Fotbollstankar

Igår spelade jag match mot Långsele. Vi åkte buss dit vilket är rätt ovanligt då vi alltid brukar samåka i bilar annars. Det var kul att åka buss men på vägen dit var det väldigt varmt ett tag i bussen vilket inte var roligt. Elementen på sidorna var igång på full värme och det verkade inte som att det gick att sätnga av de heller:S Skumt. Till slut fick dock bussschauffören av elementen vilket gjorde det betydligt kallare i bussen som tur var:) När vi åkt  en bra bit (som jag tycker kändes som en evighet) kom vi äntligen fram. Det blev till att byta om och värma upp innan matchen körde igång. Matchen var jämn till en början men 1 minut innan pausvillan lyckades Sofia göra ett jättesnyggt högt stolpe-in-mål:) Det var gött! I andra halvlek rullade vi på bra och snart gjorde vi både tvåan och trean och ja t o m fyran och efter det var matchen rätt lugn. Matchen slutade 4-0 till slut vilket kändes som ett ganska rättvist resultat:)

En bra sak var att jag spelade utan knäskydd hela matchen och jag fick inte ett dugg ont i knäet som jag brukar få! Lite skönt det känns då:) dock ska jag nog se till att ha knäskydd på träningen ikväll eftersom det är så få timmar sen jag spelade matchen. Kan vara onödigt att chansa och få ont:S dock är jag lite småsugen på att köra utan ikväll också men det lär nog sluta med att jag har det ändå om jag känner mig sj rätt.

Överhuvudtaget är jag rätt less på fotboll just nu även om matchen igår kändes rätt okej. Jag känner dock att suget har försvunnit och jag tror faktiskt inte att jag kommer spela nästa år. Kommer kännas konstigt då jag spelat fotboll hela mitt liv(!) men samtidigt skönt. Ska se till att träna på egen hand då istället och träna de tider som passar mig bäst. Kommer kännas skönt att inte ha helger halvt uppbokade p g a matcher också. Nåja, kan ju hända att jag foirtsätter också. Vem vet, kanske får jag tillbaka suget i vinter men som det känns nu så känns det inte så. Den som lever får se. Helt klart ska jag spela klart denna säsong iaf, har inte en tanke på annat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0