Makaroner & korv = Gott! :)

Sitter på rummet och äter makaroner och korv atm, riktigt gott:D Blev faktiskt riktigt stolt över mig själv över att jag orkade tillaga det:P Det är ju inte så komplicerat och svårt egentligen men allt som oftast brukar jag tyvärr vara alldeles för trött efter en skoldag för att laga mat:S. Det är lite synd egentligen för jag behöver faktiskt träna på det. En dag bor man ju inte här hemma längre och får serverad mat av mamma, då måste man ju tillaga den själv.

Nåväl, dagen som helhet har varit okej. Har känt mig trött (vad annars?) men jag känner mig hyfsat pigg just nu iaf konstigt nog. Men det är bra så man ska ju inte klaga:) Kanske kan jag orka ta itu med lite saker jag borde uträtta (läxor framför allt!).

Ska fara in och träna ikväll med, om två timmar närmare bestämt.
Har ju match till helgen så då gäller det att vara på G;P Ska bli kul att träna. Kul att Carro är på hugget igen nu med, - ösigt värre;) Har saknat henne på träningarna förut i vinter:/

Har varit duktig och klippt ihop och fixat (troligen) klart "Sparven-filmen" till multimedian med. Hoppas den blir bra.  Kanske måste justera ljudet på vissa klipp men det är ju inte så svårt. Datorn håller på att göra om filmen nu till ett format så man kan köra filmen i Windows-media-player bl a. Ska bli riktigt spännande att se hur filmen tar sig. Hoppas, hoppas, hoppas den blir som jag tänkt.

Måste också inflika med att jag inte blivit sjuk än(!) Helt otroligt alltså! Jag som var övertygad om att jag skulle få ont i halsen nån gån denna vecka, men man klagar ju inte direkt haha, tvärtom:D Iofs är inte veckan slut ännu så jag ska väl inte jubla ännu men det känns bra såhär långt.

Ska grejsa lite nu! Hej med er:)

skoldagen & hunger

Har varit ganska trött och seg idag men dagen har väl ändå varit hyfsad. På sv-lektionen fick jag bara sitta och lyssna på andras muntliga tal, snacka om skönt:) På internationella relationer var det däremot lite drygare för då skulle jag och Isadora redovisa muntligt om det otroligt komplicerade kriget som pågår i Sudan. Och då menar jag verkligen komplicerat! Hur som helst så gick det väl hyfsat trots att vi ju inte hade nån powerpoint som vi tänkt att ha. Blev väl lite ostrukturerat därför och så men det dög ivf. Och nu är det gjort:P Skönt!

På projektarbetet sedan så hann vi göra väldigt mkt måste jag säga. Jag tycker vi alla i gruppen ska vara nöjda:) Var faktiskt väldigt smart att vi fem delade upp oss så mkt och gjorde olika saker. Varför har vi inte gjort det mer tidigare(?) Vi är ju trots allt 5 st. Aja, idag fick vi som sagt var väldigt mkt gjort iaf:) Fortfarande en hel del kvar att göra men med dagens utförda arbete känner jag mig definitivt inte fullt lika stressad som förut iaf:)



Är så himla hungrig. Måste gå ner och göra nyponsoppa och varma mackor, borde ha gjort det tidigare egentligen (har ju som varit hungrig ett bra tag) men problemet har varit att orken inte riktigt har funnits där:P

Det svider att jag inte kommer att kunna få sova ut riktigt förän på söndag. Det är ju banne mig en evighet ju:( Och detta tack vare skolan och hockeysammandraget jag har tidigt i Östersund på lördag. Ska bli kul att spela en "riktig" hockeymatch iofs, var ju ett bra tag sen nu men det är jobbigt/synd att man måste gå upp så tidigt. Skulle behöva sova ut imorgon redan egentligen och i övermorgon och nästa dag och nästa och... (jaa, ni fattar väl vars jag vill komma)...- Gäsp!

Nåväl ska försöka göra nån nytta nu så man kan "unna sig" / "ta tag i" att komma i säng snart. Have a nice evening!

Historia-ångest

Sitter här och har lite beslutsångest och prestationsångest inför historiaarbetet som ju ska vara klart nästa fredag :S :O Funderar på vad mitt arbete ska handla om och jag har lite svårt att bestämma mig. Sen har jag prestationsångest med eftersom jag verkligen inte fattar hur jag ska kunna få klart detta till nästa vecka. Jag har inte ens kunnat börja :S :( - Suck!

Tänkte ju skriva om en speciell liten byskola först men då har jag märkt att det finns alldeles för lite material så jag kan inte ha det längre.
Då kom jag idag på att jag kanske ska ta och forska lite kring kempehallens historia i stället. Jag sökte på Google och jag hittade en jättebra sida om just det. Fanns många bilder och bra text - kanon! Sen lär det ju säkert finnas en hel del material om det på muséet med (om jag nu ids gå ner dit igen dvs, men det lär jag väl vara illa tvungen att göra antar jag).

Men så kom jag på en annan idé nu om att forska lite kring alla små "byskolor" här i trakten, inte bara den där skolan jag tänkt innan. Skulle kunna skriva lite allmänt om det typ; Vad man hade för ämnen, hur skollunchen fungerade, när man hade lov osv. Funderar på att inrikta mig speciellt på åren 1960-1970 ca. för då skulle jag kunna intervjua mina båda föräldrar som ju gick i sk byskolor då. Skulle kanske kunna prata med min mammas pojkvän med:)

Men då var det ju det här med frågeställning som man ju måste ha:S Kanske kan jag ta frågeställningen: Hur fungerade några av "byskolorna" i Sidensjö och Nätra-området? (lr nåt liknande:P)

Kanske, kanske, kanske skulle denna sistnämnda idé funka. Vet iaf att det är bråttom. Har bara en vecka kvar att jobba:S Vet ju i alla fall att det finns en bra bok om just detta i biblioteket. "Folkskolan 150 år", har jag för mig att den heter. Kanske skulle man dels kunna ta fakta från den och dels från intervjuer med folk. Skulle kunna gå ner på Arkivet på Arken också som ju har en massa skolmaterial. Där har jag ju varit en gång redan tom:P så dit hittar jag ju;P

Känns bara så himla svårt när man knappt vet hur stort detta arbete ska vara:S Känns som att det är stortborde ju inte lärarn kräva så mkt, fast man vet ju å andra sidan aldrig. egentligen men om man kollar på tiden vi får för detta så Visst, som lärare kanske man inte kan säga ett exakt sidantal men på ett ungefär kan man väl få veta.

Hoppas det funkar med att ta om byskolorna nu. Har inte tid att ändra en gång till, tiden är som sagt var knapp. Blir till att jobba enormt mkt hemma med detta om jag ska kunna få klart det till nästa fredag dvs. DRYGT! Jag hoppas jag grejar det men det kommer bli jävligt tufft! Helst när jag har en religionsuppgift som ska vara klar just den där fredagen med:S

- Säga vad man vill men visst fasen borde det vara skönare att ha ett jobb så man slipper göra såna här jobbiga arbeten på fritiden!

Te & film

Har varit vaken ända tills nu pga en film jag såg hos min pappa:) Den hette "Alla älskar Alice" och var faktiskt väldigt söt och tänkvärd, lite tragisk med så klart men det slutade gott iaf:) Mikael Persbrandt spelade en av karaktärerna också och han gjorde det väldigt bra (som vanligt med andra ord). Tycker att ni som inte har sett filmen borde ta och se den, för den är lätt värd att se.

För övrigt var det kul och trevligt att hälsa på min pappa. Marianne, hans tjej, var där också. - Trevligt ( som sagt:) ). Jag blev bjuden på en kopp "ingefära-citrons-te" och mackor. Smaskens:) helst när man är hungrig. Annars pratade vi mest och såg på tv. Synd man har så mkt i skolan och så att man har tid att gå dit så sällan. Men det handlar väl också mkt om att man ska ta sig tid med antar jag. Det mesta handlar ju faktiskt bara om priroritering, så är det ju. Ska verkligen försöka gå dit oftare framöver. På helgerna borde man passa på mer framför allt, då finns det ju tid.



Tygtittande förut idag gick rätt så bra iaf:)
Hittade nå röda tyger men mest lila tyger sen skulle en tygaffär som vi var inne på få in fler tyger till veckan också så det kommer nog bli bra det här. Sen på måndag nästa vecka har ju nån affär procentutförsäljning på tyger med, speciellt för balklänningar om jag har förstått det rätt(?) Så jag och mamma lär gå en sväng på det med:)

Måste också säga att jag hittade en väldigt fin modell på en klänning i en katalog på en tygaffär. Den var hur fin som helst. Dock vet jag inte om jag bara vill ha axelband på ena sidan som den hade men det går nog lätt att ändra på isf. Det är väl bara att sy dit två, en på vardera sida, om man hellre vill ha det.



 Nej, nu måste jag ta och sova. Kommer bli en lång och tröttsam dag i morgon, men det är mitt eget fel.
Men det är barasvårt att slita sig från en bra film när man väl börjar titta. Man vill ju verkligen se hur den slutar då med ju:P

Well, nu ska vi inte göra det senare än det redan är så; God natt!

