idag och känt mig nöjd med min tillvaro. Kan till stor del bero på att jag varit ledig och kunnat göra precis vad jag vill, det är faktiskt en stor frihet. Sen tror jag också...lr rättare sagt: jag är säker på...att man mer uppskattar att vara ledig om man inte alltid är ledig. Vad jag menar är att man uppskattar mer att man är ledig om man inte alltid har ledigt, dvs att man har nåt jobb lr studerar i vanliga fall. Såna personer kan lättare verkligen NJUTA av att vara ledig när de väl är lediga och jag är ju en sådan person numera eftersom jag ju haft turen att få ett jobb. Nog för att det bara är ett deltidsjobb och jobb på Max, en snabbmatsrestaurang, men ändå. Det är ju faktiskt inte alla som har ett jobb överhuvudtaget så varför klaga egentligen? Visst att jag inte har så speciellt mkt betalt men jag får ju ändå lite pengar som gör att jag har råd med en del grejer iaf. Personer som inte har nåt jobb har ju inga pengar alls i princip så Nej, jag ska inte klaga.

Överhuvudtaget tror jag att det finns ett ordspråk/citat (kalla det vad du vill) som verkligen stämmer och det är följande: "Livet blir vad du gör det till". Jag tror verkligen det stämmer alltså. Visst att man kan vara med om jobbiga/sorgliga grejer som man inte tycks kunna påverka (kanske har gud något emot en lr nån/några andra som styr, om det nu finns nåt som styr men ni förstår nog vart jag vill komma) men du kan ändå bestämma HUR du ska handskas med motgången/motgångarna. Antingen kan du välja att gräva ner dig helt och tycka synd om dig sj lr också kan du sträcka på ryggen och kämpa för att komma över och faktiskt tillslut också bli stärkt av motgången/motgångarna. Allting handlar egentligen så himla mkt om hur du kan tackla/handskas med alla händelser som uppstår i ditt liv. Genom att bara ha som grundregel att alltid tänka positivt kan man faktiskt må bättre än vad man tror.

Med detta inlägg vill jag slutligen uppmana alla er läsare några saker(nedanstående uppmaningar är skrivna utan speciell rangordning).


1. Ta inte livet så allvarligt, du kommer ändå att dö nån gång.

2. Tänk och agera på ett positivt sätt.

3. Lägg ner energi på att visa de du tycker om hur mkt du faktiskt tycker om dem (imorgon kan det vara för sent).

4. Gör det just DU tycker om och njut av det samt gå in i det till etthundra procent.

5. Grubbla inte för mkt över framtiden (den dyker ändå upp snabbare än du anar) utan lev i nuet.

Vad passar man bäst i?

Har alltid tyckt att jag inte passat i att ha kort ocv rak lugg men bilderna jag knäppte i helgen har fått mig att tänka om en smula. Den relativt  korta frisyr jag klippte för snart en och en halv vecka sen (lr nåt liknande?) har nämligen gett mig möjligheten att testa hur jag faktiskt ser ut i en kortklippt rak lugg. Efter att jag duschat i söndags så tog jag mig friheten att kamma luggen helt framåt och här nedan kan ni se resultatet. På bilderna efter har jag min vanliga snea men lite för korta lugg för tillfället om du frågar mig. Dock skulle jag nog inte orka med att ha en kort lugg i längden för den måste man klippa till så ofta då har jag hört och jag är ju inte direkt den typen som orkar springa till frisörer stup i kvarten men, men det är kul att testa lite nytt iaf:) Personligen tycker jag nästan att jag passar bättre i kort och rak lugg när luggen är så kort som den är nu. Men när den växer ut och blir lite längre så är sneluggg bättre för min del. Halsbandet jag har på alla kort nedan är för övrigt det fina halsband som jag fick av min pojkvän i helgen:)<3
- Vad tycker ni? Vad passar jag egentligen bäst i? :)




Rak och kort lugg som på dessa två bilder ovan....?
(ursäkta det skarpa ljuset på bilderna, tror det beror på att jag stod precis under en lampa:S)

...lr sne och kort lugg som på dessa bilder nedan?




