Skeetskytte

Jag blev väckt klockan 9 av Helena eftersom det var en svensk i finalen på lerduveskytte. VI begav oss gensat upp till pappa där jag opckså fick äta frukost. Dessvärre gick det inte så bra för svenska Nathalie Larsson, hon kom fyra men var bara en träff från bronsmedaljen. Snacka om otur men det är ju sådär ibland.

Jag är lite öm i knät efter fotbollen från igår. Vet inte vad jag har gjort men förmodligen har jag väl fått nån liten smäll i nån närkamp. Jag har inte nå speciellt ont iaf som tur är, det känns ungefär som ett stort blåmärke bara. Får se om jag tränar ikväll. Skavsåret har läkt någorlunda iaf men jag vet inte om jag ska riskera att dra på mig fotbollskorna ikväll igen och på så vis få skavsåret tillbaka. Kanske kör med mina gamla fotbollskor isf om jag nu far, vi får se. Just nu känner jag för att avstå kvällens träning.

Nu ska jag skynda mig upp till pappa igen för att fortsätta följa OS och Aras bronsmatch. Blev ju skandal i hans semifinal. Tycker inte om sporter där domarna har en sån djävulsk makt som i brottning coh gymnastik exempelvis. Det är sjukt hur mkt som kan bli orättvist om domarna är partiska.

Jag återkommer senare, hej då! =)

Kommentarer
Postat av: jenny

roligt att du tycker det! :) är ju så viktigt att man ska må bra! hm jag är bjuden på middag på varvsberget på fredag :):) (mickes föräldrar), sedan ska jag umgås med micke..det är det ända jag vet i alla fall! hehe! dudå? :)

2008-08-14 @ 13:56:22
URL: http://www.metrobloggen.se/viklund

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0