Bilproblem

Himla typiskt alltså! Jag och mamma fick en massa problem med bilen när vi skulle hem vilket innebar att vi kom hem senare än vi skulle gjort egentligen. Drygt och seegt :/. Bilen ville inte starta efter att vi varit i Bjästa och handlat, det verkade vara slut på ström. Men efter ett tag funkade lamporna inuti bilen men inte själva bilmotorn så det var nog inte batteriet det var fel på iaf. Enligt Jimmi så kan det vara nåt fel på generatorn. Vi fick iaf starthjälp (lånade ström) fr Jimmis bil först en gång ( - Tack älskling:) ) och sedan funkade bilen som den skulle men sedan dog den efter några minuter igen efter att vi stannat till som hastigast för att ringa syrran. Jobbigt värre! Då fick vi stanna en okänd bilist och be om att få ström, hehe:P Men det funkade bra det med. Han vi fick hjälp av var snäll och hjälpte gärna till verkade det som. Så efter många om och men kom vi tillslut hem. Tur det finns snälla och hjälpsamma människor här i världen:) Men så fort vi kom hem och hade kört in bilen på garageinfarten så dog bilen igen, - Weird!:S

Frågan är ju hur det blir imorgon. Bilen lär ju säkert inte starta då heller.
Men jag orkar bara inte ta 7-bussen, hur tusan ska jag orka gå upp så jag hinner med den. Haha, orkar knappt gå upp den tid jag går upp nu ju och det är ju senare än 7:P Nämen förhoppningsvis får väl jag och mamma låna brorsans bil. Det skulle väl vara det bästa/säkraste.

Nej, nu ska jag gå och duscha. Sedan tänker jag gå upp och hälsa på min kära far (var alldeles för längesedan) och kolla på hockey:) Blir nog bra:) Kommer nog bara orka plugga lite inför Sudan-redovisningen ( om ens det, hahaXD ). Känner mig så slapp och slö för tillfället. Aja, skitsamma...ska dra nu så jag hinner med allt jag tänkt. Bye bye for now! :P

Sv-tal & tyger

Sitter här på skolan i datasalen. Har precis slutat för dagen. Idag har jag då, som tur är, fått göra bort det muntliga talet. Det var bara tur att jag hann göra det idag egentligen, jag var nämligen den sista som hann innan lunchen. Ibland har man tur. Det gick väl inte så bra som jag hoppats/velat tyvärr men det gick väl inte svindåligt heller. Fattar bara inte varför man ska behöva bli så yr när man står däruppe. Fastän man har stödpapper och allt så känner man sig ändå så osäker och "flummig". Och det är verkligen inte kul. Aja, skitsamma nu är det bortgjort iaf och det är jag väldigt glad för.

I morgon ska jag bara sitta och slappna av och lyssna på de som har talet kvar. Det är faktiskt betydligt lättare att lyssna och koncentrera sig på andras tal när man "gjort bort" sitt eget. Inte för att andras tal är ointressanta ( måste säga att jag tycker alla i vår klass som höll talet idag var jätteduktiga, alla hade nåt vettigt att säga med:) ) utan för att man är så nervös och spänd inför när man ska gå upp och hålla sitt eget tal.

Nog om detta. Snart ska jag åka med min mamma till Bjästa och kolla på tygprover till min kommande balklänning. Vet inte exakt vilken färg jag ska men jag funderar på röd lr nån lila färg. Får se vad som finns. Ska bli kul iaf.

Annars har jag väl inte så mkt planer för kvällen. Har ingen brådskande läxa direkt men det är mkt jag borde ta tag i för att hinna. Exempelvis historiearbetet och religionsarbetet som båda två ska vara klara nästa fredag. Shit, nu kom jag på att jag måste/borde läsa på lite om Sudan inför redovisningen imorrn så jag har visst en brådskande sak. Shit, shit aja:P får se hur mkt jag orkar göra. Känner mig ju rätt sliten med (som vanligt nuförtiden) så det blir väl en hel del slappa sysselsättningar ikväll med. 

Nu kommer strax mamma och plockar upp mig så nu ska jag kila. Ha en fortsatt bra dag!

Glädje & oro

Idag lyckades jag hitta mitt USB-minne! :O :D Fatta vad glad jag blev/är över det alltså. Det låg tydligen ovanpå skåpen bara. Antagligen har jag väl i all stress lagt det ditt själv i fredags innan jag gick upp till "Data-Per". Sen när jag gick till idrotten tog jag bara det som var i skåpet och glömde helt bort USB-minnet. Jojo, så kan det gå om man är stressad. Jag är hur som helst väldigt glad över att jag fått det tillbaka. Aldrig mer ska jag slarva bort det! Ska vara betydligt ordentligare nu. Viktiga skolarbeten ska jag definitivt göra en säkerhetskopia av framöver.

Men det är en sak som oroar mig väldigt mkt just nu. Talet vi ska hålla på svenska- och historia-timmen imorrn!:S Jag har skrivit talet och sammanfattningen sen länge så jag borde väl vara väl förberedd egentligen men det känns verkligen inte som att jag är det:/. Går väl hyfsat att träna på det hemma men jag kan det inte utantill helt och hållet utan jag kommer definitivt tappa bort mig på ett antal ställen. Och då kommer det säkert bli så att man pratar på ett långt tag, sedan kommer man av sig helt och måste leta i kladdpappret. Det kommer då ta ett bra tag innan man hittat vart man är och det kommer bli en lång och pinsam tystnad i klassrummet. Usch, vad hemskt! Jag vill verkligen att det ska gå bra. Vill kunna säga precis som jag tänkt men förmodligen kommer man komma av sig och börja improvisera ist, vilket inte alls kommer bli lika bra. Vad jobbigt detta är! Vore betydligt enklare om man fick läsa talet innantill direkt fr pappret:P Suck, suck, suck...blir nervös över att tänka på det där nu bara och hur kommer det då egentligen att kännas imorrn:S *gulp*

Ska snart fara och träna nu iaf. Ska bli skönt att tänka på nåt annat. Har inte blivit sjuk än heller som tur är så jag är "fit for fight" ;) Gäller att passa på att njuta så länge man är det, man vet ju aldrig när bakterierna slår till. Hoppas jag har ett starkt imunförsvar som står emot. Orkar verkligen inte bli förkyld/sjuk nu. Jag har för mkt att göra, jag har inte tid att vara "hängig" också.

Måste fara och träna nu så jag hinner byta om. Får se om jag orkar blogga nåt ikväll. Ha det bra iaf! 

Tim McGraw - Take me away from here

Bara för att den här låten är underbar! Hittade den av en slump i torsdags, letade egentligen efter en annan låt. Gissa om jag är glad över att jag hittade den här!?

Tim McGraw - Take me away from here

My Body burns
Like there's a desert deep in me
A thirsty soul so unsatisfied
But there you are like a river to the sea
The one chance I have to change my life

Darlin', take my away from here
Make it seem like we're a million miles away
Another time another place
Make me a different man
Move me farther than I've ever been before
Show me that there's something more

Sometimes I feel like I'm trapped inside myself
Spinning wheels up and down, 'round and 'round
Going no where just like everybody else
With no touch, no sight, no sound

But you could take me away from here
Make it seem like we're a million miles away
Another time another place
Make me a different man
Move me farther than I've ever been before
Show me that there's something more
Give me hopes and dreams to fill my head
Push my heart so I can fly again

Take me away from here
Make it seem like we're a million miles away
Another time another place
Make me a different man
Move me farther than I've ever been before
Show me that there's something more

Take me away from here
Take me away from here
Take me away from here
Take me away from here
Take me away from here

Nån som sett ett USB-minne?

Fattar inte vart mitt USB-minne har tagit vägen:'( Hade det på skolan i fredags och sen försvann det spårlöst. Det tråkiga var att det var typ splitternytt med eftersom jag fått det i julklapp för bara nån månad sen. Sen en annan sak jag har märkt nu ang det, är att även min redigerade "Pärlan-film" (dvs. ett skolarbete som ska lämnas in ganska snart) är borta eftersom jag endast hade det sparat på USB-minnet. Extra kul när jag hade suttit och redigerat  en massa på den filmen tidigare i veckan med, lr inte:/ Nu måste jag typ börja om helt om jag inte mot all förmodan skulle få tillbaka lr hitta USB-minnet. Åååh, varför ska allt djävulskap komma på en gång? Först en bärbar dator som krånglar och nu ett USB-minne som försvinner. Som om man inte hade nog med skolgrejer att göra ändå. Sen ska dessutom skolgrejer man sitter och gör i timmetal försvinna så man måste börja om på noll hela tiden. Hur ska man nånsin få slut på "saker-att-göra"  då?? Orka...:'(

USB-minnet är vitt och litet (så klart är det litet vad annars, det är ju ett USB-minne ffs aja:P). Sen sitter det fast i ett ganska färgglatt band. Det heter Kingston och rymmer 1 GB.

Är bara att hoppas att det är nån som hittat USB-minnet på skolan och lämnat in det till rektorsexpeditionen lr liknande så man kan få tillbaka det och arbetet som finns på det. Men jag har svårt att tänka så positivt just nu. Skulle nån ha hittat det så har han/hon antagligen tagit det. Det brukar vara så. Men det står ju iaf mitt namn i filerna som finns sparade på USB-minnet så han/hon kan ju iaf se vems det är. Fast antagligen bryr han/hon sig väl inte som sagt så det har väl inte så stor betydelse:(

Känner mig väldigt negativ atm som ni kanske märker, men jag kan inte hjälpa det. Jag blir bara så trött och less när saker ska jävlas. Antar att jag ska sluta skriva här nu och försöka göra nåt som muntrar upp mig lite och sen sova. Känns som att det är lika bra. Kommer bli en lång dag imorrn när jag måste gå ner till muséet och ringa nån tjej på arken (båda sakerna pga att få historia-material). Vet för övrigt inte hur jag ska kunna få klart det där stora historaarbetet till om två veckor:S. Suck!

"Efter regn kommer solsken" (hoppas, hoppas, hoppas att solskenet kommer för mig snart)

Sköt om er! God natt!


handboll + hockey = bra:)

Skulle bara säga att jag lever och att jag är betydligt gladare nu. Hade en liten deppardag där i torsdags men så kan det bli ibland:P Nog om det.

