Stressig arbetsdag

Idag har jag haft min första "test-arbetsdag" och den har varit allt annat än lättsam. Skit, vad mkt det är att hålla reda på och oj vad fort det ska gå. Det värsta är när det är jättemkt folk som står och väntar, då blir jag skitstressad kan jag avslöja. Inte blir det bättre heller när man inte lärt sig menyerna och vet var alla grejer finns:S Värst var vid lunchtid dvs. runt halv 11-12, då var det jättemkt folk. Förstår inte att det är så himla många människor som äter ute på Max på en vardag sådär mitt på dagen. Men det är väl många som jobbar som inte orkar göra i ordning nån egen matdosa antar jag. Hur som helst så har det iaf gått bättre och bättre under dagen och trots en del missar tycker jag att det ändå det funkat rätt okej. Värsta är väl ändå tempot och stressen som blir men det blir väl lättare sen när man lärt sig menyn och att hitta på "kassadatan". Idag blev det en hel del sega stunder för vissa kunder medans jag i all pinsamhet försökte leta runt på "kassadatan" efter det de just beställt.

En fördel med att man har mkt att göra är dock att tiden går ohyggligt snabbt(!) Visste verkligen inte att klockan var så mkt när jag fick instruktion om att checka ut och ta lunch. Tiden rinner verkligen bara iväg när man har mkt att göra. Det är dock lite jobbigt också i och med att man blir så uppstressad men man vänjer sig väl vid att kunna jobba snabbare hoppas jag. Värst är det med människor som tar stora menyer. Var nån idag som tog typ 5 barnboxar och massa andra olika mål också med diverse olika specialgrejer, det är verkligen svårt att hålla reda på och göra så att det blir rätt. Nej, tacka vet jag de som tar ett vanligt hederligt maxmål, det är lättsamt som fan:) - Mer sånt folk tack!

En sak jag gillar mkt med jobbet är att man får prata med så många olika människor:)
Det är verkligen kul även om man inte hinner växla så många mer ord än nödvändigt.

Just nu är jag väldigt slut i både huvud och fötter så det blir lugn kväll för mig den saken är säker. Imorrn väntar ju "testarbetsdag 2"  och då hoppas jag det flyter på lite bättre än vad det gjorde under denna arbetsdag, framförallt i början. Nu ska jag kila iväg och prata med min mamma som nyss kom hem. Vi hörs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0