Oväntat jobb

Har haft en ganska händelserik dag idag. Det började redan i morse när jag vaknade av att jag drömt att jag hade feber på en julafton och sedan hade blivit jagad och sånt:S Väldigt märklig dröm måste jag få säga. Kom inte ihåg den så tydligt nu längre dock, kom ihåg den mkt bättre i morse men konstig var den iaf och lite obehaglig. Jag låg och drog mig/halvsov väldigt länge kan jag ju också avslöja. Haha, så det där med att gå upp tidigt så som jag gjorde igår det gick betydligt sämre idag:P Fast då hade jag å andra sidan varit upp till 3 igårnatt med. Jaja, struntsamma:P

Efter att jag äntligen tagit mig upp ur sängen gick det bara en liten stund innan mobilen ringde. Det var Gunilla som ringde från affären och frågade om jag var hemma och isf hade möjlgihet att komma och byta av henne eftersom hon hade massa ärenden att uträtta. Tommy (min chef) som skulle vara där egentligen hade tydligen blivit så pass yr att han varit tvungen att åka in på sjukhuset:S Jag sa att jag kunde cykla dit och jobba den "halva" jobbdagen som var kvar. Jag kom dit ungefär halv 3 och jobbade till halv 7 så det blev ju åtminstone 4 arbetstimmar, alltid lite pengar ivf.

När jag cyklat hem från jobbet gav jag mig iväg ut på en joggingtur. Självklart var det "Skogsrundan" som gällde, finns det nåt underbarare än att springa just i skogen? Det kanske jag inte borde ha gjort dess värre för benen kändes väldigt sega och sen fick jag mjälthugg också efter halva vägen så jag blev tvungen att gå en liten bit:S Hur som helst så kämpade jag ändå på och lyckades löpa hela vägen ut trots att det bara emot. Kanske har de senaste två dagarnas match och träning satt sina spår? Har ju hört att det är viktigt att man har vilodag mellan träningsdagarna egentligen men sånt orkar jag inte alltid bry mig om vilket kanske är dumt men:P Fast å andra sidan kan det gå ett par dagar ibland också (speciellt på helgerna) då jag inte tränar nånting alls typ så det borde jämna ut sig det där ändå tycker jag. Nåväl, efter att jag äntligen kommit hem igen efter joggingen så vilade jag ungefär 10 minuter och drack vatten innan jag gav mig iväg ut på en kortare promenad. Jag gick i ungefär 25 minuter i halvsnabbt tempo. Det var rätt skönt även om jag tycker det blir lite långtråkigt ibland med att bara gå. Som tur var hade jag musik iaf vilket gjorde promenaden bra mkt roligare.

Väl hemma igen tog jag mig en välbehövlig dusch och sedan nu har jag ätit lite müsli medans jag skrivit detta.
Har inte ätit nån "riktig" middag idag så därför är magen lite extra hungrig helst nu efter att jag tränat också. Får se till att hämta nåt mer att äta snart. Resten av kvällen blir slapp för min del. Tycker jag har förtjänat att få slappa efter en sån här dag. I morgon är jag ledig, lr ja jag ska vara ledig iaf men sen vet man ju aldrig ändå. Idag skulle jag ju egentligen också ha vart ledig men se hur det blev med den ledigheten, hehe. Närå, men imorrn kommer jag till 99 % säkerhet att vara ledig. Då ska jag verkligen försöka njuta av min ledighet för sen kommer jag jobba tor, fre och lör. Så då kommer det vara full fart med andra ord.

Nej, dags för mig att fixa mera att äta. Jag önskar er en bra kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0