Idag ska jag fara och se hockey. Ska se på när Modo spelar mot Skellefteå. Fan om inte Modo vinner alltså. då kommer jag bli arg och sur.

nu ska jag äta frukost och se handboll. Sverige spelar ju mot Norge i match om femtepris lr nåt sånt.. Har varit vaken sen halv 11 typ egentligen (min älskling väckte mig då. Dock fick han hålla på ett tag men:P) Fast vi har legat kvar i sängen ett bra tag. Skönt värre! :)

För övrigt kommer syrran hem nu på em. med. Får se om man kanske far hem en sväng ikväll efter Modomatchen lr imorrn och umgås lite me henne.

Nä, nu ska jag äta och se handboll har redan missat 6 min. på handbollsmatchen. Det är 6 min för mkt1 Have a nice day!

Take me away from here

Är bara så otroligt less just nu! Skulle bara vilja dra täcket över huvudet och sova bort de närmsta månaderna. Sen skulle jag kunna vakna igen när "skiten" är över, fan vad underbart det skulle ha varit. Känns som att jag håller på att stressa ihjäl mig nästan. Har så ofantligt mkt att göra så det finns inte. Och gör man bort massa saker så kommer det hela tiden in nya saker så listan över "att göra" saker blir aldrig tom:S

Idag hängde sig datajäveln för Isadora och mig igen! Alltså jag blev så jävla förbannad idag att jag inte visste vad jag skulle ta mig till. Kändes som att jag lätt hade kunnat kasta den bärbara datajäveln i golvet och sedan hoppat på den ett x antal ggr tills det bara var 1 miljon bitar kvar. Åååh, finns inte ord för att beskriva hur jäkla less man blir. Vi hade suttit och jobbat med star-office-presentationen i ca en timme när filen blev skadad igen:S Vad är det för fel? Det innebar att de fem sidorna vi gjort på presentationen under den timmen nu var borta. Kvar var bara det lilla vi gjort på slutet av lektionen igår. Okej, en gång då att den hängde sig sådär (är ju inte bra de heller men iaf) MEN när den hängde sig idag igen...! TVÅ GÅNGER! Det blev bara för mkt alltså.

Jag känner mig bara så himla stressad, kan inte tänka på annat än vad jag har att göra. Samtidigt har jag så mkt att göra att jag inte vet vad jag ska fokucera på. Sen har jag ju så djävulskt höga krav på mig sj med (kan vara både bra och dåligt, men i det här fallet är det nog dåligt), jag klarar inte av att lämna in nåt halvdåligt. Jag måste sitta med grejen tills den blir näst intill perfekt, vilket leder till att grejen i fråga tar ännu längre tid. Helt sjukt egentligen (jag vet) men jag kan inte rå för det. Jag har sån jävla stor press på mig själv;(

Var är helgen när man verkligen behöver den!? En helg så man kan sitta och göra bort alla skitsaker i lugn och ro.


Vet inte om jag vill gråta, skrika (av ilska/sorg), slå/kasta nåt lr bara sova och lyssna på nån musik just nu. Känns fan i mig som att jag håller på att gå in i väggen snart. Inte riktigt men inte fan är det då långt borta.

image48

...Take me away from here
Make it seem like we're a million miles away
Another time another place
Make me a different man girl
Move me farther than I've ever been before
Show me that there's something more...

"pm" & hallonsylt

Har skrivit ett "pm" ikväll, dvs jag har sammanfattat mitt tal från 750 ord till ganska exakt 300. Det var väldigt bökigt, men det gick tillslut iaf. Ska läsa igenom det sen imorrn för att se om det blev bra bara. Men jag hoppas/tror det ska funka.

Annars har jag inte hunnit göra så mkt ikväll.
Har tränat igenom teckenspråkshäftet en gång och sen har jag duschat. Efter det åt jag lite flingor med hallonsylt. Det var gott:). Dock var det köpesylt tyvärr, så det var inte riktigt lika gott som mammas hemgjorda men det dög ändå. Sen har jag börjat läsa lite på en ny bok med. En kväll går så himla fort tycker jag, man hinner fasen inte med nånting:/

Glömde bort att ringa ikväll med tyvärr. Men det är ju faktiskt inte hela världen (bara nästan, haha närå:P). Får ta och ringa "det där" samtalet imorrn ist kanske. Är svårt att hålla reda på allt man har att göra så det finns inte. Man ska fasen skriva upp allt.

Ska iaf krypa till sängs nu och stänga datorn. Måste hinna läsa lite till och ringa min pojkvän innan jag sover. Nattinatti!

Glädjefnatt

Säger bara handbollsmatchen mellan Sverige och Spanien. Snacka om RYSARE! Alltså herregud, hade verkligen inte väntat mig att det skulle bli en lika jämn och hemsk (hemsk, för att det är så spännande så att man får en hjärtattack nästan...hehe, lr ja det känns så iaf) match igen, men det blev det. Herregud alltså! Snacka om nervositet. Värst var det såklart i slutet (när annars?) när allt skulle avgöras.

Här kommer en liten resumé, inte så mkt att läsa för er (förhoppningsvis: de flesta) som såg matchen men:P
Sverige fick straffkast men Kim brände ju straffen och då var jag tämligen övertygad om att det var kört. Spanien hade bollen med mindre än 1 minut kvar och behövde bara göra 1 ruttet mål till i slutsekunderna och sedan skulle det var avgjort. Förlust hade inte "bara" inneburit att Sverige inte kunnat ta sig vidare i EM utan då hade det också rört sig om att man missat OS i sommar:( Surt värre med andra ord!
I slutet satt jag iaf bara och väntade på att Spanien skulle skjuta ett stenhårt skott i mål (precis som de gjort så många ggr förr under matchens gång). Men icke sa nicke;) Svensson gjorde en fenomenal räddning och slängde upp bollen till Jonas Källman som satte den i mål utan problem (eftersom Spanien tagit ut sin målvakt). Och precis då bollen gick i mål ljöd slutsignalen! Sverige vann med 1 mål!!! :D :D :D...

image46
Slänger banne mig in en bild på Källman här bara för att han var så jävla bra!! :D Kolla in hans glädje alltså, underbart att se:)

...Och det var då det hände. Jag vart så jävla paff och glad på samma gång att jag inte visste vad jag skulle göra. Jag satt ensam och såg matchen med så jag hade ingen annan bredvid mig just då. Jag lutade mig fram i soffan och kände lyckokänslorna komma vällande som ett stort vattenfall (haha, svårt att beskriva men nåt sånt var det) och sedan började jag fan i mig nästan gråta alltså. Kanske lite löjligt och överdrivet men jag kunde inte hjälpa det alltså:P Att se de där glädjescenerna av svenskarna efter målet med, det blev för mkt alltså. Haha:D så jäkla skönt att se Ingemar (tränaren) rusa in också i full kareta på plan. Gud, skulle kunna skriva hur mkt som helst om detta egentligen men det är nog ingen bra idé, har nämligen annat jag borde göra ikväll med.

Men jag säger bara: Fan, vad handboll är underbart! Och Sverige ni är bäst! :D <3

Redan imorgon är det en ny match mot Tyskland. Ny rysare då!? Nej, fan jag ska inte skriva så, jag vill inte ha en rysare igen. Det blev ju uppenbarligen inge bra när jag skrev så förut idag så...Sverige kommer vinna med 10 mål! (håller tummarna för att det ska gå i uppfyllelse). Fast bara de vinner så är det lugnt egentligen, men frågan är ju om mitt hjärta klara denna spänning 3 dagar i rad, dessa 2 dagar räcker:P Hoppas mitt hjärta vilar upp sig ifall att, fast det är klart Sverige kommer ju vinna med 10 mål så då är det ju lugnt;) Lr hur? :D

Skitdatorer!

Blev faktiskt riktigt jävla förbannad idag i skolan! Tror aldrig att jag blivit så arg i skolan nån gång förut, inte på Nola åtminstone. Varför blev jag då så himla arg? Jo, pga skolans bärbara datorer! De är helt värdelösa alltså.

Okej, jag ska ta det från början. Jag och Isadora har hållit på att göra en power-point-presentation (lr rättare sagt star-office-presentation egentligen, men det är typ samma sak som powerpoint bara ett annat program) om kriget i Sudan. Vi höll på en massa med det i måndags bl a och vi hann nästan göra det klart. Vi hade lyckats sammanställa 8 snygga sidor med bild och text till varje (riktigt snyggt faktiskt, inte för att skryta men:P). Det fattades bara ca 2 sidor och vi tänkte att dem hinner vi så klart göra klart på onsdag dvs. idag. Men det blev inte riktigt som vi hade tänkt oss, långt ifrån:(

Idag på eftermiddagen när vi skulle ta fram och fortsätta med vår presentation så stog det att filen var skadad. Vi klickade att datorn skulle försöka laga den och återställa den men då kom det bara upp en helt tom presentation igen:S Vår "rätta" presentation var helt omöjlig att hitta trots att vi startade om datorn och sökte efter den på olika sätt. Snacka om att bli less och förbannad alltså! 160 minuter hade vi hållt på med den och nu fanns det ingenting kvar av vårt arbete. Fattar inte hur en fil bara kan bli skadad sådär när den funkat så bra innan. Vi hade sparat presentationen förra veckan och det var inga problem med att få upp den igen i måndags. Varför är det då så omöjligt nu!? Man kan aldrig bli klok på datorer alltså. Punkt slut.

