Fladdermöss

Det vart en joggingtur tillslut för mig ikväll ändå. Var länge väldigt inne på att ta en långpromenad men det slutade alltså med att jag sprang ist. Kände att det kunde vara skönt för mig att få springa av mig lite efter en sån här dag. Det gick ganska bra att springa även om det var lite halvtungt nu och då men det är så det ska vara. Annars ger det ju inte lika mkt känns det som:P Jag sprang runt "Märka" iaf så det vart väl runt 5 km iaf, en helt okej sträcka. När jag stretchade och drack vatten på bron efter jag sprungit klart så såg jag och mamma (som kommit ut) en massa fladdermöss som kom flygandes fram och tillbaka. Jag undrar vart de kan ha sitt bo nånstans? Det är möjligt att de har det i vår gamla trädkoja som vi har på tomten men det är inte säkert. Jag tycker fladdermöss är tuffa även fast jag är lite smårädd för de samtidigt:P


Nu ska jag äta vidare här och mysa på rummet innan jag ska sova. Som ni kanske anar mår jag bättre nu även om det inte är riktigt hundra än, det har varit en riktigt jävlig dag men också nödvändig på många sätt. Jag är ändå tacksam över att dagen har blivit som den blivit eftersom den lett till en del klarheter trots allt. Livet är bra konstigt ibland. Sov så gott!

Kommentarer
Postat av: Carro

Tack vad gullig du är! och va kul att du är intresserad för så fort jag får ett 100% besked om vilka kurser det blir så ska jag berätta! ;)



Läskigt med fladdermöss föressten! Jag har sett en i hela mitt liv och jag blev asrädd :P

2008-08-21 @ 13:58:33
URL: http://carro89.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0