Morgontrött? Svar: JA!

Idag är det en sånhär dag som inte riktigt blivit som jag tänkt mig. Jag sov hos Jimmi inatt vilket ledde till att jag var tvungen att klica upp kvart över 6 eftersom han skulle iväg och jobba. Det var väl lugnt tänkte jag igårkväll och planerade t o m starkt att inte gå och lägga mig när han väl skjutsat hem mig så tidigt på morgon. Jag tänkte alltså vara vaken från klockan kvart över 6 idag, men det blev verkligen inte så. Först och främst regnade de ute och var mulet vilket inte kändes så kul och vidare kände jag mig alldeles för trött eftersom jag inte somnade föränn 1 igårnatt. Nej, det hela ledde ist till att jag gick och la mig när jag kom hem och sov alldeles för länge. Jag vaknade till och från men orkade verkligen inte kliva upp. Tänkte att jag ändå inte hade nåt speciellt att gå upp till plus att det regnade ute och såklart att sängen som vanligt var underbart skönt. Nej, jag gick faktiskt inte upp föränn  klockan var halv 2, haha:P Jag är som jag är, I know. Men imorgon tänkte jag fakitskt ta mig upp innan 12 iaf så man kanske hinner göra lite under dagen. Nu är det ju snart kväll igen:P

Idag har jag, som ni förstår därför, inte hunnit gjort så mkt. Jag har vart in till stan en sväng och handlat bl a. Sedan bjöd Jimmi mig på ett Maxmål vilket var gott men väldigt mättande. Nästan lite för mättande t o m:P Nåväl, man måste få unna sig lite ibland. Var ju faktiskt evigheter sen jag åt på Max med. Nu sen klockan 6 skulle jag egentligen befinna mig på min fotbollsträning men den har blivit inställd ikväll p g a planen är avstängd för att det regnat så mkt. Jojo, så kan det gå. Jag funderar dock starkt på att kanske försöka ta mig ut om ett tag och jogga. Men jag får se hur jag gör. Tränade ju faktiskt så sent som igårkväll då vi ju hade match. Matchen gick bra kanske jag ska säga föresten. Vi vann med 3-2 tilllslut även om segern satt långt inne. Nästa match är på onsdag mot Arnäs.

Nej, nu ska jag packa upp nå grejer som jag haft hos Jimmi i helgen men jag bloggar nog lite senare. Höll ögonen öppna. Ha de!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0