Vi gick, i ett sista försök, upp till "data-Per" (han som sköter om skolans datorer) och frågade om han kunde hjälpa oss. Men det kunde han inte:( Fy fan, vad irriterande! Allt var bara borta så vi var alltså tvugna att börja om med hela presentationen igen. Snacka om bortkastad tid! :/

Som tur är har vi multimedian imorgon som vi kan jobba på och sedan har vi multimedian nästa vecka också (tis). Frågade Åke om det var lugnt att vi redovisade ons ist för mån och det sa han att det var (han fick ju såklart höra vad som hänt), alltid nåt iaf. Men ändå snacka om IRRITERANDE:( Vi som var typ klar egentligen:/

Ska aldrig, aldrig mer lita på skolans bärbara datorer igen.
Hädanefter kommer jag dubbelspara på "D:" förutom det jag sparar på min användare. Data-Per sa nämligen att allt man sparade på D: fanns kvar trots att man stängde ner datorn, därför rekomenderade han oss att dubbelspara där i fortsättningen och det tänker jag verkligen göra! Vill aldrig mer uppleva nåt sånt här igen. FY SJUTTON!

Skolan & handbollsprat

Var riktigt duktig i morse. Jag satt nere i "Bibblan" och tränade en massa på teckenspråkshäftet. Förhoppningsvis ska man väl kunna göra prov på det på fredag. Skulle vara skönt att få det ur världen om inte annat. Jag lämnade dessutom in reklamanalysen som vi ska göra på "Kvinnligt, manligt, mänskligt". Jag lämnade den inte till läraren personligen utan la den i hans fack. Hoppas han hittar den bara. Får väl kanske ta med en kopia sen till nästa lektion för säkerhets skull:P 

Annars har det varit en lugn dag idag. Vi fick se ett väldigt intressant avsnitt på svenskan från "Uppdrag granskning". Det handlade om gängledaren får OG (Orginal Gangsters), jag minns inte riktigt vad han hette men. Sen ska vi tydligen ha nån debatt om det i klassen sen. Vi ska diskutera om vad det beror på att vissa blir kriminella och sådär. Det ser jag faktiskt fram emot. Ska bli intressant/kul att höra andras åsikter om detta. Här är en länk till en artikel på svt:s hemsida om just detta reportage (du kan också klicka dig till själva avsnittet från denna länk).

Nu är det snart dags för internationella relationer. Då ska väl förhoppningsvis jag och Isadora göra färdigt vår powerpoint-presentation om Sudan. Efter det är de projektarbete och då har vi, som vanligt, väldigt mkt att göra.

Ikväll är det dags för en ny handbollsrysare. Sverige möter nämligen Spanien som är ett riktigt bra lag. Men jag hoppas verkligen att Sverige kan slå dem. Shit, såg precis att matchen börjar redan 10 i 4. Ojojj, då blir det till att bänka sig framför tv:n så fort man kommer hem. Är verkligen glad över att Sverige är tillbaka i ett stort mästerskap igen. Jag tycker verkligen om att se på handboll:), allra helst när Sverige spelar. Är så kul att se alla kombinationer och räddningar och allting:) Mycket mål blir det ju alltid med, vilket är underhållande:) Jag hoppas verkligen att Sverige går långt i detta EM. Men om de inte går så långt lär jag ändå se på när övriga lag spelar mot varandra. Jag har nämligen verkligen fastnat i handbollstittandet just nu:)

Måste se till att komma ihåg att ringa idag med. Glömde totalt bort det igår, gjorde så mkt annat. Men det blir ett nytt försök att komma ihåg det idag.

Min förkylning är borta nu föresten, har glömt att skriva det här:/ Den försvann väl i måndags ca:P Skönt att vara frisk igen. Sen att jag känner mig trött och sliten ändå rent allmänt är en annan femma, hehe;P

Har inte så mkt mer att skriva just nu, men jag skriver nog mer senare:) Ha en bra dag! :)

Handbollsdramatik

Tusan vilken dramatik det var i handbollen alltså. Tala om att slitas mellan hopp och förtvivlan. Men jag ser ändå det oavgjorda resultatet (som det slutligen blev) mer som en seger än som en förlust. Herregud, vi skulle nog ha förlorat om inte Tomas Svensson hade varit så bra. Hur många "idioträddningar" gjorde han i slutet egentligen? Hur många som helst kändes det som:) Härligt att se alltså.

Hoppas Sverige spelar bättre och jämnare imorgon, det kan behövas. Anfallsspelet får inte "låsa" sig som det gjorde idag stundtals. Det finns faktistk fler spelare än Kim Andersson som borde ta ansvar, även om nu Kim är lagkapten. Punkt slut.

Men, men drömmen om att gå långt i EM och komma till OS lever än som tur är:D Heja Sverige!

Denna trötthet

Har precis slutat för dagen. Vi hade ingen multimedia tydligen för vår lärare "Svempa" var magsjuk lr nåt liknande. Skönt, för då kan jag ju ta min "kvart-i-trea" hem idag:)

Har precis haft filosofi, det är minst sagt komplicerat. En del fattar man väl hyfsat (lr jaa, litegrann iaf...förhoppningsvis) men inte alltför mkt, haha. Som tur är verkar det inte vara så många andra i klassen som fattar så jättemkt heller så:P Alltid nåt, hehe:P Då är man ju inte ensam iaf. Filosofi är verkligen inte något bra ämne att ha när man är trött med, den saken är säker. 

När jag kommer hem ska jag ta nåt att äta och sen ska jag se handbollen. Vet inte vilken tid den börjar dock:S men jag får kolla upp det. Lär väl vara vid 6-7-tiden nån gång skulle jag tro, brukar vara så:P I vilket fall som helst måste jag se den iaf. Det är så spännande! Dessutom måste jag heja fram och hjälpa det relativt unga svenska laget så det går bra för dem;) Viktigt, viktigt, viktigt :)... 
Vidare ska jag väl försöka skriva klart min reklamanalys och fixa på mitt sv-tal. Får se hur mkt jag orkar göra. Känns ändå som att man borde passa på att göra så mkt som möjligt dagar som denna. Det vill säga dagar när jag faktiskt inte har nån träning lr liknande. Aja, får se hur mkt man orkar göra som sagt.

Helt sjukt hur trött man kan vara på morgonen alltså! Jag vet att jag skrivit det tidigare här på bloggen (ett x antal ggr) men det går inte att komma ifrån att skriva igen. Jag är verkligen extremt morgontrött. Känns som att jag inte vaknar på riktigt föränn klockan är 11-12:S Skulle tusan behöva lägga mig 7 på kvällen för att orka med nästa dag och slippa känna mig så död/morgontrött. Ska fasen försöka lägga mig 7 nån gång, helt seriöst. Bara för att känna hur det känns att inte vara så jäkla trött för en gångs skull. Men det lär inte bli ikväll har jag en känsla av och inte imorgon heller:P....men nån gång! :P

Slänger föresten in en bild på is här med bara för att det är så jäkla halt ute för tillfället. Höll på att halka ihjäl mig igår när jag kom hem från träningen:S




Nej, ska gå till min buss nu så jag inte missar den. Ha det bra så länge!
 

Hockeytankar

Kom hem från träningen för bara ett litet tag sedan. Har hunnit äta lite och sett på Hockeykväll med. Fan vad pinsamma Modo var! 8-2:(, -skämmes ta me' faan! Också måste de såklart nödvändigtvis förlora med så jäkla mkt mot just Frölunda med av alla lag, jippi (lr inte)! Usch, vad less man blir. Tur man inte satt och såg matchen iaf. Hade man gjort det hade man nog varit ännu mera upprörd.

Har känt mig ganska less idag i allmänhet. Men jag har mina ideer om vad det kan bero på. På hockeyträningen fick jag reda på att vårat lag tydligen tagit på sig nåt jobb på fredag ute i Järved. Man ska stå som Parkeringsvakt vid nån match, fem st personer behövdes det. Jag hade egentligen inte alls nån större lust/ork att lova att jag kunde vara där men när vi inte fick ihop nå folk pga att många jobbade osv så kände jag att jag inte hade något val:S Så jag sa att jag kunde väl ställa upp också då:/ Vi får ju ändå ihop 1000 kr för det och det är ju inte fy skam, tvärtom! Sen behöver man inte stå där hela kvällen direkt heller, bara i drygt 1 timme och 15 min, så det är väl inte allra värst ändå. Men det är ändå lite segt att det är på en fredagkväll då man bara vill vara hemma och ta det lugnt. Aja, bättre fredagkväll än mitt på dagen på lördag iaf, man får se det så.

På lördag ska jag på Modo-Skellefteå föresten:)
Ska bli skoj. Micke, min kompis fr Sthlm, hade tydligen två biljetter över så då ska jag och Ylva få varsin biljett. Sjysst! :) Känns bra att slippa betala för en gångs skull. Hoppas det blir en bra match och framför allt seger då bara.

Nej, ska faktiskt ta och läsa ut min bok nu och sedan ska jag sova. Är trött och seg för tillfället (ovanligt för mig på vardagar, jag vet;P) Aja, God natt och sov gott iaf:)

Lunchrast

Sitter på skolan just nu och skriver. Om ca en halvtimme börjar psykologin, det känns drygt. Vi ska nämligen göra nån konstig analys på råttfobi. Tur man är i en grupp i alla fall så man åtminstone kan hjälpas åt.

Dagen såhär långt har varit sådär. Jag och Isadora håller på med nåt arbete om inbördeskrigen i Sudan, det är minst sagt komplicerat. Men jag tycker ändå att vi har jobbat på jävligt bra idag. Förhoppningsvis hinner vi göra klart powerpointen på onsdag så det är lugnt att redovisa det på måndag nästa vecka.

Tydligen ska min projektarbetsgrupp på nåt möte med idrottslärarna kl halv 4. Mig gör det inget eftersom jag ändå ska vara kvar i stan tills min träning börjar. Hoppas det blir nåt vettigt sagt på mötet bara. Tiden till när vårt projektarbete ska vara klart börjar bli knapp:S

Ikväll spelar Modo mot Frölunda, Modo måste fasen vinna! Pinsamt annars, riktigt pinsamt alltså. Men Modo är inne i en sån bra trend nu att jag tycker att man kan kräva av dem att de ska vinna ikväll med. Hoppas, hoppas, hoppas!

