Förlust & lite framtidstankar

Finns det någon mer morgontrött person än jag i denna värld? Svar: I don't think so:P Förstår inte hur man kan vara så vasinnigt trött på morgon alltså. Iofs hade jag bara sovit 6 timmar natten till lördag men ändå. Hur som helst så tog jag mig upp till slut iaf och sedan har jag spelat fotbollsmatch. Det gick inge vidare, vi förlorade nämligen med 5-2. Jag fick dock inte skavsår på mitt vanliga ställe utan ist fick jag ett litet skavsår på den andra, d v s den vänstra foten - typiskt.

Ikväll vet jag inte vad det blir men det blir nog ganska lugnt känns det som. I morgon ska jag fara in till stan för att säga hejdå till Ylva bl a. Till veckan far ju Ylva iväg som "aupair" till England så då måste man ju ta farväl. Jag lär nog behöva åka jävligt tidigt in till stan eftersom jag verkligen inte har nån lust att betala 40 spänn för bussen in. Det tycker jag är alldeles för mkt pengar nämligen. Nej, då åker jag hellre in runt 7 med Jimmi lr med mamma. Tidigt visserligen men vad ska man göra när man inte har nån egen bil lr annan möjlighet?

Känns som att alla har ett jobb i höst utom jag:/ och inte lär man väl få nåt i första taget heller.
Förstår inte vad det sitter i alltså:S men det är väl förmodligen det att man saknar kontakter vilket ju tyvärr är jätteviktigt. I värsta fall blir det väl till att harva på billigt här hemma och gå arbetsförmedlingens otroligt "roliga och givande" träffar, lr inte (det är vad jag har hört iaf). Jaja, hellre det än att gå på gymnasiet igen iaf. Har faktiskt funderat lite smått på vad jag skulle läsa vidare till också och kommit fram till det att det nog lär bli nåt inom psykologi och/lr hälsa på nåt sätt. Det känns ändå som att det är ett väldigt stort intresse hos mig. Vet inte exakt vad jag ska bli men det är ju relativt bra att man har ett spår iaf. Jaja, man kanske ändrar sig men just nu känns det som att det vore nåt iaf.

Nu ska jag fortsätta slappa här och packa upp mina matchgrejer.
Sedan ska jag nog ta nåt att äta med, man blir hungrig av att spela match:P Micke, Stefan och Helena ska tydligen iväg ut och gå upp på nåt berg nu men det orkar jag nog inte följa med på, allra helst inte med tanke på mitt skavsår. Får väl se om jag kanske träffar Jimmi senare ikväll på ett lr annat sätt. Ta vara på kvällen gott folk:)

Kommentarer
Postat av: jenny

okej, nej jag for aldrig ut något..for på förfesten bara! var så trött hehe!

2008-08-24 @ 21:40:11
URL: http://www.metrobloggen.se/viklund

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0