Avskedsfika

Idag var jag hos Ylva på avskedsfika. Det var trevligt men förstås lite sorgligt också med tanke på att man med säkerhet inte kommer att ses föränn till jul igen. Nåja, gott fika var det iaf och vi pratade om lite smått och gott som vanligt - nice:) Jag hoppas verkligen at Ylva kommer få det bra i England men hon är så stark i sig själv att det säkert kommer gå helfint. Det var kul att träffa Jenny, Elisabeth och Sverker som hastigast också, det var ju ett tag sen sist.

Fick två väldigt förvånande samtal idag.
Det var från två ställen där jag sökt jobb. Hör och häpna men jag är kallad till två arbetsintervjuer imorgon(!) Det är sannerligen bra men nervöst som tusan. Vet inte hur jag ska bete mig på såna där intervjuer men det viktigaste är väl att man är sig själv antar jag. Ååh, jag skulle så gärna vilja ha ett jobb även om det skulle vara ett s k skitjobb. Får man ett skitjobb så har man iaf nån form av inkomst. Som det är nu så har jag ju inte ett skit:/ Jag hoppas verkligen att jag åtminstone får nåt av jobben imorrn, det skulle jag sannerligen behöva alltså. Men, men med min otur så kommer det väl gå åt skogen...lr neeej, nu måste jag försöka tänka lite positivt lr åtminstone göra mitt yttersta för att charma arbetgivarna så jag får jobben i fråga;) Jag har egentligen allt att vinna, det kan ju inte bli värre än vad det är just nu iaf. Hehe, man får ju se det så - Hoppas, hoppas, hoppas....!

Nu ska jag snart bege mig på en promenad med Helena och mamma. Imorrn blir det tidig uppstigning till skillnad mot vad det blev idag eftersom jag ska på stan imorrn för arbetsintervjuer bl a. Funderar på att gå och kolla efter ett par sommarsandaler lr liknande med som jag kan ha med mig när jag far till Kreta. Förhoppningsvis finns det väl såna typer utav skor på rea just nu. Jag hoppas det iaf. Får väl se om det blir några övriga tunna sommarkläder med men det känns inte lika viktigt. Vill ju faktiskt hålla i lite pengar också med tanke på min nuvarande arbetslöshet.

Nej, ska se om vi ska dra ut nu. Ha en fortsatt underbar kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0