Nej, har inte så mkt mer att skriva för tillfället. Bloggar förmodligen mer senare. Hej då! 

Lång kväll

Kvällen har varit bra. Har hunnit med att göra en hel del saker och jag är väldigt nöjd över att klockan "bara" hunnit bli 10. Med andra ord är jag snart helt redo/klar för att kunna gå och lägga mig, vilket lär behövas. Äntligen, har man världens chans att försöka somna i vettig tid för en gångs skull. Bara att hoppas att man kan somna på en gång med, inget kul att ligga vaken ju:(

Nåväl, vad har jag då gjort ikväll? Jo, detta:
  • Sett handbolls-EM ( Sverige skåpade ut Slovakien till min stora glädje, yeeaaah:D )
  • Skrivit en hel del på reklamanalysen (ska bli skönt att få göra klart den och lämna in den snart)
  • Skrivit litegrann på sv-talet och tagit tid på hur långt det är. (Det är ungefär 4½ minut, det ska vara 5 så det är väl ganska okej. Dock har man en hel del kvar att göra eftersom man måste kunna det utantill samt fixa overhead och sånt:S)
  • Städat det värsta på rummet (packat upp, sorterat kläder mm).
  • Ätit två korvar med bröd.
  • Duschat och tvättat håret (tyvärr, fanns det inget mkt varmvatten så det var rätt kallt men det fick gå ändå)
  • Sett nästan hela "Sporten" på tv4.
  • Träffat Jimmi som hastigast efter att han skjutsat hem grannen.
  • Gjort en ny lista med saker jag har att göra för tillfället.
  • Packat väskan med träningskläder och skolsaker till imorrn.
  • Läst litegranna bok.
Med andra ord kan man hinna med otroligt mycket på bara en kväll om man bara lägger manken till det och anstränger sig. Känns oerhört skönt att ha fått så mycket gjort på bara några timmar:)

Imorgon är det träning som gäller. Ska bli skönt att få röra på sig efter alla goda men onyttiga(!) godsaker denna helg. Blir att jag stannar kvar i stan efter skolan tills träningen börjar kl 7. Ska väl förhoppningsvis hinna med att äta och fixa med läxor under dessa dryga 3 "vänte-timmar".

I övrigt kommer det nog bli en jobbig skoldag imorrn eftersom vi slutar först halv 4, usch!
Viktigt att vara någorlunda utvilad då så man slipper vara dödstrött som vanligt:P Just därför säger jag: God natt på er och sätter punkt för detta inlägg.

Handboll går före läxor

Sov länge idag. Jag var väldigt trött så det var skönt. Gick upp och åt frukost med Jimmi sedan skjutsade han hem mig hit till mamma eftersom han lix skulle plocka upp min granne Weppan. Han skulle nämligen hjälpa Jimmi med att hämta nån ved inne i stan. Jag tänkte att det är lika bra för mig att åka hem ett tag då medans så jag kanske hinner röja upp lite på rummet och göra lite läxor.

Fan, såg precis att Sverige spelar mot Slovakien i handbolls-EM nu 15.30. Det får man ju inte missa. Det är fasen en viktig match med eftersom Sverige tyvärr förlorade stort mot Frankrike igår. Hmm, läxorna får med andra ord nog vänta ett tag till, hehe. Sverige ska tillbaka till toppen i handbollen! Den saker är säker. Fan, vad jag har saknat dem i såna här mästerskap. Äntligen är de tillbaka någorlunda iaf.

Måste köpa in nå mer festkläder snart med. Fasen, har typ ingenting nästan:S Har väldigt många vardagströjor nu däremot (får knappt plats med alla på min garderobshylla). Men byxor och festkläder måste jag köpa in när jag orkar och har pengar. Får se när det blir.

Nej, ska ta och grejsa lite här nu innan handbollen börjar. Ha en bra dag allihopa:)

Dagen efter

Gårdagksvällen blev väldigt lyckad:) Stort tack till alla inblandade!:D

Det var väldigt kul inne på Plattan (och förstås på förfesten med)! Som vanligt stötte man på en hel del folk på Plattan som man inte träffat på länge, riktigt kul. Dessutom visade det sig att tre personer som inte hade tänkt att gå ut hade gått ut ändå. Extra kul och överaskande att stöta på dem då. kvällen blev förhållandevis billig med eftersom jag mest beställde cider Blir riktigt imponerad av mig själv ibland;P. Det blir trots allt rätt stor skillnad i längden när en cider går på 50 spänn och en drink på ca 90. Men nu blir det lugnt ett tag framöver. Måste spara in pengar och få tillbaka festsuget innan jag far ut igen. Förhoppningsvis kan jag kanske tvinga med mig Jimmi  in på Plattan då med;)

Idag har jag bara tagit det lugnt.
Har mått rätt hyfsat överlag men jag haft lite ont i huvudet och känt mig allmänt seg och trött (av förståerliga skäl). Men nu på kvällen från 6 har jag känt mig piggare som tur är. Har som sagt var bara tagit det lugnt idag. Har blivit en hel del hockeytittande (Modo-SSk, Brynäs-Tiumrå och just nu Boston mot Rangers). Har vart riktigt skönt med en sån här slappdag faktist:) kan behövas det med ibland:P Imorgon blir det däremot förmodligen inte lika lugnt för min del. Då ska jag förhoppningsvis ta mig en promenad lr liknande samt dona på med läxor.

Nej, nu ska jag fortsätta se "Hockeynight" på canal plus och dricka nyponsoppa (gott!). Fan vad underbart det är med hockey:), finns fan inget bättre än att se på det såna här dagar. Ha en fortsatt skön helg allihop! :)

Fullt ös!

Nu är festen i full gång här! Snart är det Plattan som gäller;D. Vi är väl ca 10 st tjejer här som festar på:) det är rätt så kul. Vi har sjungit lite Karaoke bla., det gick bra:) haha! Fast det lät förstås rätt hemskt men det är kul :D Vi har spelat ölspelet med, hehe.  Det var föresten rätt så hög hårdrocksmusik här för ett tag sen  så jag sänkte rätt mkt men än är det ingen som har klagat (otroligt nog!) Hehe, trodde nån skulle klaga direkt men tydligen inte:)

Haha, mina kompisar Hanna och Ylva hälsar btw sa dem just ;P ;D

Nej, nu ska jag fortsätta vara lite social här:) Ha en bra kväll! :) 

Snart fest;)

Är hos Ylva just nu. Vi håller på att göra oss klar till kvällen fest:) Jag hoppas/tror att det kommer bli lyckat. Måste äta snart med, jag börjar bli hungrig. Jag och Ylva ska försöka bygga ihop nå köttbullar och makaroner sen tror jag:) Folket lär väl dyka upp vid 6-7 nånting. Vissa ska tydligen komma tidigare med, runt 5 rättare sagt. För de ska göra sig klar här (sminka sig etc). Undra hur många som kommer att komma hit ikväll egentligen, troligen blir vi väl en 10-15 pers nånting?:P Hoppas man får plats i nån bil sen med till Plattan så man slipper ta bussen.   

Nej, nu ska jag ta och fortsätta fixa mig i ordning här. Men ha det så kul/bra ikväll allihop! Det ska jag försöka ha iaf.


Flitig dag

Har haft en rätt bra dag idag trots att vi ju tyvärr hade geografiprov idag om högtryck, lågtryck mm. Det gick väl rätt bra tror/hoppas jag iaf. Sista frågan var dock jättesvår så jag "flummade" bara på med nåt svar där. Vet inte riktigt om jag ens var i närheten av att få rätt men det lär väl visa sig. Man försökte ju iaf. Känns dock skönt ändå att få det där provet ur världen så man slipper tänka på det nå mer. Nu är det bortgjort!:)

Idag efter skolan har jag gjort en hel del vettiga saker. Detta har jag gjort:

SKOLSAKER
  • Läst filosofipappret till imorgon
  • Skrivit över reklam-analys-pappret till datorn så jag får lite bättre struktur (tidigare hade jag bara slarvskrivit ner det på nåt papper)
  • Skrivit över allt jag hunnit skriva på mitt sv-tal till datorn (bättre struktur osv, samma sak som föregående punkt)
  • Sparat båda dessa arbeten på mitt USB-minne så jag kan jobba med dem var jag vill.
  • Skrivit i projektboken vad vi gjort på projektarbetet idag.
  • Fixat fram kläder och kritor till filminspelningen imorgon.
  • Fixat ett band till mitt lilla USB-minne så jag inte tappar bort det.
ÖVRIGT
  • Fixat skjuts hem på fredag efter Plattan:)
  • Planerat hur mkt pengar jag behöver ta ut samt ungefär vilken klädsel jag kommer ha
  • Kommit på ett sätt så jag slipper ha med mig idrottskläderna in till Plattan
  • Smsat med gamla klasskompisar om att ses på Plattan. Ska bli kul att träffas igen:). Har inte sett en person på typ hur länge som helst.
  • Har ätit glass med frukt och läst en bok.