Besöksrekord!

Har haft hela 18 besökare på denna blogg idag vilket är hur kul som helst:D Har inte haft så många besökare på över tre månader. Min stora fråga är dock varför så många just en sånhär dag? Förmodligen en slump kanske men det kan även ha lite att göra med att jag skrivit två inlägg idag plus att jag skrivit ut min bloggadress på min msn, lr? Hm, tåls att funderas på helt klart. Självklart skriver jag mest inlägg på denna blogg för min egen skull men jag vill förstås också att andra ska kunna läsa det jag skriver och förhoppningsvis tycka det är någorlunda berörande på ett lr annat sätt, lr åtminstone lite intressant kanske? Hade jag inte velat/tyckt om att andra kan läsa det jag skriver hade jag ju lika gärna kunna skrivit en egen handskriven dagbok här hemma, lr hur? Nu publicerar jag alltså ist på nätet eftersom jag vill att andra ska kunna ta del av mina tankar och handlingar. Det är ni kära bloggläsare som får äran att läsa allt vettigt lr kanske ovettigt jag skriver:P

En intressant sak att fundera över också är vad man egentligen ska skriva om.
Svårt att veta vad alla vill läsa om. bloggen heter ju www.hockeyrika.blogg.se men jag skriver inte märkvärt mkt om hockey trots att det är ett av mina stora intressen. Vet inte varför men det har bara blivit så att jag skriver mer personligt om mina tankar och handlingar. Tycker ni det är tråkigt? Ni bloggläsare får gärna komma med förslag på saker jag kan skriva om, antingen nån fråga som ni har till mig lr också nåt annat. Jag vet inte vad ni helst vill läsa om. Kanske tycker ni bloggen är bra som den är också, vad vet jag? Men kommentera gärna så jag vet nåt om vad ni tycker iaf:).

- Ett stort tack till alla ni som läser min blogg iaf för hade ni inte funnits så hade jag lagt ner den här bloggen för längesen! :)

Har haft en bra dag:)

Idag har jag varit duktig och gjort de saker jag planerat. Först joggade jag i 32 minuter, vet dock inte exakt hur långt det är än men jag har tjatat på min pojkvän om att köra där med sin cross och därmed mäta hur långt det faktiskt är, så jag hoppas jag får reda på det senast nu i helgen. Är lite nyfiken faktiskt, man hoppas ju på att det är långt som faan haha:P Närå men 5 km ska det väl vara minst iaf, alltid nåt om inte annat. Jag joggade iaf det och det gick rätt bra. Var drygt dock men inte lika drygt som förra gången iaf så det var ju bra. Det skönaste var ändå att få komma hem och vila, älskar de där minutrarna då man vilar och återhämtar sig, de är verkligen underbara alltså!:)

Efter att jag joggat duschade och stretchade jag. Efter det städade jag upp lite här hos Jimmi och packade ihop mina grejer lite som jag varit duktig på att sprida ut. Nu är de samlade igen iaf i påsar så det är bra. När Jimmi kom hem runt 5-tiden så for vi iväg till min farmor. Där blev man (som vanligt) bjuden på mat. Vi fick mackor, te, kaffe (fast det ville ingen av oss ha), kräm, chokladpraliner och frukt:). Man blev mätt kan jag säga och det var riktigt gott att få lite mat i magen då jag innan dess inte ätit på typ 5 timmar. Fakum är att det är riktigt jobbigt faktiskt att inte äta på ett tag efter att man tränat. Så är det iaf för mig. Jag blir väldigt hungrig och törstig efter jag har tränat och får jag inte mat och dricka rätt fort kan jag lätt bli hängig av mig. Vi var iaf hos min farmor i drygt två timmar och pratade om allt möjligt. Måste verkligen försöka hälsa på henne oftare känner jag, det är bara så svårt att få tiden att räcka till:/

Imorrn ska jag in till stan för att träffa Maria, min kära kompis:), och efter det ska jag träna hockey. Det var längesen nu så jag är rätt sugen:) Tyvärr ville inte min lillasyster Betty följa med eftersom hon hade läxor men på måndag nästa vecka skulle hon följa med iaf och det är verkligen på tiden tycker jag eftersom hon tjatat om att få följa med ett bra tag nu utan att det har hänt ett skit:P Efter att jag tränat så ska jag hämta upp Maria och sedan ska vi fara hem till mor och sova där:) Det kommer nog bli väldigt trevligt.

