Svenskar i tennisfinal:D

Sov länge idag, var sjukt trött altså. Det tar på krafterna av att gå upp tidigt och följa OS när man lägger sig alltför sent, uppenbarligen är det så. Nåväl, kom upp runt halv 12 iaf vilket får ses som helt okej iaf. Man har ju varit med om att man sovit betydligt längre så hehe:P Väl vaken följde jag med Helena upp till pappa för att se dubbeltennis-semifinalen där Johansson och Aspelin deltog. - Snacka om match det blev alltså! Matchen pågick totalt i 4 timmar och 45 minuter vilket är jävligt länge för att bara vara en 3-setare i tennis. Det var sjukt jämt i sista setet och man kastades ständigt mellan hopp och förtvivlan. Jag hade en känsla av att svenskarna skulle förlora eftersom en av fransmannen (minns inte hans namn:S) servade så jäkla ofattbart bra matchen igenom. Som tur var visade det sig iaf att jag hade fel och svenskarna tog hem den oändligt långa och spännande matchen till sist. Då vart jag jävligt nöjd kan jag ju säga, om ni nu inte redan fattat det dvs;P Så grymt härlgit med ett svenskt dubbelpar i tennis i en OS-final, sist det skedde var ju för hundra år sedan! Jäkla stort är vad det är även om de nu "bara" skulle vinna silver. Jag ska inte hoppas på så mkt i finalen som för övrigt spelas imorrn kl 10 men jag förväntar mig att svenskarna kämpar och verkligen gör sitt yttersta. Sen om de bara vinner silver så får det så vara:P Det är en väldigt stor prestation ändå för vem hade räknat med att få se detta par i en tennisfinal? Typ ingen:P Nåja, jag kommer sitta som klistrad framför tvn imorrnbitti iaf den saken är säker.

Idag har jag också sett lite simning (bra Ahlshammar, synd Kammerling) och fotboll. Svenskorna förlorade tyvärr mot Tyskland men de kämpade på jäkligt bra iaf och med lite tur hade vi kunnat slå de i förlängningen. Nåja, bättre lycka nästa gång.Jag har också hört att Carro tyvärr inte kvalade in sig till finalen i tresteg men det var ändå inte alltför oväntat. Det är ju ändå längdhoppet hon främst satsar på så jag hoppas innerligt att hon har mer att ge i den kvalomgången.

Imorrn runt klockan 10 är det en svensk som ska paddla kanotfinal:), svensken Ahonen (om jag minns hans namn rätt?) är det. Då håller jag tummarna. Tyvärr hörde jag på radion idag att han varit sjuk och det läte ju inge bra alls. Jag hoppas verkligen han repar sig till morgondagen. Vore grymt tråkigt om han måste lämna återbud enbart för att han är sjuk:( Snacka om otur isf! Jag håller tummarna för honom.

Shit, inatt kl 4 händer det grejer i OS. Då ska nämligen Mustafa Mohammed springa försök och då nån gång ska också Anna Lindberg hoppa semifinal om jag inte minns helt fel:PDet skulle jag vilja se fast det är ju SÅ sent så man lär väl inte orka men:P En annan sak som jag är väldigt sugen på att se vid den tidpunkten är finalen på 100 m fjäril. Då ska Phelps (stavar hans så?) simma mot Ian Krocker bl a. Det kan nog komma att bli tufft för Phelps som ju siktar mot hela 8 guld i detta OS. Ian Krocker är för övrigt ett namn som jag tycker är hur snyggt som helst! Hade jag varit kille hade jag lätt bott i Kanada och hetat det:) Respekt till det namnet helt klart:) Fick just reda på att ettan funkar uppe i Jimmis sovrum så det blir nog till att man ställer väckaren på kl 4 iaf:D Haha, galet men sant. Får se om man orkar vakna och se det men jag ska göra ett tappert försök iaf;)

jag har sett OS hela dagen idag typ, tennismatchen främst som ju blev nästan 5 timmar lång som sagt. Men jag har faktiskt hunnit äta pizza också, pappa bjöd -tackar:). Det var gott men kanske inte så smart med tanke på att jag skulle jogga sen. Jag joggade med mamma en stund senare iaf och magen kändes lite halvsisådär, säkert mkt p g a pizzan men det gick iaf:) Fick lite smått mjälthugg men det var så pass lite att jag kunde springa ändå hela tiden som tur var:) Körde lite extraträning i from av situps mm med mamma sen också vilket var välbehövligt:) Alltid kul att ha träningssällskap så det tackar jag för:)

Nej, nu ska jag umgås med min älskling. Blev ett ganska långt inlägg det här men det blir så ibland. Var ju ett tag sen jag skrev senaste inlägget med också så. God natt med er snyggingar! ;D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0