"Cinema-soffa" :)

Efter skolan gick jag och Ylva lite på stan (HM...vill ha långärmade tröjor!) innan vi tog bussen hem till hennes pappa. Där satt vi och snackade lite samtidigt som vi kollade runt på hennes dator ( nice=) ) innan Jimmi kom och hämtade mig. Han kom med sin stora gula firmabil. Haha, den är verkligen jättestor! Man kan köra den med blåa lysen med, jävligt mysigt/coolt måste jag säga:) Vi for iaf till "Unika Hem" och testade de två sofforna, en "Cinema-soffa" och en annan 3-sits-soffa med två fåtöljer. Vi tyckte båda två att "Cinema-soffan" var bättre därför beställde han också den. Den kommer nån gång i mitten på december. Jag kan knappt vänta alltså, den var så jätteskön och fin! Personalen på "Unika Hem", som för övrigt var jättetrevliga, menade att de kunde frakta soffan direkt hem till Jimmis hus med eftersom de hade nåt typ av "lager" i Bjästa. Vadå praktiskt?;) Här nedanför ser ni en bild på soffan förresten.

image15

Har varit väldigt trött och hungrig under em, allra helst under den senare delen fr kl 4 och framåt. Det märkte säkert både Jimmi och Ylva även om de var rätt trötta de med. Det första jag gjorde när jag kom hem vid 6 var därför att äta en ordentlig middag, - Gott som aldrig förr! Haha, kändes som det just då åtminstone eftersom jag var så himla hungrig:P

Annars har jag inte gjort så mkt precis. Ska snart gå och duscha och sen ska jag väl försöka läsa på det jag orkar inför nationella imorrn:S Suck! Måste be mamma hjälpa mig med att betala studentmössan med. Jag vet inte hur man gör, haha:P

Ska försöka lägga mig tidigt ikväll, åtminstone innan kl 11. Gärna ännu tidigare också men jag/ni vet hur jag är därför ska jag inte uttala mig så mkt om det. Vi får se hur det blir helt enkelt.

Ha det fint!

Kommentarer
Postat av: Carro

Hahaha kan förstå det! ;D det är slutsålt på lördagen, men söndan vet jag inte:) han la ju in en extra spelning då för att det blev slutsålt så fort;) men kolla upp det vetja;)

2007-11-13 @ 11:41:49
URL: http://carro89.blogg.se
Postat av: Ylva

Haha, najs soffa!! :D

2007-11-14 @ 22:34:48
URL: http://hockeyflickan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0