Nu ska jag nog ta och fara hem till min mor men jag hoppas ni får en trevlig kväll:) Kanske bloggar imorrn på förmiddagen om ni har tur (haha lr otur kanske vad vet jag?;P) Ha en fortsatt trevlig kväll iaf!

Werner kommer alltid att vara min kung!

Fick just reda på att MIN FAVORIT "Werner" (Magnus Wernblom) ska sluta med hockeyn omedelbart!;( Snacka om sorgligt även om jag förstår hans beslut då han haft en tung säsong o s v. Hur som helst så kommer han alltid att vara min favorit och finnas i mitt hjärta<3

Han var en av de första hockeyspelarna som jag kände till och jag kommer aldrig glömma den första Modomatchen jag var på i "Kempis" (Kempehallen) med min pappa. Det var mot Leksand och jag minns hur jag stod på ett räcke som vätte ut mot sittplats, jag stod typ mitt i den dåvarande Modoklackan "The reds" och sjöng med i deras ramsor. En av dessa ramsor var "Wener" men dum som jag var på den tiden lr jaa, dum och dum(?) men hur som helst så förstod jag inte riktigt vad de sjöng utan trodde att de sjöng "Vänern" och därav syftade på Sveriges största sjö. Jag brydde mig iaf inte så mkt om att jag inte förstod varför de sjöng om en sjö utan klappade och skrek ändå glatt med i kören. Haha, snacka komiskt såhär i efterhand. Men det bästa av allt var ändå att jag sjöng med i något jävligt bra utan att jag visste om det, haha:D Jag vet inte hur gammal jag var då men jag var nog inte altlför många år, kanske 6-7 år lr nåt?

Hur som helst: Magnus Wernblom kommer alltid vara min kung och alla hans mål och matcher i framför allt Kempehallen men även i Swedbank Arena kommer vara underbara minnen att tänka tillbaka på:) Kommer aldrig glömma hans alla mål i Kempehallen då hela hallen jublade och sjöng "Werner" *klappklappklapp*, "Werner" *klapp.....*. Man fick fan i mig gåshud alltså, det var magiskt!

Jag vill hur som helst önska Magnus Wernblom allt gott i framtiden och tacka han för sin fina hockeyinsats och alla vackra minnen han skapat hos mig från när jag var ett jättelitet barn tills nu då jag är hela 19 år gammal:) - Tack!!!

Jogga & besöka farmor

Ännu en dag har startat. Idag har jag planer på att jogga och hälsa på min farmor. Ska nog göra det sistnämnda först kanske. Har en smula dåligt samvete för att jag inte träffat henne på vädigt länge men det är verkligen inte lätt att hinna med allt man vill. Tiden räcker som inte till på nåt vis:S Nåja, jag hoppas hon förstår någorlunda iaf.

Har ändrat mig nu och funderar på att jogga först och sen få med mig min kära pojkvän till farmor när han kommer hem. Det vore skönt om han följde med faktiskt:) Jag tror farmor skulle bli glad också. Har skickat ett sms till han nu och får se vad han svarar men jag hoppas han går med på det. På så vis kan jag städa upp lite här först (medans jag vilar min nyss uppätna mat lite i min mage) och sen jogga en sväng. Hehe, det kan ju inte kännas tyngre än förra gången jag joggade iaf. Konstigt vore det isf för förra gången jag joggade var verkligen tung alltså!

