Ger det nåt överhuvudtaget?

Sitter här vid datorn och känner mig halvseg. Måste ta nåt mer att äta snart, det enda som jag ätit efter matchen är två morötter. Min mage behöver nog nåt mer helt klart. Tidigare ikväll skickade jag in ännu ett CV till ett ställe som söker personal. Känns som att jag skickat in hur många CV:n som helst till lite varstans men inte tusan känns det som att det ger nåt. Kanske är det jag som skrivit ett för dåligt CV, jag vet inte. Jag vill bara så gärna få ett jobb nu, iaf ett där man kan jobba lite extra. Jag behöver pengar och en syselsättning helt klart! Är avis på alla dem som har "fått in foten" nånstans och åtminstone får jobba deltid. Jag vill också, men det är klart, vem vill ha en samhällare? Jag kan ju ingenting speciellt, utan är lite kunnig på allt. Det är nog lättare att få jobb om man är specialiserad på nåt område. Och inte vet jag vad jag ska läsa vidare till senare heller:S Orkar knappt tänka på det just nu alltså, det känns bara drygt. Det är ju ett beslut man kommer tvingas fatta som kommer påverka hela ens fortsatta liv, fy sjutton! Det är verkligen inte lätt att veta vad man vill alltså, verkligen inte.

Nu kanske man har en bra chans ikväll iaf att somna i nån vettig tid eftersom jag bara sov 6 timmar i natt. Konstigt nog är jag dock ändå inte trött just nu:S Fast det är väl inte så konstigt egentligen med tanke på den nattmänniska jag är. Hoppas jag blir trött snart iaf så man kan gå och lägga sig nån gång.

Har inte så mkt mer att skriva för tillfället, ska gå och vara lite social med Helena och hennes kille istället. Sedan ska jag också definitivt ta nåt att käka som sagt:P. Sköt om er!

Kommentarer
Postat av: jenny

hehe ok! ja lite nervis är man ju alltid..men känns väldigt spännande framför allt :D hoppas du får jobb och så :)

2008-08-14 @ 00:21:03
URL: http://www.metrobloggen.se/viklund

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0