Så har min dag sett ut över stora drag. Nu ska jag försöka borsta tänderna och göra mig i ordning så jag kan gå och lägga mig i vettig tid. Är mycket trött. Men en sak måste jag säga innan jag avslutar detta inlägg och det är:
- Jag ser fram emot fredag väldigt mycket! Kommer bli grymt kul! Öööööössss, lr hur Ylva och alla ni andra som ska ut!? ;D

God natt med er! :)

150-dagars:)

Har vart en ganska seg skoldag idag (tja, alla skoldagar nuförtiden är väl mer lr mindre sega men ändå:P). Men, men det har väl funkat hyfsat ändå. Man lyckades genomlida den iaf och det är huvudsaken. Segt att komma hem först kvart i 5 bara, känns som att jag inte gjort nåt hittils hemma och ändå är klockan redan halv 8:S Fan, snart är det borde det vara läggdags ju:/

Kommer bli utgång för mig på fredag ändå. Är ju trots allt 150-dagars och eftersom jag inte kunde fara på 200-dagars känns det kul att ta sig i kragen och fara ut nu ist. Känner mig tillräckligt pepp igen för att fara. Verkar vara många i klassen som inte är lika pepp men det struntar jag i. Hur många vi än blir på förfesten så kan vi nog ha kul ändå, det är jag säker på. Bra också att vi får vara i Ylvas pappas hus. Det huset är perfekt för att festa i, enligt mig:) Good work Ylvis;)
Dock kommer jag förmodligen inte klä ut mig. Många tycker man är tråkig men vad faan; - Har man ingen bra utklädnad så har man inte, så det så! Dessutom känns det jävligt ovärt att gå och köpa in något enbart för detta "Plattan-tillfälle".

Hoppas jag är lite piggare på fredag än jag varit idag bara men det ordnar sig nog. Somnade så sent inatt med så det beror nog en hel del på det. Annars beror det mkt på förkylningen. Förkylningen känns fof sisådär. Känner mig inte frisk men inte jätteförkyld heller, men ganska förkyld känner jag mig trots allt:/. Och fortfarande(!) är mitt ena öga lite rött (höger just nu) vilket är rätt irriterande. Aja, tur att den mesta rödheten försvunnit iaf. Får se om jag tränar imorrn, om träningen vart idag skulle jag inte ha tränat. Men får se hur jag mår i morgon, det kan ju ändras. Jag vill ska bara vara frisk till på fredag iaf! Annars kommer jag inte bli glad.

Nej, måste kila ner nu och hjälpa mamma med att packa upp matvarorna. Sedan blir det pluggande (lika kul som vanligt lr inte:/) i form av geografi och ev. lite skrivande på sv-talet, men förmodligen kommer jag nog bara orka plugga det första:P. Aja, ha en bra kväll iaf!

Tråksöndag

Ska strax bege mig iväg ut på en promenad. Känner mig seg idag. Har typ bara sett tv sedan jag gick upp, inte konstigt att man blir seg kanske med andra ord. Man får skylla sig själv.

Fortfarande är mina ögon lite röda, mest det högra jämfört med igår då det var tvärtom. Konstigt hur det kan växla så:S Undra varför ögonen aldrig slutar vara röda. Antagligen har jag petat för mkt med fingrarna där så det kommer in bakterier, men det är svårt att låta bli. Får försöka skärpa mig och använda bomull med kokat vatten i stället Det är ju helt bakteriefritt.

Det känns tråkigt att det redan är söndag, helgerna går så himla fort alltså:( Nu väntar snart ännu en jobbig skolvecka. Usch vad jobbigt! Bävar mig redan för hur det kommer att kännas att gå upp imorrnbittil

Jag vill träna nuuuu! Önskar att jag inte var sjuk lägre och bara kunde ge mig iväg ut och springa en bra bit. Jag skulle springa så snabbt jag kunde. Då skulle jag ha med mig min mp3 att lyssna på också, så himla underbart:). Det hade vart riktigt skönt.

Nej, ska dra ut nu. Hej då!

NHL <3

Matchen tog slut för ett tag sedan och det var L.A. kings som lyckades vinna med 3-2 efter straffar. Det var riktigt kul och spännande att se. kul att Anze kopitar fick sätta en straff med, han var ju i Södertälje för inte alltför längesen. Han fick dock inte avgöra men ändå. Lite synd bara att inte Dallas, som ju är mitt favoritlag, vann men de ligger väldigt bra till i tabellen ändå så det var inte hela världen. Måste tusan se fler NHL-matcher alltså, det har blivit alldeles för få den här säsongen:( NHL är jävligt ul att se på. tempot och taclingarna är underbart! <3

Passade på att äta lite av GB:s björnbärsglass också, fy fan vad god det är! :) Den är gjord på glass, youghurt och bär. Mumsigt värre:D Det är tydligen inte så mkt fett i den heller vilket ju också är bra.

en sak är säker iaf; Jag ska se en NHLmatch live innan jag dör! Titta bara på dessa filmer så förstår ni varför. I och för sig verkar minst en av matcherna (kanske båda?) vara från match sju i slutspelet så stämningen är väl extrem mkt därför, men iaf ;) - TITTA, LYSSNA OCH NJUT! <3




Pluggande & hockey

Idag har jag varit duktig och pluggat. Har pluggat på geografin, vilket verkligen kunde behövas. Är mkt man ska kunna och det är komplicerat:S men jag hoppas att en del har fastnat iaf:P
Sen har jag börjat skriva en hel del på mitt tal till sv nationella med. Dock måste jag prata med vår lärare om en del saker ang. det. Jag vet tex. inte ifall talet ska bestå av 150-300 ord (så långt som pm:et sa vara) lr om det kan vara längre än så och pm:et bara är en sammanfattning. Sen måste jag kolla upp om det är okej att ha ett  kort ordspråk fr Internet som man pratar om (hoppas det!).

Annars har jag mest sett hockey idag trots att  ju inte Modo har spelat. Jag har sett matchena: SSK-Brynäs och FBK-HV71. Det var kul och spännande:) Skönt att se hockeymatcher ibland då man inte hejar på något speciellt lag. Är riktigt avkopplande faktiskt, då kan man bara njuta:) Just nu håller jag på att se NHL-matchen Los Angeles Kings-Dallas Stars. Det står 2-2 just nu efter en period.

Funderar på om man ska gå ut nästa helg lr inte.
på ett sätt är jag sugen, men ändå inte. Dels kostar det ju pengar och dels har jag ingen utklädnad. Sen har jag ju rätt mkt i skolan med men ändå är jag ju relativt festsugen och det skulle ju faktiskt vara rätt kul. Man behöver ju faktiskt inte ha nån utklädnad heller. Aja, vi får se hur det blir. Det är ju ett tag kvar, som tur är.

Åt pizza för ett tag sen med. Lika gott som vanligt! :)
- Tack älskling!

Förkylningen är sådär.
Är inte lika röd i ögonen längre, bara mitt vänsteöga är litegrann rött men jag har småhosta ibland. Det är lite jobbigt. Som helhet känns det ändå som att det blir bättre och bättre. Jag hoppas verkligen att jag är frisk till veckan så jag kan träna på tisdag. Det kan behövas!

Nej, nu ska jag fortsätta se på NHL så jag ska dra. 
Hoppas ni haft det bra såhär långt i helgen!


Skitväder & krasslig

Har känt mig väldigt hängig idag. Dels för att jag är så förkyld (snacka om att ha röda ögon!) och dels för att jag sovt lite denna vecka. Och sist men inte minst för att jag känner mig stressad. Jag är stressad över skolan. Denna första vecka efter lovet har vi fått hur mkt som helst att göra känns det som. Fy tusan vad drygt det känns!

Jag har försökt fundera lite på vad jag ska hålla för tal på Sv B muntliga, men det är jättesvårt ju:( Helst när man måste ta nåt fr det där skithäftet:( suck, suck och suck igen.
 - Om det är nån som har nån idé att dela med sig av vore jag otroligt tacksam. Det känns som att jag har idétorka:S

Fan, vil
ket dåligt väder det är ute nu föresten! kan det bli värre? Tveksamt! Det är bara slaskigt och halt överallt:( Går knappt att vistat utomhus ju:/ Jag gick från bussen och hit till Jimmis hus (ca 4 km kanske) och jag blev hur blöt som helst, framför allt om fötterna. Mina skor läkte in vatten och mina sockar blev blöta och därav också min fötter iskalla. Fan vad jobbigt det var! Höll på att frysa fötterna av mig kändes det som:S, som tur var gjorde jag inte det men jag är fortfarande kall om fötterna trots att jag har gosesockar på mig. Detta lär inte vara bra för min förkylning, hoppas jag blir varm snart.

Ikväll blir det väldigt lugnt för min del.
Eftersom jag är sjuk och trött kommer jag nog bara läsa lite, se på tv och umgås med min älskling. Är sugen på popcorn också, det skulle vara riktigt gott. Hoppas jag och Jimmi kan åka och köpa det sen:)

Ska ta nåt att käka nu. See you!

Ögoninflammation

I morse när jag vaknade mådde inte mina ögon nå bra. Det rann från dem och de var rödsprängda, med andra ord hade jag fått nån ögoninflammation:( Inte bästa starten på dagen om man säger så. Som om det inte vore nog med att man är så trött ändå(?):S Aja, förmodligen är det väl nåt som kommer nu i samband med att jag är förkyld.

Hur som helst så har det ändå gått hyggligt idag på skolan. Trots att jag känt mig "förkylningsseg".

Vi har fått mycket uträttat med vårt projektarbete:) och min grupp har börjat skriva manus till filmen vi ska göra på multimedian (vad duktiga vi är! ;P).
Filosofin verkar rätt konstig. Finns tid? Finns vi? Finns någonting alls? Snacka om komplicerat men lite intressant tycker jag ändå det är på något vis även om jag än så länge har svårt att sätta mig in i "filosofiskt" tänkande. Men förhoppningsvis kommer det väl snart, vi har ju trots allt bara haft två lektioner än så länge.