Måste nämna en annan sak också mitt i alltihop. Min pojkvän har verkligen varit underbar mot mig de senaste dagarna, en snällare kille får man leta efter:) Trots att allt inte ordnat sig mellan oss så försöker han verkligen och bara det gör mig jätteglad faktiskt för det ju faktiskt tanken som räknas, visst? Sen sitter det ju bitvis i mig också, att jag är som jag är helt enkelt men det kan inte jag göra så mkt åt mer än att försöka ha tålamod.
 - Jag älskar dig Jimmi av hela mitt hjärta och jag hoppas att allting kommer ordna sig så smånigom<3

Nej, dags för mig att städa lite smått här och sen blir det jogging som gäller, som sagt var. Ett råd till er alla - Ta tll vara på denna dag för den kommer aldrig igen!

Från 3 pass till 5

Nu ringde precis Maria från Max och frågade om jag kunde jobba mer den är veckan. Jag är inte alltför förvånad om jag säger som så men inte gör det mig så mkt iaf. Jag behöver ju pengar så:P Jag som är ledig fyra dagar valde iaf att tacka jag till två extrapass. Det blir kväll/natt-pass för mig på tor, fre och sen har jag även kvälls/natt-pass sen förut på lör och söndag. Och då har jag dessutom stängning på torsdag och fredag vilket innebär att jag lär klocka ut nån gång runt 2 på torsdag och runt 5 på fredag. Med andra ord kommer jag vända på dygnet en del de närmsta kommande dagarna. Men man får se det positiva, sena (dåliga) arbetstider innebär mer "ob" vilket innebär mer lön och mer pengar till mig, hehe;P

Enda som grämer mig lite smått är att jag och Jimmi planerat att åka in och bada på Paradisbadet nu på lördag men vi får väl ta det nästa helg istället
. Jag ser verkligen fram emot att få åka och bada med min älskling, var längesen jag var på Paradisbadet nu. Hur som helst så måste man ju ändå ta till vara på jobbmöjligheter när man får dem, är det inte så? Åtminstone när man känner att det går hyfsat bra att ta på sig mer arbetspass:P

Nästa helg är jag iaf helt ledig och det ska bli oerhört skönt! Funderar möjligen på att skriva upp mig på ett extrapass då på söndagen men jag har inte riktigt bestämt mig än. Beror på om jag orkar, hehe:P Vi får se hur jag känner. Är ju bra med pengar som sagt men man måste ju få unna sig att ha lite fritid ibland också:P Kan iofs vara bra att tjäna lite extra nu när julklappstider börjar närma sig. Hm...

Ha en fortsatt fin kväll alla mina bloggläsare!

Ny jacka & fotbollsmöte

Idag har jag jobbat fyra timmar (9-13-15) och sen har jag vandrat på stan. Har köpt en ny vinterjacka, det blev en mörkblå sådan som är betydligt varmare än min nuvarande gamla svarta. Jag ska dock ha kvar den svarta också, kan vara kul att ha lite variation plus att den jackan passar bra om det inte är alltför många minusgrader ute.

Vidare på stan har jag köpt en farsdagspresent till min far eftersom det ju är farsdag i helgen och lånat tre böcker på biblioteket. Jag lånade en kärleksbok, en roman (med lite kärlek även i den) och sist men inte minst en horoskopbok. Nu har jag lite att läsa med andra ord och det bästa av allt är att man kan låna om de via nätet utan problem om det skulle behövas, sån service gillar jag verkligen alltså!:)

Tänkte hälsa på min farmor idag också efter mitt stadsbesök men det var ingen som svarade hemma hos henne så jag antar att hon redan är och hälsar på någon annan. Får försöka fara dit nån annan dag ist, borde passa på den här veckan då jag ju är ledig. Var ju väldigt längesen jag träffade henne nu. Kunde inte ens komma till henne på hennes födelsedag eftersom jag jobbade då.

