Vill se stjärnfall

Nu har jag joggat "skogsrundan" med min kära storasyster. Har även hunnit med att duscha. Måste ta itu med att stretcha efter jag skrivit detta inlägg med. Stretcha är underskattat, iaf för min del. På fotbollsmatchen i söndags slarvade jag en dle med stretchningen och jag kände mig ovanligt stel i benmusklerna dagen efter, säkerligenj p g a det. Joggingen gick rätt så bra iaf. Det enda tråkiga var att jag lyckades missa en älg som sprang över vägen när vi sprang efter skogsvägen:s Vette fan hur jag lyckades missa den men jag gjorde det iaf för helt plötsligt sa Helena: - Oj, såg du älgen? Jag ba: - Öh va!? Naää... Tydligen hade den alltså kutat tvärs över vägen in i skogen på andra sidan utan att jag märkt det. Jag hade tyvärr vid det tillfället bara kollat neråt i baken och inte framåt:/ Typiskt, jaja det kommer nog fler tillfällen.

Läste precis på Aftonbladet att man kanske kan se stjärnfall i natt.
Det vore nånting för mig det. Tydligen kan man ha chans att se det inatt och ytterliggare kommande en till två nätter. Tyvärr står det att det antagligen är för molnigt just i natt men om det blir lite klarare så finns chansen. Jag ska iaf kolla noga i natt om det inte är så att man kan se det iaf. Det vore oerhört läckert. Då kan man ju passa på att önska sig något också:) Läs artikeln själva från Aftonbladet här.

Resten av kvällen blir det till att ta det lugnt och käka nåt. Blir förmodligen att man ser nån film lr också kanske jag läser vidare på Stieg-Larsson-boken, vi får se. Ska försöka komma i sängs i tid i natt iaf. Är inte säker på att det kommer gå men jag ska verkligen försöka den här gången, både med att komma i sängs och komma upp i tid imorrn.

Nej, stretching är det som gäller nu innan musklerna kallnar helt och hållet. Sov gott! (om jag nu inte bloggar nå mer inatt, vilket jag troligen inte kommer att göra)

Kommentarer
Postat av: Mikaela

sv; jo fun fun fun haha. ja älskar sport. själv spelar jag innebandy och dansar. jo OS är kul. själv då?

2008-08-12 @ 23:14:29
URL: http://miiikaelas.blogg.se/
Postat av: Angelica

Jo, men det hade ju varit bättre om jag hade jobb en tid framöver nu:P haha men man får ju inte begära allt. Hoppas det går bra för dig att söka jobb. tycker det verkligen är tråkigt att behöva söka. Jo testa kakorna du :P hahah! Vad blir det annars för dig till helgen? Kram

2008-08-13 @ 10:02:44
URL: http://angelica89.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0