Lyckades hinna med att hämta ut den nya mjukisdressen från Team Sportia med efter skolan:). (Mitt hockeylag har under hösten, förra året, beställt svarta mjukisdressar med namn på). Alltid kul att få lite nya kläder!:) Jag blev dock tvungen att springa efteråt för att hinna med kvart-i-3-bussen men det var det värt. Haha, folk som gick på stan tyckte väl säkert jag verkade lite galen som toksprang men det får man väl ta då:P Dock är det nog inte så bra att springa så mycket nu när jag är sjuk men aja:P

Blir ingen träning för mig ikväll. Ska ladda till tisdag nästa vecka istället då jag förhoppningsvis känner mig lite friskare. Istället ska jag ikväll försöka plugga och ringa lite samtal. Men först av allt ska jag äta nu och se hockey. Modo ska börja spela den där turneringen ikväll ju så det kan ju bli intressant att se.

Nej, nu måste jag kila så jag hinner, hockeyn börjar ju för tusan halv 5. Vi hörs nog snart! :)

För mkt att göra

Känner mig väldigt stressad för tillfället. Har så himla mkt att göra alltså. Och det värsta är att jag knappt orkar göra nåt heller för jag är så jävla trött. SKulle helst vilja lägga mig på sängen och sova några månader. Men, men livet är och ska väl också vara tufft ibland, antar jag(?). Är det inte det så kan man ju inte njuta och känna av de lugna och lyckliga stunderna.

Kom hem halv 12 igår så det blev inte precis nåt tidigt sänggående som jag hade hoppats på:( Jobbigt värre! Att vara i skolan idag har, antagligen mkt beroende pga det, känts riktigt jobbigt och tungt. Fattar inte varför allt ska vara så krångligt och omständigt? Varför kan det inte vara lättare? Man blir bara stressad, får ont i huvudet, får prestationsångest och känner sig allmänt dum i huvet:( Usch och blä - I hate it!

Några saker jag har att göra som är bökiga för tillfället:
  • Bli klar med vårt projektarbete till v. 9. Hur fasen ska vi hinna? Vi kommer behöva stressa ihjäl oss:S
  • Skriva ett jävla tal till nationella muntliga i Sv B och kunna det näst intill utantill.. Behöver dock inte vara klart föränn ändå nästa vecka men iaf: drygt!
  • Plugga väder och klimat till provet nästa onsdag.
  • Skriva om konflikten i Uganda Sudan som är hur komplicerad som helst:S
Fy fasen alltså, tre dagar i skolan och man är redan skitstressad och less. Lov, kom tillbaka ffs!
Har gjort en hel del vettiga grejer idag hittils iaf, alltid nåt. Får se om jag orkar göra så mkt mer nu, men troligtvis inte. Kommer nog gå och lägga mig snart istället. Jag är verkligen jättetrött! Lr föresten lär jag nog läsa igenom filosofipappret åtminstone. Det är ju inte så långt så det borde jag faktiskt orka göra:P

- Vars är helgen när man som mest behöver den?

Skriver kanske senare, får se. Hoppas ni har det bättre än mig! På återseende! :)

Förkylning lr feber?

Sitter på skolan just nu och har precis haft klart multimedia. Mår överhuvudtaget inte så bra idag. Känner mig sjuk:S Antingen har jag feber lr också håller jag på att bli förkyld. Känns inget bra iaf. Vart lite less nu på multimedian med, men jag kan inte låta bli att bli irriterad när man ska göra ett grupparbete och visar sitter och surfar/slappar med annat. Alla tycker jag ska engagera sig och hjälpa till! Kanske överreagerade jag lite men det beror nog på att jag är allmänt trött och (som sagt var) känner mig sjuk. Aja, whatever.

Sen ska jag ta och skriva ner allt jag har att göra tror jag. Är en del än fast det bara är andra dagen i skolan efter jullovet. Tex. måste jag snart börja ordna med ett tal till svenska nationella, känns drygt. Vad tusan ska man prata om? Tycker verkligen inte om att man måste ta saker från det där jävla häftet. Varför kan det inte vara som förr då man fick prata om vad man ville i fem minuter ist? Hade det varit så hade det ju varit betydligt lättare. Dåligt, är vad det är! :(

Jaja, nu ska jag upp till mammas jobb och äta och ta det lite lugnt innan hockeyträningen som börjar kl 5. Efter träningen ska jag (tyvärr) stå i kiosken. Usch vad svårt och jobbigt! Helst när man måste värma korv, värma bullar, göra toast och gud vet vad mer. Tur det bara är ikväll iaf. Man får hoppas man överlever. Är så jävla trött men, men man får kämpa på. Men jag längtar iaf redan tills kl är halv 10 och jag är hemma. Då ska jag äta, slappa och sova tidigt! Fan, vad skönt! :)

Ha en bra kväll! :)

Skola är ju alltid skola

Skolan är lika tråkig som förra året men det är väl ingen överaskning direkt. Skola är ju alltid skola oavsett om det är 2008 lr 2030. Aja, det är tur man har trevliga klasskompisar att prata/vara med iaf:)

Höll på att glömma min mp3 i ett klassrum idag:S Jag hade kopplat in den i ett vägguttag för att jag skulle ladda den men vid slutet av lektionen så glömde jag ta den. Som tur var kom jag på ganska snabbt efter att lektionens slut att jag glömt den. Klassrummet vi haft var dock låst men Isadora som skulle ha kalligrafi där sen var snäll och lovade att hon skulle ta den åt mig. På så vis slapp jag leta upp nån lärare med nyckel *puh!*. - Tack Isadora:)

Tydligen är det inte 150-dagars nu på fredag som jag trodde. Det är tydligen nästa vecka ist. Ganska skönt på sätt och vis. Då kan man istället passa på att bara vara hemma och slappa vilket nog lär vara välbehövligt efter den här första skolveckan. Fan, jag har varit i skolan en dag bara och jag känner mig redan less, hur kommer det då vara vid veckans slut? För att inte tala om när det gått nån månad:S. Inte bra. Tack och lov för att det är studenten snart:)

Ska ta och duscha nu snart sen ska jag försöka plugga geografi och se hockeyn: Modo-DIF. Det kommer säkert bli en spännande match. Dif är riktigt bra men jag tror/hoppas att Modo kan slå dem. Bara de spelar som mot Timrå så lär det inte vara några större problem;) Hej med er!

En termin kvar

Idag har jag inte gjort nåt i princip. Har varit en såndär slappar-och-göra-ingenting-dag. Hade tänkt att göra mer vettiga saker egentligen, men det blev inte riktigt så.

Tyvärr börjar ju skolan imorrn med:(
Usch, jag vill inte! Hade precis börjat vänja mig vid lov men som vanligt ska vardagen komma tillbaka när man minst av allt vill det. Känns jävligt drygt. Tur det bara är en termin kvar nu och sen äntligen är det studenten! :D Fan, vad skönt det kommer bli alltså! Sen är det ju många lovdagar med nu under våren så man får försöka se det positivt ändå. Har man klarat av 11½ år i skolan så borde man ju kunna klara av "bara" ett halvår:P

På fredag blir det förhoppningsvis Plattan, om allt går som planerat. Vet inte än om det blir nån klassfest innan men det lär man väl få veta imorrn antar jag. Skulle vara kul om vi hade det och sen kunde vara hemma hos Ylvas pappa. Dit hittar ju jag(!), hehe;P. Nämen, får väl se vad det blir av alltihop. Beror ju på hur många det är i klassen som är sugna på det osv. Det löser sig på nåt sätt. Skulle vara jävligt kul om min älskling ville gå ut då med:) *hoppas!*

Nej, ska ta och läsa lite bok nu och göra mig klar för att sova. Ska ju upp om inte ens 8 timmar:( Sweet dreams!

Insikt

Har insett att det kan vara omöjligt att sätta ord på och visa hur mkt en människa betyder för en. Om det ändå vore enklare.

Om du bara kunde känna det jag kände så skulle du förstå och bli övertygad om det. Med andra ord skulle du inte längre tvivla på att jag verkligen älskar dig. - Jag älskar dig Jimmi Fröhlén! jag vet inte vad du har gjort lr hur, allt jag vet är att du har kommit att betyda allt för mig. Du har fått mig på fall. Detta har pågått väldigt länge egentligen, bara det att jag inte på riktigt har insett det tidigare. Jag har, på något sätt, tagit det som vi har för givet och därav inte insett hur det skulle vara utan dig. Men nu har jag kommit till insikt om att jag inte skulle kunna vara utan dig överhuvudtaget.
Du är den finaste och mest underbara kille som finns. Du är så snäll att jag känner mig elak i jämförelse. Du får mig både att skratta och gråta av lycka. Jag känner alltid att jag kan vara mig sj när jag är med dig.
- När du gråter, gråter jag. När du är glad, är jag glad. När du ler, ler jag. Jag är lycklig när du är lycklig.

315237-20

~ My heart cries out to you, you must forgive me...~

Älska hockey ;)

Var väldigt längesen jag skrev här nu men har haft rätt mkt att göra de senaste dagarna. Här kommer iaf en update;)

Fredag (bland-dag)
Gick upp sent som vanligt (fy fan för mig:P). Men sen var jag iaf duktig och följde med Helena ut på en joggingtur i ishalkan. Gick hyfsat även fast det var rätt jobbigt (var ju ca 5 månader sen man joggade ute sist). När vi joggat färdigt duschade vi och sedan åt vi middag hos pappa. Nån laxgratäng och potatis, jättegott faktist:). Vi såg ocså på småkronorna. De lyckades tillslut slå Ryssland i semin med ett mål i sudden! Fan vad skönt det var, jag blev jätteglad:) Spec eftersom det ett bra tag såg ut som att ryssarna skulle ta hem segern.

Efter hockeyn spelade jag och Jimmi Monopol med Stefan, Helena och Micke. Gick inte så bra för mig tyvärr. Jag om typ fyra ( men jag blev iaf inte sist, alltid nåt hehe;P). Helena lyckades tillslut vinna. Efter spelandet var det bara att gå och lägga sig eftersom klockan var rätt mkt.