Just nu sitter jag vi Jimmis dator och tar det lugnt.
Jimmi och jag har precis ätit upp taco-resterna vi fick över från igår och det var verkligen supergott:D - Mums! Senare ikväll (19.30 närmare bestämt) ska jag på ett fotbollsmöte. Är fortfarande osäker på om jag verkligen kommer att spela nästa år men jag ska iaf fara dit och höra vad de har att säga. Stör mig lite dock på att mötet är så sent att det är mitt i Modos match mot Djurgården, men men man kan inte få allt:P Förhoppningsvis ska väl mötet inte ta alltför lång tid.

Nej, nu ska jag fortsätta slappa och kanske kommentera lite bloggar;) Ha en skön kväll!

Dryg joggingtur

Nu har jag joggat klart, det tog 35 minuter och det var riktigt jobbigt.  Var väldigt jobbigt att jogga hela vägen, var inte bara en gång under joggingturen som jag blev riktigt sugen på att gå en bit men jag bestämde mig för att jag skulle jogga hela vägen och det gjorde jag också. Tänk vad mkt man kan åstadkomma egentligen tack vare sin egen vilja och envishet, ganska otroligt egentligen. Nu har jag vilat ågra minuter, strestchat och druckit vatten - riktigt härligt! För säga vad man vill men det bästa jag vet med att träna är faktiskt känslan efteråt. Känner mig jättenöjd med mig sj nu, haha jag är bäst;)

Nu ska jag dra med min pojkvän till Ica dit vi ska promenera och sen ska vi laga mat och förhoppningsvis köra en liten bit med hans cross.
Vill gärna veta hur långt jag joggat och då kom Jimmi på att man kunde mäta med crossen eftersom jag ju sprang efter en liten skogsstig stundtals. Men det borde vara minst 5 km jag sprang iaf, konstigt vore det annars.

Steg 1 i att ta itu med min träning och mitt hälsosamma liv är avslutat. Nu blir det steg 2, gå till Ica (nervarvning) som gäller. Idag har jag för övrigt en sån där dag då jag är full av energi och idéer så vad passar då inte bättre än att ta itu med min träning?

Nej, nu ska vi gå. Ha de fint så länge! :)

Träningsplaner & trasiga ägg

Nu  har jag äntligen lyckats kliva ur sängen efter många om och men hehe, men är man morgontrött så är man. Hade en mysig kväll igår. Jag och min pojkvän gick ut på en sen kvällspromenad i stjärnormas sken och det var väldigt trevligt. Det enda otrevliga var att det var lite för kallt alternetivt att jag ahde väldigt för lite kläder på mig vilket gjorde att jag höll på att frysa ihjäl. Men som tur var gjorde jag förstås inte det men jag kan lova er att det var jätteskönt att få komma in i värmen igen efter den halvtimmeslånga promenaden. Det var faktikst min pojkväns initiativ också att vi skulle gå ut och gå, tro det eller ej men så var det:) - Imponerande:)

Nu om ett litet tag bara ska jag äntligen bege mig ut på en mkt välbehövlig joggingtur:) Jag skippade den igår eftersom vi åt Max och det inte direkt är den perfekta uppladdningen hehe:P Istället ska jag alltså jogga idag. Jag hoppas det kommer gå hyfsat men eftersom jag inte joggat på ett tag så har jag inte alltför stora förhoppningar. Men fortfarande är jag fast besluten med att få till min träning igen på ett bra och regelbundet sätt. Nu till veckan har jag all tid i världen att planera upp det där och göra slag i saken eftersom jag ju är ledig, wehey!:)

Har t o m planer för idag att jag och Jimmi ska gå till Ica och handla istället för att ta bilen som vi annars jämt brukar göra. Förhoppningsvis ska vi gå dit sen jag joggat så att jag på så vis får nån typ av nervarvning efter joggingen. Dessutom är det bra för min käre pojkvän att få röra lite på sig också:) Jag ska dock se till att klä mig betydligt varmare jämfört med vad jag gjorde igårkväll. Vill verkligen inte frysa som igår, usch.

Ett tips föresten: - När ni köper ägg på affären kolla innan ni köper dem så att alla äggen är hela! Kanske brukar ni redan göra det vad vet jag? Men faktum var att jag oh min pojkvän inte var så smarta när vi handlade igår för nu idag när vi skulle koka äggen märkte vi att 3 st var trasiga, typiskt! Nästa gång blir det till att dubbelchecka innan vi betalar dem, den saken är klar.

