Målande & seg dag

Idag har det varit en ganska seg dag för min del. Som vanligt sov jag onödigt länge:( - måste banne mig ändra på mina sovvanor alltså(!) Nog för att det är skönt att sova men det måste ju finnas gränser. Hela dagen försvinner ju, nää ändring måste ske snarast. Har iaf gjort lite nytta idag genom att måla ena väggen på pappas maskinhall. Mina två systrar målade också och det gick rätt bra. Kom inte åt precis överallt men vi målade så mkt som vi kom åt. Man måste nästan flytta på målarställningen för att komma åt resten. En jobbig grej var att den röda färgen var jävligt gammal lr liknande eftersom den var hur klumpig som helst! Den var som en enda jävla gröt:( Man fick spä ut den jättemkt med vatten för att den åtminstone skulle gå någorlunda att måla med.

Annars har jag inte gjort just nånting idag...lr jo föresten, jag såg damfotbollslaget spela mot Kanada  förut kom jag på. Det var en ganska bra match faktiskt. Sverige kämpade på riktigt bra och vann ju till slut också med ett mål.  Tycker deltagarna i OS gör det riktigt bra där borta med tanke på den enorma värmen som verkar vara där:S Själv hade man ju klappat ihop på exempelvis fotbollsplanen efter en minuts spelande lr nåt:S Jag är verkligen inte den som tål att träna i värme. Just därför har jag också avvaktat med min joggingtur idag. Det har varit för varmt men nu börjar solen så sakta gå ner och då kommer det bli kallare. Därmed kommer jag snart kunna träna vilket jag suktat efter hela dagen. Känner verkligen för att springa av mig en massa tråkiga tankar och känslor som jag haft titt som tätt idag. Framför allt onda tankar och känslor inför den kommande hösten:( Kommer kännas så skönt efteråt, när man sprungit klart. Det ser jag verkligen fram emot:)

Innan jag ger mig iväg ut på joggingrundan ska jag dock låta middagen vila ytterliggare några minuter i min mage och avvakta tills det blir ännu kallare ute. Återkommer nog senare efter min joggingtur. Ha en bra kväll!

Kommentarer
Postat av: Mikaela

låter kul med färgen hörru haha. hatar å måla väggar å sånt :P så tråkigt!

2008-08-12 @ 22:32:10
URL: http://miiikaelas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0