Idag, lördag (hockeydag)

Jag och Ylva har varit uppe i Timrå med en massa andra Modoiter. Fan vad kul det var:D Vi åte i en av de tre bussarna som gick från Swedbank i morse. Det var värste ÖSET, helst när Modo spelade så jävla bra med. Haha, Svarten gjorde ju mål redan efter typ 8 sek, snacka om att man fick en förvånad men skön känsla:D Matchen slutade till sist 6 mål mot 3 till Modos fördel. Underbart! Var jävligt många Modoiter där som sagt var, så många att man var tvungen att trängas på bortastå men det gjorde inte direkt så mkt när Modo spelade som de gjorde;) Älskade föresten när ramsorna. "Så går det till när vi krossar lillebror..." och "Vi har SMguld...det har inte ni...Ni är lillebror...det är inte vi...Chalalala...". Haha, de två ramsorna är så jävla klockrena! Me like. Var väldigt trevligt att fara iväg med Ylva också (vi två ägde lätt, skrek och klappade gjorde vi också som aldrig förr haha), det här var definitivt inte sista gången! - Tack för en underbar hockeydag Ylva;)

Efter att vi äntligen kommit hem till Övik igen efter Timråmatchen så bar det av raka vägen hem för att se Småkronorna i final mot kanada. Tyvärr gick det ju inte så bra:( ( trots att de gjorde en så stark upphämtning än en gång i tredje perioden). Sverige förtjänade att få guldet men som så många ggr förr avgjorde kanada tyvärr på en slumppuck:( kanada är ju alltid kanada. Men nästa gång då jävlar tar vi dom!
Måste också säga att jag älskar när Chris Härenstam och Niklas Wikegård kommenterar, de är så jävla bra! De har en sån jäla inlevelse (precis som man vill att kommentatorer ska ha). Wikegård är värst, haha!


Nej, nu får det räcka för idag hehe. Har skrivit ett mer än tillräckligt långt inlägg nu så jag säger Godnatt ist och skriver mer imorrn förhoppningsvis:P

Beckfilm & träning

Idag har jag varit med Ylva och sedan vart och tränat:) Har varit en riktig trevlig dag med andra ord.

Jag och Ylva var duktiga och gick från Ylvas mamma till Ica Kvantum och tillbaka. Tycker jag var bra gjort. Vet inte exakt hur långt det är men det är nog ett par kilometer iaf. På Ica köpte vi vattenmelon, glass och varsin blåbärsyoughurt. Ylva köpte dessutom en Pro viva. Var inte allra onyttigast även fast det ju är hyfsat mkt socker i youghurt och glass men aja. Blåbär är ju jävligt nyttigt iaf samt vattenmelon så jag tycker det funkade:)

När Ylva och jag äntligen kom tillbaka fr Ica så såg vi på "Beck-Den svaga länken". Den var helt okej, inte nån utav de bästa Beckfilmerna men den dög:P Sedan for vi till hennes pappa och såg period 2 mellan Modo och Hv71.

Vid periodens slut var jag tvungen att ge mig iväg för att hinna till Skyttis där jag äntligen skulle få träna. Träningen gick hyfsat. Man kände ju sig seg och så och man blev rätt fort trött men det dög ändå. Var skönt att köra en riktig "genomkörare" vid slutet, det behövdes verkligen än fast det kändes jävligt jobbigt just då:P

På lördag bär det av till Timrå för mig och Ylva, kommer bli jävligt kul:D
Det visade sig att vi båda fått biljetter och varsin plats i bussen trots alla om och men:P vilket känns hur bra som helst. Måste kolla hur bussarna går till stan från Bjästa på lördagmorgon bara. Man ska vara vid Swedbank senast 12.15 eftersom bussen går 12.30. Modo måste fasen knäcka Timrå då annars kommer jag och Ylva inte bli glada.

Nej, nu ska jag försöka lägga mig och läsa lr surfa vidare på datorn.
Vi hörs! Nattinatti!

Nu får det vara nog!

Nu är jag trött på mig själv och all onyttighet! Har fasen ätit något onyttigt mer lr mindre i princip varje dag under detta lov, inte konstigt att man går upp i vikt då. Sen att man dessutom inte rör på sig ett skit gör det hela ännu bättre lr inte. Suck! Tur att man har träning imorrnkväll iaf, tack gode gud! Då ska jag åka som bara den alltså. Kommer bli både skönt, jobbigt och roligt:) I like;) Nej, det blir mestadels frukt och grönsaker som gäller för mig framöver, den saken är säker. Tänderna mår inte bra heller precis, fy fasen!

Måste börja spara pengar med! Shit alltså vad pengar kan försvinna snabbt! Har ju förstås gått åt extra mkt nu vid jul då man haft många att köpa julklappar till och så. Sen var jag ju på modomatchen med Helena och Stefan och hade sittplats. Och vips försvann 220 kr bara där. Typiskt! Tur man fyller år snart iaf hehe, då kanske man får ett extra tillskott:) Nu har jag väl föresten förhoppningsvis fått ett nytt studiebidrag med kom jag på (för decemeber). Nåja, då är man väl inte allra ur-pankast iaf men ändå. Kunde ju vart bättre.

Imorrn ska jag hälsa på Ylva:) Vi ska förhoppningsvis gå runt Höglandssjön lr till affären och sedan se Beck/Wallander-filmer:) Senare ska jag ta mammas bil till Skyttis (till träningen) så jag kommer kunna vara hos Ylva ända till kl 8 ca. Det innebär att vi kan umgås i ca 6-7 h eftersom jag kommer att komma till Ylva 2 ca. Det kommer bli rikitgt kul:) Det ser jag fram emot.

Just ja, det vart varken spel lr bakande ikväll ist blev det att jag gick upp till pappa med miina kära syskon och fikade. Men mamma bakade nå goda bullar dock, duktig som hon är:)

Nej, ska vika nå kläder här nu samt packa träningskläder till imorrn!
Ha en trevlig kväll! :)

Pitabröd

Idag har jag och Helena vart ute och gått runt Blåvik och sedan har vi städat lite på nedervåningen samt lagat mat. Det blev pitabröd med tillbehör. Fan vad duktig man kan vara ibland;P. Dock är man inte lika duktig på att gå upp i rimlig tid på mornarna men:/ det blir bättre förhoppningsvis (vet att jag skrivit det förut men aja).

Nu håller jag på att städa rummet. Kan behövas, hehe:P. Ska snart gå ner och hämta mer kläder i källaren med.

Ikväll blir det troligen spelning (Monopol lr Bondespelet) sen kanske det blir att man bakar lite med, får se.

Nej, nu ska jag fortsätta städa lite här:P Ha de bra!

Röd snö

Idag har jag inte gjort så mkt direkt. Har städat upp en del efter igår och sen har jag läst en bok. Blev att man sov länge också såklart, för länge. Måste fan försöka lägga mig betydligt tidigare ikväll inatt samt gå upp tidigare med. Inte så bra om man inte har lyckats vända tillbaka dygnet till nästa vecka när skolan börjar igen.

Aja, vad har jag mer gjort då? Jo, jag har spelat lite "Rappa kalja" med min familj (och med någras respektive). Jag vann inte men jag tror jag kom på delad andraplats:) Tycker faktiskt inte "Rappa kalja" är så jättekul. Ibland går det väl an men det är verkligen inte nåt utav mina favoritspel.

Efter spelandet såg vi färdigt den svenska thriller-serien "Röd snö". Den är så jävla bra trots att den är gammal (visades i SVT 1985). Den är spännande som bara den. Sedan är den rolig också (haha, Evert är bäst;P). Synd bara att ljudet har blivit lite dåligt på vår inspelning. Jag skulle egentligen vilja ha den på dvd, om den nu finns dvs? Det måste jag tusan kolla upp.
(Senare: den fanns tydligen på dvd eftersom jag hittade bilden nedan på google, hurra! :D Dock verkar den bara finnas med norsk text vilket inte är så bra men:P)
image45

Nu sitter jag äntligen här på mitt eget rum igen och skriver, var ett tag sen sist om man säger så. Har ju vart hos min älskling en hel del. Det känns skönt att vara hemma igen även fast jag förstås saknar min älskling.

Nej, nu ska jag surfa runt lite här och skriva på msn. Ha de bra! :)

TV = överskattat

Fattar inte vad som är så kul med att se på tv/filmer. Visst ibland kan det vara jävligt skönt men en sån här gång vill man ju göra nåt socialt när man är fyra st. Att se på tv är inte direkt socialt. Se på tv kan man ju lika gärna göra när man är ensam. Skulle vilja spela spel lr nåt egentligen men det lär väl inte bli nåt av. Nu har filmen de andra ser på pågått i ca två timmar och jag har hunnit läsa ut en bok och känner mig hyfsat uttråkad:(

Aja, har haft en rätt bra kväll i övrigt iaf. Det roligaste var såklart raketerna och smällarna:) Emma hade köpt ett stort paket så det var riktigt kul. Dock var det lite jobbigt att få fyr på dem eftersom det blåste rätt mkt ute men det gick tillslut med lite envishet;P Många av dem var riktigt fina:)

Vi åt tacos tidigare ikväll med, lika gott som alltid. Nyttigt är det ju också med tanke på alla grönsaker man har till:) Helt perfekt! I love tacos :)

kvällen taskigaste skedde när vi var ute innan tolvslaget och jag först fick en iskall snöboll av Weppan rakt i pannan och sedan en ännu hårdare (lite senare) av min älskling. Usch vad kall och hård den senare var! Inget kul alls. Tur för Jimmi att jag tycker så mkt om honom annars vet man aldrig hur jag kunnat hämnats;P Som tur var bad han iaf om ursäkt och så, så det var ju bra.

Nej, ska ta och gå på toa nu. Hoppas ni haft en fin kväll:)

God fortsättning!

RSS 2.0