Nej, dags att byta om så att jag kan bege mig iväg ut snart. Jag önskar er en fin dag i detta fina höst/vinter-väder!

Äcklig dumlemilkshake!

Jag är bra korkad ibland alltså. Nu skulle jag blanda till dumlemilkshake men dum som jag är läser jag inte receptet så noga som jag borde. Jag tänkte att receptet var för en person och tänkte därför att det var bäst att jag gjorde dubbla receptet, dvs tog dubbelt så mkt av alla ingredienser. Men oj så fel det blev, haha! På pkt var nämligen receptet för 3-4 personer såg jag sen vilket innebar att jag alltså hade gjort dumlemilkshake för 6-8 personer:S

Det värsta av allt var ändå att det inte ens var gott:S Det smakade inte alls dumle utan bara nåt konstigt sötningsmedel och choklad typ, skum smak verkligen!:( Det hela slutade med att jag hällde bort alltihop eftersom inte heller min pojkvän gillade det. Det kan ha blivit äckligt eftersom jag använde "lätt" vaniljyoughurt ochn inte sk klassisk men jag tycker ändå inte att det borde göra en så stor skillnad.
- Nej, det är sista gången jag köper en sån här förpackning (se bild nedan) och jag råder er alla läsare att inte heller köpa den såvida ni inte gillar sötningsmedelsaktiga smaker dvs:P



Nej, nu blir det ostkrokar och andra "säkra" kort för mig rent smakmässigt för resten av kvällen.
Usch och fy för äckliga saker som samtidigt är onyttiga, snacka om onödigt ätande. Nu ska jag se "Stjärnor på is", det är lite kul. Min pojkvän är ännu inte klar med sin Wow-instans så:P

Vandring på stan

Jag känner mig på mkt bättre humör idag jämfört med igår. Jag och Jimmi sov först ut väldigt länge och sedan for vi in till stan på mitt initiativ trots att klockan var rätt mkt. Vi for in för att kolla efter varsin vinterjacka men tyvärr så hade många affärer stängt redan eftersom det ju är röd dag idag och affärerna därmed stänger tidigare. En mörkblå jacka som jag sett tidigare på Lindex kunde jag därför inte komma åt idag eftersom det ju var stängt men, men. Får väl ta mig en sväng in till stan nu i veckan då jag är ledig ist. Jimmi hittade iaf en svart fin jacka iaf som inte var alltför dyr så han köpte den:) Vidare gick vi in på bl a Glitter där Jimmi var jättesnäll och köpte ett halsband till mig:) Det är ett litet och gulligt halsband med ett rött litet hjärta på. Ganska diskret men snyggtm precis som jag vill ha det med andra ord:) - Tack älskling<3 Vi for också in på Ica kcantum och handlade. Jag blev frestad och köte oboy med dumlesmak som man kan blanda med vaniljyoughurt och vanlijglass så det blir typ som milkshake. Det tycker jag lät gott så det ska jag nog prova att göra ikväll:)

Fick ett mobilsamtal från Thailand också, det var nämligen Emma som ringde:) Hon och Micke verkade ha det jättetrevligt och jag är glad för deras skull. De var på nåt uteställe och hade typ 26 grader varmt, snacka om skillnad jämfört med temperaturen här! De har varit där i ca 5 dagar nu och kommer hem på tisdag om jag inte minns fel. Ååh, jag vill också fara utomlands igen snart...men det blir senare, först tjäna pengar:)

Innan vi for hem for vi och tankade toytoan som jag kör och Jimmi var jättesnäll och betalade bensinen. Vi gick även in på själva affären och jag pratade lite med en i kassan om att jag ville skaffa ett OK-kort. Måste ju skaffa ett sånt nu då jag tankar en del så jag möjligen får lite pengar tillbaka sen på återbäringen. Dessutom kostar det ju inget heller att vara med, så varför inte liksom. Fick med mig en broschyr som man skulle fylla i så det blir nog bra det där:)
Sedan tog v iafi en "Drive-in" på Max eftersom Jimmi var så sugen på det, jag kände att det inte spelade så stor roll men gott var det iaf så inte mig emot att vi tog den.

Nu sitter jag vid Jimmis dator och har precis duschat, skönt:) Har även sett klart Modomatchen som dess värre inte gick så bra eftersom Modo förlorade med 3-2 hemma mot Rögle, skit...jaja, allt kan väl inte gå ens väg ens såna här dagar, lr? Konstigt vore väl det. Nu sitter jag och tittar lite smått på matchen mellan Luleå och Timrå medans jag städar och plocakr ite här. Jimmi kör nån instans på Wow men jag hoppas det inte tar alltför lång tid för sen ska vi kanske se skräckfilmen 1408. Måste ju trots allt göra nåt "halloveen-aktigt" en sån här helg. Sen att jag säkerligen kommer bli jävligt rädd är en annan femma, hehe:P

Sandra smsade för en stund sedan och frågade om jag ville hänga med på en fest nere i K-holmen men jag känner inte för det, inte ikväll. En annan gång möjligen men inte ikväll som sagt. Känner att jag vill ta det lugnt här hemma och umgås med Jimmi en kväll som den här då vi båda för en gångs skull är lediga. Dessutom kommer det alltid fler fester, det lär ju knappast vara den sista hehe:P

Nä, om man skulle fortsätta ta och städa runt lite här och kanske prova att göra ite dumlemilkshake:) en sak till föresten: Det är jävligt skönt att vara ledig och kunna göra bara de saker man själv vill:D Hoppas ni får en härlig lördagkväll, det ska jag försöka ha!

Jobbless

Just nu är jag väldigt tacksam över att det är helg och att jag får vara helt ledig lördag och söndag! Jobbade sista passet idag för den här veckan och det känns verkligen jätteskönt! Blev verkligen less på mitt jobb idag alltså, fy fan! Det värsta är att vi många ggr är så pass lite personal som jobbar (som exempelvis idag) att vi hela tiden kommer efter med grejer dvs folk får mat sent, saker tar slut osv. Det hela leder till att det går långsamt för våra kunder att få mat och sen skyller de förstås detta på vi som jobbar fastän det ju inte är vårat fel egentligen:S Är nju inte vårat fel att vi är så få som jobbar liksom, suck! Nej, måste sluta tänka på det där nu känner jag. Jag blir bara irriterad över det och det är ju inge kul att vara nu när man är ledig.

Jag och Jimmi var hemma hos min mor för ett tag sen för att gratta min käre bror som fyller 25 år idag (lr ja igår blir det ju:P). Lite fika, tårta och snack framför tvn blev det, skönt:) Mamma hade tänt en stor röd ljuslykta vid bron också och det såg verkligen mysigt/hemtrevligt/välkomnande ut när vi kom, underbart:) Att ljus kan göra en så stor skillnad är fascinerande.

Nu sitter jag vid Jimmis dator och ska väl snart gå till sängs. Som vanligt är jag dock betydligt piggare än Jimmi så jag lär väl säkert inte kunna sova än på ett tag men, men. Man har ju alltid Kalle-anka-pocket att läsa...alltid nåt:):P Skrev föresten ett inlägg igårnatt runt 1 men blogg.se verkade ha hängt sig för det gick inte att publicera inlägget:S Tycker inte om när det krånlgar. Huir som helst så fanns bara halva inlägget sparat i mitt sk arkiv så jag struntar nog i att publicera det överhuvudtaget. Det var ändå inget viktigt så (haha, som om jag nån gång brukar skriva viktiga inlägg?:P Jaja)

Ska gå och borsta tänderna nu men först ska jag se vad jag fick för sms. Gissar på att båda smsen är från min kompis Sandra hehe som ringde mig för nån kvart sent. Hon höll på att festa, nice. God natt på er nu iaf!

RSS 2.0